Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Siesta en Nea Smyrni


Τα ισπανικά έχουν μπει στη ζωή μας εδώ και αρκετούς μήνες. Ενώ όλοι νομίζαμε ότι στο τέλος της χρονιάς θα κάναμε fiesta, καταλήξαμε να κάνουμε siesta. Το πόσο καλά θα είναι τα όνειρα βέβαια είναι μιά άλλη ιστορία. Siesta στις φιλοφοξίες, siesta και στις ειδήσεις. Δεν θα ασχοληθώ με τις δηλώσεις Μανιάτη, διότι δεν ξέρουμε αν και πως τις έκανε. Τις έκανε σε οπαδούς, σε πηγαδάκι, σε δημοσιογράφο; Όπου κι αν τις έκανε το θέμα είναι αν θα μείνει ή αν θα φύγει.
Θα ασχοληθώ όμως με τις δηλώσεις του κου Απεγητού όπως δημοσιεύθηκαν στο contra.gr:

Ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Γιώργος Απέγητος, είπε:

- για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

"Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό γιατί θέλουμε να αποφύγουμε τους όποιους βαθμολογικούς κινδύνους μπορούν να υπάρξουν". Μακάρι. Σχόλιο: Αν κάποιοι χάσουν το φαγητό τους, τη βόλτα τους και το παιχνίδι θα τσαντιστούν άσχημα...Αυτό το "ό,τι περισσότερο" δεν νομίζω να είναι shocking.

- για τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν:

"Υπάρχει μία σεζόν –η φετινή- που δεν πήγε καλά. Καθόλου καλά. Για να διορθώσεις τα λάθη σου χρειάζεται δουλειά από τώρα έτσι ώστε να δείξεις ένα νέο καλύτερο πρόσωπο την επόμενη σεζόν". Σχόλιο: Ξεκινήσαμε ή όχι;

- για το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεταγραφικές εκπλήξεις αντίστοιχες με αυτής του Ρεκόμπα:

"Ο Αλβάρο είναι ένας παίκτης που κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα. Και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Το γεγονός πως βρέθηκε σε μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο είναι κάτι που κανείς δεν το περίμενε. Αυτό έγινε τον περασμένο Αύγουστο πριν αρχίσουν τα προβλήματα απ την οικονομική κρίση. Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το μέλλον, όμως, δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει. Μπορεί να βρεθεί ένας χορηγός, μπορεί κάποια ομάδα να μας δανείσει έναν παίκτη, ανάλογης αξίας". Σχόλιο: Αν βρεθεί χορηγός, αν ανέβει ο BIFFEX,αν μας δανείσουν κανένα παίκτη, θα πάμε στο αεροδρόμιο...Διαφορετικά καλή και η Νέα Σμύρνη. Ποιός τρέχει τώρα στα Μεσόγεια...Προτείνω να αγοράσουμε κανένα χαφ. Επιθετικό, αμυντικό, δημιουργικό, ό,τι νά 'ναι...Ας ρωτήσουμε και τις μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Μπορεί να μας δανείσουν τον Κακά, τον Ροναλντίνιο, τον Ετό...Γιά να αγοράσουμε πάντως δεν άφησε και πολλές ελπίδες...

- για τους Μάκο, Μανιάτη, Εστογιανόφ:

"Μιλάμε για την ραχοκοκαλιά του Πανιώνιου. Παρά τα δημοσιεύματα που τους μεταγράφουν συνεχώς σε άλλες ομάδες, εμείς λέμε ότι είναι παίκτες που θέλουμε πάνω τους να χτίσουμε την ομάδα του μέλλοντος. Αυτά τα δημοσιεύματα και όσα ακούγονται, εμάς δεν μας αγγίζουν…". Σχόλιο: Εμάς ίσως. Μήπως όμως κάποιες ομάδες έχουν αρχίσει να αγγίζουν τους παίκτες και του χρόνου η εκδήλωση της wind γίνει με τον Κοντοέ, τον Εκρά, τον Τζαβέλλα και τον Κούκετς;

16 σχόλια:

re-la-re είπε...

Και ο Εκρά δανεικός είναι. Τι σε κάνει να πιστεύεις μετά τις φετινές εμφανίσεις του ότι θα μας τον αφήσουν του χρόνου;

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι ο Εκρά ήταν εντυπωσιακός. Επειδή όμως ο κος Απεγητός δήλωσε ότι ίσως κάποια ομάδα μας δανείσει έναν μεγάλο παίκτη, γι αυτό ελπίζω.

zamis είπε...

μεχρι την τελευταια μερα των μεταγραφων θα ελπιζουμε

br fun_atic είπε...

είσαι πρωινός τύπος zamis.Μπορώ να κάνω και ψηφοφορία για τον Εκρά και τα αποτελέσματα να τα στείλω στην Χαλ.

zamis είπε...

xaxaxaxaxa!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Πως είναι στα Αγγλικά το "πήγαινε στην Χαλ?". Go to Hull (ακούγεται άσχημα...Σχεδόν τον διαολοστέλνεις).

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fS-H5C8VC_A&feature=related

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fS-H5C8VC_A&feature=related

Άσχετο αλλά ωραίο τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=frtJQFe9apw&feature=related

Παραγγελιά του γιού μου: http://www.youtube.com/watch?v=p59L5eY51Jw

zamis είπε...

ωραιος ο υιος!

antunix είπε...

Παιδιά, εγώ νομίζω ότι η ιδανικότερη εφικτή λύση για να αλλάξει σελίδα η ομάδα και να κοιτάξει μπροστά είναι αυτή του Κετσπάγια. Μιλάμε για έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή, ο οποίος σίγουρα θα βλέπει τον Πανιώνιο, ως μια ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στην ανόρθωση κατάφερε μέσα από οργανωμένο πλάνο και φανερά καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, να παρουσιάσει αν μη τι άλλο ένα πολύ δυνατό σύνολο, που είδαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρετε ότι οι ομάδες δεν φτιάχνονται μόνο από τα μπάτζετ και χρειάζονται και άλλα πράγματα... Οι Κύπριοι με τον Κατσαβάκη, τον Φρούσο και τον Πάολο Κόστα -που δεν έκανε στην Άρη-, πέρασαν δύο φάσεις στα προκριματικά, και στον όμιλο κόντεψαν να βγουν δεύτεροι, παρά τρίχα.
Δεν ξέρω ποιο είναι το κασέ του (αυτό πρέπει να το εξετάσει σοβαρά ο Τσακίρης), αλλά σίγουρα είναι κατά τη γνώμη μου, μία πολύ καλή περίπτωση για να προσπαθήσουμε να αποτινάξουμε την ταμπέλα και τη σφραγίδα του Λίνεν. Αρκεί βέβαια να γίνει οι απαραίτητες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς και να γίνει σκληρή αυτοκριτική από όλους. Αλήθεια, εμείς που μονίμως γκρινιάζουμε, τι προσφέραμε φέτος στην ομάδα μας; Πήγαμε σε όλα τα ματς; Πόσα εκτός έδρας ακολουθήσαμε; Αγοράσαμε έστω και ένα... μπρελόκ από τη μπουτίκ; Η μήπως κράξαμε τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και κάναμε το καθήκον μας...

Υ. Γ. Όλοι στη Λιβαδειά την Κυριακή...

Pav είπε...

Φίλε Αντώνη και διαρκείας των 500 αγοράσαμε και στο γήπεδο πήγαμε ερχόμενοι από επαρχία (στο Β ημίχρονο) και τριήμερο με τη γυναίκα μας δεν πήγαμε (ελέω ΜΠΑΟΚ) και οδηγήσαμε αυθημερόν Καθαρή Δευτέρα 500 χλμ. για να την φέρουμε πίσω και μπρελόκ πήραμε (και όχι μόνο αλλά ολόκληρη την Eternal στηρίξαμε. Α, και το ακριβό μπρελόκ έσπασε στο μήνα μέσα. Αν οι πελάτες μου ήταν τόσο πιστοί τότε θα αγόραζα εγώ την ομάδα να ξαλαφρώσω και τον πρόεδρο από τα οικονομικά βάρη. Παρόλ'αυτά η στήριξη συνεχίζεται. Οι αγάπες βλέπεις δεν ξεχνιούνται εύκολα.

zamis είπε...

πες τα ρε Παυλο!

antunix είπε...

Φίλε Παύλο,

καλά τα λες απλά δεν μπορώ πλέον να ακούω στην κερκίδα τους μουρμούρηδες, που τους φαίνει όλα και έρχονται σε λίγα ματς κατ’ επιλογή προκειμένου να βρίζουν τους παίκτες. Η για τους «νταήδες» που δεν αντέχουν το... κατάντημα του συλλόγου και τα βάζουν με τον Μάκο και τον Μανιάτη. Ξέρεις, φέτος ορισμένες φορές έγινε η... υπέρβαση. Φτάσαμε τον Ολυμπιακό, ναι μόνο κορνέδες δεν είχαμε, όπως τότε στου Ρέντη. Φαντάζομαι ότι τα περισσότερα παιδιά εδώ, είναι συνειδητοποιημένοι και... αρρωστάκια με τον Ιστορικό.

Όσο για τον Λίνεν, θέλω να προσθέσω ότι πρόσφερε πολλά, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα είχε μεγάλες αδυναμίες, οι οποίες επανειλημμένα αποτελούσαν την αχίλλειο πτέρνα μας. Είναι γνωστό το ποδοσφαιρικό αξίωμα που λεει ότι τις επιτυχίες τις φέρνουν οι άμυνες, ειδικά αν μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο η ποιότητα δεν περισσεύει. Ο Γερμανός ΠΟΤΕ δεν δούλεψε συστηματικά πάνω στην αμυντική λειτουργία, ο Πανιώνιος δεχόταν τουλάχιστον γελοία γκολ από κάθε... απίθανο, οι επιλογές ορισμένων παικτών ήταν τραγικότατες, ενώ μην ξεχνάμε αν ξανάρθει υποχρεωτικά θα φέρει πάλι τον οξύθυμο γαμπρό του, αφού είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του. Και μην μου πείτε ότι για τους παίκτες, υπάρχει ο αντίλογος του μπάτζετ. Υποτίθεται ότι όταν έρχεσαι από ένα προηγμένο πρωτάθλημα, έχεις την δυνατότητα και τις διασυνδέσεις να φέρει κάτι αξιόλογο, βασιζόμενος στις προσωπικές σου γνωριμίες και όχι τόσο στα χρήματα.

Pav είπε...

Αισθάνομαι σα να με απάτησε η γυναίκα μου. Είπαμε ότι δεν θέλουμε ντε και καλά Ευρώπη αλλά όχι και το "όλοι στη Λειβαδιά" για να μην πέσουμε. Διορθώνο, αισθάνομαι εξαπατημένος από τη δοιήκηση της ομάδας μου.

br fun_atic είπε...

Υποθετικά ναι. Στην πράξη όχι. Ο Λίνεν για παράδειγμα είχε τα κονέ για τον Μήτρογλου, όμως δεν έφτασαν τα λεφτά και μέτρησε και το όνομα του Ολυμπιακού.
Πράγματι, η άμυνα επί Λίνεν ήταν χάλια. Όμως θυμάμαι πολλά παιχνίδια που τα γύρισε η επίθεση. Φέτος, ούτε αυτό δεν γίνεται.

Ο.Κ Ας έρθει κάποιος αξιόλογος προπονητής. Πιστεύω όμως ότι όλοι θα στραβώσετε αν δείτε στον πάγκο τον Νιόπλια ή τον Δώνη. Απ' ότι φαίνεται ο Κετσπάγια είναι μια λύση που συγκινεί, όμως σιγά μην έρθει.

zamis είπε...

pavlos

Να δω με τι μουτρα θα μας ξαναζητησουν να παρουμε διαρκειας.
Αλλα θα μου πεις εδω μας δουλευουν στη μουρη μας,εκει θα κολλησουν?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ