Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Θέλω τα 10 σου ευρώ για να πληρώσω τα πρόστιμα!!!

Χθες φάγαμε όλη μας την ημέρα να συζητάμε για τα όρια της άμυνας, για τη βία και για διάφορα θέματα υπό το πρίσμα πάντα της προσέλευσης οικογενειών και της προσέλκυσης νέων φιλάθλων. Διαβάσαμε πολλές και απόλυτα σεβαστές απόψεις και καταλήξαμε ότι πάνω απ΄ όλα προέχει η ανάγκη δημιουργίας της νέας γενιάς φιλάθλων του Πανιωνίου.

Χθες λοιπόν έμαθα κάτι για το οποίο κυριολεκτικά απόρησα. Όσοι πηγαίνουμε στο γήπεδο, ασφαλώς και έχουμε δει τα παιδιά που συνοδεύουν την ομάδα καθώς και τα ball boys. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για ένα Πανιωνάκι ή για έναν αθλούμενο στον Πανιώνιο από το να συμμετάσχει ενεργά στην Κυριακάτικη γιορτή της πόλης μας. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι οι γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά στο γήπεδο και τα παραλαμβάνουν από τη θύρα 4 (καμιά φορά τα τραβάνε από τα κάγκελα) υποχρεώνονται να καταβάλουν το ποσό των 10 ευρώ ως εισιτήριο!!!

Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω καμία ιστορία για τα λογιστικά, για τα τουρνικέ και γενικά καμία δικαιολογία. Πιο φθηνιάριδες δεν μπορούσαμε να γίνουμε. Ντράπηκα που το άκουσα από πατέρα φίλαθλο του Ολυμπιακού που εμπιστεύτηκε την άθληση των δύο του παιδιών στην ομάδα μας και που παρακολουθεί τουλάχιστον 10 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Με τέτοιες πρακτικές δεν τους κάνετε φίλους του Πανιωνίου που να χτυπιέστε κάτω. Ακόμη κι αν τους χαρίσετε τα διαρκείας. Αίσχος!!!

Πληρώστε λοιπόν τα πρόστιμα που σας επιβάλλονται, ανεχθείτε τους λίγους που αμαυρώνουν την ομάδα και ταυτόχρονα εξορίστε την παιδική εξέδρα στη θύρα 1 και βάλτε τους συνοδούς των παιδιών να πληρώνουν 10ευρα. Με τέτοιες πρακτικές ο Πανιώνιος θα σβήσει. Αλλά τι πειράζει; Μπορεί να μας έχουν μείνει οι multi culti οπαδοί της Υβέτ...

Quiz 1: Από ποιο τμήμα υποδομής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου οι γονείς ετοιμάζουν την έξοδο του Μεσολογγίου γιατί η προπόνηση δεν κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ;(το λέω πολύ ευγενικά)

Quiz 2: Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύστημα εκγύμνασης ανάλογα με την ηλικία ή ο κάθε προπονητής ενεργεί ανάλογα με την καλή (τις περισσότερες φορές) ή την κακή του διάθεση; Υπάρχει έλεγχος και αξιολόγηση; Γιατί έχω δει προπονητές που κυριολεκτικά σκίζονται και άλλους που είναι πιο βαριεστημένοι και από Μεξικάνους την ώρα της Σιέστα.

Quiz 3: Ποιο στέλεχος του ερασιτέχνη, όταν του διατυπώθηκαν παράπονα από γονείς παιδιών και του εκδηλώθηκε η πρόθεση τους να πάρουν τα παιδιά και να φύγουν τους απάντησε πως αν φύγουν δέκα από τον Πανιώνιο θα έρθουν 20 στη θέση τους γιατί πουλάμε μούρη με το όνομα;

Ψάξτε, βρείτε και διορθώστε άμεσα γιατί έχουμε εκτεθεί!

104 σχόλια:

Griniaris είπε...

Χωρίς να ξέρω το θέμα,σαν απλός παρατηρητής αντιλαμβάνομαι ότι το τρίτο quiz εμπερικλείει ουσιαστικά όλες τις απαντήσεις.
Η αντίδραση αυτή εμένα μου δείχνει τη φιλοσοφία της λειτουργίας των υποδομών.Ας έρθουν όποιοι θέλουν αρκεί να παίρνουμε τις συνδρομές.Κανείς δε φαίνεται να πιστεύει πως μπορεί να γίνει πραγματική δουλειά και να βγει από αυτό κάτι καλό.Δεν υπάρχει χειρότερο από το να πουλάς όνειρα σε πιτσιρίκια.Λυπάμαι...

br fun_atic είπε...

Ο πατέρας σου πλήρωνε είσοδο για να κυνηγάς τη μπάλα; Θυμήσου ότι είναι βασικό στοιχείο του "Γιατί είμαι Πανιώνιος".

Δεν είναι αηδιαστικό να υποχρεώνεις τον άλλο να πληρώνει δέκα ευρώ ουσιαστικά για να συνοδεύσει το παιδί του την ομάδα;Τι φοβόμαστε; Μη τυχόν και παρακολουθήσει λαθραία το παιχνίδι; Θα είναι ο μόνος;

Έμαθα επίσης ότι ζητήθηκε από τεράστιο παίκτη του παρελθόντος να πληρώσει εισιτήριο. Κάτι τέτοια με κάνουν κυριολεκτικά έξαλλο.

Στο σημείο αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Στις υποδομές του Πανιωνίου υπάρχουν κάποιοι πραγματικά εξαιρετικοί προπονητές. Κάποιοι για τους οποίους νοιώθεις πραγματικά τυχερούς που τους έχεις εμπιστευτεί το παιδί σου. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς για να προπονούν παιδιά στον Πανιώνιο. Γενικά δεν υπάρχει μέσος όρος.
Υπάρχουν προπονητές που έχουν απίστευτο ψώνιο και μεράκι με τη δουλειά τους και άλλοι που βαράνε μύγες.
Εδώ λοιπόν πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση.
Το κοινό βέβαια όλων αυτών των προπονητών είναι ότι εξακολουθούν να πληρώνονται με καθυστέρηση, αν και όλοι μας καταβάλλουμε με συνέπεια τις συνδρομές μας. Άλλο θέμα αυτό.
Και όσο δεν μπορούμε να χωρίσουμε δυο γαϊδουριών άχυρα, κάνουμε συνελεύσεις για το γήπεδο...

Griniaris είπε...

Και μην ξεχνάς ότι τα ball boys είναι πια υποχρεωτικά.Ίσως και να φταίει ότι τώρα μπαίνουν από θύρα ενώ τότε μπαίναμε από μια τρύπα στην 9...
Ασφαλώς και υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι,μέχρι όμως να τους απογοητεύσει κι αυτούς η φιλοσοφία των ιθυνόντων...

br fun_atic είπε...

Αν μπορέσεις να πείσεις ένα παιδι να έρθει στην ομάδα ας έρθει ακόμη και από τον υπονομο.αρκεί να μη πληρώσει.φφαινεται όμως ότι ο ισολογισμός έφαγε το φιλότιμο

zamis είπε...

Ειναι λυπηρο παντως να ασχολουμαστε με το..βαθυ παρακρατος του Πανιωνιου,με φασιστοειδη αλητακια που την πεφτουν σε Νιγηριανους και με διοικητικες δικεφαλες θολουρες την ωρα που ο Τσακιρης μαζι με καποιους πολυ αξιους ανθρωπους τρεχουν το τεραστιο θεμα του γηπεδου.

Griniaris είπε...

Ή όπως λέει κι ο λαός br,φτηνοί στα λάχανα κι ακριβοί στα πίτουρα...

zamis για μια ακόμη φορά έχεις απόλυτο δίκιο αλλά που να το βρεις...

zamis είπε...

Νομιζω ξεκαθαρισε το θεμα ο Τσακ και πολυ σωστα-οπως σε καθε δημοσια τοποθετηση του τελευταια-βγαζει στη σεντρα το θεμα του γηπεδου.
Κατα τ'αλλα,λεει οτι ''Δεν συμφωνώ με το να δημοσιεύω προτάσεις που μου κάνουν οι άλλοι. Δεν μπορώ να σχολιάσω συγκεκριμένα.'' και οτι ''Εγώ είμαι αυτός που χειρίζεται το θέμα των πωλήσεων. Σε όποιον δεν αρέσει ένα deal πρέπει να τα βάλει με μένα κι όχι τον κύριο Κιντή».''.
Νομιζω μπορουμε να διαβασουμε μεσα απο τις γραμμες.

Βαγγέλης είπε...

Αν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στις ακαδημίες ποδοσφαίρου τότε δεν θα πάμε πουθενά. Ολοι οι προπονητές πρέπει να είναι καλοί και να αξιολογούνται συνεχώς. Οι Ακαδημίες είναι το μέλλον μας. Εκεί θα πρέπει να οργανωθούμε πολύ καλά. Οι πιτσιρικάδες πρέπει να μάθουν τα μυστικά της μπάλλας και όσοι από αυτούς αξίζουν να προωθούνται στην βασική ομάδα.
Εγώ θα ήθελα να δω την ομάδα του Πανιωνίου να παίζει με νέους έλληνες παίχτες από τις ακαδημίες του. Η σωστή και επαγγελματική οργάνωση των Ακαδημιών θα πρέπει να γίνει αυτοσκοπός.

br fun_atic είπε...

Βαγγέλη μου όσο κάποιοι θεωρούν τον Πανιώνιο ταμείο αρωγής και περίθαλψης, όσο δεν υπάρχει αξιολόγηση προπονητών και παικτών, όσο οι προπονητές μένουν απλήρωτοι για μήνες και όσο οι μπαμπάδες (ανεξαρτήτως ομάδας) αναγκάζονται να πληρώνουν 10ευρα για να κάνουν τα παιδιά τους τα ball boys θα είσαι ευχαριστημένος με τους Αφρικανούς του Κιντή.

br fun_atic είπε...

Θα βαρεθώ βέβαια να γράφω ότι στις Ακαδημίες του Πανιωνίου υπάρχουν και προπονητές διαμάντια. Προπονητές που μας κάνουν την τιμή να προπονούν τα παιδιά μας.

Πριν από λίγο καιρό ο Jon νυν Katrinos μας είχε πει ότι οι Ακαδημίες της Άρσεναλ είχαν δημιουργήσει πλήρες σύστημα εκγύμνασης και προπονήσεων καθώς και σχετικά βιβλία και οδηγίες προς τους προπονητές. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του αλά επιπλέον ότι μπορείς να πουλήσεις το σύστημά σου αυτό σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ανοίξει Ακαδημίες του Πανιωνίου.

Ο Κατρίνος μας είχε πει επίσης ότι στις Ακαδημίες της Μάντσεστερ, οι αθλούμενοι, έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παρακολουθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα οπτικοακουστικό υλικό που έχει σχέση με την ομάδα, την ιστορία, τα συστήματα που ακολουθεί κ.λ.π

Μάλλον βέβαια όλα αυτά είναι τόσο εξωτικά. Υπερηφανευόμαστε βλέπεις ότι έχουμε 3.000 αθλούμενους και ότι καλλιεργούμε όλα τα αθλήματα και αφήνουμε απλήρωτους τους προπονητές των παιδιών. Εδώ που τα λέμε, πόσο πωρωμένος Πανιώνιος πρέπει να είναι ο άλλος για να κάνει παπάδες στην προπόνηση και παράλληλα να περιμένει 3-4 μήνες για να πληρωθεί;

Timoros είπε...

BR μπερδευεις δυο ασχετα θεματα, καλυτερα δες τα ξεχωριστα αν μποριες, εγω θα σου πω την γνωμη μου ξεχωριστα παντως

συμφωνω με την ενσταση σου για την ανοχη και την largesse στα προστιμα που προκυπτουν απο κροτιδες, μπινελικια, κλπ

διαφωνω μαζι σου ομως -εν μερη- με τις ενστασεις σου στο να πληρωνουν οι γονεις η οι παλαιμαχοι. σιγουρα πιστευω οτι ολοι πρεπει να πληρωνουν κατι, οχι τζαμπα και θελουμε και να μετριομαστε για να μην βλεουμε συνεχεια 5000 κοσμο με το ματι και διαβαζουμε 2500 εισητηρια.

το εαν πρεπει οι γονεις να πληρωνουν 7 αντι για 10 ας πουμε, ισως εχεις δικαιο, αλλα κατι πρεπει να πληρωνουν.

οσο για παλαιμαχους, να ξερεις οτι υπαρχει allocation αριθμος θεσεων ανα θυρα (απο ΒΒΒΙΠ εως νορμαλ) και στελνει με φαξ ο συλλογος παλαιμαχων λιστα με συμπληρωμενα ονοματα απο αυτους καθε ματς. αρα διαφωνω με τον θυμο σου εαν ειδες καποιον παλαιμαχο να τρωει πορτα. δεν γινεται να ειναι ολα χυμα και τζαμπα (ενμερη τζαμπα οκ αλλα οχι ΚΑΙ χυμα).

Griniaris είπε...

Εδώ η συνέντευξη του Τσακίρη:

http://www.sport-fm.gr/article/275410

Χαίρομαι ιδιαίτερα που χειρίζεται εκείνος τις πωλήσεις.Μου δημιουργούνται όμως κάποιες απορίες.Η βασικότερη είναι αν το μπάτζετ καλυφθεί με την πώληση,ας πούμε δύο παικτών,γιατί θα πρέπει να πουλήσουμε πέντε,ακόμη κι αν έρθουν λογικές για την εποχή προτάσεις;Δεν είναι πολύ χαμηλά η αγορά για τέτοιες κινήσεις;

br fun_atic είπε...

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις του κου Τσακίρη με καλύπτουν απόλυτα και δεν έχω την παραμικρή απορία ή ένσταση. Ιδίως στο θέμα των αρμοδιοτήτων. Δήλωσε:

«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος, αλλά επειδή πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα με κάποιους οικονομικούς περιορισμούς και ευτυχώς βλέπω το ίδιο στον ανταγωνισμό, δεν μπορώ να πω στον Κιντή κόψε το κεφάλι σου για το άνοιγμα της ΠΑΕ. Έχουμε χωρίσει κάπως την ευθύνη μεταξύ μας. Εκείνος έχει ευθύνη για το συνολικό μπάτζετ, που είναι 2 εκατ. λιγότερο από πέρυσι, της τάξεως του 25%. Εγώ είμαι αυτός που χειρίζεται το θέμα των πωλήσεων. Σε όποιον δεν αρέσει ένα deal πρέπει να τα βάλει με μένα κι όχι με τον κύριο Κιντή».

Άρα με βάση αυτά που δηλώνει ο κος Τσακίρης και που έχει δηλώσει στο παρελθόν ο κος Κιντής, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο κος Κιντής έχει την πλήρη ευθύνη για τα πάντα, εκτός από το θέμα των πωλήσεων.

Δεν χρειάζεται να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα για την τοποθέτησή του σχετικά με τα επεισόδια. Τα συνδέει σωστά με το θέμα του γηπέδου και με την πόλη. Αυτή η προσέγγιση πρέπει να ισχύσει γενικά. Όποιος πληγώνει τον σύλλογο με τον οποιοδήποτε τρόπο πρέπει να απομακρύνεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

br fun_atic είπε...

@timoros

Τα θέματα δεν είναι άσχετα. Μιλάμε για τη βία και την ανοχή της και ταυτόχρονα για το μέλλον της ομάδας και το μέσο που καταπολεμά τη βία δηλαδή τις οικογένειες.

Μέλος του συνδέσμου των παλαιμάχων (εξαιρετικά δραστήριο) μου είχε πει ότι η προσφορά σε εισιτήρια από την Π.Α.Ε δεν καλύπτει τις ανάγκες τους. Φαντάζομαι ότι εννοεί πραγματικούς παλαίμαχους και όχι παλαίμαχους που έπαιξαν ένα φεγγάρι.Εννοείται πως δεν λέω ότι ο κάθε παλαίμαχος πρέπει να μπαίνει δωρεάν. Όμως αντικειμενικά υπάρχουν κάποιοι που αποτελούν μια κατηγορία από μόνοι τους.

Επίσης θα ήθελα να σου πω ότι αν ήταν στο χέρι μου και διαπίστωνα ότι παλαίμαχος "πουλάει" ή "δανείζει" το εισιτήριό του θα του έκοβα τον παλαιμαχικό του κώλο. Το ίδιο θα έκανα και σε κάθε τζαμπατζή. Θέλω να σου πω ότι καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχει τάξη, πρέπει όμως να υπάρχει και τακτ.

Το πρόσωπο που μου καταγγέλθηκε ότι έφαγε πόρτα (δεν το είδα ο ίδιος) είναι ζωντανή ιστορία του συλλόγου. Όχι απλά παλαίμαχος.Για τέτοιους ανθρώπους δεν υπάρχουν λίστες και προβλέψεις.

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει θέμα λογιστικό κ.λ.π με τα εισιτήρια. Ξέρεις που είναι η ένστασή μου; Έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι μικρότεροι στα παγκόσμια είμαστε εσύ, ο Jon κι εγώ (και για να σας καρφώσω είμαι μικρότερος και από τους δυο σας); Δε σε προβληματίζει το γεγονός ότι ένα τόσο μοντέρνο μέσο όπως το ίντερνετ έφερε κοντά όλα τα γερόντια; Που πάμε τιμωρέ;Ποιος θα είναι ο Πανιώνιος μετά από 15 χρόνια; Θα κάνουν παγκόσμια τα παιδιά μας;

Δεν είναι θέμα 7,10 ή 50 ευρώ για τους συνοδούς. Το θέμα είναι ότι κάνει εξαιρετικά άσχημη εντύπωση. Αν οι συνοδοί είναι 20, μιλάμε για 200 ευρώ, τη στιγμή που για πρόστιμα δίνουμε χιλιάρικα...

Πόσοι θα έχουμε μείνει; Ακόμη και η γειτονιά μας έχει υποβαθμιστεί. Αν παρατηρήσεις πόσα στριπτιτζάδικα και μπουρδέλα έχουν ανοίξει γύρω από τη Ν.Σ θα συνειδητοποιήσεις ότι στα επόμενα 20 χρόνια θα υπάρξει τρομακτική αλλοίωση της ταυτότητας της περιοχής. Αν τώρα είμαστε μειοψηφία, αν τώρα δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε νέους φίλους, τότε θα καταστραφούμε. Χωρίς φιλάθλους ούτε το γήπεδο, ούτε τα λεφτά του Τσακίρη μπορούν να βοηθήσουν. Δυστυχώς.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οργανωμένους. Όσους ξέρω είναι πραγματικά καλά παιδιά. Τη ζημιά την κάνουν λίγοι (και μάλλον γνωστοί). Εδώ που τα λέμε, κάποια στιγμή και η Π.Α.Ε πρέπει να τους βάλει κάποια όρια.Αν είναι τόσο δημιουργικοί και δραστήριοι ας χρηματοδοτηθούν εκδηλώσεις, εκδρομές και χορογραφίες τους. Όποιος απ' αυτούς όμως βλάψει την ομάδα (και το πρόστιμο είναι τεράστια βλάβη γιατί πέρα από το οικονομικό σκέλος υπάρχει και ηθική απαξία) πρέπει να απομακρύνεται από το γήπεδο.

Πως είμαι σίγουρος ότι τη στιγμή που αποτρέπω με τον α ή β τρόπο ένα παιδί να έρθει στο γήπεδο ότι δεν τον χάνω από φίλαθλο;

Τα μάτια σας 14 στις Ακαδημίες και στους προπονητές...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι και εγώ ευχαριστημένος από την τοποθέτηση του. Θεωρούσα αυτονόητο ότι θα ασχοληθεί με τις πωλήσεις και φυσικά μας έχει αποδείξει ότι θα κάνει το καλύτερο.
Όμως θα περίμενα και κάποια ενημέρωση ως προς το που βρισκόμαστε
στο θέμα των οφειλών της ΑΕΚ.
Εκείνο που πείραξε όλους μας δεν είναι το γεγονός ότι θα φύγει ο παίκτης αλλά το θράσος των ανθρώπων της ΑΕΚ όποιοι και αν είναι αυτοί και οι οποίοι πραγματικά με τις κινήσεις τους υποτιμούν σαφώς τον Πανιώνιο. Αυτό το θράσος μέχρι στιγμής μένει αναπάντητο. Στην περίπτωση του Ενσαλίβα και πολύ σωστά ήταν άλλη η αντιμετώπιση...

Griniaris είπε...

Όσο ο Τσακ λειτουργεί όπως λειτούργησε τώρα,κλείνοντάς τους την πόρτα στα μούτρα ουσιαστικά,κάποια στιγμή θα τους κοπεί το θράσος...

br fun_atic είπε...

@nk99
αυτό που με τρελαίνει είναι το θράσος των κοτόπουλων.
Στα έντυπά τους συχνά - πυκνά διαβάζουμε ειδήσεις που αφορούν σε σχέση (υποτιθέμενη ή μη) του κου Κιντή με την Α.Ε.Κ. Πότε τους κλείνει μεταγραφές, πότε στελέχη κ.λ.π

Το γράφουν με μια φυσικότητα, λες και δεν τρέχει τίποτα. Το θεωρούν αυτονόητο ότι ο πρόεδρος του Πανιωνίου βάζει το λιθαράκι του στην Α.Ε.Κ της νέας περιόδου.

Όλα αυτά πληγώνουν τον κόσμο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύουν. Ο κος Τσακίρης δείχνει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον κο Κιντή και αυτό ίσως να φτάνει. Πέρα από την πλάκα που του κάνουμε, δε νομίζω ότι και ο Κιντής θα έκανε κάτι τόσο χοντρό. Θα πρέπει όμως και ο ίδιος να προβληματιστεί για την ποιότητα των ανθρώπων που αποτελούσαν την ποδοσφαιρική του οικογένεια.
Δεν έχω την απαίτηση να γίνει Πανιώνιος. Πρέπει όμως να καταλάβει ότι η Α.Ε.Κ είναι ο νο1 ανταγωνιστής μας και να ενεργήσει ανάλογα.

br fun_atic είπε...

Ένας τρόπος υπάρχει για να έρθει πιο κοντά ο κος Κιντής με τον Πανιώνιο. Να εργαστεί σαν σκυλί για την ομάδα. Γιατί; Γιατί αφού εργαστεί και μόλις θα αρχίσουν να αποδίδουν οι κόποι του, θα δει ένα ολόκληρο σύστημα να προσπαθεί να απαξιώσει την προσπάθειά του. Τότε θα μάθει πολλά για 'μας.
Για να δούμε; Θα δείξει αυτοσυγκράτηση ή θα αντιδράσει όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος; Γιατί η αδικία δεν έχει χρώμα φανέλας...

br fun_atic είπε...

@timoros vol 2

Κοίτα πόσο μπροστά είναι η ομάδα μας, πόσο υπερήφανους μας κάνει

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17861&catid=5

και σε κοντράστ δες το θέμα του 10αρικου στους συνοδούς,τα επεισόδια, τους απλήρωτους προπονητές και τους μεξικάνους - συνταξιούχους coach.

zamis είπε...

Αξιζουν πραγματικα πολλα συγχαρητηρια.Παντα τετοια.

br fun_atic είπε...

Θα ήταν καλή ιδέα να υπάρχει στις Ακαδημίες μία φόρμα παραπόνων, όπου ο καθένας θα μπορούσε να διατυπώνει το πρόβλημά του και όλα αυτά να εξετάζονταν από τον Τσελέντη. Δεν τον χώνω, απλά έχω την πεποίθηση ότι δεν θα τα πέταγε στο καλάθι των αχρήστων.
Έτσι δεν θα χρειάζονταν να ανεβάζω τόσο πικρές και δυσάρεστες ειδήσεις.
Είμαι κατά του χαφιεδισμού, όμως κάπως πρέπει και οι γονείς να ενημερώνουν τη διοίκηση για τα προβλήματά τους

pae_panionios είπε...

Φίλε br,

Νομίζω οτι είσαι υπερβολικός στις τοποθετήσεις σου και μονοδιάστατος στο συγκεκριμένο θέμα.

Ξέρεις καλύτερα από εμένα οτι, εάν μάθεις κάποιον στο τσάμπα και του το κόψεις κάποια στιγμή, οχι απλά δεν θα σου ξανα έρθει αλλά θα σε αναθεματίσει επιπλέον!

Άρα, το να προσφέρεις σε μια καλή κερκίδα, που το κόστος ενός εισιτηρίου είναι €30, εισιτήριο στην τιμή των €10 θεωρώ οτι είναι πολύ καλή προσφορά του Συλλόγου.

Δεν είναι το έσοδο των πέντε ή δέκα εισιτηρίων συνοδών που προσμένει να έχει κέρδος ο πανιώνιος για να πληρώσει τα πρόστιμα όπως λές.

Με την ίδια λογική επίσης, δεν έχουμε κέρδος από το παιδικό διαρκείας των €25 ή €50 ή το παιδικό εισιτήριο των €2. Είναι πως θέλουμε να μάθουμε τον κόσμο και ποια φιλοσοφία θέλουμε να επικρατήσει.

Εάν θές, σου γεμίζω αύριο ΟΛΟ το γήπεδο με τσαμπατζίδες από όλες τις κοινωνικές ομάδες, τις ακαδημίες, τις ιδιαίτερες κατηγορίες πανιώνιων κλπ κλπ

Την επόμενη αγωνιστική που θα βάλω εισιτήριο €1, ξέρεις τι ποσοστό θα έρθει; νομίζω ξέρεις καλά...

Να ξέρεις δε, οτι η Π.Α.Ε δίνει σε εκείνο το γονιό/συνοδό την ευκαιρία, εάν πλέον το θεωρεί τόσο μεγάλη προσβολή να πληρώσει €10, να πάει στην μαθητική δωρεάν!

Παράλληλα, οφείλω να σε ενημερώσω οτι οι συνοδοί των ball boys και παιδιών παράταξης που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Πανιώνιος - Λεβαδειακός και Πανιώνιος - Ηρακλής είναι από 3 εως 5 άτομα την φορά, ενώ με το Παναθηναίκό είναι 50-60 την στιγμή που τα παιδιά είναι συνολικά 14!

Δηλαδή, ενώ από τους 14 συνοδούς συνήθως ενδιαφέρονται 3-4 να δούν αγώνα, στους αγώνες με το ΠΟΚ οι συνοδοί ενδιαφερόμενοι, πολλαπλασιάζονται επί τρείς για κάθε παιδί!

Οι παλαίμαχοι τώρα.

Σε προκαλώ να κάτσεις για μια ώρα στη θέση μας και να προσπαθήσεις να συνεννοηθείς μαζί τους.

Η Π.Α.Ε έχει δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό δίνοντας free διαρκείας σε παλαιμάχους σύμβολα και εκχωρώντας θέσεις για τον Σύνδεσμο παλαιμάχων είτε σε V.I.P είτε σε όμορες των επισήμων θύρες, θέσεις και ποσότητα που έχουμε συνεννοηθεί μαζί με την ηγεσία του Συνδέσμου.

Τώρα, το οτι κάποιοι παλαίμαχοι δεν γουστάρουν τον Σύνδεσμο παλαιμάχων και εμφανίζονται στη πόρτα λέγοντας ο,τι θέλουν παρακάπτωντας τη διαδικασία ή το οτι ο Σύνδεσμος μπορεί να δίνει τις προσκλήσεις σε παλαιμάχους φαντάσματα είναι θέμα που η Π.Α.Ε δεν μπορεί και ούτε πρέπει να ελέγξει.

Άλλιως ας κάνει το management των παλαιμάχων η Π.Α.Ε και οχι οι ίδιοι.

Costix είπε...

Συγχαρητηρι και απο μενα.

Τιμωρε, εμαθες οτι προχθες χτυπησαν το γιο ενος κοινου μας φιλου (του Παυλου) ??? Το λιανισαν το παιδακι, του τη πεσανε 10 δολοφονοι μαζι και τον βαραγανε με σιδηρογροθιες και λοστους. Εχω παθει μεγαλο σοκ. Ειχε αγιο και τη γλυτωσε μονο με μωλωπες, επειδη καταφερε και σταθηκε στα ποδια του και δεν επεσε. Εναν αλλον του σπασανε λεει και τα δυο ποδια. Τι ειναι αυτα ρε παιδια ξαφνικα ??? Απο που ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια ??? Τι παιζει ακριβως, γιατι εδω μιλαμε οχι για οπαδους αλλα για πληρωμενο στρατο !! Τι τους καναμε ??? Τα καροτα που ριξαν στο γηπεδο η επειδη χασανε στη Συρο ??? Δεν δικαοιολογειται τετοιο μενος παντως.

br fun_atic είπε...

@ΠΑΕ Πανιώνιος (προφανώς καλέ φίλε Ανδρέα)

Για τους παλαίμαχους. Ξέρω καλά τι μου λες. Έχει τύχει να τους βλέπω να μαλώνουν για το ποιος είναι πιο Πανιώνιος από τον άλλο και πιο Σμυρνιός.Ξέρω επίσης καλά ότι κάποιοι (ελάχιστοι) θέλησαν να εκμεταλλευτούν την τιμή που τους έκανε ο σύλλογος με τα διαρκείας. Τα δάνεισαν ή τα πούλησαν. Από όλο αυτό το κομμάτι κρατάω μόνο μια αναφορά που μου είχε γίνει ότι τα χορηγούμενα διαρκείας δεν επαρκούσαν (επειδή το θέμα μου το μετέφερε πολύ σοβαρός άνθρωπος που του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, κατάλαβα ότι μάλλον τους χορηγείτε ελάχιστα εισιτήρια - αν κάνω λάθος συμπάθα με) και ότι μυθική μορφή του συλλόγου έφαγε πόρτα.Μιλάμε για πρόσωπο που δεν έχει ανάγκη να είναι μέλος συλλόγου για να μπαίνει ελεύθερα στο σπίτι του...Αυτό ήταν λάθος της πόρτας.


Δεν σας κουνάω λοιπόν το δάχτυλο. Θέλω να βοηθήσω.Γιατί με ενδιαφέρει; Γιατί με ελάχιστους Έλληνες στη σημερινή ενδεκάδα και ακόμη λιγότερους αύριο, κινδυνεύουμε να μην έχουμε σε 30 χρόνια σύνδεσμο παλαιμάχων.Τράβα βρες τους στην Ουγκάντα. Όσο ζουν και υπάρχουν οι μυθικές μορφές του συλλόγου πρέπει να τους τιμούμε.

Για το θέμα των συνοδών: Συνοδό εννοώ έναν σε οποιοδήποτε παιχνίδι.Κανέναν άλλο.Εννοείται επίσης ότι δεν θα συνοδεύουν την ομάδα τα ίδια και τα ίδια παιδιά, όπως και το ότι το όνομα του συνοδού θα είναι προκαθορισμένο. Σε θέματα οργάνωσης είσαι μανούλα και είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσες να το ρυθμίσεις τέλεια.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να "επωφεληθεί" ο γονιός της ευκαιρίας. Θέλω με κάθε τρόπο γονιούς και παιδιά στο γήπεδο.Ο άνθρωπος που μου "κατήγγειλε" το θέμα δεν είναι Πανιώνιος αλλά παρακολουθεί 10 παιχνίδια τη χρονιά. Δεν είναι η ιδανική περίπτωση του νέου φιλάθλου που ψάχνουμε; Ε λοιπόν τον απογοητεύσαμε.


Μια που είμαι τόσο μονοδιάστατος και υπερβολικός, πως σου φαίνεται να οργανώνεις τα πάντα στην εντέλεια (ξέρεις το πόσο σε εκτιμούμε) να κάνεις συστήματα, προγράμματα και ότι άλλο χρειάζεται και να μπαίνουμε μέσα οικονομικά σε κάθε παιχνίδι, για τον απλούστατο λόγο ότι οι καθαρές εισπράξεις μετά βίας καλύπτουν το πρόστιμο και τα έξοδα;Υπό το πρίσμα αυτό δεν με καλύπτεις για το θέμα των συνοδών, των παιδιών κ.λ.π
Θα σου πω και κάτι άλλο. Κανείς από τους γονείς δεν είχε την απαίτηση να καθίσει στην θ.4. Το κάνουν σε κάποιο βαθμό αναγκαστικά γιατί από εκεί παραλαμβάνουν τα παιδιά τους. Αν τους βρείτε τρόπο να τα παραλαμβάνουν από τη θ.1, φαντάζομαι ότι δεν θα είχα γράψει τίποτα.

pae_panionios είπε...

Δεν με καλύπτεις με την απάντησή σου.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν οργανώνονται, γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να βρούν τη τρύπα στον φράχτη ή το λάθος σε μια σωστή κίνηση.

Τέλος, επειδή δεν είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσουν οι απρόσωποι internetικοι διάλογοι σε προσκαλώ να πιούμε καφέ στο γραφείο, την πλατεία ή το members και να σου αποδείξω οτι είναι λάθος τόσο το τσάμπα για τους συνοδούς όσο και το unlimited τσάμπα στους παλαιμάχους.

br fun_atic είπε...

Και αν νομίζεις ότι μπορείς να γεμισεις όλο το γήπεδο ακόμη και με τζαμπατζίδες καντο.πολύ φοβάμαι όμως ότι ούτε έτσι θα το γεμίζουμε.γι αυτό φωναζω

zamis είπε...

Γεια σου ρε Τσακ,εχει τσουξει πολυ τα νταβατζοπροσφυγακια το δεν πουλαμε σε ανταγωνιστες!

Ron Barceló είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_3548.html

Το μπάχαλο το μεγάλο αναμένεται σε λίγο..

br fun_atic είπε...

Θα μιλήσω με τον πατέρα του παιδιού που διατύπωσε το παράπονο και από βδομάδα θα κλείσουμε ραντεβού

pae_panionios είπε...

Όχι μόνο τον γονιό, και τον παλαίμαχο...

br fun_atic είπε...

@pae panionios
ποιόν παλαίμαχο θέλεις; Αν μιλάμε για τον παλαίμαχο που έφαγε πόρτα δεν μπορώ να τον φέρω γιατί δεν το ξέρω. Ο γονιός όμως του παιδιού μπορεί να σε διαβεβαιώσει. Αν μιλάμε για τον παλαίμαχο που μου είπε ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες τους, θα προσπαθήσω να τον φέρω.

br fun_atic είπε...

Διαβάζω στην έγκυρη εφημερίδα score και στην χιουμοριστική της στήλη "ρεπορταζ ΑΕΚ":
Λέει διάφορα για το πόσο δυνατά έχει μπει η Α.Ε.Κ στο θέμα της διεκδίκησης του Γ. Τζαβέλλα και σημειώνει:

"...Όπως έβγαινε χθες αργά το βράδυ η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Πανιώνιο που αγγίζει τις 700.000 ευρώ συν δύο παίκτες για την απόκτηση του 60% των δικαιωμάτων του Γιώργου Τζαβέλλα".

Συνεχίζει σημειώνοντας ότι μια τέτοια μεταγραφή θα ενισχύσει την ομάδα τους και θα ζεστάνει τον κόσμο γιατί ο Γιώργος διεκδικείται από παο και ολυμπιακό και συνεχίζει :" Η ένωση ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο μπαμ καθώς η πρόταση που κατέθεσε στον Πανιώνιο είναι πολύ καλή. Αν και ο Πανιώνιος εμφανίζεται αρνητιικός σε πρώτη φάση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ή να προδικάσει κάτι στην περίπτωση αυτή. Η ρήτρα του ποδοσφαιριστή είναι 1,5 εκ ευρώ και σίγουρα η πρόταση της Α.Ε.Κ θα προκαλέσει έντονες σκέψεις στην πλατεία".

Κωμικό;;;;;;

br fun_atic είπε...

Θα ήθελα λοιπόν να μάθω: 1. Πόσο αργά το βράδυ έγινε η πρόταση. Δηλαδή είχε αυπνίες ο υπεύθυνος και έστειλε με φαξ πρόταση;Μπας και είχαμε καμιά Jim Beam ποσία και πάνω στο χαβαλέ είπε κάποιος μαλακία και το παρουσιάζουν ως επίσημη πρόταση;

2. που θα τα βρουν τα σχεδόν 700.000; Όταν λέμε σχεδόν τι εννοούμε 700.000 παρά ένα ευρώ ή ένα ευρώ παρά 699.999?

3. Ποιους παίκτες μας δίνουν;Έτσι για να προβληματιστούμε περισσότερο.

4. Έχουν υπόψη τους ότι ποσοστό παίρνει και η Κέρκυρα;

5. Πότε θα ξοφλήσουν; Του αγίου δικέφαλου ανήμερα;

6. Γιατί η συγκεκριμένη εφημερίδα σε άλλα ζουμερά ρεπορτάζ της μας αποκαλεί Νέο Πανιώνιο; Έχουμε τόσα πολλά χρόνια γνήσια ιστορία που μας παίρνει να είμαστε και παλιός και νέος πανιώνιος. Αυτούς βλέπω να τους ξεχνάμε αν αρχίζουν να σκάνε οι επιταγές...

Είναι τραγικοί πραγματικά.

zamis είπε...

παρε κι αλλη κωμωδια απο το aek365

''Κάνει τον... δύσκολο ο Τσακίρης όπως και στην περίπτωση του Μάκου''

oυρτ νταβατζοκουτσαβακια

br fun_atic είπε...

Και μετά σου λέει καλός μας φίλος ότι όποιος πιστεύει ότι η ΑΕΚ είναι ο βασικός μας αντίπαλος έχει μείνει 80 χρόνια πίσω...

Katrinos είπε...

Br μάλλον έχεις δίκιο. Εκεί που είχαν πάει τα φιλαράκια στις Λόντρες για σύντομογουικέντ, σε κάποιο ντιντοκλάμπ, κάθήμενοι σε βελούδινες πολυθρόνες , φτάνοντας στο τέταρτο Jim Beam , τούρθε του Αδαμίδι (sic) η έμπνευση. Ο δικός μας θα του χαμογέλασε ή θα έκανε κάποιο μορφασμό απο το ποτό και ο Αδαμίδι πάνω στη κ@υλ@ του και τη θολούρα θα έστειλε sms στη Score, τύπου 'κλείσαμε το Γιώργη stop, Γιουουουουουργια !!

Griniaris είπε...

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσακίρης ζήτησε από την ΑΕΚ το 11% του Σκόκο,το 12,5% του Μπλάνκο και το 14,352% του Τζιμπούρ αντί 500.000 ευρώ.Η αποπληρωμή θα γίνει σε 48 άτοκες δόσεις.Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται ως θετική προς την πρόταση και οι τρεις παίκτες οδεύουν προς Ν.Σμύρνη...

amanAM είπε...

παρέμβαση επί προσωπικού:

Τι είναι αυτή η απαράδεκτη τοποθέτηση, πως και καλά... "οι μικρότεροι στα παγκόσμια είμαστε εσύ, ο Jon κι εγώ (και για να σας καρφώσω είμαι μικρότερος και από τους δυο σας); Δε σε προβληματίζει το γεγονός ότι ένα τόσο μοντέρνο μέσο όπως το ίντερνετ έφερε κοντά όλα τα γερόντια; "

Αίσχος!!!

Που κοίταζες ρε Μπρφάνιε?
Σε παγκόσμιο έχει έρθει: Εκείνη η ξανθιά κούκλα εκ των πολλών ξανθιών, μια άλλη όμορφη πιτσιρίκα από Κέρκυρα που είχε κάτσει δίπλα σε αυτόν που γκρινιάζει, παιδάκια μπόλικα, ένα 17χρονος βάζελος (ποιός τον έφερε αυτόν, ας μην πω καλύτερα), ένας 20χρονος κι ένας 22χρονος Πανιώνιος (οι μεγάλοι μου γιοί), η Ακραιφνής που δεν νομίζω να έχει περάσει τα 30, η άλλη (ους, δεν θυμάμαι το όνομα της) που πρέπει να είναι το πολύ 31 ή 32 χρονών, αυτή ντε που παλιά ήταν στην έκδοση των εισιτηρίων, και πάνω από όλα εγώ, που έχω μυαλά 15χρονου και πουλί σαν παιδί 2 χρονών!!!

Βλέπεις με παρωπίδες, αγαπητέ Μπρφάνιε.

zamis είπε...

Ν'αρχισει τοτε τα τσιπουρα

Ron Barceló είπε...

http://theodoridisavas.blogspot.com/

Πες τα ρε Σάββα..
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

br fun_atic είπε...

Αν έγιναν όλα αυτά τότε έχω να σου πω ότι είμαι 16αρης σας γαμω τα λυκεια

br fun_atic είπε...

ωραίος ο Μάκης

http://bluerednews.blogspot.com/2010/05/blog-post_4382.html

και να φανταστεί κανείς ότι έχει χάσει απίστευτα πολλά παγκόσμια.

Griniaris είπε...

Μάλλον τελικά ισχύει το "μια φορά παγκόσμιος,για πάντα παγκόσμιος"...

br fun_atic είπε...

Μάλλον πήρε παγκόσμιο παρετεταμένης αποδέσμευσης.

Οι περισσότεροι έχουμε πάρει αναβράζοντα ή ενδοφλέβια παγκόσμια, γι' αυτό μας πιάνουν αμέσως.

Αλλά μάλλον μπαίνω στα χωράφια σου...

τρελοπανιωνιος είπε...

φιλε μου δεν εισαι μονο εσυ που εχεις γνωστο σε αυτην την εγκληματικη επιθεση ενα παιδι μολις 21 χρονων εχει παθει εγκαυματα σε ολο του το σωμα και στο προσωπο...!! Αυτα τα κωλοπαιδα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο αλλα ηρθαν στην Νεα Σμυρνη για να σκοτωσουν..!!!

br fun_atic είπε...

update για τζαβέλλα

http://www.sport-fm.gr/article/275524

br fun_atic είπε...

@τρελοπανιώνιος

Ήρθαν. Μήπως θα ξανάρθουν;;;

Griniaris είπε...

Καλά το πας.Και μάλιστα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και τα πρώτα συμπτώματα του συνδρόμου στέρησης...Κρυάδες,επιθετικότητα,μελαγχολία κλπ....

br fun_atic είπε...

Σε προχωρημένο στάδιο εμφανίζονται σπυριά με πύον, δυσλειτουργία της στύσης στους άνδρες και ανοργασμικό σύνδρομο στις γυναίκες, τριχόπτωση, και στραβισμός. Οπότε μάλλον χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο και σύντομα. Πρέπει όμως να δούμε πως είναι ο στρατηγός και αν όλα είναι οκ να το κανονίσουμε καθημερινή για να έρθει και το αστέρι μας :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Βρε παλιόμουτρο Amanam, γι αυτό σε αγαπάνε οι γυναίκες... άκου είναι δεν είναι 30!...

Κι εσύ br fun... τί να σου πω τώρα...
Άκου ο μικρότερος!... Ξέχασες τον Antun, τον τρελλοπανιώνιο, τον Βαγγελάκη...

Πάντως, πέραν τής πλάκας, συμφωνώ μαζί σου πως πρέπει πάση θυσία να έρχονται στο γήπεδο μικρά παιδιά και οικογένειες. Εκεί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε πρωτίστως να στοχεύσει η ΠΑΕ προσφέροντας ελκυστικά πακέτα διαρκείας. Πιό δημοφιλής θα γίνει η ομάδα άν βλέπει κανείς οικογένειες στις κερκίδες παρά multi culti κοινό...χώρια που μόνο έτσι εξασφαλίζεις τουλάχιστον τη μαγιά τών επομένων δεκαετιών.

br fun_atic είπε...

@ακραιφνή

ο.κ με πείσατε. Υπάρχουν και μικρότεροι. Την επόμενη φορά βέβαια θα βγάλουμε ταυτότητες...

Griniaris είπε...

Παρεπιπτόντως,αν και είναι άσχετο,πλην όμως αρκετά σοβαρό.Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβήτη και υποβάλλονται σε ινσουλινοθεραπεία(οι ίδιοι ή συγγενείς τους) να κάνουν τα κουμάντα τους
γιατί η Novo μας ανακοίνωσε ότι αποσύρει τα προϊόντα της από την Ελληνική αγορά λόγω τιμολογιακής πολιτικής.Όποιος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία,ευχαρίστως να του την παρέχω...

ΥΓ.Σόρρυ αλλά μου ήρθε τώρα που λέγαμε αυτά και θεώρησα υποχρέωσή μου να το αναφέρω...

τρελοπανιωνιος είπε...

τι να σου πω ρε BR αλλα αμα δεις το παιδι θα καταλαβεις... μετα σου λενε αθλητισμο και μαλακιες...

zamis είπε...

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=65932

cdu είπε...

Κοιτάχτε τώρα τι έγραψε ο άνθρωπος

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=65934

"Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντιμετώπισαν την πρόταση της Ενωσης με πολύ θετικό μάτι, τονίζοντας πως θα μπορούσαν να την ανεβάσουν κι άλλο, με κάποιες διαπραγματεύσεις.
Πιο συγκεκριμένα, στην Πλατεία θεωρούν ότι με σκληρές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις θα μπορούσαν να ανεβάσουν την πρόταση της ΑΕΚ από τα 700.000 στα 850-900.000 ευρώ, ή ακόμα και να ανεβάσουν το ποσοστό της μεταπώλησης, κερδίζοντας περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Κι αυτό γιατί μέσω της Ενωσης θα αγωνιζόταν σίγουρα στην Ευρώπη, προσελκύοντας ακόμα περισσότερες προτάσεις και έχοντας άμεσο κέρδος από το δανεισμό παικτών από τον Δικέφαλο"

Τώρα ή ο άνθρωπος (Κατηφόρης)είναι ηλίθιος ή εκφράζει την ΠΑΕ αεκ. Η λογική του είναι για βρούβες : ο Πανιώνιος θα είχε όφελος από τα αζήτητα της αεκ και αφού "σίγουρα" μετά την αεκ θα έπαιζε Ευρώπη θα έβγαζε πιο πολλά λεφτά!!!! Και βέβαια το λαγωνικό βρήκε ανθρώπους στην Ν. Σμύρνη "που αντιμετώπισαν την πρόταση της Ενωσης με πολύ θετικό μάτι". Ποιοί ρε; Οι οπαδοί της αεκ που μένουν στη Ν. Σμύρνη μπορεί - κανένας άλλος δεν νομίζω.

Άρε ατελείωτη ελληνική δημοσιογραφία.

br fun_atic είπε...

Για να ζηλεύετε έχω να σας πω ότι σε λίγο φεύγω με τις παιδικές ομάδες για Σύρο και παρέα μου έχω τον ένα και μοναδικό...ε υ τ ύ χ η!!!
Έπιασα το τζόκερ

amanAM είπε...

Ταυτότητα δεν θα μπορέσω να δείξω, αλλά θα σας δείξω ένα από τα καινούργια μου διαβατήρια.
Για τίς δύσπιστες, θα δείξω και το πουλί μου!

http://www.nigeria-consulate.org.hk/News/24/ICAO%2520e-Passport.jpg

lefterix είπε...

Ε... Τι ναπω τώρα, ότι είσαι από τους τυχερότερους άνθρωπους στη γη, θα έιναι λίγο...

Υ.Γ. Προβλέπεται παν-Συριακό....

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Griniaris είπε...

Br,κλείσε τραπέζι στον Μπάιλα για παγκόσμιο....

br fun_atic είπε...

Όποιος θέλει ερχεται

Costix είπε...

Να μου φιλησεις τον Ευτυχη. Ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε φανταστικα. Εγω παω για τριημερο στα Ισθμια.

antunix είπε...

Η Γάτα γράφει για τις αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Κιντή, από τα blog του Πανιωνίου!

antunix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Το πως βλέπουμε τον Κιντή το ξέρουμε εμείς καλύτερα.να κοιτούν τη δουλειά τους

zamis είπε...

νιαου

zamis είπε...

η sportday γραφει οτι στο ντιλ με Αιντραχτ παιρνουμε με μονοετη δανεισμο τον Πετκοβιτς,Σερβος αριστερος μπακ.

zamis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=1656

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=1811

Panos είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=1811

τον 'Λόλο' δεξιά και τον 'Μόμο' αριστερά;
σαν σειρά κινουμένων σχεδίων θα είμαστε!

zamis είπε...

lol!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τί Μόμο και Λόλο...
το καλύτερο ήταν ότι βρέθηκε πελάτης για Μπάλαμπαν!
Να το πιστέψουμε;

Panos είπε...

Το θέμα της δημοσίευση είναι άλλο, οπότε ας πάμε on topic

Μια διευκρίνηση:
Το ζήτημα της εισόδου των συνοδών των παιδιών (ball boys) αφορά την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τα άλλα δύο (ποιότητα προπόνησης ακαδημιών ποδοσφαίρου και αντιμετώπιση γονιών που έχουν παιδιά στις ακαδημίες) αφορούν τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Στο πρώτο θέμα η άποψή μου είναι ότι η ΠΑΕ έχει απολύτως σωστή θέση. Μπαίνουν τα παιδιά για να συνοδέψουν την ομάδα και δίνει στους γονείς που θέλουν να δουν τον αγώνα έκπτωση στο εισιτήριο της τάξης του 60-75% Επιπλέον έχει δημιουργήσει τη Μαθητική Κερκίδα όπου γονείς και μαθητές μπαίνουν με συμβολικό (5€) εισιτήριο οι μεν, δωρεάν οι δε.

Αναφορικά με τα άλλα δύο ζητήματα θα ήθελα να σας πω ότι η ποιότητα των παρεχόμενων αθλητικών υπηρεσιών στις Ακαδημίες του Πανιωνίου (όλες τις Ακαδημίες, όχι μόνο τις ποδοσφαιρικές) είναι ένα ζήτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί με μια λέξη -και ασφαλώς δεν μπορεί να αξιολογηθεί με ελαφριά καρδιά. Αλλιώς αξιολογεί ο γονιός (που πληρώνει άλλωστε), αλλιώς ο Έφορος του τμήματος, αλλιώς τα μέλη της Διοίκησης και αλλιώς ο εξωτερικός παρατηρητής. Άλλες απαιτήσεις, άλλες παραστάσεις και άλλα κριτήρια έχει ο καθένας.
Είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση που πιστεύω ότι θέλει ένα ειδικό νήμα -ή ακόμη καλύτερα μια ειδική συνάντηση- για να γίνει.
Να ξέρετε πάντως ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί διαρκώς τους ανθρώπους του Πανιωνίου -οι οποίοι ασφαλώς δεν έχουν αυτήν την αντίληψη που γράφτηκε στο θέμα "αν φύγουν δέκα από τον Πανιώνιο θα έρθουν 20"

br fun_atic είπε...

Να μη ξεχνάμε ότι εκτός από το λόλο και το μόνο έχουμε και τον όμο

br fun_atic είπε...

@Πάνος
μάλλον πρέπει να κανούμε μιά κουβέντα.σε κάθε περίπτωση η θέση μου είναι απόλυτη.μην απογοητεύετε τους φιλάθλους και τα παιδιά

zamis είπε...

μην εχουμε πονο μονο:)

Griniaris είπε...

Momo αριστερά,αν πάρουμε κι έναν Caterpillar δεξιά δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα όρθιο...

br fun_atic είπε...

Αποτελέσματα αγώνων
κατηγορία 2003-2004
green development team Σύρου - Πανιώνιος 2-1.μαγική εικόνα.
2001-2002
Gdt Σύρου - Πανιώνιος 1-9

br fun_atic είπε...

Μη ψάχνετε στην Αφρική. Οι μικροί μας σκίζουν!!!

br fun_atic είπε...

@general tanz
είμαι στη φραγκοσυριανή.φίλε αν αυτό είναι το νησί σου είσαι Θεός.
Αυτό που μπορώ να σκεφτώ από ´δώ πάνω είναι ότι δε θέλω να ξαναδώ μίζερο Πανιώνιο.

Costix είπε...

@brfun & eftichix
Καλοπερνατε, πουλακια μου.
Αυτη τη μαριδα στα καρβουνα ομως, που τοσο μου εκθειαζατε εχθες, ουδολως με συγκινησε. Να μιλουσαμε για κανα ροφο, ενταξει, αλλα μαριδα ??? Σιγα τον Νικι Λαουντα.

Διαβαστε κι αυτο.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=66008
Αν τελικα ολοκληρωθει η μεταγραφη ομαλα, θα εχει γινει εξαιρετικος χειρισμος απο τον Τσακ. Μπραβο !!!

Costix είπε...

Ολο και καλυτερο ακουγεται το θεμα.
http://www.sport-fm.gr/article/275692

General Tanz είπε...

@BR + Νασο
Ζηλευω ρε αλανια!!!
Που να δειτε και ηλιοβασιλεμα στο Πλακωστρωτο.

@Griniaris
Δυστυχως ο Μπαιλας εχει κλεισει εδω και αρκετα χρονια. Τον χωρισε η γυναικα του(που μαγειρευε) τα παρατησε και εγινε ψαρας.
Ηταν παντως μεσα στισ 3 καλυτερες ταβερνες των Κυκλαδων.

Υ.Γ Ελα μωρη Αιντραχτ!!!!

br fun_atic είπε...

Ο μαγειράς σου όμως δεν το σκέφτηκε...ε ρε μποτρίνι που σου χρειάζεται

Costix είπε...

Φιλαρα μου, θα σε απογοητευσω. Αυτος που χρειαζεται Εκτορα εισαι ΕΣΥ.
Πληροφοριακα, η μαριδα οντας τελειως αγευστο ψαρι, γινεται ΜΟΝΟΝ τηγανητη για να παρει λιγο γευση. Στα καρβουνα ειναι τελειως αχυρο. Απορω που τσιμπησε ο μετρ eftichix με τετοιες μαλακιες. Ακου μαριδα στα καρβουνα !!!

Griniaris είπε...

Όχι ρε General,κρίμα.Καταπληκτική θέα,καταπληκτικό φαγητό,καταπληκτική μουσική(μετά το σερβίρισμα πάντα)...

br fun_atic είπε...

έχουμε και λέμε
Συριανοί Μπαμπάδες - Πανιώνιοι μπαμπάδες 3-4!!!

O Ευτυχίξ σε μεγάλα κέφια. Παρουσίασε δείγματα ποδοσφαιρικής ευφυίας. Είδες costix τι κάνει η Συριανή μαρίδα στα κάρβουνα;;;;;

To νικητήριο τέρμα πέτυχε ο φίλος του μπλογκ costas!!!
Με δυο- τρεις ακόμη κάναμε παγκόσμιο στη Σύρο!!!

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

BR πήρες Πανιώνιο Κόσμο;

μδ

lefterix είπε...

Είπαμε παληκάρια μου....
Αφού δεν είμαστε παρέα,αλλά λόγω Ευτύχη το Πασν-συριακό μετονομάζεται σε Παν-Κυκλαδικό...

Παγκόσμιο όμως δεν μπορεί να γίνει ποτέ...


Χαχαχαχαχαχα

Ζηλεύω γαμώτο....

br fun_atic είπε...

@Μάκης
δεν τον αγορασα γιατί δεν τον βρήκα στη Σύρο.το έχω πάρει τοις μετρητοις ότι ο πκ κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και τον ζητάω όπου κι αν βρίσκομαι.δε θέλω να σου πω που τον έχω βρει :)

br fun_atic είπε...

Δεν τον αγορασα γιατί είμαι στη Σύρο.το έχω πάρει τοις μετρητοις ότι κυκλοφορεί πανελλαδικά και τον ζητάω παντού(δεν ξέρεις με τι μυστήριο τύπο έχεις μπλέξει).δε θέλω να σου πω που τον βρήκα

br fun_atic είπε...

@Μάκης

Πέρα από την πλάκα

Οι γονείς και τα παιδιά της ομάδας σε ευχαριστούμε πολύ. Μας έδωσες μεγάλη χαρά!

Τώρα είδα ότι είχα χρησιμοποιήσει τόσες πολλές φορές τις λέξεις "εξαιρετικά" και "συγχαρητήρια". Άλλη φορά, ότι βλέπεις ότι δεν είναι σωστό διόρθωσέ το.Δεν τρέχει τίποτα.

Μετά τη χειρονομία αυτή προβλέπω να σε έχει στα όπα όπα ο χορηγός!!!

Griniaris είπε...

Και μετά μιλάμε για διαφάνεια στη δημοσιογραφία...

br fun_atic είπε...

@ Τηλέμαχος Βαρβαρέσος

γράφεις:" Ξέχωρα από τα παραπάνω, οι άνθρωποι του Πανιωνίου περιμένουν, μετά τον Τζαβέλλα, μήπως έρθει και άλλη πρόταση για παραχώρηση του παίκτη. Όπως, για παράδειγμα, του Μπόσκο Μπάλαμπαν, τον οποίο θέλουν να...ξεφορτωθούν λόγω του ψηλού κασέ και της μικρής προσφοράς του".

Αγαπητέ Τηλέμαχε, αντιλαμβάνομαι πως αισθάνεσαι, αλλά καρφώθηκες. Σε τέτοιες περιπτώσεις το εμπόρευμα θέλει διαφήμιση. Γράψε για τα 8 γκολ που έβαλε, για κάποια από αυτά που ήταν κρίσιμα για την ομάδα (π.χ με τον Θρασύβουλο), για το πως δέθηκε με την ομάδα (συμμετοχή στα λαϊκά δικαστήρια, φιλιά στη φανέλα, για το πόσο επηρεάστηκε από την αποδέσμευση του Ρεκόμπα και την ανυπαρξία δημιουργικού μέσου κ.λ.π και άσε την Ανόρθωση (ή την κάθε Ανόρθωση) να επιλέξει ελεύθερα :)

br fun_atic είπε...

@Griniaris
θα τον ταΐσει ψάρι για το καλό του. Με τόσο φώσφορο θα γίνει πιο ανοιχτομάτης :)
Ο γκουρού του ρεπορτάζ!!!

Είναι σπουδαίο να κερδίσεις την εύνοια του χορηγού. Και εδώ δεν μιλάμε για wind και αηδίες αλλά για χορηγό με @@@@@@@@ :)

br fun_atic είπε...

@ panionios football manager (όποιος κι αν είναι αυτός)

Λόγω των επαφών που έχουμε ανοίξει με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια για έναν παίκτη τους. Λέγεται Ράντοβαν Κριβόκαπιτς, είναι Μαυροβούνιος επιθετικός, ηλικίας 31.
Μήπως πρέπει να τον τσεκάρουμε;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Θα μας τρελλάνεις ρε br fun;
Δηλαδή 31 ετών που παίζει στο Παραλίμνι Κύπρου, πόσο καλός μπορεί να είναι;
Μου φαίνεται πως τα καλά λόγια που άκουσες γι αυτόν, είναι σάν τα καλά λόγια που προτείνεις να γράψει ο Τηλέμαχος για τον Μπόσκο... :)

br fun_atic είπε...

Δεν μπαίνεις στη σελίδα του Παραλιμνίου να το ψάξεις; www.vissini.com

σε τελική ανάλυση δεν χάνουμε τίποτα. Να μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα έχουμε άλλους, με καλύτερο βιογραφικό, μεγαλύτερους και μάλιστα ακριβότερους, που είναι βέβαιο ότι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

antunix είπε...

Σουμπίνιο, του Εθνικού.
Παικταράς τον είδα χθες στο Αιγάλεω.
Βραζιλιάνος χαφ, 24 χρονών, 3 γκολ, 1 δοκάρι
Ξεχωρίζει σαν τη μύγα στο γάλα, στο μπουλούκι της Β’ Εθνικής.
Για πλάκα κάθετες πάσες, με ξυράφι…

br fun_atic είπε...

το έχω ακούσει κι εγώ

Griniaris είπε...

Τον έχει από κοντά ο Σαβέφσκι,κι αν δεν δουλεύει για μας,ξεχάστε τον...

br fun_atic είπε...

Ο Σαββέφσκι; Με τα λασπωμένα παπούτσια; Θέλω πολύ να δω τα παπούτσια των δικών μας σκάουτερ...

br fun_atic είπε...

Τελικά δεν έχω καταλάβει. Τον Τζαβέλλα τον πουλάμε, τον ανταλλάσσουμε, πρόκειται για συνδυασμό των δύο ή προσπαθήσαμε να αποφύγουμε συμφωνία τύπου "Κωτσόβολος";

Captain_Morgan είπε...

Διάβασα, έστω και με καθυστέρηση, μια συζήτηση που είχα κάνει με τον συγγραφέα του "θέλω τα 10 ευρώ σου για να πληρώσω τα πρόστιμα" και τις απαντήσεις στην ανάρτησή του. Λοιπόν ας πάρω τα πράγαμτα απ΄την αρχή.
Δεν είμαι Πανιώνιος. Δεν είμαι καν Νεοσμυρνιώτης. Έχω όμως σε εκτίμηση την ομάδα και αποφάσισα εδώ και 6 χρόνια να εμπιστευτώ την άθληση του μεγάλου μου γιου και τον τελευταίο χρόνο και του μικρού μου γιου στον Ιστορικό.
Από μια προσωπική "διαστροφή" τους γιούς μου τις Κυριακές δεν τους πάω στους αγώνες της ομάδας που υποστηρίζω αλλά στους αγώνες της ομάδας στην οποία αθλούνται, θέλοντας να τους κάνω αν μη τι άλλο να σέβονται τα χρώματα της ομάδας η οποία τους δίνει την ευκαιρία να γυμνάζονται.
Κατά μέσο όρο βλέπουμε οικογενειακώς 12-14 αγώνες του ΠΓΣΣ ανά έτος. Άλλες φορές στην μαθητική κερκίδα, τις περισσότερες, και άλλες φορές σε άλλες θύρες. Όταν κάποιες φορές η ομάδα, φαντάζομαι, έχει ζητήσει τα παιδιά μου είτε ως συνοδούς των ομάδων είτε ως ball boy, τον μεγάλο, κυρίως για την προσωπική τους ευχαρίστηση φυσικά και τους έχω "δώσει". Όταν όμως συνοδός των παιδιών μου και κυρίως του μικρού ΔΕΝ είναι ο προπονητής του, στον οποίον έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι αφορά στην προσοχή που θα δώσει στο καθένα απ΄τα παιδιά "του" ξεχωριστά έχω την, πιθανώς ανόητη για κάποιους λογιστές, απαίτηση να είμαι στο κοντινότερο σε αυτόν σημείο με την ευκόλοτερη δυνατή πρόσβαση. Και φυσικά δεν εννοώ να είμαι στον αγωνιστικό χώρο αλλά στην 4 Θύρα σε ένα απ΄τα 25-30 μπροστινά καθίσματα που πρέπει κατά την γνώμη μου να παραχωρούνται σε συνοδούς των παιδιών, ονομαστικά για κάθε αγώνα ξεχωριστά.΄
Θα μου πεις... αν θες να είσαι στην 4 θα πληρώσεις έστω το ευτελές για μερικούς ποσό των 10 ευρώ, κι αν δεν θες να πληρώσεις μην φέρεις το παιδί. Εε..αυτό έκανα. Το έφερα μια φορά με τον Πανθρακικό αν θυμάμαι καλά και φυσικά δεν το ξαναέφερα ως συνοδό. Προτιμώ να πληρώσω 30 ευρώ για να δω με περισσότερη άνεση απ΄ότι στην μαθητική κερκίδα, τον όποιον αγώνα και να πληρώσω και αντίστοιχα ποσά για τους γιούς μου, παρά να δώσω έστω και ένα ευρώ ως συνοδός του γιού μου για να χρησιμοποιηθεί απ΄την ομάδα. Είναι θέμα αρχής και αν τα φωτεινά μυαλά σας δεν μπορούν να το καταλάβουν προφανώς έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι εσείς που είστε Πανιώνιοι το κοιτάτε λογιστικά κι εγώ που είμαι "συνοδοιπόρος" το βλέπω συναισθηματικά.
Σε ό,τι αφορά στους παλαίμαχους..είναι καθαρά εσωτερικό σας θέμα. Βρείτελύση. Φαντάζομαι ότι τ ονομαστικό εισιτήριο και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του παλαίμαχου είναι κάτι το οποίο ΄το έχετε σκεφτεί α΄λλά για διάφορους λόγους δεν είναι εφικτό να γίνει και να λειτουργησει ώστε να ελέγχεται αν αυτός που μπαίνει μέσα είναι όντως παλαίμαχος και όχι ο πρώτος ξάδελφος του γκόμενου της κόρης του.
Θέλω να μάθω, αν είναι δυαντόν από επίσημα χείλη , αν οι προπονητές των μικρών ομάδων του ΠΓΣΣ πληρώνουν εισιτήριο για να μπουν σε αγώνες τησ ομάδας. Έχω ακούσει πως ναι και αν όντως συμβαίνει αυτό είναι τουλάχιστον αστείο. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι οι λογιστές της παρέας θα έχουν πάλι μια καλή δικαιολογία για την χρησιμότητα του να πληρώνουν όλοι εισιτήριο, μικρό ή μεγάλο. Αν δεν συμβαίνει ζητώ συγγνώμη για το ειρωνκό του ύφους μου.
ο br fun_atic στο τέλος της ανάρτησής του έθεσε ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα. Μη θέλοντας να καταχραστώ άλλο την φιλοξενία του Blog κλείνω εδώ λέγοντας ότι ελπίζω να βρω σύντομα τον χρόνο να καταθέσω όχι μόνο απόψεις αλλά και την προσωπικη μου μαρτυρία στο 3πλό quiz του αγαπητού φίλου. Εύχομαι σε όλους μας πρώτα απ΄όλα υγεία.

amanAM είπε...

Ένας φίλος που πήγαινε τον γιό του στον Πανιώνιο, πρόσφατα τον πήγε στον Εθνικό, και βρήκε την υγειά του!!! Μου είπε πως... μέχρι και λαδώματα ακούστηκαν, για να παίξει το παιδί στην ομάδα. Δεν ξέρω προσωπικά, δεν λέω ότι έτσι γίνεται, αλλά ο καπνός υπάρχει.

Ο γιός μου (που ήταν συμμαθητής του Τζαβέλα) και δυστυχώς πέτυχε στο Πολυτεχνείο, κι έτσι ακόμα τον ταϊζω, ενώ ο κάθε Τζαβέλας παίρνει 200+χιλιάρικα τον χρόνο, είχε ξεκινήσει κι αυτός στον Πανιώνιο, αλλά τους βαρέθηκε (για πολλούς λόγους, αλλά είναι παλιές ιστορίες), και τελικά βρήκε την υγειά του στο Π Φάληρο, μέχρι που (δυστυχώς για την τσέπη μου) επέλεξε τις σπουδές και όχι το κλωτσοσκούφι.