Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Πέρασα και σήμερα από το περίπτερο του ερασιτέχνη στην πλατεία. Μου έκαναν εντύπωση διάφορα πράγματα. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου. Το δεύτερο ότι υπήρχαν μόνο δύο κυρίες που προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Είναι βέβαιο ότι χρειάζονται περισσότερα χέρια.
Σίγουρα στον πάγκο υπήρχαν αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα. Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχαν και κουπόνια για την οικονομική στήριξη της ομάδας, όπως επίσης και φυλλάδια για τα εισιτήρια διαρκείας.
Επειδή όλοι ενδιαφερόμαστε για την επιτυχία του περιπτέρου, πρέπει να σταθούμε στις ελλείψεις.
1. Δεν υπάρχει ενημερωτικό υλικό για το νέο γήπεδο. Απαράδεκτο, γιατί θα χαθεί μια τεράστια ευκαιρία ενημέρωσης των κατοίκων της Νέας Σμύρνης.
2. Δεν λειτουργούσε η τηλεόραση, στην οποία προβάλλονταν το καταπληκτικό βίντεο για το νέο γήπεδο. Άκουσα για προβλήματα στην ρευματοδότηση, τα οποία ασφαλώς και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.
3. Δεν υπάρχει κάποιο έντυπο για το πως μπορεί να γίνει κανείς μέλος του ερασιτέχνη.
Υπάρχουν αρκετές ημέρες για να διορθωθούν αυτές οι ελλείψεις. Στην πραγματικότητα όμως οι ελλείψεις αυτές θα καθορίσουν την επιτυχία ή την αποτυχία του περιπτέρου. Γιατί φαντάζομαι ότι το ζητούμενο δεν είναι να πουλήσουμε μερικές μπλούζες, αλλά να φέρουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα και το κυριότερο να τον ενημερώσουμε για την ανάγκη δημιουργίας του νέου σταδίου.
4. Κάτι που μου κάνει εντύπωση (διατηρώ όμως επιφυλάξεις για την ορθότητα αυτού που λέω) είναι ότι μέχρι και σήμερα στο περίπτερο του Πανιωνίου δεν έχω δει (ίσως δεν έτυχε)άλλο μέλος του Δ.Σ, εκτός από τον κο Τσελέντη. Θεωρώ σωστό να βρίσκονται στο περίπτερο μέλη του Δ.Σ με πρώτο τον Πρόεδρο, όπως επίσης θα ήταν μια καλή ιδέα να βλέπαμε ακόμη και τον κο Τσακίρη. Θα ήταν εντυπωσιακό να βλέπαμε κάποιους τόσο σημαντικούς ανθρώπους να μοιράζουν φυλλάδια ή και να ενημερώνουν οι ίδιοι τον κόσμο. Ξέρω ότι πολλοί θα βρουν την ιδέα αυτή περίεργη. Ξεχνούν όμως ότι ο Πανιώνιος είναι οικογένεια. Ίσως οι ίδιοι άνθρωποι δεν έχουν προλάβει ή δεν θυμούνται παλιούς προέδρους της ομάδας, οι οποίοι ήταν πάντα παρόντες σε κάθε εκδήλωση στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να δώσουν έμφαση στη συμμετοχή και στον ρόλο του Πανιωνίου.

Έμαθα ότι τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστούν στην πλατεία οι locomondo. Πληροφορήθηκα ότι οι τύποι αυτοί, που είναι εξαιρετικά συμπαθείς στη νεολαία, υποστηρίζουν τον Πανιώνιο. Δεν το ήξερα. Να μην γκρινιάξω που μέχρι και σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί πριν από κάποιο παιχνίδι της ομάδας. Ευελπιστώ στο αυτονόητο. Ότι κάποιος θα τους παρακαλέσει να κάνουν κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους μια αναφορά στα διαρκείας και στο νέο στάδιο.

20 σχόλια:

Griniaris είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=7926723

Ας ασχοληθούμε και με κάτι σοβαρό...

Costix είπε...

Α, ρε Σασα, το φαγες το παλουκαρι !!!

br fun_atic είπε...

όταν λένε για μπουζούκια στην Εθνική οδό, αυτό εννοούν;Ο άνθρωπος ξεκίνησε από την Αθήνα και για να βρει καλό μπουζούκι έφτασε στην Ασπροβάλτα.

zamis είπε...

impossible is nothing!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16493&subid=2&pubid=7910544

Griniaris είπε...

Ίσως από το πέρασμά του από Θεσσαλονίκη βγήκε και η φήμη(;) για επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ....


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7926538

Για να μην το κάνουμε τελείως μεσημεριανάδικο...

br fun_atic είπε...

απόψε κάνεις Μ' Γκμπαμ,
απόψε κάνεις Μ' Γκμπαμ,
σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τραμ...

που το πάω που το φέρνω όλο σε Αφρικανούς που σχετίζονται με την πλατεία καταλήγω :)

br fun_atic είπε...

Δηλαδή τι ύψος έχει ο Στάρε και αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο; Στη φωτο με τον Κιντή δείχνει να είναι και λίγο ψηλότερος.
Ο.Κ δεν μιλάμε γιά τίποτα τεράστιους, αλλά στην τελική ο Μέσσι που είχε και ορμονικό πρόβλημα, μιά χαρά καριέρα έκανε.

Timoros είπε...

@brfun
1. brochura gipedou apo apopse
2. tsak itan ekei savvato, xoris photoshop (me full progouli diladi)

br fun_atic είπε...

Τον είδες εκεί Timoros; Κρίμα που δεν τον είδα κι εγώ. Θα του έλεγα (αν κατάφερνα να τον προσεγγίσω)κάτι πoλύ ενδιαφέρον για την προώθηση του θέματος. Αντ' αυτού έχω αναγκαστεί να στέλνω διάφορα email,για το περιεχόμενο των οποίων ελπίζω να ενημερωθεί.

Εκτός από την μπροσούρα, δεν μπορεί να τυπωθεί ένα φυλλάδιο που να ενημερώνει σε απλά Ελληνικά τον κόσμο για το νέο γήπεδο;

zamis είπε...

Το(πολυ καλο)βιντεο για το γηπεδο δε θα μπορουσε να προωθηθει σε ολα τα αθλητικα-και οχι μονο- sites?
Αντιστοιχως και το εντυπο?

br fun_atic είπε...

Και κάτι ακόμα. Το έντυπο που διανέμεται για τα διαρκείας είναι κατά τη γνώμη μου πληρέστατο, αλλά όχι και τόσο πρακτικό. Πάρα πολλές πληροφορίες με μικρά γράμματα.

Λάθος. Λίγα λόγια με μεγάλη και ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Κανείς δεν κάθεται να διαβάσει τόσα πράγματα. Πρέπει στον ελάχιστο χρόνο που μεσολαβεί από την διανομή του εντύπου μέχρι την πτώση του στο καλάθι των αχρήστων να έχει ενημερωθεί και ο πλέον αδαής ή έστω να του έχουμε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Τι έκανε πέρσι ο Τσακ; Μιά απλή διαγραφή της τιμής των παιδικών διαρκείας. Όλοι πήραν το μήνυμα σε δευτερόλεπτα. Ακόμη κι αν δεν κατάλαβαν πόσο ακριβώς θα κοστίζει το διαρκείας σε κάθε θύρα, ήξεραν ότι ο Πανιώνιος πουλά πολύ φθηνά παιδικά.

Ρε μπας και το ρίξω στο μάρκετιγκ;;;

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και θα μπορούσε. Εξίσου σημαντικό όμως είναι να ενημερώσουμε τον Νεοσμυρνιώτη για το γήπεδο που θέλουμε να γίνει στην γειτονιά του.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι το ζήτημα του γηπέδου πρέπει να γίνει πολιτικό. Να μην ψάχνουμε εμείς για στήριξη στους πολιτικούς φορείς, αλλά να σφάζονται εκείνοι για το ποιος θα μας εξυπηρετήσει.

Αυτό μπορεί να γίνει με έναν και μόνο τρόπο (γιατί ο χρόνος μας πιέζει). Να δημιουργηθεί δημοτική παράταξη, η οποία θα στελεχώνεται από ανθρώπους του Πανιωνίου (διάφορων πολιτικών αποχρώσεων). Η παράταξη αυτή θα ψηφιστεί από όλους μας. Με 5.000-6.000 ψήφους τα έχουμε καταφέρει.

Επειδή δεν πρόκειται να υπάρξει πλειοψηφία (μετά και την παραίτηση Κουτελάκη) όλοι θα θελήσουν να μας προσεγγίσουν. Τότε αρχίζει το πόκερ.

Πολύ προχώ;;; Έτσι όμως γίνονται οι δουλειές στην Ελλάδα...

br fun_atic είπε...

Το ξεχνάω από το πρωί

"Σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς - προσαγωγούς υποβλήθηκε τη Δευτέρα, ο Σίτο Ριέρα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή και η ανάγκη της επέμβασης ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Τη χειρουργική επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία, έκαναν οι Γιώργος Κατσιφαράκης και Γιώργος Σάμπαλης. Ο Ισπανός θα πάρει εξιτήριο το αργότερο αύριο από το νοσοκομείο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή. Η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται σε περίπου δύο μήνες".

Δεν είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα; Δηλαδή αρχίζει τις προπονήσεις τον Ιούλιο;Αυτές τις επεμβάσεις τις φοβάμαι. Πολλοί παίκτες που υποβλήθηκαν σε τέτοιου είδους επέμβαση, έκαναν πολύ καιρό να συνέλθουν. Ο πρώτος που περνάει από το μυαλό μου είναι ο Νίνης.

br fun_atic είπε...

Στερητικό σύνδρομο ΤΕΛΟΣ.

Το Σάββατο στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικό με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση.

Ενδιαφέρουσα και η ημέρα και η ώρα. Το πιάσατε το υπονοούμενο;;;

zouri1 είπε...

Διαβαστε οσοι θελετε εδω το αρθρο στην αυγη του φιλου μου Νικο Αγκο για τον Πανιωνιο.
http://zouri1.wordpress.com/2010/05/04/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/
br fun,το αλλο δεν το εχω ξεχασει ή αμελησει.Μερα με την μερα μου την φερνουν.

br fun_atic είπε...

@Zouri.

Τεράστιε Zouri. Βρήκες τρόπο να με κάνεις να διαβάσω "Αυγή" :)

Και να καθυστερήσει δεν πειράζει. Κάποιος πρέπει να παρουσιάσει καλούς βαθμούς. Οπότε Take your time.

zouri1 είπε...

xaxaxax,να τα βλεπει ο μακης οτι κανω και κομματικη δουλεια.

zouri1 είπε...

αυριο παντως παω για το διαρκειας αν και στην 2.

Timoros είπε...

an den ton vrikan ta emails tha ton vroune brf

zami, sikosame kalyteri fotografia, waterlo! lol

br fun_atic είπε...

@zouri
Μην ακούω δύο και αηδίες. Στην τέσσερα θα έρθεις κατόπιν απαίτησης του κόσμου. Άλλωστε δεν αποκλείεται από φέτος να κάθεται δίπλα μου η μέλλουσα σταρ Ελλάς :)

@timoros
Μπροσούρα γιοκ.
Θα πηγαίνω μέχρι να την πετύχω :)