Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Επεισόδια στη Ν. Σμύρνη

Αυτό είναι το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τα χθεσινοβραδινά θλιβερά επεισόδια:

Δύο συλλήψεις και τρεις προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, μεταξύ περίπου 40 - 50 οπαδών του Παναθηναϊκού και οπαδών του Πανιωνίου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο σημείο μετά από αγώνα Πόλο, που διεξήχθη στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε μπουτίκ του Πανιωνίου και συνεπλάκησαν με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, ενώ προξένησαν φθορές σε μία τράπεζα, 6 καταστήματα, 8 ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, και έβαλαν φωτιά σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν δύο άτομα ελαφρά τα οποία διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Τετάρτη στον Εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι. Προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Δεν μπορώ να ξέρω αν οι Πανιώνιοι ξεκίνησαν ή προκάλεσαν τα επεισόδια. Μπορώ να πω ότι δεν με ενδιαφέρει. Από τη στιγμή όμως που συμμετείχαν δεν μπορούν να θεωρηθούν καλύτεροι από τους Βάζελους. Δεν έχουν τίποτα το διαφορετικό απ’ αυτούς. Γιατί στο ξύλο και στις μολότωφ, όλοι φαίνονται ίδιοι. Δυστυχώς

Δεν είναι αυτό το όνειρό μου για την ομάδα και δεν μπορεί να είναι το όνειρο κανενός. Δεν μπορεί να είμαστε περήφανοι σήμερα, γιατί πέσαμε στο λάκο με τα σκατά που κολυμπούν όλοι αυτοί που απαρτίζουν τους ιδιωτικούς στρατούς του Π.Ο.Κ. Από τους φανατικούς του Π.Ο.Κ δεν μπορεί κανείς να έχει απαιτήσεις. Από τους Πανιώνιους όμως περιμένουμε άλλα πράγματα.

Δεν είναι δυνατόν φίλε μου να υποστηρίζεις την ομάδα με τη μεγαλύτερη ιστορία, με τον πλέον εναλλακτικό χαρακτήρα, με τη μεγαλύτερη αθλητική κουλτούρα, την ομάδα που έχει επηρεάσει καταλυτικά τον Ελληνικό αθλητισμό σε κάθε άθλημα, τη μόνη ομάδα στην Ελλάδα που αποτελεί τρόπο και στάση ζωής και να ασχολείσαι με κροτίδες, μολότωφ και επεισόδια. Δεν σου ταιριάζει. Δεν μας ταιριάζεις.

Δεν είναι δυνατόν, η ομάδα με τα πενιχρότατα έσοδα να πληρώνει σε κάθε παιχνίδι 5.000-7.000 ευρώ πρόστιμο, επειδή κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να ρίξει ένα υβριστικό σύνθημα ή να πετάξει μια κροτίδα. Το ξέρω ότι μας κυνηγούν, το ξέρω ότι μας αδικούν, όμως κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι για να βοηθήσουμε την ομάδα μας.

Φέτος με όλα τα πρόστιμα που μας επιβλήθηκαν στερηθήκαμε μια καλή μεταγραφή. Στο μπάσκετ επιτείναμε το οικονομικό πρόβλημα και τιμωρήθηκε η έδρα. Ποιο ήταν το κέρδος; Το ότι δείξαμε ότι δεν «μασάμε»;

Όταν φίλε μου τραγουδάς «γιατί μονάχα η Πανιωνάρα μου ομορφαίνει τη ζωή» έχεις συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη κουβέντα είναι και πόσο λάθος είσαι όταν δεν φέρεσαι με τρόπο που να βοηθάει την ομάδα;

Στον Πανιώνιο έχουμε αρκετούς συνδέσμους φιλάθλων. Κάποια στιγμή πρέπει να λάβουμε σοβαρές αποφάσεις για την καλή λειτουργία τους. Προσωπικά θεωρώ πολυτέλεια την ύπαρξη τόσων συνδέσμων σε μια ομάδα με τόσο λίγους συνεπείς οπαδούς. Θεωρώ πολύ καλή ιδέα είτε την ενοποίηση των συνδέσμων σε έναν ή την ύπαρξη ενός ενιαίου φορέα που θα συντονίζει τους συνδέσμους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η περιφρούρηση των αγώνων, η απομάκρυνση οποιουδήποτε μπορεί να βλάψει την ομάδα και η δημιουργία του κατάλληλου κλίματος που θα καθιστά ταυτόχρονα τη Ν. Σμύρνη ισχυρή έδρα, αλλά που θα μπορεί ταυτόχρονα να φιλοξενεί την οικογένεια και τα παιδιά. Μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι ένα σύγχρονο Βρετανικό γήπεδο αποτελεί ισχυρότατη έδρα; Και όμως, βρέθηκε ο τρόπος να υπάρχει το καλό κλίμα, να περνούν όλοι καλά, να υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα τους και να είναι γεμάτο το γήπεδο από ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Παιδιά, είναι κρίμα να μη νοιώθουμε περήφανοι για την ομάδα έστω και μία στιγμή. Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα. Αρκεί να δουλέψουμε οργανωμένα και να κινηθούμε με στόχο αποκλειστικά και μόνο το καλό του Πανιωνίου. Εσείς που ηγείστε των οργανωμένων έχετε ιδιαίτερα μεγάλη ευθύνη, γιατί έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε το κλίμα του γηπέδου. Έχετε τη δυνατότητα να βοηθάτε ή να χαντακώνετε την ομάδα. Συνεπώς έχετε την υποχρέωση έναντι όλων να μην λεκιάζεται η υπόληψη της ομάδας από περιστατικά που δεν συνάδουν με την ιστορία και την κουλτούρα μας. Ας αποτελέσει το δυσάρεστο χθεσινό γεγονός την αφορμή για να τεθούν επί τάπητος κάποια σοβαρά θέματα που αφορούν τη λειτουργία και την οργάνωση των συνδέσμων και μακάρι η νέα χρονιά να μας βρει βελτιωμένους και σε αυτό το επίπεδο.

89 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ είναι τόσο λίγοι αυτοί που δημιουργούν τα προβλήματα και τόσο μικρή η τοπική κοινωνία που είναι αδύνατο η ΠΑΕ να μην τους γνωρίζει ή να μην μπορεί να τους μάθει. Το μεγαλύτερο κατά τη γνώμη ζήτημα είναι ότι η ΠΑΕ δεν φαίνεται να ενοχλείται από τέτοιες συμπεριφορές και μάλλον αποδέχεται την θυσία μίας μεταγραφής...
Την ίδια ώρα μαθαίνουμε από τον τύπο ότι το χρεωκοπημένο κράτος θα πληρώσει τις επισκευές του γηπέδου του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ κάνει μεταγραφές με τα λεφτά του Τσακίρη και εμείς ψάχνουμε για παίκτες στην Αίγυπτο μιας και η θητεία Αιγύπτιων στην Ευρώπη αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού (Θυμάστε κανένα Αιγύπτιο που να έκανε καλή καριέρα στην Ευρώπη?)

br fun_atic είπε...

Ξέρω καλά πως το ρεπορτάζ λέει ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν κομβόϊ φιλάθλων του Παναθηναϊκού επιτέθηκε στην μπουτικ του Πανιωνίου. Πουθενά όμως δεν θα βρείτε γραμμένο ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν από οπαδούς του Παναθηναικού. Όλοι μιλούν για συμπλοκές ομάδων χούλιγκαν και κάποιοι ακόμη και για ραντεβού.
Ανεξάρτητα από το αν προκληθήκαμε, είναι αδιαμφισβήτητο ότι υπήρξε συμμετοχή Πανιώνιων στα επεισόδια.

br fun_atic είπε...

@nk99
ξέρει τι κάνει ο Κιντής. Αν δεν είχαμε τον Μαγκντί, πως θα αποκτούσαμε τον Τζιμπουρ;

Μπορεί τα ταξίδια αυτά να μην έχουν (αποκλειστικά) μεταγραφικό χαρακτήρα. Νομίζω ότι έχουμε δικαστική διαμάχη με την ομάδα του Μαγκντί.

Μπορεί επίσης να μην ψάχνουμε παίκτες, αλλά εργατικό δυναμικό. Αφού οι τύποι έφτιαξαν τις πυραμίδες, θα κωλώσουν σε ένα γηπεδάκι 12.000 θέσεων;

br fun_atic είπε...

Υ.Γ
δεν ξέρω αν είναι αποκλειστική ευθύνη της Π.Α.Ε. Νομίζω ότι μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι σύνδεσμοι. Κάθε σύνδεσμος πρέπει να περιφρουρεί τόσο την καλή λειτουργία του, όσο και το συμφέρον της ομάδας. Αυτοί οι ίδιοι πρέπει να κόψουν τη μπάλα στους 5-10 που δημιουργούν θέματα.Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δημιουργηθεί ενιαίος φορέας που να λύνει τα θέματα αυτά άμεσα και πριν πάρουν έκταση.
Ξέρεις τι σκεφτόμουν; Υπήρχε περίπτωση να ζητούσαν χρήματα από τον Τσακίρη οι οργανωμένοι για μια χορογραφία και να μην τα έδινε; Το θεωρώ δύσκολο. Τι είναι προτιμότερο; Να πληρώνει χρήματα για ένα ωραίο θέαμα ή κερατιάτικα στα πρόστιμα; Και να έχουμε πάντα κάτι στο μυαλό μας. Δυστυχώς τα πρόστιμα δεν επιβάλλονται αναλογικά , σύμφωνα δηλαδή με τις εισπράξεις ή την οικονομική δύναμη της κάθε Π.Α.Ε. Συνεπώς το πρόστιμο που επιβάλλεται στην Π.Α.Ο.Κ ή στον Ολυμπιακό για την ίδια πράξη είναι αστείο, ενώ για ' μας είναι εξαντλητικό. Εδώ λοιπόν υπάρχει τεράστια ευθύνη των συνδέσμων, γιατί δεν προστατεύουν τν ομάδα.

zamis είπε...

Απλο ειναι το θεμα.Στο γηπεδο δεν πρεπει να πεφτει τιποτα και ταυτοχρονα να γινεται χαμος.
Και τα τρεξιματα απ'εξω και μακρυα.

amanAM είπε...

φίλε-αδελφέ-συμπανιώνιε Μπρφάνιε,

δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αν και είμαι κατά της βίας εκ πεποιθήσεως, και παρόλο που είμαι από αυτούς που κατηγορούν την μικρή (ευτυχώς) μερίδα των φανατικών, που είναι φασιστόμουτρα και κάνουν επεισόδια, πετάνε αντικείμενα, καταδικάζουν την ομάδα σε πρόστιμα, της στερούν πόρους, κλπ... το να παρελαύνουν μέσα από την Νέα Σμύρνη κονβόι βάζελων, και να προκαλούν, να σπάνε την μπουτίκ, αυτοκίνητα κλπ, είναι κάτι στο οποίο κανένας δεν θα ανεχόταν να συμβαίνει μέσα στην γειτονιά του.

Το να είναι συγκατηγορούμενος αυτός που βρίσκεται σε άμυνα, είναι άδικο.

Τα φασιστόμουτρα που ήρθαν στην γειτονιά μας να προκαλέσουν, είναι φυσικό να προκαλέσουν την αντίδραση των Πανιωνίων, κι εγώ εάν τύχαινε να ήμουνα παρών, θα αντιδρούσα.

amanAM είπε...

από τις 22/5 έχω αναρτήσει στο μπλογκ μου τις δηλώσεις του Άντριτς, που προφανώς ξεσήκωσαν τους ανεγκέφαλους που ήρθαν στην Ν Σμύρνη για να μας "τιμωρήσουν"...

Griniaris είπε...

Θεωρώ ότι ο br διάλεξε το χτεσινό γεγονός σαν αφορμή για να πει κάποια πράγματα.Ασφαλώς και τα χτεσινά επεισόδια δεν έχουν καμμία σχέση με όσα γίνονται στο γήπεδό μας είτε είναι ποδοσφαίρου είτε μπάσκετ.Θα συμφωνήσω λοιπόν με όλο το δεύτερο μέρος της ανάρτησης.Να προσθέσω δε ότι εκτός των προστίμων αυτές οι φαιδρότητες μας έχουν στοιχίσει ενδεχομένως και βαθμούς.Χαρακτηριστικό το φετινό ματς με ΠΑΟ.Πρέπει κάποιοι επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν είναι μαγκιά αυτό...

br fun_atic είπε...

@ΑΜΑΝΑΜ
είναι προφανές ότι τα επεισόδια δεν έγιναν γύρω από το γήπεδο και την μπουτίκ. Έπεσαν μολότωφ, προκλήθηκαν ζημιές στην Αγροτική Τράπεζα στην πλατεία και γενικά η πλατεία απ'ότι έμαθα έγινε πεδίο μάχης.
Δεν θεωρώ ότι κανείς μπορεί να υποκαταστήσει την αστυνομία όσο δίκιο κι αν έχει. Όσο κι αν προκληθεί. Σε τελική ανάλυση δεν υπάρχει σημερινό δημοσίευμα που να μη μας θεωρεί συνυπαίτιους.
Το ρεζουμέ είναι πως για άλλη μία φορά είμαστε και δαρμένοι και κερατάδες.

br fun_atic είπε...

Σαφέστατα και το χθεσινό συμβάν ήταν η αφορμή για να ανοίξουμε μία συζήτηση για το θέμα.

Αντιλαμβάνομαι ότι όταν δέχεσαι επίθεση αντιδράς. Σε πιό βαθμό όμως; Ποιό είναι το όριο της άμυνας και από ποιό σημείο και ύστερα εκθέτεις την ομάδα;

Πέρα απ' αυτό υπάρχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στους συνδέσμους. Θα μου πει κανείς, εσένα τι σε ενδιαφέρει; Είσαι οργανωμένος; Από επιλογή δεν είμαι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θέλω να δημιουργούνται από λίγους προβλήματα στην ομάδα μου.
Κι αν για τα χθεσινά μπορούμε να βρούμε διάφορες δικαιολογίες, σίγουρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τα πρόστιμα που έχουμε πληρώσει από τις κροτίδες και τα συνθήματα, ούτε βέβαια για το θέμα των Νιγηριανών (δεν θα πω άλλα για το θέμα αυτό - όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).

Griniaris είπε...

Είναι προφανές ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από την επίθεση οπαδών του βάζελου στη μπουτίκ.Αν εκείνη την ώρα ήμουν μέσα με το παιδί μου,φαντάζεσαι ότι θα είχα κάποιο ενδοιασμό να πυροβολήσω καμμιά δεκαριά από αυτούς;Πάντα όταν δέχεσαι απρόκλητη επίθεση τα όρια της αντίδρασης είναι ασαφή.
Κατά πάσα πιθανότητα μετά ειδοποιήθηκαν οι πάνθηρες και γενικεύτηκαν τα επεισόδια.Ας κάνουν ότι θέλουν σε τέτοιες περιπτώσεις,αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα για τις υπόλοιπες γελοιότητες...

br fun_atic είπε...

Άλλο η άμυνα και η προστασία του παιδιού σου και άλλο τους παίρνω στο κυνήγι.

Θυμάσαι τι γίνονταν στις εκλογές στη δεκαετία του 80; Όποιος κέρδιζε πήγαινε και διέλυε το εκλογικό κέντρο του άλλου. Η αντίδραση ήταν η ταμπέλα που έλεγε: από εδώ πέρασε η πράσινη/μπλέ, κόκκινη κ.λ.π βαρβαρότητα.

Μπορεί λοιπόν χθες να κερδίσαμε (;) στο ξύλο, χάσαμε όμως σε επικοινωνιακό επίπεδο και αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο.

Να μην ξεχνάμε ότι είχε προηγηθεί η ιστορία με τα καρότα και τη διακοπή του αγώνα μπάσκετ. Κάποιοι έχουν ξεχάσει ότι πριν από κάποια χρόνια η Πανιώνιος τον είχε πελάτη τον Π.Α.Ο στο μπάσκετ. Ίσως γι αυτό προτίμησαν, μια που θα χάναμε τον αγώνα, να το παίξουν σκληροί και μάγκες, προς βλάβη της ομάδας.

Και να σου πω κάτι; Σε κάποιους μπορεί να αρέσει το ξύλο. Ας κλείσουν ένα ραντεβού σε ένα νταμάρι με τους οπαδούς όποιας ομάδας θέλουν και ας βγάλουν το άχτι τους. Όπως γίνεται στην Αγγλία. Αυτό που δεν είναι σωστό είναι να έρχεται σε δύσκολη θέση η ομάδα. Εκεί είναι η διαφωνία μου.

Griniaris είπε...

Συμφωνώ εκατό τοις εκατό με την τελευταία παράγραφο.Αν και το χθεσινό ήταν ένα ακόμη "ραντεβού" όπως ευρέως κυκλοφορεί,ειλικρινά λυπάμαι για το μυαλό τους...

zamis είπε...

Ρε παιδι μου χρειαζεται και λιγουλακι φαντασια.Ας γεμιζανε το γηπεδο γυρω γυρω και τον παγκο του βαζελου με καροτα.Δεν ειναι αναγκη να τα πετας μεσα με καπνογονα και να τρως ετσι προστιματα κι αποκλεισμους.

br fun_atic είπε...

Απ'όλα αυτό με νευρίασε περισσότερο. Ότι όλοι μιλάνε για ραντεβού.

br fun_atic είπε...

Η παράδοση του Πανιωνίου επιβάλει φαντασία στην αντιμετώπιση του αντιπάλου και όχι καφριλίκι.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς για να κόψει τον τσαμπουκά του άλλου και να τον κάνει και ρεζίλι, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα.

lefterix είπε...

Εμ. βέβαια, μπουρουφίξ, από έναν φαν της μπαρμπαρέλας τι να περιμέναμε, παρά μόνο φλωρίστικα...
Να μας έχουν από κάτω και να λέμε, σιγά μωρέ, δεν πόνεσα κι όλας!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα........
Καλέ μου ροκά Kostix, υπερασπίσου με..
Συμφωνώ μα μήν ξεκινάμε από μόνοι μας ή από αντεδίκηση τις μπούρδες που όλοι καταδικάζουμε, αλλά πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν κωλώνουμε κι όλας....

Μπράβο σας βάζελοι,
της βίας αρωγοί,
πάλι μας αποδείξατε,
πως είστε πράσινοι λαγοί...

br fun_atic είπε...

Δεν είπα αυτό Lefterix.Καταλαβαίνω την αντίδραση όταν δέχεσαι άδικη επίθεση. Δεν μου αρέσει όμως να πέφτουμε στο επίπεδο των ΠΟΚατζίδων.
Υποτίθεται ότι θέλουμε να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο. Πως θα το καταφέρουμε; Τι κατάλαβαν όλοι; Ότι είμαστε ίδιοι με τους άλλους. Θυμάσαι το παιχνίδι με τον Άρη; Είχα βαρεθεί να ακούω από μπαμπάδες ότι είχαν σκοπό να αγοράσουν διαρκείας για την επόμενη χρονιά αλλά δεν θα το κάνουν λόγω των κροτίδων.
Η κατάσταση είναι απλή. Έχουμε γίνει μειοψηφία στη Ν.Σ. Η εξέδρα μας γερνάει επικίνδυνα. Αν δεν κατορθώσουμε εδώ και τώρα να φέρουμε οικογένειες και παιδιά στο γήπεδο, ο Πανιώνιος στην επόμενη 15ετία θα έχει τρομακτικό πρόβλημα.

Katrinos είπε...

Παίζουμε ένα παιχνίδι που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας.

Είναι κρίμα να αμαυρώνεται η εικόνα της ομάδας απο τέτοιες μαλακίες. Πολύ σωστά έγραψε ο BR ότι δεν έχει σημασία ποιός πήγε, ποιός προκάλεσε , στο τέλος αποδώθηκαν ευθύνες και στους δύο

Θα κατανοούσα απόλυτα εαν οι θαμώνες της πλατείας πλάκωναν στο ξύλο κάποιους που είχαν πάει για επεισόδια, άλλωστε τέτοια γινόντουσαν τις παλιές καλές εποχές.Ακόμα περισσότερο εαν με προκαλέσουν μέσα στο γήπεδο ή νιώσω ότι απειλείται η σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας ή των φίλων μου.

Αλλά ραντεβού ???????
Αυτά νόμιζα ότι τα έκαναν οι γαυροβαζελοαεκτζήδες. Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι ορισμένα δικά μας παλικάρια έχουν τη 'φιλοδοξία' να γίνουν ισάξιοι των αντίστοιχων κάφρων του ποκ. Ας μη τους στερήσουμε τη χαρά , ας γίνουν γαύροι , βάζελοι ότι τέλος πάντων θέλουν να μπορούν να χαίρονται και τα αντίστοιχα προνόμια.

Αυτή η ιστορία πρέπει να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Κατα την άποψη μου είναι αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ να παρέμβει και να μπλοκάρει τη πρόσβαση σε όποιον δημιουργεί θέμα.

Ron Barceló είπε...

Συμφωνώ με τα λεγόμενα του Αντώνη.
Όταν έρχονται για φασαρίες 'σπίτι' σου κ αρχίζουν να σπάνε κ να καίνε, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με πολιτισμό κ διάλογο.
Αμφιβάλλω κατά πόσο ήταν 'ραντεβού', μιας κ οι λαγοί φημίζονται για τις απροειδοποίητες επισκέψεις - θυμίζω τα σκηνικά τη νύχτα της άφιξης του Ρεκόμπα, όπου σπάσανε ένα σωρό αμάξια έξω από την 3.
Εντάξει, καταδικαστέα τα ραντεβού κ οι λοιπές χουλιγκανίστικες λαλακίες, αλλά η Αγροτική που κολλάει σε όλα αυτά?
Κ καλά, αυτοί είναι λαγοί, γνωστοί τοις πάσι.
Κ οι δικοί μας όμως πρέπει να χαλαρώσουνε με τα καφριλίκια εντος (πρωτίστως) κ εκτός γηπέδου, γιατί έχουν ζημιώσει αφάνταστα την ομάδα κ ξενερώσει πολύ κόσμο.
Υπόψιν πως από του χρόνου, επιτρέπονται κ πάλι οι μετακινήσεις οπαδών.
Το θέμα είναι σάπιο από τη ρίζα του κ αν δεν αφαιρεθεί η ρίζα, όλο κ νέα 'φυντανια' θα βγαίνουν στο προσκηνιο.
Ας κόψουνε τις ευρωπαικές εξόδους, τις χορηγίες κ τα λοιπά 'οφέλη' προς τις παε για καμια 5ετία, κ σου λέω εγώ μετά αν δεν απομονώσουν οι ίδιοι οι πρόεδροι τους κάφρους.
Α ρε Θάτσερ που μας χρειάζεται..
Προς το παρόν, θα κοιτάμε όλοι με απορία, αποτροπιασμό κ τρόμο μήπως η επόμενη αδέσποτη πέτρα-μολότοφ σκάσει στο δικό μας παρμπιζ-κεφάλι.

br fun_atic είπε...

Σαφέστατα και δεν εννοώ ότι έπρεπε για λόγους διαφορετικότητας να ανάψουμε εμείς τις μολότωφ που θα μας πέταγαν οι βάζελοι. Αυτή όμως η ρημάδα η διαφορετικότητα πρέπει κάποια στιγμή να πάρει μια συγκεκριμένη μορφή. Ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Με ποιο τρόπο αντιμάχεσαι το ποδοσφαιρικό κατεστημένο όταν καταφεύγεις σε μεθόδους που το ίδιο καλλιεργεί;Γιατί να ανεχόμαστε ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσουν νοοτροπία γαυροβάζελου;
Όλοι μας λέμε ότι το νέο γήπεδο των 12.000 θέσεων είναι μικρό. Αλήθεια τι κάνουμε για να το αποδείξουμε;

Πως διάολο θα γεμίσουμε ένα γήπεδο 12.000 θέσεων όταν δεν μπορούμε να μαζευτούμε περισσότεροι από 6.000 και μάλιστα τη στιγμή που η Νέα Σμύρνη και οι όμοροι Δήμοι (πλην του Δήμου Αθηναίων) έχουν περισσότερους από 350.000 κατοίκους και καμία άλλη σοβαρή ομάδα;

Προσωπικά θέλω η Πανιώνια διαφορετικότητα να είναι ιδεολογία και όχι σλόγκαν. Θέλω το γήπεδο γεμάτο και όμορφη ατμόσφαιρα. Θέλω να εξακολουθήσει να υπάρχει Πανιώνιος. Αυτό καλώς ή κακώς δεν μπορεί να γίνει χωρίς γεμάτο γήπεδο.

lefterix είπε...

Πολύ λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα εμπιστεύονται τα μμε και παπαγαλίζουν ότι υπήρχε ραντεβού...
Έχεις την εντύπωση κατρίνε ότι αν υπήρχε ραντεβού, θα τη βγάζανε καθαρή τα βαζελάκια;
Πάτρε το χαμπάρι παιδιά, ότι όσο η Πανιωνάρα θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, τόσο τους μπαίνουμε στη μύτη και αυτό δεν το θέλουν...
Θα προβοκάρουν και θα κάνουν τις αλητείες τους πιό συχνά...
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!
Μας γ@μ@νε και ψάχνουμε να καταπιούμε την κάμηλο...
Εγώ πάντως δεν θα ανεχτώ να με λένε μ@λ@κ@...
Υπάρχουν περιπτώσεις που λόγω συνθηκών ή καταστάσεων τον κάνω,
αλλά δεν θα επιτρέψω κανένα βαζελογαυροχανουμο-κ.λ.πάκι, να μου γ@μ@ει το σπίτι και να λέω ευχαριστώ....


Υ.Γ.Θυμώσαστε τα γαυράκια που μπήκανε τσαμπουκά στη Ν.Σμύρνη, τα κάνανε πουτ@ν@ τότε και μετά λέγανε στις εφημερίδες ότι δεν είμασταν εμείς, αλλά ο Πανιώνιοι πλακωνώντουσταν μεταξύ τους;
Ε, τότε μπήκα μέσα, γιατί πέντε παλιόπαιδα είχαν πιάσει το γιό μου και τον βαράγανε ανελέητα...

no more guys, no more...

Όσοι έχετε παιδιά ίσως να με καταλάβετε...

No mercy!!!!!!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Όταν λέμε ότι η βία πρέπει να εκλείψει, πρέπει και η στάση μας να είναι απόλυτη. Χωρίς εκπτώσεις και χωρίς δικαιολογίες.Όποιος βλάπτει την ομάδα με τον οποιονδήποτε τρόπο να βγαίνει από την Πανιώνια οικογένεια.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως και την αδικία και την προσβολή και την πρόκληση και την κατάσταση άμυνας.Γενικά μπορούμε να βρούμε χιλιάδες δικαιολογίες, οι οποίες μάλιστα να στέκουν κιόλας.

Προσωπικά προτιμώ να με θεωρήσει κάποιος μαλάκα από το να μετατραπώ σε ΠΟΚατζή κάφρο.Ο Πανιώνιος είναι ιδεολογία και στάση ζωής. Δεν είμαστε ο στρατός κανενός.

Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι να διακριβωθεί αν υπήρξε ραντεβού ή όχι. Καταλαβαίνεις Λευτέρη ότι από την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να αλλάζει απόλυτα και η αντιμετώπισή του θέματος.
Αν με ρωτάς, θα σου πω ότι δεν εμπιστεύομαι τα ΜΜΕ. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να εξακριβώσουμε αν η πληροφορία που μεταδίδουν είναι αληθινή.

lefterix είπε...

Σου επαναλαμβάνω φίλε Μπουρουφίξ, άν υπήρχε ραντεβού θα το ήξερα από τους πρώτους....(γιά πολλούς και διάφορους λόγους...)
Ίσως και να βρισκόμουν κι όλας στο ραντεβού(πάλι γιά διάφορους λόγους..)
Είμαι από τους λίγους (ίσως;) χουλιγκάνους(μεχρι χτες θα έλεγα πρωην, τώρα επιφυλάσσωμαι..)που δεν έχω πέτάξει μέσα στο γήπεδο ούτε καρφίτσα...
Όμως διανύω την πέμπτη δεαετία ως πανιώνιος, και μονίμως τρώω την καραμάλλα των μμε κλπ, ότι όλοι είναι ίδιοι και φταίνε όλοι το ίδιο...
Όχι παληκάρια μου... Μην τσιμπάτε στις προβοκάτσιες των εντεταλμένων του ΠΟΚ ότι είμαστε σκουλήκια και μυρμηγκάκια...

No more, no mercy...

Αυτό που έζησα με τα γαυράκια να μην το ζήσετε ποτέ... Όσο και να το παίζουμε διαλλακτικοί, οι ΠΟΚατζήδες θα το βλέπουν σαν αδυναμία...

"Μία φορά Πάνθηρας, γιά πάντα Πάνθηρας..."

Griniaris είπε...

Το ότι υπήρχε ραντεβού πάντως το άκουσα από Πανιώνιους και όχι από τα ΜΜΕ.Στην εύλογη απορία μου όμως γιατί δόθηκε το ραντεβού εκεί δεν πήρα απάντηση και γι αυτό διατηρώ αμφιβολίες...

Katrinos είπε...

@Lefterix
Mάλλον δεν το διάβασες αυτό που έγραψα ή δεν το κατάλαβες ή δεν το έγραψα καλά. Σε περίπτωση τυχαίας συνεύρεσης και πρόκλησης φυσικά θα αμυνθείς και θα προστατευσεις το παιδί σου , τους φίλους σου , τον εαυτό σου. Φυσικά εαν κάθομαι στη πλατεία και δω τπτα κάφρους να δέρνουν παιδάκια θα τους σπάσω τα παϊδια. Το ίδιο εαν μπούν στη 4 πχ τίποτα ξέμπαρκοι και είναι προκλητικοί θα πεταχθούν όξω με πίσσα και πούπουλα. Αυτά γινόντουσαν κατα κόρον στο παρελθόν , τότε που 'ξένος' έπρεπε να έχει βίζα για να περάσει απο τη πλατεία.

Αλλά πολύ φοβούμαι ότι όλα αυτά δεν είναι τόσο τυχαία. Δεν μπορεί ξαφνικά να ξύπνησαν 50 βάζελοι και αντί να πάνε για καφέ είπαν να πάνε να σπάσουν αυτοκίνητα και βιτρίνες στη Ν/Σ. Όπως και δεν είναι λογικό με τα σημερινά δεδομένα να ήταν άλλοι τόσοι Πανιώνιοι στη πλατεία 'έτσι τυχαία' μαζεμένοι και σε ετοιμότητα. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω , αυτό που με νοιάζει είναι να μη ξαναγίνουν ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο, να μη φοβάμαι να πάρω το παιδί μου και τη γυναίκα μου.

Υ.Γ Απο που συμπεραίνεις ότι ο Πανιώνιος πάει απο το καλό στο καλύτερο? Βάλε λίγο με το νού σου τι επεισόδια είχαμε τις δύο πρώτες χρονιές του Τσακίρη που βγήκαμε Ευρώπη και τι έχει γίνει τα τελευταία δύο που μάλλον πάμε απο το κακό στο χειρότερο.

Αυτά.....

br fun_atic είπε...

Το προβλημα ξεκινάει από το ότι μείναμε λιγοιειναι προφανές ότι αυτό που έγινε χθες δε θα μπορουσαμε να το κανουμε ουτε στον Πειραια ούτε στου γκυζι.οι βαζελοι το έκαναν επειδή ξέρουν ότι είμαστε μειοψηφία στη να.υπάρχει περίπτωση να γίνουμε περισσότεροι αν δεν ξεχωρίσουμε από τους καφρους;

zouri1 είπε...

συμφωνω με την αποψη σου.δεν μας ταιριαζουν τετοια επεισοδια.Εχουμε αλλη κουλτουρα.

lefterix είπε...

δεν κατηγορώ κανέναν γιά τις απόψεις του, όσο και άν διαφωνώ...
Πιθανώς να μήν κατάλαβα καλά τα γραφόμενά σου φίλε, και ζητώ συγνώμη...
Γιά πληροφόρησή σας, σας ενημερώνω ότι δεν υπήρχε ραντεβού, ένα πέσιμο έγινε από τους πράσινους λαγούς, αλλά όπως ήταν φυσικό, σε πέντε λεπτά έπεσε σύρμα(και σε μένα..) και τους πήραμε στο κηνύγι, πλήν όμως πρόλαβαν να κάνουν τις ζημιές τους...
¨αν είναι δυνατόν να μην μπορούν να μαζευτούν στην πλατεία 50 Πάνθηρες με ένα τηλεφώνημα...
Anyway, Είμαι από αυτούς που δεν κάνω πίσω σε κανένα πέσιμο από κανένα βαζελογαυροχάνουμο στο σπίτι μου, αλλά δεν θα το επιδιώξω κι όλας...
No more, no mercy...

br fun_atic είπε...

Ο Πανιώνιος πρέπει να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Πρέπει ο καθένας να γνωρίζει ότι πηγαίνοντας στη Ν.Σ θα δει θέαμα και θα είναι ασφαλής. Ότι θα χαρεί τη μπάλα και την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε νέους φίλους. Μόνο έτσι η ομάδα μας θα έχει μέλλον.
Λευτέρη αυτοπροσδιορίστηκες ως γεροπάνθηρας. Αν συνεχίσουμε έτσι θα σβήσουν και οι Πάνθηρες και ο Πανιώνιος.΄Το μέλλον μας δεν εξαρτάται ούτε από τις μεταγραφές ούτε από τα λεφτά του Τσακίρη ούτε από το νέο γήπεδο. Εξαρτάται από την ύπαρξη ικανού αριθμού φιλάθλων.

lefterix είπε...

Πιθανώς κάποιοι ξεχάσανε ότι από τη δεκαετία του 70' τα όποιοι οπαδοί του ΠΟΚ περνάγανε από την πλατεία τα κάνανε όλα λίμπα, και ούτε τότε μπορούσαν να πάνε στο γήπεδο γυναικόπαιδα......
Τώρα δεν τους περναει ο τσαμπουκάς και έχουνε λυσσάξει...
ΔΕν θα υποκινήσω καμμιά έξοδο του Μεσολογγίου ούτε θα την εγκρίνω...
Αλλά όχι, δεν θα επιτρέψω άνανδρα πεσίματα στην πλατεία..

NO more, no mercy...

br fun_atic είπε...

Εδώ δεν είμαστε για να συμφωνούμε, αλλά για να συζητάμε. Ξέρεις ότι και σε αγαπάω και εκτιμώ εσένα και τις απόψεις σου.Το πρόβλημά μου δεν είναι οι Πάνθηρες. Εκφράζω την αγωνία μου για το μέλλον της ομάδας.

br fun_atic είπε...

τη δεκαετία του 70 υπήρξε και το ρεκόρ θεατών σε αγώνα. Πάνω από 20.000 άνθρωποι παρακολούθησαν το Πανιώνιος Παναθηναϊκός (1974). Από τότε άλλαξαν πολλά. Ελάχιστοι φίλαθλοι σε κάθε παιχνίδι, ελάχιστα διαρκείας, μειοψηφία στην ίδια τη Ν.Σ.
Πριν από μερικούς μήνες είδα με τα ίδια μου τα μάτια κάποιους με κασκόλ του Π.Α.Ο να πίνουν καφέ στον Γιώργο στην Πλατεία. Προφανώς όλα αυτά γίνονται γιατί μείναμε λίγοι. Ασφαλώς όσο πάμε έτσι τα πράγματα θα γίνονται και χειρότερα.

lefterix είπε...

Mπουρουφίξ, πολύ καλά γνωρίζεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία...
Συμφωνώ και πολύ καλά γνωρίζω ότι όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας...
Η μόνη μου αντίρρηση είναι ότι δεν νομίζω ότι είναι γιά καλό και της ομάδας αλλά και των κατοίκων της Νέας Σμύρνης κάθε τόσο να έρχονται να τα σπάνε ο κάθε είς βαζελοχανουμόγαυρος...

No more, no mercy...

br fun_atic είπε...

Τη χρονιά που ήρθε ο Ρεκόμπα τα διαρκείας ήταν κάτω από 1.000. Την επόμενη χρονιά παρ'όλες τις προσφορές και την κινητοποίηση δεν φτάσαμε τις 3.000. Τι να το κάνω αν κερδίζουμε στο ξύλο; Μας θεωρούν έτσι κι αλλιώς μαλάκες αφού γίναμε είδος υπό εξαφάνιση στην ίδια μας την πόλη.
Πόσοι από εμάς υποστηρίξαμε την ομάδα και τον Τσακίρη ανεξαρτήτως αποτελέσματος; Πόσοι από εμάς δεν θέσαμε όρους και προϋποθέσεις για να αγοράσουμε το διαρκείας μας; Πόσοι από εμάς γραφτήκαμε μέλη του ερασιτέχνη αν και επιθυμούμε τη δημιουργία του νέου γηπέδου;
Όλα αυτά δεν μου φαίνονται διαφορετικά. Αφού εμείς δεν σεβόμαστε και δεν υποστηρίζουμε αγνά την ομάδα μας, πως έχουμε την απαίτηση να μας σέβονται και να μας υπολογίζουν οι άλλοι;

lefterix είπε...

Δεν τραβάω κανένα ζόρι να έρθει ο οποιοδδήποτε να φοράει οτιδήποτε διακριτικό άλλης ομάδας.. Εξ άλλου αυτός είναι ο ορισμός της Δημοκρατίας....
Όσο γιά τα 20.000 εισιτήρια τη δεκαετία του 70΄αν δε γνωρίζεις, το 80% δεν ήταν αμιγείς Πανιώνιοι, άλλά κατι άλλο και λίγο Πανιώνιοι... Τώρα οι αμιγεις είναι Πανιώνιοι είναι πιό πολλοί, και αυτό τους πονάει και από λίγο φίλοι γίνανε (και μάλιστα με μένος..) εχθροί...
Πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο η Πανιώνια ιδέα και η οικογένεια δεν τους αρέσει, τόσο θα πληθαίνουν οι προβοκάτσιες αυτού του είδους...
Περιφρουρίστε λοιπόν αυτό που αποχτήσαμε με κόπο, και θα γίνουμε πιό πολοί, και πιό πολοί, και πιό πολοί...
Αυτή είναι η άποψή μου...
ΟΥΦ!!!!!

NO more, no mercy...

br fun_atic είπε...

Η αποτροπή των γαυροβάζελων είναι δουλειά της αστυνομίας και όχι των οπαδών μας.

Αν το Α.Τ Ν.Σμύρνης (άραγε υπάρχουν Πανιώνιοι που να υπηρετούν εκεί;) είχαν καταστήσει σαφές ότι δεν ανέχονται τέτοιες καταστάσεις, όπως ακριβώς κάνουν οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, σε ολόκληρη την επαρχία κ.λ.π, προφανώς οι κάτοικοι της Ν.Σμύρνης δεν θα είχαν να φοβηθούν τίποτα και από κανέναν.

Ο διοικητής του Α.Τ, που είναι σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο όφειλε να έχει κινητοποιηθεί άμεσα και να έχει τσακίσει ο ίδιος τους βάζελους. Και όποιος πιστεύει ότι αυτά δεν γίνονται, ας ρωτήσει πόσο ξύλο έφαγαν οι Πάνθηρες την τελευταία φορά που πήγαν στη Λάρισα από την Αστυνομία.

zamis είπε...

Λαλιεται ο παο κι η λεωφορος

lefterix είπε...

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα, μπορώ δε να σου πώ ότι η ομάδα Δίας έφτασε πολύ γρήγορα και μάλιστα δεν προλλάβαμε να τους τσακίσουμε (μάλλον καλώς, γιατί θα είχαμε θύματα...).
Κάνω μιά απλή ερώτηση όμως σε όλους...
Το έργο με το γιό μου συνεχίστηκε χτές, όπου τρείς μαντραχαλαίοι πλακώνανε έναν πιτσιρικά με κάτι καδρόνια...
Τον έναν ίσα που πρόλλαβα να του δωσω ένα χαστούκι και οι άλλοι εξαφανίστηκαν...
Εσείς πως το βλέπετε, χουλιγκανισμό;
Μακάρι η αστυνόμία να κάνει αυτό που όλοι ελπίζουμε,δηλαδή τη δουλειά της, και δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω τις λέξεις NO MORE, NO MERCY...

Ron Barceló είπε...

Lefterix for president.-

Τα σέβη μου.

amanAM είπε...

Φίλοι μου, έχω πολύ μεγάλη στενοχώρια σήμερα, έχασα την καλύτερη φίλη μου, τα τελευταία 17 χρόνια μου χάρισε πολλές χαρές, αγωνίες, με έκανε να την αγαπήσω, και θα μου λείπει πάντα.
Δεν έχω τα κέφια μου.

Παρόλα αυτά, θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον Λευτέρη.

Δεν εγκρίνω την βία, και ο Λευτέρης θα με βρει πολλές φορές απέναντι του, όταν θα διαφωνώ.

Αλλά το δήθεν "ραντεβού", είναι δημοσιογραφικό εφεύρημα για να ενοχοποιηθούν και οι 2 πλευρές και να μην αμαυρωθεί ο προστατευόμενος τους Παναθηναϊκός.

Αλλά ας δεχτώ πως και κάποια δικά μας κωλόπαιδα, ήθελαν να πλακωθούν: Θα κλείνανε το ραντεβού στην Νέα Σμύρνη? Χάθηκε να τα σπάσουν αλλού? Στην αυλή τους?

Γιατί δεν το έκαναν το ραντεβού στην λεωφόρο Αλεξάνδρας? Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Οι Βάζελοι, θέλανε να κάνουν την μαγκιά τους, και όσοι αναπαράγουν για δήθεν ραντεβού, το κάνουν για να μην ασχοληθεί κανένας πως βρεθήκανε στην Νέα Σμύρνη οι Βάζελοι, να προκαλούν, να σπάνε, και να δέρνουν και να δέρνονται.

Είμαι κατά της βίας, αλλά δεν θα ανεχτώνα κατηγορούν τον Πανιώνιο, ότι περίπου έχουμε τις ίδιες ευθύνες με τους Βάζελους που τα σπάγανε στην πλατεία μας. Έλεος!
Πως και δεν βρήκαν και κάποιο βίντεο τύπου Σισέ, που με την κατάλληλη επεξεργασία θα φαινόταν ότι μόνοι μας τα σπάσαμε, όπως δεν ήταν οφσάιντ ο Σισέ?

br fun_atic είπε...

Πόση ώρα κράτησαν τα επεισόδια; Εννοώ από τη στιγμή που έφτασε το κομβόϊ μέχρι την ώρα που τους διέλυσε η αστυνομία.

zamis είπε...

http://todekari.blogspot.com/2010/05/blog-post_1159.html#more

εγω βλεπω οτι τα κοτοπουλα ενισχυονται

br fun_atic είπε...

Άμα δεν μπορείς να πείσεις έναν παίκτη που έχει ήδη καεί οικονομικά και καταλήγει στην πιο αφερέγγυα ομάδα από αυτές του κέντρου, τότε κλάφτα...
Γι αυτό έφαγε τον Κιντή η Αραπιά. Για να δούμε; Θα φέρει κανένα καλό ή θα γίνουμε το κίνημα των αδεσμεύτων;

Katrinos είπε...

Εμείς (ακόμα) είμαστε πολύ λάδι , αλλά απο τηγανίτα τίποτα.....

Έχουμε ακόμα 33 ημέρες για την έναρξη της προετοιμασίας , για να δούμε.

Griniaris είπε...

Ε,πως να αγιάσεις μετά...Δεδομένη η συμφωνία για Επστάιν...Λυπάμαι αλλά όπως έχουμε ξαναπεί,κάποια πράγματα κερδίζονται δεν παραχωρούνται.Ίσως είμαι υπερβολικός και το μυαλό μου λειτουργεί ανάποδα αλλά δεν προσπάθησε κανείς για το αντίθετο...

antunix είπε...

Υπάρχουν και χειρότερα.....

http://www.sport24.gr/html/ent/792/ent.363792.asp

Griniaris είπε...

Δεν νομίζω ότι με τις παρούσες συνθήκες θα τολμήσει κανείς να χαρίσει παίκτη μας στο αεκάκι...

br fun_atic είπε...

Τι θα πει ενδιαφέρον όταν υπάρχει ρήτρα; Προφανώς μικρότερη προσφορά μήπως και τσιμπήσουμε. Πως θα εξηγούσαμε όμως τη μεταγραφή Τζαβέλλα στην ΑΕΚ και μάλιστα σε τικμή μικρότερη της ρήτρας του; Θα το ρίχναμε στην κρίση ή στην επικείμενη λήξη του συμβολαίου του;

antunix είπε...

Κάποιο άλλο ρεπορτάζ ιστοσελίδας έλεγε ότι οι αφορούν καθεστώς συνιδιοκτησίας (!), να καταβάλλουν οι «δραγουμάνοι» 650.000 ευρώ στον Πανιώνιο, να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Τζαβέλλα και εμείς θα έχουμε υψηλό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη!!
Έπιασε δουλειά ο Κιντής!!!

Katrinos είπε...

@Griniari
Το μόνο που μας έλειπε , να ξαναπουλήσουμε(?) παίκτη σε αυτούς τους κρετίνους. Μετά απο όλα όσα έχουν γίνει, πανό, δηλώσεις κλπκλπκλπ.

Είπαμε τεχνοκράτες, επαγγελματίες πρόεδροι, όχι συναισθηματισμοί, κρίση και ότι μαλακία μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά η αξιοπρέπεια δεν έχει τιμή.Σε αυτά τα π@@στρ@κι@ ούτε το φροντιστή δεν πρέπει να τους δώσουμε.

Κε Πρόεδρε το νού σας......διότι αρχίζει και βρωμά το πράγμα (έστω και σε επίπεδο πρωτοσέλιδου και ρεπορτάζ)

br fun_atic είπε...

Ωραίο κόλπο. Έχεις το 50%, συμφωνείς 650.000, τον κρατάς ένα χρόνο, τον πουλάς τουλάχιστον 1.300.000 χαλαρά (τα δίνεις όλα στον Πανιώνιο) και σου έρχεται δωρεάν ο καλύτερος αριστερός μπακ.Ταυτόχρονα η ομάδα μας έχει χάσει τον παίκτη και 200.000 από τη μη είσπραξη της ρήτρας του. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να έχει γίνει και με τον Τζιμπούρ...

br fun_atic είπε...

να και η επιβεβαίωση
http://bluerednews.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html

Griniaris είπε...

Μπορούμε να ανταλλάξουμε Μπλάνκο με Τζαβέλα και τα βρίσκουμε στις μεταπωλήσεις.
Το πρόβλημα Katrinos είναι ότι Βέργης-Ασημακόπουλος έχουν βαφτίσει τον Αδαμίδη...Κιντίδη και μάλιστα όχι με δική τους πρωτοβουλία.Κι εμείς μέχρι τώρα ακούμε,όπως πολύ σωστά έγραψες,όλο λάδι λάδι κι από τηγανίτα τίποτα την ώρα που παίκτες που μας ενδιαφέρουν φέρονται να έχουν κλείσει στην αεκ και δικοί μας παίκτες διαπραγματεύονται για την αεκ...
Γιατί να μην έχει γραφτεί,ας πούμε,τίποτα για επιστροφή Τζιμπούρ λόγω αδυναμίας πληρωμής των δόσεων;

Ανώνυμος είπε...

Είναι από αυτά που δεν καταπίνονται με τίποτα...Το πιο απίστευτο είναι το θράσος των ανθρώπων της ΑΕΚ..
Πιστεύει κανείς πάντως ότι οποιαδήποτε απόφαση για πώληση παίκτη θα την πάρει ο Κιντής?

antunix είπε...

Συμφωνώ με κάθε λέξη του Μάκη...
Το νους σας... Τι θα πάρουμε από την ΑΕΚ ????
Toν Χέρσι, ή τον Ζεράλντο Άλβες?? Πλάκα κάνουμε???

zamis είπε...

Αρχισαν τα οργανα λαλαλα λαλαλα

υ.γ.@nk99
οταν αναφερεσαι στο θρασος των ανθρωπων της αεκ ποιους ακριβως εννοεις?..

br fun_atic είπε...

Πρόεδρος είναι. Κάποια δουλειά πρέπει να κάνει. Δεν φαντάζομαι να προεδρεύει για να κάνει ταξίδια στα πιο απίθανα μέρη του ποδοσφαιρικού χάρτη και τις αποφάσεις να τις παίρνουν άλλοι.
Μια που έχει τρελαθεί με τις χώρες του τρίτου κόσμου, δεν του γράφεις τα εμβόλια που πρέπει να κάνει; Φαντάζεσαι να μας φύγει η μισή μας ομάδα και να πάθει μπέρι - μπέρι ο Πρόεδρος;

Katrinos είπε...

@Griniaris
1)Τα ταξίδια του προέδρου μας πρέπει ήδη να κοστίζουν όσο ένας Τσοτσαλιτς.

2)Πως είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε να συνεργαστούμε με αυτούς μετά τα όσα έχουν γίνει? Και εαν αφήσω τα συναισθηματικά που (κακώς) δεν απασχολούν το τεχνοκράτη πρόεδρο μας, εαν το πάμε εντελώς στεγνά επαγγελματικά-τεχνοκρατικά , η αεκ είναι ένας πολύ κακός πελάτης. Αποκτά περιουσιακά μας στοιχεία και ποτέ μα ποτέ δεν πληρώνει στην ώρα της. Άσε που απαξιώνει τα προιόντα μας και χάνουμε και απο τη μεταπώληση.
Μία σωστή στεγνή-τεχνοκρατική-επαγγλεματική εταιρεία ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΤΕΛΟΣ

3)Σε παλαιότερο Post έγραψα για το Κιντή ότι οφείλει όπως και η γυναίκα του Καίσαρα να φαίνεται και τίμιος. Ας βγεί και ας ξεκαθαρίσει τη θέση του σε σχέση με την αεκ μια και καλή. Οι Βεργοασημακόπουλοι κάνουν τη δουλειά τους , ας κάνουμε και εμείς επιτέλους τη δική μας

antunix είπε...

Τι να μας πουν και οι Βέργο-Ασημακόπουλοι, αυτοί πάνε μονίμως με το ρεύμα και τον όχλο των Ούννων. Βαζελό-γαύροι είναι, μόνο το διαρκείας τους λείπει !! Στη εφημερίδα τους, ποτέ δεν κερδίζει ο Πανιώνιος, πάντα χάνει ο μεγάλος.

Griniaris είπε...

Ναι αλλά Κιντίδη δεν τον βάφτισαν αυτοί αλλά κύκλοι της αεκ,αυτοί απλώς το μετέφεραν.Η θα πρέπει να δεχτούμε συνομωσία των εφημερίδων εναντίον του Πανιωνίου ή ότι κάπου υπάρχει φωτιά.Εν πάσει περιπτώση ο χρόνος θα δείξει και δεν είναι πολύ μακριά...

br fun_atic είπε...

Πάντως αν δεν στεριώσει ως πρόεδρος, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει καριέρα είτε στο national geographic είτε ως βοηθός της Μάγιας Τσόκλη. Άσε που με τόσα ταξίδια δεν θα ξαναγοράσει αεροπορικό εισιτήριο. Πρέπει να έχει συγκεντρώσει δισεκατομμύρια ταξιδιωτικά μίλια.

Ron Barceló είπε...

Κανονιστε την πορεία σας εκεί στην παε. Αν τολμήσετε να χαρίσετε ΠΑΛΙ παίκτη δικό μας στους πουθενάδες, βρείτε τρύπα να κρυφτείτε.
Κ ειδικά εσύ πρωτοπόρε τεχνοκράτη.
Σε θεωρώ πολύ έξυπνο για να κάνεις κάτι τόσο καταδικαστικό...
Το καίω το διαρκείας στην πλατεία μέσα σε βαρέλι κ χορεύω με το ζονκ βρέχει 'φωτιά στην στράτα μου'.
Το τι ήθελα κ το έβλεπα το..'δημοσίευμα'? Συγχύστηκα με τα προβοκατόρικα ρεπορτάζ τους.πφφφ

zamis είπε...

Ειναι μπροστα ο Κιντης ρε σεις.εμεις απλως πρεπει να ανεβουμε επιπεδο.Διοτι σου λεει με την κριση 1.300.000 δεν πιανει.Παιρνω λοιπον τα μισα,τον βαζει κι ο Ρεχαγκελ,κανει καλο πρωταθλημα με τον βατραχο,ανεβαινει η τιμη του,τον πουλαμε,μπινγκο,κερδισμενοι κι οι δυο.Θα πουλησουμε και Ραφικ Σκοκο Μπλανκο,θα παρουμε και τα χρωστουμενα κι ολα καλα για ολους.
Με μια μικρη μικρη ρωγμη ομως στο επωφελες αυτο σχεδιο.
Καποιος ενισχυεται εις βαρος καποιου αλλου.Μονιμως και απροκαλυπτως πλεον.Εκτος κι αν φερουμε καλυτερο Τζαβελα απο τον Τζαβελα,καλυτερο Κουμο απο τον Κουμο,καλυτερο Μανιατη απο τον Μνιατη και καλυτερο Λολο απο το Λολο.Μονο τον Μπαλαμπαν να κρατησουμε.Ρε μπας και τον δωσουμε κι αυτον στην αεκ τωρα που το ξανακεφτομαι?Αυτο κι αν θαταν σατανικο.

Ron Barceló είπε...

Πω ρε ξενέρα..
ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ?!
Ρε κόψτε τις μαλακίες, θα μας τρελάνετε ρε.

Δεν έχει κανείς τα 'φρύδια' στη διοίκηση να πει "το μπούλο κύριοι, δεν τον πουλάμε σε σας" ή "σαφώς κ τον πουλάμε, με 700 χιλιάρικα, το Σκοκο κ το Τζιμπουρ σε συσκευασία δώρου".

Ρε καθίστε καλααα

IWN1998 είπε...

Το ποιόν αυτών που σκότωσαν μαύρο μικροπωλητή στο Περιστέρι και που ο ίδιος ο Πρόεδρός της ομάδας τους τους διέλυσε το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε και τα επεισόδια και το φόνο στην Παιανία.

Αν κάποιοι από τη δική μας πλευρά είναι ζηλωτές τέτοιας δόξας, προφανώς βρίσκονται σε λάθος δρόμο.

Αν σου επιτεθούν όμως, η άμυνα επιβάλλεται. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις να προκαλούν, να καταστρέφουν και να δέρνουν και να κάθεσαι με δεμένα χέρια. Αλλά άλλο να προκαλείσαι και άλλο να επιζητείς τέτοιους σκυλοκαυγάδες. Αν τους επιζητείς, ξαναλέω, είσαι σε λάθος δρόμο και σίγουρα όπως ανέφεραν και φίλοι άλλοι, βρίσκεσαι εκτός του κλίματος που αρμόζει στην ομάδα. Ούτε σβάστικες, ούτε διπλούς πέλεκεις είχε σαν σύμβολα αυτός ο σύλλογος στην ιστορίθα του, ούτε και οι φίλαθλοί του. Αυτά ας τα έχουν όσοι τους αρμόζουν.

Σε άλλο θέμα. Οι Αιγύπτιοι έχουν ιδιαιτερότητες και δύσκολα παίζουν Οκτώβρη, Νοέμβρη με το ραμαζάνι, μπορεί και να σου βγάλουν και κανένα χαλάκι για μια προσευχούλα στη Μέκκα, εν μέσω αγώνα...Πάντως μπάλα ξέρουν. Αν είχαμε πχ το Μαγκντί πέρυσι, όλο και λίγο καλύτερη ανάπτυξη παιχνιδιού θα είχαμε, έκεί που ήμασταν ανύπαρκτοι (http://www.youtube.com/watch?v=IIvbItCXmR8). Όσο για τις διαπραγματεύσεις με ΑΕΚ για Τζαβέλα, ας προσέξουν κάποιοι τι κάνουν γιατί υπάρχει συγκατάβαση και ανοχή αλλά και το κάθε πράγμα έχει και όρια και ιδίως αν έχουν σκοπό και να παίξουν και με τη νοημοσύνη του κόσμου. Και ο Τζαβέλας, να μου πεις τι να παραδειγματιστεί από το Μάκο. Λιώμα ο Μάκος και ο Ρεχάγκελ τον καλεί στην Εθνική - εδώ καλεί να μου πεις Σεϊταρίδη και σκεφτόταν και Δέλλα...

br fun_atic είπε...

Αφού τον εκτιμούν στην Α.Ε.Κ τον Κιντή, γιατί δεν μας κάνουν πρόταση να τον αποκτήσουν;Μπορούμε να παραχωρήσουμε το 50% του και να βάλουμε ρήτρα στη μεταπώληση :)

IWN1998 είπε...

Σε πόσες δόσεις θα πληρώσει αυτή τη φορά η ΑΕΚ τα 700000 για τον Τζαβέλα. Τώρα λόγω κρίσης αυξάνεται ο χρονικός ορίζοντας των δόσεων. Προτείνω στον κο "διαπραγματευτή", 700 μηνιαίες δόσεις. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει... Εδώ τα κράτη δεν πληρώνουν τα δάνεια. Θα πληρώσει η ΑΕΚ δόσεις?

br fun_atic είπε...

Το τραγικό είναι ότι ο πολυμετοχικός και ο ιντρακομ Πειραιά έχουν οικονομικά προβλήματα και απ' ότι φαίνεται ψάχνονται στις μεταγραφές και το Α.Ε.Κάκι που δεν έχει δεύτερο βρακί χτυπάει πρωτοκλασάτους μεταγραφικούς στόχους.Φίλε, πιάσε άλλο ένα Jim Beam!!!

IWN1998 είπε...

ΑΕΚ = Αδαμίδειος Ένωση Κιντή.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος:

Εντάξει τώρα...Άδεια να πιάσει γεμάτα είναι η είδηση. Κάνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον ΑΕΚ για να κινητοποιήσει άλλους να κάνουν μεγαλύτερη πρόταση. Αλεπού...

Τα σχετικά με την Αλεπού μπορεί να είναι πραγματικότητα. Με το χρόνο θα μάθουμε το χρώμα της γούνας της.

Ron Barceló είπε...

Παραιτούμαι της κουβέντας. Θέλω να πιστεύω πως η αυριανή διάψευση από την παε θα βάλει τέλος στο κακόγουστο αυτό αστείο.
Οχι άλλο καρβουνο.
Φίλε, πιάσε άλλο ένα.

http://www.youtube.com/watch?v=_I_DZS1abWc

IWN1998 είπε...

Μπα...Δεν τη βλέπω τη διάψευση...Για να βγάλει ο Διόγος ανάρτηση, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

antunix είπε...

Κανονίστε Ιούνιο μήνα, να έχουμε λαϊκά δικαστήρια...
Θα είναι πρωτοφανές!

IWN1998 είπε...

Δεν πιστεύω σε λαϊκά δικαστήρια. Απόψεις και υποθέσεις μοιραζόμαστε. Μπορεί και οι υποθέσεις να είναι λάθος, μπορεί και όχι. Ο χρόνος θα δείξει. Και το ζητούμενο είναι η ορθολογική διοίκηση του Πανιωνίου και όχι η συνδιοίκηση Πανιωνίου-ΑΕΚ. Πάντως αν διαφωνούμε με κάτι θα το λέμε... και το ότι προκαλούμε λαϊκά δικαστήρια επειδή εκφράζουμε αντίθετες κριτικές, σίγουρα δεν τα προκαλούμε περισσότερο απ' ότι μπορούν να τα προκαλέσουν οι ενέργειες όσων διοικούν. Εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε να δοθεί ο Τζαβέλας σε οποιονδήποτε θα πληρώσει τα περισσότερα και όχι θα "πληρώσει" τα περισσότερα. Και η διασπορά φημών ότι ο Τζαβέλας δεν θέλει να παει έξω για προσωπικούς λόγους, ναι τους ξανακούγαμε και πέρυσι όταν βγήκε η πρόταση της Μόναχο για Μάκο. Τα ίδια και τα ίδια...

lefterix είπε...

Ω! ρε μανούλα μου....
Άμα γίνει καμμιά στραβή και πάρουν οι ψευτοπρόσφυγες τον Τζαβ, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι...
Ε, ρε γλέντια που θα γίνουνε...

amanAM είπε...

Εγώ θεώρησα εντελώς περιττό να ασχοληθώ με όλη αυτήν την παπαρολογία, εεεεε... την μεταγραφολογία εννοώ, γλώσσεψα την μπέρδα μου, αλλά αφού σας απασχολεί τόσο πολύ, ας πω κι εγώ την γνώμη μου:

Θεωρώ κακόγουστο αστείο αυτό που συμβαίνει, και θα δούμε παρακάτω πολλά ακόμα επεισόδια αυτής της φάρσας.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Κιντής μας προειδοποίησε: Θα ειπωθούν και θα γραφούν πολλά, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Με την παπαρολογία, συντηρείται ζωντανή η είδηση πως "ανοίξαμε και σας περιμένουμε", θέλουμε να ασχολούνται μαζί μας τα μήντια και οι διάφοροι υποψήφιοι αγοραστές, θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουμε στην επικαιρότητα.

Δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα και την Πανιωνιοφροσύνη του Μάκη Διόγου, αλλά... είτε εν γνώσει του, είτε εν αγνοία του, θα λάβει μέρος κι αυτός στο παιχνίδι αυτό.
Έχω εμπιστοσύνη στο ότι ο Τσακίρης δεν είναι βλάκας, και ότι ο Κιντής θα κάνει την δουλειά για την οποία προσελήφθη.

Αλλά έστω ότι ο Τσακίρης είναι βλάκας τελικά, και έστω πως ο Κιντής μεθάει καθημερινά, και σε κατάσταση μέθης είναι έτοιμος να κάνει ασύμφορες συμφωνίες... Δεν ανησυχεί ο ίδιος ο Τσακίρης για τα χρήματα του Τζιμπούρ, και για την αξία του Τζαβέλα, λέτε να πρέπει να ανησυχούμε εμείς?

Δεν νομίζω κανένας να αμφιβάλλει πως ο Τσακίρης έχει βάλει κάμποσα μύρια ευρώ από την τσέπη του. Έστω ότι έβαλε 10 μύρια, ή 20 μύρια, ή 30 μύρια. Και 2 που θα χάσει από τον Τζιμπούρ (γιατί και καλά οι επιταγές ήταν πέτσινες), τα 10 θα γίνουν 12 μύρια, τα 20 θα γίνουν 22, κ.ο.κ.

Τι αλλάζει?

Τι φοβάστε? Μην είναι λαμόγιο ο Κιντής, και πουλήσει φθηνότερα τον Τζαβέλα στην ΑΕΚ, από ότι θα έπρεπε?

Δεν είναι δικιά μας δουλειά να ανησυχούμε γι αυτό, και στο φινάλε, το καταλαβαίνω να ανησυχούμε για άλλες επιλογές του Τσακίρη, αλλά ειδικά στο θέμα των μεταγραφών, έχει αποδείξει προ πολλού ότι είναι γάτος, και όχι κορόιδο.

Για τους πιο πάνω λόγους, εγώ δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το θέμα της μεταγραφολογίας, διότι ξέρουμε εκ των προτέρων ότι θα ακουστούν πολλές παπαριές, και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τι έγινε, και θα κρίνουμε τα γεγονότα, οπότε δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τις φήμες...

amanAM είπε...

Για το θέμα των επεισοδίων στην Ν Σμύρνη, καθώς και όσων θα ακολουθήσουν (δυστυχώς), θέλω να πω τα εξής:

Όσο θα υπάρχουν απόψεις τύπου:
"Είναι στη φύση του ομαδικου αθλητισμου σαν ειρηνικη εκδοχη της πολεμικης αντιπαραθεσης" ...
τόσο θα συνεχίσουν να υπάρχουν κάποιοι φασίζοντες ένθεν κακείθεν, που θα μεταφέρουν την πολεμική αντιπαράθεση στις κερκίδες ή στους δρόμους.

Όταν συνειδητοποιήσουμε πως το ποδόσφαιρο είναι κυρίως θέαμα και όχι πόλεμος, τότε θα πάψει να προσελκύει τέτοιους οπαδούς.

Όταν καταλάβουμε πως το ποδόσφαιρο κατ αρχάς είναι αθλητισμός, επαγγελματικός μάλιστα, τότε ίσως να αποκτήσουμε παίκτες που θα είναι αθλητές κατ αρχάς, που θα τρέχουν, θα μαρκάρουν, θα τριπλάρουν, θα εφαρμόζουν συστήματα, και θα προσφέρουν το θέαμα που αναζητάμε. Τότε θα δούμε και τα αποτελέσματα!

Με τα μυαλά που κουβαλάνε πολλοί, ποιός θα σταματήσει τις πέτρες, τα βεγγαλικά, και ποιός ξέρει τι άλλο, που θα πέφτουν βροχή του χρόνου στο παιχνίδι μας με τον ΠΑΟ?

Ακόμα και να κερδίζουμε 4-0 πριν κερδίσει το πρώτο κόρνερ ο ΠΑΟ, τι θα γίνει όταν θα πλησιάσει παίκτης του ΠΑΟ στο κόρνερ, δίπλα στην θύρα 3?

Πόσες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών θα φάμε? Πόσους βαθμούς θα χάσουμε? Ποιός ξέρει!!!

Η ΠΑΕ να πάρει μέτρα από τώρα, και να πάψουν να παραχαϊδεύουν τους μάγκες της 3, καθώς και όσους πρώην Πάνθηρες έχουν μεταναστεύσει στο κέντρο της 2.

Στην Γ.Σ. είχα την ευκαιρία να μιλήσω προσωπικά με έναν πάνθηρα, ένα πολύ αξιόλογο παλικάρι, αλλά όταν του είπα πως πρέπει να σταματήσουν να συμπεριφέρονται έτσι, στους αγώνες με τις ομάδες του ΠΟΚ, λίγο πολύ μου είπε πως δεν το συζητάει, ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια, θα γίνουν του χρόνου τα ίδια και χειρότερα.

Άρα, δεν είναι θέμα αυθόρμητης οργής, αλλά θέμα προσχεδιασμένης συμπεριφοράς.

Όταν ο στρατηγός δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στον στρατό του, τότε αυτός είναι πολύ λίγος για στρατηγός. Εάν θέλετε να θεωρείστε στρατιώτες του Πανιωνίου, αγαπητοί Πάνθηρες, τότε πολεμήστε για το καλό της ομάδας, μην την καταδικάσετε μόνοι σας, δίνοντας νίκες στους "εχθρούς" μας.

Αυτά τα ολίγα, περί αυτών των πολλών.

lefterix είπε...

Ωχ! Δεν πιστεύω η μομφή γιά τους Πάνθηρες της θ-2 να αφοράει εμένα...
Εγώ μπορεί να ρίχνω κανα βρισίδι,(και ποιός δεν το έχει κάνει με τα αίσχη της διαιτησίας...) αλλά δεν έχω πετάξει στο γήπεδο ούτε ένα σπίρτο...Ποτέ...
Το δε μπουκάλι του νερού που κρατάω, δεν διαννοούμαι να το πετάξω μέσα, γιατί είναι γεμάτο με ρακή....

amanAM είπε...

Όχι Λευτέρη, δεν εννοούσα εσένα, σε έχω δει να είσαι να σε κλαίνε οι ρέγγες, και ήσουνα κύριος!

zamis είπε...

Ο Κιντης να βαλει στο μυαλο του οτι θεωρουμε την αεκ του ευθεως ανταγωνιστικο σωματειο.
Αν αυτος το βλεπει αλλιως θα τον δουμε κι εμεις αλλιως.
Απλα και ξεκαθαρα πραγματα.

Griniaris είπε...

zamis τα είπες όλα...

Το άσχημο είναι ότι ήδη κάποιοι άρχισαν να τον βλέπουν αλλιώς...

Griniaris είπε...

http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15672:qq--&catid=47:2008-06-09-00-30-45&Itemid=366

Χίλιες φορές αυτό παρά το άλλο...

akis είπε...

@IWN 1998: το Ραμαζάνι είναι κινητή εορτή, διαρκεί 1 μήνα και φέτος ξεκινάει γύρω στις 5 Αυγούστου περίπου.Η Αίγυπτος βάσει αποτελεσμάτων, θεωρείταιη καλύτερη ομάδα της Αφρικής. Έχει κατακτήσει τα 3 τελευταία Copa Africa και συνολικά 7 (τα περισσότερα από όλες τις χώρες).Κατά καιρούς έχουν περάσει παικταράδες από τον ΠΑΟΚ (Μαγκντι Τόλμπα, Αδερφοί Χασάν, Σικαμπάλα) και κάτω από συνθήκες άθλιες (απλήρωτοι κ.τ.λ.). Ακόμα και ο Μάγκντι που μας έκατσε η ανταλλαγή με τον Τζιμπούρ, ήταν αρκετά καλός παίκτης αλλά με κακούς συμβούλους και μόλις 21 ετών -αν θυμάμαι καλά-.Τι θέλω να πω, μόλις 1ώρα και 40 λεπτά από την Αθήνα υπάρχει μία αρκετά καλή αγορά με πολύ αξιόλογους παίκτες. Σχεδόν όλο το σύνολο της Εθνικής τους αγωνίζεται στην Αίγυπτο.

Για ενδεχόμενη μεταγραφή οποιουδήποτε παίκτη μας στους Νταβατζήδες της Προσφυγιάς: ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

Σχετικά με τα επεισόδια, θα συμφωνήσω με αρκετές γνώμες αλλά σε μεγαλύτερ βαθμό με τον Λευτέρη. Σίγουρα δεν υπάρχουν πιά τα ηγετικά στελέχη στους Πάνθηρες αλλά δεν θυμάμαι στα τόσα χρόνια Ιστορίας τους να πηγαίνουμε και να προκαλούμε σε άλλες περιοχές και συνδέσμους.Πάντα πίστευα ότι εάν βρίσκεσαι σε άμυνα και δεν προκαλείς, δεν πρόκειται να πάθεις οτιδήποτε. Και αυτό θυμάμαι στην πράξη. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν ραντεβού. Σίγουρα όμως δεν θα ανεχόμουν να βλέπω στρατό οργανωμένων δολοφόνων να χτυπάνε Πανιώνιους και παιδάκια στην Πλατεία της πόλης μου αλλά και οπουδήποτε αλλού. Λυπάμαι για όσους δεν αντέδρασαν και έπιναν τον καφέ τους.Αν ήταν προσχεδιασμένο τότε αυτοί που ηγούνται τον Πανθήρων είναι πολύ μαλάκες που οδήγησαν πιτσιρίκια με βερμούδες απέναντι στο στρατό του Πατέρα, ο οποίος καλύπτεται και με Δικηγόρους "για παν ενδεχόμενο σύλληψης". Περαστικά στα παιδιά που χτύπησαν και εύχομαι καλύτερη οργάνωση στους συνδέσμους του Πανιωνίου για την γιγάντωση του συλλόγου.

br fun_atic είπε...

έχω μια νέα ανάρτηση που ίσως σας ενδιαφέρει

Ron Barceló είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/85010-%CE%B7-%CE%AC%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%87%CF%84-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1

Όχι Τσακ, μην τον δώσεις εκεί ακόμα. Πούλα λίγο τρέλα στα κοτοπουλάκια κ συνέχισε τις διαπραγματεύσεις, ζητώντας Σκόκο, Τζιμπούρ, τα 700 χιλιαρικα, το 40% μεταπώλησης, να βάλουν κυανέρυθρο δικέφαλο στη φανέλα τους κ σπόνσορα το Νίκο τον Τυροπιτά και το Χατζημούσια στην 3 'επίσημο καλεσμένο' να του αναλύσουμε -στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας κ του πολιτισμού- τι συμβολίζει το κόκκινο στη φανέλλα μας.

Άντε γεια σου ρε 'Μάρθα'

br fun_atic είπε...

@akis

Ποιός ο λόγος να είμαστε λίγοι και να έχουμε 3-4 συνδέσμους οργανωμένων; Γιατί στον Πανιώνιο δεν υπάρχει ενιαίος φορέας; Υπάρχει σύστημα να απομακρύνονται από τους συνδέσμους άτομα που δημιουργούν θέματα και φέρνουν την ομάδα σε δύσκολη θέση; Έχουν παρεισφρήσει στους συνδέσμους ακροδεξιά στοιχεία τα οποία φημολογείται ότι προκάλεσαν μια ιστορία με Νιγηριανούς; Αυτά δεν είναι ερωτήματα που θέτει ένας φλώρος όπως εγώ σε οργανωμένους, αλλά που θα έπρεπε να τα θέτετε εσείς οι ίδιοι για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, τους συνδέσμους και την ομάδα.

akis είπε...

Δυστυχώς εγώ μένω πλέον μακριά και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα οπαδικά του Πανιωνίου.Πιστεύω όμως ότι όλα αποφεύγονται άμα πλαισιωθούν οι σύνδεσμοι από μεγαλύτερα και πιό έμπειρα άτομα.Ποτέ βέβαια δεν θα εκκλείψει ο ενθουσιασμός, η βλακεία και η απερισκεψία του Πιτσιρικά. Τουλάχιστον ας μάθουν πριν πάθουν από κάποιους μεγαλύτερους που είτε ασχολήθηκαν είτε προτίθενται να ασχοληθούν με οργανωμένους συνδέσμους.Είτε φλώρος είτε παλιός Πάνθηρας, την ίδια κατάληξη θα έχει η άποψη ενός μεγαλύτερου στους μικρότερους και αυτή κατά πάσα πιθανότητα είναι στα παπάρια τους.Συμφωνώ για ενιαίο φορέα όπως επίσης θα ήθελα οργανωμένους συνδέσμους -έστω και με ελάχιστα αλλά δραστήρια μέλη- παρά συνδέσμους ταμπέλες (σαν το προπονητικό του Αχιλλέα-που παρεπιπτόντως κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να μαζέψει εκείνη την υπέροχη ταμπέλα του προπονητικού για το μελλοντικό μας μουσείο).Ελπίζω αυτά με τα ακροδεξιά να είναι αναληθή, ήδη από πράξεις μετρημένων στα δάχτυλα έχουμε φάει ρετσινιές.

amanAM είπε...

Εάν με έπειθες στα 20μου, ότι στα 48 μου (που είμαι σήμερα) θα ήμουνα κάποιος σαν κι εμένα σήμερα, θα αυτοκτονούσα! Βασικά, δεν θα σε πίστευα, και θα σε έδερνα, για να μην συνεχίσω να ακούω τι βλακείες που μου λες.

akis είπε...

Έτσι όπως τα λες, μας απορρόφησε το κωλοσύστημα και δεν πήραμε χαμπάρι ...