Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

BLACK PANTHERS ARE COMING!!! AND THEY ‘RE KICKING ASSES!!!


Και το όνομα αυτής: "BLACK PANTHERS". Πρόκειται για ομάδα ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου (κατηγορία 2003-2004) που θα συμμετάσχει στο 4ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Προπονητής: Χάρης Κάλφας. Υπεύθυνος ομάδας: BRFUN@IC.

Ζητείται: Βοηθός προπονητή, Φροντιστής, Φυσιοθεραπευτής, Σπόνσορας, Πρόεδρος και κάποιος με τα προσόντα του Αχιλλέα Μπέου. Δεχόμαστε χορηγίες, έναντι διαφήμισης στη φανέλα και στο σορτσάκι. Και επειδή οι καλές ομάδες περιτριγυρίζονται από μοντέλα, ευελπιστούμε στην παρουσία τους. Επειδή όμως οι παίκτες είναι ανήλικοι, οι ενδιαφερόμενες θα τύχουν εξέτασης και εγκρίσεως του υπεύθυνου της ομάδας.

Και επειδή κάποτε ο πρόεδρος του Πανιωνίου κος Τσακίρης είχε πει πως με τους Τζιμπουρ και Χούτο έκανε κι εκείνος τον προπονητή, αποφάσισα να ακολουθήσω την αγωνιστική του τακτική. Πέντε παίκτες, τέσσερις επιθετικοί, ένας αμυντικός (μετά βίας) και κανένας τερματοφύλακας!!! Να δούμε τώρα πια από τις πριμαντόνες θα κάτσει τέρμα...

Ελλείψει τερματοφύλακα και αμυντικών είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε Τotaalvoetbal ( για τους μη εξοικειωμένους καταλυτικό ποδόσφαιρο). Τρέχουν όλοι, μαρκάρουν όλοι και όποιος δεν κάνει τάκλιν πάει σπίτι (μάλλον μου)...

Μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που έχω για να προετοιμάσω την ομάδα, θα προσπαθήσω να τους ενδυναμώσω τα Πανιώνια ιδανικά και στρατιωτική αγωνιστική πειθαρχία. Αν δεν πετύχουν όλα αυτά θα εφαρμόσουμε δύο πατροπαράδοτα αγωνιστικά συστήματα. Το σύστημα «γιούργια» και το σύστημα του «σταυρού».

Ανεξάρτητα από την πλάκα, το Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου είναι μια εκπληκτική εκδήλωση, στην οποία λαμβάνουν μέρος ομάδες 5 ατόμων, χωρισμένες σε ηλικιακές κατηγορίες. Εκτός από παιδικές και εφηβικές ομάδες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ενήλικοι. Μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει αρκεί να παρουσιάσει ομάδα, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο (για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Ο.Ν.Α Ν. Σμύρνης). Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 9:00 το πρωί και θα διαρκέσουν σχεδόν όλη την ημέρα. Οι κανόνες απλοί. Η ομάδα που κερδίζει συνεχίζει. Οι Βlack Panthers ή θα αποκλειστούν στο πρώτο παιχνίδι ή θα πάρουν το κύπελλο.

Η προσπάθεια αυτή αξίζει την συμπαράσταση όλων μας.

126 σχόλια:

Griniaris είπε...

Ειλικρινά νιώθω πολύ θιγμένος.Να δηλώσω σε όλους όσοι εύλογα απορούν,ότι ΔΕΝ μου προτάθηκε καν η θέση του προπονητή.Εγώ πάντως ακόμη κι έτσι,από τις επάλξεις της εξέδρας θα είμαι κοντά,γιατί εγώ είμαι ΦΙΛΟΣ...
Εύχομαι κάθε επιτυχία...

br fun_atic είπε...

Ζητάμε βοηθό προπονητή. Εσύ λοιπόν, μέσω του μάνατζέρ σου, έπρεπε να στείλεις φαξ στα γραφεία μας και να μας προταθείς.Τσ, τσ, τσ...Ερασιτέχνες...

Αν νομίζεις ότι έχεις το Πανιώνιο προπονητικό πακέτο, δηλαδή: είσαι νέος, φιλόδοξος, με όρεξη για δουλειά, κάτοικος Ν. Σμύρνης, έχεις εμπειρία και διάθεση να δουλέψεις με νέους (εδώ μάλλον είσαι σπεσιαλίστας!!!), μπορείς να δουλέψεις αδιαμαρτύρητα με χαμηλό μπάτζετ, δεν επεμβαίνεις ιδιαίτερα σε θέματα μεταγραφών, μπορείς να μας φέρεις κουτσούς παίκτες σε καίριες θέσεις και τα πας καλά με τους Αφρικανούς (με την καλή έννοια), τότε είσαι ο άνθρωπός μας. Εννοείται ότι κατά τα πρότυπα του Νιόπλια, θα πάρεις μπόνους αν μάθεις Αγγλικά.

zamis είπε...

Kαι τι ειναι ο griniaris,Σταρε στην αρχη της καριερας του για να προπονει ανηλικα?
ΑΙΣΧΟΣ

br fun_atic είπε...

Μάλλον δεν ξέρεις καλά τον Griniaris...

zamis είπε...

χαχαχα δεν το συνεχιζω..!

br fun_atic είπε...

LOL
Και πολύ καλά κάνεις!!!

Έχω να σας ενημερώσω ότι τα παιχνίδια μας ΔΕΝ τα καλύπτει το συνδρομητικό, οπότε δεχόμαστε προσφορές και για την κάλυψη.

Griniaris είπε...

Πες τα ρε zamis.Εγώ φταίω που ήθελα να βοηθήσω τα παιδιά...
Άκου βοηθός προπονητή.Κατ'αρχήν πληρώ όλους τους όρους.Ούτε το χαμηλό μπάτζετ με πειράζει,αρκεί να έρχεται όλο σε μένα.Ούτε στις μεταγραφές θα επεμβαίνω αφού κανείς που δεν έχω φέρει εγώ,θα παίζει.Και ξέρω και Αγγλικά.Εγώ λοιπόν θα στείλω φαξ;Σαν να ζητάς από τον Μουρίνιο να παρακαλάει να προπονήσει τα εφηβικά του Πανιωνίου...

br fun_atic είπε...

Αν ήθελα τον Μουρίνιο θα τον είχα φέρει. Είναι γνωστό ότι δεν φείδομαι χρημάτων όπως μερικοί μερικοί.

Μας έχουν προταθεί τα ανιψάκια του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουμε συμφωνήσει, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει προλάβει να έρθει η μπλε κάρτα τους μέχρι το Σάββατο.

Αν δεν δεχθείς μέχρι το βράδυ, θα πάρω στη θέση σου τον Ευτύχη. Ρισκάρω βέβαια να μάθουν τα παιδιά την τραμουντάνα, σε αυτή την τρυφερή ηλικία.

Griniaris είπε...

Σε ένδειξη καλής θέλησης δέχομαι,γιατί δεν θέλω να αφήσω τα παιδάκια σε χέρια αδαών και άμαθων...

br fun_atic είπε...

Άλλωστε, όπως έγραψα ο προπονητής είναι ο Χάρης Κάλφας. Εγώ είμαι υπεύθυνος ομάδας (ό,τι αυτό σημαίνει). Μάλλον (τυπικά) θα κάνω τον κάλφα του Κάλφα :)

Ουσιαστικά όμως θα είμαι κάτι σαν ιδιοκτήτης ομάδας. Αν δεν σου αρέσει η θέση του βοηθού και επειδή έχω διάφορες σκοτούρες, μπορώ να σου παραχωρήσω το μάνατζμεντ. Θα είσαι κάτι σαν Κιντής στα ανήλικα :)
Θα τρέχεις την ομάδα, θα ακους τα μπινελίκια + ότι θα πρέπει να τους πηγαίνεις για πιπί, να σκουπίζεις μύξες κ.λ.π

Costix είπε...

Απορω με το κουραγιο σας !!!
Φλωροι μικροπατερες !!!
Παντως, εγω βαζω ενα τραπεζι με θαλασινα, μπονους στην ομαδα, αν κερδισουν εστω και εναν αγωνα.
Το τραπεζι για το επομενο ΣΚΔ (τριημερο Αγιου Πνευματος) που θα ειμαι εδω.

br fun_atic είπε...

Αν σου πω τι πρόγραμμα έχω αυτή την εβδομάδα θα με λυπηθείς. Έχουμε και λέμε:

Χθες, φιλικό με Ολυμπιακό στον Ταύρο. Μας παραχώρησε (sic) ισοπαλία με 2-2. Σήμερα εκδήλωση για τον Π.Α.Ο Ρουφ με συμμετοχή παικτών της βασικής ομάδας του Πανιωνίου. Αύριο, φιλικό με Μίλωνα. Σάββατο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου. Επόμενη Τετάρτη. Φιλικό (τρόπος του λέγειν) με βάζελο. Σε όλα αυτά θα υπολογίσεις ότι δουλεύω, ότι φτιάχνω το σπίτι μου, ότι και η κόρη μου έχει απαιτήσεις, ότι έχω διάφορα οικογενειακά προβλήματα και επιπλέον ότι έχω και το μπλογκ.

@Costix
Που το πας, που το φέρνεις, στο Παγκόσμιο γυρνάς το θέμα. Δεν θα σου φέρω τους γονείς γιατί όλοι τους είναι γαύροι. Απαγορεύονται οι αλλόθρησκοι στη φυσική μας έδρα. Ευχαρίστως όμως να βάλω τη φίρμα στις φανέλες. Στείλε μου το λογότυπο με mail.

tak είπε...

Ρε μπαγάσα Κωστή, Ποσειδώνια, Κορεατες, δουλειά, και μπα και ακούσεις κάτι που υπάρχει υποψία φαγητού ( κερασματος) και τα παρατάς όλα.
Είσαι απίστευτος.

Costix είπε...

Αφου θα τυπωσεις λογοτυπο, τοτε θα πηρωσω και το κοστος για τις φανελες !!! Εξ αλλου τι σπονσορας ειμαι. Θα σου στειλω το λογοτυπο αργοτερα. Εννοειται πως χασουν-κερδισουν, το τραπεζι ισχυει.

Costix είπε...

Για την Πανιωναρα ρε γαμωτο !!!

υ.γ. Τι κανατε με τα διαρκειας σας τελικα ??? Μεινατε στις παλιες θεσεις ???

zamis είπε...

Εδω θαχουμε τον Πολανσκι ε τον Griniari μαζι μας,λες να αλλαζαμε θεσεις?:)

br fun_atic είπε...

Τα παιδιά έχουν φανέλες·θέλω το λογότυπο για να το πιάσω με καρφιτσα

antunix είπε...

@ Costix
Ανανεώσαμε κύριε, με κάθε επισημότητα και με έκπτωση – αναγνώριση προς τους παλιούς κατόχους. «εν χορδαίς και οργάνοις» που λένε!!!

antunix είπε...

Και σε 6 άτοκες δόσεις μάλιστα!!


ΥΓ. Καλά κάνει ο Ολυμπιακός και παίζει τέτοια ώρα, γιατί στο Europa στις πρώτες φάσεις, πρέπει να συνηθίσει όταν θα παίζει σε Μπρατισλάβες, Μολδαβιες, και Βουλγαρίες!!!!

Costix είπε...

@brfun,
Πηρες το λογοτυπο ???

Costix είπε...

@zamis,
who is polanski ???

Costix είπε...

μπραβο στα μπαογκια !!!
δουλεψαν για ολους μας σημερα.

br fun_atic είπε...

Τώρα κατάλαβα που κολλάει ο Πολάνσκι...Αν είναι έτσι οι φίλοι...

zamis είπε...

Costix,λατρης του ωραιου και του νεου ο Ρομαν,τι λεει ο brf δεν καταλαβαινω..
Eπισης αφου το φιλο μας δεν τον βλεπω προπονητη(αφου οι φιλοι του δεν φροντιζουν)μπορει ο Τσακ να τον χρηματοδοτησει στο ονομα της τεχνης.

br fun_atic είπε...

περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά ποδοσφαίρου:

Στα πλαίσια της ευρύτερης συμμετοχής και συνεργασίας με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, ο Πανιώνιος συμμετέχει στη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου, το οποίο οργανώνεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Άθλησης του Δήμου Ν. Σμύρνης το Σάββατο 15/5/2010 στο γήπεδο του Πανιωνίου ΓΣΣ.
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα διοργανωθούν τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 για παιδιά και ενήλικες. Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν το πρωί και ώρες 09:00 – 14:00, ενώ οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το απόγευμα και ώρες 17:00 – 20:00.
Κατηγορίες συμμετεχόντων: Γεννηθέντες 1993-94, Γεννηθέντες 1995-96, Γεννηθέντες 1997-98, Γεννηθέντες 1999-2000, Γεννηθέντες 2001-2002, Γεννηθέντες 2003-2004 & Κατηγορία Ενηλίκων.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καλέσουν στα Γυμναστήρια του ΟΝΑ στα τηλ. 2109319544, 2109319544, 2109319008, 2109319008 και 2109350831, 2109350831.

c@mel είπε...

Μήπως υπάρχει και κατηγορία Χοντρίμ Team με έπαθλο σουβλάκια να δηλώσω συμμετοχή;

br fun_atic είπε...

Τώρα καταλαβαίνω τον συνάδελφο ιδιοκτήτη Τσακ. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος και όλοι του την λένε. Η ομάδα έχει προπονητή. Τι να κάνουμε; Ζητήσαμε βοηθό προπονητή και ο Griniaris δέχτηκε. END OF STORY!

Ο εξαφανισμένος Jon, που έχει επαφές με κορυφαίο παράγοντα της β' εθνικής και σπεσιαλίστα στο στοίχημα (ικανότητα ή τύχη;;;), ας μας ειδοποιήσει σε περίπτωση που έχουμε πολλά πονταρίσματα στους Black Panthers στην Ασία. Δεν είμαστε τώρα να μπαίνουμε στο μάτι της Ουέφα και του Πλεύρη :)

lefterix είπε...

Έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου Μπουρουφίξ...
Θα βρίσκομαι έτσι κι αλλιώς εκεί,γιατί θα συμμετέχω στο τουρνουά (με τον Π.Κ.)...
Θέλω και υποστήριξη, εντάξει;
By the way, τι έχετε κανονίσει με την πρόσκληση γιά συνάντηση;
Ενημέρωσέ με με mail please...

Υ.Γ. Ως τερματοφύλαξ, στην άκρη της εστίας, αντί γιά νερό, θα έχω ρακή...

br fun_atic είπε...

@camel
Η λέξη χοντρός στον Πανιώνιο είναι πλέον φορτισμένη αρνητικά. Γι' αυτό προτιμούμε να λέμε ότι είμαστε Αναγεννησιακές Μορφές :)

Ειδικά ο Costix που έχει πετύχει τον εξαιρετικό συνδυασμό παχάκι - μπουκλάκι, θα μπορούσε να είναι ο μούσος του Σάντρο Μποτιτσέλι

zamis είπε...

Brf,by the way κυκλοφορει στα σημερινα περιοδικα μια πολυ ωραια φωτογραφια του συναδελφου σου μετα της συζυγου του απο τα βραβεια κινηματογραφου.
Ετοιμασου γρηγορα και χωρις φωτοσοπ παρακαλω.

Griniaris είπε...

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο zamis;Πανωαπο ολα ειστε καλοι ανθρωποι...

br fun_atic είπε...

Δε μας λες σε ποιο περιοδικό;;;

br fun_atic είπε...

@lEFTERIS
Τεράστιε Κρητικέ, παίζεις κι εσύ;;;;; Αυτός κι αν είναι λόγος να έρθει κανείς στο τουρνουά!!! Να δούμε τι θα κάνει και ο Ζουρι.
Ρακή;;;Να σου θυμίσω ότι τα ματς ξεκινούν στις 09:00 το πρωί.Αν και δεν σε φοβάμαι :)

zamis είπε...

Tη Μενεγακη με το γκομενο πηγα να δω στον Τσακ επεσα!
hello η ok δε θυμαμαι

zamis είπε...

Griniari τωρα θα βγει κι ο Costix να πει this is what counts lol!

br fun_atic είπε...

και it's only rock 'n roll baby xaxaxaxaxaxa

zouri1 είπε...

τι λετε να κατεβασουμε και εμεις ομαδα?Το προτεινω σοβαρα.Μπορω να κατεβασω 5αδα,αλλα ρωταω μηπως θελουμε να κατεβασουμε ομαδα παγκοσμιου.
απλα ναχουν παξει λιγο μπαλιτσα τελευταια οσοι θελουν να συμμετασχουν/

zamis είπε...

μεσα zouri εγω θαρθω κι απο ολονυχτιο παρτυ να με βαλεις μαζι με το Λευτερη τερμα.Μια γωνια εγω μια αυτος και στη μεση οτι γινει.

zouri1 είπε...

συγνωμη τερμα παιζω εγω.ψαχνουμε για τους αλλους 4...

lefterix είπε...

Φαντάσου τον Κρητικό με ισοτονική ρακή να αγωνίζεται.... Χαμός!!!!

br fun_atic είπε...

Τώρα πέτυχες. Απ' ότι καταλαβαίνω μόνο ο camel είναι μάχιμος, αλλά θέλει κίνητρο από σουβλάκια...Πως είναι το γαϊδούρι και το καρότο :)
Τι να σου πω; Αν τάξεις καμιά συναγρίδα στον costix μπορεί να κάνεις τη δουλειά σου. Προσωπικά δεν παίζω, γιατί δεν έχω διάθεση να μου βγει καμιά αορτή από τη μύτη :)

Griniaris είπε...

Σεντερ φορ παιζω εγω.Μονο μη μου ζητησετε να μαρκαρω.

br fun_atic είπε...

Τι σέντερ φορ;;;Ξέχασες;;; Δεν είσαι βοηθός προπονητή στην ομάδα μας; Θα μας τρελάνεις Άλβαρο;;;

Από τι ξύλο φτιάχνονται τα τσόκαρα;;; Για να 'χουμε να λέμε στα παιδιά του 166 από τι το 'παθες :)

Griniaris είπε...

Εχεις δικιο.Ακυρο το σεντερ φορ γιατι δενπρολαβαινω αφου θα παμε τελικο...

c@mel είπε...

Όλοι τέρμα θέλετε; Καλά αν είναι εγώ θα παίξω στην θέση που έπαιξε σήμερα ο Τρεζόρ Λομανα Λούγκρα Στρούγκα...
Αμυντικομεσοεπιθετικός τερματοφύλακας με τάση να ρίχνω για μπεκάτσες.
Τραπεζάκι κάπου στην μεσαία γραμμή, ομπρελίτσα και μπαρμπεκέρα.
Απαραίτητη προυπόθεση, να φωνάζω «Αχχ! Παραλίγο» κάθε φορά που θα στέλνω την μπάλα εκτός γηπέδου.

zamis είπε...

zouri ενταξει,βαλε με τοτε μπροστα με τον griniari.Παλι απ'τη μια αυτος κι απ'την αλλη εγω αλλα στην αντιπαλη εστια.
brf τσοκαρα θα φοραμε οι ιδιοι ετσι κι αλλιως

amanAM είπε...

Να φτιάξω κι εγώ μια ομάδα με τον γιό μου?

br fun_atic είπε...

Εσύ φιλε ΑΜΑΝ είσαι ο μόνος που μπορεί να κάνει οικογενειακή ομάδα.

Griniaris είπε...

Αν είναι να παίξω με το zamis μπροστά μπορώ να τα συνδυάσω.Έτσι κι αλλιώς ένα ματς θα παίξουμε,μετά θα μας αποβάλλουν...

br fun_atic είπε...

Με ζούρι τέρμα; Πάτε για τελικό.

Katrinos είπε...

Φίλοι μου καλησπέρα !
Το ότι δεν γράφω δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ, αλλά απο τη μία είμαι πολύ στο δρόμο , απο την άλλη βαριέμαι αφόρητα να γράφω απο το iphone.

Με το Θοδωρή jnr, κάνουμε εντατική προετοιμασία για το τουρνουά, άλλωστε θα είναι το τελευταίο με τα πράσινα χρώματα , του χρόνου θα είμαστε αλλού...

@BR , σε κόβω στο Members ακρη-άκρη με λαπτοπ και σύνδεση με Ασία και να δίνεις σήμα σε Griniari για τα δέοντα.(τώρα άντε να πείσεις τους κανίβαλους να φέρουν χ ημίχρονο άσσο τελικό, αυτό είναι άλλη ιστορία)

Ξέρουμε τι ώρα είν , το φιλικό με Αστέρα?

Griniaris είπε...

Διακωμώδηση του αθλήματος,προσβολή της διοργάνωσης,χρήση εντός του αγωνιστικού χώρου απαγορευμένων ουσιών(αλκοόλ,τσιγάρα),παρενόχληση των αντιπάλων με εκφράσεις όπως "ρε συ φιλαράκι,έχεις ένα δίφραγκο να βάλω βενζίνη για να γυρίσω στην άμυνα;",γαργάλημα του αντιπάλου τερματοφύλακα κλπ κλπ...Αν νομίζεις ότι μετά από αυτά έχουμε κάποια ελπίδα να μη μας πετάξουν έξω,τότε ναι είναι δικό μας...

br fun_atic είπε...

@Jon
Το φιλικό με τον Αστέρα είναι στις 18:00. Έλαβες το mail μου;;;

Ο δικός σου μπορεί να αγωνιστεί και με τα σωστά χρώματα. Σκέψου ότι έχουμε το σωστό σήμα, τα σωστά χρώματα και τον σωστό χορηγό...

Σε κάθε περίπτωση όμως αύριο ο δικός μου θα επιστρέψει στο γήπεδο που αναδείχθηκε για φιλικό αγώνα!!! Κάτι σαν τον Ντάριο. Κρίμα που στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα αγωνιστεί κάποιος από τους γνωστούς :(

Δεν παίζω στοίχημα ούτε τυχερά παιχνίδια, οπότε το θέμα δεν με ενδιαφέρει. Κοίτα μη μου μαγειρέψει τίποτα ο φίλος σου...

Γιατί δεν γράφεις από το iphone; Είναι πολύ ωραίο!!!

zamis είπε...

griniari μεθαυριο μετα το φιλικο να μεινουμε γηπεδο να κανουμε τακτικη.Στο σκοταδι

Katrinos είπε...

Nα είσαι σίγουρος ότι θα κατέβει με τα σωστά χρώματα...... σιγά μη το παιδί μου φορέσει πράσινα.


Δεν έχω πάρει μαιλ , θα σε πάρω τηλ αύριο.

br fun_atic είπε...

Mega. Και γαμώ τα κανάλια. Μόλις εμφανίστηκε μια κούκλα με κασκόλ του Πανιωνίου. Έτσι σε θέλω αγόρι μου!!! Δείξε ποιος είσαι!!!

Griniaris είπε...

Δάκτυλος γνωστού μεγαλοστελέχους...

zamis,πάγο θα φέρω εγώ...

br fun_atic είπε...

Κωλο - δάκτυλος, μπορώ να πω!!!Έσπασε η μούχλα και το κατεστημένο. Αποκαταστάθηκε η αισθητική των τηλεθεατών ύστερα από τη λαίλαπα της Δευτέρας.
Έτσι σε θέλω!!!

zamis είπε...

O Kρομπας παιζει εναν νοητικα καθυστερημενο θελω να σας πω...επισης κανει τα ολα κυανερυθρα με δικη του πρωτοβουλια!
Εμενα αλλο με απασχολει.Πως θα φερουμε στην 4 τη Λασκαρη,νομιζω θα την προσεξατε..

br fun_atic είπε...

α, έτσι; τότε τη θέση σου στο επόμενο παγκόσμιο την παίρνει ο Κρόμπας :)

br fun_atic είπε...

οι αδελφοί Ντάλτον, σε σειρά βάρους

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17847&catid=5

Costix είπε...

Ακομα προσπαθω να καταλαβω αν ειστε φλωροι η οχι !!!
Τελικα καταληγω οτι μαλλον ειστε Πανιωναρες Γαλατες με το γνωστο χιουμορ, και το οποιο απολαμβανω νυχθημερον.

Πρεπει βεβαιως να προσθεσω τι ειστε και ολιγον κουφαλιτσες !!! Ξερετε ποιοι !!! Φορατε ολοι σας γυαλια...

Indeed, babes, it's only rock and roll !!!


Παντως, i love you all !!!

Σας αφιερωνω την ακολουθη τραγουδαρα

http://www.youtube.com/watch?v=50go7zlvnfg

ΜΟΝΟ για πραγματικους ροκαδες !!!
Εστω και γυαλακηδες !!!

amanAM είπε...

Δεν μπορώ να σχηματίσω ομάδα!
Έχει όρια ηλικίας, που με παρεμποδίζουν!!!

Αναγκαστικά απευθύνθηκα σε συμμαθητές του 11χρονου γιού μου, αλλά... όλοι κάτι έχουν κανονίσει για το Σάββατο το πρωί. Μάλλον αργά το θυμήθηκα!

Εγώ εάν ήμουνα προπονητής στην ομάδα των "ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ", θα έπαιζα με το σύστημα 4-1.

ο Ζούρης τερματογύλακας (λόγω ότι το έχει από ότι κατάλαβα...), άμυνα εγώ, ο costix και ο Μπρφάνιος, στην γραμμή του τέρματος, θα φράζαμε το τέρμα και δεν θα πέρναγε κουνούπι, όχι η μπάλα, και ένας (οποιοσδήποτε) σε ελεύθερο ρόλο, ώστε όταν εξοστρακίζεται η μπάλα στα κορμιά μας, να παρεμποδίζει τους αντίπαλους που θα πυροβολούν εκ του συστάδην!!!

Με αυτό το σούπερ κατενάτσιο, θα εξασφαλίζαμε το αήττητο, και θα διεκδικούσαμε το παιχνίδι στα πέναλτι.

amanAM είπε...

Φυσικά, θα πρέπει να φοράμε όλοι μια στολή ανάλογη με αυτήν που φοράνε οι τερματοφύλακες στο χόκεϋ επί πάγου, πιθανόν να καταφέρουμε να πείσουμε πως χρειαζόμαστε και πατερίτσες, και να περάσουμε στην ζούλα και τα μπαστούνια του χόκεϋ, σαν εξτρά όπλα.

Εμείς δεν θα μετακινούμαστε, ο μόνος που θα δυσκολεύεται είναι ο ελεύθερος παίκτης, αλλά αφού δεν θα είμαι εγώ αυτός, δεν με απασχολεί το θέμα!

Φυσικά, μετά τον αγώνα, υποχρεωτικό Παγκόσμιο, για αναπλήρωση των θερμίδων που δεν θα κάψουμε!!

br fun_atic είπε...

Ας κάνω κι εγώ μια αφιέρωση.Αν και ξέρω ότι θα ξενερώσω τον Costix

http://www.youtube.com/watch?v=3cShYbLkhBc

Καλημέρα σε όλους.

Αντικειμενικές δυσκολίες διοργάνωσής του σε άλλη ημερομηνία, καθιστούν επιβεβλημένη την διεξαγωγή Παγκοσμίου το επόμενο ΣΚΔ (Αγίου πνεύματος). Η επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι τον Ιούνιο και μάλιστα όχι ΣΚ.

Το σκέφτεστε και μου λέτε. Αυτή τη φορά θα δηλώσετε συμμετοχή με mail καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει δημόσια ανακοίνωσης του συνεδριακού χώρου.

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=W0qZCxWx4KQ&feature=related

Αυτή είναι η σωστή αφιέρωση για Costix και λοιπούς...γυαλάκηδες.

Costix είπε...

griniaris, you are my man !!!
Με στανιαρισες μετα το ξενερωμα με τον Mr Roboto. Να εισαι καλα.
By the way, απο τα αγαπημενα μου τραγουδια των Doors, εχει και την συμβολικη του σημασια.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δηλαδή, brfun μάς λες πως δέν έχει παγκόσμιο αυτή την Παρασκευή μετά τον φιλικό;
Τέλος πάντων, μπορούμε να το κάνουμε ιμιτασιόν, στην κερκίδα.
Φέρνουμε τσίπουρα, παραγγέλνουμε μπύρες και σουβλάκια (να του φύγει κι ο καημός τού Αμαναμ...), έ και κάπως θα ξεγελαστούμε μέχρι το αληθινό παγκόσμιο.

antunix είπε...

Βρε καλως τον… και μας έλειψε !!!

http://www.sportnet.gr/report.php?id=223763

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Brfun, σού έχω στείλει 2 email από την Τρίτη, αλλά γύρισαν πίσω.

br fun_atic είπε...

@ακραιφνής
Aυτό το πρόβλημα με τα email δημιουργείται κυρίως με εσένα και τον Griniaris.
Αν μπορείς στείλε μου sms.

Αν επιτρέπεται η είσοδος από κάθε θύρα, δεν λες και στον Αθανάσιο Διάκο να έρθει; Θέλω να του γνωρίσω κάποιον :)

Τι θα γίνει με την Καβάλα; Μέχρι σήμερα αγόραζε κάθε παίκτη που φαίνονταν πως μας ενδιέφερε. Τώρα πάει να αγοράσει τον Λίνεν.Αυτό πάει πολύ.

Costix είπε...

Γεια σου, ρε Γιωργαρα !!! Μακαρι να μας βγαλεις φετος απο την μιζερια των 2 τελευταιων χρονων.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=8174731

ΑΜΕΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΣΑΚ, ΚΙΝΤΗ ΚΑΙ STAHRE !!!

υ.γ. μεταξυ μας τον Σουηδο τον βλεπω να το αντεχει το τσιπουρακι !!!

br fun_atic είπε...

Για το θέμα Παυλόπουλου. Τον υποβίβασε ή μου φαίνεται; Γιατί όσο νευραλγικό κι αν είναι το πόστο, είναι διαφορετικό να τρέχεις στην Αργεντινή για να βρεις παίκτες για την πρώτη ομάδα και άλλο να τρέχεις στους Τράχωνες για ταλεντάκια.

Θέμα δεύτερο. Αφού χηρεύει η μέχρι σήμερα θέση του Παυλόπουλου, ποιός θα επιλέγει τους παίκτες; Ο κος Κιντής έχει δηλώσει ότι δεν ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά,ο Πρόεδρος δεν ανακατεύεται, άρα πως θα λειτουργήσει το διεθνές δίκτυο σκάουτερ; Δεν αποκλείω βέβαια να παραμένει η θέση κενή για λόγους τακτ ως προς τον Παυλόπουλο.

Εσύ βρε Costix γιατί ενθουσιάστηκες τόσο; Αν προσέξεις πίσω από τις λέξεις, και ο Φιτσαντωνάκης εκφράζει αμφιβολίες για το νέο σύστημα...

update για τους Black Panthers.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η ποδοσφαιρική ομάδα Black Panthers έχει έρθει σε ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ συμφωνία χορηγίας με γνωστό γκουρμέ εστιατόριο. Το διαφημιστικό υλικό είναι έτοιμο και απομένει η τυπική έγκριση των γονέων.
Εκ της διοικήσεως

br fun_atic είπε...

Ποιά είναι η Elisabeth Theodosiadou?

amanAM είπε...

Παγκόσμιο στην εξέδρα! Μπύρες,τσίπουρα και σουβλάκια καλαμάκια και πατάτες τηγανητές. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

Παγκόσμιο σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι, σε ορεινή χασαποταβέρνα, σε κάμπο, σε πόλη, παγκόσμιο οπουδήποτε... Πεινάωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Timoros είπε...

@ απαντες
εχω λογω δουλειας κυριως αποκοπει αρκετα απο τον μαγικο κοσμο του βριτουαλ πανιωνιου εδω και κανα 2 εβδομαδες
αλλα κατι εφθασε στ'αυτι μου για παγκοσμιο αυριο!
οι δουλειες, δουλειες αλλα και η κοιλιοδουλεια, κοιλιοδουλεια
για πειτε, τι παιζει?

lefterix είπε...

Βάζω εγώ ενάμησι λίτρο ρακή από τη δικιάμου την καινούρια...(αν δε φτάνει πέστε μου να φέρω κι άλλη...)

zamis είπε...

Ρε κανονιστε επιτοπιο παγκοσμιακι αυριο κι αφηστε τα Αγιου Πνευματος,στη βραση κολλαει το σιδερο!

br fun_atic είπε...

@Timoros

κάτι έφτασε στ' αυτί σου για Παγκόσμιο ή εξέφραζες ευσεβείς πόθους σε κοινό μας φίλο;;;;

Από τη στιγμή που θα λείπει ο μέγας τελετάρχης Costix, παγκόσμιο δεν γίνεται. Τώρα, αν συζητάμε για πικ νικ στην εξέδρα, κάτι πάει και έρχεται...Δεν είναι όμως λίγο ξεκάρφωτο άλλος να βλέπει τον Καούνο και άλλος να τρώει γύρους;;; Αυτά ρε παιδιά δεν γίνονται πουθενά!!!

Υπάρχει η σκέψη για το επόμενο ΣΚΔ (τριήμερο Αγίου Πνεύματος). Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο να γίνει τότε, όμως έχουν προκύψει κάποια τεχνικά προβλήματα που θα δυσκολέψουν την τέλεση παγκόσμιου στα καλοκαιρινά ΣΚ. Δηλώστε συμμετοχή για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε.Δημόσια ανακοίνωση του Παγκόσμιου όμως ΔΕΝ πρόκειται να γίνει.

Συνεπώς μέχρι και τον Σεπτέμβριο Παγκόσμιο θα μπορεί να γίνει μόνο καθημερινή (Δευτέρα έως Πέμπτη).

zamis είπε...

Δευτερα ΜΕ Πεμπτη παιζει?

Timoros είπε...

αφτερ το ματσακι ισως?
νυχτερινη ασκηση?

br fun_atic είπε...

Ναι. Το πάμε για τετραήμερο!!! Ο απώτερος στόχος βέβαια είναι από την επόμενη μέρα να πνιγώ στη δουλειά!!!

Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για τον Griniaris, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι σε θέση να δώσει τις Α' Βοήθειες :)

Costix είπε...

Αφου ο Τιμωρος γουσταρει Παγκοσμιο, δεν ειναι σωστο να τον απογοητευσουμε, και ας λειπω εγω.

Εχω επαξιο αντικαταστατη τον Eftichix, που στο αψε-σβησε θα σας κανονισει τραπεζι κλπ.

Ακουγεται ωραιο ενα Παγκοσμιο μετα το ματσακι αυριο.

Μπουρουφανιε, χτυπα τα τελια και μιλαμε over mail για το μερος κλπ.

Ψηφηστε για θαλασσινα η κρεας and let Eftichix do the rest !!!

Γαμωτο θα το χασω, αλλα η παντοφλα ειναι μεγαλη (και ξυλινη) !!!

br fun_atic είπε...

Είναι σωστό αυτό που λες, από την άλλη όμως είναι αδύνατον να γίνει παγκόσμιο χωρίς εσένα. Θα το κάνουμε την ημέρα που μπορείς κι εσύ. Έχουμε μία ολόκληρη ομάδα για να προετοιμαστούμε και να τα καταφέρουμε όλοι.

Costix είπε...

Mωρε καντε το ατυπο Παγκοσμιο και οποιος ερθει αυριο. Ο Eftichix ειναι ηδη φτιαγμενος, το ιδιο και ο Τιμωρος, ο στρατηγος, ο Zamix κλπ.

Το κανουμε επισημο του Αγιου Πνευματος. Εξ αλλου για φαγακι μιλαμε, ποιος θα χαλασει ???

Timoros είπε...

παμε για βαλκανικο δηλαδη?

zamis είπε...

lol!

amanAM είπε...

Παιδιά, οργανωθείτε!

Προτείνω: Παγκόσμιο πικ νικ στις εξέδρες για αρχή, με σουβλάκια και μπυρίτσες. Σούπερ σετ με νυχτερικό Παγκόσμιο, after το παιχνίδι, και στο καπάκι, μεταμεσονύκτιο παγκόσμιο για πατσά και γίδα βραστή!

Αυτά για αρχή, αύριο.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, προτείνω:
Τριήμερο παγκόσμιο, μέχρι τελικής πτώσης!!! Θα αρχίσουμε να τρώμε και να πίνουμε την Παρασκευή, και μέχρι την Δευτέρα, μόνο σηκωτοί να φεύγουν όσοι πέφτουν κάτω!!!

Πεινάαααααωωωωωωωωωωω λέμε!!!

amanAM είπε...

Τώρα που μου άνοιξε η όρεξη, ξέρετε τι ορέχτηκα? Λιβανέζικη κουζίνα!

Ένα διεθνές παγκοσμιάκι, με γεύσεις Μεσογείου, δεν θα με χάλαγε.

Timoros είπε...

καλο θα ηταν να ειναι walking distance guys, να μην σκορπιστουμε μετα το ματσακιον
βεβαια ετσι παμε σε τυπου καλαμποκα, κλπ...
αλλιως υπαρχει και πολις στη πλατεια?

Griniaris είπε...

Εγώ πάντως τον τίτλο τον έχω έτοιμο.Θα ανακοινωθεί μόνο σε περίπτωση έγκρισης τέλεσης του παγκοσμίου...

Costix είπε...

@Timoros
O Stahre αντεχει στο τσιπουρο ???
Γιατι τον Γιωργακη τον Κιντη δεν τον βλεπω πολυ μαχιμο!!!

zamis είπε...

ριξε τον τιτλο ρε γκρινιαρη μπας και γινει τιποτα

br fun_atic είπε...

Δεν τον πήραμε για κομαντο·αν θα μπορεί να ανταποκριθει έστω ως χ.μ.π θα είμαι ευχαριστημένος

Griniaris είπε...

Δεν έχω πάρει έγκριση από τον πρόεδρο.Άσε zamis,μου ζητάει φαξ για βοηθός προπονητή,mail για συμμετοχή σε παγκόσμιο.Ας πάω με τα νερά του γιατί με βλέπω στο επόμενο να με βάλει να πλύνω τα πιάτα....

ΥΓ.Το χ. σημαίνει χωρίς;

Timoros είπε...

costix, ο κιντης ψιλο-αντεχει, τυπου τζιμ-μπιμ, ξενικο στυλακι
για τον σταρε χλωμο το βλεπω

br fun_atic είπε...

Κι άλλη μοδίστρα...
Χ=χειριστής
Μ=μηχανών
Π=πλυντηρίου.

Η ειδικότητα αυτή υπάρχει στο Σ.Υ.Π
(Σώμα Υλικού Πολέμου)...

Οι υπόλοιπές του ειδικότητες είναι
Τ.Α.Γ=Τεχνικός Αποθηκάριος Γραφέας
Τ.Α.Ο=Τεχνικός Αποθηκάριος Οδηγός
και Χ.Ο.Α.Μ= Χειριστής Οδηγός Ανυψωτικού μηχανήματος. Εννοείται ότι υπάρχει και η ειδικότητα του μάγειρα.

br fun_atic είπε...

Καλά. Θα του πάρουμε καμιά σαμπούκα για να μη νοιώθει μειονεκτικά :)
Μια batida de coco (πάλι στα σκληρά το ρίξαμε...).

br fun_atic είπε...

update: Κατόπιν ενημερώσεως οφείλω να προβώ σε μιά διόρθωση. Οι Πανιώνιοι των Black Panthers είναι τρεις.Οπότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα!!!

br fun_atic είπε...

Βλέπω ότι υπάρχει διάθεση για φαγητό μετά το παιχνίδι.

Υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα, λόγω των οποίων είναι δύσκολο να δώσουμε συγκεκριμένο ραντεβού από τώρα.

Το κρατάμε ως ισχυρή πιθανότητα και αποφασίζουμε αύριο στο γήπεδο.

Νομίζω ότι η ώρα του παιχνιδιού είναι 18:00. Υπάρχει αμφισβήτηση, γιατί άλλοι αναφέρουν ως ώρα έναρξης τις 19:00.

Σε κάθε περίπτωση, αν η είσοδος είναι ελεύθερη,καθόμαστε κάπου κεντρικά και το συζητάμε. Αλλιώς το κανονίζουμε τηλεφωνικώς αύριο.

amanAM είπε...

Εγώ, ξεκίνησα προπόνηση!!!

Πίνω καιμεθώ, ωχ αμάν, μέρα νύχτα τραγουδώ, τουρού τουρού τουρού...

br fun_atic είπε...

Στην έχει συστήσει ο Δανός Εργοφυσιολόγος;;;

Costix είπε...

@brfun
Θα δωσω το φορητο σου στον Eftichix, ουτως ωστε να συνενοηθειτε απ'ευθειας (δυσκολο το βλεπω, αλλα you never know !!!)

Costix είπε...

@Timoros
Μαλλον θα ειναι καλυτερα να προειδοποιησεις τον Stahre οτι για να μπορεσει να μας κωουτσαρει, θα πρεπει να μπορει να αντεξει (τουλαχιστον( μισο λιτρο τσιπουρο σε Παγκοσμιο.
Αν οχι, δεν μπορει να κωουτσαρει το Γαλατικο χωριο (you know what i mean) !!!

amanAM είπε...

Διαφωνώ. Πρέπει (επιτέλους) να εφαρμόσουμε την αρχή, ότι αυτός που θα οδηγήσει, δεν πρέπει να πίνει.

Ο Στόρε, θα οδηγήσει την ομάδα μας σε επιτυχίες, οπότε... καλύτερα να παραμείνει νηφάλιος.

Άλλωστε, εάν επιτύχει στον ρόλο του, θα μεθύσουμε εμείς από τις επιτυχίες, κι έτσι θα γλυτώσουμε και τα έξοδα ρούχλας!

br fun_atic είπε...

Να κάνω μια πρόταση; Μήπως να αναθέσω του κοουτσάρισμα των Βlack Panthers στον Στόρε (με βοηθό τον Griniaris) για να δούμε και τι ψάρια πιάνει; :)

Με παιδιά έχει δουλέψει, η ομάδα είναι του Πανιωνίου, η εκδήλωση έχει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και σαφέστατα ενδιαφέρομαι για την καλύτερη δυνατή κατάταξη, αφού έχουμε και κάποιες υποχρεώσεις ως προς τον σπόνσορα ( είμαστε ο.κ με τους γονείς και προχωράμε).

Αν δω κανένα τσούκου τσούκου ποδόσφαιρο, θα προχωρήσω κατά τη λογική των Μακ και Πανόπουλου.

Συνάδελφε Τσακ, μπορείς να μου τον δανείσεις για μερικές ωρίτσες;;;

br fun_atic είπε...

Προσοχή: Το φιλικό με τον Αστέρα, ξεκινάει στις 18:30.

Μετά το τέλος του αγώνα οι κ. Στόρε και Κιντής θα συναντηθούν με τους Πάνθηρες.

zamis είπε...

Σαν κινητη εορτη ειναι αυτο το φιλικο.

br fun_atic είπε...

τα παράπονά σου, ξέρεις που :)

Griniaris είπε...

Έλαβα έγκριση,οπότε σε περίπτωση πραγματοποίησης του παγκοσμίου,το θέμα θα είναι:

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ TIMOROS.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΤΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

zamis είπε...

A περασαμε σε Ντοστογιεφσκικα κολπα βλεπω..ανεβαινει το επιπεδο

br fun_atic είπε...

Από τη στιγμή που δεν θα είναι ο Costix και δεν έχω έρθει σε επαφή με τον Ευτύχη ΔΕΝ μιλάμε για παγκόσμιο. Ούτε Βαλκανικό δεν είναι...
Για να γίνει σωστό παγκόσμιο πρέπει να έχεις και 5-6 ώρες στη διάθεσή σου. Αυτά τώρα είναι μεσοβέζικες καταστάσεις.
Ας το πούμε ξεχαρμάνιασμα, κι όταν επιστρέψει ο Costix κάνουμε ένα γερό!!!

zamis είπε...

να το πουμε quickie ειναι πιο kinky

br fun_atic είπε...

Θυμίζει και λίγο Διδυμότειχο Blues.

Ευκαιρίας δοθείσης έχω να δηλώσω ότι δεν μου αρέσουν καθόλου οι
1. Σωκράτης Μάλαμας
2. Νίκος Παπάζογλου
3. Παντελής Θαλασσινός (με εξαίρεση 1-2 τραγούδια)
4. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (ομοίως)
5. Ελένη Τσαλιγοπούλου

Με αυτή τη σειρά...Γενικά αυτή η γενιά των τραγουδοποιών μου τη δίνει στα νεύρα. Βασικά δεν καταλαβαίνω τον όρο "τραγουδοποιός".

Αν θέλεις να με κάνεις έξαλλο, απλά βάλε Μάλαμα. Το πρόβλημα είναι ότι στη γυναίκα μου αρέσει ο Μάλαμας, οπότε έχουμε θέμα...

Κάποτε με είχε καταφέρει να πάμε να ακούσουμε τον Μάλαμα στο θέατρο βράχων. Αφού λοιπόν είχαμε πιαστεί τρεις ώρες σε κάτι ξύλινα καθίσματα, αφού είχα βγάλει αφρούς γιατί όλα τα τραγούδια μου φαίνονταν ίδια, βρέθηκαν κάποιοι στο τέλος της συναυλίας να του φωνάζουν "κι άλλο, κι άλλο". Μάλλον θα ήμουν ο μόνος (;;;) που φώναζε διακριτικά "όχι...άλλο"... :)

Το μόνο θετικό που έχουν όλοι αυτοί είναι πως έχουν 100% αναγνωρίσιμες φωνές. Είναι αδύνατον να τους μπερδέψεις με άλλο. Αυτό έχει και τα καλά του...

br fun_atic είπε...

Τα τραγούδια του Μάλαμα μου φαίνονται σαν τα τραγούδια της Όπερας του Πεκίνου. Όλα δείχνουν ίδια και δεν ξέρεις πότε τελείωσε το προηγούμενο τραγούδι και ξεκίνησε το επόμενο :)

Αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον θα μου την πέσετε...Μόνο ο Costix με καταλαβαίνει σε κάτι τέτοια :)

antunix είπε...

Εσύ φταις Br, που ακούς αυτούς τους «αυτόκλητους» ποιοτικούς…
Έλα στον Πλούταρχο να δεις…. !!!

br fun_atic είπε...

Ούτε ο Πλούταρχος μου αρέσει. Πολύ κλάψα...

Griniaris είπε...

Κι εσύ τον πήγες στον Πλούταρχο;Τον φτιάχνεις πρώτα με ένα Μητροπάνο,συνεχίζεις με Τερζή κι όταν πια έχει εθιστεί τον πετάς στον Μακρόπουλο και τον τελειώνεις...

br fun_atic είπε...

Απορώ πως έχασα πριν από δύο χρόνια το απόλυτο πρόγραμμα. Φλωρινιώτης με όλη την οικογένεια + Στέλλα Μπεζεντάκου + Γωγουλίνι.

Κοίτα, αν μιλάμε για λαϊκό πρόγραμμα, θα πήγαινα άνετα σε Ζαγοραίο, Γιώργο Μαργαρίτη ή Σταμάτη Γονίδη. Γενικά νομίζω ότι όσο πιο λαϊκό το μαγαζί, τόσο καλύτερα. Και τα b' class είναι ωραία, όμως έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια.

Επίσης καλά είναι και κάποια προγράμματα που έχουν πολύ κέφι. Λόγου χάρη, πολύ κέφι κάνει ο Αλκαίος (ακούγεται περίεργο, όμως ο τύπος είναι καλός).Δασκουλίδης - Σπυράκος...

Βέβαια τα αγαπημένα μου club έχουν κλείσει. Παλιά (πολύ παλιά) μου άρεσε πολύ το classic ( ή Polo club) στην πλατεία Μαβίλη. Ωραίο ήταν και το camel, ιδίως σε πρόγραμμα 70's, 80's.
Πολύ ωραία περνάω επίσης στο Βινύλιο. Απίστευτες καταστάσεις, αποπνικτικός χώρος (χειμερινό).

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=feRzVjvjYU0&NR=1

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=T2rxm1o-4uY

antunix είπε...

Νομίζω ότι μόνο το frangelico μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση!!

br fun_atic είπε...

Το πιστεύεις; Δεν έχω πάει ποτέ. Πιστεύω όμως ότι θα είναι στο στυλ μου...

antunix είπε...

ΤΟ φιλικό είναι 6.30
Αλλά εμείς τελικά τι θα κάνουμε;
Υπάρχει σχέδιο;

amanAM είπε...

6 μιση? Πάλι καλά που μπήκα τέτοια ώρα να διαβάσω τα τελευταία κουτσομπολιά, γιατί... είμαι νηστικός, και όταν πεινάω, νευριάζω!!!

Σκόπευα να έρθω κατ ευθείαν στο γήπεδο, τώρα θα περάσω πρώτα από το σπίτι, και θα φάω κάτι τις. Πάει περίπατο το πικ νικ στην εξέδρα, που τόσο ονειρεύτηκα.

Ο Θαλασσινός έχει ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Δεύτερο ποιό εννοείς? Είπες 1-2. Το δεύτερο δεν το γνωρίζω.

Ο Παπάζογλου είχε πει 3-4 καλούτσικα. Δεν ήταν δικά του, αλλά τα έχουμε συνηθίσει με την φωνή του. Ιδίως ο Αύγουστος, είναι τέλειο ερωτικό τραγούδι.

Τον Μάλαμα τον ξέρω απλώς σαν όνομα, δεν ξέρω κανένα τραγούδι του. Ο Μαχαιρίτσας είναι αντιπαθέστατος, αλλά είναι καλός συνθέτης. Βέβαια, με κάτι αγχωμένες μαλακίες, και άλλα τέτοια, ούτε να τον βλέπω, ούτε να τον ακούω. Μόνο τον Τούρκο γουστάρω, αλλά δεν είναι και κανένα σούπερ γουάου τραγούδι, τραγουδάκι είναι.

Αλλά με την Τσαλιγοπούλου, θα τα χαλάσουμε φιλενάδα!!! Στα νιάτα της, ήταν πολύ όμορφη γκόμενα!!! Και η φωνή της, είναι πολύ καλή, πως να το κάνουμε. Βέβαια, ούτε εγώ ακούω τραγούδια της, απλώς μου αρέσει σαν γυναίκα...

br fun_atic είπε...

Σου αρέσει ως γυναίκα η Τσαλιγοπούλου;πολύ μερακλης μας προεκυψες.