Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Οι πρώτες εντυπώσεις


Την Παρασκευή που μας πέρασε, μετά το φιλικό με τον Αστέρα, αποφασίσαμε όλοι οι «ιντερνίστες» που βρεθήκαμε στο γήπεδο να πάμε κάπου για φαγητό. Σαφέστατα και δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για Παγκόσμιο, γιατί Παγκόσμιο σημαίνει τσίπουρο και Costix.

Σ’ αυτό το κάτι σαν Παγκόσμιο, είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε σημαντικότατες προσωπικότητες του Πανιωνίου, με τιμώμενο πρόσωπο το νέο μας προπονητή κύριο Στόρέ (τονίζονται και οι δύο συλλαβές).

Δεν ξέρω αν ήταν καλό που η πρώτη επαφή μας έγινε σε ένα κάτι σαν Παγκόσμιο. Είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος υπέστη μεγάλο πολιτισμικό σοκ. Ελπίζω να κράτησε το πόσο αγαπούμε και νοιαζόμαστε για την ομάδα και όχι το πόσο περίεργοι φαινόμασταν.

Δεν μπορώ να πω ότι μιλήσαμε πολύ. Κανείς από εμάς δεν ήθελε να τον περάσει από ιερά εξέταση στην πρώτη μας γνωριμία. Περισσότερο προσπαθήσαμε να τον ενημερώσουμε για την ομάδα, την ιστορία της, το ποδόσφαιρο που μας αρέσει να βλέπουμε. Ελπίζω να κατάλαβε ότι οι Πανιώνιοι πέρα από κάθε τι άλλο είναι απαιτητικοί και περήφανοι φίλαθλοι. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτοσκοπός, καθώς είναι βέβαιο ότι εκτιμούμε την προσπάθεια, το καλό ποδόσφαιρο και τους νεαρούς και ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο ο άνθρωπος αυτός μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι κοινωνικός (κρατά όμως τις αποστάσεις που χρειάζονται), είναι προσεκτικός στις διατυπώσεις του και λιγομίλητος. Δεν τον λες όμως στεγνό βορειοευρωπαίο. Αν σταθεί κανείς στο παρουσιαστικό του και στην ηλικία του και δεν τον συναναστραφεί, ίσως να βγάλει λανθασμένα συμπεράσματα. Από κάποιες λεπτομέρειες της κουβέντας κατάλαβα καλά (και δεν πέφτω έξω) ότι νοιώθει πολύ μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό του. Το ότι είναι ήδη νταμπλούχος Σουηδίας αποδεικνύει ότι ξέρει καλά τη δουλειά του. Το ζητούμενο και μάλλον όλο το στοίχημα είναι εάν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στις συνθήκες και στις απαιτήσεις του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Εάν διαβεί τον Ρουβίκωνα, θα πετύχει. Είναι βέβαια πολύ τυχερός που επέλεξε (ή επιλέγη) από τον Πανιώνιο. Η ομάδα μας θα του προσφέρει κάτι σπάνιο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ μεγάλη στήριξη. Γιατί εδώ έχουμε μια πολύ ισχυρή αλυσίδα. Ο κος Τσακίρης είναι προφανές ότι στηρίζει σθεναρά τον κο Κιντή και ο κος Κιντής στηρίζει ακόμη πιο σθεναρά τον κο Στόρέ. Νομίζω ότι το μέλλον του ανήκει. Θα έχουμε βέβαια την ευκαιρία στο επόμενο διάστημα να βγάλουμε περισσότερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Ένα άλλο θέμα που θα ήθελα να σχολιάσω είναι η απομάκρυνση του κου Παυλόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Κατά τη γνώμη μου είναι μια κίνηση που θα συζητηθεί (ή θα έπρεπε να συζητηθεί) ιδιαίτερα. Είναι αναμφιβήτητο ότι ο κος Παυλόπουλος γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο πόστο. Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του είχαν καταλογίσει λανθασμένες επιλογές, με μεγαλύτερη και πιο πρόσφατη του Κάρλος Καστελιόνε. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τους λόγους της απομάκρυνσής τους. Θεωρώ λάθος όμως που η θέση του παραμένει και ίσως παραμείνει κενή. Στην περίπτωση αυτή το σχήμα γίνεται ακόμη πιο προσωποκεντρικό. Με δεδομένο ότι ο κος Κιντής έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να επιλέξει παίκτη, διότι κατά τη γνώμη του δεν έχει τα προσόντα, είναι δεδομένο ότι το αποκλειστικό βάρος της επιλογής πέφτει στον κο Στόρε. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς ότι ο κος Κιντής του έχει αναθέσει μια σειρά από άλλες αρμοδιότητες (όπως μας είχε ενημερώσει στη γενική συνέλευση), τότε είναι δεδομένο ότι ο νέος προπονητής θα φέρει ένα τρομακτικό βάρος. Θα είναι όμως όλες αυτές οι αρμοδιότητες ουσιαστικές ή θα του έχουν δοθεί τυπικά;

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, είναι ότι στον Πανιώνιο θα έχουμε αρχή ενός ανδρός. Ο κος Κιντής έχει βάλει ένα τεράστιο στοίχημα. Έχει αναλάβει τα πάντα, έχει αποδεχθεί την ευθύνη για τα πάντα και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο 50/50. Ή θα είναι απόλυτα επιτυχημένος ή απόλυτα αποτυχημένος.

Προσωπικά εξακολουθώ να θεωρώ το ρίσκο του εξωπραγματικά μεγάλο για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι τέτοια ανοίγματα μπορεί να τα κάνει ένας ηγέτης όταν έχει την απόλυτη στήριξη του κόσμου. Ο κος Κιντής δεν την έχει και το ξέρει. Ελπίζει ότι θα την έχει εάν και εφόσον έρθουν τα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ ότι δεν είναι Τσακίρης, αλλά έχει την στήριξη του Τσακίρη. Αυτά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Όμως το σχέδιο αυτό δεν έχει αναχώματα και γι' αυτό ίσως και να είναι προβληματικό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι προσπαθεί να πετύχει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν ξεχνώ βέβαια τη δήλωση του κου Κιντή, ότι οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα γίνουν σταδιακά. Θα ήταν ευχής έργο, γιατί πραγματικά δεν έχουμε το κουράγιο να δούμε για άλλη μία χρονιά το ίδιο έργο. Εντελώς νέα ομάδα, νέος προπονητής, νέο σύστημα, πίστωση χρόνου. Σίγουρα μέσα στα άλλα, θα εξετάσουμε τη συνέπεια λόγων και έργων του κου Κιντή.

Είναι βέβαιο ότι εξακολουθώ να τον βλέπω με πολύ μεγάλο σκεπτικισμό. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει αυτό που μου είπε καλός φίλος της σελίδας. «Κάτσε να φέρει τα αποτελέσματα και θα αλλάξεις γνώμη». Μακάρι να έχει δίκιο. Στο σημείο αυτό βέβαια πρέπει να του αναγνωρίσουμε και ορισμένα πράγματα. Είναι σίγουρο ότι τρέχει πολύ για την ομάδα. Η πρόοδος στο κομμάτι της επικοινωνίας είναι ξεκάθαρα δικό του έργο. Τέλος, για πρώτη φορά στα χρόνια που θυμάμαι την ομάδα, υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικός στόχος. Ευρώπη ή αποτυχία.
Ας μην έχει παράπονα από εμάς ο κος Κιντής. Ακόμη και να θέλουμε να αγιάσουμε, δεν μας αφήνουν τα αθλητικά μέσα, τα οποία κάθε τρεις και λίγο του καταλογίζουν σχέσεις επαγγελματικής φύσεως με την πρώην ομάδα του. Δεν ξέρω τι εξυπηρετούν όλες αυτές οι ειδήσεις. Το θέμα είναι ότι σίγουρα δεν εξομαλύνουν το μεταξύ μας κλίμα.

104 σχόλια:

zamis είπε...

Το μονο σιγουρο μεχρι τωρα ειναι αυτο που γραφεις προς το τελος του κειμενου σου,οτι δηλαδη και ο Κιντης και ο Στορε τρεχουν για την ομαδα και αυτο σιγουρα δινει πολυ καλο δειγμα προθεσεων και φιλοδοξιων.


υ.γ. αλλα εσυ εχεις σοβαροτερα θεματα να ασχοληθεις σημερα
http://www.megatv.com/4/

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα για το μετάλλιο...

Σε ότι αφορά τον Κιντή τώρα.Στο λίγο που καταφέραμε να μιλήσουμε την Παρασκευή μου επιβεβαίωσε το συναίσθημα ότι θέλει να πετύχει πιο πολύ από όλους μας και θα κάνει ότι μπορεί γι αυτό.Το μόνο του μειονέκτημα είναι δεν έχει το άλλοθι του Πανιώνιου.Όπως ακριβώς γράφεις έχει τη στήριξη του Τσακ και συνεπώς και των φιλάθλων,αναγκαστικά ή όχι.Είναι όμως βέβαιο ότι στην πρώτη στραβή,στο πρώτο στραβοκοίταγμα παίκτη μας από την ΑΕΚ,στα πρώτα τυχόν άτυχα αποτελέσματα οι πιό πολλοί θα ζητάνε το κεφάλι του επί πίνακι.Αυτό λοιπόν που χρειάζεται ο Κιντής τώρα είναι πολύ μεγάλη τύχη και ειλικρινά του την εύχομαι...

ΥΓ.Ο Στόρέ είναι ακόμη προπονητής μας;

br fun_atic είπε...

Είναι εντυπωσιακό το πόσο τρέχουν. Αν θυμάσαι πέρσι, με το που ανέλαβε ο Εμίλιο, έφυγε για διακοπές και τον ξαναείδαμε στην πρώτη προπόνηση. Ήταν λέει σε επικοινωνία. Τα αποτελέσματα βέβαια της σύνδεσης με Κάιρο το είδαμε σύντομα. Αυτοί οι δύο πάλι τρέχουν πανικόβλητοι.
Αλήθεια. Γιατί δεν μαθαίνουμε τίποτα για τον Φαμπιάν; Υπάρχουν νέα ή μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;


Θα έχεις καταλάβει ότι με το συγκεκριμένο θέμα ασχολούμαι κάθε βράδυ Δευτέρα...

br fun_atic είπε...

Εγώ πάλι έχω βαρεθεί να ακούω από κόσμο ότι στηρίζουν Τσακ και δεν στηρίζουν Κιντή. Είναι βέβαια γεγονός ότι στην επιτυχία όλοι θα πουν ότι τον στήριζαν, ενώ στην αποτυχία θα του στήσουν λαϊκά δικαστήρια.

Τα πράγματα είναι απλά. Ως άνθρωπος είναι μάλλον συμπαθής. Είναι και φαίνεται δυναμικός και έξυπνος.

Ως πρώην πρόεδρο της Α.Ε.Κ δεν τον πάμε με τίποτα. Αυτό το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Είναι βέβαιο ότι κι εκείνος ως φίλαθλος της Α.Ε.Κ δεν θα ήθελε για παράδειγμα πρόεδρό της τον Πατέρα.

Από την άλλη τρέχει την ομάδα σε ρυθμούς που δεν είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να έχει και τις ικανότητες και την τύχη για να πετύχει. Και για το δικό του το καλό και για το δικό μας.

zamis είπε...

Το να στηριζεις Τσακιρη και οχι Κιντη ειναι απλως παραλογο.

br fun_atic είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές. Χάσαμε το χρυσό μετάλλιο γιατί δεν είχαμε τη βοήθεια από έναν προπονητή επιπέδου Griniaris...Την επόμενη φορά :)

Griniaris είπε...

Δυστυχώς το Σάββατο είχα δυσάρεστες υποχρεώσεις που με κράτησαν μακριά από την ομάδα.Θα το σηκώσουμε του χρόνου...

zamis,αληθεύει ότι ζήτησε όλα τα υπόλοιπα επεισόδια μαζί;

br fun_atic είπε...

Σημαντικό
Από σήμερα απελευθερώνονται οι θέσεις στις θ. 4,5,6,7, μπορούν να διατεθούν σε κάθε ενδιαφερόμενο και παύει να ισχύει η έκπτωση του 10%

br fun_atic είπε...

ναι βρε...
ζήτησα να γίνουν τηλεταινίες και αφιέρωμα στη σειρά που θα κρατήσει ένα ΣΚ.

zamis είπε...

Griniari υπαρχει σοβαρη περιπτωση να του δωσει ο ιδιος ο Χριστοφορος τον τιτλο του φανατικοτερου(..)τηλεθεατη και επισης να του αναθεσει τη μουσικη επιμελεια στο επομενο dramarama του.

br fun_atic είπε...

Μη κάνεις καμιά μαλακία και τον κουβαλήσεις σε κανένα παγκόσμιο, κάηκες.

Μουσική επένδυση. Dramarama...
Τα 9/10 στα δέκα τραγούδια που θα επιλέξω θα είναι Depeche Mode (αχ ρε David τι μας έκανες - ένα χρόνο τώρα το φυσάω και δεν κρυώνει) και το δέκατο κάτι ανάμεσα από 80's και heavy metal. Τη βλέπω τη σειρά άπατη. Ναι. Δέχομαι!!!

amanAM είπε...

με εμάς τους φτωχούς της θύρας 2, τι θα απογίνει? Πότε θα ανανεώσουμε, και με τι δικαιολογητικά θα πάρουμε την επιπλέον έκπτωση πολυτεκνίας?

Σήμερα έστειλα να μου ανανεώσουν την κάρτα πολυτέκνου, καλού κακού!!!

:-)

br fun_atic είπε...

Εσείς οι φτωχοί της θ.2 να αφήσετε τα παιδιά σας ήσυχα εκεί που βρίσκονται και μια που από σήμερα απελευθερώθηκαν οι θέσεις να έρθετε κατά την 4.

IWN1998 είπε...

Καλημέρα και καλή βδομάδα.Συνήθως οι Σουηδοί διακρίνονται για τη κοινωνική συστολή τους, που πηγάζει από την αντίληψη ότι δεν θέλουν να κάνουν ή να πουν κάτι που θα ενοχλήσει τον άλλο. Δεν είναι σαφώς όλοι έτσι. Δεν ξέρω αν στο λίγο διαστημα της συναναστροφής σας με τον Στόρέ μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα. Η δική μου επαγγελματική εμπειρία με Σουηδούς συναδέλφους πάντως ήταν άριστη και τους θεωρώ από τους πλέον συνεργάσιμους ανθρώπους.

Για τα περί Κιντή ρίσκα, ουδείς μπορεί να θεωρήσει ότι ο κος Κιντής δεν έχει την ισχυρή βούληση να δουλέψει σκληρά το μοντέλο του. Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι αυτός σίγουρα ο πρώτος που θέλει την επιτυχία του. Άλλωστε γι' αυτό ήρθε στον Πανιώνιο, γιατί του έδωσε την ευκαιρία να το προσπαθήσει να το κάνει πράξη. Το ζήτημα είναι το μοντέλο αυτό καθ' εαυτό και ίσως ούτε και αυτό αλλά το πόσο μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες και στις περιστάσεις, στις ειδικές παραμέτρους που μπορεί να εμφανιστούν. Ο κίνδυνος για τον κο Κιντή και για την εφαρμογή στην πράξη των όσων έχει στο μυαλό του, είναι να γίνει τόσο δογματικός δυσπροσάρμοστος που να μην μπορέσει να σταθμίσει λεπτομέρειες και παραμέτρους που θα του χρειαστούν για το σωστό συντονισμό των πραγμάτων ή καλύτερα θα έλεγα για το fine tuning. Και καμμιά φορά στις λεπτομέρειες κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bYsQvhcXuZA

Και μία πρόταση για μουσική επένδυση.Δώστε σημασία στους στίχους...

ΥΓ.Ήλπιζα κι εγώ να πάμε για κανένα "διαρκείας" αλλά ο zamis με επανέφερε στην τάξη...

br fun_atic είπε...

@Ιων

Τον είδα λίγο, αλλά για κάποιο λόγο μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ισχύει.

Στα θετικά: Δεν έδειχνε να είχε έρθει σπρωχτός. Ακόμη κι αν είχε γίνει έτσι, φαίνονταν μια χαρά. Σε κάθε περίπτωση έδειξε ενδιαφέρον να μάθει πράγματα για την ομάδα και του φιλάθλους. Μου αρέσει πολύ που τόσο ο Στόρε όσο και ο Κιντής δείχνουν να έχουν πολύ ισχυρό κίνητρο.Γενικά είχε καλή παρουσία.

Εννοείται ότι κανείς δεν θέλει την αποτυχία του Κιντή. Δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι προσπαθεί πολύ.

Αν η κοινωνική συστολή είναι η λέξη κλειδί, τότε βρέθηκε στο πλέον ακατάλληλο μέρος. Σε διαβεβαιώ :)

Ανώνυμος είπε...

Ας σταθμίσουμε όλους εκείνους τους παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η επιτυχία ή η αποτυχία ενός προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας και ας αναρωτηθούμε με βάση την λογική τι είναι πιθανότερο να πετύχει ή να αποτύχει?

Griniaris είπε...

nk99,
Αναμφίβολα το πιο πιθανό είναι να αποτύχει.Σταθμίζοντας όμως όλους αυτούς τους παράγοντες με βάση καθαρά τη λογική,στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να συμμετέχουν 3-4 ομάδες γιατί δεν θα υπήρχαν πρόεδροι για τις άλλες...

br fun_atic είπε...

Αυτό νομίζω ότι είναι δύσκολο να το πει κανείς προκαταβολικά. Η επιτυχία ή η αποτυχία στο ποδόσφαιρο είναι σε μεγάλο βαθμό και θέμα τύχης ή συγκυρίας.

Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι υπάρχουν κάποια σημαντικά δεδομένα.Θετικά και αρνητικά.

1. Ένα απόλυτα προσωποκεντρικό σύστημα.
2. Ένα γενικό πλάνο με τεράστιο ποσοστό ρίσκου (προσωπική μου εκτίμηση).
3. Δύο άνθρωποι που τρέχουν και έχουν πάρα πολύ ισχυρό κίνητρο επιτυχίας. Πρέπει να πούμε ότι πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στον Πανιώνιο τέτοια κινητικότητα και μάλιστα τόσο νωρίς.Σίγουρα θετικό.
4. Πρόοδος σε τομείς που υστερούσαμε, όπως η δημόσια εικόνα και η επικοινωνία.
5. Καλές κινήσεις μάρκετιγκ.
6. Απόλυτα ξεκάθαροι στόχοι, άρα ξεκάθαρο το τι θεωρείται επιτυχία και αποτυχία.
7. Σχετικά καλή κίνηση των διαρκείας. Εξηγούμαι: είναι πολύ νωρίς, ερχόμαστε από δεύτερη σερί κακή χρονιά, ο κόσμος δεν έχει δει ούτε μισή μεταγραφή και υπάρχει πιθανότητα απομάκρυνσης βασικότατων παικτών, δεν έχουμε αποκτήσει ούτε μισό παίκτη, παρακολουθούμε όλοι με σκεπτικισμό το θέμα της διοίκησης Κιντή, υπάρχει τεράστια οικονομική κρίση, κι όμως έχουν ανανεωθεί περίπου 350 διαρκείας. Δεν είναι άσχημα.

Το ζητούμενο είναι, αν όλοι αυτοί (παίκτες, προπονητής, διοικητικοί κ.λ.π) θα έχουν καλή μεταξύ τους χημεία.

zamis είπε...

Το ζητουμενο επισης ειναι να διωξουν αυτους που πρεπει,να κανουν ουσιαστικες μεταγραφες,να μεινει ο προπονητης για χρονια και να διατηρηθει το Ελληνικο στοιχειο στην ομαδα σε επιπεδο ενδεκαδας.

Timoros είπε...

AMANAM: "με εμάς τους φτωχούς της θύρας 2, τι θα απογίνει? Πότε θα ανανεώσουμε, και με τι δικαιολογητικά θα πάρουμε την επιπλέον έκπτωση πολυτεκνίας?
Σήμερα έστειλα να μου ανανεώσουν την κάρτα πολυτέκνου, καλού κακού!!!"

εσυ εισουν που στην πρωτη συναντηση με κιντη ζητησες μουφατζι νιγηριανο διαβατηριο για να πας σε κατηγορια παιδικο + μεταναστη? λολ

Timoros είπε...

brfun συμφωνω για τα 350, δεν ειναι καθολου μα καθολου ασχημα, βε βαση τις συνθηκες

Katrinos είπε...

350 διαρκείας σε σχέση με πόσα περσινα?

br fun_atic είπε...

Μην το υπολογίζεις σε απόλυτα νούμερα. Να μην ξεχνάμε ότι πέρσι είχαμε Ρεκόμπα, Εστογιανώφ (για τους οποίους αγόρασε πολύ κόσμος εισιτήρια, ως ευχαριστώ στον Τσακ - καθώς δεν είχαν προλάβει να το πράξουν όταν ήρθαν), είχε ανανεώσει ο Μανιάτης, είχε έρθει ο Εμιλ και υπήρχε μια σχετική αισιοδοξία, είχε γίνει το μεγάλο μπαμ με τη μείωση των τιμών και γενικά όλα ήταν θετικά.
Να μην ξεχνάμε επίσης ότι η πώληση των διαρκείας πέρσι ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά την ημέρα της πρώτης προπόνησης για τα νέα χρονιά, άρα πολύ αργότερα.Συνεπώς δεν υπάρχει ημερολογιακό δείγμα.

Για τόσο νωρίς και χωρίς να έχουμε δει τίποτα τα 350 είναι Ο.Κ.

Πόσα θα ήταν άραγε αν είχαμε στη διάθεσή μας τον Γαλαξία;;;;;Αν είχε γίνει έστω μεγαλύτερη κινητοποίηση στις γιορτές της πρωτομαγιάς;;;

br fun_atic είπε...

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Γαλαξίας μπορεί να αποτελέσει ένα πάρα πολύ ισχυρό εργαλείο.

Τι θα γίνει με εκείνη τη ριμάδα τη συνεργασία με την Ε.Ν.Π; Μια χαρά ομάδα είναι,από τις καθαρές του Κυπριακού πρωταθλήματος, με καλούς ανθρώπους, με πολύ καλό φυτώριο για τα δεδομένα της Κύπρου, με διοικητικά προβλήματα (για όποιον ενδιαφέρεται) και με έναν πολύ καλό σέντερ φορ.

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/83359-πανιώνιος-για-ακαλέ

Timoros είπε...

Γαλαξιας ειναι αλλη μια μαχη με τους κουλτουρο-ψευτοαριστερους της ΝΣ (καταληψεις, μια μετα την αλλη, πολεμος στο δημ συμβουλιο κλπ). Καλυτερα να κρατησουμε δυναμεις και χαρτια για μονο μια μαχη με αυτους, το νεο γηπεδο

zamis είπε...

Να παρουμε τοτε το galaxy στη Σταδιου:)

Costix είπε...

Πρωτον, προτεινω να αλλαξουν ολοι τα ψευδωνυμα τους με καταληξη σε ''ix'' ουτως ωστε να επισημοποιηθει η ταυτιση με το Γαλατικο χωριο.

Δευτερον, συμφωνω με τον Timorix, ο πρωτος και μοναδικος μας στοχος πρεπει να γινει το γηπεδο, που αν επιτευχθει σου αλλαζει επιπεδο παρ' αυτα.

Τα υπολοιπα οδοντοκρεμες και απλως καλωπιστικα.

Katrinos είπε...

@br
Μα ακριβώς αυτό ΔΕΝ κάνω. Δεν με ενδιαφέρει το απόλυτο νούμερο αλλά το ποσοστό των ανθρώπων που παρά τα όσα ισχύουν (που έχεις γράψει) ανανέωσαν. Το ποσοστό θα κρίνει την επιτυχία όχι το απόλυτο νούμερο

@Τimoros
Ορθόν, η 'μητέρα των μαχών' είναι αυτή που αφορά στο γήπεδο. Μη διστάσει η ΠΑΕ να χρησιμοποίησει τους φίλους της ομάδας, ιντερνετικούς και μη. Κάτι μπορούμε να καταφέρουμε και εμείς.
Είναι και κατάληλη εποχή , τώρα που υπάρχει νέκρα και η κυβέρνηση ψάχνει τις επενδύσεις με το ντουφέκι. Το Γαλαξία έπρεπε να φιλοτιμηθούν απο το Δήμο και να μας το δώσουν χωρίς μάχη, αλλά .....

amanAM είπε...

Timore, θα σου θυμίσω πως ο ίδιος ο Κιντής είχε πει πως... στην Νιγηρία με 10 δολάρια, βγάζεις ότι διαβατήριο θέλεις!!!

Άλλωστε, είμαι πράγματι γεννηθείς στην Τυνησία, στην βόρεια Αφρική μεν, Αφρική δε!

Εάν δεν πάρω εγώ διαβατήριο Νιγηριανό, ποιός θα πάρει?

Το πιο αστείο που μου έχει τύχει, είναι πως στον στρατό, είχε μπει ο Ταξίαρχος στον θάλαμο για επιθεώρηση, και είχε αυτά τα ταμπελάκια σε κάθε κρεβάτι μπροστά, με το όνομα και τον τόπο γέννησης... Στο παραδίπλα κρεβάτι, στεκότανε ένας σκουρόχρωμος από την Πάτρα, και ο Ταξίαρχος, βλέποντας εμένα μπροστά στο κρεβάτι με τον τόπο γέννησης "Τυνησία", γύρισε προς τον σκουρόχρωμο και τον ρώτησε:

Γιατί παιδί μου δεν κάθεσαι μπροστά στο κρεβάτι σου?

Είχε πέσει το γέλιο της αρκούδας... Ο Ταξίαρχος όταν με άκουσε να του λέω πως εγώ γεννήθηκα στην Τυνησία, και ότι ο σκουρόχρωμος ήταν Πατρινός, έφυγε από τον θάλαμο σαν κυνηγημένος!!!

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη.
Εάν οι γονείς μου είχαν ζητήσει υπηκοότητα, θα είχα και Τυνηζιάνικη υπηκοότητα. Γιατί όχι και Νιγηριανός λοιπόν? Εγκώ είμαι από το Άφρικα!

Και όχι ότι κι ότι, αλλά και πολύτεκνος!!!!!!!!! Θέλω -10% στις τιμές Αφρικανών.

ΥΓ. Και όποια θέλει να κάνουμε κονέ, αρκεί να πει το γνωστό άσμα: Αφρικανέ, Αφρικανέ, έλα να κάνουμε κονέ!

Timoros είπε...

lol Amanam
καλα αν αρχισουμε ιστοριεσ στρατου δεν τελειωνουμε ποτε
θα πω μονο το πιο καλο που μου ειπε ενας τρελο-ταξιαρχος, που εχει σχεση γενικοτερα με διοικηση αφου το θρεντ περι τουτου προκειται

"οταν δεν ξερεις να κανεις κατι, το δειδασκεις. οταν δεν ξερεις να διδασκεις, διοικεις!"

ο κιντης σιγουρα ουτε να παιζει μπαλα ξερει, ουτε να την διδασκει. καλο σημαδι αραγε? λολ

Griniaris είπε...

lol Timoros...
Αν προσθέσεις ότι κολλάει και στον προπονητή μας(αν δεν ξέρεις να κάνεις κάτι το διδάσκεις) μάλλον πάμε για πρωτάθλημα...

ΥΓ.Να υποθέσω ότι αν δεν ξέρεις ούτε να το διοικείς,απλά το πληρώνεις;
lol... :)

lefterix είπε...

Καλησπέρα άπαξ άπαντες. οέο !!!
Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο Κος Στόρέ, μου υποσχέθηκε ότι το Σάββατο θα ερχόταν να παρακολουθήσει το τουρνουά του ΟΝΑ (εννοώ των μεγάλων στο 11Χ11..), και το τήρησε, όπου συναντηθήκαμε και είχαμε και εγκάρδια συνομιλία...
Όταν δε έκανα μιά ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ (Τς, τς, ταπεινώτητα ο μπαγάσας, ε;) απόκρουση, χειροκρότησε με πάθος...
Άρα δε μας παρεξήγησε, ούτε και τρόμαξε το μάτι του...
Περισσότερο μου έδειξε ότι του άρεσε και πέρασε πλού όμορφα (Σ.Σ. Μάλλον πρωτόγνωρα θα έλεγα εγώ, σίγουρα πάντως όχι αρνητικά...)
Αυτά πρός το παρόν, έχω και άλλα να πώ στις κουβέντες που έκανα με Στόρέ, αλλά και Κωνσταντίνου συν τω χρόνω...

amanAM είπε...

ο Κιντής μου είναι πολύ συμπαθής:

Εάν τα καταφέρει, μια χαρά, εάν αποτύχει όμως, θα τον βρίζω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Κι αν πετύχει, και παρόλα αυτά θελήσω για προσωπικούς μου λόγους να τον βρίζω, κανένας δεν θα με παρεξηγήσει, αφού ήταν είναι και θα είναι ένας ΑΕΚτζής, ανάμεσα σε Πανιώνιους.

Ενώ ένας Πανιώνιος που προσπάθησε και απέτυχε, θα δυσκολευόμουνα να τον κατηγορήσω, εάν δεν είχα αποδείξεις ότι του αξίζει να τον βρίζω.

Γι αυτό για παράδειγμα, θεωρώ ότι είναι λάθος να επιστρέψει ο Ντάριο Φερνάντεζ, τον συμπαθώ τόσο πολύ, που θα ανεχόμουν κάθε τι, αρκεί να μην το παρακάνει.

Ίσως η επιλογή Κιντή, αποδειχτεί σοφή. Όλοι το ευχόμαστε να πετύχει, άσχετα από τις όποιες επιφυλάξεις μας.

tommysquare είπε...

Τόσο καιρό σας διαβάζω, (σας συνάντησα τυχαία και στο τελευταίο παγκόσμιο) και αποφάσισα που και που να λέω και εγώ μια γνώμη... Άποψή μου λοιπόν είναι ότι η επιτυχία της ομάδας ή η αποτυχία της θα εξαρτηθεί: 1ον από την ικανότητα του νέου προπονητή να επιβληθεί στα αποδυτήρια, 2ον από την ικανότητά του να εμπνεύσει παλαιούς και νέους για ένα νέο όραμα που να έχει την ομάδα ψηλά και να μην αφήνει σε κανέναν την εντύπωση πως ο Πανιώνιος είναι απλά ένα σκαλοπάτι για την καριέρα του, και 3ον από την ικανότητά του (ή όποιου άλλου ασχοληθεί με τις μεταγραφές...) να φέρει παίχτες που πραγματικά θα βοηθήσουν. Να δούμε μια άμυνα τύπου Μπουμπένκο (που είσαι ρε PETRAN ..) που δεν πέρναγε κουνούπι σε συνδυασμό με επίθεση Λίνεν που δεν ξέρανε ποιόν να πρωτοφυλάξουν... ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ????????

zamis είπε...

@tommysquare
οχι μωρε,τ'απλα και τα βασικα ζητας:)


υ.γ. ασχετο,καλη επιτυχια στον Αντωνη
http://todekari.blogspot.com/2010/05/blog-post_3899.html#more

tommysquare είπε...

Πάντως εγώ το διαρκείας μου το πήρα έστω και αν δεν έχω δεί τίποτε από όλα αυτά... Είμαι αρρωστάκι και αυτό δεν αλλάζει!!!

Katrinos είπε...

@Zamis

Ξέχασα να σου γράψω ένα τεράστο lol για την αναφορά του Galaxy.
Αυτό και εαν είναι μαγαζάρα για Παγκόσμιο αλκοόλας-μονο.
Υπάρχει βέβαια και το άλλο , αλλά δεν είναι για εμάς , είναι για πιό ....Jim Beam καταστάσεις.

br fun_atic είπε...

1. Τους ταξίαρχους δεν είναι να τους εμπιστεύεται κανείς γιατί σπάνια είναι ξεμέθυστοι.Αν θέλεις να μάθεις κάτι, ρώτα αρχιλοχία ή ανθύπα.
2. Δεν πρόλαβε να πει ο άνθρωπος για το Jim Beam και αμέσως να τον βγάλετε στο Η. Ντροπή σας.
3.Εγώ πάντως Λευτέρη μου τρομαγμένο τον έβλεπα τον άνθρωπο. Είχα διαρκώς μια εντύπωση ότι προσπαθούσε με το blackberry να βρει εισιτήριο με τη SAS για Στοκχόλμη.
4 καλωσήρθες στο τρελάδικο tommy.

lefterix είπε...

εγώ πάλι το απόγευμα του Σαββάτου τον είδα μες την καλή χαρά, και ένα χαμόγελο πιό μεγάλο και από τα μουστάκια μου...
(εκτός βέβαια και αν κρατούσε ακόμα η επίδραση του κρασιού...)
Καλώς ώρισες στο Γαλατικό ψωριό Tomix...

lefterix είπε...

Πω, πω....
Αντί γιά χωριό, έγραψα ψωριό...
Και δεν έχω αρχίσει ακόμα τους κράσους....

zamis είπε...

@Jon
lol!Τοχα σκεφτει ακριβως μα ακριβως οπως το εγραψες αλλα ειπα να μεινω στο αστικο οχι στο γιαπικο.
Μια φορα κατακαλοκαιρο εφαγα πορτα γιατι απαγορευοταν που φορουσα βερμουδιτσα.Και κυριλε παρακαλω.Ουρτ.Ασε που προτιμω τον mr.Jameson

lefterix είπε...

Συμφωνώ Zamix, τα Ιρλανδέζικα είναι πιό καλά....
Αλλά επειδή με φτιάξατε, είπα να ανοίξω ένα μπουκαλάκι JOHNNIE GOLD από την κάβα μου να πιώ ένα ποτηράκι...

Katrinos είπε...

@Lefterix
Johnnie Walker Gold ? Μου τα χαλάς. Εκτός εαν εννοείς ρακί φτιαγμένη απο τα χεράκια του Ιωάννη Περιπατητάκη - Χρυσικάκη.

@Zamis
Zamis my man , κάποια πράγματα αποτελούν σταθερές σε αυτή τη ζωή. Εαν θες πραγματικό ποτάδικο , που κάποτε φιλοξενούσε θεικές φυσιογνωμίες της Αθήνας θα πας στη Σταδίου. Εαν θες να χορτάσεις εμετική νεοπλουτίστικη νεοελληνική μπούρδα πας στο άλλο - το και καλά.....

Κάτι σαν να συγκρίνεις το τσίπ(ου)ρο και τη ρακί με το....Jim Beam

Costix είπε...

Αληθεια, καμμια γουισκοποσια δεν καναμε ακομα. Μηπως ειναι ωρα ???
Εγω βολευομαι με ολα τα γουισκακια,
αλλα αν θα διαλεγα, Θα ελεγα μαλλον The Macallan.

Επιτρεψτε μου να αφιερωσω ενα τραγουδι σε ολους και ειδικα στον Tommy (zamix baby, one of your favourites).

http://www.youtube.com/watch?v=E8tR2qKrWyg

br fun_atic είπε...

κάτσε να αφιερώσω στον φίλο μου τον costix μια κοματάρα του γούστου του...μουχαχαχαχαχαχαχαχαχα

http://www.youtube.com/watch?v=ZUatnbaNfEo

lefterix είπε...

Δυστυχώς Jonix, από ότι πληροφορήθηκες, την τελευταια ρακή την ήπιαμε παρέα με Τα παιδιά την Παρασκευή στο φιλικό...
Έτσι το ρίξαμε στα ήπια ποτά...
Πάντως το gold καθόλου δε με χαλάει...

br fun_atic είπε...

και μια που σου άρεσε η προηγούμενη πάρε άλλη μία, για να μάθεις να λείπεις από παγκόσμια

http://www.youtube.com/watch?v=c98qdFQF7sw

antunix είπε...

@ Zamix-Jonix

Στηρίζω Galaxy, για γνήσιους Αλκοόλ-ους!!!

br fun_atic είπε...

Τέλος, αν ξαναλείψεις από παγκόσμιο, σου υπόσχομαι ότι θα χορέψεις αυτό σε ευρύ Πανιώνιο κύκλο

http://www.youtube.com/watch?v=GWDU9ZWMoEw

antunix είπε...

Και αν έχετε παρατηρητικότητα (...), παρά την επήρεια, θα δείτε και το λαβαράκι του Πανιωνίου, ανάμεσα στις φωτογραφίες διασήμων...

zamis είπε...

@antunix
yes!
Brf μπορω να το κανω ακομα πιο αηδια τωρα που πλησιαζουν κι οι 4

http://www.youtube.com/watch?v=c98qdFQF7sw

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4IbPGxYWS_k
mistake

br fun_atic είπε...

@zamis
έχε χάρη, που δεν έχω το κατάλληλο pc με photoshop γιατί θα σου μετέτρεπα τους 4 σε 5.
Είναι γεγονός ότι δεν θέλω να το παραχοντρύνω, αλλά από την άλλη με τρώει το χέρι μου για να προσθέσω το 5 αδελφάκι.Κυριολεκτικά παλεύω με τον εαυτό μου.
Να τον έχει στα υπόψιν ο Χριστόφορος ( ο Παπακαλιάτης εννοείται). Είναι tamam για τα νέα επεισόδια :)

tommysquare είπε...

Είστε ρε θεότρελοι...
Πάντως είμαστε πραγματικό γαλατικό χωριό γιατί:1ον κάνουμε συχνά εορταστικά τσιμπούσια, 2ον όλοι μας θεωρούν τρελούς που αντιστεκόμαστε με τέτοιον τρόπο στο ΠΟΚ και όχι μόνο, 3ον στο γήπεδο συμπεριφερόμαστε λες και έχουμε πιεί μαγικό ζωμό, 4ον Καμιά φορά πέφτει και καμία φάπα μεταξύ μας (Ευτυχώς τις περισσότερες φορές λεκτική...) όπως οι Γαλάτες πλακώνοντε μεταξύ τους για τα ψάρια!!, 5ον αντί για Δρουίδη (Ασπρομάλλη μακρυμάλλη που φτιάχνει μαγικό ζωμό) έχουμε τον LEFTERIX που είναι μακρυμάλλης, μαυρομάλλης και αντί για μαγικό ζωμό δίνει τσικουδιά (το είδα το 2λιτρο μπουκαλάκι που έπαιξε στην κερκίδα την Παρασκευή...) Αν συνεχίσω θα γράφω μέχρι αύριο ομοιότητες, οπότε το κόβω...
Υ.Γ. @ COSTIX. Thanks για την αφιέρωση!!!

lefterix είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vCz-G1Hj6N4

Αντε ρε βρωμοροκάδες, πάρτε λίγο σωστή μουσικη...

http://www.youtube.com/watch?v=tmM3JTMqUsg&feature=related

br fun_atic είπε...

Πρόλαβες και είδες το μπουκάλι; Τυχερός είσαι γιατί το περιεχόμενο καταναλώθηκε άμεσα!!!

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lvdyu0bYOL8

Πάντα υπάρχει και χειρότερο...

lefterix είπε...

Δώρο έκαμα του κύρη σου,
σφαίρες ένα κασόνι,
Γιατί του τελειώσανε,
εμένα να ζυγώνει...

http://www.youtube.com/watch?v=lsrTgfwVWuI&feature=related

Γιώργος Ζερβάκης...

tommysquare είπε...

Και το μπουκάλι το είδα, αλλά και τα ολέθρια αποτελέσματα της άμεσης κατανάλωσης....

br fun_atic είπε...

άντε βρε...βάλε μας και το brother louie

πάρε κι άλλο ένα

http://www.youtube.com/watch?v=lWtN2_7EdLU

lefterix είπε...

Πίνουμε άφθονη ρακή,
απ'τη δυνατή που ανάφτει,
ποτέ δεν θα πεθάνουμε,
κουφάλα νεκροθάφτη...

zamis είπε...

Brf τεραστεια παραλειψη μου αλλα καλιο αργα παρα ποτε.Απο τωρα μεταφερεσαι σ'αυτη τη διευθυνση για live blogging στην αγαπημενη σου σειρα.(take 5)


http://theintvduals.com/

br fun_atic είπε...

Έτσι είσαι; Πάρτα:

http://www.youtube.com/watch?v=aveeJpp3Nq8

zamis είπε...

Αυτο ηταν κατω απ'τη ζωνη:)

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XEhXcEpajN0

Με αυτή την αφιέρωση προτείνω μιας ώρας ιντερνετική σιγή ώστε κάποιοι να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι το 4...

br fun_atic είπε...

Πάρε να 'χεις κι εσύ. Και μη με προκαλείς γιατί θα ρίξω πολύ το επίπεδο.

http://www.youtube.com/watch?v=XEhXcEpajN0

Griniaris είπε...

Αυτό είναι το δικό μου.Σε καταλαβαίνω όμως γιατί από ότι είδα άρχισε....

br fun_atic είπε...

Μέχρι τώρα είχαμε τις Κυριακές...
Μη μας χαλάς τις Δευτέρες!!!

όμως: http://www.youtube.com/watch?v=Hs2TiTaNFp4

zamis είπε...

A ρε Costix ενα ωραιο πηγες να βαλεις για καλωσορισμα και καταντησε samantha fox δω μεσα

br fun_atic είπε...

καλά ντε.Πάρε το σωστό

http://www.youtube.com/watch?v=eXs93KbBCgY

br fun_atic είπε...

Ναι,άσχημα σου έπεφτε η Σαμάνθα.

Μέχρι να βρεθεί κάποιος αρμόδιος να κατεβάσει τους διακόπτες στο mega θα σας τρελάνω στα 80's

http://www.youtube.com/watch?v=9whehyybLqU

lefterix είπε...

Εγώ πάντως παληκάρια μου, θα δω την Angelina Zoli στο star....

br fun_atic είπε...

Γιατί η Δανάη Σκιάδη παίζει συνέχεια σε σήριαλ που ο τίτλος τους είναι ένα νούμερο; Από το 10 και την κόρη της παντοφλούς στους 4 και την αδελφή κανείς δεν ξέρει ποιου.
By the way, ο Χριστόφορος την παίρνει στα όρθια (και μάλιστα χωρίς να κατεβάσει το παντελόνι - ο τεράστιος) κι εκείνη του δηλώνει ότι πέθανε για 'κείνη.Και μετά σε πείραξε η Σαμάνθα...

Costix είπε...

Lefterix,
μα οι κρητικες μαντιναδες ειναι ροκ. Βγαζουν την ιδια αυθεντικοτητα, την ιδια σκληραδα.
Π.χ., για ακου αυτη την μπλουζια, δεν εχει την ιδια υφη ??
http://www.youtube.com/watch?v=wSnQ0bdHW0s&feature=related

Τωρα για κατι φιλαρακια μου, τα οποια που αρεσκονται να ακουνε κατι αδελφουλες, τι να πω ???
Δοξα τω Θεω που δεν τα επηρεασε οταν ητανε μικρα !!! Τι να πω, και ειναι και Πανιωναρες !!!

Griniarix, για την ναυτια τι να παρω ???

Griniaris είπε...

Costix,επειδή η δόση του δηλητηρίου ήταν μεγάλη προτείνω αυτό το φάσρμακο...

http://www.youtube.com/watch?v=scDdiHIP4ag&feature=related

Costix είπε...

Παρτε και λιγη ντισκο

http://www.youtube.com/watch?v=CST7XOxw4Dk

τρελοπανιωνιος είπε...

Να πω και εγω συγχαρητήρια στην ομάδα για το μετάλλιο.. ο μικρος σου ειναι σε καλο δρομο απο οτι βλεπω...
ειχα μπλεξει με τη δουλεια και δεν καταφερα να ερθω στο τελευταιο φιλικο τησ ομαδας... Εχασα και το μινι Παγκοσμιο... Τεσ πα. Καλα η ιδεα για τον γαλαξια ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει τελευταια !!! Πρεπει να τον δωσουν στην ομαδα...

antunix είπε...

Καλημέρα σε όλους…
Μια εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ντάριο Φερνάντες (οε, οε οε…) είναι ανάμεσα σε Άρη, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Ο Κούπερ τον θέλει να παίζει κέντρο, ο Ντάριο προτιμά στα αριστερά, συν ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και δύσκολα θα μείνει στον Άρη που πρέπει να πληρώσει 250.000 στους Εβραίους…

Άντε αγαπητή διοίκηση τι περιμένεις… !!!!!

Κύριε Στόρέ μήπως πρέπει να δεις dvd με παλιά παιχνίδια του Ντάριο ;;

antunix είπε...

Επίσης, η Sport day αναφέρει ενδιαφέρον για έναν Σλοβάκο τερματοφύλακα, ο οποίος έπαιζε πέρσι στη ρουμάνικη Βασλούι (είχε παίξει και αντίπαλος της ΑΕΚ). Το όνομα του έχει παίξει και για άλλες ελληνικές ομάδες… Άντε να δούμε….

http://en.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1an_Kuciak

br fun_atic είπε...

καλημέρες, με διαφορετικά ακούσματα

http://www.youtube.com/watch?v=Sq2vl99iIEc

http://www.youtube.com/watch?v=LOy8zvmIgvo

http://www.youtube.com/watch?v=cy9-epdDw9E

http://www.youtube.com/watch?v=tUqUqG-ZGoU

http://www.youtube.com/watch?v=ELpmmeT69cE

http://www.youtube.com/watch?v=vabnZ9-ex7o&feature=fvst

Costix είπε...

Συνεντευξη του Τζαβε απο την βραβευση στο webcam. Εκτος απο αριστεροποδαρος, ειναι και αριστεροχερης.

http://www.sport-fm.gr/videos/1464

br fun_atic είπε...

Καλά, που τους ήρθε να κάνουν τη βράβευση στο coffee ave?

Ο Κάρπετ πρέπει να ήταν περιχαρής. Είναι τακτικός θαμώνας.

br fun_atic είπε...

Και για να μην ψάχνετε, δείτε το βίντεο της Nτούβλη σε live streaming. Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί τι έκαναν στα νιάτα τους.Τι σας θυμίζω τώρα...

Από τη Τζούλια είναι πολύ καλύτερη πάντως. Όπως λέει και ο γκουρού μας των μέσων, τώρα που πήραν φόρα, θα το ρίξουν όλες στις τσόντες...

http://ultragreek.blogspot.com/2010/05/marianna-ntouvli-rapidshare-torrent.html

Griniaris είπε...

Ωραίο blog...Μουσική Modern Talking,Wham,Boy George κλπ...Από ταινίες,τσόντες Ντούβλη και Αλεξανδράτου...Από τηλεόραση φανατικοί του 4...Από φαγητά ψάρια και σφηνάκια αχινού...

Φλώροι ε,φλώροι...

ΥΓ.Εμένα όμως,γιατί μ'αρέσει;Πάω να πάρω τα χάπια μου...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Br fun, μπράβο παιδάκι μου, δείχνεις να συνήλθες σήμερα ύστερα από τα χθεσινά αίσχη! (στα τραγούδια αναφέρομαι).

Να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου τον νέο μας φίλο tommysquaire.
Πού περίπου/ακριβώς ήσουνα; Μάς είδες και στο γήπεδο, μάς συνάντησες και στην ταβέρνα, και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ... αλλά μήν ξεχνάμε πως είχαμε αρχίσει τα τσίπουρα με τον Λευτέρη από τις 6 περίπου...

br fun_atic είπε...

Αίσχη - αίσχη, αλλά μη δω κανέναν σας να τα χορεύει σε κανένα μπαράκι, γιατί σας έσκισα :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Sorry, τις ρακές/τσικουδιές πρέπει να πώ, καθώς η τού Λευτέρη ήταν η τελευταία τής δικής του παραγωγής, η δέ δική μου ήταν αγοραστή από κατ/μα με Κρητικά προϊόντα.

@tommysquaire
δέν ήταν ακριβώς 2λιτρο το μπουκάλι που είδες... Είχαμε 2 εναμισάλιτρα! Περίσσεψε όμως κάτι, δέν το ήπιαμε όλο.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ας κανονίσουμε καλοκαιρινή μπαρότσαρκα ρε brfun και χορεύουμε ό,τι θές! (σκυλάδικα εξαιρούνται).

br fun_atic είπε...

@Griniaris
σου αρέσει γιατί η μουσική σου θυμίζει την εφηβεία σου, η ντούβλη τα νιάτα σου και το 4 τα βράδια της Δευτέρας μπρος στην tv.

Δεν έχω καταλάβει ακόμη το θέμα με τους αχινούς και τα ψάρια, όπως επίσης το θέμα με τα χάπια.

Αλήθεια, πότε ένιωσες την ανάγκη για χάπι; Όταν σκέφτηκες όλα αυτά ή όταν είδες τη Ντούβλη;;; Μήπως τα βλέπεις όλα μπλε και όχι κόκκινα και μπλε;;;;;Τεράστια διαφορά!!!

br fun_atic είπε...

@Ακραιφνή

Μην πετύχω μόνο τον Ροκά Costix σε κανένα μπουζούκι να πετάει λουλούδια. Τέτοια διαπόμπευση δεν θα έχει ζήσει ούτε η Μόνικα Μπελούτσι στη Μαλένα!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Br fun, στο λέω μετά λόγου γνώσεως, και λυπάμαι που αναγκαζόμαστε να τον διαπομπεύσουμε, αλλά άν κάνεις καμμιά σκυλαδότσαρκα, κάπου θα τον πετύχεις τον Κωστή να πετάει λουλούδια... Άστα σού λέω, δράμα η κατάσταση... Ροκάς να σού πετύχει!

Griniaris είπε...

Εγώ κύριε,μεγάλωσα με Ακροβάτισσα και Τίνα Σπάθη.Μη τα ισοπεδώνουμε όλα τώρα...

Ron Barceló είπε...

FORZA PANIONARA EOE OE

Χαιρετώ άπαντες. Επειδή έχω χάσει ειδησεογραφία-μεταγραφολογία τελευταία, έχουμε τπτ νεότερο?
Κάτι πήρε τ'αφτί μου για Ντάριο κ παλάβωσα. Αληθεύει?
Ποιος είναι αυτός ο Πούτσιακ που θέλουμε να πάρουμε στο τέρμα?

Άντε μωρή Πανιωνάρααα

br fun_atic είπε...

@argy
ειλικρινά δεν θυμάμαι από πότε έχω να διαβάσω άρθρο για μεταγραφικό στόχο του Πανιωνίου που να έπεσε μέσα.

br fun_atic είπε...

Πουλάκι μου...Έφτασε η ώρα να μαρτυρήσεις!!!
Κάτι είχα μυριστεί απ' το καρφί του Tak για Ποσειδώνιο, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω.
Πόσο ροκ είναι ο Χρήστος Χολίδης και η Θέλξη;;;;;;

zamis είπε...

A ρε γκρινιαρη Ακροβατισσα και wing..

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Little wing... of course!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κι εσύ ρε br fun, πού τους ξέρεις αυτούς; Άκου Χολίδης... Θέλξη...
Τί 'ναι αυτά ρέεε! Ήμαρτον!

br fun_atic είπε...

Άλλοι τους ξέρουν από το google και άλλοι εκ του σύνεγγυς :)

Pav είπε...

Καλησπέρα πέρα για πέρα.
O Ντάριο δεν έπαιζε στον Άρη όχι γιατί ήταν τραυματίας αλλά δυστυχώς για άλλους λόγους που δυστυχώς έχουν να κάνουν με κακές συνήθειες πολλών παικτών.
Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα ήταν ρίσκο για τον Πανιώνιο να τον φέρει πίσω.
Ακροβάτισσα και Little Wing και ξερό ψωμί...ρε Ζάμις και Γκρινιάρη.

Pav είπε...

Πρόεδρε (τέως) ελπίζω να κρέμασες τη χριστουγεννιάτικη μπάλλα στο γραφείο σου. Τα Χριστούγεννα είναι 221 μέρες μόνο από τώρα.

antunix είπε...

Ώπα, Ώπα, υπεραμύνομαι υπέρ Θέλξης!!!
Λίγα για την φιλενάδα του Σκούφαλη!!!!
Δεν μπορείτε να ακούτε μόνο σατανιστικά και... Sepultura!!!
Εμείς που είμαστε του λαϊκού προγράμματος τι θα κάνουμε κλέφτες θα γίνουμε;;;;

@ Angry
Η Γάτα έκανε σχετικά τις αποκαλύψεις, αλλά δεν ξέρω πόσο καλή πληροφόρηση έχει αυτή η εξημερίδα. Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο για Ντάριο, τρελαίνομαι.....