Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ!!!

Αν και δεν μας αρέσει να ακούμε εντούτοις πολλές φορές μεταξύ μας λέμε ότι η Νέα Σμύρνη είναι ένα χωριό και ο Πανιώνιος η ομάδα της.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα μ’ αυτό. Αν μια ομάδα ενός χωριού έχει καταφέρει να επηρεάσει τόσο καταλυτικά την αθλητική ιστορία μιάς ολόκληρης χώρας και μάλιστα σε πολλά αθλήματα, τότε μαγκιά μας. Φερόμαστε όμως ως χωριό ή υστερούμε ακόμη και σ’ αυτό;

Η ομάδα μια επαρχιακής ομάδας υποστηρίζεται απ’ όλους. Στην πλατεία της επαρχιακής πόλης, δύσκολα βλέπεις παιδιά να φορούν φανέλες άλλης ομάδας, ενώ το γήπεδο αποτελεί σημείο αναφοράς και τμήμα της κοινονικοποίησης των κατοίκων. Μια τοπική γιορτή που τελείται κάθε δεκαπέντε ημέρες. Στο κεντρικότερο σημείο της επαρχιακής πόλης είναι εγκατεστημένα τα γραφεία της ομάδας και σε κάθε περίπτωση βλέπεις σύμβολα και σημαίες της ομάδας. Μπορούμε λοιπόν, πριν από την επίτευξη των μεγαλεπήβολων σχεδίων, να γίνουμε πρώτα ένα αξιοπρεπές χωριό;

Ναι μπορούμε.

Με τα παγκόσμια αποδείξαμε ότι ο Πανιώνιος ως ιδέα, ως τρόπος και στάση ζωής μπορεί και ενώνει τελείως διαφορετικούς ανθρώπους. Και αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ανάμεσα σε 20-30 άτομα, τότε μπορεί να γίνει σε ευρεία κλίμακα. Ανοίξτε την καρδιά σας στον συνάνθρωπο. Ας γίνουμε όλοι οι Πανιώνιοι μία παρέα.Είναι τραγικό μια χούφτα άνθρωποι να είμαστε χωρισμένοι σε μαγαζάκια. Είναι κρίμα να απομακρύνονται άνθρωποι από την ομάδα και να μην προσπαθούμε να τους δώσουμε κίνητρο για να επιστρέψουν στην τρέλα τους. Γιατί μετριοπαθής και λογικός Πανιώνιος δεν γεννήθηκε ακόμη. Είναι κρίμα να είμαστε τόσοι λίγοι και να μην γνωριζόμαστε στην εξέδρα και προσωπικά. Όπως πηγαίνω στο γήπεδο και πλέον ξέρω ότι θα βρω 10-15 φίλους μου, έτσι θέλω να το βιώσετε και οι υπόλοιποι. Όταν εμείς θα είμαστε καλά μεταξύ μας, τότε και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι καλύτερη και η ομάδα θα μπορεί να παίζει καλύτερα. Θα μπορέσει η Νέα Σμύρνη να γίνει ξανά μια πραγματική έδρα. Όχι μια έδρα φανατικών οπαδών, αλλά η έδρα μιάς μεγάλης παρέας. Γιατί την ιστορία την γράφουν τελικά οι παρέες...

Για την επίτευξη των σχεδίων της ομάδας, αλλά και για την σύσφιξη των δεσμών μας, θεωρώ απαραίτητη τη δημιουργία ενός κέντρου αναφοράς του Πανιώνιου στην κεντρική πλατεία. Στην καρδιά της Ν. Σμύρνης. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ιδανικότερο σημείο από τον Γαλαξία απλά δεν υπάρχει. Από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουμε ότι ο Γαλαξίας είναι πολύτιμος για τον Πανιώνιο γιατί θα μπορεί να στεγάσει υπηρεσίες όπως την έκδοση εισιτηρίων (απλών και διαρκείας), ταμείων, όπου ο κάθε γονιός θα μπορεί να καταβάλει τη συνδρομή, γραφείο ενημέρωσης για το νέο γήπεδο, αλλά και σημείο αναφοράς των Πανιώνιων, τότε σίγουρα θα υπάρξει τρόπος για να περιέλθει στην ομάδα. Είναι προεκλογική η περίοδος που διανύουμε και σίγουρα αυτή τη φορά το εκλογικό αποτέλεσμα θα κριθεί στον πόντο. Θα μπορέσουμε να δούμε ποιος πολιτικός είναι Πανιώνιος και ποιος είναι για τις ψήφους των Πανιώνιων. Σ' αυτούς μαύρο και τελείωσε το θέμα...

Πριν από κάθε τι πρέπει να προωθήσουμε την ιδέα και το σήμα του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη και στους όμορους Δήμους. Πρέπει να γίνουν επισκέψεις και σεμινάρια σε όλα τα σχολεία. Πρέπει να διοργανώνονται αγώνες επιλογής αθλητών στα σχολεία. Οι καλύτεροι να γίνονται αθλητές του Πανιωνίου με υποτροφία ενός έτους. Ο Πανιώνιος πρέπει να γίνει συνώνυμο των κορυφαίων αθλητών. Τέλος, δεν πρέπει να υπάρχει παιδί στους όμορους δήμους, ιδίως όμως στη Ν. Σμύρνη που να μην έχει μπλουζάκι του Πανιωνίου. Θεωρώ απίθανο να μην μπορούμε να παραγγείλουμε ένα απλό μπλουζάκι με το σήμα της ομάδας, το οποίο θα διαθέτουμε σε κάθε παιδί. Το κόστος του ενός ευρώ για την μπλούζα θα δημιουργήσει πολλαπλά μελλοντικά οφέλη.

Αυτό που με νευριάζει στον Πανιώνιο είναι η αδράνεια, η αμπελοφιλοσοφία και μεμψιμοιρία. Αν είμαστε όντως διαφορετικοί πρέπει να το αποδείξουμε.

53 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Το θέμα του Γαλαξία πρέπει να αποτελέσει αίτημα ολόκληρης της Πανιώνιας οικογένειας. Είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την ανάπτυξη της ομάδας.

Μια που η πολιτική παρουσιάζει ενδιαφέρον μόνο για τους πολιτικούς, ας τους δείξουμε την εκλογική μας δύναμη.

Στα λόγια, διάφοροι πολιτικοί είναι Πανιώνιοι. Άντε να δούμε, ποιοι είναι και στην πράξη.

antunix είπε...

Πέστα Χρυσόστομε….

br fun_atic είπε...

Θα μου επιτρέψετε να το πολιτικοποιήσω. Μέχρι και πριν λίγο καιρό, δήμαρχος Νέας Σμύρνης ήταν ο κος Κουτελάκης. Εκλέγονταν με ένα Σταλινικό ποσοστό, δηλώνει Πανιώνιος, προσωπικά όμως δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς βοήθεια προσέφερε στην ομάδα πέρα από το να κάνει αντιπολίτευση στο ίδιο του το κόμμα για το θέμα του γηπέδου.
Πάμε παρακάτω. Αν διαβάσει κανείς το πρόγραμμα του κου Κούπα για το γήπεδο, δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα. Πιθανόν, ούτε ο ίδιος ξέρει τι θέλει.Κατσέλη; Προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους.

Αυτά τέλος! Όποιος πολιτικός είναι Πανιώνιος ας το αποδείξει και ας τον ψηφίσουμε. Μια που κανείς δεν θα βελτιώσει την καθημερινότητά μας, ας κάνει κάτι για τον Πανιώνιο. Οι ψήφοι του Πανιωνίου πρέπει να είναι στοχευμένες σε εκείνον που θα αποδείξει ότι βοηθά έμπρακτα την ομάδα και θα αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Όλοι οι άλλοι ΜΑΥΡΟ.

zamis είπε...

Μαυρο καταμαυρο α γεια σου!
Δε μας φτανει ρε το διηπειρωτικο θελουμε διαΓαλαξιακο!!

Jamie S. Poursas είπε...

Τι εστί "Γαλαξίας"?

Costix είπε...

@brfun,
Πραγματικα εξαιρετικη ιδεα σου για γραφεια Πανιωνιου στον Γαλαξια. Δεν μπορω να φαντασθω κατι καλυτερο και με αμεσοτερη απηχηση. Γρηγορα, να τεθει στην ΠΑΕ και να το τρεξει ο καινουργιος Προεδρος. Ουτως η αλλως ο χωρος παραμενει αθλιος και ανεκμεταλευτος.

Costix είπε...

@Jamie,
Ο Γαλαξιας ειναι χωρος παλαιου καφε/ζαχαροπλαστειου ΠΑΝΩ στην Πλατεια της Νεας Σμυρνης, που εδω και πολλα χρονια παραμενει κλειστος και ανεκμεταλυτος. Ανηκει στον Δημο.

br fun_atic είπε...

Ο Γαλαξίας ήταν η ΝΟ1 καφετέρια της Ν. Σμύρνης. Είναι ιδιοκτησία του Δήμου και είχε εκμισθωθεί σε ιδιώτη. Όσο καιρό ο Δήμος εισέπραττε ενοίκια, όλοι οι κουλτουριάρηδες έλεγαν ότι είναι απαράδεκτο ο χώρος αυτός να χρησιμοποιείται ως καφετέρια. Κατάφεραν να κλείσουν την καφετέρια και έδωσαν άδεια λειτουργίας σε άλλες 20, που κατέλαβαν κάθε ελεύθερο χώρο της πλατείας. Από τότε ο Γαλαξίας παραμένει ανεκμετάλλευτος. Κάτι πήγε να κάνει ο Δήμος, αλλά έπεσε στο κενό. Μετά τον κατέλαβαν διάφοροι αντιεξουσιαστές και τον κρατούσαν επί ένα χρόνο. Κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο. Ούτε αντέδρασε βέβαια κανένας, γιατί δεν είναι πολιτικά σωστό.
Ο Πανιώνιος πρέπει να ζητήσει τον Γαλαξία. Καθαρά και με ενοίκιο. Ο χώρος αυτός μας είναι πολύτιμος. Η σωστή αξιοποίησή του θα λύσει αμέτρητα προβλήματα και θα βοηθήσει σε κάθε επίπεδο.

Costix είπε...

Αν δεν κανω λαθος, πριν μερικα χρονια ο Δημος αποχαρακτηρισε την τουριστικη χρηση του χωρου, μετατρεποντας την σε πολιτιστικη. Επειδη ο αθλητισμος ειναι κομματι του πολιτισμου, τι πιο καλυτερο να δοθει ο χωρος για χρηση απο τον αθλητικο συλλογο της περιοχης !!! Θα εχουμε τεραστιο επικοινωνιακο οφελος. Εννοειται αντιπροσωπευση ολων των αθλητικων τμηματων. Το Πανιωνιο στεκι στην Πλατεια.

zamis είπε...

the real blue-red galacticos!!!

br fun_atic είπε...

Βέβαια σε ένα τέτοιο Πανιώνιο κέντρο θα μαζεύονται όλες οι φυλές του Πανιωνίου.
1 Φυλή πρώτη. Αυτή που τα μέλη της μαλώνουν για το ποιος είναι παλαιότερος Πανιώνιος, ποιος έχει καταγωγή από τη Σμύρνη και ποιός ήταν καλύτερος αθλητής του Πανωνίου.
2. Φυλή δεύτερη. Ο οπαδός. Τ βλέπει όλα κόκκινα και μπλέ. Δεν τον ενδιαφέρει ποιός και πόσο θα παίζει, αρκεί να φοράει τη φανέλα της ομάδας.
3. Φυλή τρίτη. Γκρίνια και κακουχίες. Αν του πεις ότι ο Πανιώνιος θα πάρει το πρωτάθλημα θα κλαίει γιατί δεν μπορεί να αντέξει τις επιτυχίες. Ο κλασικός τύπος γιά υποβιβασμούς, μπαράζ, παράγκες και κατεστημένο.
4.Οι οργανωμένοι και οι φυλές τους.
5. Ιντερνίστες.Έτοιμοι για σούβλες, τσίπουρα και συναγρίδες.
6.Οι Πανιώνιοι του συμφέροντος. Δεν είναι Πανιώνιοι, αλλά το παίζουν για να βγαίνει το μεροκάματο.
7. Οι δήθεν οπαδοί άλλων ομάδων, που δεν χάνουν παιχνίδι του Ιστορικού, αλλά δεν παραδέχονται ότι είναι Πανιώνιοι.

zamis είπε...

Να ανοιξει θυγατρικη και ο τυροπιτας να γινουμε 8 να χωριστουμε σε ομιλους και να κανουμε διαγαλαξιακο τσαμπιονς ονομα και πραγμα.
Δεν χανουμε την κουπα με τιποτα!

Panos είπε...

@Br
Ωραίο θέμα για την εφημερίδα!
"Πανιώνιες Φυλές, μια περιήγηση στην άγρια πανίδα του Γαλατικού χωριού"
χαχα, ποιός θα το αναλάβει;

br fun_atic είπε...

@Panos
Ο Μάκης βέβαια.

8. Η φυλή του τυροπιτά.
9. Η φυλή του καφέ μπινέ
10. Οι Μπραχαμιώτες
11.Οι πρώην Πάνθηρες ή γεροπάνθηρες. Βλέπουν τους νυν πάνθηρες για γατάκια (για ποιόν χτυπάει η καμπάνααααααα).
12. Οι κυριλέ. Δεν έρχονται στο γήπεδο χωρίς τα D&G, τα Prada και τα gucci.
13. Οι πανηγυρτζίδες. Θυμούνται τον Πανιώνιο στις επιτυχίες και στους τελικούς.

Costix είπε...

Ξεχασες την φυλη των μεταναστων, που τωρα δημιουργειται.

br fun_atic είπε...

14. Η φυλή της Πλατείας.Ιδιώτες, αργόσχολοι και ξερόλες δημοσιογράφοι. Ξέρουν τα πάντα, έχουν κονέ (ή νομίζουν πως έχουν) και για το παραμικρό ρίχνουν ένα τηλέφωνο στον Τσακίρη (ή δίνουν στους άλλους να καταλάβουν ότι το κάνουν).

br fun_atic είπε...

15. Η φυλή της δεκαετίας του 70. Σύμφωνα μ' εκείνους ο Πανιώνιος έχει να παίξει μπάλα από τότε.
16. Οι προσωποπαγείς φυλές. Ο φύλαρχος αποτελεί και το μοναδικό μέλος της φυλής.Νομίζει βέβαια ότι υπάρχει φυλή, απλά κάπου κρύφτηκε...

br fun_atic είπε...

17. Σωστά!!! Η φυλή των μεταναστών.
18. Η φυλή των επαγγελματιών ή αλλιώς φυλή Κιντή. Αν κάτι πάει στραβά, θα της την πέσουν οι υπόλοιπες φυλές και θα εκλείψει :) Ήδη την αγριοκοιτάζουν :)

br fun_atic είπε...

19. Η φυλή των πρώην υβριστικών.Μην πέσεις στο στόμα τους...

br fun_atic είπε...

Ξέρω ότι έχω γίνει γραφικός, αλλά το δράμα μου είναι μεγάλο. Φτάνει πια αυτό το 4. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!Έχει καταντήσει αηδία κάθε Δευτέρα.

zamis είπε...

http://www.rottentomatoes.com/m/curse_4_the_ultimate_sacrifice/

Griniaris είπε...

Κοίτα br,το να κατηγορείς το 4 ενώ κάθεσαι και το βλέπεις δεν σου δίνει κανένα άλλοθι.Και δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες,το βλέπει η οικογένεια κλπ.Δηλαδή αν σου έπαιρναν διαρκείας στον ΠΑΟ θα πήγαινες;

zamis είπε...

πεστα ρε griniari grigrigri ενα χρονο!

br fun_atic είπε...

Με κατηγορείς ότι παρακολουθώ το 4;
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα συντρίμμια της φιλίας μας.

Κι εσύ, κι ο άλλος ο εξυπνάκιας, που μας έχει τακτοποιήσει καλά έναν ολόκληρο χειμώνα :)

amanAM είπε...

υποθέτω πως κάθε φυλή, έχει τα δικά της προβλήματα.

Για παράδειγμα, οι ιντερνίστες πρέπει να έχουμε σοβαρό πρόβλημα χοληστερίνης!!! Η δε κύρωση ήπατος θα δίνει και θα παίρνει...

General Tanz είπε...

Σιγουρα Φυλη Νο 15 αλλα και πινελιες απο Φυλη 3 & 19. Ξερουμε τι ωρα ειναι το φιλικο την Παρασκευη μηπως καταφερω να μονταρω καθοδο??

Πολυ καλημερα μας!!

zamis είπε...

παγκοσμιο με σταρε οε οε οε

Griniaris είπε...

Παγκόσμιο την Παρασκευή,ναι.Κράνη ποιός θα μας προμηθεύσει;Εκτός αν γίνει πολύ...ανοιχτό.

zamis είπε...

Η λεκτικη επαληθευση ειναι refic οποτε μπαινω μονο και μονο για να ευχηθω στον Rafik καλη επιτυχια και γρηγορα κοντα μας!
Φυσικα και στα δικα μας παιδια.

Griniari τα κρανη μονα τους δεν κανουν τιποτα,χρειαζομαστε και ωτοασπιδες

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Υπάρχει και η φυλή τών "αλλού" ή "υπεράνω" που δέν έχει πατήσει ποτέ σε γήπεδο, ή έστω 1-2 φορές, κι αυτό τυχαία, αλλά είναι Πανιώνιοι... γιατί έτσι ρε παιδί μου. Είτε επειδή η ομάδα είναι η πιό βαριά ιστορικά και έχει μιά κουλτουριάρικη αίγλη, είτε επειδή τα χρώματα είναι τα πιό ελκυστικά, είτε επειδή είναι αντικαθεστωτική ή και ελιτίστικη, είτε επειδή έχει βγάλει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές... και πολλά άλλα.
Βέβαια, τί να τους κάνεις τέτοιους φιλάθλους αφού δέν τους βλέπεις ποτέ... Αλλά πάντως υπάρχουν και είναι πάρα πολλοί, σάς διαβεβαιώ.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Α, υπάρχει και η φυλή τών υπερηλίκων και τών καρδιοπαθών, στους οποίους ο γιατρός έχει απαγορεύσει να πηγαίνουν στον Πανιώνιο γιατί κινδυνεύει η ζωή τους! (ξέρω 2-3 τέτοιους, και γνώριζα κι άλλους αλλά έχουν πεθάνει).

br fun_atic είπε...

σπουδαίο γιατρό είχαν οι γνωστοί σου...

br fun_atic είπε...

Μια που το θυμήθηκα. Εντάξει με το κινητό μου, όμως έχασα πάρα πολλά τηλέφωνα. Μου τα ξαναστέλνετε;

zamis είπε...

http://todekari.blogspot.com/2010/05/blog-post_7459.html#more

eftichis είπε...

test test

eftichis είπε...

test test

br fun_atic είπε...

http://bluerednews.blogspot.com/2010/05/blog-post_11.html

Με υγεία το νέο αθλητικό κέντρο. Υγεία και επιτυχίες!!!
Άντε, να αξιωθούμε να μπούμε και στο νέο παλάτι.

Έβαλε γκολ ο Τσακ από το κόρνερ;;;;;Εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή ο Μάκης έκανε παγκόσμιο σε κάποια από της ταβέρνες της περιοχής πριν την παρουσίαση ή είχαμε μπαλαδόρο και δεν το ξέραμε.

Ο Τσακ είναι ικανός να πουλήσει πανάκριβα και τον εαυτό του αν του έρθει καλή προσφορά. Άντε Πρόεδρε...και στη Μπάρτσα!!!

br fun_atic είπε...

Το ρεπορτάζ δεν μας λέει αν το πέτυχε με την πρώτη ή οι δημοσιογράφοι έλιωσαν από τον ήλιο μέχρι να τα καταφέρει...

Δε νομίζω να τα κάνει όλα αυτά για να αποφύγει μία μεταγραφή;;;

Βέβαια, ακόμη κι αν ήθελε, δεν θα τον έπαιρνε ο Κιντής. Δεν πληροί τις προδιαγραφές του. Και όπως είναι γνωστό, κουμάντο κάνει ο Κιντής :)

br fun_atic είπε...

Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι στις 18:00.

Βαρύ το scholl griniaris!!! Πολύ βαρύ!!!

br fun_atic είπε...

Και φωτο από τα εγκαίνια.

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/82451-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82

Κάτι μου λέει ότι ο Μάκης αντιμετώπισε το εξής δίλημμα. Ή γράφεις για το γκολ από το κόρνερ ή θα γράφεις τα φαρμακεία στον Π.Κ
Ανάγκα και οι Θεοί πείθονται...

zamis είπε...

Με ποιο ποδι σκοραρε ξερουμε?

Ειναι μια εξαιρετικα σημαντικη στιγμη για την ομαδα και σιγουρα το σπουδαιοτερο μεχρι τωρα εργο του Τσακ.Ως το επομενο.Το κορνερ το χτυπησε και τωρα θα βαλει και το γκολ!

zamis είπε...

το αληθινο οχι το σικε του Μακη:)

Griniaris είπε...

Άντε και στο νέο γήπεδο να σκοράρει από τη σέντρα.Καλορίζικο...

ΥΓ.6 ώρα το ματς;Το πριν και το μετά μοιάζει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Όχι τίποτα άλλο,έχουν βγει και κάτι καινούρια μοντέλα,όλο ξύλο στη σόλα...

br fun_atic είπε...

Προλαβαίνεις να αλλάξεις στοκ με πάνινα ανατομικά;Μια μπαλαρίνα ρε αδερφέ...Έστω...

Για να είμαι ειλικρινής πάντως δεν σε λυπάμαι. Μπορεί να έχεις τσόκαρα, έχεις όμως αναλγητικά, παγοκύστες, ιώδια και ό,τι άλλο χρειάζεται. Στα δύσκολα χτυπας και μια στεντόν. Μια μορφίνη όπως στον Β'Π.Π. Ρώτα κι εμάς...

Griniaris είπε...

Καλά,δε θα πέσεις στην ανάγκη μου;Όλο και κανένα αιμοστατικό θα χρειαστείς,καμμιά ωτοασπίδα,κάποιο ηρεμιστικό,θα σε φτιάξω εγώ...

Costix είπε...

παλουκαρια, θα μου λειψετε το ΠΣΚ (οπως και η Πανιωναρα) αλλα δεν με παιρνει λογω παντοφλας.

οχι δλδ οτι θα περασω ασχημα στα λουτρα (ωραιας ελενης) - γεματο φρεσκα ψαρια, και φυσικα ξερω ολα τα σωστα στεκια (ακομα και για κρεας).

Costix είπε...

Δωστε τον Γαλαξια στην Γαλτικη φυλη !!

Και ενα τραγουδι αφιερωμενο σε ολους και ειδικα σε παλαιο-ροκαδες (α ρε, Τεμπεση, οποιος την θυμαται)

http://www.youtube.com/watch?v=fw2oZifvgq0&feature=related

c@mel είπε...

Μην ξεχνάμε την φυλή των ξενιτεμένων που όταν έρχονται από την επαρχία 2-3 φορές τον χρόνο για να δουν κανένα ματς, αισθάνονται σαν μικρά παιδιά που είχαν χάσει την οικογένειά τους.

br fun_atic είπε...

Καλώς ήρθες camel.Έχεις δίκιο. Η φυλή αυτή περιλαμβάνει και εκείνους που έφυγαν από τη Νέα Σμύρνη γενικώς.

zamis είπε...

Στο Απηλιον λεει θα γινονται και σεμιναρια διατροφολογιας.
Βρηκαμε εδρα για τα παγκοσμια!

Griniaris είπε...

Προφανώς στα σεμινάρια θα πηγαίνουμε ως βασικοί ομιλητές...

br fun_atic είπε...

Αν υπάρχει κοινό για να μάθει πως καταναλώνονται 3,5 κιλά παϊδάκια, τέσσερα κοκορέτσια, τέσσερα λουκάνικα, μία μερίδα μπιφτέκια, τέσσερις σαλάτες, τέσσερις πατάτες, κάτι κοντοσούβλια και άπειρες μπύρες από επτά άτομα, ε τότε είμαστε οι κατάλληλοι!!!

antunix είπε...

Εμείς σαν… σπουργιτάκια τρώμε!