Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Η ομάδα μας, κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν υπέροχα. Ήταν η καλύτερη τους εμφάνιση τον τελευταίο καιρό. Απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Χάρη Κάλφα για την εξαιρετική ομάδα που έχει δημιουργήσει. Σήμερα ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές του. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς των παιδιών που αξίζουν να είναι περήφανοι για τα παιδιά τους. Τέλος συγχαρητήρια στον Ο.Ν.Α Ν. Σμύρνης και στον Πανιώνιο για την υπέροχη πρωτοβουλία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

3 σχόλια:

Katrinos είπε...

Μπράβο ρε Πανιωνάρα!
Εμείς είχαμε άτυχη κατάληξη, χάσαμε τη πρόκριση στο τελικό μετά απο εγγλέζικη ματσάρα , καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς απο 0-2 σε 2-2 και τα φάγαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο! ούτε σέντρα κάναμε. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Κρίμα γιατί οι παίδες δείξαν χαρακτήρα και τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι τους και φτάσαν στο τσακ να αποκλείσουν παιδιά αρκετά χρόνια μεγαλύτερα τους.

Πολλά συγχαρητήρια στον ΟΝΑ , ελπίζω ότι χρόνο με το χρόνο αυτή η διοργάνωση θα γίνεται καλύτερη και μεγαλύτερη.

ΒR έφτασε η ώρα να εντατικοποιήσουμε τις ενέργειες της μεταγραφής-ξέρεις εσύ.....

Costix είπε...

Ειδατε τι κανουν τα παιδακια αμα τα ταιζεις ροφο ????

br fun_atic είπε...

Υπάρχουν κάποια πράγματα στη διοργάνωση που πρέπει να βελτιωθούν.
1. Μεγαλύτερη διαφήμιση. Ο κόσμος το πρωί ήταν λίγος. Και οι συμμετοχήες επίσης θα μπορούσαν να είναι περισσότερες.
2. Το φουσκωτό γήπεδο 5Χ5 που χρησιμοποιήθηκε ήταν μια διαρκής πηγή κινδύνων. Ξεφούσκωσε πολλές φορές, με κίνδυνο να παρασύρει κάποιο από τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε, προκάλεσαν καθυστερήσεις και εκνευρισμούς, το σημαντικό όμως είναι ότι τέθηκαν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας.
3. Είναι απαραίτητο να ζητείται για κάθε αθλητή πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία και βεβαίωση ταυτοπροσωπίας. Η διαδικασία στο Δήμο είναι απλούστατη. Αν και από την πλευρά των διοργανωτών υπήρχε ξεκάθαρος ηλικιακός διαχωρισμός, εντούτοις πολλές ομάδες χρησιοποίησαν παιδιά τα οποία ήταν εμφανώς μεγαλύτερης ηλικίας. Πέρα από την προφανή αδικία, η επιλογή αυτή δημιουργεί τεράστια προβλήματα ασφάλειας των μικρών παιδιών, καθώς η διαφορά δύναμης με τα μεγαλύτερα παιδιά είναι τεράστια.