Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Συνέντευξη Στάρε

Ο κύριος Stahre δήλωσε: «Με λένε Μίκαελ Στόρε, είμαι 34 ετών. Ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα σε ηλικία 14 χρονών. Έχω δουλέψει με παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, καθώς και με ποδοσφαιριστές από τα 10 μου σε μόνιμη βάση. Στην ΑΙΚ, αρχικά προπονούσα την ομάδα Νέων και τα τελευταία χρόνια την πρώτη ομάδα. Για μένα ο Πανιώνιος είναι πολύ σπουδαία ομάδα, όπως και όλο το κλαμπ. Σαφέστατα και εξετάζω τι βρίσκεται γύρω από την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Στην Σκανδιναβία δεν δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες σε προπονητές. Η πρώτη εικόνα από την ομάδα είναι θετική. Ο κόσμος την αγαπάει και την υποστηρίζει. Θα δώσουμε τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων».

Σε ερώτηση για το πώς οραματίζεται αγωνιστικά τον Πανιώνιο είπε: «Αρχικά δε θα μιλήσουμε για ποδοσφαιρική τακτική ή κάτι παρόμοιο. Πρώτα βλέπουμε και μετά χτίζουμε. Θα ήθελα ο στόχος μας να είναι καθημερινός. Επτά ημέρες την εβδομάδα. Έχω ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα σας παρουσιάσω σε προσεχείς συναντήσεις μας. Γενικότερα στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με πλάνο. Θεωρώ πως οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό στο οποίο είναι καλοί. Εφόσον το κάνουν αυτό με σοβαρότητα ο στόχος θα επιτευχθεί».

Σε ερώτηση για τον ερχομό του σε μία χώρα με διαφορετική φιλοσοφία και κουλτούρα από την δική του και αν θα αποτελέσει αυτό τροχοπέδη για τη επίτευξη τον στόχων του, δήλωσε με νόημα: «Αν δεν πίστευα στον εαυτό μου δεν θα βρισκόμουν εδώ».

Σε ερώτηση για τον αν έχει καταλήξει τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα, απάντησε:«Φυσικά έχω ενημερωθεί και έχω δει πολλούς αγώνες σε DVD, αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή είναι αντιεπαγγελματικό να αναφερθώ εκτενέστερα σε αυτό. Αργότερα θα συμβεί αυτό. Μέχρι τις 20-21 Μαΐου που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα θα παρακολουθήσω τις προπονήσεις της ομάδας και θα ενημερώνομαι καθημερινά. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και πάλι γι αυτά τα θέματα»

Σε ερώτηση για το αν θα προτιμήσει την Σουηδική αγορά για μεταγραφές είπε:«Σκοπός μου είναι να έχουμε καλούς παίκτες, άνευ χρώματος και καταγωγής. Ποδοσφαιριστές με καλό χαρακτήρα και καλά στοιχεία. Σαφέστατα στο μυαλό μου βρίσκεται και η Σουηδική αγορά».

Σε ερώτηση σχετικά με την αγωνιστική του φιλοσοφία: «Κάθε φορά να εστιάζουμε την τακτική μας στον αγώνα. Γενική η φιλοσοφία έχει να κάνει με την ροή του αγώνα και το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Βασικότερο κομμάτι είναι να βοηθήσουμε την ομάδα και να φαινόμαστε πάντα νικητές. Ακόμη και σε αγώνες στους οποίους χάνουμε να μπορούμε ψυχολογικά να αισθανόμαστε νικητές. Σκοπός μας η βοήθεια της ομάδας».

25 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα χρόνια της επαγγελματικής του εμπειρίας. Με ενδιαφέρει ότι και αυτός έχει πολύ ισχυρό κίνητρο επιτυχίας. Σίγουρα εκφράζονται δικαιολογημένοι φόβοι για το αν θα καταφέρει λόγω ηλικίας να επιβληθεί στους παίκτες. Ξεχνάμε βέβαια ότι θα έχει την απόλυτη στήριξη του Κιντή. Αυτό μπορεί και να είναι αρκετό.

Μερικές παρατηρήσεις.
@ Φιτσαντωνάκης.
Να, φοράει βέρα ο άνθρωπος. Λύσσαξες με την οικογενειακή του κατάσταση :)

@Κιντής - Οικονομικό επιτελείο

Μοιάζει που μοιάζει με genious, φοράει και αυτό το ρολόϊ και η εικόνα έδεσε. Εντάξει, είπαμε να γίνουν περικοπές. Πάρτε του ένα ρολόϊ της προκοπής. Τι είναι αυτό με τα χρώματα και τα χρονόμετρα;

Πάντως αν είναι και γηπεδικά όσο καλός είναι επικοινωνιακή, μάλλον ήρθε για να μείνει (μέχρι να του γίνει καλύτερη πρόταση).

br fun_atic είπε...

Και για όσους δεν κατάλαβαν:

Στερητικό σύνδρομο ΤΕΛΟΣ.

Το Σάββατο στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικό με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση.

Ενδιαφέρουσα και η ημέρα και η ώρα. Το πιάσατε το υπονοούμενο;;;

Ron Barceló είπε...

Μακάρι να βρεθεί και ένας σοβαρός άνθρωπος να αναλάβει να περισώσει το μπασκετικό συνοθύλευμα που ρεζίλεψε πολλάκις φέτος την ιστορική φανέλα.

zamis είπε...

Mε τον κινδυνο να ακουστω οπισθοδρομικος μεσα σε αυτον τον νεο παγκοσμιοποιημενο και πολυπολιτισμικο Πανιωνιο που ετοιμαζεται,θα ηθελα να πω οτι κινδυνευουμε να γινουμε ''μεταναστες και προσφυγες''(που φυσικα δεν ειναι το ιδιο) εμεις οι ιδιοι μεσα στην ιδια μας την χωρα.
Επισης δε διαφωνω οτι ειμαστε ολοι Αλβανοι,Αφρικανοι κλπ αλλα τυχαινει να ειμαστε και ολοι Ελληνες.
Οι εποχες που ερχονται θαναι δυσκολες και το θεμα δεν μπορει να εξαντληθει σε τεχνοκρατικες προσεγγισεις οπου ενδεχομεως παικτες και φιλαθλοι αντιμετωπιζονται αποκλειστικα σαν προιον,ανευ χρωματος και καταγωγης που λεει και η ατυχης αποδοση.

amanAM είπε...

Υπονοούμενα ακούω...
Χμμμμ, κι έχω μια πείνα και μια δίψα, άλλο πράγμα!!!!!

:-)

lefterix είπε...

Βουρ γιά παγκόσμιο, μπουρουφίξ!!!!

Griniaris είπε...

Να ξεκινήσω από τον zamis.Αν και συμφωνώ,πιστεύω ότι κανείς δε θα τολμήσει το ατόπημα της αλλοτρίωσης των φιλάθλων του Πανιωνίου.Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν αγοράζουμε αυτό που μας πουλάνε,ότι πρέπει να προσαρμόσουν το προϊόν τους σε εμάς.

Br,το σύνδρομο στέρησης αναφέρεται σε αγώνες της ομάδας ή κάποιων άλλων;


Τέλος,όσον αφορά στο περίπτερο της ομάδας,θα πρότεινα να παραμείνει ως το καλοκαίρι,τουλάχιστον Σάββατο και Κυριακή που στην πλατεία γίνεται πανικός.Είναι ευκαιρία να προωθηθεί και το θέμα του γηπέδου και των διαρκείας είτε μέσω φυλλαδίων είτε προβολών.Ακόμη θα βοηθούσαν κάποια χάπενινγκς με παίκτες να υπογράφουν φανέλες κλπ.Σημαντικό το άνοιγμα στους μετανάστες αλλά ακόμη πιο σημαντικό να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς Νεοσμυρνιώτες μπορούμε...

zamis είπε...

Το ελπιζω κι εγω griniari.
Περαν αυτου παντως και γενικοτερα μιλωντας,δεν μου αρεσει μια επικοινωνιακη προσεγγιση του τυπου ολοι της γης οι πικραμενοι ελατε να γινουμε Πανιωνιοι.
Ο βασικος λογος που γουσταρα το βιντεο για το γηπεδο(εκτος του δημιουργικου)ειναι οτι ΑΠΑΙΤΕΙ γηπεδο τωρα για την ιστορικοτερη Ελληνικη ομαδα.

υ.γ. Παγκοσμιοοο

Griniaris είπε...

Παρεπιπτόντως,ο Στάρε κρύβει χρόνια;Αφού 35 είναι,τι μας λέει;

General Tanz είπε...

Το καταπελτωδες ερωτημα ειναι πριν η μετα το ματς?????

Katrinos είπε...

Στρατηγέ.
Ξεκινάς κατά τη μία με κρεατικά (κόκκινα κρασιά κλπ) κάνεις διάλλειμα 5.30 - 8.00 και συνεχίζεις με ψαρικά (άσπρα κρασιά κλπ)
Δεν το έχουμε δοκιμάσει ποτέ.

lefterix είπε...

Κάντε παγκόσμιο οε οε οε, οε οε οε...

General Tanz είπε...

@Jon
BIG ΤΙΜΕ!!!!!!!!

Certified and Accepted!

br fun_atic είπε...

Θα σας επαναφέρω στην τάξη. Πρώτα απ' όλα, είχατε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Με το που ακούσατε για παγκόσκμιο ξεφυτρώσατε σαν τα μανιτάρια.

Δεύτερον, για λόγους ιντερνίστικης αλληλεγγύης δεν τέθηκε ποτέ θέμα παγκόσμιου μετά από αγώνα.

Τρίτον. Ο Στάρε δεν κρύβει χρόνια. Δεν χρειάζεται άλλωστε αφού είναι προπονητής από τα 14 του. Τεχνίτη από τέτοια ηλικία είχα ξανακούσει. Προπονητή πρώτη φορά. Ο τύπος πρέπει να είναι από τα ταλέντα του Οικονομίδη. Κάτι σαν τα Καλουτάκια της προπονητικής.

Τι τις θέλετε ρε παιδιά αυτές τις λεπτομέρειες και μας παγώνετε το αίμα; Πείτε, από εδώ ο νέος μας προπονητής. Ο νταμπλούχος Σουηδίας έστω.

Griniaris είπε...

Νομίζω ότι ο Jon δεν θέτει θέμα παγκοσμίου για μετά.Απλά το θεωρεί σαν συνέχεια με ένα διάλειμμα.
Εκτός αν ο zamis έχει μετά θέατρο...

lefterix είπε...

Σε απαναφέρω στην τάξη Μπουρουφίξ...
Από την κορφή του Ψηλορείτη που είμουνα δεν υπήρχε ούτε ρεύμα, όχι ιντερνετ....
Και μην κάνεις παράπονο, παρ'όλα αυτά, έστειλα μήνυμα γιά καλό μήνα... (μαντινάδα...)
Χρωστάς εξ'άλλου ένα Παγκόσμιο λόγω των 200.000 posts...

lefterix είπε...

Κάντε παγκόσμιο οε οε οε, οε οε οε...

Katrinos είπε...

Αγαπητέ BR, όπως εξηγεί και ο Γκρινιάρης , δεν προτείνω Παγκόσμιο μετά το ματς , αλλά ένα μεγάλο παγκόσμιο με διάλειμα το ματς (κάτι σαν σορμπέ αγγούρι για την αλλάγή της γεύσης βρε αδερφέ...) με κατανάλωση όλων των προσφερώμενων απο τη μανα φύση ζωντανών. Ξεκινάμε με τη Γή (και τα κόκκινα)και καταλήγουμε στη Θάλασσα (με τα απαραίτητα κρασά και βεβαίως τα τίπουρα- μεγάλη παράληψη μου).

Πρέπει να πάμε τα παγκόσμια σε άλλο επίπεδο (?!)

Costix είπε...

Παγκοσμιο με Σταρε !!!

Να δουμε, ρε παιδια.

Μπορει ο ανθρωπος να αντεξει στο αλκοολ ???

Να τον εισαγαγουμε στο τσιπουρο. στο ελληνικο κρασι και στην Τραμουντανα.

Δλδ, χωρις τραμουντανα, πως μπορει κανεις να κωουτσαρει Πανιωναρα ???

br fun_atic είπε...

Την είδηση για το φιλικό του Σαββάτου τη διάβασα στον Μάκη. Δεν την έχω βρει αλλού. Αν μας την επιβεβαιώσει μπορούμε να κλείσουμε παγκόσμιο.

zamis είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1102.html

πρωκτικη δημοσιοκαφρια.

Griniaris είπε...

Καλά όλα τα άλλα,η φωτογραφία όμως του γηπέδου μας,τι δουλειά έχει εκεί;


@Br,
Ελπίζω να παίρνεις τα mail.Οι επικοινωνίες αποκαταστάθηκαν;

zamis είπε...

Griniari για τη φωτογραφια λεω.
Διαβαζει ο ανυποπτος για τα καουμποιλικια,βλεπει τη φωτογραφιαρα και τι του μενει στο μυαλο οεο?

Griniaris είπε...

Το κατάλαβα αλλά...μετά.Ε,πρωί είναι ακόμη...

Griniaris είπε...

Εγώ πάντως λέω να κανονίσουμε το παγκόσμιο κι αν δεν γίνει φιλικό κάνουμε εμείς ενα 5Χ5.
Όχι,μην πάει ο νους σας στο κακό.Πέντε από τη μία και πέντε από την άλλη θα πίνουν εναλλάξ από πέντε σφηνάκια τσίπουρο.Η ομάδα με τους περισσότερους μη λιπόθυμους στο τέλος,κερδίζει...