Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τα πρώτα συμπεράσματα ως προς τη διοίκηση

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων ου κου Κιντή. Το διάστημα αυτό δείχνει ικανό για να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα. Μάλιστα είχα θέσει στον εαυτό μου ως χρονικό όριο για την εξαγωγή των πρώτων συμπερασμάτων το διάστημα από την ανακοίνωση του Δ.Σ και του τεχνικού προσωπικού μέχρι και την πρόσληψη του προπονητή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από ην αρχή.

Η μεγάλη αλλαγή στο νέο Δ.Σ έγκειται στην ανάθεση των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Β’ Αντιπρόεδρο κο Γεώργιο Κωνσταντινίδη. Με τον τρόπο αυτό, ο κος Κορκίδης παραμένει στο Δ.Σ αποκλειστικά και μόνο με την ιδιότητα του Α’ Αντιπροέδρου, με ό,τι αυτό σημαίνει. Σημαντική ήταν κι η μετατόπιση του κου Παυλόπουλου από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή σε ρόλο υπεύθυνου σκάουτιγκ νεαρών παικτών. Συνεπώς, επιλογή του κου Κιντή ήταν να αποδυναμωθούν δύο ιστορικά και πανίσχυρα μέχρι πρότινος στελέχη της ομάδας.

Πάμε τώρα στο θέμα του προπονητή. Είναι δεδομένο ότι ο κος Στόρε είχε μπει στο στόχαστρο της ομάδα από τον Ιανουάριο. Είναι προφανές ότι κάναμε πίσω λόγω της κακής βαθμολογικής μας θέσης. Ως άνθρωπος και ως νοοτροπία δείχνει να μοιάζει πολύ στον κο Κιντή ή τουλάχιστον να ασπάζεται απόλυτα τη φιλοσοφία του. Όταν γνωρίσεις τον κο Στόρε, αντιλαμβάνεσαι για ποιο λόγο δεν παρέμεινε στην ομάδα ο κος Παράσχος.

Είναι δεδομένο ότι ο κος Στόρε έχει την απόλυτη στήριξή του κου Κιντή. Αν επαληθευθούν οι φήμες που θέλουν να μην καλύπτεται η θέση του τεχνικού διευθυντή, τότε στον Πανιώνιο δημιουργούνται δύο νέο πανίσχυροι πόλοι. Στόρε και Κιντής. Με αποψιλωμένες τις αρμοδιότητες όλων των υπόλοιπων, οι δυο τους φαντάζουν ως τα απόλυτα αφεντικά της ομάδας.Είναι κάτι σαν το δίδυμο Παπανδρέου - Κουτσόγιωργας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ του '80.

Την περσινή χρονιά ο Άκης Μάντζιος ήταν το μάτι της διοίκηση στα αποδυτήρια. Υπάρχουν ενδείξεις ότι θα αποτελέσει τον έναν από τους δύο βοηθούς του κου Στόρε. Ίσως λοιπόν ο ρόλος του να εξακολουθήσει να είναι διπλός.

Σημαντικό ρόλο στη νέα ομάδα φαίνεται ότι θα παίξει ο κος Μπάγκσμπο. Είναι δεδομένο ότι από τα πορίσματά του θα κριθούν πολλές επιλογές και σε αγωνιστικό (απόκτηση ή αποδέσμευση παικτών) και σε τεχνικό επίπεδο (πρόσληψη γυμναστή).

Στο βαθμό που μπορώ να καταλάβω, στο νέο αυτό σχήμα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος ισχυρός εκπρόσωπος του κου Τσακίρη. Θα το θεωρούσα απόλυτα λογικό, καθώς η συμμετοχή του κου Τσακίρη στο νέο Δ.Σ έγινε ουσιαστικά από σπόντα και συγκεκριμένα για να μπορεί να εμφανίζεται στη Λίγκα. Αυτό ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση των κ. Κιντή και Στόρε. Κανείς δεν μπορεί να παρακάμψει τον κο Κιντή, μέσω του κου Τσακίρη και συνεπώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την απόλυτη εξουσία του κου Κιντή. Με δεδομένο ότι ο κος Τσακίρης υπήρξε Πρόεδρος της ομάδας για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που κάποιος έχει εν λευκώ τα κλειδιά του μαγαζιού.

Συνεπώς, δεν χωράει αμφιβολία ότι ο πρωταγωνιστής στην ομάδα είναι ένας. Το σχήμα είναι εξαιρετικά προσωποκεντρικό. Από τη στιγμή που ο κος Κιντής ανέλαβε την ευθύνη για τα πάντα, είναι λογικό να θέλει να περνούν όλα από τα χέρια του. Όμως θεωρώ ότι η μέχρι σήμερα διοικητική διάρθρωση, αποτελεί την πρώτη ανακολουθία των προγραμματικών δηλώσεων του κου Κιντή. Στην Γενική Συνέλευση είχε δηλώσει ενώπιον των παριστάμενων ότι το σχήμα του δεν θα ήταν προσωποκεντρικό και ότι θα υπήρχαν διακριτοί ρόλοι. Βέβαια όταν θέλησα να μάθω τα ονόματα των νέων στελεχών, προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση (η ερώτηση όμως έμεινε). Βέβαια ουσιαστικά από τότε μας είχε προιδεάσει ότι στον Πανιώνιο οι ισχυροί άνδρες θα ήταν δύο. Ο ίδιος και ο προπονητής.

Με την υποβάθμιση των κων Κορκίδη και Παυλόπουλου, βλέπω ότι οι πρώτες επιλογές του κου Κιντή είχαν να κάνουν με την απομάκρυνση της παλιάς διοικητικής φρουράς της ομάδας. Όταν δεν υπάρχουν άλλοι ισχυροί διοικητικοί πόλοι, πως γίνεται το σχήμα να μην είναι προσωποκεντρικό;

Ο κος Κιντής είναι σίγουρα ένας δραστήριος άνθρωπος. Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ τέτοια κινητικότητα στον Πανιώνιο και μάλιστα τόσο νωρίς. Σαφώς ο Πανιώνιος του κου Κιντή δείχνει πιο οργανωμένος. Όμως είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δημοσιεύματα εφημερίδων εμπλέκουν τον Πρόεδρο της ομάδας μας με άλλες ομάδες. Δυσκολεύομαι να τα πιστέψω. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το πιο μελανό σημείο της μέχρι σήμερα παρουσίας του κου Κιντή στον Πανιώνιο.

Μετά από όλα αυτά, ειλικρινά τρέμω την αποτυχία του κου Κιντή. Γιατί η απομάκρυνση του κου Κιντή είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει απομάκρυνση του κου Στόρε και ίσως του κου Μπάγκσμπο, συνεπώς η ομάδα θα παραμείνει χωρίς διοίκηση, χωρίς προπονητή, χωρίς εργοφυσιολόγο και χωρίς τεχνικό διευθυντή. Η γνώμη μου δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμη κι αν υπάρχει αντίθετη πρόβλεψη στα συμβόλαια όλων. Η αποτυχία του κου Κιντή θα προκαλέσει ένα τεράστιο ντόμινο.

Συνεπώς, μετά από όλα αυτά, δεν έχουμε άλλο περιθώριο από το να βοηθήσουμε τον κο Κιντή να πετύχει. Ας ελπίσουμε ότι η απόλυτη εξουσία που διαθέτει δεν θα μετατραπεί σε αλαζονεία (όπως συμβαίνει συνήθως), γιατί αυτό θα βλάψει τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα.

104 σχόλια:

Griniaris είπε...

Ξέχασες τον Λαλιώτη...
Νομίζω είσαι ιδιαίτερα απαισιόδοξος.Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα.Ο Τσακ μπορεί να δηλώνει συνέχεια ότι δεν θέλει να ασχολείται αλλά είναι έτσι;Σαν ιδιοκτήτης αλλά και σαν Πανιώνιος πιστεύεις ότι θα απομακρυνθεί πλήρως;Μάλλον όχι.Ο Κιντής μέχρι τώρα ανακάτεψε τα άτομα της διοίκησης χωρίς όμως να τα έχει αλλάξει.Αυτό,κατά τη γνώμη μου,εξασφαλίζει ένα μαξιλάρι για την περίπτωση αποτυχίας του ώστε να μην διαλυθεί η ομάδα.Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι προπονητής και γυμναστής είναι αναλώσιμοι(στο κάτω κάτω αναλαμβάνω εγώ).Το μοναστήρι να είναι καλά.
Σίγουρα σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά δεν πιστεύω ότι θα καταστραφούμε...

akis είπε...

Ας μην βιαζόμαστε και ας μην προδικάζουμε αποτελέσματα, προπάντων ας μην έχουμε αρνητικές σκέψεις. Αν ο Κιντής εργάζεται μεθοδικά για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, καλό θα έρθει.Για την υποβάθμιση των Κορκίδη-Παυλόπουλου θα έλεγα πως αν υφίσταται εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου.Για τον μεν πρώτο, απορώ πως εργάζεται στον Πανιώνιο, δεν έχω και την καλύτερη άποψη.Για τον μεν δεύτερο μου είναι κυριολεκτικά αδιάφορος,μετά και από προσωπική άποψη που διαμόρφωσα. Γενικά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στερούμαστε από ειλικρινή άτομα ειδικά σε καίριες θέσεις.

br fun_atic είπε...

Είμαι προβληματισμένος γιατί το μοντέλο είναι προσωποκεντρικο.σαφώς και μπορεί να λειτουργήσει.νομίζω όμως ότι δεν υπάρχουν για την ώρα πολλές ασφαλιστικές δικλείδες

zamis είπε...

Οταν παντως διαβαζεις οτι στη Λονδρα ειναι ταυτοχρονα Κιντης,Αδαμιδης,Παπας,Γκρεταρσον(τον οποιο φημολογειται οτι πηγε στην αεκ ο Κιντης)και οτι οι αεκιτζηδες συζητανε για τη μεταγραφη Ζεοβανι(στην οποια επισης φημολογειται οτι εμπλεκεται ο Κιντης)ε,το μυαλο σου δεν παει οτι συναντιωνται στο Hoxton για μπυρες.
Παιζει βεβαια ολα αυτα να ειναι προβοκαριες στις οποιες δεν πρεπει να τσιμπησουμε.

br fun_atic είπε...

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση τα αεκτζιδικα μέσα να τα γραφουν για να μας δημιουργήσουν θέμα;νομίζω ότι κάποια αυτιά πρέπει να τραβηχτουν εκτός κι αν πάρουμε απόφαση ότι έχουμε μάνατζερ διπλοθεσιτη.

Timoros είπε...

Σημαντικοτατος "πολος" ειναι και ο μπανγκσμπο.

Ο κορκιδης πλεον ειναι μονο γενικο αρχηγος

br fun_atic είπε...

@timoros
Το είχα καταλάβει. Γι' αυτό το έγραψα. Μάλλον είναι πολύ πιο σημαντικός απ' όσο έχουμε καταλάβει. Και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ ποιους συνεργάζόμενους με την ομάδα πρότεινε ο Δανός. Κι εδώ κλείνω με νόημα το μάτι...

@zamis
αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως τα μέσα της Α.Ε.Κ δεν σχολιάζουν την παρουσία του Κιντή στην ανδροπαρέα του Λονδίνου. Για κάποιο λόγο δεν τους φαίνεται περίεργη.Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι δυνατόν να διαψεύσει η Π.Α.Ε όλα αυτά, διότι θα δώσει τροφή σε σχόλια. Είναι βέβαιο όμως ότι αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει.

@AKIS
Ο καθένας μπορεί να διατυπώσει το όποιο σχόλιο θέλει για την αξία του κάθε στελέχους. Κατά καιρούς και ο κος Κορκίδης και ο κος Παυλόπουλος έχουν δεχθεί πυρά. Δεν ασχολήθηκα με το πόσο καλοί είναι, αλλά με το ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο από ισχυρούς παράγοντες και απομένουν μόνο δύο.

Katrinos είπε...

Εγώ απο την άλλη , εκτιμώ ότι το υφιστάμενο μοντέλο διαχείρησης έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει.
Πρώτα απ'όλα είναι η πρώτη φορά που φαίνεται ξεκάθαρα ποιός είναι υπεύθυνος για τις κινήσεις της ομάδας. Άρα έχεις accountability. Σημειώνω ότι για κάθε τι (κυρίως στραβό) τα τελευταία χρόνια δεν πολυκαταλαβαίναμε ποιός ακριβώς ευθύνεται.
Δεύτερον , δεν έφυγαν άνθρωποι άλλαξαν πόστο , άρα σε περίπτωση αποτυχίας του εγχειρήματος , υπάρχουν άνθρωποι να παραλάβουν (εαν χρειάζεται)

Τρίτον, προφανώς απαλλάσεται ο Τσακ απο τη μανουριάρικη καθημερινότητα και του δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθεί με πραγματικά στρατηγικά θέματα, όπως το γήπεδο, τις σχέσεις με τις αρχές (γενικά), τους συναγωνιστές και φυσικά με τη δουλειά του μπας κα βγάλει κανα φράγκο (.000.000.000) παραπάνω, ακόμα και αυτό για το καλό του Πανιωνίου είναι.

br fun_atic είπε...

Θα ήθελα να τονίσω ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως, πως όταν ένας άνθρωπος αναλαμβάνει την ευθύνη για τα πάντα, θέτει τους δικούς του όρους, θέλει τους δικούς του ανθρώπους και επιθυμεί να συγκεντρώσει την εξουσία στα χέρια του.

Σαφέστατα λοιπόν είναι αντιληπτό γιατί το σχήμα είναι προσωποκεντρικό, όσο κι αν δεν ήθελε να το παραδεχθεί ο κος Κιντής.

Ίσως να κάνει καλά για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και επειδή από το δήθεν προοδευτικό αλαλούμ άλλων ετών, όπου ο καθένας είχε και από μία θέση αλλά κανείς δεν αναλάμβανε ευθύνη, είναι προτιμότερη μια τέτοια ολιγαρχία.

Όμως ένας άνθρωπος που έχει απόλυτη εξουσία (και χαίρει μεγάλης εκτίμησης και εμπιστοσύνης από τον ιδιοκτήτη) οφείλει να προστατεύει τη δημόσια εικόνα του, όπως η γυναίκα του Καίσαρα.

Αν υπάρχει εμπλοκή του κου Κιντή με την Α.Ε.Κ πρέπει να διακοπεί πάραυτα. Αν δεν υπάρχει και όλα αυτά είναι αποκυήματα των κοτόπουλένιων δημοσιογράφων, πρέπει να βρει τρόπο να τα σταματήσει.

br fun_atic είπε...

@Jonix
Με πρόλαβες σε κάποιες σκέψεις. Δεν λέω ότι δεν θα πετύχει. Απλά φοβάμαι ότι σε περίπτωση αποτυχίας το μπαμ θα είναι μεγαλύτερο.

Τελικά έχω καταλάβει πως για να βγάλεις λίγα χρήματα πρέπει να μοχθήσεις πολύ. Φαντάσου ότι ένας οικοδόμος πρέπει να δουλεύει σαν το γαϊδούρι για 8-10 ώρες για να βγάλει 50 ευρώ. Ενώ για να βγάλεις 000.000.000 μπορεί και να αρκεί μια καλή συγκυρία ή μια καλή ιδέα. Το δύσκολο βέβαια είναι να βρεθείς στη θέση του εκατομμυριούχου που αμείβεται με αυτό τον τρόπο. Όχι να βγάλεις τα χρήματα αυτά καθ' αυτά. Τι είπα πάλι ο άνθρωπος!!!

Katrinos είπε...

Πράγματι 'τι είπες τώρα!'.

Απο τα λίγα που έχω καταλάβει σε αυτή τη ζωή , είναι ότι για να βγάλεις .000.000.000 , πρέπει να σε ενδιαφέρει το ταξίδι και όχι τόσο πολύ ο προορισμός.

...και βεβαίως βεβαίως να βάλεις τον άσσο μπροστά στα .000.000.000, διότι χωρίς τον ταπεινό άσσο παραμένουν ένα μάτσο μηδενικά.

zamis είπε...

@Brf
οντως στους αεκιτζηδες δε φαινεται περιεργη η συναντηση Κιντη με τους προεδρους και τεχνικους διευθυντες τους.
Προφανως διοτι αντιλαμβανονται τον Κιντη ως δικο τους και διοτι θεωρουν εμας σαν αδυναμο κρικο της διπλης αλυσιδας..
Που να εξαφανιστουν απο προσωπου α'εθνικης οι κομπλεξικοι ποκατζηδες.Ουρτ

br fun_atic είπε...

Ξέρεις ότι γι' αυτό δεν παίζω τυχερά παιχνίδια; Όταν έχεις την ελπίδα της κλήρωσης, αρχίζεις και σκέφτεσαι μόνο υλικά αγαθά. Πως θα αγοράσεις εκείνο, το άλλο... Βέβαια αν έχεις καλή οικογένεια, την υγεία σου, μια δουλειά που θα σου επιτρέπει να έχεις ελεύθερο χρόνο και όσα χρήματα χρειάζονται για να περνάς καλά, τα έχεις όλα, ανεξάρτητα από τα μηδενικά.
Βασικά, ο πλούτος και η φτώχεια είναι θέμα διάθεσης και στάσης ζωής.

br fun_atic είπε...

@zamis
θα σου πω κάτι, που μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη βάση. Όταν μαθεύτηκε η ιστορία ότι επρόκειτο να μας αναλάβει ο Κιντής, ρώτησα γι αυτόν κάτι φίλους μου Α.Ε.Κτζίδες. Συμπτωματικά δεν τον ήξερε κανείς απ' αυτούς. Πως λοιπόν τέτοιο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή και μάλιστα ενώ είχαν απορρίψει τις ιδέες του;
Ξέρω ότι μία τα λέω έτσι και μία αλλιώς. Προσπαθώ να καταλάβω την κατάσταση. Γι αυτό νομίζω ότι όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν μία και καλή.

Griniaris είπε...

Ας μη γελιόμαστε.Το πρόβλημα δεν είναι ούτε στην συγκέντρωση εξουσίας ούτε στο φόβο της αποτυχίας.Πριν δεν περνούσαν τα πάντα από τον Τσακ;Πιο πριν δεν ήλεγχε τα πάντα ο Μπέος;Το πρόβλημα του br και μάλλον όλων είναι ότι το κεντρικό πρόσωπο είναι ο Κιντής και είναι αεκτζής.Ο δε μεγάλος φόβος μήπως καταντήσουμε φυτώριο της ΑΕΚ.Αν το ίδιο εγχείρημα το επιχειρούσε μόνος του ο Τσακίρης ή αν στη θέση του Κιντή ήταν ο Δέδες(βάλτε όποιο όνομα θέλετε) θα μίλαγε κανείς;Γι αυτό ακριβώς και πρέπει να δοθεί πρωταρχική σημασία στην εικόνα του προέδρου.Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους...

br fun_atic είπε...

Γι' αυτό έλεγα πως δεν πρέπει να καταλάβει τη θέση του Προέδρου. Ας τον έλεγαν manager,general gamao.Κάτι άλλο. Εκεί μπορείς να παραβλέψεις πράγματα. Όταν όμως τον ονομάζεις Πρόεδρο, τότε αφενός τον βάζεις σε απευθείας σύγκριση με όλους τους προηγούμενους προέδρους και αφετέρου δυσκολεύεις τον κόσμο να τον αποδεχθεί, καθώς υπήρξε πρόεδρος της Α.Ε.Κ.

zamis είπε...

@Griniaris
Ετσι ειναι.
Περαν του φοβου φυτωριου που λες,υπαρχει κι ενας αλλος φοβος.
Οτι-εστω και με το επιχειρημα-οτι ετσι θα παρουμε τα οφειλομενα απο τα κοτοπουλα,ο Κιντης βοηθαει την ενισχυση τους.
Και γενικα,αβασιμοι η βασιμοι οι φοβοι αυτοι,αυτη η θολη σχεση πρεπει να ξεκαθαρισει διοτι ενοχλει πολυ.

Ron Barceló είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/83719-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%AF


Ελπίζω να είναι η ίδια 'έγκυρη' πηγή, που παρουσίαζε τον Βενγκερ ξετρελαμένο με Κούμο.
Η γνώμη μου πάντως είναι πως αξίζει τουλάχιστον τα διπλάσια απο το ποσό που αναφέρεται κ αυτό θα αποδειχθεί κ στο μουντιάλ.

Katrinos είπε...

Τι φυτώρια και πράσινα άλογα μου λετε βρε!
Το να γίνει ο Πανιώνιος φυτώριο της αεκ, έχει ένα σημαντικό λογικό κενό. Αυτό της οικονομικής ευρωστίας. Εαν δεν έχεις μαντίλι να κλάψεις δεν ασχολείσαι με φυτώρια, ασχολείσαι με το να επιβιώσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η πρόθεση του Κιντή. Είναι σαν να πιστεύουμε ότι είναι σε εξέλιξη αεκτζίδικη συννομοσία με στόχο την εξαφάνιση του ΠΓΣΣ και ότι ο Κιντής είναι deep under cover πρόκτωρ(sic) και μόλις υλοποιηθεί ο στόχος θα γυρίσει στη μεγάλη κίτρινη οικογένεια, όπου θα αναλάβει πόστο.

Βέβαια επειδή η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια, θα πρέπει ο George να προσέχει τα παρεάκια του και με ποιούς πάει ταξιδάκια στα Λονδίνα και να κρατάει τα προσχήματα τουλάχιστον μέχρι να ξεπερασθούν οι αρχικές αμφιβολίες προς το πρόσωπο του. Τι να κάνς, κάθε δουλειά έχει και τις ιδιαιτερότητες της. Πρόεδρος στο Γαλατικό χωρίό ,ως γνωστόν είναι θέση με ιδαίτερες απαιτήσεις και γούστα.

IWN1998 είπε...

Μια τελείως επιπόλαιη άποψη είναι ότι ο κος Κιντής απλά βρήκε σε μας το πεδίο που χρειαζόταν για να τρέξει το project του.
Δεν περιμένω τίποτε άλλο από το να δείξει τον επαγγελματισμό του χωρίς όμως να φοράει παρωπίδες και χωρίς να τραβήξει μια πορεία ανελαστική και γεμάτη εμμονές, που μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους.
Θεωρώ ιδιαιτέρως πιθανόν ότι αν πετύχει, θα περιμένει την πρόσκληση της ΑΕΚ για ν' αναλάβει σαν σωτήρας και έχοντας το πάνω χέρι, τη δική της οργάνωση στα ίδια πρότυπα.

br fun_atic είπε...

Ακαδημίες ΠΑΟ-πανιωνιος 0-9.

amanAM είπε...

θα αποτύχει ο Κιντής, θα πάμε β εθνική του χρόνου, όλα θα γίνουν μαύρα, τον Οκτώβριο θα γίνει καταστροφικός σεισμός, τον Νοέμβρη θα εκραγεί ηφαίστειο ακριβώς κάτω από την θύρα 2, άσε που το 2012 θα γίνει και η δευτέρα παρουσία, και θα χαθούν τα πάντα!

Και μαζί με τα πάντα, θα χαθούν και τα κοάλα, οι λευκές τίγρεις, ο φαλαινοκαρχαρίας, και οι χελώνες καρέτα καρέτα.

Άρε Τσακίρη, που μας έμπλεξες!!!

amanAM είπε...

Μην ανησυχείτε άδικα. Εάν ο Κιντής κάνει την παραμικρή πουστιά, θα έχει να κάνει μαζί μου.

Αντώνης Μάγγος

br fun_atic είπε...

αυτο πράγματι είναι απειλή

Katrinos είπε...

@ AmanAM
Όντως Αντώνη, εαν ήμουν Κιντής δεν θα κοιμώμουν και πολύ άνετα....

zouri1 είπε...

συγνωμη ασχετο,αλλα επειδη παρακολουθω τα καλλιστεια του playboy,εχουμε καμια Πανιωνια εκει,ή τσαμπα τα βλεπω?

br fun_atic είπε...

Να είσαι σίγουρος ότι αν είχαμε θα στην είχα φέρει σε Παγκόσμιο. Βλέπε, κι αν ακούσεις τίποτα κυανέρυθρο ρίξε σήμα!!!
Εξάλλου εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ούτε παντρεμένος είσαι και απ' ότι φαντάζομαι δεν μένεις σε σπίτι με κήπο, στον οποία θα διανυκτέρευες αν...(νταν, νταν,νταν)

br fun_atic είπε...

Λες η Ντούβλη (αυτή με τη λεύκανση κώλου) να είναι Πανιωνάρα;;;
Εάν κληθεί, προβλέπω να τελειώνουν άδοξα τα παγκόσμια :)

br fun_atic είπε...

Λες στο επόμενη παγκόσμιο να φέρω τη Ντούβλη; Μετά από αυτό προβλέπω τα τελειώνουν άδοξα τα παγκόσμια...

zouri1 είπε...

οχι μην το κανεις αυτο.Κατα πρωτον δεν θα προλαβουμε να φαμε με την παμφαγα αγελαδα διπλα μας και μετα ουτε να καπνισουμε γιατι και πουρα παιρνει.

Griniaris είπε...

Αλίμονο αν κινδύνευαν τα παγκόσμια από μια Ντούβλη....

amanAM είπε...

Δεν είναι απειλή... είναι προειδοποίηση. Ας προσπαθήσει, ας πετύχει εάν είναι δυνατόν, και όλα καλά.

Εάν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, και πάει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, μαύρο φίδι που τον έφαγε.

br fun_atic είπε...

Μπορείς να πεις τι ίδιο και για 'σενα;;;

Οι μόνοι που θα την γλιτώσουν είναι: ο Στόρε λόγω εθνικότητας και η Ακραιφνής...Όλοι οι άλλοι έχουμε να τραβήξουμε πολύ κουπί στη γαλέρα...

br fun_atic είπε...

Δηλαδή η απειλή σου ενεργοποιείται από τη στιγμή που θα φύγει;;;

Μου λες ότι και θα φύγει και θα τα βάλεις μαζί του;;;

Ότι θα φεύγει από τα γραφεία της Π.Α.Ε και θα τον κυνηγούν αλλόφρονες Πάνθηρες που θα του λένε: που πας ρε (μπιπ), γύρνα πίσω;;;

Αυτό είμαι βέβαιος ότι δεν το έχει δει ούτε και ο ίδιος στον ύπνο του. Ούτε καν μετά το τρίτο Jim Beam σε παγκόσμιο με την τρελοπαρέα του :)

Griniaris είπε...

Η αντίσταση ποτέ δεν τελειώνει.Κάτι με συνθηματικά χτυπήματα σε υπόγειες πόρτες,κάτι με τίτλους σε πολύγραφο,όλο και κάποια δικαιολογία θα βρίσκουμε...

br fun_atic είπε...

Ναι. Με το σύνδεσμο από το Κάϊρο, τις γκόμενες με τις καμπαρντίνες και τα μπερεδάκια, τον Ίκαρο με το ξύλινο πόδι και τον Στρατηγό Δαρείο. Άντε να δω πως θα πείσουμε μερικοί σύνεδροι ότι διανύουμε μέρες κατοχής :)
Μόνο ο Zamis το 'χει :)

Griniaris είπε...

lol...Ναι,όταν δεν έχει θέατρο και όταν δεν μένει... μακριά.

amanAM είπε...

Να γίνω πιο σαφής, γιατί προφανώς δεν επικοινωνούμε:

ο Ίωνας είπε πως: ότι αν πετύχει ο Κιντής, θα περιμένει την πρόσκληση της ΑΕΚ για ν' αναλάβει σαν σωτήρας και έχοντας το πάνω χέρι, τη δική της οργάνωση στα ίδια πρότυπα.

Ο ίδιος ο Κιντής όμως υποσχέθηκε πως... ο Πανιώνιος είναι η τελευταία φορά που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Θέλει να πετύχει γενικά, θέλει (προφανώς) να τους μπει και στο μάτι εκεί κατά ΑΕΚ μεριά, αλλά δεν πρόκειται να φύγει και να μας παρατήσει ως πετυχημένος, για να ξαναγυρίσει στην ΑΕΚ.

Άρα, το να φύγει ενώ έχει πετύχει, θα το θεωρήσω πουστιά.

Εάν αποτύχει, θα δω πως θα το δω!

Άρα, ο Κιντής δεν έχει δίλημμα. Ή θα πετύχει, ή θα έχει να κάνει (και) μαζί μου!!!

br fun_atic είπε...

Ε, αφού μένει μακρυά να κάνει εκείνος τον σύνδεσμο από το Κάϊρο :)
Στρατηγό έχουμε,
Κρητικό αντιστασιακό έχουμε,
Φαρμακοποιό για τις πρώτες βοήθειες έχουμε,
την πιο χοντρή και έτοιμη για όλα υπερκατάσκοπο θα έχουμε,
Ειρηνιστή, flower power (με άλλη έννοια βέβαια) έχουμε, θα κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι τα κωλοφάνταρα και είμαστε εντάξει.

br fun_atic είπε...

Πες το έτσι...Λέω κι εγώ...τρελάθηκε;;;

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/83863-παρελθόν-ο-σκούφαλης

οι αλλοι που δεν υπολογιζονται και συναντηθηκαν με Κιντη ποιοι ειναι?
και ο Κιντης εχει ανακαλυψει την τηλεμεταφορα?:)

antunix είπε...

Φίλοι συν-Bloggers,
Θέλω από αυτή τη σελίδα, μετά το σημερινό δημοσίευμα της Sport Day (τέλος ο Σκούφαλης…) να γράψω μια αποχαιρετιστήρια ωδή προς τον Μανόλο, και να αναρωτηθώ τώρα ποιον θα βρίζω…

ΜΑΝΟΛΟ, THANKS FOR THE MEMORIES…

YΓ. Θέλξη, see you soon…

br fun_atic είπε...

Και ότι ετοιμαζόμουν να το ανεβάσω.
Ξέρω ότι πολλοί θα πουν διάφορα για τον Μανόλο. Εμένα πάλι ήταν ένας παίκτης που συμπαθούσα και μου άρεσε γιατί είχε πάθος. Γιατί μας έβλεπε ως ένα σημαντικό σταθμό στην καριέρα του. Του εύχομαι υγεία και επιτυχίες στη νέα του ομάδα.
Ξενέρωσα πρωί - πρωί...

Ρε μπας και εκτός από Jim Beam πίνει και Red Bull? Αυτό που δίνει φτερά...

Ron Barceló είπε...

Έλεος ρε..όχι το 'Τοτέμ' ρε χανούμι!
Ελπίζω να μην ισχύει.
Είναι από τους ελάχιστους που την τιμούσαν τη φανέλα κ ήταν κύριος είτε έπαιζε είτε όχι.
Τι κ αν δεν απέδιδε πάντα τα αναμενόμενα, τι κ αν αναλωνόταν σε παράλογες κούρσες κ σουρρεάλ ντρίμπλες από το υπερπέραν..
Είμαι κ θα παραμείνω από τους φαν του Μανόλο Σκουφαλέιρο

br fun_atic είπε...

http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15389:2010-05-20-05-34-07&catid=47:2008-06-09-00-30-45&Itemid=366

Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, ο Στόρε θέλει να δουλέψει με 23 παίκτες (στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι τερματοφύλακες!!!), ενώ τίθεται θέμα πώλησης του Μανιάτη στον Π.Α.Ο.Κ!!! Από την Λα Ράμπλα στα Λαδάδικα είναι σαν να λέμε απ' τα σαλόνια στα αλώνια...

br fun_atic είπε...

Ο Μανόλο είναι η νέα βερσιόν του Μητσαρα Μαυρίκη. Θεοί και οι δύο!!!

antunix είπε...

@ br fun_atic

Νομίζω ότι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις είναι μια ανάρτηση - αφιέρωμα, τα πεπραγμένα του Εμμανουήλ στον σύλλογο…

br fun_atic είπε...

Πρέπει να περιμένω την επίσημη ανακοίνωση. Φαντάζεσαι να τον χαιρετάμε και ο άνθρωπος να μην ξέρει τίποτα;;;

Griniaris είπε...

Άρχισε η αποκαθήλωση των ιερών συμβόλων της ομάδας...
Αστεία-αστεία ο Μανόλο κάλυπτε ολόκληρη πλευρά.Με δεδομένη την αποχώρηση Μανιάτη,αποδυναμωνόμαστε.

Με 23 ποδοσφαιριστές προβλέπω σπάνια να συμπληρώνουμε 18δα στους αγώνες...

zamis είπε...

Συμφωνα με το δοκαρι δλδ,σημερα θα μαθουμε και ποιοι αλλοι φευγουν.
Ειλικρινα ευχομαι να βρουν μια λυση για τον Μπαλαμπαν γιατι αν ο Μανωλης δεν κανει μια αυτος ειναι τροχοπεδη εικοστρια.

Katrinos είπε...

@ GRINIARIS
23 παίκτες μείον 3 τερματοφύλακες= 20. Βάλε (βγάλε) και μερικές θέσεις που θα καταλάβουν πιτσιρίκια, όχι 18άδα, μήπως και ενδεκάδα δεν συμπληρώνουμε. Εαν σκεφτείς ότι θα έχουμε απώλειες τουλάχιστον απο κάρτες (τραυματισμούς δεν θέλω καν να σκέφτομαι), στη καλύτερη περίπτωση θα έχουμε τα ίδια θέματα με φέτος αν όχι χειρότερα.

Αυτά είναι τα πιό σημαντικά νέα που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα και να σας πω την αλήθεια δεν μ'αρέσουν καθόλου.

Υ.Γ Αλήθεια , εφ'όσον έγινε συνάντηση με ομάδα ποδοσφαίριστών προς απομάκρυνση , γιατί βγήκε μόνο του Μανόλο?

br fun_atic είπε...

Το θέμα είναι άλλο. Η συμμετοχή του Π.Α.Ο.Κ στο cl και ακόμη καλύτερα η πρόκρισή του στους ομίλους, θα τον βοηθήσει να ξοφλήσει πολύ μεγάλο μέρος των οφειλών του ( αν όχι όλες).

Ο ισχυρός οικονομικά Π.Α.Ο.Κ είναι 10 φορές υπολογίσιμος αντίπαλος για τον καθένα. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης γιατί πρώτη φορά βλέπω να εφαρμόζεται και να πετυχαίνει σχεδόν στο 100% πρόγραμμα οικονομικής και αγωνιστικής ανασυγκρότησης και μάλιστα εντός του προβλεπόμενου χρόνου.

Θυμάμαι καλά ότι τόσο ο Σάντος όσο και ο Ζαγοράκης είχαν δημιουργήσει ένα τριετές πρόγραμμα ανασυγκρότησης με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατά την ολοκλήρωσή του.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο κος Σάτος θεωρείται αμφιλεγόμενος προπονητής (προσωπικά τον εκτιμώ) και ο Ζαγοράκης δεν είναι ούτε οικονομολόγος, ούτε δικηγόρος...Απέδειξε όμως ότι οι εξετάσεις για την τεστοστερόνη του ήταν αληθινές.Να λοιπόν πως ανεβαίνει ο πήχης...

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι σημαίνει 23 παίκτες;Σχεδόν δύο παίκτες ανά θέση. Δε νομίζω ότι του βγαίνει. Σωστά το λέει και ο Jonix.
Αν 4 οι έμπειροι και οι υπόλοιποι είναι νέοι και από την ομάδα νέων τότε έχουμε θέματα.Όλο το παιχνίδι λοιπόν είναι οι αποχωρήσεις...

br fun_atic είπε...

Σε τελική ανάλυση, αν πρόκειται να δημιουργήσει τόσο νεανική ομάδα, ας το κάνει με Έλληνες. Εκεί έστω ελπίζεις σε κάτι. Έχεις κάτι να λες...
Νομίζω ότι πάει πολύ να μαζέψουμε όλη την Αφρικανική πιτσιρικαρία και να μιλάμε για μεταβατικές χρονιές και πράσινα άλογα...

Ron Barceló είπε...

Οπως όλα δείχνουν πάμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ για ένα νέο μοντέλο Ξάνθης ή Αστέρα Τρίπολης.
Καραβιές από ξένους κ ό,τι κάτσει θα μοσχοπουληθεί.
Όπως μας έχουν δώσει να καταλάβουμε, τέρμα ο Μανόλο, τέρμα ο Νικολάου, παπαλα ο Κούμο, ο Μανιάτης κ ο Τζαβέλας.
Για τον ψευτο-Μπάλαμπαν κ τον απίθανο Μπουβάλ δεν ακούω τιποτα κ με πιάνει κρίση.
Εξαφανισμένος κ ο Λόλος από το Μάρτη.
Πολύ περίεργος είμαι να δω τους αντικαταστάτες τους καθώς κ το πόσο κ πού θα πωληθούν (γιατί μιλάμε για παίκτες με συμβόλαια-πλην του Κύπριου).
Βέβαια, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου με τα διάφορα δημοσιεύματα, μιας κ πέρσι τα ίδια λέγανε για Λόλο κ ο Τσακ τους...ξενέρωσε.
Αν για παράδειγμα, μου φέρει τους πιτσιρικάδες του Ηρακλή, το Ντάριο κ τον Τσέζαρεκ θα του βγάλω το καπέλο.
Απλά, θα περιμένω να δω κινήσεις. Από κει θα καταλάβουμε με την πρώτη για πού πάμε φέτος..
Πάντως, στην τετριμμένη ερώτηση τι προτιμάς, Ελληνες περιορισμένης δυνατότητας που να ματώνουν για την φανέλα ή τυχάρπαστους ξένους που βλέπουν τον Πανιώνιο σα σκαλοπάτι, απαντώ σαφώς το 1ο.

br fun_atic είπε...

Εδώ βέβαια πρέπει να υπολογίσουμε ένα σημαντικό στοιχείο. Κάπου διάβασα ότι ο Στόρε προπόνησε πρόσφατα τις μικρές μας ομάδες, ότι παρακολουθεί τους παίκτες και ότι θα καταθέσει αξιολόγηση κατά την οποία θα προτείνει παίκτες για να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα.
Πρέπει μάλλον να περιμένουμε να δούμε πως θα δέσει το συγκεκριμένο γλυκό με τους Έλληνες πιτσιρικάδες, τους Σουηδούς, τους Αφρικανούς, τους Γάλλους και τους έμπειρους των 500.000 έκαστος.

Βασικό ερώτημα. Ο Σίτο θεωρείται νέος και ταλαντούχος ή έμπειρος των 500.000 ευρώ; Αν ξέρεις αυτό, έχεις την πλήρη εικόνα.

Ron Barceló είπε...

Όλοι μου μιλάνε για έναν πιτσιρικά ονόματι Κολοβός. Έχω ακούσει ΠΑΡΑ πολλά για την αξία του. Γνωρίζει κανείς κατι σχετικό για το παλικάρι?

br fun_atic είπε...

Αν μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή: Τον είδαμε σε δύο φιλικά. Είναι το πουλέν του general tanz. Μάλλον ο Στρατηγός μπορεί να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.Γενικά στα τελευταία φιλικά έπαιξαν πολλοί πιτσιρικάδες. Δεν είδα κάποιον που να έβγαλε μάτια...

Αν μιλάμε για την ταβέρνα Κολοβός στην Αγία Παρασκευή είμαι ο άνθρωπός σου. Ξέρω τα πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για την εξυγίανση του ΠΑΟΚ πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους φορολογούμενους πολίτες που σήκωσαν σημαντικό βάρος...

Ron Barceló είπε...

Χρησιμες κ οι 2 πληροφορίες, κοιλιόδουλος γαρ.
LOL
Αναμένω στρατηγική ανάλυση για το πουλέν.

zamis είπε...

Σιγα να μην περασουν τα ορκ σε ομιλο τσου-λου.Ενας γυρος και πολυς τους ειναι

zamis είπε...

@Brf
ΦΥΣΙΚΑ ο Σιτο ειναι ενας εκ των 4 στυλοβατων...ρητορικο το ερωτημα σου

Griniaris είπε...

Εγώ πάντως θα επιμείνω λίγο στους 23 ποδοσφαιριστές.Όχι τίποτα άλλο αλλά αν είναι έτσι προβλέπεται μεγάλη σφαγή.Αυτή τη στιγμή έχουμε 31.Με βάση το σκεπτικό Κιντή σίγουροι θεωρούνται Γιόνσον,Όμο,Ριέρα,Μπάλαμπαν,Λόλο,Σάμαρης,Αναστασόπουλος,Κοντοές,Τσότσαλιτς,Κοντοχρήστος,Γουνδουλάκης.Αυτοί είναι 11,και 3 τερματοφύλακες πάμε στους 14,και 2 μικροί πάμε στους 16.Απομένουν 7 θέσεις για να βολευτούν τα ταλέντα που θα έρθουν,οι άλλοι δύο έμπειροι και κάποιοι από τους υπόλοιπους.Σκούρα τα πράγματα...

br fun_atic είπε...

Όλες οι ομάδες έχουν επιβαρύνει τους φορολογούμενους (κι εμείς ακόμη σε κάποιο βαθμό). Όμως ο Π.Α.Ο.Κ έχει και πραγματικά έσοδα. Πολλά διαρκείας, μεγάλες πωλήσεις στην μπουτικ κ.λ.π
Το μυστήριο είναι που βρήκε τη "μαγιά" για να ξεκινήσει το τριετές πλάνο, καθώς η φτώχεια τους τότε ήταν απερίγραπτη...

Αν ο Σίτο θεωρείται έμπειρος των 500.000, τότε βλέπω να φέρνουμε μόνο αραπάκια. Έχουμε κλείσει από έμπειρους (Φαμπιάν, Κούμο, Σίτο, Φανούρης,Μπόσκο, Γιόνσον,Λάτκα, Μανιάτης, Τζαβέλλας, - δεν ξέρω βέβαια αν όλοι αυτοί παίρνουν 500.000), εκτός κι αν δώσουμε αυτούς ή όσους περισσεύουν προκειμένου να μείνουμε με 4 έμπειρους και φέρουμε 4 των 500.000. Αυτό βέβαια λέγεται καραμπινάτη μείωση.

Προτρέχουμε βέβαια, αλλά λέπω να περνάμε μεγάλες αγωνίες καλοκαιριάτικα...

Griniaris είπε...

Χάθηκε μία γραμμή...Αναστασόπουλος,Κοντοές,Τσότσαλιτς,Κοντοχρήστος,Γουνδουλάκης...

zamis είπε...

Γιατι θεωρεις σιγουρους Μπαλαμπαν και Λολο?

Griniaris είπε...

Γιατί τον Μπάλαμπαν δεν τον παίρνει κανείς και το Λόλο δε συμφέρει να τον δώσουμε φέτος...

br fun_atic είπε...

Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ... Ειδικά με τον Λόλο έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια...

Και ο Μπόσκο είναι βέβαια αμφίβολος, γιατί μπορεί να μας φέρει πρόταση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα...

zamis είπε...

Εγω λεω οτι για τον Μπαλαμπαν μπορει να τα βρουν στην αποζημιωση(ευχομαι δλδ)και για τον Λολο μπορει να ψαχνονται(απευχομαι δλδ)

br fun_atic είπε...

Πάντως για να ρωτάει ο Τηλέμαχος Βαρβαρέσος, υποθέτω ότι δεν βρισκόμαστε και σε τόσο τακτική επικοινωνία με Μοντεβίδεο. Ελπίζω να μην συνδεθούμε με Κάιρο στο τέλος.

Griniaris είπε...

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθιμένοι να δώσουν αποζημίωση σε παίκτη και μάλιστα με παχυλό συμβόλαιο για να φύγει,γιατί να ψάξει ο ίδιος για ομάδα το θεωρώ τελείως απίθανο.
Όσο για τον Λόλο είναι πιθανό αλλά για μένα θα είναι μεγάλη βλακεία,εκτός αν ξέρουν κάτι που εμείς όχι...

br fun_atic είπε...

Τον υποτιμάς. Πέρσι πως κατάφερε να βρει ομάδα (εμάς) και να φύγει από την Ντιναμό Ζάγκρεπ; Δεν έτρεχαν οι Κροάτες πανικόβλητοι να καλύψουν το κενό και αγόρασαν τον Παπαδόπουλο; Σημειωτέον το πατριωτάκι μας πήρε μεταγραφούλα για την Ισπανία...

Αλήθεια, με τον Κοιλιάρα τι θα γίνει;;; Τον έχουμε; Δεν τον έχουμε; Μετράει στους 23; Πήρε παιχνίδια στα πόδια του από την ομάδα της καρδιάς του;;;Τελικά όντως φίλε. Μεγάλη γάτα ο Παπουτσάκης. Μας την έφερε δύο φορές με τον ίδιο παίκτη.

Griniaris είπε...

Ναι,εμάς δε μας έκανε ο Παπαδόπουλος.Θέλαμε τον Σούπερ....

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο από πωλήσεις αφενός και από τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν αυτές αφετέρου. Το άσχημο είναι ότι ο οι καλές προτάσεις ενδέχεται να γίνουν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου όπως στην περίπτωση Τζιμπούρ και μετά να μην υπάρχει χρόνος για σοβαρές μεταγραφές.
Εν τω μεταξύ όσο γράφουν οι εφημερίδες τόσο περισσότερο ανησυχούμε εμείς διότι δεν υπάρχει κάτι από το οποίο να πιαστούμε και να νιώσουμε λίγη αισιοδοξία και το ύψος του μπάτζετ το οποίο είναι αποδεκτό ότι επιβάλλεται να μειωθεί, είναι το λιγότερο που προσωπικά εμένα απασχολεί.
Κυρίως με απασχολεί ο κ. Κιντής ο οποίος φαίνεται δραστήριος και με ισχυρό κίνητρο αλλά καλείται να υλοποιήσει ένα σχέδιο ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ για να το φέρει εις πέρας.
Το μόνο που πραγματικά δίνει κάποια σιγουριά είναι η παρουσία και η φερεγγυότητα του Τσακίρη που θα αναλάβει να μαζέψει τα τυχόν σιντρίμια.
Και κάτι τελευταίο όταν μπω σε ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός θα οδηγήσει για πρώτη φορά στην ζωή του δεν επιτρέπω σε κανένα να μου λέει μην ανησυχείς....ας δούμε πρώτα και μετά ας κρίνουμε....

br fun_atic είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/83893-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CE%BA

μεγάλη ταύτιση απόψεων βλέπω...

Αν το μέλλον της α.ε.κ είναι οι μανωλάδες, τότε θα μιλάμε για την πιο κακομούτσουνη ομάδα του πρωταθλήματος. Αν θέλεις να ενδιαφερθεί η Α.Ε.Κ για σένα Σίτο, πρέπει να το κόψεις το ντεκαπάζ... Τους αρέσει πιο μπρουτάλ λούκ :)

Katrinos είπε...

Οπότε πάλι στα σκοτάδια είμαστε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα.

Y.Γ, Τι να ενδιαφερθεί η αεκ για το Σίτο? Αυτοί δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν.

Katrinos είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10487&subid=2&pubid=9042676

Πάλι θα δούμε οριεντάλ σκηνές....

br fun_atic είπε...

θυμάσαι βέβαια ότι αν και δεν έχουν μαντήλι, μας έχουν πάρει τους Τζιμπουρ και Μάκο...

br fun_atic είπε...

Λόγω ονόματος είμαι με τον Βύζαντα, λόγω χρωμάτων με τα Τρίκαλα (νομίζω έχουμε ίδια χρώματα).

Κάθε χρόνο θα έχουμε τα ίδια; Πέρσι είχε γεμίσει ο κόσμος πρεζάκια. Μας χάλασε και το ταρτάν

Katrinos είπε...

Br
τότε νομίζαμε ότι έχουν μαντήλι , μετά καταλάβαμε
ότι ήταν σκατωμένο.
Ελπίζω ότι τώρα ξέρουμε.

cdu είπε...

Γειά χαρά μετά από καιρό.
Δηλαδή τι χαρά; Μιά από τα ίδια βλέπω και φέτος. Μικρό ρόστερ που δεν δουλεύει - όπως είδαμε πέρυσι -, διώχνουμε παίκτες πριν πάρουμε παίκτες, πάλι καινούργιος προπονητής, πάλι κάποιοι μιλάν για παίκτες στη ΑΕΚ, ο Ρεχάγκελ μας την έκανε με τον Μανιάτη. Και οι περίφημες εξηγήσεις/αποκαλύψεις για τα σαπάκια, τις τρύπες κλπ του παρελθόντος ξεχάστηκαν. Να το πώ για τελευταία φορά: οι τύχες τις ομάδας παραδόθηκαν άνευ όρων σε ένα άνθρωπο που φαίνεται εξαίρετος επαγγελματίας αλλά σε άλλο χώρο. Σαν να πας για τον πονόδοντο σου στον πολ. μηχανικό που σού κτισε το σπίτι. Μακάρι να πετύχει αλλά ούτε το σχέδιο μου αρέσει, ούτε το execution.

amanAM είπε...

Να είμαστε σοβαροί, όσο είναι δυνατόν. Εγώ για παράδειγμα, αγαπάω Φανούρη, και συμπαθώ πολύ τον Σκούφαλη. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι οι παίκτες που θα οδηγήσουν τον Πανίωνιο πιο ψηλά. Ο καλός Φανούρης, ίσως... Αλλά για πόσο καιρό θα είναι καλός? Σε 1-2-3 παιχνίδια τον χρόνο? O Φανούρης των φιλικών με Λεβαδειακό και με Αστέρα, μπορεί να είναι ο ηγέτης των πιτσρικάδων.

Από την άλλη, αντιπαθώ παίκτη του Πανιωνίου από Μπ.
Όλοι οι Μπ να σηκωθούν και να φύγουν!!!

Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μπαρόνι και Μπάλαμπαν, να φύγουν άμεσα.

Ο Ανδριόλας επίσης, έχει αποδειχτεί λίγος. Καστελιόνι και Νικολάου, no thanks.

Μανιάτης, Τζαβέλας, Κουμο είναι προφανές ότι θέλουν να φύγουν, οπότε... δύσκολα τους κρατάς. Ας πάνε όπου θέλουν, αρκεί να φέρουν και κάνα φράγκο.

Εάν φύγουν και Ριέρα και Εστογιανόφ, τι περισσεύει?

Πάμε να δούμε λοιπόν τι περισσεύει:

Κοντοές, Ομο , Λάτκα, Τσότσαλιτς, Γιόνσον, Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κούκετς, Κοντοχρήστος, Κούρντι, Σάμαρης, Σίμωσης, Λουκίνας, Κολοβός

14 παίκτες. Να πάρουμε 2 τερματοφύλακες, 16 παίκτες. 2-3 από τους φευγάτους να μην φύγουν τελικά, ας ελπίσουμε ο Φαμπιάν και ο Σίτο να είναι σε αυτούς που θα μείνουν, θα φτάσουμε τους 18 με 19.

Μας λείπουν 2-3 έμπειροι, και 2-3 ταλαντούχοι ακόμα πιτσιρικάδες.

Να μαζέψουμε και καμιά 15αριά νέους από 16-20 ετών, να βγούν από αυτούς 5 για του χρόνου και άλλοι 5 για του παραχρόνου.

Αυτό είναι το μέλλον. Ας δούμε Κοντοχρήστους, Αναστασόπουλους, Λουκίνες, Κολοβούς, κλπ να τρώνε σίδερα και να παίζουν μπάλα, και χτυπάμε μέχρι και πρώτες θέσεις.

Εμένα, γιατί μου φαίνεται λογικό?

Griniaris είπε...

Γιατί η αρμύρα και το τσίπουρο καταστρέφουν εγκεφαλικά κύτταρα...:)

Griniaris είπε...

Αν ήσουν λογικός θα ήσουν Πανιώνιος;

ΥΓ.Να γράψω κι άλλα ή σε κάλυψα;

br fun_atic είπε...

το θέμα δεν είναι αν όλοι αυτοί είναι καλοί παίκτες ή αν είναι εξελίξιμοι. Το θέμα είναι αν όλοι αυτοί μπορούν να οδηγήσουν τον Πανιώνιο στην Ευρώπη, που είναι ο βασικός μας στόχος. Αυτό μπορεί να εξαρτηθεί από την ποιότητα και την υγεία των έμπειρων του 500αρικου.

amanAM είπε...

Με κάλυψες!

amanAM είπε...

Αδελφέ εν Πανιωνίω Μπρφάνιε,

Γιατί αμφιβάλεις ότι με Κοντοχρήστο και με Λουκίνα δεν μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη?

Μπορούμε.

Εδώ βγήκε η φετινή ΑΕΚ 2η στα πλέυ οφς!!! Ο Άρης 3ος!!!!

Εάν είχαμε νικήσει κάναν Λεβαδειακό και κάνα δυο Καβάλες και Εργοτέληδες, με τα φετινά μας χάλια, θα είμασταν κι εμείς στα πλέυ όφς, με την φετινή μας ομάδα!!!

Με Σιόμους και Όβες, μέχρι τσάμπιονς λήγκ χτυπάμε...

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

@cdu
που είσαι φίλε; Έχουμε να μάθουμε νέα σου από την Hawaii

br fun_atic είπε...

Με αυτά που έχω δει μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει κάποιος από την πιτσιρικαρία που να μου έχει δώσει σπουδαία δείγματα γραφής. Αυτό δε σημαίνει τίποτα γιατί είναι νέοι και στα χέρια ενός καλού προπονητή μπορούν να εξελιχθούν πολύ.

Ξεχνάω πάντα ένα πράγμα. Τον Μπάγκσμπο (θα τον λέω Μπαγκς Μπάνυ, γιατί έχω διαρκώς την εντύπωση ότι τον γράφω λάθος). Μπορεί αυτός να είναι το κλειδί τη ομάδας. Είναι προφανές ότι όταν ποντάρεις σε εργοφυσιολόγο, προφανώς και θέλεις να φτιάξεις ομάδα με τρελές αντοχές. Εκεί παίζουν μπάλα οι πιτσιρικάδες και πράγματι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Η εντύπωσή μου (δεν έχω την παραμικρή πληροφόρηση) είναι ότι ο Κιντής ήξερε τον Μπάνυ και ο Μπάνυ μας πρότεινε τον Στόρε. Μου χτυπάει καμπανάκι το ραντεβού Στόρε - Κιντή στη Δανία. Άρα ο τύπος μπορεί και να είναι πολύ πιο ισχυρός απ' όσο νομίζουμε και τελικά η ομάδα να είναι δικό του δημιούργημα.
Μην τα πάρετε σοβαρά τα όσα γράφω. Μάλλον βγάζω επαγγελματικές μου διαστροφές :)

antunix είπε...

Δεν τα παρατά έτσι εύκολα τα όπλα, ο Μανόλο.
Γεννημένος μαχητής!!!!
Επιτέλους υπάρχει σκέψη για σοβαρό τερματοφύλακα!!!

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=210645

Griniaris είπε...

Δηλαδή ο Μπάνυ είναι η μεγάλη μου ευκαιρία να συνδεθώ επαγγελματικά με την ομάδα;
Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι απέτυχε ολόκληρος καθηγητής αθλητικής φαρμακολογίας...

br fun_atic είπε...

Θυμάμαι καλά ότι πέρσι η μεταγραφή του Γκσπούρνινγκ στην Τουρκία θα έφτανε στο 1,0 εκ ευρώ και όμως δεν έγινε. Το 1,5 είναι υπερβολικό όπως βέβαια και οι 400.000 αστείες.
Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί δεν πήραμε τον Μπλάζιτς.

br fun_atic είπε...

Όταν ο εργοφυσιολόγος έχει εργαστεί στην Ιταλία, κάτι θα ξέρει από ασπιρίνες.Θυμάστε βέβαια τα προβλήματα που είχαν διάφορες ομάδες...

cdu είπε...

Δέν πήραμε τον Μπλάζιτς γιατί είχαμε καλύψει τα quota σε Μπ, που λέει και ο αρμυροδαρμένος. Εξάλλου εκτός από τα Μπου του Αμαναμαν (ρε φίλε, γιατί συνέχεια ξεχνάς τον Μπουβάλ;) ήμασταν μια Μπούρδα και στο τέλις μείναμε Μπουκάλα.

cdu είπε...

Ωχ, πως μου ξέφυγε; Με Μπάγκσμπο (χείροτερα ως Μπαγκς Μπάνυ) ξαναμαζεύουμε Μπου.
Πάντως μεταξύ μας, εντελώς πρωτοποριακό αυτό, να ξεκινάς μεταγραφές από εργοφυσιολογο. Δυό τρεις τέτοιες ντρίπλες ακόμη και τους τρελάναμε όλους.

amanAM είπε...

δεν το πιστεύω!!!
Και ο εργοφυσιολόγος μας είναι κι αυτός ένας Μπ?

Ας ελπίσουμε πως ο Μπάγκς Μπάνυ θα είναι η εξαίρεση του κανόνα των Μπ, αλλιώς καήκαμε!!!

Φέτος όπως τσουλάει το πράγμα, δεν μου έχει μείνει κέφι ούτε να θαλασσοδαρθώ. Να αυτομαστιγωθώ στο Σύνταγμα θέλω, αφού το κάψω το μπ την Βουλή. Μπ και η Βουλή όπως βλέπετε.

Μπ ρφάνιε, προλαβαίνεις να αλλάξεις όνομα, πριν το προσέξω πως κι εσύ ένας Μπ είσαι...

Griniaris είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/84043-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...

br fun_atic είπε...

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ξεσπαθώνει ο Τηλέμαχος Βαρβαρέσος. Μεταξύ άλλων γράφει:

"...Το να διώχνεις, πάντως, παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα (αναφέρεται στους Σκούφαλη και Ανδριόλα) και έχουν συμβόλαια, χωρίς να έχεις βρει τους αντικαταστάτες τους, δεν δείχνει ακριβώς ευφυΐα στη διαχείριση του δυναμικού.(τρίποντο)

Επίσης το να ξεκινάς τις απομακρύνσεις από Έλληνες που έχουν διακριθεί και όχι από ξένους που δεν έχουν προσφέρει ούτε στο ελάχιστο και μάλιστα "παίζει" να παραμείνουν (μήπως επειδή κάθονται στα ακριβά συμβόλαιά τους;) ειλικρινά δεν το καταλαβαίνουμε. ( κάρφωμα αλά Τζόρνταν).

Και ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα πλήρωσε μεταξύ άλλων ότι δεν είχε βάθος πάγκου...".(εδώ σολάρει)

Αγαπητέ Τηλέμαχε, όταν έμαθες ότι θα μειωθεί το μπάτζετ στα 5.000.000, πως νόμιζες ότι θα γίνει; Και μια που έχεις απορίες, γιατί δεν ρωτάς και κάτι άλλο; Από τα χρήματα που θα εισπράξουμε από τις μεταγραφές, πόσα θα επανεπενδυθούν στην ομάδα και πόσα όχι; Υπάρχει ποσοστό χρημάτων που θα καλύψει τη μαύρη τρύπα;

Συγνώμη που αναφέρομαι στο θέμα της Μ.Τ (Μαύρης τρύπας). Ξέρω ότι το θέμα αυτό ανάβει τα λαμπάκια στον tommysquare.

Griniaris είπε...

Μάλλον ο Βαρβαρέσος διαβάζει το blog...

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω αν διαβάζει το μπλογκ. Αυτό που ξέρω είναι πως θέτει κάποια λογικά θέματα.
Το ζήτημα είναι άλλο.
Αν είμαστε συνεπείς σε όσα λέμε, τότε καλά κάνει ο Στόρε που ψάχνει για πιτσιρικάδες και μάλιστα από τις Ακαδημίες μας. Κατά καιρούς έχουμε γράψει πολλές φορές ότι θα δίναμε πολλές ευκαιρίες σε μια τόσο νεανική ομάδα.
Το κέρδος είναι προφανές γιατί δίνεις ευκαιρίες σε νεαρούς που δεν σου στοιχίζουν τίποτα και μετά μπορείς να τους μοσχοπουλήσεις.
Έχουμε όμως παίκτες που να μπορούν να στελεχώσουν άμεσα την πρώτη ομάδα; Και εδώ κολλάει ο Όμο. Ο Σούλης είναι μακράν ο πιο βελτιωμένος παίκτης του Πανιωνίου. Δεν θα έλεγα ότι και πάλι είναι ιδανικός για τη θέση, ούτε ότι θα έπρεπε να έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Όμως πράγματι βελτιώθηκε πολύ. Έχουμε υπόψιν όμως πόσο μας στοίχισε το αγροτικό του Σούλη; Αν το μετρήσουμε σε βαθμούς, σχεδόν την Ευρώπη.
Αν λοιπόν φέτος υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουμε να τους πετύχουμε με τόσους άπειρους παίκτες; Φτάνει το ταλέντο των έμπειρων και η τεχνογνωσία του Μπαγκς Μπάνυ;

Σαφώς λοιπόν κι έχουν βάση τα ερωτήματα του Βαρβαρέσου. Πολύ φοβάμαι ότι θα αργήσουμε να βγάλουμε αγωνιστικά συμπεράσματα, δεδομένου ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουμε κάνει την παραμικρή μεταγραφή, για να καταλάβουμε έστω που πάει το πράγμα.

Griniaris είπε...

Στην περίφημη τότε συνάντηση ο Κιντής είχε δεσμευτεί για πλήρη ενημέρωση των φιλάθλων ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και φήμες.Έγινε μια συνάντηση με κάποιους "ανεπιθύμητους" παίκτες.Οι φίλαθλοι δεν έχουν δικαίωμα να μάθουν ποιοί είναι αυτοί;Με ποιό σκεπτικό φεύγουν,τους απέρριψε ο Στόρε από τα δύο φιλικά και τα dvd;
Συνήθως ξεκινάς από τη συμπλήρωση της ομάδας και μετά βλέπεις τι περισσεύει.Τέλος πάντων...

br fun_atic είπε...

Η περίπτωση του Νικολάου είναι χαρακτηριστική. Γράφει η σημερινή sporday ότι μετά από επαφή που έγινε το Πάσχα, η διοίκηση του είπε ότι θα του απαντούσε σε δύο ημέρες. Απ' ότι καταλαβαίνω, από τότε περιμένει πάνω στο τηλέφωνο, όπως ο Κωνσταντίνος(όχι ο δικός μας, ο τέως) το τηλεφώνημα του Καραμανλή.
Αφού λοιπόν κατέστη φανερό από το Πάσχα ότι δεν θα συνέχιζε, δεν μιλάμε για επιλογή ούτε του Παράσχου, ούτε του Στόρε.
Αν λοιπόν απομακρύνεις έναν παίκτη, χωρίς να έχει κριθεί από τον καθ' ύλην αρμόδιο, είναι προφανές ότι γίνεται κατά κύριο λόγο για οικονομικούς λόγους.

Κάτι άλλο που είναι σημαντικό και πρέπει να αρχίσουμε να το ψάχνουμε (σιγά μην βρούμε άκρη) είναι το ποιος φέρνει τον κάθε παίκτη και αν ο παίκτης παραμένει στην ομάδα για όσο χρόνο βρίσκεται σε εύνοια το πρόσωπο που τον επέλεξε.

Griniaris είπε...

Καλά η τελευταία παράγραφος είναι, όχι κάρφωμα αλά Τζόρνταν αλλά σπάσιμο μπασκέτας...