Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

update για το περίπτερο

Ύστερα από την ανάρτηση δύο κειμένων στο site panioniosnet.gr σχετικά με το περίπτερο της ομάδας στην πλατεία και την χρήση της δικής μου φωτογραφίας, θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα.
Πράγματι το περίπτερο παρουσιάζει ελλείψεις με κυριότερες, κατά την γνώμη μου, την ανυπαρξία έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού για την προώθηση της κατασκευής του νέου γηπέδου. Ως προς αυτό πιστεύω ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία προώθησης, όμως μπορεί να μειωθεί η ζημία αν οργανωθούμε καλύτερα τις επόμενες ημέρες.
Προσωπικά δεν με πείραξε η πώληση ειδών. Πιο πολύ με πειράζει που πολλές φορές ο ερασιτέχνης καθυστερεί την καταβολή των δεδουλευμένων των προπονητών.
Ανεξάρτητα από τις ελλείψεις του περιπτέρου, θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους που το «τρέχουν». Είναι άξιοι άνθρωποι, που εκτιμώ και που σίγουρα προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα υπό αντίξοες συνθήκες.

53 σχόλια:

Griniaris είπε...

Είδα κι εγώ το περίπτερο και πραγματικά η εικόνα με ενόχλησε.Μέχρι που προχώρησα πιο κάτω και είδα το περίπτερο της ΠΑΕ Πανιώνιος.
Διπλάσιο από αυτό του ερασιτέχνη.Στο κέντρο του υπήρχε μεγάλη οθόνη που έπαιζε συνέχεια το σποτάκι του νέου γηπέδου καθώς και στιγμιότυπα από μεγάλες νίκες της ομάδας.Μπροστά αριστερά,πάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι,δέσποζε η επιβλητική μακέτα του νέου γηπέδου.Δίπλα υπήρχαν πάμπολλα ενημερωτικά φυλλάδια πού έπειθαν τον κόσμο για την αναβάθμιση της περιοχής με το νέο γήπεδο.Η διακόσμηση του περιπτέρου τέλεια,με φανέλες μεγάλων παικτών της ομάδας και φωτογραφίες από ιστορικές στιγμές.Δεξιότερα υπήρχαν τα φυλάδια για τα διαρκείας τα οποία,όπως έμαθα,για περίπου μία ώρα κάθε μέρα μοιράζονταν στον κόσμο από παίκτες της ομάδας.Οι ίδιοι μάλιστα υπέγραφαν και φανέλες που χαρίζονταν σε όσους έκαναν επί τόπου προεγγραφή και έδιναν προκαταβολή για διαρκείας.
Χαμογελούσα ενθουσιασμένος μπροστά από το περίπτερο,όταν ένα παιδάκι με φανέλα του Εστογιανόφ και μια μπάλα στο χέρι έρχεται και μου λέει:"Κύριε,κάθεστε πιο πέρα γιατί εδώ είναι το τέρμα;"Γύρισα την πλάτη κι έφυγα με τη σκέψη,ευτυχώς είμαι Πανιώνιος...

br fun_atic είπε...

Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις και προβλήματα. Τα μεγαλύτερα είναι η έλλειψη της μακέτας του γηπέδου, της τηλεόρασης με το καταπληκτικό σποτ και τα φυλλάδια. Από την άλλη, βλέποντας τις κοπέλες που είναι εκεί και εργάζονται από τις 18:00-23:00 καθημερινά και τον Τσελέντη που κάνει ό,τι μπορεί δεν θέλω να είμαι σκληρός στην κριτική μου.

Άλλη μία έλλειψη είναι η απουσία αιτήσεων εγγραφής στον ερασιτέχνη.

Εάν βέβαια ο στόχος ήταν να εκμεταλλευτούμε το περίπτερο για την προβολή των διαρκείας και του νέου γηπέδου, μάλλον έχουμε αποτύχει. Υπάρχει βέβαια και η ρελανς του Σαββατοκύριακου.

Griniaris είπε...

Δεν αναφέρομαι καθόλου στην πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια του Τσελέντη νκαι των υπολοίπων που μάχονται με ότι μέσα έχουν.Αναφέρομαι σε αυτό και μόνο αυτό που είδα.Την παντελή απουσία της ΠΑΕ.Άραγε το νέο γήπεδο δεν αφορά την ΠΑΕ;Τα διαρκείας δεν αφορούν την ΠΑΕ;

Unknown είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΒΡΕΙΚΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ
ΜΕΤΑ?

lefterix είπε...

Πάντως το φιλικό το Σάββατο στις 6.00, είναι επιβεβαιωμένο...
Κρίμα πού δε θα γίνει Παγκόσμιο...
Υ.Γ.
Εγώ θα πάω, γιατί τα στερητικά έχουν αρχίσει...

br fun_atic είπε...

Φυλλάδιο για το γήπεδο ΔΕΝ υπάρχει. Το μόνο φυλλάδιο που υπάρχει είναι αυτό για τα διαρκείας.
Σήμερα είδα και την τηλεόραση. Από τη στιγμή που μπήκε3 μαζεύτηκε κόσμος στο περίπτερο. Άρα υπάρχουν δύο συμπεράσματα. 1. Ότι η τηλεόραση πρέπει να παίζει συνέχεια και 2 ότι το σποτ αρέσει πραγματικά.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί, εφόσον πωλούνται προϊόντα, διατείθενται μόνο κάποια πολύ εξεζητημένα (σε τεράστια νούμερα), ενώ είναι βέβαιο ότι στην μπουτκ υπάρχει υλικό το οποίο είναι καλύτερο, φθηνότερο και πωλείται σε προσφορά.
Χάυθηκε να υπάρχει στο περίπτερο η μπλούζα και το καπελάκι του ρεκόμπα ή κάποια από τις φανέλες σε παιδικά νούμερα; Η τιμή είναι εξαιρετική. Γιατί να τρέχει ο άλλος στην μπουτικ όταν θα μπορεί να την αγοράσει στην πλατεία.
Συνεπώς ούτε πουλάμε, ούτε ενημερώνουμε. Κρίσιμο βέβαια θα είναι το Σαββατοκύριακο

br fun_atic είπε...

@ Lefteris
Λευτεράκο πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Το μήνυμά σου το περιμένω κάθε μήνα. Έχω προβλήματα με το κινητό μου, γι αυτό δεν σου απάντησα. Και απ' ότι φαίνεται θα τα έχω για καιρό. Ας είναι καλά ένας φιλόστοργος πατέρας...

Δεν είπε κανείς ότι δεν θα γίνει παγκόσμιο. Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να έρθω. Δεν θα χάσει και η Βενετιά βελόνι αν κάνετε παγκόσμιο χωρίς εμένα. Πείτε ότι το θέλετε και θα το κανονίσω. Αυτό είναι όλο.

lefterix είπε...

Καλησπέρα φιλαράκι...
Το πρόβλημα με το κινητό σου το γνωρίζω, οπότε ήξερα ότι δεν θα απαντήσεις...
Άρα there is no problem...
όμως Παγκόσμιο χωρίς Μπουρουφίξ δεν είναι Παγκόσμιο... Είναι ημιτασιόν...
Πάντως επειδή θα πάω έτσι κι αλλιώς στο φιλικό, άμα υπάρχει διάθεση γιά (ημιτασιόν) Παγκόσμιο, έιμαι πάντα μέσα...

br fun_atic είπε...

Μια χαρά παγκόσμιο είναι. Καθόλου ημιτασιόν.

Costix είπε...

@brfun
Αγορακι μου, οπως και να το κανουμε, εισαι στυλοβατης των παγκοσμιων. Να δεχεσαι τους ρολους που σου δινει η ζωη, γιατι τους αποκτας επαξια.

Παντως και εγω δεν βλεπω να τα καταφερνω το Σαββατο για Παγκοσμιο, γιατι μαλλον θα εχω επαγγελματικη συναντηση με ξενους.

br fun_atic είπε...

Είναι συμβούλια με ξένους ή τα "συμβούλια με τους Ελβετούς" των Ελληνικών ταινιών;;;;;

Costix είπε...

Ναυπηγειο απο την Κορεα μονον.
Ευτυχως καπως τα κουτσοβολευει η ναυτιλια και υπαρχει δουλιτσα.

br fun_atic είπε...

Είδα σήμερα το φυλλάδιο για το νέο αθλητικό κέντρο. Πραγματικά πολύ καλό. Αν το είχαμε και μερικές ημέρες νωρίτερα.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Ο Γαλαξίας είναι άδειος. Μπορεί να παραχωρηθεί στον Πανιώνιο, έστω και έναντι κάποιου ενοικίου για δύο χρόνια;
Θα ήταν σπουδαίο να είχαμε ένα Πανιώνιο κέντρο στη μέση της πλατείας όπου θα μπορούσε ο καθένας να ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για τα θέματα του Πανιωνίου, θα μπορούσε να εγγράφει τα παιδιά του, να πληρώνει συνδρομές και να εκδίδει τα διαρκείας του.
Νομίζω ότι μια τέτοια κίνηση θα είχε πολλαπλά οφέλη και για τον Δήμο και για την ομάδα.
Πάνω απ' όλα, θα με ενθουσίαζε η ιδέα να κυματίζει η σημαία του Πανιωνίου στο κέντρο της Νέας Σμύρνης.

Panos είπε...

Κατ' αρχάς καλώς σας βρήκα. Σας διαβάζω καιρό αλλά δεν είχα ξαναγράψει.
Ο Γαλαξίας είναι μια πονεμένη ιστορία. Από τότε που έληξε η ενοικίαση του, από τον Δήμο, ως καφετέρια, παραμένει κουφάρι μέσα στο κέντρο της Πλατείας. Στην πορεία πέρασε από μια κατάληψη περίπου ενός έτους, που απλώς επιβάρυνε την κακή κατάστασή του.
Πραγματικά είναι ο ιδανικός χώρος για να γίνει το 'στρατηγειο' του Πανιωνίου. Κέντρο ενημέρωσης του Συλλόγου, σημείο έκδοσης εισιτηρίων και διαρκείας, σημείο εγγραφής μελών και αθλητών, Αθλητικό Μουσείο της Μικρασίας, ότι και να πείτε το έχουμε σκεφτεί...
Αλλά... Έχουμε έναν Δήμο που στέκεται άτολμος μπροστά σε τέτοια θέματα. Από φόβο μην τυχόν γίνει "κέντρο εμπορίου"* το αφήνει να πεθάνει.
Κι ενώ θα μπορούσε να δείξει τόλμη και να το δώσει στον μόνο φορέα της Πόλης που έχει το ειδικό βάρος να το συντηρήσει και να το αναπτύξει (ναι τον Πανιώνιο λέω) είναι για μια ακόμη φορά δέσμιος αυτής της απίθανης λογικής "κράτος=καλό, ιδιώτης=απόλυτο κακό"
Για το ζήτημα του περιπτέρου στην πλατεία τα λέμε αργότερα.

υ.γ. ακούω περί Παγκοσμίου καιρό τώρα. Πρέπει να κάνω κάτι για να προσκληθώ;

amanAM είπε...

Για να συμμετάσχεις σε παγκόσμιο, πρέπει πρώτα να πείσεις τις φίλες του Μπρφάνιου ότι... δεν είναι εποχές για γάμους, για οικογένεια, κλπ.

Είναι εποχές για αχαλίνωτο σεξ, μετά από μεγάλη τσιπουροκατάνυξη σε ταβερνάκι της Νέας Σμύρνης!

Ας έφερνε ο Μπρφάνιος την φίλη του σε Παγκόσμιο, αντί να τρέχει ο ίδιος στον γάμο της, που ως γνωστόν εν τέλει σκοτώνει το σεξ.

Τα παγκόσμια συμπόσια, είναι μια παράδοση που δημιουργήθηκε, η οποία πηγάζει από την αρχαία Ελληνική ιστορία μας, εμείς οι σύγχρονοι Πανιώνιοι τρώμε και πίνουμε και φιλοσοφούμε πάνω στα τρέχοντα θέματα του Παν-Ιωνίου!

Επειδή δεν μένω στην Ν Σμύρνη εδώ και πολλά χρόνια, κι επειδή μόλις πληροφορήθηκα πως ο Γαλαξίας είναι κενός, θα πρότεινα να βάλουμε μερικά αρνιά να τα ψήσουμε στην σειρά, μπροστά στον Γαλαξία, για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάσταση του!!!

Η σημειολογία θα είναι προφανής, και η άνοδος της χοληστερίνης εξασφαλισμένη!

br fun_atic είπε...

φίλε Panos
χαίρομαι πολύ που συμμετέχεις. Η θέση σου στα επόμενα παγκόσμια είναι απολύτως εξασφαλισμένη (σαν το Χριστό νοιώθω, με την βασιλεία των ουρανών...).

@ΑΜΑΝΑΜ

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν πηγαίνω σε γάμο, αλλά στην πιο χαζή στιγμή της ζωής της.

br fun_atic είπε...

υ.γ
αν ο Πανιώνιος δεν αποκτήσει κάποιου είδους πολιτικό σκέλος, δεν κάνουμε τίποτα.

br fun_atic είπε...

Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,Ευτύχης για Δήμαρχος,

br fun_atic είπε...

@Panos
Εκτός από τον Δήμο, μπορεί να είμαστε κι εμείς άτολμοι. Ζητήσαμε ποτέ επίσημα τον Γαλαξία; Κι αν το κάναμε με ποιο τρόπο;

Αν στο μέσον μιας κρίσιμης προεκλογικής περιόδου (γιατί η παραίτηση Κουτελάκη έχει φέρει τα πάνω κάτω) παρουσιάζαμε υπογραφές για το θέμα του Γαλαξία, πιστεύεις ότι οι άτολμοι πολιτικοί δεν θα σκέφτονταν τις ψήφους πίσω από τις υπογραφές;

Δεν είναι δύσκολο να γίνει συλλογή υπογραφών για το οποιοδήποτε θέμα μας ενδιαφέρει, είτε στην πλατεία, είτε κατά την διαδικασία έκδοσης των διαρκείας, είτε στο γήπεδο.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Χριστόδουλος. Δεν τον ενδιέφερε σώνει και καλά να πετύχει το θέμα των ταυτοτήτων. Τον ενδιέφερε περισσότερο να παρουσιάσει στη διοίκηση εκατομμύρια υπογραφές, ως ένα δείγμα δύναμης. Τους έλεγε: "Κοιτάξτε πόσους ψηφοφόρους επηρεάζω". Μόνο από τέτοια καταλαβαίνουν...

Griniaris είπε...

Όλα περικλείονται στο γεγονός ότι μόνο εμείς βλέπουμε την ομάδα μας μεγάλη.Ο Γαλαξίας είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά όντως ποιός να το ζητήσει;Όλοι εμείς που μεγαλώσαμε στον Γαλαξία,όλοι οι παλιοί Νεοσμυρνιώτες λυπούνται να τον βλέπουν σε αυτό το χάλι και θα ήθελαν να γίνει ένα Πανιώνιο κέντρο.Αλίμονο αν χρειάζονται υπογραφές για να δοθεί ζωή από την ομάδα της πόλης στο πιο όμορφο σημείο της.Οι υπογραφές μου θυμίζουν τις παλιές ταινίες που τις μάζευαν για να διώξουν την πουτάνα από την πολυκατοικία.Είπαμε όραμα και διάθεση χρειάζεται...

Costix είπε...

Ο μεγας Ευτυχης και η αρχοντομουτσουναρα μου ανανεωσαμε εχθες τα διακειας μας. Μαλιστα μεταφερθηκα διπλα του στην 6Β, τσακ μπαμ σεντρα. Ελπιζω οτι και ολοι οι συνΠανιωνιοι μπλογκερς να εχουν πραξει το ιδιο και να ανανεωσαν.
Καλοσωριζω και τον Πανο (PanosT??), που εφοσον ειναι αυτος που πιστευω, ειναι μεγαλη ψυχαρα και απο τους λιγους με τοση προσφορα στον συλλογο.
Πανε, εσυ δεν εισαι που βρεθηκαμε χθες εξω απο το γηπεδο??

Costix είπε...

Και κατι αλλο. Οντως εξαιρετικο το φυλλαδιο που παρουσιαζει το καινουργιο γηπεδο. Μηπως ομως επρεπε να παιζει και το εξαιρετικο βιντεο κλιπ κατα την διαρκεια της εκδοσης διαρκειας ??
Πανο, food for thought...
Παντως τηλεοραση υπαρχει στην αιθουσα

amanAM είπε...

Εγώ περιμένω να ανοίξει η πώληση στην 2.
Έχω να αναναεώσω: Το δικό μου (με έκπτωση 20%), της γυναίκας μου (γυναικείο με έκπτωση 20% ή σαν αλλοδαπής μετανάστριας, αφού έχει και ξένη υπηκοότητα), των 2 φοιτητών γιών μου (με τις όποιες εκπτώσεις σαν φοιτητές και εγκαίρως προσερχόμενων), των άλλων 2 ανήλικων γιών μου που θα πάρουν παιδικά, και 2-3 φίλοι που τους τραβολογάω στο γήπεδο για να μου κάνουν το χατήρι να έχω παρέα, όταν τα γυναικόπαιδα δεν έρχονται!!!

Δεν με παίρνει να πάω στα ακριβά. Είναι πολλά τα εισητήρια!

Μια καλή λύση, θα ήταν να ανανεώσω μόνο το δικό μου, να κάνω upgrade σε καλή θύρα, και να κάτσουν σπίτι η μέλλουσα πρώην γυναίκα μου, και τα φερόμενα σαν παιδιά μου, αφού δεν έχω κάνει ποτέ dna test, και τα φαινόμενα συχνά απατούν, οι σύζυγοι ακόμα πιο συχνά!!!

Η πιο σοφή λύση, είναι να στείλω τα απιιά στις μανάδες τους, και τις μανάδες στα χωριά τους, να έχουν να φάνε και καλά, τώρα με την οικονομική κρίση!!!

Αυτό θα ήταν το καλύτερο!

br fun_atic είπε...

@AMANAM
Αφήνεις τα γυναικόπαιδα στην 2 και έρχεσαι μαζί μας.Άσε τον Costix στην 6B. Άλλωστε είναι γνωστός ΦΛΩΡΟΣ :)

Στο επόμενο παγκόσμιο (πρέπει σιγά σιγά να το οργανώσουμε) θα έχουμε πολύ και καλό κόσμο. Άντε να δούμε αν θα ψήσω τον Αθανάσιο Διάκο :)

br fun_atic είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΜΗ χάσετε τη σημερινή συναυλία των Loco Mondo στην πλατεία.
Πολλές και ΜΕΓΑΛΕΣ εκπλήξεις!!!

Όποιος την χάσει, ΕΧΑΣΕ!!! με εμένα πρώτο :(

br fun_atic είπε...

@Griniaris
προσωπικά έχω τη διάθεση να υπογράψω ό,τι χρειάζεται προκειμένου να φύγουν οι πουτάνες από τη Νέα Σμύρνη και να ξαναγίνουμε η συνοικία που ήμασταν, πριν γίνουμε βορά στα σχέδια των εργολάβων, των πολιτικάντιδων και των άσχετων.

Costix είπε...

Φευγω για το lunch μου με τους Κορεατες. Εαν προλαβω, που μαλλον θα προλαβω, λεω να παω στις 6 στο γηπεδακι να παρω μρικες τζουρες μπαλιτσας. Να δουμε και τους Νιγηριανους κλπ κλπ. Θα παει κανενας αλλος ???

br fun_atic είπε...

Θα ήθελα να δω δίπλα σου τους Κορεάτες :)
μουχαχαχαχαχαχαχαχα

zamis είπε...

Εγω θα πηγαινα μονο και μονο γι'αυτο το λογο στο γηπεδο.

br fun_atic είπε...

Φαντάζεσαι να του καρφώσουν καμιά σημαία; Θα τον περάσουν για τον Όλυμπο.

Αν τους αρχίσει τις ιστορίες με τα ψαρικά και τα κρασιά τους βλέπω ντίρλα. Μισή τιμή θα τους τα πάρει :)

br fun_atic είπε...

φλασιά!!!

Αφού έχεις κονέ με Κορεάτες, γιατί δεν μας φέρνεις κανένα παικτάκι; Οι Κορεάτες είναι πολύ καλοί. Αν δεν μας κάνει, τον κρατάς για μάγειρα.

br fun_atic είπε...

Μπορώ να έρθω στο lunch με ένα φίλο μου από τα παγκόσμια; Με τη συγκεκριμένη τριπλέτα οι Κορεάτες θα νομίζουν ότι χάθηκε ο ήλιος :)

Griniaris είπε...

Από ότι κατάλαβα μόνος μου θα εκπροσωπήσω το blog στην 4.Κι όχι τίποτα άλλο αλλά το βάρος(κυριολεκτικά) είναι μεγάλο...

Katrinos είπε...

@Griniaris
Όχι και ο μόνος.....

Costix είπε...

Ρε, αφηστε αυτα που ξερετε !!! Ειστε ολοι αρρωστοι !!! Μα τελειως αρρωστοι !!! Ακου να σας βρω ολους στο γηπεδο σε φιλικο Μαη μηνα !!! Τραβατε με κι ας κλαιω ολοι μας !!!

br fun_atic είπε...

Θα γίνει άλλο φιλικό για τους άρρωστους που δεν μπόρεσαν να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι;;;

Είδε κανείς τους loco mondo? Ξέρετε τι έγινε;;;

Costix είπε...

Κατι ακουστηκε για φιλικο με αστερα τριπολης την παρασκευη στο κορωπι. δεν πολυβολευει. εγω το αλλο ΣΚ παω βολτα στα ισθμια, οποτε δεν δυναμαι ουτως η αλλως. χθες ελειπες εσυ και ο στρατηγος (που ησουν στρατηγε μου ??? την ειχες κοπανησει για κορθο ??)

General Tanz είπε...

Καλημερα κανονια μου.
Κωστη μου, ψες ειχα παιδικο παρτυ στο Adventure PARK στην Μαλακασα και επρεπε να κανω attend γιατι το βασανακι μου δουλευε μεχρι τις 6.

Διαβασα οτι στο φιλικο επαιξε και το πουλεν μου ο Κολοβος και μαλιστα πηγε και αρκετα καλα.
Τι ειδατε οι παροντες???

Griniaris είπε...

Ο Κολοβός πιστεύω ότι με πολλή δουλειά έχει τα φόντα να πάει ψηλά.Αυτή την εντύπωση άφησε και χτες.Γενικά πιστεύω ότι Κολοβός,Αναστασόπουλος,Κοντοχρήστος,Σάμαρης μπορούν να αποτελέσουν το Ελληνικό μέλλον του Πανιωνίου...

zamis είπε...

griniari να τα λες και on camera αυτα,σου παει το γυαλι

Griniaris είπε...

Που ήσουνα zamis χτες;Αδικαιολογήτως απών...

zamis είπε...

Εριχνα υπνους κι εβλεπα ονειρο το διηπειρωτικο:)

Griniaris είπε...

Αν έβλεπες σκηνές από το μέλλον,δικαιολογήσε...

Costix είπε...

Οντως τα καινουργια παιδια εντυπωσιασαν και ειδικα ο Κολοβος με την αφανα του. Εχει ωραια κινηση και βλεπει γηπεδο το πουλεν σου, στρατηγε μου.

br fun_atic είπε...

Κάτι μου λέει ότι είχε θέατρο χθες...

Είστε φίρμες πάντως!!!

Griniaris είπε...

Θέατρο χωρίς να έχει προηγηθεί παγκόσμιο;Δεν θα το απόλαυσε...

zamis είπε...

Ειστε καλοι ανθρωποι πανω απ'ολα..

Costix είπε...

Νομιζω οτι εχει αλλαξει κατι στην ομαδα προς το καλο. Εχουμε αρχισει να κερδιζουμε στα φιλικα !!!

Costix είπε...

zamix μου, this is that counts...

br fun_atic είπε...

επειδή μόλις τώρα κατάφερα να δω το βίντεο ντοκουμέντο του φίλου ΑΜΑΝΑΜ, έχω να πω ένα πράγμα.Δεν ξέρω αν οι Σουηδοί είναι ερασιτέχνες, αλλά κι εμείς που είμαστε επαγγελματίες δεν νομίζω ότι παίζουμε πολύ καλύτερα...Κρίνω κυρίως από το χθεσινό παιχνίδι και τα βίντεο της Α.Ι.Κ

amanAM είπε...

Εμείς κάτσαμε για πρώτη (και υποθέτω τελευταία) φορά στα επίσημα. Ίδρωσε ο κώλος μας με την δερματίνη, παρά το ότι βρισκόμασταν σε σκιά. Χάλια τα καθίσματα, άλλωστε ο κώλος μας έχει συνηθίσει στα σκληρά, και δεν βολεύτηκα στα μαλακά.

Δίνω ένα ελαφρυντικό στους παίκτες λόγω ζέστης. Η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι άθλια.

Ο Τζαβέλας μπήκε προς το τέλος, 2-3 μπαλιές που επιχείρησε ήταν για γέλια. Ο Μανιάτης προσπάθησε να κάνει κάποιες επελάσεις στην γραμμή, χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο.
Ο Μπέλιτς στεκόταν στο τέρμα του, προσπάθησε να κάνει και μια έξοδο αλλά κόπηκε σαν οφσάιντ κι έτσι η έξοδος πήγε στράφι, 2-3 φάσεις έγιναν προς το τέρμα μας, 2 γκολ φάγαμε! Ο Μπαρόνι ανύπαρκτος.

Ο Όμο έκανε μια από τις γνωστές του γκέλες, αλλά δεν την πληρώσαμε. Κατά τα άλλα ήταν καλός.

Ο Γιονσον με σαφώς καλύτερη ψυχολογία, καλούτσικος αλλά τίποτα σπουδαίο.

Αυτός που φάνηκε σαν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ήταν ο Τσότσαλιτς. Καλός και ο Κούκετς, αλλά όχι από τα καλύτερα παιχνίδια του, αλλά με το 2ο προσωπικό του γκολ, μας αποζημίωσε.

Ο Φανούρης και ο Μανόλο, είναι σταθερές αξίες. Ικανοί για τα πάντα, αλλά και για τίποτα. Εκεί που έκαναν κάτι όμορφο, ακολουθούσε η γνωστή γκέλα, η αψυχολόγητη ενέργεια, κλπ. Τι να λέμε. Πηγή χαμόγελου και γέλιου και οι 2.

Ο Μπάλαμπαν, σαν και στο πρωτάθλημα. Σε σταθερή φυσική κατάσταση, σε σταθερή αδυναμία να κινηθεί στον χώρο, να κάνει κάτι. Όταν από μπαλιά του Σκούφαλη βρέθηκε μόνος του, το έβαλε!

Ο Κοντές έπαιξε με πάθος και με όρεξη, όταν μπήκε.

Όταν μπήκαν οι πιτσιρικάδες, μπήκε και ο Νικολάου, και για ένα διάστημα είχε παραμείνει και ο Μπάλαμπαν. Λοιπόν: Όσο άλλαζαν την μπάλα οι πιτσιρικάδες, είδαμε μπαλίτσα. Όχι τρομερή, αλλά κάτι γινότανε. Καλή κυκλοφορία, τριγωνάκια, ανάπτυξη. Μόλις έφτανε η μπάλα στον Μπόσκο αρχικά, και στον Νικολάου στο τέλος, ήταν σαν να σαμποτάριζαν τις προσπάθειες των πιτσιρικάδων.

Ο Αναστασόπουλος έκανε 2-3 μπαλιές ακριβείας, ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως δεν είδαμε αυτό το παιδί στο γήπεδο, και βλέπαμε συνέχεια τον Νικολάου.

Τους περισσότερους πιτσιρικάδες δεν τους αναγνωρίζω, κι έτσι δεν μπορώ να κάνω κριτική, αλλά... ο μαλιάς (ο Κολοβός?), τραβούσε το μάτι. Αν και δεν μου αρέσει το κούρεμα, κάποιος τον αποκάλεσε Χατζηπαναγή (λόγω κουρέματος φαντάζομαι) και περιμένοντας να δω κάποια ενέργεια στυλ Χατζηπαναγή, έστω και σε πιο πρώιμο στάδιο, δεν την είδα να ολοκληρώνεται, παρά τις υποσχέσεις που δημιουργούσε!!!

Τέλος, ο Κούμο. Ήταν πολύ μέτριος. Έκανε μια ενέργεια, και μετά φρένο! Βαριότανε? Φύλαγε τα πόδια του? Κάνει προετοιμασία για το Παγκόσμιο κύπελο και είναι σφιγμένος? Δεν ξέρω, πάντως το παιχνίδι άφηνε περιθόρια για διάκριση, και πλην Τσότσαλιτς και Κούκετς, κανένας δεν διακρίθηκε.

Υποτίθεται ότι παίζεται το μέλλον τους, τους έβλεπε ο νέος προπονητής, κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι θα έπρεπε να παλέψουν να μείνουν. Μόνο ο Φανούρης και ο Μανόλο προσπάθησαν για να πείσουν, οι υπόλοιποι έπαιζαν σαν δημόσιοι υπάλληλοι.

Εντάξει, ήταν φιλικό, αλλά... εάν χθες ήταν τόσο αδιάφοροι, στην προπόνηση τι κάνουν? Παίζουν μακριά γαϊδούρα για να μην πλήξουν?

br fun_atic είπε...

το φιλικό της Παρασκευής με τον Αστέρα θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!
Δεν ξέρω αν θα κάνουμε παγκόσμιο, αλλά μια μπύρα μετά τον αγώνα θα την πιούμε σίγουρα!!!!!!

lefterix είπε...

Yeeeeaaaahhhh!!!!!!!