Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Λεβαδειακός -Πανιώνιος 1-0

Για το παιχνίδι αυτό δεν έχω ξεκάθαρη άποψη διότι δεν το παρακολούθησα από την τηλεόραση. Φρόντισα όμως να δω τα στιγμιότυπά του στην αθλητική Κυριακή, δηλαδή αναγκάστηκα να περιμένω μέχρι τις 2 τα ξημερώματα και ασφαλώς διάβασα κάθε σχετική πληροφορία για το παιχνίδι αυτό.


Δεν θα συμφωνήσω με την τοποθέτηση ότι ουσιαστικά χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Πράγματι είχαμε μια κάποια επιθετική πρωτοβουλία, μάλλον ανούσια όμως και οι όποιες ευκαιρίες σπαταλήθηκαν από τον Ρεκόμπα. Για κάποιο λόγο θεώρησε ότι έπρεπε να βγάλει ο ίδιος το φίδι από την τρύπα. Στα στιγμιότυπα που παρακολούθησα δεν είδα πάσες του προς τους επιθετικούς. Ίσως γι’ αυτό να μην φάνηκε καθόλου ο Μπάλαμπαν, ο οποίος με τη σειρά του έχασε μεγάλη ευκαιρία, αποφασίζοντας να σουτάρει ο ίδιος και να μην πασάρει σε ακάλυπτο συμπαίκτη του. Βέβαια είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν τροφοδοτείται. Σύμπτωση;


Η εκτέλεση του πέναλντι του Ρεκόμπα ήταν τραγική, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι απέναντί του έχει έναν πανύψηλο και ταλαντούχο τερματοφύλακα (αχ πρόεδρε). Ο προπονητής της ομάδας που παίζει ο γιός μου βγάζει καντήλες όταν τα παιδάκια εκτελούν το πέναλντι στο κέντρο της εστίας. Φαντάζομαι πως θα αντιδρούσε αν είχε στην ομάδα του κάποιον που μπορεί να στείλει την μπάκα κυριολεκτικά όπου θέλει στο τέρμα, αλλά επιλέγει το κέντρο του, το οποίο καλύπτεται από δύο μέτρα πόδια…


Για τη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν μπορώ να έχω άποψη, μπορώ να πω όμως ότι στη φάση του γκολ όντως έγινε μια κλασική κομπίνα από τους παίκτες του Λεβαδειακού και το γκολ που δεχθήκαμε θα είχε εύκολα αποσοβηθεί από άμυνα με εμπειρία και προσωπικότητα.


Αυτό που δεν βγαίνει με τίποτα στο γήπεδο (τουλάχιστον στην εικόνα που είχα εγώ) είναι τα περίφημα μαθήματα τακτικής. Δεν βλέπω μια ομάδα καλοδουλεμένη και με αυτοματισμούς, αν και οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζονται καλά. Τολμώ να πω ότι ο Πανιώνιος και η Ξάνθη ήταν μάλλον οι χειρότερες ομάδες της αγωνιστικής, από πλευράς ετοιμότητας και δεσίματος. Είναι βέβαια εντυπωσιακό να αναλογιστούμε ότι ο Πανιώνιος δεν έχει τόσους καινούργιους παίκτες στην ενδεκάδα του, σε αντίθεση με ομάδες όπως η Καβάλα, που θα κλείσει αρκετά σπίτια.


Από αυτό το παιχνίδι κρατάω την παρουσία του Σίμωση, ο οποίος ήρθε για να μείνει. Δυναμικός, μέσα σε όλες τις φάσεις, θα διεκδικεί συνεχώς θέση στην ενδεκάδα. Μπράβο!!!


Επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην έδρα μας. Θεωρώ ότι θα γίνουν τα πραγματικά αποκαλυπτήρια της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Δεν υπάρχει περιθώριο για ήττα, απέναντι σε μια ομάδα που της έχουμε πάρει τον αέρα. Μέχρι τότε, μπορούμε να ελπίζουμε στην παρουσία και στην καλή εμφάνιση των Σμόγιε και Ριέρα.


Τελειώνοντας θα ήθελα να πω κάτι για τις δηλώσεις του κου Φερέρα. Πράγματι δεν υπάρχει κανόνας του ποδοσφαίρου που επιβάλει να γίνονται όλες οι αλλαγές. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι σκάκι. Παίζεται από ανθρώπους με αισθήματα, ψυχολογία και συγκεκριμένες αντοχές. Η είσοδος ενός παίκτη μπορεί να βελτιώσει μια ομάδα, αλλάζοντας απλά την ψυχολογία της. Δεν νομίζω ότι ο κος Φερέρα δεν το γνωρίζει. Με τέτοιου είδους δηλώσεις όμως υποτιμά και τη δική του νοημοσύνη και τη δική μας. Κυρίως όμως υποτιμά τους παίκτες του πάγκου του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο απαθής στον πάγκο και αυστηρός με παίκτες που κάποια στιγμή θα κληθεί να χρησιμοποιήσει…

62 σχόλια:

Ron Barceló είπε...

ΠΙΚΡΑ..
Για ακόμη μία αγωνιστική γίναμε ιδανικοί αυτόχειρες κ δώσαμε δικό μας παιχνίδι. Κ το χειρότερο απ'όλα χάσαμε κ τον καλύτερο παίκτη μας ως τώρα, τον Κούμο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει κ καταρρέει όλος ο μηχανισμός κάθε φορά που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ.
Ο Φερερα δεν φταίει σε τιποτα ούτε για το χαμένο πέναλτι, ούτε για την ανούσια υπεροχή που είχαμε στο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψει ΚΑΙ στον τομέα ψυχολογία, γιατί η ομάδα είναι μικρή ηλικιακά, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι παίκτες να στερούνται εμπειριών. Αδυνατώ να πιστέψω πως παίκτης της κλάσης του Ρεκόμπα έκανε τόσο κακοχτυπημένο πέναλτι.
Τι να πω..μόνο κέρδος ο Σιμώσης αλλα ΜΟΝΟ ως μια καλή εναλλακτική. Αναμένω το πραγματικό ντεμπούτο της ομάδας με τον Αστέρα. ΟΥΤΕ για αστειο πιθανή απώλεια. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - ΠΡΟΕΔΡΕ. Καταλάβετέ το αυτό καλά!

re-la-re είπε...

O Φερέρα φταίει για την άμυνα. Το βλέπει ότι αυτοί που παίζουν κεντρικοί αμυντικοί δεν κάνουν, τουλάχιστον μαζί. Δεν τους αλλάζει λες και υπάρχει ρήτρα χρήσης.

Πάλι εκανε μια αλλαγή η οποία είχε παικτη που έπαιζε και την προηγούμενη βδομάδα. Προπονητής που αχρηστεύει το μισό του ρόστερ είναι ένας προπονητής που πρέπει να παει σπίτι του.

zamis είπε...

Αποθεραπευεται και ο Μπαρονι,εκει να δεις ρητρα χρησης.
Μηπως υπαρχει και ρητρα μη χρησης για καποιους?
Και ρητρα αχρηστιας και ασυλιας αυλικων παπαγαλων?

br fun_atic είπε...

Θα το δούμε αν ο Σίμωσης θα είναι απλά και μόνο μια καλή εναλλακτική λύση. Από το λίγο που τον έχω δει με έχει εντυπωσιάσει. Μάλιστα φέρνω στο μυαλό μου τον Βαγγελάκη Μάντζιο, ο οποίος ντεμπουτάρισε σχεδόν στην ίδια ηλικία και θέση. Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση...Αν συνεχίσει την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα μας κάνει περήφανους. Ποιοτικά εννοείται ότι είναι πολύ καλύτερος και από άλλους ταλαντούχος και μικρούς σε ηλικία Έλληνες επιθετικούς που είχαμε προσπαθήσει να καθιερώσουμε τα τελευταία χρόνια.

Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν θέση και πιο ενεργό ρόλο οι Κούκετς και Σκούφαλης.

Θα παρακαλούσα κάποιον που είδε το παιχνίδι από κοντά, να μας πει δυο λόγια για τον Μπάλαμπαν. Ήταν ανύπαρκτος η δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου;

Για τον κο Φερέρα: Σέβομαι την άποψη ότι πρέπει να έχει πίστωση χρόνου, αν και δεν συμφωνώ. Είναι στην ομάδα από τον Μάϊο, επέλεξε τους παίκτες που ήθελε, ακολουθήσαμε όλες του τις συμβουλές για τον τρόπο προπόνησης και προετοιμασίας ( με συνεργάτες που επέλεξε ο ίδιος), αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι δεν δημιούργησε μία ομάδα από το πουθενά. Ο κεντρικός κορμός και οι καλύτεροι παίκτες υπήρχαν από πέρσι.

Τον θεωρώ καλό προπονητή, αν και η υπόθεση με τον Πανόπουλο, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα με προβληματίζει. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να δικαιώσει τον Ούρμπεν Μπράμς που έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για το πρόσωπό του. Τα παράπονα εις βάρος του είναι πολλά (κάποια δίκαια και κάποια άδικα), οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν δεν έδειξαν καλή εικόνα, δεν βλέπουμε κάποιο αριστούργημα τακτικής και επιπλέον και ο ίδιος δεν έδειξε πολλά πράγματα από τον πάγκο (δείτε μόνο τις βαθμολογίες που έχει πάρει από τις εφημερίδες). Οι δηλώσεις του δημιούργησαν προβλήματα στην ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι στηριζόμενος σε 12-14 παίκτες θα κουράσει την ομάδα και θα δημιουργήσει πολύ κακό κλίμα στα αποδυτήρια.
Δεν λέω ότι πρέπει να φύγει, πρέπει όμως να συνέλθει.

Για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο: Είναι και οι δύο άπειροι και συνεργάζονται για πρώτη φορά. Μέχρι πότε θα περιμένουμε να δέσουν; Θαύματα δεν γίνονται και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

zamis είπε...

Σε ερώτηση γιατί έκανε μία μόνο αλλαγή στο παιχνίδι απάντησε: «Αλλαγή θα γίνεται όταν κρίνω εγώ και μόνο εγώ».

Γιατι,ειπε κανεις το αντιθετο?...

zamis είπε...

Η εμφάνιση της ομάδας έδωσε απαντήσεις στους "προπονητές της εξέδρας". Η γκαντεμιά κάποια στιγμή θα "σπάσει". Πιθανότατα το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης...

απο bluerednews.

ok.

Costix είπε...

Εμπαθεστατε, αν θυμαμαι καλα δεν ειδες το παιχνιδι.

Σε πληροφορω λοιπον οτι (οχι πως προσωπικα μου εμπνεουν μεγαλη εμπιστοσυνη και ειδικα ο ΟΜΟ) αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι, εγω ειδα ενα κεντρικο αμυντικο διδυμο σχετικα αξιοπιστο και με αλληλοκαλυψεις (πλην της φασης του γκολ), να καθαριζει τις επικινδυνες φασεις και με ελαχιστες ως μηδαμινες γκελες, ναι μηδαμινες, believe it or not.

Για μενα το ολο προβλημα βρισκοταν στον τροπο στησιματος της ομαδας, δηλαδη ανασταλτικα χαφ στον αξονα ο Νικολαου με τον Αναστασοπουλο και αιχμες (υποτιθεται) τον Ρεκομπα αριστερα και τον Κουμο δεξια (οταν απεσυρε Αναστασοπουλο βεβαια περασε τον Κουμο στον αξονα και Μανολο δεξια).

Αποτελεσμα με τον γνωστο περιπατητη στα αριστερα, να υπερασπιζεται ολη την πτερυγα ΜΟΝΟΣ του ο Τζαβελας
αφου ΜΠΑΖΑΜΕ μονοπατα, (τι να σου κανει το παιδι παραπανω) και ετσι οι δεξιοι χαφ/αμυντικοι του Λεβαδειακου να κανουν παρτυ απο την δεξια τους πλευρα, αφου ειχανε στρεμματα χωρου μπροστα τους.

Ολες οι φασεις του Λεβαδειακου ξεκινησαν απο κει (και το γκολ βεβαια !! για ψαξε τον Ρεκομπα στη φαση του γκολ !!) κυριως με σεντρες προς Αγκαλι και Μπαρκογλου. Αλλες τις εκοβε η αμυνα και αλλες ηταν αστοχες. Απο μια αλλη πιο δυνατη ομαδα, ισως να ειχαμε δεχτει και αλλο(α) γκολ.

Ηταν ενα συστημα 4-4-2 που κατεληξε σε 4-3-3 με αδεια την αριστερη μας πτερυγα.

Επισης ο Μπελιτς επαιξε μια χαρα, και εξοδους εκανε (!!!) και σωστες τοποθετησεις και σταθερες αποκρουσεις. Μαλλον πηρε τα πανω του ψυχολογικα, αφου δεν πηραμε αλλον τερματοφυλακα. Φυσικα και δεν ευθυνεται στη φαση του γκολ.

Επιθετικα ειμασταν ασφαιροι τελειως με τον Ρεκομπα σε κεφια αλλα ατομιστη και αγχωμενο στην τελικη προσπαθεια, προσπαθησε να τα κανει ολα μονος του. Ας τροφοδοτουσε λιγο παραπανω Μπαλαμπαν (που κι αυτος δεν ηταν σε καλη μερα) και Σιμωση.
Πεναλτυ δεν χανεται σε τετοια παιχνιδια, μεσιε Αλβαρο !!!

Κουμο - Αψυχολογητη και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα, εκει που εχεις ελπιδες να ισοφαρισεις, να στερεισαι και εναν τετοιο βασικο παιχτη στο ματς με τον Αστερα !!! Τι να πω ?? Με νευρα δεν παιζεται μπαλλα, δεν το ξερει ?

Τελος ο κυριος Φερερα αποδεικυεται ΕΠΙΜΟΝΟΣ (να του κολησουμε παρατσουκλι) αφου επιμενει στον ΟΜΟ και στην μια αλλαγη ανα αγωνα.

Παντως αισθηση του χιουμορ διαθετει, αφου ολα τα γκολ που δεχομαστε τα βλεπει ''αστεια''.

Ωραια πλακα καναμε !!!

Αντε να δουμε...

Ron Barceló είπε...

Το παιχνίδι το είδα από την τηλεόραση. Ο Μπάλαμπαν ήταν στην ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ κατάσταση με το παιχνίδι με τον Τέλη. Απελπιστικά μόνος, ελάχιστα τροφοδοτήθηκε. Το τετ-α-τετ όμως με τον Μπλάζιτς στο τέλος ήταν ανεπίτρεπτο να το χάσει. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες του Μπόσκο. Το θέμα είναι πως χρειάζεται ένα γρήγορο περιφερειακό επιθετικό για να "λυθεί" κ να παίξει εξ'ολοκλήρου περιοχή. Φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε τον Λολο με τον Ριέρα σαν Μεσσίες.
Με τον Καστεγιόνε ρε τι θα γίνει?
Ας μου εξηγήσει κάποιος...
Επίσης, ποια ματς θα χάσει ο Κούμο?

Costix είπε...

Και κατι αλλο.

Η ομαδα δεν εδειξε την κουραση στο β' ημιχρονο που εδειξε με τον Εργοτελη,
αλλα αντιθετα το ΠΑΛΕΨΕ μεχρι το τελευταιο λεπτο.

Τωρα αν ηταν αστοχοι οι επιθετικοι μας, αλλο θεμα ...

Και μην ξεχναμε το καθαρο πεναλτυ στον Σιμωση (μιλαω για το τραβηγμα της φανελας απο Μασαδο, το αλλο με Μπλαζιτς το εκβιαζε καθαρα και καλα του εδειξε κιτρινη ο διαιτητης !!!)

rgegeo είπε...

Είναι φως φανάρι πως η ομάδα τα δυο τελευταία χρονιά πάσχει στην θέση του προπονητή.

Δυο οι λόγοι: ή κακός προπονητής ή πολλά τα συμφέροντα?

Δεν νομίζω να έχουμε πια τόσο μάπα ποδοσφαιριστές κάτι άλλο φταίει…

«ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ»

IWN1998 είπε...

Πόσες κεφαλιές πήραν οι κεντρικοί αμυντικοί στις σέντρες του Λεβαδειακού;
Που ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί στη φάση του γκολ; Δεν χρειάζεται να φάμε 10 γκολ και να χάσουν 20 φάσεις για να πούμε ότι δεν έπαιξαν καλά;
Ο προπονητής δεν είναι υπεύθυνος να μπορέσει να κοντρολάρει το "εγώ τα κάνω όλα" παιχνίδι του Ρεκόμπα;
Δοκιμάζεις σε όλα τα φιλικά το Σμόγιε και δεν τον παίρνεις καν στην αποστολή. Πότε δηλαδή περιμένεις να παίξει;
Αν και είπα να μη ξαναμιλήσω, το παραβιάζω, γιατί ορισμένες επίσημες δηλώσεις ή σχόλια ημιεπίσημων φορέων είναι κάπως προκλητικά για εμάς τους προπονητές της εξέδρας και Μικρούς Ανθρώπους...
Εν πάσει περιπτώσει, κανένα δεν κυνηγάμε και μακάρι όλα να είναι μόνο γκαντεμιά. Συνεχίζουμε την υπομονή και την ελπίδα ότι οι ξανθοβαμμένοι που κάποια στιγμή θα παίξουν, θα φέρουν την ανάταση.

br fun_atic είπε...

Λογικά ο Κούμο θα χάσει τα παιχνίδια με Αστέρα και Π.Α.Ο.Κ.

Θεωρώ ότι η φάση του γκολ ήταν μάλλον εύκολη για μια έμπειρη άμυνα. Ίσως εκεί να είναι και το κλειδί.

Ασφαλώς και δεν μπορούμε να έχουμε παράμονα από τον Μπέλιτς, άλλωστε δεν νομίζω ότι κινδύνευσε και ιδιαίτερα.

Τι να πω; Να υποθέσω ότι οι απουσίες επηρεάζουν τόσο καταλυτικά το σύστημα του Φερέρα; Ότι η κακή κατάσταση του Καστεγιόνε μπερδεύει κι άλλο τα πράγματα; Θα δούμε...

giorgio loco είπε...

ΥΓ1:Προχτές ο αδερφός μου έλεγε για τον νομό του ΠΡΩΗΝ…

Η αλήθεια είναι πως το χάρηκα το γκολ του Μπαρκογλου για τον μοναδικό λόγω του ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να απόδειξη για ποιο λόγω ηρθε στην ομάδα.

ΥΓ2:Να ήταν ο μόνος αδικημένος στην ομάδα της τελευταίας τριετίας….πόσοι ηρθαν πόσοι έφυγαν χαμπάρι δεν πήρα, ΕΣΕΙΣ???


«ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ»

IWN1998 είπε...

Κωστή, μη πιαστούμε τώρα στο διαιτητή. Είναι σίγουρο ότι ο Πανιώνιος δικαιούται να τον παίξει επιτέλους και ένας διαιτητής, που δεν θα κάνει πρεμιέρα πάνω του. Αλλά στο συγκεκριμένο ματς υπάρχουν και άλλα λάθη του διαιτητή, που δεν ήταν όλα εναντίον μας, αν και σίγουρα στο σύνολο εμείς αδικούμαστε. Πάντως το πέναλτυ το 'δωσε ο διαιτητής και το χαραμίσαμε.

BRF, o Σίμωσης μπορεί να βγεί καλός παίκτης αλλά δεν θα ρίξουμε στις πλάτες του παιδιού φέτος όλη την ομάδα. Έτσι μόνο να τον καταστρέψουμε μπορούμε. Πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του ανθρώπινα και χωρίς το μαχαίρι στο λαιμό που έχει δημιουργηθεί από την επιθετική λειψανδρία. Και όσο για ταλέντα, δεν πάνε πολλά χρόνια, που υπήρχε ο Πανιώνιος Καλλιθέας και έβγαλε εναν επιθετικό που έβγαζε στην κατηγορία του γκολ με τη σέσουλα, τον Ιωάννου. Ο Ιωάννου θεωρήθηκε άχρηστος για τον Πανιώνιο και πολύ σύντομα αποδεσμεύθηκε...Ίσως το παιδί δεν έκανε τη φοβερή καρριέρα, αλλά έχουν περάσει από τότε στον Πανιώνιο πολλοί με λιγότερο ταλέντο. Και ίσως και ή εξέλιξη της σχέσης Ιωάννου - Πανιωνίου να 'ταν διαφορετική αν το κλίμα εκείνης της εποχής ήταν άλλο.
Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι για το Σίμωση είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε παρά μόνο ότι πρέπει να τον χειρισθούν έτσι ώστε να μάθει και να πάρει ευκαιρίες. Όπως είμαστε προς το παρόν φέτος το βλέπω λίγο δύσκολο να έχει το παιδί ένα νορμάλ χειρισμό.

re-la-re είπε...

Φιλε Κωστή, δεν χρειάστηκε να δω το παιγνίδι για να κρίνω το αμυντικό δίδυμο.

Πες μου γιατί τα πράγματα είναι απλά:
α) Πήρανε ή δεν πήρανε οι επιθετικοί της Λειβαδειάς 3-4 κεφαλιές από θέση γκολ ενώ μείς δεν πήραμε καμία στην αντίπαλη άμυνα. Που έπαιζε και χωρίς τον Καψή. Μηπως έκανε μοντάζ και ο Σκάι και η Αθλητική Κυριακή;
β) Ποιος φυλάει τον Αγκάλι στη φάση που η Λειβαδειά ζητάει πέναλτι;
γ) Που είναι οι κεντρικοί αμυντικοί στη φάση του γκολ που βρίσκονται οι παίκτες της Λειβαδειάς μόνοι με το τέρμα; Εμείς γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια κομπίνα και είχαμε τον Ρεκόμπα να βαράει από όπου βρεί;

Συγκεκριμένοι παίκτες της ομάδας ήταν και πάλι πολύ κουρασμένοι. Παράδειγμα ο Ρεκόμπα και ο Μπαλαμπαν. Πιστεύεις ότι ένας ξεκούραστος Ρεκόμπα με δυνάμεις θα έχανε αυτό το πέναλτι; Είναι κανόνας όταν σουτάρεις στο κέντρο να την στέλνεις στον ουρανό και όχι χαμηλά ακριβώς για να αποφεύγεις τα πόδια του τερματοφύλακα. Θεωρείς ότι ένας ξεκούραστος Μπαλαμπαν θα σούταρε στην τελευταία φάση με το ΚΑΛΑΜΙ!!!!

Και τελικά με τη Λειβαδειά παίζαμε όχι με τον Ολυμπιακό. Με τη Λειβαδειά συγνώμη αλλά δεν δέχομαι παρηγοριές του τύπου παίξαμε καλά αλλά χάσαμε.

Ron Barceló είπε...

Με 6 βαθμούς με Αστέρα κ ΠΑΟΚ θα γίνουμε πάλι ομαδάρα κ ο Φερέρα μετρ της τακτικής (?)
Γιατι ρε πρόεδρε δεν πήρες το Μπλάζιτς?!
Α ρε Τζιμπουράκο..κάτσε να ανέχεσαι το κόμπλεξ του βάτραχου, ενώ μπορούσες να ήσουν αρχηγός όπως παλιά..Κρίμα.

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον χειρισμό του. Αλλιώς μπορεί να έχει τα προβλήματα του Νίνη.

Επειδή είμαι λάτρης του ωραίου και του ταλέντου, χαίρομαι πολύ όταν βλέπω έναν νέο άνθρωπο με ταλέντο και όνειρα να πιάνει την μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά.

Δεν λέω ότι ο Σίμωσης είναι βασικός από σήμερα. Είμαι βέβαιος όμως ότι αν ο Φερερα χρειαστεί για κάποιο λόγο επιθετικό, όταν κοιτάξει στον πάγκο, δεν θα τον φοβηθεί τον μικρό.

zamis είπε...

Η φιλοσοφια της φετινης ομαδας ειναι Ρεκομπα και γυρω γυρω ολοι(οπου ολοι=δανεικοι,περιεργοι,αγνωστοι x,εφηβοι).
Αυτο διαλεξε η διοικηση,αυτο διαλεξε και ο κοσμος σε μεγαλο βαθμο και αυτο θα βλεπουμε.
Μηπως καποια πραγματα πρεπει να αναθεωρηθουν για την επομενη χρονια?

br fun_atic είπε...

"...Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει σήμερα ο Πανιώνιος με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου στο Κορωπί, με ώρα έναρξης στις 5 μ.μ..."

Ανώνυμος είπε...

H ομάδα παρά τις συγκεκριμένες αδυναμίες που όλοι έχουμε εντοπίσει έχει πολύ καλό υλικό.
Ρεκόμπα Εστογιάνοφ Ριέρα Κουμορτζί Μανιάτης είναι παίκτες που δεν διαθέτουν ούτε οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Οι νεαροί φαίνεται ότι έχουν δυνατότητες, ειδικά ο Σιόβας θα κάνει καριέρα ως κεντρικός αμυντικός, ο Μπαλαμπάν δεν μπορεί να ξέχασε το ποδόσφαιρο ενώ υπάρχουν και πολλοί άλλοι χρήσιμοι παίκτες όπως ο Σκούφαλης, ο Νικολάου (εθνική Κύπρου), ο Κοντοές που δεν ξέρει πολύ μπάλα αλλά είναι φοβερός αθλητής, οι Λάτκα και Κούκετς που είδαμε πέρσι ότι έχουν δυνατότητες, ο Ομο όταν παίζει αμυντικό χαφ, ενώ ο Καστελιόνε δεν μπορεί να ήταν αρχηγός και βασικός τόσα χρόνια σε ομάδα πρώτης κατηγορίας Αργεντινής και να μην είναι καλός παίκτης. Τέλος ο Γονδουλάκης έβαλε 10 γκολ πρόπερσι γιατί ο Λίνεν του πήρε το 100%.
Αυτό που χρειάζεται είναι ένας προπονητής ο οποίος θα χτίσει μια ομάδα δείχνοντας σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους παίκτες. εμπνέοντας τους ώστε να πάρει από αυτούς το 100%. Ο Φερέρα με τον τρόπο που χειρίζεται το έμψυχο δυναμικό δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάρει το 100% των παικτών ούτε καν των δικών του.

zamis είπε...

Αν ειναι ετσι λοιπον nk99,θα βλεπουμε ατομικες ενεργειες του Τσινο και του βαψομαλλια και οτι γινει..

br fun_atic είπε...

@PGSS1890
Αγόρασα τον Π.Κ όπως σου είχα υποσχεθεί και διάβασα το άρθρο που μου έλεγες.

Αν πράγματι αγόρασες το φύλλο γι' αυτό το άρθρο, όντως την πάτησες.

Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο είχε κάποια άρθρα που ήταν πολύ ενδιαφέροντα.Νομίζω ότι έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον δρόμο τους και αυτό είναι σίγουρα καλό.

Βέβαια στο συγκεκριμένο έντυπο έχει αρχίσει να γίνεται λόγος για ανάγκη παροχή πίστωσης χρόνου στον προπονητή.

Αυτό μοιάζει λίγο με την προεκλογική περίοδο που όλοι υπόσχονται παροχές, οι οποίες θα προκύψουν από τον περιορισμό της σπατάλης (γενικά και αόριστα έσοδα δηλαδή).

Βέβαια ενώ όλοι ψηφοφόροι καταλαβαίνουν ότι οι παροχές θα γίνουν άμεσα, πάντα έρχεται η πρώτη κρυάδα, όταν δηλαδή αποκαλύπτεται ότι οι παροχές θα έχουν ορίζοντα 4ετίας κι αν και τελικά δεν έρχονται ποτέ λόγω της τάδε ή της δείνα κρίσης.

Ο κος Φερέρα ήρθε ως ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος προπονητής, στον οποίο παραχωρήσαμε έναν ιδιαίτερα αξιόλογο κορμό παικτών. Δεν έφτιαξε ομάδα από την αρχή. Μάλιστα επέβαλε τις απόψεις του γιά τον αριθμό του ρόστερ, γιά τους παίκτες που έπρεπε να παραχωρηθούν και χρησιμοποίησε τους δικούς του συνεργάτες. Στα μάτια μου φαντάζει ως απόλυτος κύριος. Τώρα αν είναι αιρετικός στη σκέψη και στις επιλογές του, όπως υποστηρίζει ο Μ. Διόγος, αυτό είναι δικό του θέμα.Προσωπικά δεν θέλω τον Τρότσκι της προπονητικής. Δεν με ενδιαφέρουν τα περίπλοκα συστήματα.Νομίζω ότι όλοι μας ενδιαφερόμαστε γιά τους βαθμούς και το θέαμα. Ελάχιστη απαίτησή μας η καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.Μέχρι σήμερα βέβαια δεν έχουμε δει τίποτα απ'αυτά σε επίσημο αγώνα.

Συνεπώς το κατάστημα υπό αυτές τις συνθήκες δεν δίνει πίστωση.

re-la-re είπε...

Μου θύμισες τις εικόνες στα μπακάλικα των παιδικών μου χρόνων:
Ο πωλών τοις μετρητοίς και ο πωλων επί πιστώσει.

Κοιτά brfunatic δεν δέχομαι το δούλεμα. Μας λένε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Σύμφωνοι. Δεν πρέπει όμως και οι ποδοσφαιριστές να είναι ενωμένοι; Εγω τους έχω χωρίσει σε παιδιά και αποπαίδια;

Συνεπώς ας σφυρίξουν κάποια φωνήεντα στα αυτιά του μεσσιεσινιόρ Φερέρα ότι η ομάδα έχει 20 τόσους παίκτες και όχι 14, και μετά ας μιλήσουν για ενότητα.

Πήγε μας λένε καλά η ομάδα στην Κέρκυρα. Σύμφωνοι πήγε καλά με Λατκα και Κούκετς. Και επειδή πήγε καλά η ομάδα ξαναγυρίζουμε στην προηγούμενη σύνθεση. Για να μας που οι κύριοι αυτοί που μας μιλάνε για ενότητα πως αισθάνονται οι Λάτκα και Κούκετς μετά από αυτό.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ο Ζαμις έγραψε: "Η εμφάνιση της ομάδας έδωσε απαντήσεις στους "προπονητές της εξέδρας". Η γκαντεμιά κάποια στιγμή θα "σπάσει". Πιθανότατα το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης...

απο bluerednews.

ok".

Δλδ κύριε zamis η ομάδα δεν έπαιξε καλά; Δεν ήταν άτυχη; Και τελικά εσείς δεν θέλετε να σπάσει η γκαντεμιά το Σάββατο; Μήπως θέλετε να γκελάρουμε πάλι για να "δικαιωθείτε";

Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να τοποθετηθώ. Οτι εχω να γράψω το γραφω στον Πανιώνιο Κόσμο. Ομως επειδή ο κύριος zamis αναφέρθηκε σε κείμενο μου θέλησα να τοποθετηθώ.

Αλήθεια οι προπονητές της εξέδρας που έλεγαν ότι η ομάδα έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης τι εχουν να πουν τώρα (σύμμφωνα με την προπονητική τους εμπειρία...) που η ομάδα έτρεχε σαν παλαβή μέχρι το 95 και με 10 παίκτες;

Και κάτι άλλο.Δεν ζητάω εγώ πίστωση χρόνου. Η λογική το λεει αυτό.

Και σίγουρα εδώ μέσα ορισμένοι δεν θέλετε να θυμηθούμε τη πρώτη χρονιά του τόσο αγαπητού σας Λίνεν στην ομάδα.

Αλλά είναι άδικο μετά από δυο αγωνιστικές να θέλετε, ορισμένοι, να απολυθεί ο Φερέρα. Κρίμα και άδικο...


Αυτά και ευχαριστώ για την φιλοξενία...

Μάκης Διόγος

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι το σχόλιό σου αδικεί τόσο εμάς όσο και εσένα. Όλοι έχουμε την ίδια αγάπη και λογικά όλοι είμαστε προβληματισμένοι. Το Σάββατο όλοι θα πάμε για να δούμε την ομάδα να ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Αν νομίζεις ότι υπάρχει έστω και ένας που να χαίρεται με τις γκέλες είσαι γελασμένος. Τέτοιοι είδους άτομα δεν κυκλοφορούν στα μπλογκ, ειδικά σε αυτά που καταλαβαίνεις.

Θα ήθελα να σου πω ότι αυτό που ενώνει όλους μας ΔΕΝ είναι ο Λίνεν. Είναι η αγάπη μας για την ομάδα. Συμπληρωματικά θα ήθελα να σου πω ότι κανείς μας δεν είναι προπονητής, έστω και της εξέδρας, για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι μας είμαστε επιτυχημένοι στο επαγγελματικό μας πεδίο. Αυτού του είδους ο τόνος μπορεί να αρμόζει σε τίποτα χουλιγκάνους. Δεν αρμόζει όμως σε κανέναν μας.

Μια που αναφερθήκαμε όμως στον Λίνεν περιμένω πάντα με αγωνία τις αποκαλύψεις που είχες υποσχεθεί ότι θα έκανες.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ BR υπήρξε ένα σχόλιο από τοπν zamis σε δικό μου σχόλιο και απάντησα. Νομίζω ότι είχα δικαίωμα. Οπως φυσικά έχει το δικαιωμα ο zamis να ειρωνεύεται (έτσι το εξέλαβα...) αυτά που γράφω.

θα μου επιτρέψεις να διατήρήσω τις επιοφυλάξεις σχετικά στο ότι κανένας δεν χαίρεται με τις γκέλες. Αν μιλάς για τον εαυτό σου μπορεί να το δεχθώ, όμως μην παίρνεις όρκο για κανέναν άλλο. Είναι περίεργη ράτσα οι Πανιώνξιοι. Εδώ κάποιοι ήθελαν να απολυθεί ο προπονητής από την πρώτη αγωνιστική.

Η έκφραση προπονητές της εξέδρας αφορά όσους νιώθουν... τέτοιοι. Και πολλές φορές και εγώ πέφτω στην παγίδα να γίνομαι προπονητής της εξέδρας ή και του πληκτρολογίου, όπως πολλοί εδώ μέσα. Ετσι δεν είναι;

Γιατί όλες αυτές οι τεχνικές αναλύσεις που κάνουμε τι είναι; Μήπως είμαστε προπονητές και δεν το ξέρω;

Και να με συμπαθάς αλλά δεν είναι αγωνία για ορισμένους.

Πάμε τώρα και στις αποκαλύψεις περί Λίνεν. Μην ανησυχείς. Σύντομα θα δεις διάφορα πράγματα δημοσιευμένα.

Και για το τέλος. Εγώ θέλω ο Τσακίρης να δείξει την ίδια στήριξη στον Φεράρα που εδειξε στον Λίνεν επί 2, 5 χρόνια. Εσύ;

re-la-re είπε...

Κυριε Διόγο,

Αλλο καντεμιά και άλλο ανικανότητα. Αμυντικά η ομάδα δεν τρώει γκολ συνέχεια από καντεμιά, τρώει από ανικανότητα.

Και επειδή τα γραπτά μένουν αντιγράφω από ένα κείμενο στη σελίδα σας πέρσι μετά το ματς με την Ξάνθη (http://bluerednews.blogspot.com/2008_09_01_archive.html)
"Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο και ο Γιωργάκης παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον τον αγώνα . Πρωτόγνωρο για παιδί της ηλικίας αυτής , να αντιλαμβάνεται πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προσπαθεί κάπως άναρχα να πετύχει το πολυπόθητο ΓΚΟΛ . Οι ερωτήσεις στον Μπαμπά αποκτούν μορφή καταιγιστικών πυρών, ο μπαμπάς απαντά αυτό που θέλει να ακούσει ο μικρός ( σαν σωστός πατέρας ) , αλλά μάταια .

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ απορεί με την ομάδα, με τους παίκτες, με τον προπονητή, με τον κόσμο. ΑΠΟΡΕΙ και ζητάει εξηγήσεις. Με τρόπο ΚΟΣΜΙΟ , με τρόπο ΥΓΙΕΣ , με τρόπο ΠΑΙΔΙΚΟ, με τρόπο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ , με τρόπο πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Αυτό ήταν . Σαν κάτι μέσα του να τον "προκάλεσε". Ο μπαμπάς αδυνατεί να καταφέρει να τον πείσει πως θα βάλουμε ΓΚΟΛ. Οι παίκτες το ίδιο. Ο προπονητής και αυτός δεν μπορεί. Ο κόσμος ? Ούτε ο κόσμος. ΕΚΡΗΞΗ

ΚΟΥΡΕΛΑ ΠΑΝΙΩΝΙΕ . ΚΟΥΡΕΛΑ !!! ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ . ΚΟΥΡΕΛΑ !!!

Του βγήκε. Το είπε. Το ξέρει. Το νιώθει . Στεναχωριέται. Κλαίει. Λυπάται."

Φέτος λοιπόν που έγινε αγώνας για τα διαρκείας των παιδιών ο καθένας από μας που εσύ κατηγορείς έχει και κάποιους μικρούς Γιωργάκηδες.

Αλλά ξέχασα. Πέρσι μπορούσαμε να τα λέμε αυτά γιατί τότε είχαμε τον κακό Λίνεν. Εκείνον που ήταν άχρηστος γιατί με Τζιμπούρ και Χούτο δεν χρειαζόμασταν προπονητή για να βγούμε πέμπτοι. Ερώτηση: Φέτος με Ρεκόμπα, Ριέρα και σε λίγο Εστογιάννωφ τι πρέπει να βγούμε;

zamis είπε...

senior Makis,

απο το σημειο να λεμε οτι η ομαδα ηταν καλυτερη σε σχεση με Εργοτελη μεχρι το σημειο να λες εσυ για ''εξαιρετικη αποδοση'',''εξαιρετικη εμφανιση''και ''αριστα στημενη ομαδα'',υπαρχει μια καποια(..)διαφορα,δε βρισκεις?
Δεν θα μπω σε αγωνιστικα θεματα,οι φιλοι και εδω και στα αλλα αδεσμευτα Πανιωνια μπλογκς ταχουν πει πολυ καλα.Θα σου θυμισω μονο οτι παιζαμε με τη ΛΕΒΑΔΕΙΑ(που παρεπιμπτοντως εχει εναν εξαιρετικο τερματοφυλακα..)αν με καταλαβαινεις.

Τωρα,επειδη scripta manent,εχω πει οτι ειναι πολυ νωρις και ισοπεδωτικο(..)να διαγραφουμε τον Φερερα.Επισημανσεις με κριτικη ματια γινονται απο τους περισσοτερους και μαλιστα οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ευλογες.
Ακομα και αν λοιπον ''πιθανοτατα(..)σπασει η γκαντεμια''(η οποια ειναι φυσικα η αιτια αφου ειμασταν εξαιρετικοι οπως λες)δεν θα ''δικαιωθω''για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειμαι υπερ της απομακρυνσης Φερερα.
Και γενικα καθως το ποτενσιομετρο Πανιωνιοφροσυνης μου δεν ειναι υψηλο,ευσημα ''δικαιωσης'' δε με βλεπω να λαμβανω.
Θα σου πω ομως οτι οι δηλωσεις και τοποθετησεις του Φερερα μεχρι τωρα,γενικα και ειδικα,ειναι 'λιγες''και,δυστυχως για σενα,δεν εχουν το ειδικο βαρος του Λινεν.

Ανώνυμος είπε...

Το Σάββατο θέλουμε να δούμε μια ομάδα με προοπτική και ας μην σπάσει η γκαντεμιά……απλά να δούμε ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ αλλά για ορισμένους το ποδόσφαιρο φαίνεται ότι είναι ξόρκια κατάρες και γούρια.
Προσωπικά ναι αναπολώ την πρώτη χρονιά του Λίνεν ο άνθρωπός ήρθε δούλεψε παρήγαγε έργο έκανε το κύκλο του και έφυγε σαν κύριος. Θα ήθελα και ο επόμενος προπονητής να κερδίσει ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ τον σεβασμό των φιλάθλων και των παικτών.
Όσο για την φυσική κατάσταση ας αγνοήσουμε τους προπονητές της εξέδρας και να ρωτήσουμε τους παίκτες ή την διοίκηση που θορυβήθηκε και προσέλαβε ειδικό εργοφυσιολόγο βλέποντας τα χάλια της πρώτης αγωνιστικής.
Μακάρι η ομάδα να πάει καλά και να διαψευστούμε όσοι ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ για την πορεία της.
Γιατί αυτά τα σχόλια που γίνονται αυτές τις ημέρες είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας και του προβληματισμού λόγω της ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ αγάπης για την ομάδα.

re-la-re είπε...

Και τελικά η ταμπακιέρα είναι μια. Κύριε Διόγο μια που εσείς κάνετε το ρεπορτάζ της ομάδας πεστε και σε μας τι συμβαίνει με Λάτκα, Κούκετς και Κοντοέ που είναι στο ψυγείο.

Μια απλή και ξεκάθαρη απάντηση.

Costix είπε...

Αγαπητε Μακη,

οφειλουμε ολοι ως ΣΥΜΠΑΝΙΩΝΙΟΙ να κρατησουμε τους τονους χαμηλα και κυριως να ειμαστε ψυχραιμοι και να μην υπερβαλουμε.

Κανενας Πανιωνιος δεν θελει το κακο της ομαδας του, που ξανακουστηκε αυτο ?? Βαρεια η κατηγορια και σε παρακαλω να την αποσυρεις αμεσα για το κοινο καλο και για να μπορει να γινει πραγματικος διαλογος. Επειδη μιλας δημοσια, δεν αρμοζει η επιθεση σου σε Συνπανιωνιους, γιατι ΜΟΝΟ αντιδραση προκαλει. Εμεις ομως θελουμ διαλογο. Και επειδη καποιος διαφωνει μαζι σου η με τον Φερερα η με την διοικηση, δεν σημαινει οτι εχει και αδικο, ετσι δεν ειναι ??

Π.χ. θεωρω υπερβολη το το οτι λες στο site σου οτι η ομαδα εξαιρετικη αποδοση, πιστευω οτι ηταν απλα κατα 50% καλυτερη απο οτι στο ματσ με τον Εργοτελη.

Δευτερο, το οτι η ομαδα ετρεχε ''σαν παλαβη'' μεχρι το 95 με 10 παιχτες (αν θυμαμαι καλα ο Κουμο αποβληθηκε περιπου στο 80') - ε, αυτο και αν ειναι υπερβολη και μονο εσυ το ειδες. Οτι ετρεχε οντως παραπανω απο το ματς με Εργοτελη, καμμια αντιρηση. Παντως τον Ρεκομπα και τον Μπαλαμπαν τους ειδα οντως πιο ορεξατους, αλλα ασφαιρους.

Οσο για την γκαντεμια που επικαλεισαι, φυσικα και πιστευω στον παραγοντα τυχη, αλλα πρωτα απ' ολα συν Αθηνα και χειρα κεινει, χειαζεσαι γνωση (του αντικειμενου) και ΠΟΛΥ δουλεια, και την τυχη τελευταια. Οσο και ατυχη να ηταν η ομαδα στα δυο τελευταια παχνιδια, δεν με επεισε οτι διαθετει τα αλλα δυο στοιχεια στο επακρο, ειδαλλως θα κερδιζε και τα δυο παιχνιδια με ολη την γκαντεμια. Δηλαδη απο ατυχια στραβοκλωτσουσε ο Ρεκομπα και ο Μπαλαμπαν ??? Απο ατυχια σουταρε το πεναλτυ στο κεντρο ??? Η Απο ατυχια η αριστερη μας πλευρα εμπαζε (δεν το ειδες ???) με Ρεκομπα αριστερη αιχμη ???

Κανεις δεν ειπε σ' αυτο το blog να φυγει ο Φερερα και ολοι του δινου πιστωση χρονου, αλλα απο την αλλη επετρεψε μου να σου θυμισω οτι ολοι τελικα κρινομαστε εκ του αποτελεσματος. Αν μετα πεντε αγωνιστικες εχουμε παρει μονο 3 βαθμους, π.χ. τι θα λεμε ???

Μην μας θυμιζεις δε παλι τον Λινεν, επετρεψε μας εμας ως φιλαθλους (που δεν γνωριζουμε πολλα εκ των εσω) να εχουμε πολυ καλες αναμνησεις. Εσεις που ξερετε κατι απραπανω και δεν μας το λετε, ασ εχετε την αποψη σας. Αλλα μην το καταντησουμε στο τελος the ''L'' word και γινουμε γραφικοι.

Τελειωνοντας, επιεδη εισαι δημοκρατικος ανθρωπος, σε παρακαλω να μας επιτρεπεις να διαφωνουμε και να αντιλεγουμε. Κανεις δεν κανει τον προπονητη εδω, ισα-ισα που ολοι μας καταναλωνουμε απο τον απειροελαχιστο ελευθερο χρονο μας και αγαπαμε την ομαδα οπως και εσυ.

Και χρονια πολλα για τα 119 μας χρονια !!!!

br fun_atic είπε...

Εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να απαντάς σε οποιοδήποτε σχόλιο. Άλλωστε όλα τα ανεξάρτητα μπλογκ παρέχουν το δικαίωμα απάντησης σε οποιαδήποτε ανάρτηση και σχόλιο. Έπραξες άριστα.

Ίσως υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα αλλά φαίνεται ότι δεν είμαστε όλοι της ίδιας φυλής. Εμείς εδώ είμαστε της φυλής άγκα - ούγκα και δεν χαιρόμαστε για τις γκέλες. Στον βαθμό που γνωρίζω πλέον και προσωπικά αρκετούς, νομίζω ότι μπορώ να είμαι σίγουρος.

Άλλο προπονητής εξέδρας και άλλο κάνω σχόλιο για το στήσιμο της ομάδας. Τεράστια διαφορά.

Για τις αποκαλύψεις για τον Λίνεν δεν ανησυχώ. Ανυπομονώ. Λόγω τιμής. Φαντάζομαι βέβαια ότι θα υπάρχουν και αρκετές αποδείξεις…

Πιστεύω ότι αν ο Φερέρα βγάλει κι αυτός δυό συνεχόμενες χρονιές την ομάδα στην Ευρώπη θα τον στηρίξει ο πρόεδρος. Αλλιώς ίσως και να περάσει από το ταμείο. That’s life!

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@zamis

Αλήθεια ποιο ήταν το ειδικό βάρος των δηλώσεων του Λίνεν; οτι ΠΟΤΕ δεν ανέλαβε την ευθύνη για μια ήττα και πάντα έφταιγαν οι παίκτες ή κάτι άλλο; Αστο αυτό το θέμα.

@ Costis T

Προφανώς και μπορούμε να διαφωνούμε. Ο καθένας έχει την άποψή του.

Φυσικά το εξαιρετική απόδοση στη Λιβαδειά είναι σε σύγκριση με την απογοητευτική εμφάνιση με τον Εργοτέλη.

@ ΒR

Πρώτα ήρθε η στήριξη καιν μετά η έξοδος στρην Ευρώπη. Μην το ξεχνάς.
Μήπως θέλεις να σου θυμίσω τη πρώτη χρονιά του Λίνεν τι έκανε μέχρι τον Δεκέμβρη; Τι έλεγε η εξέδρα; Ομως με την απόλυτη στήριξη του Τσακίρη και τις μεταγραφές Τζεμπούρ, Λουρέντσο ήρθε η έξοδοπς στην Ευρώπη. με ανύπαρκτους βέβαια ΠΑΟΚ, Αρη. Ηρακλή...

Τα όσα θα γράψω για τον Λίνεν φυσικά θα είναι με αποδείξεις. με ονόματα και διευθύνσεις...

Costix είπε...

Φιλαρες,

κακη μερα για προστριβες & αντεγκλεισεις.

Σηερα γιορταζουμε 119 χρονια Πανωνιας ιστοριας !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ !!!

br fun_atic είπε...

Άψογα!!!Πόσο σύντομα θα γίνει η δημοσίευση αυτή;

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο. Δεν το συνεχίζω...

zamis είπε...

Μακη,το αφηνω με τον Λινεν(που εσυ,ο προεδρος και δεν ξερω γω ποιος αλλος τον θυμαστε και τον λοιδωρειτε ακομα και στις πλεον ακυρες στιγμες)γιατι οντως γινομεστε γραφικοι που λεει και ο Costis.
Επι της ουσιας τωρα.Δεν εχεις απαντησει ουτε για τον-εξαιρετικο απ'οτι ακουω-εργοφυσιολογο ουτε για Λατκα,Κουκετς,Κοντοε ουτε για τις πλευρες που μπαζανε(γκαντεμια..).
Και επειδη μπορει να μου πεις οτι ελειπε ο Μπαρονι,να σε ρωτησω κι εγω γι'αυτον,για τον Μπεθερα και για την Εσπανιολ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάκη,

θα σε παρακαλέσω πολύ, γιά λόγους προστασίας της (δικής μας) αισθητικής και (αν μου το επιτρέπεις, της δικής σου) της αξιοπρέπειας, ΜΗΝ ξανα-αναφερθείς σε αποκαλύψεις γιά τον Λίνεν, πριν (επιτέλους!) τις φέρεις στο φώς, να τις δούμε όλοι μας! Έλεος πιά! Ούτε που θυμάμαι από πότε μας λές πως ΘΑ τα γράψεις!! Και σε πάπυρο να τα έγραφες, κάποτε θα τελείωναν αυτές οι "περίφημες" αποκαλύψεις.

φαντάζομαι πως θα έχεις κάποια πράγματα να προσάψεις στον Λίνεν, αλλιώς δεν θα μιλούσες έτσι. Μέχρι όμως να μας τα γνωστοποιήσεις σταμάτα σε παρακαλώ το ατελέιωτο ΘΑ. Κατήντησε άνοστο, άσε που δεν ξέρω πιά ποιόν ενδιαφέρει και πως θα δικαιολογήσεις το γιατί δεν μας το "κοινοποίησες" τόσον καιρό. Σίγουρα πάντως όχι για το καλό της Πανιώνιας ενότητας. Παρα το λίγο χρόνο που διαθέτω, έχω παρατηρήσει πως σπεύδεις να απαντήσεις σε οποιδήποτε σχόλιο γιά τον Λίνεν κυκλοφορήσει (σχεδόν) οπουδήποτε. Άρα ...

zamis είπε...

Costa,welcome back !
εστω και για αυτο τον λογο..

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ PGSS 1890

οι Λάτκα, Κούκετς & Κοντοές δεν είναι στο ψυγείο. Απλά δεν είναι πρώτες επιλογές. και νομίζω ότι μόνο ο Λάτκα μπορεί να μπει στην 11άδα, αλλά επειδή είναι στο στυλ του Σιόβα ο Φερέρα προτιμά τον νεαρό γιατί είναι πιο γρήγορος, πιο μοντέρνος στόπερ. Οπα να ο προπονητής της εξέδρας βγήκε από μέσα μου. Πλάκα κάνω.

Θεωρώ ότι μόλιςε ο Σμόγιε είναι 100% έτοιμος θα είναι μαζί με Σιόβα το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Κοντοές που να παίξει; Να βγει ο Μανιάτης; Ο Κούκετς αντί του Ρεκόμπα;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε zamis καλησπέρα,

μπορεί να μην προλαβαίνω να γράψω αλλά (έστω και πιό αραιά) ψιλο-παρακολουθώ τις συζητήσεις. Και χαίρομαι πολύ γιά τα νέα blogs όπως αυτό στη Χίο, αλλά και γιά το πολύ καλό Carpe Diem.

Ελπίζω να επανακάμψω πραγματικά κάποια στιγμή.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαοπητέ Costa κάνεις λάθος. Διάβασε προσεκτικά τα ποστ που έγραψα. Είπαμε μπορεί να μην με συμπαθείς, είναι δικαιωμα σου, αλλά μην με αδικείς.

Και το πότε θα γράψω για το Λίνεν είναι δικό μου θέμα. Εγώ απάντησα στον BR όταν μου έθεσε το ερώτημα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

και κάτι άλλο. Εγραψα μετά από μήνες. Που είδες ότι απαντάω για τον Λίνεν; Βρε Κώστα πρόσεχε λίγο. Εκτίθεσαι. Είπαμε...

zamis είπε...

καποιοι βλεπουν φαντασματα παντου..μπρρρ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μάκη,

δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά σε συμπαθώ, διαισθητικά. Για δύο λόγους (i) συμπαθώ τους συνομηλίκους μου (τους αισθάνομαι κάτι σαν τη "σειρά" στο στρατό), (ii) δεν είμαι αριστερός αλλά έχω μία συμπάθεια στους αριστερούς (όσο και αν σου φαίνεται παράξενο).
Αντιπαθω σφόδρα την εμμονή σου σε κάποια πράγματα.

Γιά το αν σε αδικώ και ποιός απο τους δυό μας εκτίθεται, παραπέμπω στο παρακάτω post σου στο blog ΜcManus. Έχει ημερομηνία 31 Αυγούστου (μόλις δύο εβδομάδες πριν). Μόλις έγραψε κάτι γιά τον Λίνεν, απάντησες σε δευτερόλεπτα με τη γνωστή επιχειρηματολογία.


http://manolisvardis.wordpress.com/2009/08/31/%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC-%CE%B4%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CF%8E-%CF%86%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BC/

Λίγη προσοχή από μέρους σου δεν θα έβλαπτε. Προσέχω πάρα πολύ τι γράφω και προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν, και πολύ περισσότερο τους συν-Πανιώνιους.

br fun_atic είπε...

Πανιώνιος - Εθνικός Αστέρας 3-0

Ο Πανιώνιος αγωνίσθηκε με τους: Ανδριόλα (46' Μπεθέρα), Γουέλιγκτον, Σμόγιε, Λάτκα, Κοντοέ, Καστελιόνε, Κούκετς, Κοντοχρήστο, Γουνδουλάκη, Λουκίνας, Κούρντι.

Τα γκόλ πέτυχαν: Λάτκα, Λουκίνας, Κούρντι

Αν και ουσιαστικά αντέγραψα τη σύνθεση της ομάδας από το επίσημο site έχω να πω ότι υπάρχει ένα συντακτικό λάθος. Ο παίκτες αναφέρονται λες και είναι όλοι αλλοδαποί...

@Μάκης
Εννοείται πως είναι δικαίωμά σου η επιλογή του χρόνου δημοσιοποίησης. Ελπίζω όμως να είναι σε αυτή τη ζωή, γιατί εδώ έχουμε και κάποιες μεγαλοκοπέλες :)

Costix είπε...

@brfun

ρε συ στην αιτιατικη τους αναφερει
''επαιξε με τους: ...'', αρα σωστα τους γραφει.

Τωρα τον Λουκινας τον εκανε λιγο πος Ουγγρο, θα ελεγα... η Τσεχο ???

Costix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
zamis είπε...

Costa lol!!!!!!!!!!

πραγματικα εμεινα speechless in..Nea Smirni!!!!!!!!!! αλλα εχεις αδικο,οχι με τη γνωστη επιχειρηματολογια.Εγω βρηκα και αλλα επιχειρηματα που δεν ηξερα,οτι θα πεφταμε κατηγορια και οτι αργουσε στην προπονηση 30',κατσε ντε.

br fun_atic είπε...

Έπαιξε με τους: Κοντοές; Κοντοχρήστος; Γουνδουλάκης; Κ.λ.π. Είναι στην ονομαστική… Τον Ανδριόλα όμως τον βάζει στην αιτιατική. Φαίνεται ότι λόγω θέσης αλλάζει η πτώση…

Costix είπε...

@brfun
Υπονοεις κατι με το ''μεγαλοκοπελες'' ??

Τελικα, φιλαρακο, μου φαινεται οτι τα χωνεις στον Μακη που και που, για να παιρνει φωτια το blog σου και να γραφεις χτυπηματα, μπαγασακο, ε μπαγασακο !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ???

υ.γ. εχω μεινει τρια βραδυα μεσα για να μου κατεβει το ζαχαρο απο προχθες. Λιγο κρασακι, βρε παιδια !!!

Costix είπε...

Και ο Ριερας τιποτα ?? Δεν θα παρει καθολου χρονο αυτος ??? Η τον φυλαει (και απο το κακο ματι - ομορφοπαιδο γαρ) για το παιχνιδι με τον Αστερα ??

Προβλεψη καιρου για το Σαββατο πηραμε ???

br fun_atic είπε...

Δεν το συζητάμε...Αν έμενε εδώ ο Μάκης για ένα μήνα θα φτάναμε τα 1.000.000 χτυπήματα.

Εγώ φταίω που σε σκέφτομαι κλεισμένο στο σπίτι και απαλύνω την πλήξη σου :)

Φίλε Κωστή, μακάρι τα 20χρονα να είχαν τη δική σου ενέργεια

br fun_atic είπε...

Πρόβλεψη ημέρας θα δώσω μόνο όταν σου κατέβει το ζάχαρο :)

Costix είπε...

Αν ηξερες τι τρωω για βραδυνο... θα πικραινοσουνα.

2 φλυτζανια σπανακορυζο νεροβραστο, με μια κουταλια ωμο λαδι και ενα γιαουρτακι με 2% λιπαρα.

Καταντια ... Και νερο, αφθονο νερο.

Καταραμενη διαιτα !!!

Ενταξει το απογευμα πιασαμε 0,95 ζαχαρο, εχουμε αρχισει και το συνεφερνουμε.

br fun_atic είπε...

Τι τά θελες τα μπικουτι; Σε καταλαβαίνω... Κάθε Δευτέρα η γυναίκα μου κάνει φακές. Έτσι, γιά το καλό της εβδομάδας.

Αν το αποφασίσεις για σοβαρή δίαιτα είμαι κι εγώ μέσα.Θα χάσουμε βέβαια όγκο, αλλά θα αποκτήσουμε γράμμωση...

Costix είπε...

Πλακα-πλακα, πουλησαμε αλλα 4 διαρκειας σημερα. Τελικα, εχει πολλους μαζοχες σαν και μας.

By-the-way, τι εγινε με τα 150 διαρκειας του φορουμ ??? Δεν θα μετρησουν κι αυτα ??? Ετσι για να ακουμε το 2,500+

Καντεμια και στους Κ21. Χασανε απο τον Λεβαδειακο 2-1 με πεναλτυ στο 90'. Μηπως τους προπονει ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ κι αυτους ???

IWN1998 είπε...

Λόγω εργασιών δεν μπόρεσα ν' ανακατευτώ στη συζήτηση σας με τον κο Διόγο.

Δεν θα πω πολλά γιατί είπα ότι θα κάνω υπομονή μέχρι να δω την ομάδα με Ριέρα και Σμόγε, που είναι προσωπικές επιλογές του Φερέρα για την πρώτη ομάδα και συνεπώς τότε θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα των δυνατοτήτων της. Ακόμα, τον τομέα τύχης τον έχουμε αναφέρει και πριν και από τα δυο ματς και ιδίως στο δεύτερο και έχουμε παραδεχτεί τον προφανή ρόλο της, ο οποίος όμως δεν μηδενίζει άλλα σημεία, που θα πρέπει και αυτά ν' αναλυθούν από τους υπεύθυνους. Επίσης θεωρώ ότι ούτε ο οικοδεσπότης, ούτε η πλειοψηφία εδώ έχει ζητήσει την κεφαλή Φερέρα επί πίνακι. Άλλοι του είπαν να κόψει το κεφάλι του να βρει λύσεις...

Δυστυχώς κε Διόγο, μας δημιουργείται πρόβλημα στο να εκφρασθούμε γιατί αν πούμε και κάποια αγωνιστική κριτική, κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε για προπονητές της εξέδρας. Και γιατί είναι κακό να εκφράζει ο οπαδός άποψη; Ένας θεατής θεατρικού έργου δεν έχει δικαίωμα να κρίνει το έργο που βλέπει; Πρέπει να είναι σκηνοθέτης για να δικαιούται να κάνει την κριτική του;

Αλλά ειλικρινά κε Διόγο, μπορείτε να βλέπετε τον Όμο να παίζει κεντρικός μπακ; Αν ναι τι να πω, ίσως δεν βλέπω καλά, ίσως τόσα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν έχω καταλάβει μπιτ για μπιτ. Εγώ σας καλώ να πάτε να βρείτε τον Ταμπάση, τον τερματοφύλακα που έχουμε δανείσει στον Ηλυσιακό / Αιγάλεω ή δεν ξέρω πως αλλιώς θα ονομάσουν αυτή την ομάδα και να τον ρωτήσετε αν ένοιωθε ασφαλής με τον Όμο μπακ πέρυσι. Για να μην πω για προπονητές του (Χατζάρα κλπ).Και στο κάτω κάτω δεν τον πήρε για σέντερ μπακ ο Πανιώνιος ή κάνω λάθος; Και το επιχείρημα ότι θέλει το δεύτερο σεντερ μπακ πιο ελαφρύ, ο κος Φερέρα θα μπορούσε να στέκει αν πχ δεν τον έβαζε στο πρώτο ματς να μαρκάρει το "θηρίο" Μπουντιμιρ (αν γράφω καλά τ' όνομα) του Εργοτέλη. Και θα έστεκε επίσης αν δεν χάναμε τη μια κεφαλιά μετά την άλλη σε σέντρες του Λεβαδειακού στη καρδιά της περιοχής μας χθες.

Εν πάσει περιπτώσει, η συζήτηση είναι περιττή γιατί όπως είπαμε εμείς της εξέδρας είμαστε προπονητές απλά και θα περιμένουμε τις λύσεις του κανονικού προπονητή.

Όσο για τη λινενομανία και λινενολογία, το μόνο που θα πω, άσχετα από τον τέως προπονητή που είναι τέως και δεν μας αφορά πια, είναι ότι η εκκαθάριση επί δικαίων και αδίκων, που έγινε το καλοκαίρι, στα λεγόμενα "παλτά" του Λίνεν, μένει ν' αποδειχθεί στους αγωνιστικούς χώρους ότι έγινε σωστά και με τρόπο που έφερε στην ομάδα καλύτερες λύσεις. Σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς δεν το βλέπουμε αυτό ακόμα.

re-la-re είπε...

Μάκη

Λίγη λογική χρειάζεται. Ο Κοντοές παίζει και σεντερ μπακ και είναι καλύτερος στη θέση αυτή από τον Ομο.

Ο Μανιάτης επι τρισκακάταρατου για σας Λίνεν είχε παίξει και αμυντικό χαφ (ένα ματς με τον Αρη 0-0 θυμάμαι όταν είχε πάρει κάρτες ο Ενσαλίβα). Μπορεί σε ανάγκη να παιξει εκεί και ο Κοντοές μπακ όταν υπάρχει ανάγκη.

Ο Κούκετς μπορεί να ξεκουράσει τον Ρεκόμπα π.χ. με τον Εργοτέλη που ο Ρεκόμπα απροπόνητος ψόφησε θα μπορούσε να βοηθήσει.

Ο Φανούρης επίσης θα μπορούσε να δώσει ανάσες στην ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί ποτέ δεν δοκιμάστηκαν στην προετοιμασία με την κανονική ομάδα. Ποτέ δεν πήραν ευκαιρίες.

Ο ίδιος ο προπονητής με τον τρόπο που κοουτσάρει τους δείχνει ότι δεν τους θέλει. Και επειδή δεν είσαι βλάκας και είσαι χρόνια στο κουρμπέτι της αθλητικής δημοσιογραφίας και απο μέσα σου τα βλεπεις και συ όλα αυτά μην μας παραμυθιάζεις.

Griniaris είπε...

Δύο μέρες σας άφησα και τα κάνατε...μην πω τι.

Διάβασα όλα τα σχόλια μαζί και για κάποια ώρα νόμιζα ότι ζω τη "μέρα της μαρμότας"(φοβερή ταινία,τη συνιστώ ανεπιφύλακτα).Πάλι για προπονητές εξέδρας, πάλι για Λίνεν νόμιζα ότι ξύπνησα Σεπτέμβρη του 2008.
Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω.Ποιά ακριβώς ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας;Ποιά γραμμή μας ήταν καλύτερη;Πέρα από κάποιες ατομικές ενέργειες του Ρεκόμπα που απέφεραν αρκετά κακά σουτ(;;;;)είδατε κάποια "τακτική" επίθεση;Μήπως δεν είδαμε τον ίδιο πανικό στην άμυνα;Mην ξεχνατε ότι παίζαμε με το Λεβαδειακό,ομάδα πολύ χειρότερη από τον Εργοτέλη και από τις υποψήφιες γαι υποβιβασμό.
Τι ακριβώς ενόχλησε το σχόλιο του zamis;Η ειρωνία;Γιατί, δεν ήταν ειρωνικό ότι έπρεπε να είμαστε και ευχαριστημένοι που χάσαμε από μια ομάδα που,άποψή μου,δύσκολα θα κάνει άλλη νίκη;


ΥΓ.CostisT άρχισα να πεινάω και να διψάω...(τα χάπια τα κερνάω εγώ).

Costix είπε...

griniaris - Αν εχεις εφιδρωση στα χερια και κομαρες, εχεις στερητικα.
Δεν ειναι τιποτα, ενα καλο γευμα ακομα χρειαζεσαι.

Και εγω αναρωτιεμαι, μηπως ειδα αλλο παιχνιδι την Κυριακη ???

br fun_atic είπε...

Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον όρο φαγητό. Δεν δέχομαι να τρώμε μια φορά παρέα και μετά να είσαι στην καραντίνα για τρεις. Θα τη βρούμε τη λύση πάντως...