Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ


Το καλό με εμάς τους Πανιώνιους είναι ότι όσα κι αν λέμε, για όσα κι αν γκρινιάζουμε, τα ξεχνάμε όλα λίγο πριν το παιχνίδι ( το μετά βέβαια είναι μια άλλη ιστορία).


Η Πανιωνάρα είναι η αρρώστια μας αλλά και η γιατρειά μας.


Μπαίνοντας στο γήπεδο, αφήνουμε για λίγο όλα μας τα προβλήματα και όλα μας τα άγχη. Ξεχνάμε τις αναλύσεις, τα συστήματα, τα παράπονα και προσδοκούμε να ζήσουμε 90’ ευχάριστα λεπτά με την αγαπημένη μας ομάδα. Κάποτε το καταφέρνουμε και κάποτε όχι. Αυτό βέβαια το ξέρουμε και είναι επιλογή μας.


Το μόνο όμως που είναι βέβαιο είναι ότι Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ


Αύριο θα είναι για ΄μένα η πρώτη μου επαφή με την καινούργια ομάδα. Είναι αλήθεια ότι περιμένω με ανυπομονησία την ώρα που θα μπω στο γήπεδο, όπως επίσης και το ότι θα καταφέρω να γνωρίσω από κοντά και δύο καλούς φίλους του μπλόγκ.


Φίλοι,

όλοι εσείς που αγοράσατε διαρκείας καθώς και όλοι εσείς που αγαπάτε την ομάδα ελάτε αύριο στο γήπεδο. Η κάθε παρουσία μετράει.


Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να αναρτήσω σχόλιο αμέσως μετά τον αγώνα, λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων. Και αυτές μάλλον είναι και οι σπουδαιότερες. Χρησιμοποιείστε λοιπόν τον ανάρτηση αυτή και ως χώρο αποτύπωσης της άποψής σας μετά το παιχνίδι, χωρίς όμως ακρότητες.


Στη νίκη, στους φίλους, στο ωραίο θέαμα, στη ζεστή ατμόσφαιρα, στην Πανιωνάρα μας.

30 σχόλια:

Griniaris είπε...

Μακάρι να φέρεις γούρι...

Θέαμα μην περιμένεις,θα το θυσιάσουμε...(λες και στα άλλα δεν το είχαμε θυσιάσει αλλά τέλος πάντων).

br fun_atic είπε...

Μην το λες. Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη δεν είχαν πεταχτεί τα μάτια του Μανιάτη από τις κόγχες κατά τρόπο θεαματικό; Δεν ήταν εντυπωσιακό το 1-1 με την ομάδα που έριξε 5 μπαλάκια στον γαύρο;Δεν ήταν εντυπωσιακό το παιχνίδι μας στο souvlaki arena? Ε, από αύριο τα κόβουμε τα θεάματα και πηγαίνουμε για το αποτέλεσμα...

Δεν ξέρω αν θα φέρω γούρι, ξέρω όμως ότι το θέλω πολύ. Ελπίζω να το θέλουμε όλοι. Κόσμος, παίκτες, προπονητής...Η θέληση είναι το μεγαλύτερο γούρι...

IWN1998 είπε...

Το μόνο εξαιρετικό στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι ότι σκάσαμε από τη ζέστη.
Απ'ότι καταλαβαίνω εγώ, ο κόουτς φοβάται τα κενά που αφήνει πίσω του ο Αλβάρο και μάλιστα χωρίς Κουμορτζί και θα βάλει παίκτες τρεχαλητούς για να καλύψει τα νώτα του.
Το θέμα είναι ότι αν το ματς πηγαίνει ισόπαλο ίσως χρειαστεί να μπει ο Ρεκόμπα κατά το 70 ας πούμε. Ελπίζουμε όμως τότε επειδή θα είναι φρέσκος, να μην δημιουργεί η παρουσία του κενά στα μετόπισθεν...
Για να δούμε. Μάλλον θα δούμε και διαφορετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Griniaris είπε...

Υπάρχει ένα παλιό καλό άσμα του Βοσκόπουλου που κολλάει στην περίπτωση:Ψύλλοι στ'αυτιά μου μπήκανε βρε πω πω πω...

Costix είπε...

Να και η αποστολουλα μας:-

Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Σιόβας, Γουέλιγκτον, Τζαβέλλας, Κοντοές, Καστελιόνε, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Κούκετς, Νικολάου, Ρεκόμπα, Σκούφαλης, Σίμωσης, Μπάλαμπαν, Ριέρα.

Πρωτη παρατηρηση: Ο Μανιατης εχει συμπεριληφθει. Γιατι δεν μας ενημερωνει κανεις για την κατασταση του ??? Ειναι σε κατασταση να παιξει ??? Η το κραταμε κρυφο χαρτι ??? Who knows ???

Δευτερη παρατηρηση: Μπεθερα αντι Ανδριολας. Θα λενε παλι οι κακες γλωσσες οτι ξεπληρωνουμε παλι γραμματια (φυσικα και ο Γουελιγκτον στην αποστολη, ολα καλα με την Εσπανιολ οπως καταλαβαινετε).

Κατα τα αλλα νορμαλ τα βλεπω.

Griniaris είπε...

Πόσο κρυφό να είναι βρε costi;Δεκάρι είναι ο Ρεκόμπα,Άσος είναι ο Μπαρόνι,Μπαλαντέρ είναι ο Όμο...Ε,για κανα οκταράκι τον βλέπω...

re-la-re είπε...

Δηλαδή να καταλάβω, δοκίμασε τον Ανδριόλα και δεν του κάνει ούτε για αναπληρωματικός;

Ρε παιδιά, μα το Θεό εγώ θέλω να στηρίξω τον προπονητή. Αυτός θέλει να μείνει;

br fun_atic είπε...

Το κειμενάκι το έγρααψα λίγο πριν βγω από το σπίτι το απόγευμα. Ήμουν μέσα στην καλή χαρά. Όλο το απόγευμα όμως βαρέθηκα να ακούω στην πλατεία σενάρια. Αυτό δεν είναι κλίμα. Χωρίς κλίμα δεν πρόκειται να πάμε καλά. Ας μπει μπροστά ο Πρόεδρος. Δεν τον χρειαζόμαστε μόνο ως χρηματοδότη, αλλά και ως ηγέτη της ομάδας. Η ομάδα κινδυνεύει από σαχλαμάρες να βγει εκτός στόχων από τώρα...

zamis είπε...

Τον Ανδριολα ας τον αφησουν να φυγει,εδω εχουμε στραβωσει εμεις,σκεφτειτε το παιδι..κατα τ'αλλα δεν μπορει να ειναι αξιωματικη η παρουσια του Ρεκομπα στην ενδεκαδα ντε και καλα..γι'αυτο υπαρχει και προπονητης εξ'αλλου.

υ.γ.Ποια ειναι τα σεναρια της πλατειας brf?

br fun_atic είπε...

Δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια...Και δεν έχουν και σημασία. Προέχει το αυριανό παιχνίδι.Να πάμε γερά και με αισιοδοξία για τη νίκη. Κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, πάλι εδώ είμαστε. Πριν το παιχνίδι όμως ας έχουμε καλύτερη ψυχολογία και διάθεση...

vassilis είπε...

Ψυχραιμία.

Ας δώσουμε μια ευκαιρία στην ομάδα.
Διαβάζω για τον Ρεκόμπα. Αναρωτιέμαι αν αντέχει να παίξει 3 παιγνίδια σε μια βδομάδα. Αν όχι σε κάποια θα μείνει στον παγκο. Ελπίζω να το καταλαβαίνει και ο ίδιος.

zamis είπε...

Εμειτην ευκαιρια θα τη δωσουμε και θα την ξαναδωσουμε.
Το θεμα ειναι να μπουν με θεληση και να τα δωσουν ολα 90'.
Περα απο το ποιοι παιζουν και περα απο τακτικες.

br fun_atic είπε...

zamis, σου έχω στείλει mail

IWN1998 είπε...

Ελπίζω να μην έχει κάποιο τραυματισμό ο Μπέλιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα...

Σχετικά με Ρεκόμπα, το να μην ξεκινήσει δεν είναι άτοπο. Αλλά μάλλον είναι σίγουρο να σκεφθώ ποιός θα κάνει παιχνίδι σε αυτή την περίπτωση και ιδίως αν λείπει ο Μανιάτης. Ως τώρα φαινόταν να γίνεται παιχνίδι είτε με κετρικό πόλο το Ρεκόμπα με τις μπαλιές του, είτε από τα άκρα με Μανιάτη ή Τζαβέλα είτε με ατομικές ενέργειες του Κούμο. Μακάρι να μην αποκοπούν οι επιθετικοί μας. Ίσως ο Ριέρα αναλάβει κάποιο ειδικό ρόλο, πιθανότατα.
Τέλος πάντων, δεν χωράνε αναλύσεις χωρίς να ξέρουμε πράγματα που ήδη ξέρει ο προπονητής. Εμείς όλοι πάμε γερά για την υποστήριξη της ομάδας το Σάββατο και τα άλλα τα βλέπουμε μετά. Να 'στε καλά

IWN1998 είπε...

"...μάλλον είναι δύσκολο να σκεφθώ...", ήθελα να γράψω. Παραβιάζομαι τελευταία.

Miltos@Chios είπε...

Καλη επιτυχια στην ομαδα αυριο. @ br θα καθομαι ακριβως απεναντι...

br fun_atic είπε...

Δεν θα είσαι μόνος σου. Έχουμε πολύ κόσμο στη θύρα που πηγαίνεις...

Miltos@Chios είπε...

Μακαρι να εισαι γουρικος αυριο...

br fun_atic είπε...

Αν χάσουμε πάντως, ελπίζω να μη θεωρηθώ γκαντέμης...Όλο και κάποιοι θα έχουν βάλει το δάχτυλό τους.

IWN1998 είπε...

...Oxi BR δεν θα 'σαι συ ο γκαντέμης γιατι δεν θα 'ναι και το πρώτο κακό αποτέλεσμα (που,που...μακριά από δω). Εξ άλλου και ο Καστελιόνε μάλλον για πρώτη φορά θα παίξει επίσημα.

τρελοπανιωνιος είπε...

ελα ρε BR γ'αυτο δεν εχουμε παρει βαθμο να ξερεις ο καθενας μας εχει ενα γουρι για τα παιχνιδια εμεις δεν αλλαζουμε ποτε την θεση που καθομαστε στην 2... ηρθε η ωρα να αλλαξω γουρι ? θα το δω αυριο.. αν με την παρουσια σου αυριο παρουμε το τριποντο να ξερεις οτι θα υπαρχει θεμα.. θα σε κανω γουρι της ομαδας , και θα απαιτω την παρουσια σου σε καθε παιχνιδι... :-)

Costix είπε...

αφηστε τα γουρια - μονο αν παιξει η ομαδα μπαλιτσα θα κερδισουμε - θεληση μονο για νικη - και θεαμα θα δουμε ετσι!!!

br fun_atic είπε...

Μια που λέμε για γούρια, έχω να πω ότι ο Πανιώνιος πάντα απέδιδε καλύτερα με γαλάζια εμφάνιση, ενώ πέρσι τα καλύτερα παιχνίδια τα κάναμε με την άσπρη.

re-la-re είπε...

η καρεκλοπόδαρη βροχή πως είναι για γούρι;

Αν έχετε προσέξει τις τελευταίες μέρες βρέχει.

Jamie S. Poursas είπε...

Παιδιά σας ζηλεύω που έχετε την δυνατότητα κάθε Κυριακή να είστε δίπλα στην ομάδα. Ας όψονται τα 600 χλμ βόρεια...

Καλή επιτυχία στην ομάδα. Σήμερα χρειάζεται υπομονή και πίστη και όλα θα πάνε καλά.

ΙΩΝΕΣ 1890 είπε...

eric castel......ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14.00 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ club ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 5. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.....ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 2 ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ "Adidas" ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....

ΥΓ. Προς Griniari , Zamis , CostisT,IWN 1998,pgss1890,τρελοπανιωνιο....Ο br έχει το κινητό μου.

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημά μου απευθύνεται στον "κυβερνητικό εκπρόσωπο" (ή, εν πάση περιπτώσει, όπως θα έπρεπε να αποκαλούμε τον αντιστοίχων καθηκόντων υπεύθυνο γιά την ενημέρωσή μας):

[1] πέρυσι τέτοια εποχή, ο προ-προ-προηγούμενος προπονητής (ακατονόμαστος, γι' αυτό και αποφεύγω να τον κατονομάσω) θα μας έριχνε κατηγορία (κατά την εκτίμηση σας, που δεν συμμεριζόμαστε οι υπόλοιποι, αλλά ... κάτι παραπάνω θα ξέρετε), αν έμενε. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΟΝΤΑΣ 1 ΒΑΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΑΣΤΕΡΑ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;;;;;;;; TO BΛΕΠΕΙ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;

Αναμένω απάντηση, καθώς (ως γνωστόν) δεν υπάρχει πιό τυφλός από αυτόν που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ και πιό κουφός από αυτόν ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.

[2] Με τον φετινό μας προπονητή κ. Φερέρα, θα δουλεύαμε την τακτική, στην οποία ως γνωστόν υστερούσαμε τα τρία τελευταία χρόνια; Μπορεί κανείς να μας εξηγήσει την φετινή τακτική μας; Mπορεί;

[3] "Η γκαντεμιά κάποια στιγμή θα "σπάσει". Πιθανότατα το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης... "

Δεν έσπασε ... Και κυρίως, δεν βαφτίζεται η μετριότητα και η ανικανότητα "γκαντεμιά" ... Ο Πανιώνιος φέτος ήταν απαράδεκτος σε φιλικά και σε επίσημα παιχνίδια. Τι μένει να δούμε ακόμα; Πόσους εξευτελισμούς; (σημειώστε πως, ΔΕΝ είναι απαραίτηταεξευτελισμός μία ήττα με 1-3. Μπορεί να χάνεις στην έδρα σου από οποιονδήποτε και να έχεις το κεφάλι ψηλά. Εξευτελισμός είναι η αίσθηση πως είσαι ο Πανιώνιος και σε έχουν οι Αστέρες και οι Εργοτέληδες γιά πλάκα .... Γιά πολλή πλάκα ...)

Γράφω κάπως αυθόρμητα και παρορμητικά μετά το ματς. Αλλά πιό πολύ, οργισμένος, γιά όλους αυτούς που προσπαθούν να μας κάνουν να δούμε το μάυρο γιά άσπρο, εδώ και αρκετο καιρό. Γιά όσους ξέρουν από τον Ιονέσκο και το θέατρο του παραλόγου, θα επισημάνω απλά πως ΔΕΝ είμαστε ρινόκεροι. Δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή. Έχει τον καλύτερο (ίσως) Πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών, που κάνει (από πολλή αγάπη; από άγνοια; από εγωισμό και ξεροκεφαλιά;) λάθη επί λαθών. Το έχει η μοίρα μας;

antunix είπε...

Δυστυχώς ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ δύο χρόνια με την «γελοία» άμυνα που έχουμε, και κάποιοι δεν λένε να δουν πέρα από την μύτη τους… Πόσο ματς πρέπει δηλαδή να χαθούν εξευτελιστικά , από Εργοτέληδες, Αστέρες Τρίπολης κλπ για να καταλάβουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός;;; Στο ποδόσφαιρο ορισμένα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά και όσο δεν τα καταλαβαίνεις τόσο περισσότερο εκτίθεσαι από το άθλημα. Έχω δει τόσες ομάδες του Πανιωνίου, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πλέον αυτό που βλέπουμε είναι ένας τραγέλαφος. Δεν ανέχομαι ομαδούλες της σειράς, να έρχονται και να μου κάνουν πλάκα στην Νέα Σμύρνη. Τι πρέπει να πούμε πια; Δεν γίνεται στην ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδος να έρχεται ο κάθε ξέμπαρκος ποδοσφαιριστής και να κάνει το αγροτικό του.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ο ΦΕΡΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ! Δηλαδή αν αυτή η ομάδα έχει πήξει στην τακτική, αν δεν έκανε καθόλου πως θα ήταν;;;; το έχω πραγματική απορία… Κουτουλάνε μεταξύ τους. Η ομάδα δεν έχει αρχή και τέλος. Ούτε σχέδιο ούτε οργάνωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ούτε τίποτα. Σαν μια φιλική παρέα που κατέβηκε να παίξει μπάλα είναι…. Πάρτε το χαμπάρι. Και πλέον δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η καραμέλα της γκαντεμιάς, της ατυχίας και της γκίνιας που μας δέρνει…. Πλέον τίθεται θέμα ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ!!! Ο Σκούφαλης είναι ο ορισμός του αναποτελεσματικού ποδοσφαιριστή. Ο Νικολάου δεν κάνει ούτε για 7Χ7, ο Όμο, με το ζόρι κάνει για Β’ Εθνική, καλά δεν λέω για το τέρμα, γιατί ένα τραπέζι πάνω στη γραμμή, περισσότερα σουτ θα σταματούσε… Πού είναι οι ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ, ο Καστελιόνε και ο Σμόγιε; Με θητεία σε καλές ομάδες; Ούτε στο προπονητικό διπλό δεν παίζουν. Γιατί παίζει ο Αναστασόπουλος στα χαφ, προερχόμενος από τον Αθηναϊκό…;;;

Δυστυχώς γράφω παρορμητικά και εν θερμώ, αλλά δεν ανέχομαι να μου τραβάνε ροχάλα στη μάπα, και να λέω ότι σήμερα μάλλον θα βρέξει… Κάποιοι στη διοίκηση, είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ, και δεν εννοώ απαραίτητα τον πρόεδρο ο οποίος βάζει το χέρι στην τσέπη. Ενδεχομένως η ΑΥΛΗ να είναι το πρόβλημα, και όλοι αυτή οι μυστήριοι που έχουν μαζευτεί γύρω από τον σύλλογο. Όσοι έχουν μια θητεία σε κλαμπ και οργανωμένους, δεν σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να γίνουν μέλη της διοίκησης, ούτε ότι ξέρουν από μπάλα. Ούτε φυσικά είναι τσιφλίκι τους ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΥΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ να έχουμε τους αβανταδόρους και να μας κάνουν το άσπρο μαύρο, ούτε είμαστε κλακαδόροι του εκάστοτε Κόκκαλη και Γιαννακοπουλαίων. Έχουμε άποψη και καταλαβαίνουμε. Δυστυχώς…

zouri1 είπε...

η αποψη μου εδω
http://zouri1.wordpress.com/2009/09/19/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ύπνος δεν με πιάνει και αρχίζω να αναρωτιέμαι πώς θα είναι να γιορτάζεις, του χρόνου, τα 120 χρόνια στο ντέρμπυ με τον Εορδαϊκό, βρήκα και σας θυμίζω τα εξής κομμάτια. Γιά να μην ξεχνιόμαστε:

[1] Από την ιστοσελίδα bluerednews: "Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης εντυπωσίασε το νέο τεχνικό της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, ο οποίος μίλησε και για τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αλλά και ποιες προσθήκες πρέπει να γίνουν ακόμα. «Είμαι εντυπωσιασμένος από την εικόνα και τη θερμή υποδοχή. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους παίκτες μου.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαστε πλήρεις. Το 95% των μεταγραφών έχει γίνει», είπε ο Φερέρα, ο οποίος ρωτήθηκε τι γίνεται με το υπόλοιπο 5%. «Ίσως χρειαστεί να αποκτήσουμε ακόμα έναν επιθετικό», ήταν η απάντησή του. Όσον αφορά τους στόχους που έχει φέτος ο Πανιώνιος και βλέποντας τον πολύ κόσμο που έχει κατακλύσει το γήπεδο είπε ότι «πρέπει να υπάρχουν πολλές προσδοκίες απέναντι στον κόσμο και να μην κάνουμε λάθη»".

Θυμίζω πως, ο κ. Φερέρα στην πρεμιέρα, ουσιαστικά είπε πως οι παίκτες που είχε στον πάγκο δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Επίσης, κατα τα παραπάνω, ή άμυνά του είναι πλήρης και χρειαζόνταν (ίσως) κάποιον επιθετικό. Tη συνέχεια την ξέρουμε όλοι ...

[2] από σχόλιο του κ. Μάκη Διόγου, στην ίδια ιστοσελίδα: Μήπως κάποιοι είναι πολύ ενοχλημένοι και προσπαθούν με καραγκοζιλίκια να προκαλέσουν (;) θέμα στις τάξεις των "κυανέρυθρων" οπαδών. Μήπως κάποιοι είναι ενοχλημένοι που ο Πανιώνιος διαθέτει ένα πληρέστατο ρόστερ με παίκτες πρώτης, παγκόσμιας, γραμμής; Καλά δεν πειράζει θα τους περάσει. Αυτά που ήξεραν τελειώσανε. Πανιώνιος με 40 παίκτες, πολλούς "δημόσιους υπαλλήλους", "κολλητούς", παρατρεχάμενους, γαμπρούς και "φίλους" μας τελείωσε. Πάρτε το χαμπάρι!!!

Τον Πανιώνιο που ακολούθησε, τον είδαμε όλοι (και) σήμερα. Και είναι φαβορί γιά υποβιβασμό.

Ντρέπομαι γιατί με είδαν τα παιδιά μου να δακρύζω. Δεν ξέρω ανα ξίζει.