Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος - Βράβευση ποδοσφαιριστών / Αγορά διαρκείας από τα μέλη του Panionios.net

Σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Μπουτίκ του συλλόγου (Ι. Χρυσοστόμου 1 – Νέα Σμύρνη) από τα μέλη της διαδικτυακής κοινότητας panionios.net, θα βραβευτούν οι ποδοσφαιριστές Κουμορτζί, Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ και Μανιάτης.

Τα μέλη της κοινότητας θα παραδώσουν επίσης στην ΠΑΕ Πανιώνιος επιταγή με το ποσό των 3.750 Ευρώ το οποίο συγκέντρωσαν και προορίζεται για την αγορά 150 παιδικών εισιτηρίων διαρκείας.

Τέλος, κατά την εκδήλωση, ο Φαμπιάν Εστογιάννοφ θα παραλάβει ειδική τιμητική πλακέτα από τον Nova Sport FM 94,6 οι ακροατές του οποίου τον επέλεξαν ως έναν εκ των καλύτερων παικτών της περιόδου 2008-2009..


Σχόλιο: Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλή προσπάθεια του φόρουμ η οποία πρέπει να στηριχθεί από όλους τους φίλους της ομάδας. Κατά την εκδήλωση αυτή θα βραβευθούν παίκτες που πραγματικά έχουν ματώσει τη φανέλα της ομάδας και θα διατεθεί από τη συγκεκριμένη διαδικτυακή κοινότητα το συνολικό ποσό το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει προκειμένου να αγοραστούν παιδικά διαρκείας. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Ελπίζω να υπάρξει αυστηρή επιλογή των παιδιών που θα αποκτήσουν τα συγκεκριμένα διαρκείας και να προτιμηθούν παιδιά άπορων οικογενειών. Ελπίζω επίσης η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του φόρουμ να σημάνει μια ποιοτική στροφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: