Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ERGA OMNES


Ένα σύντομο σχόλιο για τη συνέντευξη του κου Τσακίρη: http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17451&catid=5

Ο κος Τσακίρης, με τη σημερινή δήλωσή του υπό την ιδιότητα του Προέδρου και ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε Πανιώνιος έβαλε ένα στοίχημα έναντι όλων. Κυρίως όμως έναντι της "κοινής λογικής". Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όσοι ηγέτες έβαλαν τέτοιου είδους στοιχήματα έχασαν. Οι ελάχιστοι που τα κέρδισαν γράφτηκαν στην ιστορία ως μεγάλοι.


Χρέος του κου Τσακίρη να υποστηρίξει τις επιλογές του.


Χρέος όλων εμάς να στηρίξουμε τις δικές μας ιδέες και την ομάδα.


Πέρσι το φθινόπωρο κάναμε ένα sold out από ενθουσιασμό. Σήμερα οφείλουμε να κάνουμε ένα νέο sold out για να στηρίξουμε την ομάδα μας.


Εάν αυτό το μπλογκ σημαίνει κάτι για εσάς, σας παρακαλεί:


Ελάτε όλοι στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ μαζί με τα παιδιά σας. Μην αφήσετε απούλητο ούτε ένα εισιτήριο. Αγοράστε διαρκείας. Δείξτε με κόσμιο τρόπο την δυναμική σας, χωρίς επεισόδια, προπηλακισμούς και λαϊκά δικαστήρια. Υποστηρίξτε την ομάδα. Όχι ακρότητες. Όχι αποδοκιμασίες. Τους τρεις βαθμούς όμως θα τους πάρει ο κόσμος. Κόντρα και αυτός σε όλους.


Γιατί ο Πανιώνιος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξαναπάει στον πάτο.

80 σχόλια:

zamis είπε...

Τυχον ασχημιες μονο χειροτερα μπορουν να κανουν τα πραγματα.Ολοι διπλα στην ομαδα.

IWN1998 είπε...

Είναι ωραίες οι εκκλήσεις και ίσως δεν χρειάζονται κιόλας γιατί δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την ομάδα στα δύσκολα, όπως δεν το κάναμε ποτέ ως τώρα και πολύ πριν ο κος Τσακίρης ενδιαφερθεί για τον Πανιώνιο.
Δεν συμφωνώ με τα περί στοιχημάτων κλπ. Μεγάλοι ηγέτες είναι αυτοί που έχουν μάθει να ακούνε, να αναγνωρίζουν πραγματικά τα σφάλματα τους και όχι με εικονικά MEA CULPA και "πάμε όπως λέω εγώ" και να βάζουν το εγώ κάτω από το κοινό συμφέρον. Συμφωνώ με το πέραν της λογικής γιατί δυστυχώς εκεί οδηγεί τον άνθρωπο ο εγωισμός και η εμμονή. Η τακτική ότι δικό μου είναι το μαγαζί του βάζω φωτιά και το καίω, που έγραψε και κάποιος φίλος σε σχόλιο του δεν είναι τακτική ηγέτη.
Όσο για τα πενταετή προγράμματα...είπαμε είναι ανέκδοτο Σοβιετικού τύπου διοίκησης. Εγώ θα 'μαι στο μετερίζι μου στη 2 όχι για να κράξω αλλά για να υποστηρίξω και μακάρι να με διαψεύσουν τα αποτελέσματα.

br fun_atic είπε...

Φίλε Ίωνα,
στοίχημα είναι και η Ρώσικη ρουλέτα. Με τη διαφορά ότι στη δική μας περίπτωση το όπλο δεν έχει μία αλλά πέντε σφαίρες.

IWN1998 είπε...

Αν δούμε το θέμα από την οπτική γωνία της πρόκλησης εκ μέρους του Προέδρου απέναντι σ'όλους μας("να σας επιστρέψω τα λεφτά για τα διαρκείας"), αυτοί που έχουν βαρεθεί τα επανειλημένα ατοπήματα της ΠΑΕ, θα πρέπει όντως ν' απαντήσουν στην πρόκληση αυτή εμφανιζόμενοι στο γήπεδο άπαντες. Και η διαμαρτυρία σε κάθε στραβή είναι απλή. Ακριβώς με το σύνθημα που κυριάρχησε στο τέλος του αγώνα της Κυριακής και τίποτε άλλο.
Ο Πανιώνιος δεν είναι ο Τσακίρης και αυτό το ξέρουμε όλοι και εμείς δεν πάμε για κανένα έπιχειρηματία στο γήπεδο να δούμε την ομάδα μας.
Επειδή ο Πανιώνιος δεν ταυτίζεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, καλό θα ήταν ο κος Τσακίρης να έχει μεγαλύτερη συναίσθηση ευθύνης όταν εκφράζει τα επανειλημένα ΜΕΑ CULPA, με τον τρόπο που το κάνει. Και η συναίσθηση ευθύνης που πρέπει να αφορά το γεγονός ότι εκτός από επενδυτής και επιχειρηματίας, έχει παράλληλα την αρμοδιότητα να 'ναι Πρόεδρος του πιο ιστορικού συλλόγου της χώρας. Το να λέμε ότι αποδεχόμαστε το όποιο σφάλμα και πάμε παρακάτω με την ίδια ακριβώς τακτική και σε όποιον αρέσει, ειλικρινά δεν αρμόζει σε "ηγέτη".
Και αν θεωρεί ότι απλώς "πολλοί" οπαδοί της ομάδας ζήτησαν την Κυριακή την απομάκρυνση του προπονητή, τον πληροφορώ ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και μετά τις δηλώσεις του σήμερα, όλοι εμείς νοιώθουμε ότι "μας γράφει". Αυτός να υποστηρίξει το σχεδιασμό του και μεις την ομάδα μας.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ και μην ξεχάσατε για κάθε ενδεχόμενο εκτός από τα κυανέρυθρα κασκολ να φέρετε και τ' άσπρα μαντήλια και μακάρι τα δεύτερα να τα πετάξουμε στους τενεκέδες μετά το ματς.

br fun_atic είπε...

Έτσι σε θέλω Ίωνα. Τώρα κατάλαβες το νόημα της έκκλησης και την ψυχολογία μου όταν την έγραψα.Προσωπικά, όχι μόνο δεν θα δεχόμουν χρήματα, αλλά θα αγόραζα κι άλλο διαρκείας.Το ζήτημα είναι ότι την Τετάρτη πρέπει να φέρουμε και από έναν φίλο μας.Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

re-la-re είπε...

Συγνώμη παίδες αλλά αυτό το κείμενο ήρθε με 4 μήνες καθυστέρηση. Έπρεπε να έχει γραφτεί τον Ιούνιο. Στο κείμενο αυτό εγώ βλέπω πολλές απαντήσεις σε διάφορα θέματα, όπως π.χ. γιατί έφυγε ο Λίνεν.

Σήμερα δεν αμφισβητούμε ότι ήρθε ο Καστελιόνι, αμφισβητούμε τον προπονητή που δεν τον βάζει. Αυτή είναι η ταμπακιέρα των χτεσινών μαντηλιών. Γι αυτό κουβέντα. Αμφισβητούμε το να παίζει ο Όμο και όχι ο Λάτκα, ο Αναστασόπουλος και όχι ο Καστελιόνι.

Αναρωτιέμαι αν το σημείο 10 δηλαδή η συνεργασία με την Εσπανιόλ είναι τόσο σημαντική ώστε να παραμένει ο προπονητής ακόμα και με τέτοια λάθη.

IWN1998 είπε...

Κάτι ενδεικτικό για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και για τον περιβόητο "σχεδιασμό". Ο Μπάρκογλου έβγαλε 2 γκολ σήμερα εναντίον του Εργοτέλη και ο Εργοτελάκος με 10 παίκτες και χάνοντας 2-0 από νωρίς, πήρε την ισοπαλία μέσα στη Λειβαδιά.
Εμείς σταθερά στηρίζουμε "σχεδιαστές" και Εμίλιο.

τρελοπανιωνιος είπε...

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... Ελπίζω σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, ελπίζω να γίνει ένα θαύμα και να δει τα λάθοι του ο ΦΕΡΕΡΑ, που έχει κάνει μέχρι τώρα και να παρουσιάσει μια σωστά στημένη ομάδα και στο τέλος του παιχνιδιού να χαμογελώ όπως ακριβώς όταν θα μπαίνω στο γήπεδο, γιατί θα έχω δει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της.

re-la-re είπε...

Όλοι μας ελπίζουμε τρελοπανιώνιε αλλα δυστυχώς στη ζωή συνήθως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά τελικά πεθαίνει.


Αν ψήναμε καμιά φανουρόπιτα στον Φερέρα μπας και δει το φως του πως θα σας φαινόταν;

τρελοπανιωνιος είπε...

ειναι στον φουρνο μου

τρελοπανιωνιος είπε...

την Δευτερα θα αναψω και μια λαμπαδα

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους,

ειλικρινά, χαίρομαι γιά το κουράγιο σας, την αισιοδοξία σας και την (προσπάθεια για) αισιόδοξη θεώρηση των πραγμάτων. ΕΛπίζω να μπορέσω να την συμμεριστώ το βράδυ της Τετάρτης. Προς το παρον είναι αδύνατον. Όπως είναι αδύνατον να υποβάλω τα παιδιά μου σε αυτό το μαρτύριο του να παρακολουθήσουν αυτόν τον Πανιώνιο. Αδύνατον ..

Aν τα καταφέρω, ίσως πάω μόνος μου.

Πρώτη φορά (κυριολεκτικά) διάβασα κείμενο του br-fun και ένιωσα να διαφωνώ, σχεδόν σε κάθε (ΚΑΘΕ!) γραμμή. Θα ήθελα να τη σχολιάσω αναλυτικά, αλλά προφανώς είμαι εκτός κλίματος του blog και ίσως κάνω κακό. Φοβάμαι όμως, πως - ενδόμυχα - πιό πολύ από οτιδήποτε άλλο, διαφωνώ με (την πρόβλεψη που περιλαμβάνεται σ)την ακροτελεύτια φράση της ανάρτησης.

Μακάρι να βγώ ψεύτης και στο τέλος να πανηγυρίζουμε Ευρώπη. Θα βάλω ένα κιλό μαύρο πιπέρι στη γλώσσα μου ....

IWN1998 είπε...

Costa, οι ενδείξεις που έχουμε μετά και από τη σημερινή αμετανόητη εμμονή στα ίδια μοτίβα, είναι σε συμφωνία με τα όσα γράφεις.

Δεν θα πρέπει όμως εμείς οι πιο μεγάλοι ν' αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της και έρμαιο στον άκρατο εγωισμό αυτών που από τη μια παραδέχονται λάθη και από την άλλη εμμένουν στους "σχεδιασμούς" τους.

Έχουμε ζήσει τα χειρότερα και δεν αποκλείεται να τα ξαναζήσουμε. Όσο μπορούμε θα σταθούμε αντιμέτωποι των καταστάσεων.

Όχι για τον Τσακίρη και τον όποιο παρατρεχάμενο, αλλά για τον Πανιώνιο θα 'μαστε εκεί και δίπλα, για να τους θυμίζουμε ότι η ομάδα, ειδικά αυτή η ομάδα, δεν είναι Αιγάλεω και Ηλυσιακός, δεν είναι το αμπέλι του πατέρα τους, αλλά η ιστορία χρόνων, που πρέπει να την σέβονται δείχνοντας μετριοπάθεια και σύνεση και υπηρετώντας την πέρα από τα επιχειρηματικά τους όποια συμφέροντα.

br fun_atic είπε...

Δεν υπάρχει κανένα κλίμα στο μπλογκ. Αν δεν υπάρξουν διαφωνίες δεν μπορεί να γίνει διάλογος. Περιμένω οπωσδήποτε τις απόψεις σου. Θα σου πω όμως ότι δεν έκανα απολύτως καμία πρόβλεψη.

Φίλε Κώστα,

θα πάω παρέα με τον γιο μου στο παιχνίδι. Πριν από λίγες ημέρες δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα. Τώρα θα κάνω τα αδύνατα - δυνατά γιά να πάω. Αν και γενικά είμαι fun_atic τύπος, αυτή ίσως θα είναι η πρώτη και ελπίζω η τελευταία φορά που δεν θα δω ένα παιχνίδι ως διασκέδαση αλλά ως θέμα τιμής. Εκ πεποιθήσεως δεν αποδοκιμάζω ποτέ κάποιον με κυανέρυθρα. Απώς όμως ΔΕΝ θα είμαι απών...

br fun_atic είπε...

Ακόμη κι αν είσαι αποφασισμένος να μην πας, είμαι βέβαιος ότι όταν δεις ότι πλησιάζει η ώρα του παιχνιδιού, εσύ ο ίδιος θα πεις στα παιδιά να ετοιμαστούν για το γήπεδο. Που το ξέρω; Επειδή κι εγώ το ίδιο θα έκανα...

Costix είπε...

Εχω μια ερωτηση. Μετα απο αυτη την μακροσκελη και αναλυτικη δηλωση Τσακιρη, που δινει καποιες απαντησεις, μηπως θα επρεπε η διοικηση να ενημερωσει και τους φιλαθλους της περι της καταστασης του Καστελιονε και του Σμογιε ??? Εχουν προβλημα υγειας ??? Ειναι ανετοιμοι ??? Δεν μας βγηκαν ??

Ειναι πασιφανες απο τις δηλωσεις του οτι ειτε ο ιδιος ο Τσακιρης διαβαζει τα blogs, ειτε καποιος τον ενημερωνει τακτικα, αρα παρακαλουμε μια απαντηση για το θεμα των δυο αυτων βασικων παιχτων, ο ενας εκ των οποιων ειναι και αντι- Μακος και ο αλλος ενδεχομενως να μας ελυνε το σοβαρο αμυντικο μας προβλημα. Παρακαλω ξεκαθαριστε μας τι συμβαινει.

Εμεις παντως θα ειμαστε στο γηπεδο την Τεταρτη με την ελπιδα να δουμε μια καλυτερη ομαδα, ειδαλλως να διαμαρτυρηθουμε σιωπηλα για την οποια καταντια της ομαδας.

Οσο για τα περι επιστροφης χρηματων στα διαρκειας, η δηλωση αυτη του Τσακιρη θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον ατυχης και προσβαλει το συνολο των υγειων Πανιωνιων φιλαθλων, ειμαι σιγουρος ομως οτι θα το αντιληφθει και θα ζητησει συγγνωμη.

Παντως Κωνσταντινε, ειλικρινα ευχομαι η επιμονη σου και το στοιχημα σου να σου βγει και η ομαδα να αλλαξει προσωπο συντομα, ωστε να αποδωσει ποδοσφαιρο αντιστοιχο με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ φανελα που φορα. ΜΟΝΟΝ αυτο ζηταμε !!!

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και διαβάζει τα μπλογκ. Μπορεί να κάνει λάθη, αλλά έχει γούστο ο άνθρωπος :)

Αν πάλι ενημερώνεται από κάποιο τρίτο πρόσωπο που μας διαβάζει τακτικά, μπορεί ο άνθρωπος αυτός να γράφει και τις απόψεις του; Μπαίνει που μπαίνει... Όχι τίποτα άλλο αλλά πλήττουμε να συμφωνούμε.

Έχει εξαφανιστεί και ο Μάκης που είναι σταθερή αξία στον έντονο διάλογο...Κατάλαβες CostisT γιατί του την πέφτω...Δεν είναι για το counter... Είναι που έλειψε μερικές ημέρες και κοντεύουμε να κοιμηθούμε πάνω στο laptop...Που είσαι καλέ μου άνθρωπε;

Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, θα προβώ σε κίνηση απελπισίας. Θα γράψω στο φόρουμ :)

Costix είπε...

Μακης και ξερο ψωμι.
Αυτη την εβδομαδα παντως δεν ειδε την ομαδα ουτε αριστα στημενη, ουτε και να αποδιδει τρομερη μπαλα.

Παντως τον γουσταρω γιατι εχει το θαρρος της γνωμης του, σε αντιθεση με καποιυς αλλους που δρουν ΥΠΟΓΕΙΩΣ σαν ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ !!!!

br fun_atic είπε...

Πέθαινα να το ακούσω αυτό. Και μάλιστα εδώ...

Costix είπε...

Πιο απ' ολα ???

br fun_atic είπε...

ότι την είδε άριστα στημένη,σαφώς βελτιωμένη, με πολλές ευκαιρίες αλλά άτυχη κ.λ.π

re-la-re είπε...

Αμφιβάλλεις ότι αν βάζαμε και δεύτερο γκολ στη φάση του Σκούφαλη θα τα φορτωναμε όλα στο δοκάρι και στην καντεμια;

lefterix είπε...

* Επειδή βλέπω και αισθάνομαι ότι η ομάδα μας νοσεί, και ότι καλούμαι εγώ σαν Πρόεδρος να λάβω άμεσα και δραστικά μέτρα για να αναρρώσει.

* Επειδή ταυτόχρονα όμως, υπερασπίζομαι όλον τον σχεδιασμό που, επαναλαμβάνω, είναι κατά 80% στα μέτρα μου.

* Επειδή είθισται ένας Πρόεδρος σε αυτή τη στιγμή να βγει και να πει «ότι ξέρουμε τι φταίει και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για να αλλάξει άμεσα η εικόνα», αλλά η πραγματικότητα είναι ότι για ελάχιστες αποφάσεις στο ποδόσφαιρο μπορείς να είσαι εκ των προτέρων σίγουρος ότι είναι σωστές (ή λάθος), πριν γίνουν πράξεις…

* Επειδή ενώ οι περισσότεροι πιστεύετε ότι έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου και δεν ασχολούμαι όσο θα έπρεπε και πως εάν ασχοληθώ όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, η αλήθεια είναι δυστυχώς ότι και ασχολούμαι και παλεύω και προσπαθώ και ότι αυτό που βλέπετε είναι δικό μου, περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου.

* Επειδή ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται, αλλά είμαστε σε φουρτούνα εδώ και 8 μήνες με εμένα καπετάνιο και ακόμα πλέουμε στα 8 μποφόρ...

* Επειδή ενώ δέχομαι να χάσω πολλά λεφτά στο ποδόσφαιρο αλλά όχι τις αρχές μου, αρνούμαι να κρυφθώ πίσω από προπονητές, παίκτες, τεχνικούς διευθυντές, τύχη, διαιτησίες και κάφρους .

* Επειδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο και ο λόγος γι αυτό είναι ότι είμαι εγώ Πρόεδρος...

* Επειδή αυτοί που πιστεύουν σ’ εμένα μπερδεύουν τα λεφτά μου και τις καλές μου προθέσεις με τις ικανότητές μου να διοικώ μια ΠΑΕ.

* Επειδή η «Σμύρνη είναι ομάδα ιστορική και…» εγώ όμως το ξέρω* Επειδή βλέπω και αισθάνομαι ότι η ομάδα μας νοσεί, και ότι καλούμαι εγώ σαν Πρόεδρος να λάβω άμεσα και δραστικά μέτρα για να αναρρώσει.

* Επειδή ταυτόχρονα όμως, υπερασπίζομαι όλον τον σχεδιασμό που, επαναλαμβάνω, είναι κατά 80% στα μέτρα μου.

* Επειδή είθισται ένας Πρόεδρος σε αυτή τη στιγμή να βγει και να πει «ότι ξέρουμε τι φταίει και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για να αλλάξει άμεσα η εικόνα», αλλά η πραγματικότητα είναι ότι για ελάχιστες αποφάσεις στο ποδόσφαιρο μπορείς να είσαι εκ των προτέρων σίγουρος ότι είναι σωστές (ή λάθος), πριν γίνουν πράξεις…

* Επειδή ενώ οι περισσότεροι πιστεύετε ότι έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου και δεν ασχολούμαι όσο θα έπρεπε και πως εάν ασχοληθώ όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, η αλήθεια είναι δυστυχώς ότι και ασχολούμαι και παλεύω και προσπαθώ και ότι αυτό που βλέπετε είναι δικό μου, περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου.

* Επειδή ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται, αλλά είμαστε σε φουρτούνα εδώ και 8 μήνες με εμένα καπετάνιο και ακόμα πλέουμε στα 8 μποφόρ...

* Επειδή ενώ δέχομαι να χάσω πολλά λεφτά στο ποδόσφαιρο αλλά όχι τις αρχές μου, αρνούμαι να κρυφθώ πίσω από προπονητές, παίκτες, τεχνικούς διευθυντές, τύχη, διαιτησίες και κάφρους .

* Επειδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο και ο λόγος γι αυτό είναι ότι είμαι εγώ Πρόεδρος...

* Επειδή αυτοί που πιστεύουν σ’ εμένα μπερδεύουν τα λεφτά μου και τις καλές μου προθέσεις με τις ικανότητές μου να διοικώ μια ΠΑΕ.

* Επειδή η «Σμύρνη είναι ομάδα ιστορική και…» εγώ όμως το ξέρω καλά…
ΕΔΩ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

lefterix είπε...

Φίλε br, το προηγούμενο σχόλιο σβήστο γιατί γράφτηκε δύο φορές και θα γίνει κουραστικό..Απλά ήθελα να δείξω σε ποιά σημεία αναφέρεται σε μας....Μάλιστα διακρίνω και μία δόση ειρωνείας, ή είναι ιδέα μου;

cdu είπε...

Δεν ξέρω βρε παιδιά. Διαβάζω και
ξαναδιαβάζω την ανακοίνωση να βρώ τα θετικά, και όλο και πιο πολύ ψυχοπλακώνομαι.
Και βέβαια να πάτε όλοι στο γήπεδο την Τετάρτη ( εγώ μένω πολύ μακριά).
Αλλά αυτά που διαβάζω δεν καταπίνονται. Ας αφήσω το υβριστικό υστερόγραφο. Ας καταπιώ τα περί πενταετούς προγράμματος. Ας αφήσω τις αστειότητες ότι το Σεπτεβρη του 2008 όλα ήταν εντάξει και το Δεκέμβρη γίναν όλα άνω κάτω.
Αγωνιστικά, πως μπορούμε να λέμε αυτά περί πλήρους ομάδας όταν ο προπονητής στο πρώτο αγώνα λέει ότι δεν έκανε αλλαγή γιατί δεν είχε παίχτες, όταν είναι γνωστό ότι ψάχναμε τερματοφύλακα, όταν μετά από εφτά ώρες μας έφτυσε ο Τζιμπούρ και ας γυαλίζει την εξέδρα, όταν η άμυνα είναι τρύπια,
όταν με το παραμικρό οι παίχτες μας τραυματίζονται, όταν μοιάζουν ψοφίμια, όταν μετά την τόση θεωρία δηλώνουν κουρασμένοι. Τι στην ευχή θα αλλάξει από εδώ και μπρος; Μίλησε ο πρόεδρος με τον προπονητή και τι εξηγήσεις πήρε; Και τελικά, στον 4ο χρόνο του πενταετούς, τι στο διάολο στόχο έχουμε; Ή μήπως, επειδή τα δυό πρώτα χρόνια του
πενταετούς η ομάδα βγήκε Ευρώπη,
πρέπει τώρα να κινδυνεύσει για να
πατσίσουμε;

Το μόνο που ελπίζω τώρα είναι οι
παίχτες να το πάρουν πάνω τους και να παίξουν για τη τιμή τους.

Ανώνυμος είπε...

ένα πολύ ωραίο κομμάτι της ανακοίνωσης είναι αυτό:

"Μικρύναμε το ρόστερ στους 27 παίκτες αντί 48, πληρώνοντας μεγάλες αποζημιώσεις σε αυτούς που αποχωρίσανε (λόγω των υψηλών συμβολαίων τους), γεγονός που μας εμπόδισε να αποκτήσουμε 1-2 ακόμα «πρωτοκλασάτους» παίκτες."

Και γιατί δεν κρατούσαμε τότε 2-3 από αυτούς (π.χ. Λουρένσο) αντί να τους αποζημιώσουμε χοντρά γιά να φύγουν; Ο Μπερντέ, όσο κακός και να ήταν, ήταν χειρότερος από τον Όμο; Το ρόστερ που άφησε ο Λινεν αυξομειώνεται όπως η τιμή των μετοχών; Το πρωτακούσαμε στο 38, μετά έγινε 33, τώρα πήγε στο 48;

Τι να πώ; Άφωνος ....

IWN1998 είπε...

Τι ν' αναλύσουμε τώρα από τις δηλώσεις του κου Τσακίρη...Ότι θέλει λέει κανένας, μετά από 9 ώρες συμβούλιο, που στόχο είχε όχι να δώσει λύσεις ανάτασης της ομάδας, αλλά πως θα διασώσει τον προπονητή, για να συνεχίσει αυτό που βλέπουμε.
Το πιο γελοίο είναι να έχει το θράσος ο κος Φερρέρα, να ξανακατεβάσει την Τετάρτη σέντερ μπακ τον Όμο.
Τέλος πάντων με αυτή τη νοοτροπία και γω στο μόνο που ελπίζω είναι στο φιλότιμο των παικτών αν και φαίνεται από το Σάββατο ότι αυτό μόνο του δεν αρκεί (πχ ο Ρεκόμπα να τρέχει σαν έφηβος για να κόψει στην άμυνα).

br fun_atic είπε...

Καλά, από τους 38, 48 ή 58, πόσοι έφυγαν χωρίς αποζημίωση; Πόσων τα συμβόλαια έληγαν έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι; Αυτό που λένε ότι χώρισαν ως φίλοι σε εμάς δεν έγινε; Από τους 48, πόσοι ήταν με μισθό της πείνας; Πόσοι ήταν «μαθητευόμενοι»
Έστω ότι ο Λίνεν μάζευε πολλούς παίκτες. Προφανώς και δεν το έκανε κρυφά, ούτε υπέγραφε ο ίδιος τα συμβόλαια. Πολύ περισσότερο δεν διαπραγματεύονταν οικονομικά με τους παίκτες, ούτε προσέφερε αφειδώς τριετή συμβόλαια. Πως εξηγείται το γεγονός ότι κάποιοι από τους παίκτες στους οποίους προσφέραμε μεγάλα και ακριβά συμβόλαια ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς, που για κάποιο λόγο δεν αξιολογήθηκαν σωστά κατά τον χρόνο απόκτησής τους; Δεν υπαινίσσομαι σε καμία περίπτωση τους γιατρούς. Μιλάω ξεκάθαρα για την ομάδα. Πως είναι δυνατόν να απομακρύνθηκαν από την ομάδα μόνο όσοι παίκτες αποτελούσαν επιλογή του Λίνεν; Γιατί ήταν αναγκαίο να αποχωρήσουν από την ομάδα ακόμη και παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν; Ποιος ο λόγος να προσφέρουμε τριετές συμβόλαιο στον κο Φερέρα; Είναι κλειστό; Τι είδους αποζημιώσεις προβλέπει; Με πόσα χρήματα αμείβεται ο κος Φερέρα και με πόσα αμείβονταν ο κος Λίνεν; Έτσι για την ιστορία. Με τον κο Φερέρα ανοίγει ένας τριετής κύκλος επένδυσης; Τι προβλέπει και ποιοι είναι οι στόχοι του; Ποια η πορεία των μικρών ομάδων του Πανιωνίου επί θητείας Φερέρα; Ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενο της συμφωνίας με την Εσπανιόλ; Ποιες οι υποχρεώσεις μας και ποια τα προνόμιά μας; Με ποιες υποχρεώσεις αποκτήσαμε τους δανεικούς παίκτες από την Εσπανιόλ; Πόσο τους πληρώνουμε;
Αν αρχίσουμε να ρωτάμε, δεν τελειώνουμε ούτε αύριο. Καλύτερα λοιπόν να αφήσουμε τις ερωτήσεις που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν απάντηση και να υποστηρίξουμε την ομάδα.

Griniaris είπε...

Ωραία,με μια μακροσκελή δήλωση ο κ.Τσακίρης ανέλαβε την ευθύνη για την σημερινή εικόνα της ομάδας.
Επειδή λοιπόν εμένα δεν με ενδιαφέρει να ξέρω ποιόν πρέπει να κατηγορήσω αν η ομάδα φτάσει να παλεύει για τη σωτηρία,μήπως γίνεται να μας πει κάποιος τι ακριβώς συζητήθηκε επί 9 ώρες στο συμβούλιο;
Εντοπίστηκαν τα προβλήματα;Βρέθηκαν κάποιες λύσεις;Αποφασίστηκαν κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο;Δόθηκε κάποια διορία στον κ.Φερέρα να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας,κι αν ναι μέχρι πότε;

ΥΓ.Τα χρήματα των διαρκείας κ.Τσακίρη δεν δίνονται σε κανένα πρόεδρο,σε κανένα προπονητή,σε κανένα παίκτη.Δίνονται στον Πανιώνιο.Αλίμονο, αν λέτε ότι είστε ένας από εμάς, να σκεφτόσασταν ποτέ να ζητήσετε πίσω τα χρήματα αυτά...

zamis είπε...

Προσωπικα πλεον δεν εχω κανενα ερωτημα.Δεν εχω επισης καμια πλεον απαιτηση.Αυτον τον ιδιοκτητη εχουμε,με αυτον θα πορευθουμε μεχρι να φυγει.
Ολοι διπλα στην ομαδα.

Costix είπε...

Και αυτη την ανυπαρκτη επικοινωνιακη πολιτικη, αφου το παραδεχεσαι, μηπως ηλθε η ωρα να την βελτιωσεις, βρε Κωνσταντινε ???

Griniaris είπε...

Προσωπικά εχω άλλο ένα ερώτημα.

zamis απόθεμα έχουμε;Γιατί τα "συμβούλια" προβλέπονται μεγάλα...

lefterix είπε...

Απόθεμα ρακής έχουμε μπόλικο...
Αποθέματα υπομονής δεν ξέρω....

IWN1998 είπε...

Εδώ είχαμε παίκτη 2 χρόνια με τραυματισμό και τον πληρώναμε και όταν επανήλθε και πρόσφερε στην ομάδα, τον ξαποστείλαμε.
Κάποιοι που διώξαμε κακήν κακώς και τους χρυσοπληρώσαμε για να φύγουν, παίζουν βασικοί σε αντίπαλες ομάδες super league αν δεν κάνω λάθος και μάλλον έχουν και καλή απόδοση ως τώρα.
Εμείς ψάχνουμε για φορ και για σέντερ μπακ ακόμα.
Δεν ανεχόμασταν τους παλιούς δικούς μας που είχαν υποστεί τραυματισμούς και πήραμε τους "υγιείς" Μπάλαμπαν και Σμόγιε. Η κοροϊδία δεν έχει όρια.

zamis είπε...

Griniari μη φοβασαι τιποτα.
Ολοι γηπεδο ολοι με νταμιτζανες.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνοντας να μας γυρίσει τα χρήματα των διαρκείας πίσω αφενός μας προσβάλει και αποδεικνύει ότι μας θεωρεί απλά πελάτες και το ερώτημα είναι θα γυρίσει πίσω και τον χρόνο που αφιέρωσαν ανιδιοτελώς ορισμένοι οπαδοί της ομάδας προκειμένου να προωθηθούν τα εισιτήρια που η διοίκηση δεν έκανε και τεράστια προσπάθεια να προωθήσει και απλά έθεσε τον στόχο των 3000 γνωρίζοντας ότι δεν θα επιτευχθεί?
Πρέπει την Τετάρτη απλά με την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο να πάρει την απάντηση του.
Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο κόσμος του Πανιωνίου στάθηκε δίπλα του σε όλες τις αποφάσεις που πήρε. Ο μέσος οπαδός του Πανιωνίου δεν ζήτησε ποτέ να έχει λόγο για τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
Δεν θέλουμε να προσλαμβάνονται και να απολύονται προπονητές κατόπιν συνεννόησης με οργανωμένους ή μη οπαδούς απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο προφανές αυτό που πρέπει να κάνει και τόσο εκτός λογικής αυτό που έκανε που πλέον δημιουργούνται τεράστια ερωτηματικά ως προς το τι έχει στο μυαλό του.
Γράφει στο διάγγελμα του ότι του ζητήσαμε να πάρει πέντε παίκτες. Πότε? Δύο κενά που έχει η ομάδα ζητήσαμε να καλύψει και εάν δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα για την κάλυψη τους ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και με του υπάρχοντες παίκτες αρκεί αυτοί να μην υπονομεύονται από προπονητικούς τσαρλατανισμούς.
Υπερηφανεύεται ότι εκείνος δημιούργησε τις προσδοκίες «Επειδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο και ο λόγος γι αυτό είναι ότι είμαι εγώ Πρόεδρος...». Ποιος έχασε το μέτρο? Του ζήτησε κανείς να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα? Η προσδοκία για έξοδο στην Ευρώπη θα πρέπει να θεωρηθεί ως υπέρβαση του μέτρου? Αυτός ΕΧΕΙ ΕΠΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ επί διοικήσεων που καλύτερα να ξεχάσουμε.
Ως προς τις παλαιότερες δηλώσεις του καλύτερα να τις ξαναδιαβάσει και να τις ξαναθυμηθεί ο ίδιος, εμείς τις θυμόμαστε και για αυτό τον στηρίζαμε τόσο καιρό.
Επειδή εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ τουλάχιστον όσο είναι ιδιοκτήτης ας φροντίσει να μην προσβάλει τον μέσο οπαδό του Πανιωνίου.

Griniaris είπε...

Έβλεπα τον Μαιστόροβιτς χθες και μου φαινόταν ότι έβλεπα τον Μπαρέζι...
Είπαμε αν δεν έχεις τουλάχιστον ρήξη μηνίσκου δεν παίζεις...

br fun_atic είπε...

Κατά καιρούς όλοι έχουμε μιλήσει για την πληρότητα του Πανιωνίου από το κέντρο και πάνω. Τα αποτελέσματα βέβαια δείχνουν άλλα. Σε όσα παιχνίδια έχουμε παίξει μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει συνολικά λίγα γκολ. Το πιο σημαντικό όμως ότι ποτέ δεν έχουμε πετύχει περισσότερο από ένα τέρμα ανά παιχνίδι. Με αυτή την άμυνα, την απίστευτα κακή αμυντική λειτουργία και την αναποτελεσματική επίθεση ασφαλώς και πρέπει να είμαστε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο πρόεδρος λοιπόν ζήτησε να στηρίξουμε τον προπονητή με την ελπίδα, ότι οι επιθετικοί θα σκοράρουν, θα βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία με κάποιο τρόπο, και τα άπειρα αμυντικά χαφ θα γίνουν ως έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί με καρύδια.
Άρα ουσιαστικά στηρίζουμε κάποιον που υποστηρίζει ότι έχει ένα σχέδιο το οποίο για κάποιους λόγους δεν του βγαίνει, χωρίς όμως να δίνει συγκεκριμένη υπόσχεση και χωρίς να διαφαίνεται σημάδι αγωνιστικής βελτίωσης.
Μακάρι να τα καταφέρει ο άνθρωπος, αλλά δεν το βλέπω.
Και όχι τίποτα άλλο, αν συνεχιστεί η κατρακύλα με τον Π.Α.Ο.Κ και τον Ολυμπιακό, φοβάμαι ότι ο πρόεδρος θα αναγκαστεί να απολύσει τον κο Φερέρα, πράγμα που μπορεί και να είναι αναγκαίο, αλλά ταυτόχρονα θα διαψεύσει τον εαυτό του και μάλιστα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Αυτό κι αν θα είναι επικοινωνιακό ατόπημα.

lefterix είπε...

Έχω μία πρόταση...Αφού απ'ότι αποδειχτηκε ότι διαβάζει με παρρησία τα BLOGS, να ξαναφτιαχτεί εκείνη η σελίδα (ακουτακλπ..)αλλα με άλλο περιεχόμενο...Να βγαίνουμε και να λέμε τις απορίες και τους προβληματισμούς μας χωρίς να κουράζεται να κάνει γύρω-γύρω και να τα χώνει ξεχωριστά στον κάθε (π.χ. br..) και να γράφει πιό εύκολα τις ανακοινώσεις-απολογίες του..
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο...

br fun_atic είπε...

Το ότι ο Πρόεδρος έχει την ευαισθησία να διαβάζει τα μπλογκ τον τιμά, γιατί προφανώς θέλει να ακούει τη σκέψη του μέσου Πανιώνιου και είναι σίγουρο ότι έχει καταλάβει το επίπεδο όλων όσων μετέχουν στον διάλογο.
Έχοντας κρατήσει την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο και έχοντας εν τέλει καλά αισθήματα για τον πρόεδρο, έχουμε την ευκαιρία να του πούμε κατά πρόσωπο πράγματα που ίσως δεν ακούει στο περιβάλλον του ή που ίσως δεν θα μπορούσαμε να του πούμε ακόμη κι εμείς οι ίδιοι αν τον γνωρίζαμε προσωπικά. Δεν είναι ο φίλος μας ο Κωνσταντίνος αλλά ο Πρόεδρος. Σε αυτό βοηθά η ανωνυμία, την οποία έχουμε αποδείξει ότι χρησιμοποιούμε κατά τρόπο δημιουργικό.
Θα ήθελα πάρα πολύ να διάλεγε κάποιο ψευδώνυμο και να μετείχε στον διάλογο, όταν του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του ασχολίες. Πιστεύω ότι και τον ίδιο θα τον βοηθούσε η ανταλλαγή απόψεων, αλλά πολύ περισσότερο εμάς. Γιατί μέχρι τώρα απλά ακούει και δεν απαντάει. Κι εμείς απλά σχολιάζουμε όσα μας μεταφέρουν άλλοι.
Όποια όμως σχέση κι αν έχει ο πρόεδρος με τα μπλογκ εμείς δεν πρέπει να το πάρουμε επάνω μας. Δεν συνδιοικούμε την ομάδα (και με ποια προσόντα άραγε), ούτε απευθυνόμαστε στη διοίκηση. Τα μπλογκ δημιουργήθηκαν για τον Πανιώνιο και όχι για τη διοίκηση.

Griniaris είπε...

Δεν ζητήσαμε ποτέ ούτε να συνδιοικούμε ούτε να συναποφασίζουμε.Εμάς η δουλειά μας είναι να απαντήσουμε όπως είπε και ο br με ένα νέο sold out.Και θα παρακαλούσα όσοι από αυτούς που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο τότε και δεν πρόκειται να έρθουν στο γήπεδο ας το δώσουν σε κάποιον που θα έρθει,να μην πάει ούτε ένα χαμένο...Αλήθεια,ξέρει κάποιος πόσα είχαν προπωληθεί τότε;

lefterix είπε...

Προσωπικά, ο γράφων,αν και κούτσαυλος,(τραυματίας οδικού πολέμου ων..) θα βρίσκεται στο γήπεδο όπως έκανε πάντα τη δεκαετία του 60,του 70,του 80,του 90,και θα συνεχίσει ακόμα όσο τονε βαστούν τα πόδια του..
Αλοίμονο σ'αυτούς που είναι δήθεν...

Griniaris είπε...

Ποτήρια φέρνεις εσύ η πρέπει να έχουμε το δικό μας;

Miltos@Chios είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ br,τα blog ειναι ια τον Πανιωνιο,οπως και τα διαρκειας ειναι για τον Πανιωνιο.Και δεν θα βρεθει ΕΝΑΣ που να ζητησει τα χρηματα του πισω!!

lefterix είπε...

Λόγω του ότι εχω να κουβαλάω (ή να με κουβαλάει;) το μπαστούνι μου, μου είναι λίγο δύσκολο να κουβαλάω και ποτηράκια...Άν μπορεί ας φέρει κάποιος..Όποος δεν με γνωρίζει,θα με καταλάβει αμέσως, με την χαρακτηριστική κρητική μουστάκα, και παραδοσιακά μαύρο πουκάμισο...
Πριν τον αγώνα στον τυροπιτά, και μέσα στο κέντρο της Θ-2 στο κάτω διάζωμα...
Ρακή,φυστικάκι δωρεάν,γιά να πάνε τα φαρμάκια κάτω...

br fun_atic είπε...

Βλέπω να σας συνδέει ο Κρητικός απευθείας με την νταμιτζάνα...

Καλή η ρακή, ελπίζω όμως, λόγω θεάματος, να μην χρειαστεί να ψήσουμε ρέγγες στην εξέδρα.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Πάντως ότι θα έδινα χρήματα σε εφοπλιστή, δεν το είχα φανταστεί ποτέ μου...

Griniaris είπε...

Τσακίρης στον sport-fm τώρα..

lefterix είπε...

Κάτι αλήθεια, συμβαίνει εδώ, κάτι, μυστικό, κάτι πλουσιο και, παράξενο, σν τοπίο, του βυθού....
Δ.Σαββόπουλος.....

τρελοπανιωνιος είπε...

ακουσε κανεις τι ειπε ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ?

zamis είπε...

Καλα κρασα.
Παω για mental breakdown(μετα απο self fullfilment prophecy).

lefterix είπε...

Αυτό το τραγούδι που έγραψα είναι η θέση μου για τις δηλώσεις του κ.κ.Τσακίρη σο νοβασπορτ...
Άλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε...

lefterix είπε...

Άρα, κύριοι,πάρτε μαζί σας STARXIDAN,ή στην χειρώτερη βολευτείτε με τη ρακή μου γιά να μπορέσετε να πάτε στο γήπεδο πλέον...
Υπογλώσια κλπ απαγορεύονται,θα τα κατάσχουν οι μπατσοι στην είσοδο...

br fun_atic είπε...

Ότι η κίνηση στήριξης που κάνει προς τον προπονητή εν μέσω γενικής κατακραυγής είναι σπάνια ακόμη και σε ευρωπαϊκο επίπεδο (σε ευρωπαϊκή πρώτη που λένε) και ότι ίσως είναι κίνηση κόντρα στην ιστορία και την λογική.

Μπας και του γράφω αυτά που λέει και δεν το ξέρω;

Τι να τον κάνεις που είναι συμπαθής και δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία. Πρέπει να είναι ωραίος τύπος για παρέα πάντως...

Ως βέρος Μικρασιάτης αντιλαμβάνομαι πλήρως τα κολλήματα που τρώει.Είναι αυτό που λένε Ανατολίτικο κεφάλι. Και το δικό μου κάπως έτσι είναι. Έχω κάνει πολλές επιλογές πέραν της λογικής.

Έχασα όμως πάντα όταν δεν άκουσα τους φίλους μου ( ή ανθρώπους που άκουσαν με ενδιαφέρον το πρόβλημά μου) που έβλεπαν ψύχραιμα και αντικειμενικά τα πράγματα από έξω. Το αίμα πάντως νερό δεν γίνεται...

Την άκουσα προς το τέλος και ίσως έχασα τα καλύτερα

Griniaris είπε...

Πρώτο και κύριο ότι ο Φερέρα έμεινε στο συμβούλιο γύρω στις 2 ώρες και του ζητήθηκαν,αν κατάλαβα καλά,κάποιες εξηγήσεις.
Η μόνη θέση που πάσχουμε είναι του τερματοφύλακα,γιατί όμως;Γιατί επί λέξει "δεν υπάρχει ανταγωνισμός".
Συγκυρίες και κακό μάτι φταίνε για την άμυνα.Ο Λάτκα τώρα επανέρχεται από τον τραυματισμό,ο Σμόγιε ήρθε σαν όνομα αλλά με ρίσκο λόγω τραυματισμών και τελικά έχει καινούριους τραυματισμούς,ο Όμο και ο Σιόβας έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση(;;;;).
Ο Καστελιόνε θέλει ακόμη περίοδο προσαρμογής να επαναφέρει την καλή του φυσική κατάσταση(γιατί έξω ήταν;).
Για το γήπεδο περιμένουμε να περάσει κάποιο νομοσχέδιο και τις μετεκλογικές εξελίξεις.
Λογικές οι αντιδράσεις του κόσμου γιατί τους είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες αλλά "έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

br fun_atic είπε...

Υ.Γ
Άκυρος ο Άγιος Ανδρέας την Τετάρτη. Θα κάνουμε αυτό μωρέ... το Αζμπέτε.

Το self fullfilment prophecy ντε!!!

Αυτό το παιχνίδι δεν το χάνω με τίποτα. Να δω ένα γήπεδο να κάνει γιόγκα στην στάση του Λοτού και να διαλογίζεται για τη νίκη και ας πεθάνω ( που λέει ο λόγος βέβαια).
Ομμμμμμμμ

Griniaris είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/195958

br fun_atic είπε...

Ο Μαντζουράκης πάλι στην Ξάνθη.

Γιατί δεν του νοικιάζουν μια γκαρσονιέρα κοντά στο γήπεδο να τον έχουν εύκαιρο όταν τον χρειάζονται...

Αυτός ο χριστιανός πρέπει να κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ προσλήψεων και απολύσεως από την ίδια ομάδα.

Δικοί μας και οι Ξανθιώτες.

re-la-re είπε...

Three birds are singing

για να μιλήσω τη γλώσσα του Λονδίνου εκεί ου μαζεύονται οι εφοπλιστάδες.

Ωστε πάμε για Ευρώπη ε; Ο Ομο το ξέρει;

Griniaris είπε...

Επειδή είστε αμόρφωτοι,η φράση είναι:self fullfilling prophecy και είναι ειδική σάλτσα για το κατσικάκι με τσικουδιά...

zamis είπε...

lol!
mental cooking!!

ommmmmmm...o

lefterix είπε...

Φταίμε γιατί τα θέλουμε,
μονά ζυγά δικάμας...
(κατα Τσακίρη..)
Ας πάμε τότε γήπεδο,
να πιούμε τα ρακιά μας...
(κατα Τακακη...)

br fun_atic είπε...

Τι μας το θύμησες το κατσικάκι μεσημεριάτικα; Είμαι και σε δίαιτα...

zamis είπε...

κανε mental exercise brf.

Griniaris είπε...

Πεινάω κι ονειρεύομαι...

Ξέχασα το αμίμητο που ειπώθηκε για μπάτζετ,μικρούς και έσοδα:
"Δεν μπορούμε να ζούμε συνέχεια από τα έτοιμα του Αχιλλέα"...

lefterix είπε...

Τελικά μήπως το ζόρι του Τσακ τελικά δεν είναι ο ακατονόμαστος, αλλά ο Χοντρός και τα κατάλοιπα του, και έδιωξε κακήν κακώς όποιον παίχτη είχε σχέση μαζί του;
Πρεπει να ψάξω ημερομηνίες και να το διαπιστώσω...

br fun_atic είπε...

Τελικά τα παιδιά που πάνε στον Πανιώνιο δεν κινδυνεύουν να γίνουν χουλιγκαν... Μπορεί όμως να γίνουν γκουρού ή βουδιστές μοναχοί και να τους ψάχνουμε στο Θιβέτ και στη Γκόα.

Αυτό είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.

br fun_atic είπε...

θέλω κατσικάκι με τσικουδιά και σως self fullfilling prophecy. Θέλω νίκη με Π.Α.Ο.Κ.θέλω κατσικάκι με τσικουδιά και σως self fullfilling prophecy.Θέλω νίκη με Π.Α.Ο.Κ. prophecy.θέλω κατσικάκι με τσικουδιά και σως self fullfilling prophecy. Θέλω νίκη με Π.Α.Ο.Κ

br fun_atic είπε...

Να πούμε ότι παρ' όλα τα άσχημα αποτελέσματα και την κακή εικόνα της ομάδας, εξακολουθεί και υπάρχει σημαντική κίνηση στα διαρκείας.

Οι φίλοι που αγοράζουν είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων.

Η στάση αυτή δίνει αρκετές απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Η διοίκηση οφείλει να μην διακόψει την πώληση των διαρκείας και να χορηγήσει παράταση.

Αν ο κος Τσακίρης πραγματικά πιστεύει όσα δήλωσε τις περασμένες ημέρες πρέπει να διευκολύνει την πώληση των διαρκείας και να θεσπίσει το διαρκείας β' γύρου. Για το θέμα αυτό θα υπάρξει και σχετικό κείμενο τις προσεχείς ημέρες.

re-la-re είπε...

Τα διαρκείας που δίνονται αυτές τις μέρες πρέπει να είναι από το πακέτο των 150 του φόρουμ. Όπως είδατε δεν προστέθηκαν στον συνολικό αριθμό επομένως θα μπάινουν σιγά σιγά.

τρελοπανιωνιος είπε...

οχι δεν ειναι απο τα 150 δεν εχουν αποφασισει ακομα που να τα δωσουν, μαλλον σε παιδια γειτονικων δημων σε σχολεια που θα τα θελισουν ετσι ωστε να φερουν και τους γονεις τους

Ανώνυμος είπε...

Aξίζει να διαβάσετε τα δύο άρθρα στα οποία έχει αναρτήσει link ο εμπαθέστατος pgss1890. Μετά από αυτά, δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσει κανείς.

zamis είπε...

Το βασικο σε αυτη τη φαση ειναι να διορθωθει η αμυντικη λειτουργια καθως το κεντρικο αμυντικο διδυμο ειναι ακλονητο(με τετοια βελτιωση-περα απο καθε προσδοκια-αλλωστε,ειναι επομενο).
Ελπιζουμε ο Κουμο να βοηθησει και τα δυο μπακ να καλυψουν χωρους γιατι αν περιμενουμε απο Ρεκομπα και Μανολο σωθηκαμε.

re-la-re είπε...

αρα υπάρχουν 17 άνθρωποι σήμερα μετά από όλα αυτά που αγόρασαν διαρκείας; Αυτό και αν είναι αισιόδοξο.

lefterix είπε...

θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου, και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου...Μή εκκλίνης τήν καρδίαν μου εις λόγους πονηρίας του προφασίζεσθαι προφάσεις εν αμαρτίαις...

τρελοπανιωνιος είπε...

http://iwn1998.blogspot.com/2009/09/blog.html MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

lefterix είπε...

Μπράβο στην ΠΑΕ, αλλά μην τσιμπάμε κιόλας...
Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν....

IWN1998 είπε...

Λευτέρη, απ' ότι μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα είναι πολυπαραμετρικό. Πιθανότατα αυτά που βλέπουμε εμείς για τον προπονητή τα βλέπουν και κείνοι στην ΠΑΕ. Επίσης και ο προπονητής όταν ανέλαβε πιθανότατα να πίστευε ότι θα είχε καλύτερο ρόστερ απ' αυτό που κατέληξε να έχει. Ίσως πήρε το ρίσκο με τον Σμόγιε και δεν του βγήκε. Ίσως ζήτησε περαιτέρω παίκτες κάποια στιγμή μετά τον Ιούνιο και γι' αυτό γίναν όλες οι κινήσεις με Γκούμα, Ιτάνζ κλπ που καμμιά δεν τελεσφόρησε, λόγω του οικονομικού στόχου της ΠΑΕ πιθανότατα. Το κύριο θέμα έγκειται στο ότι τελικά λήφθηκε η απόφαση να μείνουμε όπως είμαστε και να μην μπούμε τώρα σε περαιτέρω έξοδα, περιμένοντας το Σμόγιε, εμπιστευόμενοι τους τερματοφύλακες και θεωρώντας ότι ο Ιανουάριος είναι κοντά...
Το βασικό ερωτηματικό είναι σε ποιόν οφείλεται η μη χρησιμοποίηση Λάτκα και Κούκετς που είναι σίγουρο ότι θα μπορούσαν πιθανότατα να δώσουν κάποιες λύσεις. Είναι θέμα προπονητή οπότε ερχόμαστε στο συμπέρασμα των καταστροφικών του εμμονών ή υπάρχουν και άλλες παράμετροι (συμβόλαια παικτών κλπ); Είναι σίγουρο ότι η ΠΑΕ θα έπρεπε να μην κοιτάξει μόνο την πρόσφατη ιστορία του κου Φερρέρα πριν την πρόσληψή του αλλά όλο του το βιογραφικό. Είναι επίσης ακραίο σενάριο, να μην τον αφήνει η ΠΑΕ να χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν το ρόστερ που έχει. Ας ελπίσουμε ότι μετά απ' όλο αυτό το νταβαντούρι, θα γίνει έστω μια σωστή διαχείριση τωνπαικτών από δω και μπρος.

Griniaris είπε...

Εντύπωση μου έκανε που ο Τσακίρης χθες έμμεσα προανήγγειλε ουσιαστικά την χρησιμοποίηση του Λάτκα την Τετάρτη.Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε τυχόν τραυματισμό του Όμο(ο οποίος παρεπιμπτόντως ζήτησε τρεις φορές αλλαγή πριν αντικατασταθεί) η σε κάτι άλλο.Πάντως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια.

zamis είπε...

Και ο Β.Ζαφειροπουλος στο Φιλαθλο προαναγγελει Λατκα-Κοντοε καθως και Καστελιονε στο αρχικο σχημα,με Μανολο δεξια,Ρεκομπα,Μπαλαμπαν.Εξω Ριερα δλδ.

br fun_atic είπε...

Τα ίδια έγραφε και ο Φιτσαντωνάκης στην Goal.