Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

"...Βρες λύσεις. Δεν με νοιάζει πώς..."


22 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η δήλωση αυτή, σε απλά Ελληνικά λέγεται και: κόψε τον λαιμό σου. Κι αν δεν το κάνει οικειοθελώς, το αναλαμβάνει και ο ίδιος ο πρόεδρος.

Ας πει κάποιος στον προπονητή μας ότι το να τρώμε τα νύχια μας, πέρα από κακή συνήθεια, στην Ελλάδα θεωρείται και γρουσουζιά. Υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες του που τον δείχνουν να τρώει τα νύχια του στον πάγκο...

zamis είπε...

Υπαρχει και η αρχικη αναλυση του δοκτωρα της σελιδας για γλωσσα σωματος κλπ,αν θυμαστε.

br fun_atic είπε...

Τίποτα δεν μπαίνει τυχαία!!!

IWN1998 είπε...

Δήλωση Καρτιέ (νέου προπονητή Πανθρακικού):

"Είχα προτάσεις από το Βέλγιο (Α' Εθνική), τη Γαλλία (Β' Εθνική) και από πιο εξωτικές χώρες αλλά προτίμησα την Ελλάδα, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα έχει την ποιότητα δουλειάς που θέλω ως προπονητής. Το πρωτάθλημα εδώ είναι ανώτερο από το βελγικό και αυτός ήταν ο λόγος του ερχομού μου στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει η ποιότητα στη δουλειά μου και μετά το οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο".

Για να μην "παραμυθιαζόμαστε" για Βέλγια και προτάσεις ομάδων κλπ. Οι ίδιοι τα λένε για το βέλγικο πρωτάθλημα.
Σημειώνω και το κορυφαίο, ότι ο πρόεδρος του Πανθρακικού ζήτησε συγγνώμη απότ ους φιλάθλους για την προηγούμενη επιλογή προπονητή (Ντουμιτρέσκου).
Δεν πιστεύω για διάφορους λόγους ότι ανήκουμε σε παρόμοια περίπτωση και θα ζήσουμε μια τέτοια φάση.

Griniaris είπε...

Αποκλείεται,ο δικός μας δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη...

br fun_atic είπε...

Γι αυτόν που πήρε ή γι αυτόν που έφυγε;

Griniaris είπε...

Το Σταματόπουλο;

br fun_atic είπε...

Όοοοοοχι. Τον άλλον.
Που δεν λέμε το όνομά του.
Κάτι σαν τον Λόρδο Βόλντεμορ ένα πράγμα...
O you know who!!!

zamis είπε...

Εκλογες 4/10
Εχουμε λοιπον σερι Λεβαδεια εξω,Αστερα μεσα,Μπαοκ μεσα,Γαυρο εξω και διακοπη.
Αν εχουμε δευτερο γυρο και χαθει η Κυριακη 1/10 η 8/11,γλιτωνουμε τα 2 σερι εκτος με Βαζελο και Ξανθη.

Griniaris είπε...

Α,το Λεμονή λες.Τώρα κατάλαβα...

br fun_atic είπε...

Την ίδια σκέψη κάναμε. Χάνουμε το εντός με τον Ατρόμητο...

br fun_atic είπε...

Λεμονής. Είδες; Το λέω.
Σταματόπουλος. Κι αυτό το λέω.
The L word ομως....

Griniaris είπε...

Αφού πριν το Λεμονή δεν είχαμε προπονητή,είχαμε Τζιμπούρ-Χούτο...

Δε βρίσκουμε και τίποτα άλλο μέχρι τις εκλογές να γυρίσει κι ο Λόλο;

zamis είπε...

χαχαχα! καλα το πατε κι οι δυο σας!
Να το φτασουμε Δεκεμβρη να κανουμε καμια μεταγραφη.

zamis είπε...

Και καμια αποδεσμευση.Να αδειασει και καμια θεση ξενου..

br fun_atic είπε...

Τελικά ο δικός μας είναι μεγάλη γάτα. Σου λέει: Με αυτά και με τα άλλα θα φτάσει ο Γενάρης και θα έχω δώσει πέντε παιχνίδια. Δεν τους αγοράζω μία και καλή τότε γιά να μην έχω να πληρώνω και δόσεις; Υποκλίνομαι

IWN1998 είπε...

Τελικά η δεύτερη ομάδα μας με το ζόρι ήρθε ισόπαλη με την Καλλιθέα (Γ' Εθνική). Μάλιστα ισοφαρίσαμε με πέναλτυ (Γουνδουλάκης). To site της ΠΑΕ δεν λέει λεπτομέρειες. Αν κάποιος έχει κάποια πληροφόρηση ας ενημερώσει. Κεντρικό δίδυμπ μπακ, Λάτκα, Σμόγιε.

br fun_atic είπε...

Σκούρα τα πράγματα ή κάποιοι έχουν κάτι στο μυαλό τους.

Στην περίπτωση αυτή βλέπω μεγάλη πόρτα. Κάποιος την περνάει. Τώρα σε τρεις μέρες, σε τρείς μήνες, σε τρία τέρμινα...Δεν ξέρω...Και το άσχημο είναι ότι θα την πληρώσει και στενός συνεργάτης του που είναι ΚΑΙ πυρόπληκτος...

Απ' ότι βλέπω παίξαμε τις 7.00 το απόγευμα. Μήπως επέδρασε το αγιάζι;

Griniaris είπε...

Δε βρίσκω κάπου λεπτομέρειες αν και φαντάζομαι δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία.
Αξιοσημείωτο ότι ο μόνος κοινός παίκτης με την ενδεκάδα του Σαββάτου ήταν ο Ουέλινγκτον.Μάλλον το πρόστιμο είναι μεγάλο και τον βάζουμε καλού κακού και στα προπονητικά...

IWN1998 είπε...

Το γκολ μας το 'βαλε ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ!!!

Στο κύπελλο παίζουμε εκτός με Παναιτωλικό, που έχει κάνει ομάδα για άνοδο στη Super league...Για να δούμε.

br fun_atic είπε...

Το κύπελλο είναι στόχος μας φέτος;

Pav είπε...

Ας πάρουμε χαμπάρι ότι τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη μας είναι μεγάλα. Το σίγουρο είναι ότι συνήθως δεν παίζουνα πάντα οι καλύτεροι παίκτες. Κοιτάξτε όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα αλλά και στα ερασιτεχνικά τί γίνεται. Φακελλάκι δίνου οι πατεράδες για να παίζουν οι κανακάρηδές τους. Και εμείς είχαμε τέτοιο παίκτη στο κοντινό παρελθόν. Δεν νομίζω πως μπορούμε να περιμένουμε να παίζουν πάντα οι πιο άξιοι, παρά μόνο αν αλάξει τελικά ο κανονισμός από την UEFA και απαιτεί να είνα στην ενδεκάδα τουλάχιστον πέντε με έξι γηγενείς.
Ταλεντάρες και όχι απλά ταλέντα Έλληνες υπάρχουν, τους τρώει όμως η μαρμάγκα των μάνατζερς και των υπολοίπων αυλοκολάκων που έχουν συμφέροντα ώστε να προωθούνται οι άμπαλοι που θέλου εκείνοι. Και μετά παλεύει ο πρόεδρος και ο κάθε προπονητής να φτιάξει το ρόστερ.
Δείτε τί έγινε με τον Καντέ που αγόρασε ο ΠΑΟ με τον Μουν που φύσαγε στα play offs με τον Βύντρα που κανένας προπονητής δεν μπορεί να το κουνήσει από τη θέση του (είναι άραγε η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος τόσα χρόνια να του πάρει τη θέση;).
Τέλος δείτε τις αμέτρητες περιπτώσεις στον Πανιώνιο με αποκορύφωμα τον Εκρά. Γιατί ο Κοντοές παραγκωνίστηκε ξαφνικά και γιατί αυτοί που τον αντικαθιστούν παίζουν σε άλλη θέση και γιατί ο Τζαβέλας χάνει τη θέση του;
Κι εμείς καθόμαστε και ξύνουμε το κεφάλι μας για πράγματα που και ένα οκτάχρονο βλέπει ξεκάθαρα. Ψάχνουμε να βρούμε αιτίες και προβληματιζόμαστε για το πασιφανές.
Ας ελπίσουμε οι συγκεκριμένες επιλογές να μην μας βλάψουν ανεπανόρθωτα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει ριζικά και δυστυχώς στην πατρίδα μας φαίνεται γιατί εδώ έρχεται ο κάθε τυχάρπαστος για να κάνει την αρπαχτή του.