Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος


Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την, γνωστή στο χώρο της pizza delivery εταιρία, PIZZA FAN για την αγωνιστική περίοδο 2009-10.

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της PIZZA DELIVERY από το 1996 και αποτελεί σήμερα την Νο 1 ελληνική αλυσίδα στον συγκεκριμένο τομέα.


Σχόλιο: Είναι ευυπρόσδεκτος ο κάθε οικονομικός υποστηρικτής της ομάδας, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για εταιρεία που είναι από τις κορυφαίες στο είδους της. Επειδή ο τίτλος της επίσημης ανάρτησης ήταν Πανιώνιος Pizza Fan προς στιγμήν πάγωσα γιατί νόμιζα ότι πρόκειται να μετονομαστούμε. Κάναμε χρόνια να ξεπεράσουμε το chippita Πανιώνιος και το σύνθημα "Δώστε στον Φάνη γαριδάκια¨...

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για καλή συνεργασία και μακάρι να στηριχθούμε και από άλλους σημαντικούς ή και σημαντικότερους χορηγούς.

8 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Είναι αυτό που λένε:Φανούρη, Φανούρη, Φανούρη, βγάλε την pizza σου (FAN) και τρίψ' τους τη στη μούρη.

Σαν πολλοί φαν μαζευτήκαμε. Φαν...ούρης, Pizza Fan, brfun..atic.
Με τόσο φαν ελπίζουμε να δει fun κι o...όμιλός μας αυτή τη χρονιά...

zamis είπε...

Φανταζιο θαμαστε φετος,μην ανησυχεις.
:)
Συγχαρητηρια στην παε,πολυ καλη κινηση.

br fun_atic είπε...

Κι αν δεν πάει καλά η χρονιά, θα μας μείνουν οι πίτσες.Πέρα από την πλάκα, είναι όντως καλή κίνηση.

Miltos@Chios είπε...

Ατυχης η επιλογη του τιτλου στο site της ΠΑΕ.Νομισα και εγω οτι μετονομασθηκαμε!

τρελοπανιωνιος είπε...

οχι ειναι χορηγος, το ονομα ειναι προσβολη να αλλαζει... μια χαρα κινηση και παλι ΜΠΡΑΒΟ προεδρε....

Costix είπε...

Βλεπω πως δεν εχει ακομη σχολιασθει η ανακοινωση της ΠΑΕ για την προσληψη εργοφυσιολογου. Εστω και αργα, θεωρω την κινηση της διοικησης πολυ πετυχημενη, μετα απ' ολους αυτους τους τραυματισμους που ταλαιπωρουν τους παιχτες μας, καθως και την κοπωση, που παρουσιαζει η ομαδα. Μονο με πραγματικους τεχνοκρατες μπορουμε να παμε μπροστα, συγχαρητηρια στον Τσακ που προχωραει στον σωστο δρομο.

br fun_atic είπε...

Πράγματι είναι καλή κίνηση, η οποία βέβαια θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Ο νέος επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με άλλα τμήματα του Πανιωνίου. Έχει εμπειρία και σπουδαίες γνώσεις του αντικειμένου του. Να μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος διαθέτει ένα από τα καλύτερα εργομετρικά κέντρα στην Ελλάδα, το οποίο απ' ότι φαίνεται θα αξιοποιηθεί.

zamis είπε...

Σωστα,μακαρι να κανει καλη δουλεια ο ανθρωπος,μπραβο στη διοικηση και για αυτη την κινηση.