Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Πανιώνιος - Ηρακλής 0-0

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήθελα να πω ελάχιστα. Όταν αδυνατείς να κερδίσεις στην έδρας σου τον συγκεκριμένο Ηρακλή, με τις τόσες ελλείψεις, που αγωνίζεται μάλιστα με 10 παίκτες για ενάμισι ημίχρονο, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Ειλικρινά δεν ξέρω που πρέπει να πιστέψουμε και τι ακριβώς πρέπει να αλλάξει στην ομάδα. Η ομάδα πέφτει…

Στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε έναν καλό πρόεδρο, ένα πολύ καλό ρόστερ, έναν σωστά εκτελεσμένο προϋπολογισμό και μια ομάδα τσαλακωμένη να γιορτάζει τα 120 χρόνια προσφοράς την στον Ελληνικό αθλητισμό. Είναι πολύ πικρό το ποτήρι που πίνουμε φέτος.


87 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ο συνΠανιώνιος που περίμενε στωικά τον Κούμο στην φυσούνα για να τον βρίσει και να του πει να πάει να πουλάει τσάντες με τους ομοεθνείς του, ντράπηκε καθόλου για τη συμπεριφορά του; Θεωρεί ότι βοήθησε την ομάδα μας; Ναι η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα. Ναι η απόδοση των παικτών είναι απαράδεκτη. Οι προπηλακισμοί όμως βοηθούν σε κάτι;
Από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έπρεπε να λείπει ο Πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

O συνΠανιώνιος αυτός ήταν σε πλήρη συμφωνία με όσα άκουγα στο ραδιόφωνο. Ο φίλος μας Μάκης Διόγος, στην αποφώνηση είπε πως υπάρχουν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς και ο Κουμορτζί "ζητάει και τα ρέστα, αντι να σκύψει το κεφάλι και να πάει στα αποδυτήρια". Το άκουσα με τ' αυτιά μου και μην τολμήσει κανείς να το διαψεύσει!

Δηλαδή, ο Κούμο πρέπει να ακούει μπινελίκια, να ακούει ποιός ξέρει τι, και να σκύβει το κεφάλι, λες και φταίει αυτός για την κατάντια μας!

Έλεος. Σταματάω όπως έγραψα στο προηγούμενο post γιατί η τσαντίλα είναι κακός σύμβουλος.

Unknown είπε...

απογοητευση ,μιζερια. και συνεχιζουμε απο περσι τα ιδια ,παικτες προσωπικη μου εκτιμηση σαν να βρισκονται αλλου πιθανων να σκεφτονται μεταγραφες μιλαω γογια τα πολυδιαφημισμενα αστερια μας ,και η ομαδα συνεζιζει τον κατηφορο.Ο προδερος σε αυτη τη κρισιμη καμπη του πρωταθληματος αν ειναι δυνατον λειπει απο τα εντος...μονοι τους οι παικτες στο μισο μετρο δεν μπορουν να βαλουν τη μπαλα στο τερμα τι να πεις ..ο κοσμος λογικο να βραζει γιατι παιζεις με παικτη περισσοτερο ο ριερα παιζει τακουνακια , οδε κουμουρτζι δεν μπορει μονος να πλασαρε στο μισο μετρο σπαζοντας τα νευρα μας...το κοκκινο λαμπακι εξω απο το γηπεδο λειπει να περιγραψει τη κατασταση στη ομαδα..καλη αναρωση σε ολους τους πανιωνιους

Ανώνυμος είπε...

Ο Κούμο ήταν σήμερα για λύπηση σε άθλια ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Το ίδιο σε μικρότερο βαθμό και άλλοι παίκτες. Το πρόβλημα είναι ολοφάνερα η ψυχολογία της ομάδας με αποτελεσμα να μην μπορούμε να πετύχουμε μία νίκη δοσμένη στο πιάτο. Ακόμα και οι παίκτες του Ηρακλή παρίμεναν στωικά να φάνε το γκολ και να πάνε στο σπίτι τους αλλά από το ένα μέτρο από τα δύο από τα πέντε τίποτα...στο τέλος πήγαν το βάλουν μόνοι τους.
Τον Γονδουλάκη προσωπικά δεν θέλω να τον ξαναδώ με την φανέλα του Πανιωνίου γιατί συστηματικά φυλάει τα πόδια του και για αυτό δεν τραυματίζεται ΠΟΤΕ. Ο Τζαβέλας μάλλον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του αφού στο τέλος ήρθε να χειροκροτήσει και να χειροκροτηθεί από την εξέδρα. Εισέπραξε αυτό που του άξιζε. Ο Μπάλαμπαν πρέπει να κριθεί με τους όρους ενός παίκτη που έχει τριετές συμβόλαιο στα τριαντακάτι με υψηλές αποδοχές. Ο Σιόβας απέδειξε ότι σωστά ο Φερέρα τον είχε στο ψυγείο. Σε κάποια στιγμή του έβαλε τις φωνές ο Μανιάτης να ανέβει όταν ατένιζε ατάραχος το γήπεδο στην στην σέντρα. Ο Μπουβάλ δεν ξέρει καθόλου μπάλα και τελικά ούτε στις προσωπικές μονομαχίες είναι καλός.
Ο Κούκετς κάτι έκανε.
Η Διοίκηση όταν η ομάδα εμφανίζει τέτοια εικόνα πρέπει να ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς πρόεδρε που χωρίς τον Ρεκόμπα κερδίζουμε...

akis είπε...

Εγώ δεν θα έβριζα παίκτη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, πιστεύω όμως ότι ο Κούμο -και ο Μπάλαμπαν και πολλοί άλλοι ανεξαρτήτως χρώματος- θα μπορούσαν να κάνουν άλλο επάγγελμα ή αυτό που κάνουν σε μικρότερες κατηγορίες, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Είναι προκλητικοί όπως και το ότι πληρώνονται για να παρουσιάζουν αυτό που εμείς βλέπουμε. Δεν είναι ντροπή να πουλάει τσάντες ο Κούμο, είναι ντροπή να αμοίβεται από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ χωρίς λόγο. Εκτός και αν κουράστηκε να βλέπει το Copa Africa και θέλει διακοπές.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πώ; Έχοντας παίξει μπασκετ ξέρω πως η απόσταση ανάμεσα στο "ωσαννά" και το "σταύρωσον αυτόν" είναι εξαιρετικά μικρή στο μυαλό των οπαδών.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Κούμο ήταν ο πρώτος μας σκόρερ πέρυσι και ένας βασικός λόγος που σωθήκαμε. Το να βρίζεις πάικτη που είχε κακή απόδοση το βρίσκω απαράδεκτο. Το να βρίζεις παίκτη που είναι προκλητικά αδιάφορος μπορώ ίσως να το καταλάβω, αν και είναι στη δικαιοδοσία της διοικησης που τον πληρώνει.

Κανονικά, δεν θα πρέπει αυτή τη στιγμή να γίνουν δικαστήρια. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως θα τα ακούσουν πάλι οι παίκτες. Και το βρίσκω ύποπτο. Πολύ ύποπτο. Γιατί κάποιοι είναι στο απυρόβλητο ... Και καλώς, γι' αυτή τη στιγμή. Αλλά ΟΧΙ και ότι φταίει ο Κούμο που κατρακυλίσαμε ως εδώ ...

Αυτά, ας τα πούν αλλού, όσοι ενδιαφέρονται να μας θεωρήσουν ινδιάνους ... με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες ...

Katrinos είπε...

Σκατά στα μούτρα μας........Ούτε με αίτηση δεν μπορούμε να κερδίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ρε μπας και είδε κανείς σήμερα στο γήπεδο αυτή την πουτάνα την υπερβαση;

από πέρυσι την κυνηγάω. την είδε κανείς;

που θα μου πάει ... άμα την πετύχω θα βελάξει ....

Unknown είπε...

το μονο που μπορουμε να κανουμε σαν οπαδοι ειναι η κριτικη στους κακομαθημενους παικτες μας ,γιατι ετσι τους θεωρω και οχι στο Τσακιρη που εχει ματωσει αλλα το λαθος που κανει ειναι οτι εχει γινει απομακρος απο το κοσμο και οταν παιζουμε νεα σμυρνη.Τα λαικα δικαστηρια αυτη τη στιγμη ειναι λαθος .θα βρουν πατημα τιποτα νεοι αλτηδες πατημα σαν το περσινο και θα εκβιαζουν για μεταγραφη πχ δεν με θελει ο κοσμος κλπ παπαριες.Οι ακριβοπληρωμενοι παικτουρες με ενα κιλο ζελε στα μαλια και μαλι σαν μοντελα να σοβαρευτουν καποια στιγμη ,γιατι θα αγριεψουν τα πραγματα,οι δικαιολογιες για κακες διαιτησιες και ανακοινωσεις με video δεν ειναι πιστευτες πια.Εμεις οι οπαδοι ειμασταν καθ θα ειμαστε πανιωνιοι και ποναμε την ομαδα αλλα δακρυσαν γιατι ερχονται στο νου τους ασχημες στινμες του παρελοντος εχω χηει και τους δυο υποβιβασμους ,δεν αντεχω τριτο,αυτο που ζηταμε παικτε μπαλα ρε ... δεν ζηταμε τιτλους και πρωταθληματα για αυτο ειμαστε πανιωνιοι

antunix είπε...

Η μόνη λύση είναι να πουληθεί ο Κούμο... Έτσι θα σωθούμε, και ξεφόρτωμα και χρήματα στο ταμείο... Α, και επιτέλους δεν θα μας νοιάζει σε ποια θέση παίζει........

Ανώνυμος είπε...

fragisko, διαφωνώ μαζί σου τελείως. τελείως. δεν νομίζω πως θα βρούμε άκρη αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας.

πάντως, μου κάνει εντύπωση η άποψή σου ... κριτική στους παίκτες ... είδες κάποιον να παίζει αδιάφορα; αν ναι, να τον κράξουμε! ΜΑζί σου. Είδες κάποιον να παίζει άσχημα; Αξίζει να τον κράξουμε αν προσπάθησε;

Εγώ ξέρω πάντως πως όταν μία μονάδα στο στρατό λειτουργεί χάλια, αναζητείται ο διοικητής της. όταν μία επιχείρηση λειτουργεί χάλια, αναζητείται ο διευθυντής της. όταν ένα όχημα βγαίνει από το δρόμο, ανζητείται ο οδηγός του.

Τον Πανιώνιο ο Κουμορτζί τον διευθύνει και αλλαζει τους προπονητές με προσωπικές επιλογές; Ο Μπαλαμπαν οδηγεί το λεωφορείο;

έτσι για να ξέρω ...

Steve είπε...

Για τον Μανιάτη αριστερό χαφ σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν βλέπω να γράφετε τίποτα. Φοβερή η έμπνευση του κου Χαλκιδόνα!

Αμ αυτός ο Σουηδός? Ούτε τη σέντρα δεν μπορεί να περάσει.Είναι ήδη σκασμένος από το πρωτάθλημά του? Συμβαίνει κάτι άλλο? Δεν ξέρω.

Ο Κούμο είναι ντεφορμέ και κουρασμένος σωματικά και ψυχικά. Δεν έχουμε όμως κανένα άλλο επιθετικό χαφ! (ή μήπως έχουμε και δεν το ξέρω?)

Ο Μπάλαμπαν δεν είναι σέντερ-φορ. Τον κάναμε εμείς με το ζόρι!

Ο Κούκετς της απαξίωσης, ήταν η μόνη σωστή κίνηση σήμερα. Γιατί δεν παίζει από την αρχή? (Κάποιοι στη 4 μιλάνε για πρόβλημα υγείας. Αληθεύει?).

Κρίμα για το τρέξιμο του Ριέρα. Ο μόνος που ίδρωσε τόσο πολύ τη φανέλα κι ας έκανε και λάθη.

Το πρόβλημα δεν είναι το 0-0. Ποδόσφαιρο είναι. Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Οι ευκαιρίες έγιναν από γιόμες και τα στημένα. Δεν παρουσίασε τίποτα ουσιαστικό στο χορτάρι. Δεν μπήκε ούτε μια φορά στην περιοχή με τη μπάλα κάτω. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ!!!

Λείπει ένα σέντερ-φορ (ο Μπουβάλ είναι της πλάκας), λείπει ένα 10άρι, λείπει κι ένα σέντερ-μπακ. Τα προβλήματα αυτά τα γνωρίζουμε εδώ και 3 χρόνια. Το ερώτημα είναι τι κάναμε για να τα λύσουμε.

(Κύριε Τσακίρη, το ερώτημα πρέπει να απαντηθεί από εσάς. Δεν υπάρχει πια το άλοθι του Λίνεν και του μεγάλου ρόστερ. Λοιπόν?)

Unknown είπε...

costas δεν ειπα κατι για αδιαφορια αλλα,οπωε βλεπουμε ο καθενας παιζει για τη προσωπικη του προβολη πχ ο ριερα ποσε τριπλες να κανει η ποσους αμυντικους να περασει;ο κουμουρτζι ειναι ομαδικος αντι να πασαρει σε ελευθερους συμπαικτες ,αυτο προτιμα τον ατομισμο με σχεδον το γνωστι τραγικο λαθος.Μας λειπουν παικτες σαν το νικολαου εργαλεια πραγματικα,και λιγα λογια και ειναι παικτης της εθνικης Κυπρου.Ποσοι βαθμοι εχουν στοιχισει οι ατομισμοι του κουμουρτζοι ,τους εχουμε μετρησει;

antonis είπε...

Nτροπη στο Τσακιρη, και σε αυτους που τον στηριζουν(Λεγε με ΔΙΟΓΟ) η σιωπουν για μια θεσουλα (λεγε με ΠΑΠΑΔΑΚΟ).
Δεν θελω να εξαιρεσω και αρκετους φιλαθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που νομιζαν οτι τα πραγματικα αιτια της καταρακυλας ηταν ο ΦΕΡΕΡΑ και ο ΟΜΟ,και οχι τα παλτα β διαλογης που εχει μαζεψει ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ.
Τον ΜΟΥΡΙΝΙΟ να φερουμε,δεν προκειται να κανουμε τιποτα με τους αμπαλους που εχουμε.

IWN1998 είπε...

Steve, χωρίς καμμιά διάθεση φιλονικίας με κανένα, μέσα στη λύπη που μας διακατέχει, νομίζω ότι οι παρατηρήσεις σου δεν είναι σωστές.

Ο Μανιάτης αναγκαστικά έπαιξε εκεί λόγω και της απουσίας Νιοκολάου, που φάνηκε παρά ππολύ σήμερα. Το λέει και ο Παράσχος στη συνέντευξή του. Λαγούς από καπέλο προσπαθεί να βγάλει λόγω του μικρού ρόστερ έμπνευσης του, κατά δική του φράση, άσχετου από ποδόσφαιρο κου Τσακίρη.
Ο Σουηδός μια χαρά έπαιξε. Όντως δεν μπόρεσε σε κάποια στιγμή να περάσει σωστή σέντρα, αλλά το παιδί και έμπειρία έχει και καλά πατήματα στο γήπεδο.
Ο Μπάλαμπαν είναι σέντερ φορ αλλά όχι φουνταριστός. Είναι ο λεγόμενος κινητικός φορ που παίρνει θέσεις και μπαινοβγαίνει στην περιοχή. Αλλά η ζωή έχει δείξει ότι είχαμε ανάγκη ένα φουνταριστό και πήραμε το Μπουβάλ ... που τον βλέπουμε στο γήπεδο, χωρίς κανένα ως τώρα κέρδος. Κάποιοι γέλαγαν όταν αναφερόμουν στον Καούνο το Δεκέμβρη και την ανάγκη μας για τέτοιο φορ...

Για τον Παράσχο, είναι άδικη η κριτική και καμιά ευθύνη δεν έχει για την ομάδα που βλέπουμε. Και σήμερα ίσως θα 'ταν καλύτερο για μας να έπαιζε ο Ηρακλής με 11 και να ταμπουρωνόταν λιγότερο γιατί τέτοιες κλειστές άμυνες και 180 λεπτά να παίζαμε και με τη γκαντεμιά που μας δέρνει, δεν θα μπορούσαμε να τις ανοίξουμε. Και μη ξεχνάμε ότι απέναντι είχε το Μπουμπένκο που αν μη τι άλλο, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, αλλά εμας μας έπεφτε λίγος...

Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Κάποια πράγματα πρέπει να τα δούμε πιο νηφάλια.

Όσο για τους παίκτες γενικά, δεν είναι αδιάφοροι δυστυχώς. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Αν όντως μπορούν ακόμα κάπως, ας το δείξουν στα Γιάννενα που τους ζητιέται αν μη τι άλλο να μην χάσουν, ούτε καν να νικήσουν. Και μεγαλύτερο άγχος εκεί θα έχουν οι αντίπαλοι.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Κύριε Costa πρώτα απ όλα δεν είμαστε φίλοι. Βέβαιως και είπα ότι ο Kουμορτζί ζητάει τα ρέστα. Και επαναλαμβάνω ότι έπρεπε να σκύψει το κεφάλι να πάει στα αποδυτήρια.Οπως με σκυμμένο κεφάλι έφγε ο περισσότερος κόσμος από το γήπεδο.

Γιατί ο πικραμένος κόσμος και να πει μια μαλακία, θα κάνει λάθος, αλλά την άλλη μέρα που ο κύριος Κουμορτζί θα σκοράρει (λέμε τώρα...) θα τον αποθεώσει...

Αλλά κύριε Costas άκουσε εμένα ο οπαδός και αποδοκίμασε τον κύριο Κουμορτζί; Οχι βεβαια Τον έβλεπε προκλητικά να περιφέρεται στο γήπεδο και όσες φορές μπήκε στο ματς έκανε κακό στην ομάδα. Δεν συζητώ για την ευκαιρία που έχασε από τη μικρή περιοχή.

Και ναι κύριε Costaς ο κύριος Κουμπορτζί είναι ένας από αυτους που ευθυνονται για την κατρακύλα της ομάδας.

Βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Τσακίρης (βέβαια έπρεπε να γράψετε κύρις Costas τρια ποστ για να καταλήξετε σ' αυτόν. Και κύριε Αντόωνη δεν στηρίζουμε κανένα Τσακίρη την ομάδα μας στηρίζουμε...) που ανέχεται ορισμένοι παίκτες να περπατούν στο γήπεδο...

Οσο για το παραμύθι της ψυχολογικής κούρασης εγώ έχω να πω το εξής αν ο κάθε Κουμορτζίς νιώθει κουρασμένος να ζητήσει από τον παράσχο άδεια.

Μάκης Διόγος

υ.Γ. Και επειδή πρέπει να είαμστε ψιλιοασμένοι. Η Καβάλα νίκησε τον Παο και την ερχόμενη αγωνιστική παίζιε με την Ξάνθη. Τι λέτε;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κύριε Διόγο,

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να σας απαντήσω έτσι και ειλικρινά, είναι και η τελευταία φορά που θα ήθελα να ανταλλάξω σχόλια μαζί σας, ότι και να πείτε ή να γράψετε παρακάτω.

Σαφώς και δεν είμαστε φίλοι οι δυό μας. Δεν γνωριζόμαστε άλλωστε προσωπικά, και απλά γνωρίζετε ποιός είμαι από τα 1-2 μηνύματα που ανταλλάξαμε. Τους όποιους φίλους έχω τους έχω διαλέξει προσωπικά και δεν συγκαταλέγεστε σε αυτούς.

Απευθυνόμουν στον οικοδεσπότη του blog όταν έγραφα "ο φίλος μας Μάκης Διόγος" εννοώντας ότι είστε φίλος του blog και βλέπω συχνά σχόλιά σας εδώ μέσα. Δεν ήθελε και πολυ για να το καταλάβετε.

Σπεύσατε να "με βάλετε στη θέση μου" αλλά δεν θυμάμαι να επιδίωξα ποτέ να γίνω φίλος σας. Αντίθετα, έχω σταθεί απέναντι στις απόψεις σας και σας ενημέρωσα και για το ποιός είμαι.

Γι' αυτά που άκουσα στο ραδιόφωνο, μπορείτε αν θέλετε να επιμείνετε. Μπορεί και να είστε υπερήφανος. Επειδή όμως τον αθλητισμό τον έχω γνωρίσει μέσα από το γήπεδο και όχι απο τα δημοσιογραφικά έδρανα, καταλαβαίνω γιατί ο Κούμο ζήτησε το λόγο και δεν εσκυψε το κεφάλι όπως του ζητήσατε. Γιατί οι αθλητές μπορουν να έχουν και κακές στιγμές και δεν δικαιούται ο κάθε καφενόβιος να τους βρίζει τη μάνα ή να τους ζητάει να πάνε να πουλήσουν τσάντες ... Αν δεν το καταλαβαίνετε δεν πειράζει ...

Και όσο γιά το αν φταίει ο Κούμο και οι παίκτες: προσπαθήστε όσο θέλετε. Τη νοημοσύνη μας δεν θα τη βιάσετε ουτε εσείς, ούτε κανείς ...
Την αισθητική μας μπορείτε, όπως μέσα από τη σημερινή σας μετάδοση, απλά εκεί μπορούμε να αλλάξουμε συχνότητα.

Ότι και να απαντήσετε, από μένα τέλος. Και έπρεπε να ίσχυε από καιρό. Από τότε που περιμένουμε τις αποκαλύψεις ...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Μα δεν θα έμπαινα στον κόπο να σας απαντήσω, αν δεν προσπαθούσατε έντεχνα να σνέδεσετε το δικό μου σχόλιο στο ραδιόφωνο με το ποστ του BR. Εντελώς τυχαία έτσι;

Οσο για τις αποκαλύψεις. Για τον Λίνεν. Ναι. Δεν αρκούν κυριε οι ισολογισμοί της ΠΑΕ; Θέλετε κι άλλες; ΟΚ πομονή. Κάθε πράγμα στο καιρό του... και ο κολιός τον Αύγουστο που λεει ο λαός...

Mάκης

br fun_atic είπε...

πολύ φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή φταίνε - φταίμε όλοι και όλοι έχουμε δίκιο.
Ο Τσακίρης έχει κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειας όσο κι εμείς από τις επιλογές του και από την απουσία του από το γήπεδο σε στιγμές που η ομάδα τον έχει απόλυτη ανάγκη. Οι παίκτες έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται άσχημα γιατί οι εμφανίσεις τους δεν τους τιμούν, εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να θεωρούμε και τους παίκτες υπαίτιους της κατρακύλας και οι παίκτες να τα βάζουν μαζί μας γι αυτά που τους λέμε.
Η ουσία είναι μία. Η ομάδα πέφτει. Ή το καταλαβαίνουμε σύντομα και βοηθάμε όλοι όπως μπορούμε ή σε μερικές αγωνιστικές θα κάνουμε μνημόσυνα. Δεν έχει σημασία να μάθω ποιός φταίει αυτή τη στιγμή. Θέλω να σωθεί η ομάδα και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε αμέσως μετά.
Κύριοι, ανεξαρτήτως του πως νοιώθουμε έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

@costas
o Μάκης δεν είναι εχθρός κανενός.Καμιά φορά η προσωπική επαφή βοηθάει να βλέπεις την οπτική του συνομιλητή σου, που γιά κάποιο λόγο στο ίντερνετ ή γενικά στον γραπτό λόγο μεγαλοποιείται ή παρεξηγείται ευκολότερα

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουμορτζί είναι σε κακή κατάσταση ειδικά ψυχολογική αλλά ποτέ φέτος τουλάχιστον δεν τον είδα να αδιαφορεί. Αναρωτιέμαι αν η διοίκηση μιλάει με τους παίκτες. Μάλλον δεν το κάνει...μάλλον οι παίκτες είναι αφημένοι....
Με ικανοποίησε η δήλωση του Παράσχου ότι θα κτυπήσει το παιχνίδι κυπέλου. Προσωπικά αν δω κάτι διαφορετικό δεν πρόκειται να ξαναπατήσω φέτος στο γήπεδο.

vassilis είπε...

Καλά αυτός ο κολιός έχει γίνει τόσο αρχαίος, σαν τα Γκοτζίλα που τρώγαμε στο στρατό.

Οχι κύριε Διόγο, εμένα δεν μου αρκούν οι ισολογισμοί της ΠΑΕ. Γιατί και φέτος με αυτά τα χάλια η ΠΑΕ έχει έξοδα πάνω από 10 εκατομμύρια. Συνεπώς δεν έφταιγε ο Λίνεν. 10 εκατομμύρια και βγαίνει ο προπονητής ΧΥΜΑ και λέει ότι δεν έχει λύσεις και αναγκάστηκε να κάνει χαφ τον Μανιάτη και τον Ομο. 10 εκατομμύρια και η ομάδα έπαιζε με γιόμες. 10 εκατομμύρια για παίκτες που κάνουν κοντρόλ στα 5 μέτρα. Αυτά τα 10 εκατομμύρια και πάνω δεν τα διαχειρίστηκε ο Λίνεν.

Κάτι μοιάζει να είναι πολύ σάπιο μέσα στην ΠΑΕ. Αν δεν βρεθεί και να διορθωθεί ακόμα και αν τη γλυτσουμε φέτος θα πέσουμε του χρόνου.

antonis είπε...

Κυριε Διογο,

Σεβομαι την προσπαθεια που κανεις με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ, αλλα επιτρεψε μου να επιμεινω
στην αποψη μου οτι στηριζεις τον ΤΣΑΚΙΡΗ(χωρις ουσιαστικα να τον βοηθας)
Ειναι δυνατο μια εφημεριδα να φιλοξενειται απο το site της ομαδας και μετα να ασκήσει κριτικη στο προεδρο?
Εστω και το 1/4 της κριτικης που εχεις κανει στο ΡΕΧΑΓΚΕΛ(μας εφερε και κουπα) να ειχες κανει στο ΤΣΑΚΙΡΗ σιγουρα τα πραγματα θα ητανε καλυτερα.
Βεβαια αλλο προεδρος αλλο προπονητης, αλλα μιλαω για την κριτικη ενος δημοσιογραφου ως εργαλειου για να καλυτερευσει καταστασεις.
Οσο για το κυνηγι μαγισων, μου φαινεται δυσκολο να εκατσε ο Βαζελος να χασει απο την καβαλα, αλλα και η Ξανθη που κινδυνευει απο την Λαρισα.
Αλλωστε δεν δικαιωθηκες με τον Ατρομητο και τον Λεβαδειακο.
Ευχομαι(αν και αμφιβαλω) να κανεις ενα πρωτοσελιδιο με τα τραγικα λαθη της διοικησης ΤΣΑΚΙΡΗ.

antunix είπε...

Αχχχχ.... Τα λέγαμε...
Πέσαμε και εμείς στην παγίδα, της παγκοσμιοποίησης και της καραβιάς των ξένων. Η λεγεώνα. Κάποτε είχαμε Έλληνες στην ενδεκάδα, οι οποίοι δένονταν με την ομάδα (μπορώ να αναφέρω πολλά ονόματα... αλλά τέλος πάντων). Σήμερα, έχουμε γίνει μια Βαβέλ, ομάδα δίχως ταυτότητα, προσωπικότητα, με πληθώρα κομπάρσων, υπερτιμημένων παικτών που είτε χάνουν, είτε κερδίζουν έχουν ίδιες αντιδράσεις. Όλοι τους περαστικοί, και έχει ο Θεός. Και αυτά τα παραμύθια περί... μπάτζετ και χρημάτων και παικτών τα άκουω βερεσέ. Εργοτέλης, Καβάλα πως έχουμε βρει με λιγότερα χρήματα καλύτερους παίκτες; Ο Λεαλ μήπως κοστίζει όσο ο Μπελούτσι; Ο Σμόλαρεκ και ο Ονουάτσι, μήπως;
Δυστυχώς με τέτοιους συμβούλους (Μητροπουλαίοι), τι να περιμένεις. Όταν έγραφα ότι ο Κούμο και Όμο είναι παλτά γκαρνταρόμπας, κακοφαινόταν. Της πλάκας παίκτες είναι και αυτοί. Στο Αιγάλεω που είναι τελευταίο στην Β’ Εθνική έπρεπε να έπαιζαν. Είναι λίγοι, επιπόλαιοι πως να το κάνουμε. Ο Κούμο άγαρμπος, ατσούμπαλος, πηδάει σαν... μαϊμού, δίχως μυαλό καθόλου, και το χειρότερο παρουσιάζει τάσεις βεντετισμού, λες και είναι ο νέος Εσιεν!! Από πάνω μας βρίζει κιόλας! Τέτοιοι είδους ξένοι έρχονται καθαρά για τις ΜΙΖΕΣ. Το λεω ξεκάθαρα!!
Τι να πω για Σιόβα: Η μπάλα δεν έχει... καρφιά, τέτοια καδρόνια, ούτε στην ΕΠΣΑ πια δεν παίζουν. Η ομάδα είναι γυμνή, δεν έχει τέρμα, δεν έχει @ρχιδ...τους σέντερ μπακ, δεν έχει χαφ-οργανωτή του παιχνιδιού δεν έχει επιθετικούς, τι άλλο θέλουμε. Μακάρι μπας και πουληθούν αυτά τα παλτά σε κάνα κοροίδο και πάρουμε λεφτά, για να κτίσουμε από την αρχή αυτό το ερείπιο...

Maverick είπε...

Κύριε Διόγο τελικά θα καταλογίσουμε ευθύνες τώρα ή μετά?Η όποτε θυμάται ο καθένας?

Ας αφήσουμε κ τους παίχτες(αφού βρίσκουν κ κάνουν)κ τους φιλάθλους κ τον καθένα μας,που με 1 ψευδώνυμο λέει την άποψη του.

Είπαμε ο άνθρωπος δεν ξέρει,θα μάθει...Μία,δύο,τρείς......
Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ Κ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.Ακόμα...

br fun_atic είπε...

Μόνο στο κέντρο έφαγα Γκοτζίλα. Στη μονάδα ο μάγειρας, ο οποίος ήταν όλως τυχαίως σεφ σε μεγάλα ξενοδοχεία, ήταν πολύ φίλος μου :)
Πάντα μου κρατούσε ωραίο φαγητό (και ζεστό) αλλά κι εγώ φρόντιζα να παίρνει τα υπηρεσιακά σημειώματα σε χρόνο μηδέν... Αυτό για να σας αποφορτίσω λίγο.

Το θέμα δεν είναι πόσα ακριβώς έδωσε ο πρόεδρος για παίκτες. Το θέμα είναι ποιοί ήταν αυτοί που τον έπεισαν να δώσει τόσα χρήματα για τους συγκεκριμένους παίκτες...Πολύ φοβάμαι ότι ο παίκτης της χρονιάς θα είναι ο Γιόνσον...

br fun_atic είπε...

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ξαναγύρισα στο γήπεδο για να δω τα λαϊκά δικαστήρια. Άκουσα λίγα σωστά και πολλές ασυναρτησίες. Το θέμα είναι ότι υπήρξαν παίκτες που έριχναν έμμεσα φταίξιμο σε άλλους παίκτες. Αν αυτό είναι το κλίμα των αποδυτηρίων είμαστε χαμένοι.

vassilis είπε...

Ακριβώς, όπως τα λες είναι brfunatic . Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε γίνει η χαρά του κάθε μάνατζερ που ξεφορτώνεται ότι θέλει και αγωνιούμε στο τέλος να σώσουμε την κατηγορία και έχουμε βρεί τον ένοχο στο πρόσωπο του Λίνεν.

Αν αυτή η κατάσταση σταματούσε όταν έφυγε ο Λινεν τότε θα είχε δίκιο όποιος έλεγε ότι αυτός ήταν ο φταίχτης. Ομως η κατάσταση συνεχίζεται. Αρα κάτι σάπιο υπάρχει εκεί μέσα και αυτό το σάπιο αξακολουθεί να υπάρχει.

br fun_atic είπε...

πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι θέμα μάνατζερ

br fun_atic είπε...

Και εξηγούμαι. Ο μάνατζερ μπορεί να φταίει για παλτά που σου φόρεσε. Ποιος φταίει για καλούς παίκτες που ΔΕΝ πήρες;

jimmy80. 3 είπε...

κ.Διόγο,
είστε ακόμα ένας που προσπαθεί να πάρει οτι έχει απομείνει από την λάμψη του πανιωνίου.Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως είναι καλύτερα να λέμε τις απόψεις μας όντας άγνωστοι παρά να διαφημίζετε το όνομα σας και να προάγετε τα συμφέροντα σας με την υποτιθέμενη πανιώνια υποστήριξη σας...Συνεχίστε να προμοτάρετε τις επιλογές του (κυριου) Έβανς.(ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ). Όσα φάγανε, φάγανε!!!(Μήπως ξέρετε τίποτα για την βαλίτσα του Σόσιν;)

ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ..

br fun_atic είπε...

Φίλε jimmy μου κάνει εντύπωση πως στέλνεις ένα τόσο ψαγμένο μήνυμα και καταλήγεις ότι φταίει ο Μάκης...

Το θέμα είναι: Ποιος κρίνει στον Πανιώνιο ποιος παίκτης μας χρειάζεται και ποιος όχι και πως είναι δυνατόν η Καβάλα να έχει αποκτήσει όλους τους παίκτες που κυνηγήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ δεν έχει και το καλύτερο όνομα στην αγορά...

Ερώτημα δεύτερο. Η αναδιάρθωση του Πανιωνίου σε μικρότερες θυγατρικές έγινε απλά και μόνο για την καλύτερη διοίκησή του;;;

vyruss είπε...

Τώρα τελειώσαν όλοι οι άλλοι στόχοι και εντοπίσαμε ότι φταίει ο Μάκης για την κατάντια της ομάδας;

Δεν έχω καμία διάθεση να σκυλοτρώγομαι στα comments των blogs. Η πίκρα δυσχεραίνει απ'ότι φαίνεται την καθαρή σκέψη.

Αλλά σκεφτείτε με τι διάθεση και προοπτικές ξεκίνησε η χρονιά από την πλευρά του φιλάθλου. Πήραμε όλοι περιχαρείς διαρκείας να καμαρώσουμε την ομάδα στην πιο ένδοξή της, εορταστική χρονιά, με θεωρητικά το καλύτερο έμψυχο υλικό των τελευταίων δεκαετιών.

Και αντί για αυτό βλέπουμε μια άψυχη σούπα, εκατό φορές χειρότερη από τη μέτρια ομάδα που καμαρώναμε για την προσπάθειά της στη Β' εθνική στο Ελ Πάσο...

jimmy80. 3 είπε...

Δεν φταίει κανένας Μάκης, κανένας Δημήτρης και κανένας Κωνσταντίνος...ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ!!!Εγώ,εσύ,ο μικρότερος, ο μεγαλύτερος,ο πιο ακριβοπληρωμενος, ο πιο χαμηλομισθος, ο τελευταίος Πανιώνιος...ΜΟΝΟ οταν καταλάβουμε ο καθένας ξεχωριστά γιατί έφτασε η ομάδα εδώ και αναλάβουμε τις ευθύνες μας θα υπάρξει ανάκαμψη...Και επιτέλους πρέπει να αποφασίσουμε τι προεδρικό μοντέλο θέλουμε. ΜΠΕΟ ή ΤΣΑΚΙΡΗ;Μακάρι να υπήρχε κατι ενδιάμεσο, αλλα δεν υπάρχει...
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ..

br fun_atic είπε...

Το πόσα όνειρα είχαμε γι αυτή τη χρονιά δεν είναι για να το συζητάμε. Θα μείνουμε όμως σ' αυτό;

Η ομάδα μας έχει ανάγκη. Διάβασα στην επίσημη σελίδα ότι τα εισιτήρια ήταν 2.600 (και κάτι).

Επιτρέπεται σε ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς, έστω και με στόχο την παραμονή, να είναι στο γήπεδο μόνο τόσοι φίλοι; Και από αυτούς οι 500 να στήσουν λαϊκά δικαστήρια;

Όταν λέμε ότι οι παίκτες και οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά εμείς μένουμε σταθεροί στο γήπεδο, πόσο το εννοούμε;;;

Επειδή προσπαθώ να συντηρήσω ευσυνείδητα το μπλογκ, εδώ και ένα χρόνο φροντίζω να μαθαίνω κόσμο, να διευρύνω τους ορίζοντες και τις πληροφορίες μου για να είμαι όσο πιο εύστοχος γίνεται στο σχόλιό μου. Γιατί; Γιατί έτσι νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου.

Έχω ακούσει και μάθει πολλά από διάφορες πηγές. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι όσα λαικά δικαστήρια κι αν κάνετε το πρόβλημα του Πανιωνίου είναι μεγάλο και αρκετά βαθύ. Έχει να κάνει με επιλογές προσώπων σε καίριες θέσεις, με την σύσταση και τις ισορροπίες στο Δ.Σ, με το ξενέρωμα του Προέδρου, με το θέμα του γηπέδου και πολλά άλλα.

Είναι κουτό να ρίχνουμε το φταίξιμο στον Κούμο. Είναι ακόμη πιο κουτό να ψάξουμε τις υπεύθυνους ΤΩΡΑ.

Δεν έχω καμία διάθεση να κουνήσω το δάχτυλο και να δείξω υπεύθυνους. Θα ήθελα όμως κάποια πρόσωπα να χάσουν τις καρεκλίτσες τους και να αντικατασταθούν από πρόσωπα εμπιστοσύνης ή 100% επαγγελματίες. Η οργάνωση δεν ξεκινά από τα αποδυτήρια, αλλά καταλήγει σ΄αυτά

Ανώνυμος είπε...

H απάντηση φίλε Jimmy στο ποιόν πρόεδρο θέλουμε, είναι (νομίζω) για τους περισσότερους εδώ μεσα, σαφής: τον Τσακίρη.

Αλλά όχι ΑΥΤΟΝ τον Τσακίρη. Τον άλλον, που συμπορεύτηκε μαζί μας τα δύο πρώτα χρόνια, και ας μην έχει να βάλει ευρώ τσακιστό! Γιατί ο τωρινός, είναι χειρότερος από τον Μπέο. Θα πάμε άκλαυτοι.

br fun_atic είπε...

είναι προφανές ότι όλοι μας περιμένουμε την επιστροφή του Τσακίρη που γνωρίσαμε την πρώτη χρονιά. Ούτε του πάνθηρα, ούτε του λογιστή, ούτε του επιχειρηματία. Αυτού που οργάνωνε την ομάδα γιά πρωτάθλημα, έστω κι αν ξέραμε όλοι ότι δεν θα το πετύχουμε ποτέ (και δεν μας νοιάζει κιόλας).
Βέβαια όλοι μας έχουμε σκεφτεί ότι θα θέλαμε πρόεδρο αυτόν τον τσακίρη και σε κάποιο ανεπίσημο πόστο τον Μπέο...

antunix είπε...

O Μπέος πρέπει να γίνει ο δικός μας... Σάββας
Έτσι για να σφίξουν μερικοί κώλοι!

IWN1998 είπε...

O Μπέος θα 'ναι στη Super League του χρόνου. Για μας δεν ξέρω πια.

antonis είπε...

Νομιζω οτι ειναι μεγα λαθος να θεωρουμε επιτυχημενο τον Τσακιρη για τα 2 πρωτα χρονια(ετσι νομιζα και εγω).
Αν δεν υπηρχε ο ΛΙΝΕΝ, αλλα πολυ πιο περισσοτερο η μεταγραφη του παικταρα ΤΖΙΜΠΟΥΡ απο τον Ατρομητο που αλλαξε της ισοροπιες και μας ανεβασε επιπεδο, νομιζω οτι δεν θα βγαιναμε 5 δυο συνεχεις φορες.

IWN1998 είπε...

Το Τζιμπούρ ο Τσακίρης τον έφερε. Και το Λίνεν.

antonis είπε...

Τον τζιμουρ τον πηρε τζαμπα (ανταλλαγη με μαγκντι) και πηρε
3.2οο οταν τον πουλησε,οσο για τον ΛΙΝΕΝ το οτι τον εφερε, δεν του δινει αλλοθι, για τα τραγικα λαθη που εχει κανει.

jimmy80. 3 είπε...

Αναμφισβήτητα το προεδρικό μοντέλο που ισχύει τώρα είναι καλύτερο απο αυτό που υπήρχε.θέλω να πιστεύω οτι εαν το κλειδί της επιτυχίας για επικείμενες θέσεις μπορούσες να το αγοράσεις ο κ.Τσακίρης θα το είχε κάνει ήδη.Αλλα επειδή ποτε δεν είσαι σίγουρος για τον οποιοδήποτε ανθρωπο στην οποιαδήποτε θέση εχεις το δικαίωμα να κάνεις λάθη και να τα επαναλαμβάνεις αρκεί το κοστος καθε φορά να μικραίνει.Ο κ.Λινεν έφτασε στο τελος να εχει 40 παιχτες.προτιμηθηκαν παιχτες οπως Ντρισεκ και αλλοι πολλοικαι οχι ο Γιαχιτς που πηγε Αρη και τωρα ΑΕΚ γιατι αραγε;Φτανει πια ξερουμε πολλα.
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ..

IWN1998 είπε...

Το ότι πήρε τον Τζιμπούρ ακόμα και τζάμπα, είναι σωστή ενέργεια και δείχνει ότι κινιόταν σωστά τότε. Το θέμα είναι ότι όσο είχε κίνητρο (πχ γήπεδο) χειριζόταν αλλιώς την ομάδα. Από κάποια στιγμή και μετά όμως...Το είπε και ο Λίνεν εξάλλου, ο Πρόεδρος έχασε το ενδιαφέρον του.

Ας μη μας πιάνει να τα ισοπεδώσουμε όλα.
Δεν είναι εξάλλου εκεί το θέμα. Νομίζω ότι σε κάποιο σχόλιο τέθηκε σωστά. Δεν θέλουμε Πρόεδρο στιγνό Επιχειρηματία, δεν θέλουμε Πρόεδρο Πάνθηρα, θέλουμε Πρόεδρο με υγιές ενδιαφέρον για την ομάδα, που να σέβεται την ιδιοκτησία του και να προσπαθεί γι'αυτήν με λογικές κινήσεις. Αντι γι' αυτό, τα τελευταία δυο χρόνια βλέπουμε ακραίους χειρισμούς που από τις υπερβάσεις πάνε στο να απαιτούμε από προπονητές χωρίς εναλλακτικές λύσεις να βγάζουν λαγούς από καπέλα.
Αλλά επειδή ούτε οι Πρόεδροι, ούτε οι ποροπονητές παίζουν, αυτά που σπέρνουμε για παίκτες και δυναμικό της ομάδας, αυτά δυστυχώς θερίζουμε.

antonis είπε...

Φιλε iwn,

Το θεμα του γηπεδου ειναι αρκετα σημαντικο για να καταλαβουμε τις πραγματικες προθεσεις του Τσακιρη.
Να με συγχωρητε αλλα αν πιστευεις οτι ο πανιωνιος ειναι μεγαλη ομαδα, και εχει φιλοδοξιες πρωταθλητισμου, δεν σχεδιαζεις γηπεδο 10.000 αλλα τουλαχιστον 20.000.
Με 10.000 ομολογεις οτι εισαι μικρομεσαια ομαδα και δεν εχεις οραμα.
Μηπως κατι κρυβετε πισω απο την κατασκευη του γηπεδου(Μιζες ,Υπερκοστολογησηση εργων,Βολεμα ημετερων)
Αν καποιος μου πει οτι γηπεδο 20.000 ειναι υπερβολικο για τον Πανιωνιο, θα του πω οτι δεν πιστευει πραγματικα στις δυνατοτητες του συλλογου.
Ο κοσμος εχει ανταποκριθει οταν εχει δει φως.
Δυστυχως η καταντια του συλλογου ειναι οτι στα 50 χρονια της Α εθνικης, εχει κανει μονο 1 φορα πορεια πρωταθλητισμου, και τα αποτελεματα του με τις ομαδες του ΠΟΚ ειναι Τραγικα.
Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ δεν εχει δωσει καμια λυση στα διαχρονικα προβληματα που αντιμετωπιζει ο συλλογος,αντιθετως μαλλον επιβεβαιωσε οτι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποτελει σκαλοπατι για τις φιλοδοξιες καθε τυχαρπαστου.

zouri1 είπε...

δεν θελω να πω κατι.Ουτε στο γηπεδο δεν ηρθα.Τον ψιλοειδα στην τηλεοραση αλλα και απο εκει οχι με σοβαροτητα.Ασχολιομουν και με αλλα ταυτοχρονα.Καμια φορα σκεφτομαι πως εγω ενας ασχετος απο ποδοσφαιρο να βλεπω ολα αυτα τα λαθη που γινονται και κοτζαμ διοικηση να μην τα βλεπει?
Το ξυπνατε πρεπει να ειναι το κεντρικο μας συνθημα.Αποδεκτες οι παικτες και ο Τσακιρης.Ο παρασχος δεν μπορει να κανει κατι αλλο.Ολα οσα ξερει και μπορει ταχει δωσει.
Δεν περιμενω πια κατι αλλο.Πλεον μονο απο τυχη μπορει να σωθει η ομαδα.Καληνυχτα και ντροπη σε οσους τους πρεπει

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ρε τί βόμβες πέφτουνε σήμερα!

Μόνο, προσοχή μή σκάσουνε πάνω στην ομάδα...

amanAM είπε...

@br_fun

Η διάσπαση μιας εταιρείας σε πολλά κομματάκια, όχι μόνο δεν διευκολύνει την διοίκηση της, αλλά την κάνει πολύ πιο δυσχερή.

Μόνο ένα σκοπό μπορεί να έχει η πολυδιάσπαση μια εταιρείας σε επιμέρους σκοπούς: Όταν χρεοκοπήσει η μια, να συνεχίσουν να κονομάνε οι άλλες! Όταν τύχουν προβλήματα στην μια, να μην συμπαρασύρει τις άλλες...

br fun_atic είπε...

καλημερούδια!!!

Λόγω των ημερών και των συνθηκών της ομάδας θα αρχίσουμε να μιλάμε με παραβολές. Αυτή είναι η παραβολή του πιτσαδόρου

Καμιά φορά την πίτσα είναι καλύτερο (ευκολότερο και με μεγαλύτερο κέρδος) να την πουλήσεις με το κομμάτι παρά ολόκληρη.

Για σκέψου να έπρεπε να βρεις αγοραστή για μια πίτσα με τίμημα 50 ευρώ;;; Με 5 ευρώ το κομμάτι όμως όλο και κάποιον πεινασμένο θα βρεις.

Κι αν δεν βρεις, πουλάς τα καμμένα κομμάτια, και κρατάς αυτά με το έξτρα μπέικον...

br fun_atic είπε...

Συνήθως σε περιπτώσεις όπως αυτή που βρίσκεται ο Πανιώνιος έχουμε επεισόδια και λαϊκά δικαστήρια.

Εάν είμαστε διαφορετικοί ως Πανιώνιοι πρέπει να λειτουργήσουμε διαφορετικά.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας να γίνει στη Νέα Σμύρνη σε ημέρα και ώρα που να βολεύει τον κόσμο. Να είναι ανοιχτή στους φιλάθλους και να μας δοθεί η δυνατότητα να εμψυχώσουμε τους παίκτες που φαίνεται ότι το έχουν μεγάλη ανάγκη. Όποιος θέλει να βρίσει, ας κάτσει στο σπίτι του.

Ο παίκτης δεν χρειάζεται τον προπηλακισμό. Είναι πιο στεναχωρημένος από τον μέσο φίλαθλο. Χρειάζεται το φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Την καλή κουβέντα.

Όσο και να μη μας αρέσει, ο στόχος είναι η παραμονή. Αυτή μπορεί να έρθει μόνο με την κινητοποίηση του κόσμου. Με τη βοήθεια προς την ομάδα. Χωρίς κραυγές και λαϊκά δικαστήρια.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά απεχθάνομαι τους προπηλακισμούς και δεν βοηθούν σε τίποτα. Από την άλλη δεν θα χειροκροτούσα με τίποτα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Να χειροκροτήσω τον Τζαβέλα που χθες κατευθύνθηκε στην εξέδρα για να τον αποθεώσουν σαν να μην έχει καταλάβει ότι τρεις μήνες η ομάδα είναι χωρίς νίκη. Αλλά τι πειράζει η ήττα στον Πανιώνιο ο Πανιώνιος ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ. Να χειροκροτήσω τον Γονδουλάκη που πάντα είναι μακριά από την μάχη? Τον Μπάλαμπαν που μας γράφει ότι κοιταχτήκανε στα μάτια? Τον Εστογιάνοφ που αντί να κοιτάξει να συνέλθει από τον τραυματισμό του τρώει αποβολές?
Κάποια πράγματα ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. Οι παίκτες έχουν καταλάβει ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Πως να το κάνουμε? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και κοιτάνε τα επόμενα συμβόλαια τους.
Κάποιοι πράγματι τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο αλλά δεν αρκεί, χρειάζεται καλή ψυχολογική και σωματική προετοιμασία πριν τον αγώνα. Στον Πανιώνιο δεν υπάρχει τίποτα. Εδώ και πολλούς αγώνες ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....και βέβαια μετά τρέχουμε στο Β΄

br fun_atic είπε...

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=123490

πάει και ο Φαμπιάν

antonis είπε...

Kαλημερα,

Νομιζω η λεξη προπηλακισμος ειναι υπερβολικη, και δινει αλλοθι σε καποιους με λουδοβικεια λογικη που δεν πατουν στο γηπεδο, να μας πουν οτι υπαρχει και κλιμα τρομοκρατιας στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Αγανακτηση υπαρχει, οχι γιατι φοβομαστε οτι θα πεσουμε στη Β εθνικη(αν παρουμε εστω και χ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ ειμαστε κατα 90% σωσμενοι)αλλα γιατι βλεποντας αυτη την ομαδα σε πιανει θλιψη και αισθανεσαι οτι δεν υπαρχει ελπιδα.
Η ομαδα ως εχει, θα ειναι απο τα φαβορι του χρονου για τη Β εθνικη
.
Κλεινοτας θελω να πω οτι ενα πολυ μεγαλο μερος των φιλαθλων μας, μην πω το μεγαλυτερο, δεν παταει στο γηπεδο διοτι δεν πειθει η ομαδα οτι μπορει να κανει την υπερβαση.
Μην περιμενουμε απο αυτους να βοηθησουν τωρα που κινδυνευουμε.

Ασε που με την παροδο των χρονων αρχιζω να πιστευω οτι αυτοι οι φιλαθλοι μας, ενδεχομενος να ειναι οι πιο υγιεις, και οχι εμεις οι αρρωστοι που παρακολουθουμε αυτη τη διαχρονικη μιζερια της ομαδας.

Καλη σαρακοστη σε ολους.

amanAM είπε...

τα σχόλια από κάτω από την είδηση με τον τραυματισμό του Φαμπιάν, τα διάβασες?

Μιλάμε για απίστευτο μίσος...

zamis είπε...

Ο κ.Τσακιρης να πει mea culpa και να υπογραψει τον Λινεν σημερα.
Αλλιως,να δωσει την ομαδα στον τυροπιτα επισημως.
Και οι δυο λυσεις ειναι ξεκαθαρες,εγω θα δεχτω οποιαδηποτε.

Katrinos είπε...

Καλημέρα σε όλους .

Προσοχή με τα λαικά δικαστήρια, καταλαβαίνω την οργή του κόσμου, αλλά βρίζοντας και δέρνοντας παίκτες δεν καταφέρνουμε τίποτα θετικό , παρά μόνο χειροτερεύουμε το κλίμα κάνοντας την υπόθεση παραμονής ακόμα πιό δύσκολη. Άλλωστε ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ! Πάρτε το χαμπάρι. Φταίνε κατά σειρά αυτοί που τους έφεραν,-που δυστυχώς κανένας δεν ξέρει ποιός φέρνει παίκτες στο Πανιώνιο, όλο ένα αόριστο Τσακίρη ακούμε και τίποτα άλλο- και αυτός , αυτοί που στήνουν την ομάδα στο γήπεδο.
Έχω πεί ότι δεν θα γράψω για τα κακώς κείμενα μέχρι να σωθούμε διότι δεν οφελείται η ομάς με οποιαδήποτε κριτική, θα γράψω μόνο τούτο. Ότι τα λαικά δικαστήρια καλό θα ήταν να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι εαν δούμε διάφορους απίθανους τύπους που στελεχώνουν τη ΠΑΕ να είναι ακόμα στη θέση τους. Είναι σαφές ότι έχουν αποτύχει στο έργο τους και θα πρέπει να φύγουν άμεσα απο την ομάδα, αυτό είναι το μόνο που περιμένω να δω απο το Τσακίρη, να τους φάει όλους , όπως θα έκανε κάθε επιχειρηματίας με τα στελέχη του σε περίπτωση τόσο σοβαρής αποτυχίας. Επαγγελματίες υπάρχουν άφθονοι εκεί έξω δόξα το Θεό.

Οι παίκτες αυτή τη στιγμή , όσο παράξενο και αν ακούγεται , θέλουν στοργή ,συμπαράσταση και αγάπη απο εμάς, ο μόνος τρόπος να τους κάνουμε reboot (διότι τέτοιο θέλουν) είναι να τους πιάσουμε στο φιλότιμο,στους μισούς να το καταφέρουμε έχουμε να κερδίσουμε πολλά. Οι τύποι είναι τρελλά αγχωμένοι , δεν μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο ούτε τα μισά απο αυτά που μπορούν. Εαν ισχύουν δε αυτά περί Μανιάτη και Μπόσκο ότι δηλαδή δάκρυσαν μιλώντας με οπαδούς, και λίγα λέω....

Επίσης ο Τσακ πρέπει να αφήσει τις μπούρδες περί γουριών κλπ και να αρχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο και μάλιστα όχι στα δημοσιογραφικά , αλλά ως αρχηγός μπροστά -μπροστά να τους βλέπει και να τον βλέπουν.

kostas_n_s είπε...

Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει όλοι σε τι δύσκολη κατάσταση έχουμε φτάσει .

Απέχουμε 4 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν Β εθνική και το πρόγραμμα που ακολουθεί έχει τους παρακάτω αγώνες :

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΞΩ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΣΑ
ΞΑΝΘΗ ΜΕΣΑ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΕΞΩ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑ
ΑΕΚ ΕΞΩ
ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΣΑ
ΚΑΒΑΛΑ ΕΞΩ

Από αυτά τα ματς είναι κανείς βέβαιος με βάση την πρόσφατη εικόνα της ομάδας ότι θα κερδίσουμε π.χ τον Πανθρακικό ?
Για να μην πω ότι όλες οι ομάδες έχουν τα δικά τους κίνητρα για να μας κερδίσουν .

Κι εγώ με τον Ηρακλή ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε αλλά με τον Πανιώνιο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ .

Χθες αηδίασα με κάτι τύπους στην 2 που δεν σταμάτησαν να βρίζουν όλο το 2ο ημίχρονο .
Ένας είχε βάλει στο στόμα του τον Παράσχο και είχε μαζί του και τα δυο του κοριτσάκια για να πάρουν το 'βάπτισμα του πυρός' στο τι εστί καφρίλα .Ειλικρινά ντρέπομαι τέτοιους πατεράδες και αναρωτιέμαι τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί .

Ο τελευταίος που έφταιγε χθες ήταν ο Παράσχος .Ότι έπρεπε να κάνει το έκανε .
Αν τώρα οι παίχτες δεν μπορούν να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό από τα τρία μέτρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει με 10 από το 35' , τότε πως να κερδίσεις ?

Για την κατάντεια του ιστορικού φταίει πάνω απ'όλα ο αγαπημένος μου πρόεδρος .

Κύριε Τσακίρη δικό σου δημιούργημα είναι αυτή η ομάδα .
Εμείς σε στηρίξαμε επανειλημμένα αλλά σε νιώθουμε απών τον τελευταίο καιρό .
Περιμένουμε να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βγάλεις την ομάδα από την δύσκολη θέση .
Δεν ξέρω τον τρόπο γιατί δεν διοικώ αλλά εσύ είσαι ο υπεύθυνος του μαγαζιού που πρέπει να βρεις τι φταίει - αν δεν το ξέρεις ήδη - και να το φτιάξεις όσο είναι καιρός .

Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι πολύ απογοητευμένος με την κατηφόρα της ομάδας .

Katrinos είπε...

http://www.gazzetta.gr/all-star-bloggers/bosko-balaban/item/70091-πρόκριση-με-καβάλα

Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα έχουμε και την αγαπούλα .......

zamis είπε...

Το ωραιοτερο που θα ακουσουμε δε ξερετε ποιο θαναι?
Να περασουμε Καβαλα-και ποιος ξερει μετα-να σωθουμε σχετικα ευκολα(και τα δυο τα θεωρω πιθανοτατα)και να μας πουν οτι και οι παικτες ''ξυπνησαν''(χαρις βεβαιως βεβαιως στους Πανιωναρες)και ο Παρασχος ειναι ο καταλληλος(ξαναλεω,δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο)και μια χαρα θεση τυπου 7οι-8οι θαμαστε.
Και οτι τα παθηματα θα γινουν μαθηματα και παμε ενδοξα να γιορτασουμε τα 120χρονα τη νεα σεζον.
Παραλογοοοο(μπααα)

Katrinos είπε...

Zamis , my man , the million dollar question is as follows

Παίζεις με την αγαπούλα στο κύπελο και τελευταία αγωνιστική.
Δίνεις το πρώτο για να σώσεις το δεύτερο ή παλεύεις για το πρώτο και έχεις τα @ρχίδι@ να ρισκάρεις για το δεύτερο????????

....και προς Θεού μη βάζετε πονηρές σκέψεις ,θα σας μαλώσω!!

Η ζωή βγάζει περίεργες καταστάσεις, τελικά είναι ωραίο να είσαι ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.

zamis είπε...

To ξερω φιλε Jon..
12 εδωσε χτες το διπλο της Καβαλας.
Πες μου ποσο εδινε το δικο μας 1-2,βαλε κι αλλους παικτες στο παιχνιδι(Κομποτης και λοιποι),βαλε τις ''κουμπαριες'' και τους μανατζαρεοι και μετα ας μιλησουμε για ρομαντισμο και μπιζνες.
Κατα τ'αλλα μην ξεχασω ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

zamis είπε...

Ξεχασα τις πιτσες και τις τυροπιτες.

zamis είπε...

Σταματαω εδω τον παραληρηματικο μονολογο μου και κλεινω το κουτι της Πανδωρας.
Σαταναδες(μερα πουναι..)εχουν μπει μεσα μου αλλα καταφερα να τους διωξω.
Μια ειναι η αληθεια.
Φταιει ο Κουμο και οι αλλοι δημοσιοι υπαλληλοι.
Προτεινω να γινει δημοψηφισμα ποιους να καιμε καθε αγωνιστικη.
Μπορει να μην τους πουλησουμε αλλα συμβολαια και αποζημιωσεις θα αποτεφρωθουν επισης.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Η σκληρή πραγματικότητα του Πανιωνίου περιγράφεται στα λόγια του BR: "Η ομάδα μας έχει ανάγκη. Διάβασα στην επίσημη σελίδα ότι τα εισιτήρια ήταν 2.600 (και κάτι).

Επιτρέπεται σε ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς, έστω και με στόχο την παραμονή, να είναι στο γήπεδο μόνο τόσοι φίλοι; Και από αυτούς οι 500 να στήσουν λαϊκά δικαστήρια;"

Φίλοι μου θέλετε να πούμε ότι φταίει ο τσακίρης; Μαζί σας. Θέλετε να φύγει ο Τσακίρης; μαζί σας αν και δεν ξέρω ποιος μπορεί να έρθει.

Ομως στον σύγχρονο καπιταλισμό όλα λειτουργούν με ανταποδοτικότητα (έτσι δε το λένε;). Που πας ρε Τσακίρη με 2600 εισόδους (προσέξετε στο ματς τη χρονιάς ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ Πανιώνιοι με διαρκείας...); Πλάκα κάνουμε τώρα;

Μάκης

Υ.Γ. Για όσους δεν γνωρίζουν λόγω ηλεκτρονικού εισιτηρίου η ΠΑΕ μετράει "κτυπήματα" και όχι εισιτήρια. Αρα 2600 "κτύπησαν" τη Κυριακή. Τα συμπεράσματα δικά σας...

IWN1998 είπε...

Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται η Καβάλα να της δώσουμε το ματς του Κυπέλλου.
Πάντως σε αυτό το συνοθυλευμα συμφερόντων της Super League, ίσως ο μόνος πλέον που πιθανόν να βοηθούσε αυτόν τον Πανιώνιο να είναι ο αγαπούλας.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Ρε zamis δεν φταίει ο κουμορτζί που σένρνεται 9 μετς; Που πλασσάρει από τη μιρκή περιοχή στον... τυροπιτα; Ποιος φταίει; Ο Φερέρα; Εφυγε! Ο Τσακίρης; Ο Παράσχος;

Γιατί όλοι οι άλλοι φταίνε και όχι κάποιοι ποδοσφαιριστές που συμπαθούμε;

Τι ζητάμε από τον Κουμορτζί; να πάει να δουλέψει ματσακόνι; Να κάνει ένα σωστό πλασε. Ελεος μ' αυτή την ανοχή σε ορισμένους παίκτες. Ελεος...

Μάκης

Maverick είπε...

Δεν πας πουθενά με έναν πρόεδρο πού περιφέρεται κ κλέγεται συνεχώς που έμπλεξε με την όμαδα.
Το χειρότερο είναι ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι οι παίχτες.Ετσι λοιπόν όλοι έχουν μάθει το κόλπο κ ο καθένας κάνει ότι γουστάρει,παίζει όποτε γουστάρει,ζητάει μεταγραφή όποτε γουστάρει....Πως θα γίνει προκοπή ρε????????
Ο κόσμος λείπει,ο πρόεδρος που είναι?Η ανοχή που υπάρχει στο Πανιώνιο δεν υπάρχει πουθενά κύριε Δίογο.

IWN1998 είπε...

Εντάξει δεν μπορεί ο Κούμο, ας μην τον βάζει ο προπονητής. Αν είναι ντεφορμέ και δεν μπορεί, τι άλλο μπορεί να γίνει; αν τώρα ο προπονητής βγάζοντας τον Κούμο και τον κάθε Κούμο που είναι ντεφορμέ, πίσω του δεν βρίσκει τίποτα, τότε φταίει ο τρόπος που σχεδιάστηκε αυτή η ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για άσκοπες αντιπαραθέσεις.
Ας ηρεμήσουμε τώρα και ας μαζέψουμε ότι μπορούμε για την τελική προσπάθεια. Μετά βλέπουμε και για παίκτες ντεφορμέ και για προέδρους, που αναρωτιούνται γιατί μπλέξανε με την ομάδα και όλα τ' άλλα. Δεν θέλω να αμφισβητήσω κανενός την πρόθεση να δουλέψει για να σωθεί η ομάδα και περιμένω όλοι να προσφέρουν για να τη σώσουν.

vassilis είπε...

Κύριε Διόγο, πάλι κάνετε λάθος. Παραμονές Καθαρής Δευτέρας με πολύ κόσμο εκτός Αθηνών τα 2600 χτυπήματα δεν είναι λίγα. Αν σκεφτεί κανείς ότι με τον ΟΣΦΠ είχαμε 4782 και με την Λειβαδειά 2781. Ο κόσμος είναι εκεί, άλλοι λείπουν.

Υ.Γ. Αλήθεια γιατί στη σελίδα της Superleague (http://www.superleaguegreece.net/season2010/tickets.htm)έχουν δηλωθεί μόνο 1056; Ετσι θα αυξήσουμε τον μέσο όρο των εισητηρίων και θα διακδικήσουμε χορηγούς;

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένα σωρό παίκτες δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους τότε το σίγουρο είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Πριν έρθει ο Τσακίρης ο Πανιώνιος δεν έκοβε 10.000 εισιτήρια ούτε 2.600 το τριήμερο της Αποκριάς.
Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος λειτουργεί τον τελευταίο καιρό ως ανθρωποδιώκτης τότε τα 2.600 εισιτήρια είναι πάρα πολλά και αν η ομάδα αποκλειστεί από το κύπελο λόγω της μιζέριας που τρώει τις σάρκες τις ομάδας τότε τα 2600 σε λίγο καιρό θα είναι απλησίαστα.
Κανένα παιδί δεν γίνεται οπαδός μίας ομάδας που κάθε χρόνο έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Το κύπελο είναι ευκαιρία. Θέλω να πιστεύω ότι ο Παράσχος το ξέρει...
Ελπίζω επίσης ο πρόεδρος ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ...

antonis είπε...

Aγαπητοι πανιωνιοι και αγαπητε κυριε Διογο τα 2.600 και πολλα μας ειναι?
Εχετε αναρωτηθει τι εν ενεργια παικτες εχουν περασει απο τον Πανιωνιο αυτη τη ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
Εχουμε και λεμε,1ης διαλογης(ΝΤΡΟΠΝΙ,ΜΑΤΖΙΟΣ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΖΙΟΛΗΣ,ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ,ΠΛΕΤΣ,ΜΑΚΟΣ,ΤΖΙΜΠΟΥΡ)
αλλα και 2ης διαλογης παικτες οπως(ΝΤΕΛΟΥΡΑ, ΕΝΣΑΛΙΒΑ, ΜΠΡΕΣΚΑ ΛΟΥΡΕΝΤΖΟ ΚΤΛ)
Αν κρατουσαμε εστω και τους μισούς η τύχη της ομαδας μας σημερα θα ηταν διαφορετικη.
Αλλα οι λιγοι προεδροι μας(ΜΠΕΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ) φροντισαν να τους πουλησουν, αν και οι περισσοτεροι απο αυτους εκτος απο τον ΝΤΕΛΟΥΡΑ, ειτε ειχαν αποκτηθει με λιγα χρηματα, ειτε ηταν γηγενεις,ειτε τζαμπα(ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ)
Γιατι απαιτουμε να ερθει κοσμος στο γηπεδο χωρις ουσιαστικα οι διοικησεις να εχουν φιλοδοξιες.
Ειναι πολλα τα λεφτα κυριε Τσακιρη, απο τους παικτες που πουλησατε.
Αν τα κακοδιαχειριστηκατε φταιτε εσεις και οχι ο ΠΑΝΩΝΙΟΣ,πολυ δε περισσοτερο οι φιλαθλοι του, που ειναι ηρωες αυτοι που ερχονται στο γηπεδο για δουνε παικτες τυπου(κοντοε,σκουφαλη γουνδουλακη, μπαρονι,ομο,κτλ)
Η λεξη ΝΤΡΟΠΗ ειναι πραγματικα λιγη
Κυριε ΤΣΑΚΙΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας που τα γράφει αυτά ήταν στην τέσσερα που είμασταν εμείς?
Κώστα άκου κάτι:Ο τσακ είχε τάξει στον κούμο και στον λόλο μεταγραφές και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να δώσει τα λεφτά που ζητάει γι αυτό και έχουν νεύρα και φαίνεται μέσα στο γήπεδο.Αν σε πρόσβαλε που κάποιοι από εμάς είπαμε και κανένα μπινελίκι μάθε (γιατί είσαι μάλλον μικρός) , ότι δεν πρέπει να είσαι προσωπολάτρης και ότι ο οπαδός μπορεί να λέει ότι θέλει.
Να σαι καλά

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι, λυπάμαι που δεν μπορώ να συμμετάσχω. Είμαι στο εξωτερικό σε μάλλον πιεστικές συνθήκες.

@G4: στα 47 μου (οσονούπω 48) μου αρέσει να με θεωρούν μικρό. Έτσι είναι όταν μεγαλώνει κανείς ... Πέρα από την πλάκα, όμως, θα διαφωνήσω μαζί σου ριζικά στα ... μπινελίκια. Κανεις δεν έχει δικαίωμα να βρίζει κανέναν. Μόνο όταν τον δεί να είναι αδιάφορος, αλλά τότε είναι και πάλι δουλειά του προπονητή. Άσε, έχω παίξει μπάσκετ και ξέρω πως είναι να εχεις την κάψα σου και να σε βρίζει κάθε καφενόβιος που τρώει παντόφλα από την πεθερά του και ξεσπάει σε σένα ... Ξέρω ... Όσο για τον Κούμο, αυτό μπορεί αυτό κάνει ... Τι να κάνουμε; Λέτε να μην ήθελε να βαλει γκολ (και να αυξήσει την τιμή του αν αυτό είναι το θέμα);

Το φτωχό μυαλό μου, μου λέει πως οι παίκτες δεν μπορεί να αποτελέσουν αλοξικέραυνο για να μην τα ακούσει ο Πρόεδρος. Τελεία και παύλα, και αν κάποιοι το επιδιώκουν, πρόβλημά τους.

Δεν χρειάζεται παραπέρα. Τα έχει πεί όλα ο zamis! Ρίχτα, γιατι έγώ δεν μπορώ από εδώ που είμαι!

IWN1998 είπε...

Ο οπαδός που λέει ότι θέλει καλά θα κάνει να σκέφτεται και λίγο πριν μιλήσει, αν δεν του κάνει κόπο.
Εντάξει η πίκρα και η στενοχώρια δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για να σκεφτείς τα λόγια σου, αλλά όποιοι δεν είναι μικροί και έχουν δει και χειρότερα, ξέρουν αυτές τις καταστάσεις και θα έπρεπε πια να γνωρίζουν ότι οι εντάσεις δεν βοήθησαν ποτέ και δεν θα βπηθήσουν και τώρα.

Από κει και πέρα είναι απλά τα πράγματα. Εστογιανόφ δεν υπάρχει για ένα μήνα, ας βγει και ο Κουμορτζί και ας πουν όσοι ξέρουν ποιοι "μαχητές" υπάρχουν από πίσω να μπουν και να σώσουν την παρτίδα. Ούτε προσωπολατρίες υπάρχουν, ούτε τίποτα. Μας τελειώνουν σιγά-σιγά και τα εξιλαστήρια θύματα και δεν θα έχουμε ποιον να κατηγορήσουμε εντος αγωνιστικού χώρου...

Pav είπε...

Κύριε Τσακίρη και παίκτες του Πανιωνίου, ο γιος του καλύτερού μου φίλου είναι Πανιώνιος και έχει διαρκείας. Μας πήρε δύο χρόνια προσπάθειας, νουθεσίας, παρότρυνσης και εμφύσησης αρκετών ιδανικών (από αυτά που οι ενήλικες δεν μπορούν να έχουν). Το παιδάκι (8 ετών) έχει αναπτύξει ένα απίστευτο άγχος σχετικά με την απόδοση της ομάδας. Λέει στην μητέρα του που το φέρνει στο γήπεδο πως φοβάται πλέον να παρακολουθεί ακόμα και τους θεωρητικά ευκολους αγώνες.
Αντιλαμβάνεστε πλέον πως δεν ψυχαγωγείτε αλλά διαμορφωνετε συνειδήσεις και νοοτροπίες. Καλά εμείς οι γονείς είμαστε κατεστραμένοι γιατί ούτε μπάλα βλέπουμε ούτε τίτλους βλέπουμε, ούτε στόχους έχουμε. Η 6 με 9 θέση όταν ο ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ είναι στα καλά τους δεν μας αρκεί. Η «μαγκιά» είναι να παλεψεις για την 4 έως 5 θέση όταν οι αντιπαλοί μας είναι δυνατοί. Αρκετά πικραθήκαμε, τσακωθήκαμε και παραμελήσαμε τις οικογενειές μας. Καιρός είναι να μας δώσετε κάτι πίσω. Μην ακούτε τις συμβουλές μας για το πώς πρέπει να φερθείτε. Γίνετε επιτέλους άνδρες και πάρτε υπεύθυνες αποφάσεις σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Εδώ παίζουν τα μεγάλα παιδιά και αν δεν το έχετε καταλάβει σας το λέμε ώστε να βρείτε αλλού παιδικές χαρές. Μας πρήξατε τόσα χρόνια.

amanAM είπε...

Κύριε Διόγο, είσαι έγκριτος δημοσιογράφος, και συνεργάζεσαι με διάφορα ΜΜΕ. Έχεις κάποιες ικανότητες, και προφανώς πληρώνεσαι γι αυτές.

Εάν σου κάνουν πρόταση να αναλάβεις να παρουσιάζεις την αθλητική Κυριακή, και αποδειχτεί στην πράξη ότι δεν τα καταφέρνεις, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθείς όχι μόνο να την παρουσιάζεις, αλλά η θέση σου αναβαθμίζεται στην εκπομπή, και σου αναθέτουν και την σκηνοθεσία ας πούμε, ενώ δεν είσαι σκηνοθέτης, εσύ κονομάς μεν, η εκπομπή παραπαίει, ποιός φταίει γι αυτήν την κατάσταση:
Εσύ?
Ή αυτοί που σε κρατάνε, και σου αναθέτουν πιο πολλά από όσα είσαι ικανός να κάνεις?

Ποιός σου είπε πως μας αρέσει ο Κουμουρτζί? Εμείς προσπαθήσαμε να τον πουλήσουμε και να τον πλασάρουμε σαν τον Εσιέν των φτωχών?

Ο Κουμουρτζί είναι ένας μετριότατος παίκτης, στην καλύτερη του φόρμα είναι ικανός να κάνει μόνο τα προφανή.
Ούτε πάσα έχει, ούτε κοντρολ μπορεί να κάνει, έναν δρασκελισμό έχει αλλά κι αυτό τελευταία το έχει χάσει...

Αυτός φταίει για τα χάλια μας, ή τα χάλια μας είναι τέτοια, που παίζει ακόμα και ένας Κουμουρτζί στην ομάδα μας?

Εσείς οι δημοσιογράφοι (όχι απαραίτητα εσείς ο ίδιος κύριε Διόγο, δεν το γνωρίζω αυτό) παρουσιάζατε τον Κουμουρτζί σαν επικείμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, τον Δεκέμβρη ένας φίλος Ολυμπιακός μου έλεγε πως να μην στενοχωρηθώ όταν θα μας τον πάρουνε αυτόν τον παικταρά, κι εγώ γέλασα!!! Του είπα πως θα ψωνίσουν από σβέρκο εάν τον πάρουνε, ότι θα γελάω μέχρι δακρύων με το παλτό που θα φορτωθούν.

Τώρα, αυτός ο μπαλαδόρος σας, έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος? Εδώ και ένα μήνα, πριν φύγει ακόμα ο Φερέρα, τον Κουμουρτζί είχατε στοχοποιήσει. Ποιός φταίει και ο Παράσχος τον έχει βασικό? Δεν μπορεί, κάποιος του δίνει εντολή να χρησιμοποιήσει αυτόν τον παίκτη που σημαδεύει στον τυροπιτά.

Ο Μπάλαμπαν, που σημαδεύει? Ο Ριέρα? Ο Εστογιάνωφ? Ο Λάτκα που σούταρε 3 φορές αμαρκάριστος έξω από την περιοχή, που έστειλε την μπάλα?

Σε τι εξυπηρετεί η στοχοποίηση του Κουμουρτζί? Ο μαυρούκος είναι πιο εύκολος στόχος?

amanAM είπε...

Στα χι λεφτά που υποτίθεται ότι έριξε ο Τσακ στον Πανιώνιο, τα μισά (απότι έχει πει ο ίδιος) ήταν για το προπονητικό κέντρο, και μια ζωή ο Πανιώνιος θα πληρώνει το ενοίκιο, και πάλι δικό του θα είναι του Τσακ, συν υπεραξίες γης κλπ, μια χαρά θα πιάσουν τόπο τα λεφτά του.

Από τα υπόλοιπα, πόσα άραγε να έχουν πάει σε μελέτες (και σε λαδώματα άραγε) για το νέο γήπεδο?

Άσχετα εάν προς το παρόν κόλησε το θέμα, εάν γινότανε το γήπεδο, πάλι ο Τσακ θα κονομούσε από την εκμετάλλευση του χώρου και των μαγαζιών. Τα χρήματα άραγε που θα ξόδεψε (δεν μπορεί να μην ξόδεψε) για το γήπεδο, είναι κι αυτά σε όσα του χρωστάμε?

amanAM είπε...

Και έφερες ένας Ρεκόμπα, ξόδεψες έναν σκασμό λεφτά για να τον φέρεις, και δεν τον εκμεταλλεύτηκες στο ελάχιστο.

Ποιός φταίει?
Ποιός σου φταίει?

Διαχείριση νοικοκυρεμένη είναι να συντηρείς μια αυλή Χούτου-Ρεκόμπα? Καθώς και την συνοδία τους?

Γίνανε πολλά λάθη, και δεν τα έκανα εγώ, ούτε ο Κουμουρτζί τα έκανε...

General Tanz είπε...

Ο Πανιωνιος νοσει βαρια ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
Και ο κοσμος φυσικα εχει δικιο που φωναζει. Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.

Θα ηθελα ομως να ρωτησω το εξης:
Ο Μανιατης ποσες φορες στις 10 θα χασει αυτην τη κεφαλια?????
Ο Κουμο ποσες φορες στις 10 θα χασει αυτο το γκολ????
Θα ειχαμε η δεν θα ειχαμε κερδισει αν σκοραριζαν???

Απο τους ποδοσφαιριστες αλλα τωρα πια ΚΑΙ απο τον Παρασχο περιμενω ΒΕΛΤΙΩΣΗ. Δεν αντεχεται αλλο τετοιο πρωτο ημιχρονο.

Απο τον Προεδρο περιμενω να ειναι σε ολα τα ματς στην Νεα Σμυρνη ΠΑΡΩΝ. Και οταν τελειωσουν ολα, να ψαξει τροπους να ξαναφτιαξει ΟΜΑΔΑ. Γιατι αυτο το πραγμα μονο ΟΜΑΔΑ δεν ειναι!!!
Δεν με ενδιαφερει καθολου ποιον η ποιους θα διωξει. Νομιζω ολοι(η σχεδον ολοι) εχουν παρει αρκετο χρονο και οτι ειναι να δειξουν το εδειξαν. Και δεν μιλαω μονο για ποδοσφαιριστες!!
Αντιθετως με απασχολει πολυ ποιος η ποιοι θα ελθουν ως αντικαταστατες, για να μη πεσουμε παλι στα ιδια λαθη.

Ron Barceló είπε...

Δεν θα πέσει η ομάδα ρε!
Καταλάβαιτε το.
Υπάρχει άγχος απίστευτο το οποίο γίνεται θηλιά όταν διάφοροι 'Πανιωνάρες' βρίζουν τους παίκτες.
Τους ίδιους πάικτες που καναν γιογιο το λαγό μεσα στο οακα, τους ίδιους που έκαναν 2πλα σε Ξάνθη, Ηρακλή, τους ίδιους που ταπείνωσαν το ψευτο-αεκάκι.
Αυτές τις τακτικές τις κάνουν οι γαύροι κ θέλω να πιστεύω ότι δεν εκφράζουν ΚΑΝΕΝΑΝ Πανιώνιο. Αρρωσταίνω όσο δεν φαντάζεστε με την εικόνα της ομάδας, αλλά δεν μου πάει καρδιά να την αφήσω μόνη, τώρα που ψυχοραγεί..
Όσοι μπορούν να ερθουν την Τετάρτη. Θα το πάρουμε εμείς το ματς.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ...!

ps: Kάτω τα χέρια από τον Κούμο.-

Βαγγέλης είπε...

Αυτό το μπλοκ μου αρέσει γιατί διαβάζω την άποψη κάθε πανιώνιου. Διαφωνώ ή συμφωνώ το σίγουρο είναι ότι όλοι μας είμαστε πικραμένοι γιατί οι προσδοκίες και τα όνειρα μας βλέπουμε πως πήραν την αντίθετη πορεία.
Εγώ θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους σας. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ - 120 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ! ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ?

IWN1998 είπε...

Αυτούς έχουμε και μ' αυτούς θα προσπαθήσουμε. Ας το καταλάβουμε και ας καταλάβουμε ότι δεν είναι αδιάφοροι αλλά σε άθλια ψυχική κατάσταση και δυστυχώς λόγω συγκυριών και χωρίς σωστούς προσανατολισμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατηγορώ τον Παράσχο γι' αυτό γιατί δυστυχώς από διάφορα (πχ αγώνα κυπέλλου με Καβάλα) χάθηκε πολύτιμος χρόνος να συντονιστεί η ομάδα.
Κακά τα ψέμματα, η ομάδα εδώ και καιρό κινείται από δυο άξονες. Ένας οι απ' αριστερά προσπάθειες Τζαβέλα και τα στημένα του και ένας δεύτερος οι προσπάθειες από τον κεντρικό άξονα του Νικολάου. Το Τζαβέλα το χάσαμε σχεδόν ένα μήνα. Τώρα είχαμε και την απώλεια Νικολάου στο χθεσινό αγώνα και ελπίζω να επανέλθει από Τετάρτη. Ίσως η συνύπαρξη και των δυο να φέρει κάτι.
Το παιχνίδι μας είναι ιδιαίτερα προβλέψιμο και συνήθως περιμένουμε κανένα στημένο για να φέρει ο Τζαβέλας τη μπάλα στην περιοχή και να σηκωθεί κανένας Λάτκα, Μανιάτης ή Όμο για κεφαλιά. να σθούμε τώρα με τις κεφαλιές του Λάτκα, μάλλον απίθανο το βλέπω. Όσο για την ανάπτυξη παιχνιδιού από Ριέρα, φαντάζει τόσο αργός και φλύαρος τελευταία, που κατ' ουσίαν έχει αχρηστευτεί.
Κάποιο φως αρχίζει να φαίνεται από Κούκετς και μάλλον αφού ο Λόλο είναι πια OFF φαντάζομαι ότι θ' αρχίσει να χρησιμοποιείται αριστερά με Ριέρα στη φυσική του θέση δεξιά.
Αλλά με τι φορ...Δυστυχώς ο Μπουβάλ φαίνεται να μη μπορεί το παιδί. Μακάρι να μπορέσει. Ο Μπάλαμπαν είναι ο Μπάλαμπαν και κατά τη γνώμη μου όσα και να του σέρνουμε, όπως είμαστε είναι αναγκαίος και ελπίζω κάποια στιγμή να του πιάσουν πράγματα. Ότι και να λέμε είναι ο μόνος που μπορεί να βάλλει μπάλα στο πλεκτό και με τις κινήσεις του αδειάζει και χώρους στις αντίπαλες άμυνες, άσχετα αν δεν μπορούμε τελευταία να το εκμεταλλευτούμε με τίποτα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η δυνατότητα μας να μη ΄χανουμε εκτός, ναι ότι έκανε χθες ο Ηρακλής με μας. Εκεί θα παίξει ρόλο η άμυνα και ο τερματοφύλακας. Ίσως αυτό θ' αποδειχθεί το πιο καίριο σε αυτή τη φάση. όλη τη χρονιά ήταν αχίλλειος πτέρνα η άμυνα. Μακάρι ο Παράσχος να τα κατάφερει καλύτερα από το Φερέρα σε αυτόν τον τομέα και ίσως εκεί να κριθούν όλα.

br fun_atic είπε...

Επειδή το σχόλιο με τα 2.600 ήταν δικό μου και όχι του Μάκη θα το εξηγήσω καλύτερα.

Πηγαίνω αρκετά χρόνια στο γήπεδο για να ξέρω τι σημαίνουν διαχρονικά και σε απόλυτα νούμερα εισπράξεις από 2.600 εισιτήρια.

Ακριβώς όμως επειδή πηγαίνω αρκετά χρόνια στο γήπεδο ξέρω επίσης καλά πως πολλοί είναι Πανιώνιοι μόνο στις επιτυχίες.

Κάποιοι άλλοι είναι Πανιώνιοι μόνο στις αποτυχίες. Βρίζουν, καταδικάζουν ,ασχημονούν και μάλιστα εναντίον παικτών. Αυτοί που και όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, έρχονται στο γήπεδο για να βρίζουν και να μαλώσουν.

Και γιά να μιλήσω γιά τον εαυτό μου. Θα είμαι στο γήπεδο και όταν τα εισιτήρια είναι 500 και στο επόμενο sold out. Περίπτωση να αποδοκιμάσω παίκτες απλά δεν υπάρχει. Την κριτική μου θα την κάνω όταν και εκεί που πρέπει.

Κάντε μια ανοιχτή προπόνηση. Καλέστε τον κόσμο που θέλει να εμψυχώσει τους παίκτες. Χρειάζονται 1-2 καλά αποτελέσματα για να τελειώσει αυτή η μαρτυρική χρονιά. Αμέσως μετά θα πούμε τα πάντα και για όλους. Όχι όμως τώρα...

@Μάκης
Έχω βαρεθεί να ξυπνάω και να κοιμάμαι με τον μπαμπούλα της φυγής του Τσακίρη. Αν θέλει να φύγει ας φύγει. Αν θέλει να μείνει όμως πρέπει να βελτιωθεί πολύ, γιατί το ξενέρωμά του μας κοστίζει...

IWN1998 είπε...

Στρατηγέ αν παρακολουθούσες την προθέρμανση που έκαναν στα σουτ, πριν αρχίσει ο αγώνας, ήταν κραυγαλαία η αστοχία όλων εκτός Μπάλαμπαν.
Πως λοιπόν να μην τα χάνουν μέσα στον αγώνα.
Σα να έχουν βαρίδια στα πόδια είναι.

Ανώνυμος είπε...

Tην αποφασιστικότητα αλλά και τo απίστευτο άγχος το είδαμε στο Β΄ημίχρονο. Στο Α ημίχρονο μάλλον υπήρχε χαλαρότητα και έλλειψη συγκέντρωσης όπως σε πολλά παιχνίδια φέτος...

amanAM είπε...

Την Τετάρτη, θα είμαστε όλοι εκεί, σιγά μην χάσουμε το παιχνίδι, ότι κι αν σημαίνει για τον καθένα μας αυτό, τέτοια ώρα καθημερινή.

Κανένας δεν πρέπει να αποδοκιμάζει παίκτες, ούτε μεμονωμένα, ούτε ομαδικά. Κατά την γνώμη μου φταίει πάντα ο προπονητής, και αυτοί που τον έχουν επιλέξει και τον κρατάνε.
(Όχι ο Παράσχος, έλεος, ο άνθρωπος δεν έχει προλάβει να φταίξει, και είναι η μόνη μας ελπίδα αυτήν την στιγμή να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα)

Σε ελάχιστες περιπτώσεις φταίει ο παίκτης, όπως για παράδειγμα η κόκκινη που πήρε ο Εστογιάνφ στην Τρίπολη. Όπως η κόκκινη που πήρε αυτός ο βλάκας του Ηρακλή στο τελευταίο μας παιχνίδι.

Αλλά και πάλι, το ότι ο Φαμπιαν ήταν εκνευρισμένος, το είχε πει ο Γκρινιάρης, και συμφώνησα αμέσως μαζί του πως... θα την κάνει την λαλακία και θα αποβληθεί. Και μετά από 3 λεπτά, τσουπ, νάτη η κόκκινη. Εχθές, ένας πιο πίσω μου, στην 2, το είπε πάλι, 5 λεπτά πριν αποβληθεί ο βλάκας του Ηρακλή, ότι αυτός πήγαινε για κόκκινη πριν κλείσει το ημίχρονο.

Άρα, ακόμα και αυτα τα νεύρα και την επικείμενη κόκκινη, εάν μπορούμε να τα δούμε εμείς οι φίλαθλοι, οι προπονητές που βλέπουν, ξέρουν, και είναι η δουλειά τους, τι κάνουνε?

antunix είπε...

Πράγματι επειδή αυτή η ιστορία «θα μείνω, θα φύγω» έχει αρχίσει να κουράζει, εγώ έχω να πω ότι οποιανού δεν του αρέσει να μας αδειάσει τη γωνιά επιτέλους.
Προσωπικά δεν βάζω κανέναν μα κανέναν πάνω από τον Πανιώνιο. Ούτε παίκτη, ούτε προπονητή ούτε φυσικά παράγοντα. Άπαντες έρχονται και είναι πραγματικά περαστικοί μπροστά στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορία του συλλόγου μας. Όποιος πραγματικά δεν γουστάρει ας πάρει τον.... Πούλο.
Όσο για τις αποδοκιμασίες, καταλαβαίνω ότι δεν αρέσουν σε ορισμένους, αλλά είναι μέρος του... παιχνιδιού. Του παραλογισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλο ο κόσμος, άλλοι οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ποδοσφαιριστές. Οι φίλαθλοι έρχονται να διασκεδάσουν, να ξεσπάσουν αν θέλετε, αλλά οι παίκτες οφείλουν να είναι σωστοί ακόμη και στις αντίξοες συνθήκες. Και η αλήθεια είναι ότι γι’ το σύνολο των «υπηρεσιών» που προσφέρει ο σύλλογος, και πολύς είναι ο κόσμος των 2.600 που έρχεται στο γήπεδο. Δεν κρίνουμε από μας τα «αρρωστάκια», που και στα... Μέγαρα να μας βάλουν να παίξουμε θα πάμε, αλλά για τον μέσο απλό φίλαθλο που έρχεται σε ένα γήπεδο αχούρι, χωρίς τα βασικά (προσφυγικό κυλικείο, προπολεμικές τουαλέτες, ανύπαρκτο τμήμα μάρκετινγκ κλπ.) και δίνει χρήματα δυσανάλογα από αυτό που θέλει να δει. Είναι λογικό να προτιμήσει τα village για διασκέδαση. Γιατί να έρθει στην Νέα Σμύρνη...;;;