Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Μακάρι να ήξερες Λορέντσο πόσο πολύ το θέλω!!!

Το σημερινό παιχνίδι είναι σημαντικό για όλους μας. Για εμένα τα παιχνίδια ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό είναι τα παιχνίδια της σεζόν, ανεξαρτήτως στόχων και βαθμολογικής θέσης. Είναι το παιχνίδι που ο γιός μου κι εγώ πρέπει να σταθούμε απέναντι σε ιδιαίτερα προσφιλή μέλη της οικογένειας και φίλους μας που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και να διατρανώσουμε το πάθος μας για την ομάδα της Σμύρνης.

Για όλους τους φίλαθλους του Πανιωνίου είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί ιδεολογικά ο Παναθηναϊκός αντιπροσωπεύει ότι ένας Πανιώνιος απεχθάνεται περισσότερο. Το κατεστημένο. Κοινωνικό και οικονομικό. Δεν είναι τυχαίο ότι για να πρωταγωνιστήσει φέτος η ομάδα αυτή χρειάστηκε να συμπράξουν οι πέντε πλουσιότεροι άνθρωποι της Ελλάδας, νοθεύοντας με τον πλούτο τους το Πρωτάθλημα και εκμηδενίζοντας κάθε έννοια ανταγωνισμού. Γιατί είναι αδιανόητο ο Π0αναθηναϊκός των εκατομμυρίων να συναγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα τον Πανθρακικό που αναγκάστηκε από τον πρώτο γύρο να ξεπουλήσει όλη του την ομάδα. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός υπήρξε διαχρονικά υπαίτιος σημαντικών δεινών για την ομάδα μας. Μέσα σε όλα αυτά πρέπει κανείς να υπολογίσει και τη θέληση του Προέδρου μας να στέκεται καλά η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επί της ουσίας βέβαια είναι ένα απλό παιχνίδι, όπου ο νικητής παίρνει τρεις πόντους και τίποτα περισσότερο. Η ομάδα μας μετά τη νίκη στα Γιάννενα πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα και δεν έχει λόγους να αγχώνεται.

Εκεί λοιπόν είναι το κλειδί του παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος έχει πολύ σημαντικές ελλείψεις, αλλά δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός μπορεί με ήττα να χάσει το πρωτάθλημα. Ναι. Αυτό το δώρο μπορούν να το κάνουν οι παίκτες μας. Αρκεί να θυμηθούν την αξία τους και το ότι υπηρετούν το ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σύμβολο της Ελλάδας. Αδέλφια, με τη νίκη. Θα τα πούμε στο Παγκόσμιο και αμέσως μετά στο γήπεδο!!!

7 σχόλια:

zouri1 είπε...

καλα να περασετε στο παγκοσμιο,και μετα να συνεχιστει η παραδοση με 3-1.

antunix είπε...

VAMOS που λεει και ο Ριέρα…

Κάποτε αυτό το κατεστημένο μας στέρησε μια κατηγορία (1996)
Τώρα είναι η ευκαιρία να χάσουν ένα πρωτάθλημα..! Εύχομαι να το πάρει πραγματικά ο ΠΑΟΚ, για να σπάσει επιτέλους αυτό το νταβατζιλίκι της κορυφής εδώ και χρόνια!

http://www.youtube.com/watch?v=r-j4dNBrFLs

Ron Barceló είπε...

Κερδιστε το σιχαμένο πουστράκι κ ας μην κερδίσετε κανένα άλλο από τα επόμενα ματς..

Για κανέναν άλλο σήμερα, για το κόσμο κ για την φανέλα που φοράτε. Δώστε τα όλα κ θυμήστε τους τι θα πει Νέα Σμύρνη.

Γιάνναρε κάνε στο γαλλάκι αυτό που πρέπει..

http://www.youtube.com/watch?v=BROkprRual0


Κ θα τ'αφήσω κ γω, τιμής ένεκεν!


ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ...

br fun_atic είπε...

Καλά, ας το κερδίσει ο Παράσχος το παιχνίδι, και από δευτέρα όλοι θα στρίβουμε μουστάκι.Τσιγκελωτό και λεβέντικο!!!

br fun_atic είπε...

Τι κι αν μας λείπουν τόσοι παίκτες; Στην δεκαοκτάδα υπάρχουν δέκα Ελληνόπουλα. ΄Ετσι για να γουστάρουμε!!!

br fun_atic είπε...

η ενδεκάδα όπως τη δίνει ο σπορ φμ:

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο έμπειρος τεχνικός, θα παίξει με 4-2-3-1, έχοντας τον Ανδριόλα κάτω απ’ τα δοκάρια, απ’ τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα τους, Γιόνσον, Κοντοέ, Σιόβα και Τζαβέλλα. Μπροστά τους θα είναι οι Μανιάτης, Τσότσαλιτς, στη μεσαία γραμμή ο Κουμορτζί θα κινείται πίσω απ’ τον Μπάλαμπαν, ο Ριέρα δεξιά και ο Ουέλινγκτον αριστερά.

Αυτό που προτιμά τον Ουέλιγκτον από τον Κούκετς, λόγω τιμής δεν το καταλαβαίνω. Ίσως να θεωρεί ότι είναι καλύτερος ανασταλτικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια η ομάδα έχει οκτώ αμυντικογενείς παίκτες, έναν επιθετικό και τον Μπάλαμπαν στον γνωστό του ρόλο. Άντα να δούμε αν θα σκοράρει ο Κούμο :)

zamis είπε...

Ισως κανει και καλα που ξεκιναει με Μπυρονι.Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ειναι τα σεντερ μπακ.
Τεσπα,παμε γερα απο το 1'!!!