Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

MIA ΖΩΗ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ...

Σε αυτά τα παιχνίδια ο μέσος Πανιώνιος φίλαθλος μπορεί και να μην πηγαίνει στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ο τρόπος της ήττας γνωστός. Αυτό που αλλάζει κάθε φορά είναι τα πρόσωπα και το λεπτό.

Ο Σωτήρης Νίνης της ρήτρας των εκατομμυρίων ευρώ, ο παίκτης στον οποίο κάποιοι εμπιστεύτηκαν τη φανέλα με το εθνόσημο μας απέδειξε ότι ΔΕΝ έχει ήθος. Διότι όποιος πετυχαίνει επαγγελματικά με λοβιτούρες είναι τουλάχιστον ανήθικος. Ο άνθρωπος αυτός με τη συμπεριφορά του μας απέδειξε ότι δεν δικαιούται ούτε τη φανέλα της Εθνικής, ούτε την επαγγελματική ανέλιξη. Γιατί στην Ευρώπη Σωτήρη, σε τέτοιου είδους βουτιές σε αποδοκιμάζουν ακόμη και οι δικοί σου φίλαθλοι. Με αυτά θα παραμείνεις ένας ταλαντούχος παίκτης αλάνας.

Αυτό που είδαμε σήμερα ήταν ένας επαγγελματικός τσαρλατανισμός τόσο από τον παίκτη του Παναθηναϊκού όσο και από τον διαιτητή της συνάντησης. Να το χαίρεστε και οι δύο το πρωτάθλημα…

Ναι το γκολ του Σισέ ήταν υπέροχο, ναι ο Πανιώνιος δεν ήταν σπουδαίος – και πως θα μπορούσε άλλωστε με τόσες ελλείψεις και με διαιτητή χειρουργό σε ορεινό πολεμικό χειρουργείο, δεν παύει όμως να έχασε ένα παιχνίδι από μια τεράστια απατεωνιά. Σαλτιμπάγκοι, τσιρκολάνοι και μπουλουκτσίδες, ηθοποιοί της κακιάς ώρας παρέλασαν από τη Νέα Σμύρνη. Αυτοί θα σηκώσουν σε λίγες ημέρες το πρωτάθλημα της ψευτιάς…

Για την ομάδα μας τώρα: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλά στημένη γι αυτό το οποίο ζητούσε. Να κρατήσει δηλαδή το μηδέν μέχρι το ημίχρονο. Η μοναδική μου ένσταση η μη χρησιμοποίηση του Κούκετς από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι ο κος Παράσχος υπέπεσε σε σφάλματα. Αν δεν υπήρχαν θέματα τραυματισμού, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγήκε από το παιχνίδι ο Γιόνσον, γιατί επέλεξε τον Μανόλο και γιατί έβγαλε τον Τσότσαλιτς, προτιμώντας τον ανέτοιμο Νικολάου. Το μεγαλύτερη μυστήριο βέβαια είναι γιατί ενώ είχε εισέλθει ο Κούκετς, εντούτοις η ομάδα εξακολουθούσε να παίζει από δεξιά, με τον Μανόλο να σπαταλά τη μοναδική καλή ευκαιρία και να καταχράται συστηματικά την κατοχή της μπάλας. Για άλλη μία φορά ο Μπόσκο δεν υπήρχε. Βαρύ όνομα, βαρύ συμβόλαια, ελάχιστη προσφορά.

Αγωνιστικά πρέπει να κάνουμε μια παραδοχή. Ο Πανιώνιος στερείται παίκτες σε ολόκληρο τον άξονα. Χωρίς αυτό, χωρίς δηλαδή τον βασικό κορμό, ομάδα δεν πρόκειται να φτιάξουμε. Επιπλέον το καλοκαίρι μάλλον πρέπει να ξεχωρίσουμε τους παίκτες που μας κάνουν, από αυτούς που δεν μας κάνουν, συνυπολογίζοντας βέβαια εκείνους που χαιρόμαστε να τους βλέπουμε αλλά δεν προσφέρουν τίποτα.

Επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη. Νίκη ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό το φετινό μαρτύριο πρέπει να τελειώσει σύντομα και προς Θεού δεν πρέπει να αφήσουμε εκκρεμότητες για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω στον Γιώργο Τζαβέλλα να δει το βίντεο του αγώνα, να μπει στο youtube να δει λίγο Ρεκόμπα και μετά από όλα αυτά να ξανασκεφτεί τη στάση του και τις δηλώσεις του, παραδειγματιζόμενος από τον Μανιάτη και από κάθε άλλο παιδί που δουλεύει σκληρά και ταπεινά. Ναι έχεις μεγάλο ταλέντο, ναι αν δουλέψεις πολύ θα γίνεις σπουδαίος, σήμερα όμως δεν έχεις δικαίωμα να σηκώνεις το ανάστημά σου τόσο ψηλά…

Για το παγκόσμιο: Ήταν μακράν το πολυπληθέστερο, ήταν κεφάτο ( αν και έχουμε δει πολύ πιο σκληροπυρηνικά) αλλά δεν έφερε γούρι. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε παιχνίδι της u21 ομάδας και σε παγκόσμιο μακριά από τη φυσική μας έδρα.

30 σχόλια:

vyruss είπε...

Η ΝΟΒΑ πάλι έδωσε ρέστα... "Βέβαια! Βάζει το πόδι του ο Κοντοές..."

στο site του sport fm: "Ο Πανιώνιος προβλημάτισε με την κακή του εμφάνισε και αν δεν αλλάξει κάτι, δείχνει ότι θα μπει σε περιπέτειες" (sic)

vyruss είπε...

Τουλάχιστον τα σκουλήκια έχουν τον ΑΡΗΣ FM, μετονομάστε και το novasports σε pao TV να τελειώνουμε...

General Tanz είπε...

Νομιζω το πεναλτυ τελειωνει το ματς.
Μετα ηταν τυπικη διαδικασια.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το 2ο γκολ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το φαει γκολκηπερ Α εθνικης.
Ο Οτσαλαν δεν τολμησε αυτην την φορα να βγαλει Κουμο και Μποσκο.
Συνεχιζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο άθλιος δημοσιοσχετίστας Σωτηρακόπουλος είπε στο ραδιόφωνο ότι και τι έγινε που δεν ήταν πέναλτι θα το έβαζε σε πέντε λεπτά...λες και μέχρι το γκολ είχε ο ΠΑΟ ευκαιρία. Επίσης μας ενημέρωσε ότι ο Φερέρα είναι μεγάλος προπονητής και χωρίς αυτόν ο Πανιώνιος δεν παίζει καλά...
Η προπαγάνδα των άθλιων οπαδών δημοσιογράφων που χαρτζιλικώνονται από τις πλούσιες ΠΑΕ δεν θα αφήσει ποτέ το πρωτάθλημα να πάει μπροστά.
Χειρότεροι είναι η δήθεν αντικειμενικοί τύπου Σωτηρακόπουλου που δηλώνει και Πανιώνιος ο γλύφτης του ΠΟΚ για να μπορεί να προπαγανδίζει ελεύθερα.
Μπροστά σε όλα αυτά τι να σχολιάσει κανείς για το παιχνίδι?
Ο Τζαβέλας πράγματι μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα αλλά αρχίζει να γίνεται αντιπαθής και μέσα και έξω από το γήπεδο. Αν είναι στοιχειωδώς εύκολο θα καταλάβει το γιατί.
O Μπαλαμπαν θα πρέπει να κριθεί με τους όρους ενός ακριβοπληρωμένου παίκτη αλλά είναι αλήθεια ότι δεν του ταιριάζει το παιχνίδι που παίζει ο Πανιώνιος.

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο σε όλα. Αλίμονο αν σφάλει ο ουρανός με τ' άστρα...

Κάτι φίλοι βάζελοι μου έλεγαν. Ε και; Τι έγινε που δεν ήταν πέναλτι; Έτσι κι αλλιώς είχατε ολόκληρο παιχνίδι για να γυρίσετε το σκορ...Πόσα λίγα ξέρουν...
Αλήθεια; Σε δικό τους παιχνίδι το δέχονται αυτό ως επιχείρημα;

Στο ποδόσφαιρο ξέρετε χάνεις και με ένα γκολ διαφορά.

Katrinos είπε...

Για άλλη μια φορά αηδίασα με τα πράσινα σιχάματα. Δεν ξέρω τα ίδια συμβαίνουν με τους γαύρους αλλά με αυτούς γελάω, ενώ τα νταβατζιλίκια του παο είναι άγαρμπα (προφανώς δεν έχουν μάθει ακόμα).

Για το sotiri ή αλλιώς kapriç mini (το μικρό σίχαμα) , έχω να συμπεράνω ότι είναι ο καλύτερος μαθητής του Καραγκούνη. O δε Τσότσαλιτς των 70,000 ευρώ απο τη στιγμή που τον ανέλαβε τον εκανε σκόνη (το sotiri των εκατομμυρίων).

Το 'πέναλτι' το είδα σε replay, ναι όντως υπήρχε επαφή, αλλά είναι δεδομένο ότι όταν μαρκάρεις ένα παίκτη κάπου θα τον ακουμπήσεις, δεν μπορεί να τιμωρηθεί η απλή επαφή με πέναλτυ. Το nini έκανε 100% θέατρο και αντί να φάει κίτρινη, του έδειξαν το δρόμο για τη συνέχεια. BR έχεις δίκιο με αυτή τη λογική και νοοτροπία δεν θα κάνει ποτέ καριέρα στην Ευρώπη , θα τον πάρουν με τις ντομάτες οι ίδιοι οι συμπαίκτες του.

Η ομάδα μας όντως δεν ήταν σπουδαία , αλλά χάνεις απο τέτοιο πέναλτι και έχεις τέτοιες ελείψεις δεν μπορεις να περιμένεις περισσότερα. Ο Τσότσα ήταν πολύ καλός, ο Γιόνσον και ο Μανιάτης το ίδιο, δεν έχω παράπονο απο Κοντοέ που πάλεψε όπως και ο Ριέρα και ο Τζαβέλας (αν και σπατάλησε πολλές φάσεις- ήταν πάντως κινητικότατος). Δεν μπορώ να βλέπω άλλο το Σιόβα, ο Κούμο ας κάτσει και λίγο στο πάγκο, ο Μπόσκο ΔΕΝ .... ιδιαίτερα με αυτό το τρόπο παιχνιδιού. Δεν εννοήσα τη χρήση του Μπαρόνι αντί του Κούκετς.
Τι να πω ... κουράγιο σε όλους

br fun_atic είπε...

Άντε να δω ποιος θα απαντήσει σωστά στον κ. Αντωνιάδη.
Ο κος Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής και σκόρερ ελέω Μίμη Δομάζου θέλησε να γίνει δραγάτης στο μουστάκι μας και να μας κάνει υποδείξεις μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Katrinos είπε...

Διαβάω ότι ο Καραλής έφαγε σφαλιάρες κατα την αποχώρηση του.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω οι σκάουτερ να θαυμάσανε τον Νίνη...

br fun_atic είπε...

Γιατί δεν ρώτησε κανείς τον Νίνη τη γνώμη του για το πέναλτι;

Από ποια σχολή δημοσιογραφίας αποφοίτησε η Αννούλα Καραμανλή και ο Πουρουπουπού; Που μοιράζουν τα πτυχία σας να τα πάρω για κωλόχαρτο;

Θλιβεροί υπάλληλοι της πεντάρας στο σύστημα που κατέστρεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο...

br fun_atic είπε...

Ωραίος ο Πρόεδρος. Σπατάλησε χρόνο φέτος, αλλά τώρα είναι αυτός ακριβώς που πρέπει!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα αγαπητοί,

έχασα μία καλή ευκαιρία να γνωρίσω τους συνοδοιπόρους στο Παγκόσμιο. Δεν με άφησαν κάποια προβλήματά μου. Ελπίζω στο επόμενο.

Η ανάρτηση του brfun είναι εύστοχη, όσο δεν παίρνει. Αυτή την εικόνα νομίζω, σχηματίζει ο σωστός θεατής. Το ίδιο ισχύει και για το σίχαμα της Αθλητικής Κυριακής που διάβασε ΠΡΩΤΑ τη δήλωση Αντωνιάδη, τη σχολίασε ευρύτατα ρωτώντας και τους διάφορους παρατρεχάμενους, και ΜΕΤΑ έδειξε και τη δήλωση Τσακίρη.

Κατά κάποιο παράξενο τρόπο, είμαι πολύ πιό αισιόδοξος από ότι τσαντισμένος. Και ο λόγος, είναι η δήλωση Τσακίρη, λέξη προς λέξη. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτός είναι ο Τσακίρης που εχω στο μυαλό μου. Τα είπε άψογα τόσο για την αλητεία του ΠΟΚ, όσο και για το δικό μας κατάντημα!

Επιτέλους Πρόεδρε! Αυτό δείχνει πως η κρίση σου είναι σωστή. Μην αφήνεις να σου την εκτρέπουν αυλοκόλακες και παρατρεχάμενοι, εκεί που τους συμφέρει. Φαίνεται πως στη δική σου κρίση μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου την κι εσύ!

Πάντως, δεν νομίζω να υπήρχε κανείς που να μην ανέμενε το χειρουργείο, το οποίο θα γινόταν και χωρίς αναισθητικό, μετά τη νίκη στα Γιάννενα. Προσωπικά το ανέμενα. Εκείνο που ίσως δεν ανέμενα, ήταν η θλιβερή εικόνα της ομάδας μας που δεν θα έβαζε γκόλ ακόμα κι αν παίζαμε τρείς ημέρες. Ίσως μία νίκη (και δεν λέω καλή εμφάνιση διότι αυτό το έχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ απο το μυαλό μου) να σκέπαζε τα προβλήματα και να έδινε χώρο στους γνωστούς "παρα τω προέδρω" να τον έπειθαν πως η χρονιά πήγε χαμένη από ... ατυχία ... και κακές διαιτησίες ... Τουλάχιστον, τώρα φάνηκε η γύμνια του έμψυχου υλικού και από τις δηλώσεις Τσακίρη, φάνηκε μία διάθεση αυτοκριτικής ... Ε αυτό, είναι και το πιό αισιόδοξο μήνυμα. Το βρωμο-ΠΟΚ δεν αλλάζει, τουλάχιστον ας ξαναγίνουμε εμείς σοβαροί. Και τότε ....

zamis είπε...

Με εχουν καλυψει απολυτως οι δηλωσεις Τσακιρη οπως τις διαβασα στο νετ.
Απο κει και περα,ολο το ζουμι ειναι η παραγραφος του brf για τον αξονα.
Χωρις τερμα,σεντερ μπακ,κουμανταδορο και σεντερ φορ,που να πας ρε καραμητρο?

υ.γ. Αρουλη που εισαι?

br fun_atic είπε...

Ελπίζω ο Πρόεδρος να κατανοήσει αυτό που θέλουμε όλοι (;;;).

Προπονητή που να μας ξαναδώσει όραμα. Μίνιμουμ απαίτηση η επιστροφή του Λίνεν. Αν δεν μπορεί να επιστρέψει τότε ας έρθει κάποιος αποδεδειγμένα καλός και ΑΚΡΙΒΟΣ. Που να μπορεί όμως να εμπνεύσει σεβασμό. Ποιος είναι ο καλύτερος που μπορούμε να αγοράσουμε; Αυτόν χρειαζόμαστε.

Στις μεταγραφές δεν θέλουμε σώνει και καλά μεγαλεία. Καλό είναι να υπάρχει ένας παίκτης ας το πούμε ατραξιόν, πάνω από αυτό όμως απαιτείται η αγορά παικτών που να έχουν όρεξη και όνειρα. Ο Τσότσαλις και ο Γιόνσον είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα (έστω κι αν ο δεύτερος δεν έχει μεταπωλητική αξία, όπως λέει ένας καινούργιος μου φίλος - ελπίζω να πέρασες καλά).

Μην σκορπίσετε τα 2.700 διαρκείας. Είναι στο χέρι σας να γίνουν 4.000.Δεν μας ενδιαφέρει προυπολογισμός 8,0 εκ ευρώ. Θέλουμε ουσία. Πρόεδρε το έκανες τα δύο πρώτα χρόνια, άρα μπορείς να το ξανακάνεις.

antunix είπε...

Βγήκαν οι μαϊμούδες!

IWN1998 είπε...

κε Αντωνιάδη, με τις σημερινές σας δηλώσεις προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη από τον τρόπο με τον οποίο κερδίσατε το πλεονέκτημα σε αυτό το ματς από την αήθη ενέργεια υποκλοπής της απόφασης του διαιτητή από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας σας Σωτήρη Νίνη. Άραγε θα έχετε το ΘΑΡΡΟΣ να τον εγκαλέσετε γι' αυτό, σεβόμενος τη δική σας ιστορία στα γήπεδα και ως χρόνια πρόεδρος του ΠΣΑΠ; Πολύ φοβάμαι πως όχι...
Για τα όσα αναφέρετε περί μη επεμβάσεως Τσακίρη στις όντως απαράδεκτες ενέργειες οπαδών του Πανιωνίου, να σας θυμήσω ότι ο αρχηγός και οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και η εντεταλμένη ασφάλεια του γηπέδου προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κατευνάσει τους ταραξίες και ότι ο κος Τσακίρης βρισκόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου και θα έπρεπε κατά παράβαση κανονισμών να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να επέμβει.
Επίσης θεωρώ ότι οι ακουστικές ικανότητες σας είναι ακέραιες και ότι ακούσατε τις επανειλημένες εκκλήσεις από τα μεγαφωνα για να σταματήσουν έκτροπα και ρίψεις αντικειμένων.

ΥΓ: BRF πες στο φίλο σου ότι ποδοσφαιριστές δεν αγοράζεις μόνο βάσει της μεταπωλητικής τους αξίας, αν δεν είσαι σουπερ μάρκετ, αλλά κυρίως με βάση τις αγωνιστικές ανάγκες που έχεις και το λόγο ικανοτήτων προς κόστος.

Ron Barceló είπε...

Το αλβανάκι είχε το θράσσος να δηλώσει δημόσια ότι 'ήταν σίγουρα πέναλτι κ το ειδαν όλοι'. Εκτός απο τις κωλοτούμπες κ τις βούτες λέει κ ψέματα. Να χαίρεστε το μπουρδέλο που αποκαλείται 'Σούπερ-Λίγδα'.

Περισσότερο κ απο τη αναμενόμενη αλητεία του λαγού, με εκνεύρισε ο Πανιωνιος..Είναι δυνατόν ρε να μην μπείτε σα σκυλιά, να παλέψετε για την αξιοπρέπεια σας/μας? Είναι δυνατόν να δίνετε την εντυπωση ότι παίζετε εκτός έδρας με το φόβο/ατολμία? Που ήταν το πάθος σας ρε? Είναι δυνατόν να επιτρέψετε στον πράσινο καφενείο να σας κερδίσει με 2 σουτ κ το Σισέ δεξί μπακ για 50'?
Γιατί ρε Κούμο ήσουν ο χειρότερος κ ο πιο αδιάφορος παίκτης του γηπέδου?! Βάλτο ρε Μανόλο εκεί, γαμώ την αδικία μου..
Τσακίρη σταμάτα να λες τα αυτονόητα κ φτιάξε ομάδα που θα κερδίσει κ τους διαιτητές κ τους παράγοντες κ τον ίδιο τον κακό σου εαυτό.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Καλησπέρα! Δεν θέλω να γραψω πολλά. Απλά ότι ο Γιόνσον έγινε αλλαγή γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στο προσαγωγό.

Αυτά...

dimosthenis είπε...

Ειτε πηγαίνεις στο γήπεδο είτε βλέπεις το ματς στην ΤV τα συναισθήματα είναι ίδια οργή και σιχαμάρα. Από το ραδιόφωνο μπορεί να σε κοροϊδέψουν, όταν το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια και μετά ακούς τα πληρωμένα δουλάκια της δημοσιογραφίας ή τους καθηγητάδες της διαιτησίας σου ‘ρχεται αναγούλα. Η μάνα του Νίνη δε θα το δινε πέναλτι. Να το χαίρεται το καμάρι της, άξιος διάδοχος του Καραγκούνη-κωλοτούμπα. Εξαιρετικό το σχόλιο από τον Καρπετόπουλο στο σπορ-φμ για το πως χτίζει το προφίλ του ο μικρός με τις κωλοτούμπες.
Πηγαίνοντας στο γήπεδο ήξερα ότι ο ΠΑΟ ήθελε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, γιατί αν δεν το ‘βαζε δε θα είχε τύχη στο β' με την κουραση που κουβαλούσε από τη Ρώμη. Αυτό το πρόσφερε ο Καλόπουλος και καταγράφτηκε στη λίστα της διαιτητικής αλητείας του ΠΟΚ σύμφωνα με τον Τσακίρη. Εμείς προσφέραμε το δεύτερο γκολ με τρεις λαθεμένες ενέργειες στην ίδια φάση. Τσότσαλιτς λαθεμένη απόκρουση στα πόδια Σισέ. Τα δυο κεντρικά μπακ Σιόβας-Κοντοές τον αφήνουν αμαρκάριστο να γυρίσει με την ησυχία του και να σουτάρει. Ο Μπεθέρα τρώει το γκολ στη κλειστή γωνία αντιδρώντας καθυστερημένα.

dimosthenis είπε...

Αυτός δυστυχώς είναι ο φετινός Πανιώνιος στην άμυνά του. Δυο γκολ σε κάθε ματς. Όλοι οι τυφλοί ανέβλεψαν από την αμυντική λειτουργια της ομάδας μας. Την προηγούμενη Κυριακή ο Ανδριόλας και ο Σιόβας τώρα ο Μπεθέρα, ο Σιόβας, ο Κοντοές ο Τσότσαλις, πιο παλιά ο Ομο. Πού διάολο πάμε; πώς να κερδίσουμε; Γκολ στην έδρα μας βάζουμε με το σταγονόμετρο και δεχόμαστε με τη σέσουλα.
Σήμερα ο Σιόβας έκανε 2-3 καλές παρεμβάσεις και τροφοδοτούσε κατά κανόνα σωστα. Όμως δείχνει υποτονικός και δεν την ξέρει τη θέση, πού να σταθεί και πότε να μαρκαρει ή να κάνει καποιο φάουλ και να διακόψει το παιχνίδι. Πόσες ευκαιρίες να του δώσεις όταν κινδυνεύεις.
Το κέντρο μας σήμερα δεν μπορούσε να βγάλει την μπαλα μπροστά. Αυτός ο περίφημος άξονας που αναφέρει ο μπριφάνιος είναι ανύπαρτος και αυτός που υστερεί συστηματικά είναι ο Κούμο. Κινητικοί Ριέρα και Μπάλαμπαν αλλά ανούσιοι ιδίως ο Μπόσκο. Δεν ήταν μέσα ούτε σε μια φάση για γκολ. Πώς να δημιουργηθούν μετά ευκαιρίες;
Είμαι πολύ προβληματισμένος και για το ματς της επόμενης Κυριακής όπου παίζεται η κατηγορία σε μεγάλο βαθμό. Αν δε μπορούμε να φτιάξουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε 2 τουλάχιστον γκολ δε νομίζω ότι θα πάρουμε βαθμούς. Πήρα μια ανάσα αισιοδοξίας βλέποντας τον Πρόεδρο εξοργισμένο με τους παίχτες που σήμερα κοιμόνταν αγωνιστικά. Ελπίζω να τους ξυπνήσει, γιατί θα βρεθούν χωρίς δουλειά πολλοί απ αυτούς

cdu είπε...

Τι λές βρε Πρόεδρε; Και εσείς συν-Πανιώνιοι παλαβώσατε; Να φύγει ποιός, να μείνει ποιός; 75-80 στους εκατό είναι ΠΟΚ. Και το πρόβλημα τους δεν είναι η αδικία αλλά ότι άλλοι ευνοούνται πιό πολύ. Το πρόβλημα δεν είναι οι Κοσκωτάδες, οι Βαρδινογιάννηδες, ο Κοκαλης. Το πρόβλημα είναι πως θα γίνουμε εμείς βεζύρηδες στη θέση του βεζύρη. Α, ναι, ξέχασα: είναι και οι διάφοροι Σπανοί να δακρύζουν που νίκησαν τον Πανιώνιο. Αυτό θα πει υψηλοί στόχοι στη ζωή.
Και που'σαι Πρόεδρε: έχεις δίκιο για την εμφάνιση της ομάδας, αλλά αυτή δεν τη έφτιαξε ο ΠΟΚ. Άντε να τελειώσει το ρημάδι, να πάρουμε κανένα βαθμό ακόμη, μήπως και κάνουμε καινούργια αρχή.

br fun_atic είπε...

@Ιων
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα στον φίλο μου. Το ξέρει πάρα πολύ καλά. Καλύτερα απ' όλους μας.

Steve είπε...

Όταν στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ακόμα χουντικοί και δεν τους έχει πάρει κανείς με τις ντομάτες, τι να πω? Ο "κύριος" αυτός, ο πιο άχαρος και άτσαλος ποδοσφαιριστής που βγήκε ποτέ, δημιούργημα του τότε καθεστώτος, ο άνθρωπος που έστελνε φιλάκια στη γυναίκα του δικτάτορα την ώρα που στο απέναντι πεζοδρόμιο, στις φυλακές Αβέρωφ, υπήρχαν δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι, ο άνθρωπος που είναι ο πιο βρώμικος μέσα στη βρώμα του ποδοσφαίρου, φοβήθηκε λέει που χτυπάγανε το μπουθ οι εξαγριωμένοι φίλαθλοι. Ουστ ρε!

Όσο αφορά το αλβανάκι, οι δηλώσεις που έκανε και το υφάκι που είχε μπροστά στις κάμερες, δείχνουν την κατάντια του ποδοσφαίρου που έχει εκθρέψει ο προηγούμενος "κύριος".

Ο δε πουπουρούπου, ένα αγράμματο τίποτα, μόνο προσοσοχή που δεν βάρεσε όταν τον πήρε τηλέφωνο το "αφεντικό". Είχε το ίδιο βλέμμα ενοχής του Καλόπουλου, ξέροντας όμως ότι οι μέρες του στην ΕΡΤ είναι προφανώς μετρημένες.

br fun_atic είπε...

Απ' όλα αυτά τι καταλάβαμε; Ότι αν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε ενωμένοι, αν εμείς οι ίδιοι δεν στηρίζουμε μαζικά την ομάδα, αν εμείς οι ίδιοι(ο εξής ένας δηλαδή) δεν φροντίζουμε να αποκτά το Πανιώνιος το καλύτερο που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματά μας χωρίς να πηγαίνει χαμένο ούτε ένα ευρώ, αν εμείς οι ίδιοι δεν αναθέτουμε τη διοίκηση σε γνώστες του αντικειμένου, καλούς επαγγελματίες και τεχνοκράτες, τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε δικαιοσύνη από κανέναν Π.Α.Ο, κανέναν Καλόπουλο, κανέναν Νίνη και κανέναν Αντωνιάδη.

Ναι δεν γίναμε Πανιώνιοι για τα Πρωταθλήματα και τα κύπελλα, κάποια στιγμή όμως πρέπει να μάθουμε να τα διεκδικούμε χωρίς να αισθανόμαστε άσχημα γι αυτό.

Σε μια κλήρωση Πρωταθλήματος είχαν ρωτήσει τον Αχιλλέα Μπέο για τους στόχους του Πανιωνίου. Και τους είπε: Έχω έρθει στην κλήρωση, άρα διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πνεύμα νικητή που πρέπει να έχει ο Πανιώνιος, ανεξάρτητα από το τι θα καταφέρει τελικά.

Ο κος Αντωνιάδης, ως πρώην πρόεδρος των αμειβομένων ποδοσφαιριστών, έπρεπε να σκεφτεί ότι το πουλέν του με τη βουτιά που έκανε, στέρησε το ψωμί (πριμ) των αντίπαλων συναδέλφων του, προς όφελός του. Αυτό κύριε Αντωνιάδη ονομάζεται αλητεία. Και εσείς την καλύψατε.

Για την Αθλητική Κυριακή: Αν υπάρχει κάτι που βρίσκεται κάτω και από τη στάθμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η Αθλητική Κυριακή. Έδιωξαν τον καθηγητή Μπαρούφα και ανέλαβε να ξυρίζει ο Κάλφας. Και αφού ψέλλισε κάτι περίεργα για το πέναλτι του Νίνη, κατέβασε τις αυτούκλες του σαν δαρμένο σκυλί όταν πήρε τηλέφωνο ο Αντωνιάδης.

dimosthenis είπε...

Ας αφήσουμε από σήμερα διαιτησίες, ΠΟΚ, τηλεοράσεις δημοσιογράφους που μας αποπροσανατολίζουν και ας επικεντρωθούμε στην ομάδα μας.
Έχουμε τους χειρότερους γκολκήπερ της Σουπερ Λιγκα. Σε κάθε αγώνα προσφέρουν ένα ή περισσότερα γκολ στους αντιπάλους. Δε μας έχουν προσφέρει ούτε ένα βαθμό κυρίως στο γήπεδό μας με κάποια καθοριστική απόκρουση. Τα κεντρικά μας μπακ (πλην Λάτκα) είναι από τα πιο άπειρα του πρωταθλήματος και σε κάθε ματς υποπίπτουν σε παιδαριώδη λάθη για αμυντικους. Χθες στο β' ημίχρονο ο μέσος όρος ηλικίας των αμυντικών ήταν μικρότερος των 22. Παίχτης στο κέντρο που να κρατάει και να μοιράζει σωστά την μπάλα δεν υπάρχει, οι επιθετικοί μας είναι ακίνδυνοι. Πώς να προχωρήσεις έτσι; Ευτυχώς υπάρχουν χειρότεροι και αυτούς πρέπει να κερδίσουμε στο γήπεδό μας για να σωθούμε (Ξάνθη και Λάρισα). Μετά θα λογαριασουμε και θα λογαριαστούμε όλοι με όλους. Πολύ μιζεριάσαμε πάλι φέτος.

br fun_atic είπε...

Τι ψάχνεις; Άμα δεν έχεις τέρμα, σέντερ μπακ, δημιουργικό μέσο και σέντερ φόρ δεν έχεις παίκτη στον άξονα.Άρα δεν έχεις κορμό
Τι θα κάνεις; Θα βάλεις τον Μανόλο να ανεβοκατεβαίνει με τη μπάλα από δεξιά, τον Ριέρα και τον Μπάλαμπαν σε sui generis ρόλους, τον Κούμο σε θέση Εσιέν και θα ψάχνεις να βρεις γιατί κινδύνευσες. Και επειδή δεν θα ξέρεις σε ποιόν να τα πρωτοχώσεις θα την πέφτεις στον Μανιάτη :)

dimosthenis είπε...

Τα είπες όλα σε δυο σειρές

br fun_atic είπε...

Σήμερα στις 18:30 στην Αίθουσα Πάνος Χαλδέζος της Εστίας Ν. Σμύρνης θα γίνει η κοπή της πίτας του Πανιωνίου (ερασιτέχνης, Π.Α.Ε, Κ.Α.Ε).

@Grianiaris
Εμείς δεν κόψαμε τη δική μας πίτα, αλλά αν το έχεις απωθημένο, ιδού η ευκαιρία!!!

Ron Barceló είπε...

Ο 'πολύς' Μπαλαμπαν του Φερέρα βολόδερνε για άλλη αγωνιστική, ενώ ο 'λίγος' Μπάρκογλου ήταν πάλι όλα τα λεφτά του Λεβαδειακού κ πάει να τον σώσει μόνος του, σκοράρωντας ακατάπαυστα.
Ρε πως τα φέρνει η ζωή μερικές φορές...

Unknown είπε...

καλο μηνα σε ολους τους πανιωνιους ,και ελπιζω σε καλυτερα αποτελεσματα για την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΑΣ.Εγω παροτι εχω διαρκειας οπως και στο ματσ με το γαυρο ,δεν πηγα γηπεδο χθες ,ξερωντας τι θα γινει ,με τους σιχαμενους και την καλυψη απο ρουφιανικα μμε πχ Κωσταβαρας ,καραλης.ΔΕΝ ΜΑς ΑΛΛΑΞΑΝ 2 ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΙ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ τωρα στα γεραματα θα αλλαξουμε μουστογρια ΑΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και λιγα εφαγες ,συγκρινεσαι με Τσακιρη αχυρανθρωπε με πετυχημενο εφοπλιστη ,ρε βουτηχτης της χουντας ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και οσο αφορα το αλβανακι μη του κακοφαινεται η καταγωγη του,ντρεπεται δεν το καταλαβα ,εμαθε απο σαραβακο ,βαζεχα τους καλυτερους δασκαλους (πανεπιστημιο ο βαζελας)Να δουμε τι θα σχολιασει ο σαραβακος στη κολοφυλλαδα την sporday...(ελπιζω να μην αγοραζει κανενας πανιωνιος..ειδαμε σωτηρακοπουλο ,καρπετοπουλο)