Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Οι Γιαννιώτες μας έδειξαν το δρόμο.

Από την πρώτη στιγμή της παραίτησης του κου Φερέρα ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά ονόματα που φέρονταν ως υποψήφια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Τελικά καταλήξαμε σε δύο που με τη σειρά τους εκπροσωπούν δυό διαφορετικούς κόσμους, δυό διαφορετικές νοοτροπίες και δυό ποδοσφαιρικές σχολές. Ποιος είναι ο κατάλληλος; Με ψυχρή θεώρηση των πραγμάτων και κρίνοντας αποκλειστικά και μόνο από το βιογραφικό, κανένας. Γιατί κανείς από τους δύο δεν έχει διαβεί τα ποδοσφαιρικά σύνορα της χώρας του, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει τεράστιο πρόβλημα στη δεδομένη χρονική στιγμή.Δεν μπορείς να θεωρήσεις πετυχημένο έναν προπονητή που δεν έχει επιδείξει επιτυχίες και στο εξωτερικό, καθώς για τον άνθρωπο αυτό δεν ξέρεις το εξής απλό: Αν είναι εύκολα και γρήγορα προσαρμόσιμος στις διαφορετικές απαιτήσεις διαφορετικών πρωταθλημάτων.

Ποιόν να επιλέξουμε λοιπόν; Ο ΠΑΣ μας έδωσε τη λύση.Δεν πρέπει να επιλέξουμε αυτόν που ανταποκρίνεται σε υποκειμενικές επιδιώξεις και θέλω μας, αλλά αυτόν που ταιριάζει σε αυτό που είναι και εκπροσωπεί ο Πανιώνιος. Αυτό έκανε ο Αναστόπουλος στα Γιάννενα, αυτό έκανε ο Λίνεν στον Πανιώνιο. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην είναι ο νέος Μουρίνιο και οι δύο όμως ταίριαξαν απόλυτα στην ομάδα, την ιστορία, τους παίκτες, τον κόσμο και την ιδεολογία της. Ας μην επιλέξουμε προπονητή μέσα στην πυρκαγιά. Ας βρεθεί η πλέον κατάλληλη λύση που να ανταποκρίνεται σε αυτό το αυτονόητο κριτήριο. Χρειαζόμαστε τον προπονητή που θα ταιριάξει σαν το παλιό μας παπούτσι.

52 σχόλια:

amanAM είπε...

Μην την πατάμε από τον ίδιο τον μύθο μας, και βασίζουμε την σκέψη μας στον ίδιο τον μύθο. Εμείς τα σκεφτόμαστε, εμείς τα συζητάμε… Εγώ δεν άκουσα την διοίκηση να αναφέρεται σε ονόματα. Εμείς τα λέμε τα ονόματα, εμείς κάνουμε σενάρια και υποθέσεις, καθώς και οι δημοσιοκάφροι που έτσι κι αλλιώς από τα 10 που λένε, τα 11 είναι ψέματα!!!

Δεν ξέρουμε τι σκέφτεται ο πρόεδρος, άλλωστε ακόμα κι αν δηλώσει ότι θα κάνει το χι, μας έχει ήδη αποδείξει πως 99,9% θα κάνει το ψι…
Δεν θα κάνω μεταγραφές έλεγε, δεν υπάρχει φράγκο, και όμως έκανε 5. Δεν υπάρχει θέμα Φερέρα έλεγε, αλλά όταν αυτός παραιτήθηκε (αυτό δεν τον έχω χωνέψει ακόμα, αντί να τον διώξουμε κλοτσηδόν, επισήμως παραστήσαμε τις θλιμμένες χήρες για την απώλεια του μακαρίτη), δήλωσε πως τελικά δεν έκανε τίποτα για να τον κρατήσει…

Είναι βέβαιο πως ο πρόεδρος δεν είναι αλάνθαστος, είναι βέβαιο επίσης πως ο πρόεδρος είναι γάτα με πέταλα. Σίγουρα μαθαίνει από τα λάθη του, και είναι βέβαιο πως όσο περνάει ο καιρός, γίνεται καλύτερος.
Εάν λοιπόν αποφασίσει το χι ή το ψι, εγώ θα είμαι μαζί του, γιατί πιστεύω πως κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς. Άλλωστε, ακόμα κι αν είναι λάθος αυτό που τελικά θα αποφασίσει, αυτός είναι που θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, για άλλη μια φορά.

Κι εγώ ζήλεψα εχθές, ποιος δεν θάθελε να δει τον Πανιώνιο να ρίχνει μια 4σάρα στον ΠΑΟΚ, αλλά κάτσε να δούμε και την συνέχεια… η στιγμή δικαιώνει την διοίκηση του ΠΑΣ για την επιλογή της, όπως δικαίωνε τον Τσακίρη, όταν κράτησε τον Φερέρα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στον πρώτο γύρο.
Πιθανόν μια λύση τύπου Αναστόπουλου να εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους, ενώ μια άλλη επιλογή να αποδειχτεί καλύτερη στην διάρκεια του χρόνου.
Σε κάθε σταυροδρόμι, μετά την επιλογή του δρόμου που θα διαβείς, ποτέ δεν θα μάθεις τι θα γινότανε εάν είχες επιλέξει αλλιώς. Για εμένα, το σημαντικό είναι πως ο πρόεδρος μας, παρά τα όποια λάθη που φυσιολογικά κάνει και θα κάνει, είναι στο πλευρό της ομάδας, και προσπαθεί για το καλύτερο, άρα… μακροπρόθεσμα εμείς θα είμαστε που θα χαμογελάμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος πράγματι είναι ένας υψηλού πνευματικού επιπέδου άνθρωπος με αρχές και παιδεία που φαίνεται κάθε φορά που μιλάει. Όταν όμως έχει δαπανήσει ένα τσουβάλι λεφτά για να είναι η ομάδα την 20η αγωνιστική τρεις πόντους πάνω από τον υποβιβασμό και όταν αυτό συνέβη και περσι τότε κρατάω μικρό καλάθι για τις επόμενες επιλογές του τις οποίες δεν εμπιστεύομαι.
Η ομάδα ήταν σε αυτή τη βαθμολογική θέση επί Διοικήσεων που δεν θέλουμε να θυμόμαστε.
Φυσικά δεν παραγνωρίζω το γεγονός ότι ένας σύλλογος δεν είναι μόνο αποτελέσματα αλλά ένα σωρό άλλα πράγματα και ο Τσακίρης έχει καταφέρει να κρατάει την σημαία του συλλόγου ψηλά και για αυτό εγώ προσωπικά τον ευγνωμονώ. Ας κοιτάξει όμως να τα κάνει μαντάρα πάλι...Είναι κρίμα για τον ίδιο. Αν δεν είναι σίγουρος για την επιλογή του ας αφήσει τον Μάτζιο ή ας πάρει μία δοκιμασμένη λύση μέχρι το καλοκαίρι.

Griniaris είπε...

AmanAM δεν έχεις δίκιο.Η διοίκηση έφερε Σουμ και Ανζ να παρακολουθήσουν τον αγώνα με το γαύρο.Δεν βγάλαμε τα ονόματα από το μυαλό μας.Η διοίκηση διέρρευσε το όνομα του Στάρε.Ότι μπορεί να ξέρει ο Τσακ γι αυτούς άλλα τόσα ξέρουμε κι εμείς.Κριτική σε αυτά κάνουμε.Τώρα αν του υποσχέθηκαν διάφορα αυτό λίγο μας απασχολεί.

ΥΓ.Το ματς του ΠΑΟΚ με τα Γιάννινα βρωμάει από παντού.Είδα αρκετά μεγάλο μέρος και πολλά μου φάνηκαν περίεργα...

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι ιδέα του Ίωνα για Μαρκαριάν ήταν σωστή. Ουρουγουανός, με γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας, σίγουρα καλός κόουτς, με επιτυχίες στην Ελλάδα. Μπορεί να ελέγξει τις πριμαντόνες και σίγουρα σε περίπτωση συνεργασίας σε επίπεδο σκάουτιγκ με τον Ρεκόμπα και τον πεθερό του θα μπορούσε να κάνει θαύματα.

Προσωπικά θα του έκανα συμβόλαιο για 6 μήνες + 1 έτος και σίγουρα τον προτιμώ από Ελληνικές λύσεις ανάγκης τύπου Κωστένογλου, που φέρουν και έντονη την οπαδική ταυτότητα.

Σίγουρα ο Πρόεδρος έχει κάνει λάθη, σίγουρα έχει καλή διάθεση και είναι βέβαιο ότι ενδιαφέρεται να μάθει τη θέση της βάσης. Διότι όσο καλός κι αν σου φαίνεται ένας προπονητής, όταν βλέπεις ότι δεν γίνεται εύκολα αποδεκτός από τον κόσμο σίγουρα προβληματίζεσαι.

antonis είπε...

Είναι έγκλημα να πάρουμε προπονητή που δεν έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, σε αυτό το οριακό σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα . Αν περάσουμε την καβάλα σε ένα παιχνίδι με Άρη η Ξάνθη , θα παίζουμε την Ευρώπη και φυσικά την προοπτική κατάκτησης του Κυπέλου . Μην ξεχάσουμε το γεγονός ότι πια κινδυνεύουμε με υποβιβασμό.
Πρόεδρε μην προσθέσεις άλλο ένα λάθος στα πολλά που ήδη έχεις κάνει. Οι ευκαιρίες για κατάκτηση του Κυπέλλου δεν μας έρχονται κάθε χρόνο. Ο ηγέτης πρέπει να αντιλαμβάνεται τις ευκαιρίες που του έρχονται και να μην τις αφήνει να περάσουν.
Πρόεδρε η δημοτικότητα σου στους φιλάθλους μας έχει πέσει κατακόρυφα (όχι άδικα) κάνε τις ενέργειες που πρέπει για να εμπνεύσεις τόσο τον κόσμο όσο και τους παίκτες στο οριακό παιχνίδι που έρχεται με την Καβάλα. Δεν θέλω να υποτιμήσω την Καβάλα αλλά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ φαντάζει τεράστιος σύλλογος μπροστά της. Δεν αξίζει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ να χάσει αυτή την ευκαιρία που του έχει παρουσιαστεί, θα είναι έγκλημα!!!!!!

br fun_atic είπε...

Ιστορικός - Ιστορικός αλλά ο Bic Mac έχει μαζέψει το σύμπαν στην Καβάλα. Ένας κι ένας...

IWN1998 είπε...

Πρόεδρε φέρε το Σέρτζιο. Μπορεί να είναι λίγο ακριβός και κάπως μεγάλος αλλά μαζί με τον Άκη θα κάνουν δουλειά και θα υπάρχει σιγουριά. Δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Η ώρα που ο Μίλινκο Πάντιτς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης φτάνει. Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρασίνγκ Σανταντέρ ίσως να είναι το τελευταίο ματς του Κίκε Φλόρεθ στο πάγκο.


Συγκεκριμένα η «As» αναφέρει ότι από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού θα κριθεί κατά πόσο ο Κίκε Φλόρεθ θα συνεχίσιε να βρίσκεται στο «Βιθέντε Καλντερόν». Εάν το αποτέλεσμα του αγώνα με την Σανταντέρ δεν είναι το καλύτερο για τους «ροχιμπλάνκος» τότε ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλίεται να αποτελέσει παρελθόν.

Σε αυτή την περίπτωση πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μίλνκο Πάντιτς ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες των Μαδριλένων. Ο 44χρονος Σέρβος, άλλοτε δόξα του Πανιωνίου, μίλησε στο «Goal» γοα τις φήμες αυτές, αλλά και για τον Πανιώνιο.

«Εχω ξαναπεί πως με ενδιαφέρει η προπονητική, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση, είτε της Ατλέτικο είτε άλλης ομάδας. Εξάλλου όλοι ξέρουν πού θα με βρουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάντιτς και πρόσθεσε: «Θέλω να δουλέψω ως προπονητής σε ομάδα επιπέδου». Και όταν η κουβέντα πήγε στην Ελλάδα, ο Πάντιτς δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη μεγάλη του αγάπη, τον Πανιώνιο.

«Η Ελλάδα ως προοπτική πάντα με ενδιαφέρει, γιατί όχι και το καλοκαίρι;» επεσήμανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων», ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους οπαδούς του Πανιώνιου αλλά και τον νυν ιδιοκτήτη του Κωνσταντίνο Τσακίρη. «Ξέρω ότι στη Νέα Σμύρνη με λατρεύουν, όμως αυτή η αγάπη είναι αμοιβαία» είπε ο Πάντιτς και συμπλήρωσε:

«Πριν από περίπου τρία χρόνια είχαμε μιλήσει με τον πρόεδρο του Πανιώνιου, τον Κώστα Τσακίρη, που είναι ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας. Από τότε, βέβαια, δεν είχαμε ξανά κάποια επικοινωνία, όμως γιατί να μη δουλέψω και στον Πανιώνιο; Γιατί όχι;».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Μακάρι να έρθει ο Πάντιτς.

br fun_atic είπε...

Θα εμπιστευόσουν όμως να αναλάβει την ομάδα ένας λατρεμένος παίκτης που όμως δεν έχει επιδείξει τίποτα σπουδαίο ως προπονητής; Το ότι ενδέχεται να αναλάβει την Ατλέτικο δεν μου λέει τίποτα. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Σεγκούρα στον Ολυμπιακό. Αν και νταμπλούχος δεν μπόρεσε να βρει κάτι καλύτερο από προπονητής των Ακαδημιών της Λίβερπουλ.

br fun_atic είπε...

Η sportday έγραφε σήμερα ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα χρησιμοποιηθούν ως βασικοί οι Τσότσαλιτς και Γιόνσον και ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παίξει ο Όμο αμυντικό χαφ στη θέση του Καστελιόνε.

Παρά είναι καλά για να είναι αληθινά...

Griniaris είπε...

Τι εννοείς να είναι αληθινά;Αφού πήρα το χαρτάκι απο CostisT και Jon...Μόνοι τους το έμαθαν στη sportday;

ΥΓ.Ομολογώ πάρα πολύ πετυχημένο...

br fun_atic είπε...

Griniari προχώρα, άλλαξε τα όλα!!!

υ.γ1
τι άλλο θα ακούσω...

υ.γ2
Είμαι σε επαφή με τον σύλλογο παλαιμάχων. Πιστεύω ότι καμία 10αριά προσκλήσεις (στο ίδιο τραπέζι εννοείται) τις έχουμε σίγουρα. Πιθανότατα θα έχουμε και περισσότερες, αλλά αυτό θα το ξέρω το μεσημέρι. Όποιος ενδιαφέρεται για τον χορό ας μου το δηλώσει με mail για να ξέρω τι θα ζητήσω.

Πείτε μου και πόσες προσκλήσεις θέλει ο καθένας. Στο χορό θα πάρω και τη γυναίκα μου, οπότε να μην έχετε ενδοιασμούς για διπλές προσκλήσεις!!!

Katrinos είπε...

Sorry guys αλλά στέλνοντας το τελικό καθαρογραμμένο χαρτί στο Griniari έβαλα κατα λάθος cc και τον άνθρωπο μου στη Sportday. Αυτός δεν τσέκαρε μαζί μου και βγήκε το νέο.

Υ.Γ Σε λίγο θα μας κρεμμάσουν κουδούνια !!!

br fun_atic είπε...

Με mail έστειλες τη σύνθεση στον Grniaris? Ξέχνα το. Δε χρησιμοποίησε τη δική σου. Ο άνθρωπος το δήλωσε καθαρά. Δέχεται τη σύνθεση μόνο πάνω σε χαρτονομίσματα ή σε σώματα επιταγών.

υ.γ
μα γιατί το λες αυτό;

Katrinos είπε...

Br μου έχεις μείνει πίσω ,
ο γκρινιάρης στον εκτυπωτή δεν έχει λευκό χαρτί αλλά προτυπωμένες επιταγές!!

Katrinos είπε...

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=53050

Μας κατάλαβαν ή τους έχει μπερδέψει τελείως ο Τσακ?

br fun_atic είπε...

Αυτό που λες δεν πείθει με τίποτα. Να μου έλεγες ότι του έστειλες με mail τη σύνθεση και τα χρήματα με internet banking ή έστω με paypal μπορεί και να το πίστευα :)

Griniaris είπε...

Μην ανησυχείτε,καθάρισε ο CostisT...Είπαμε mail δεν γίνονται δεκτά...

ΥΓ.Ποιά κουδούνια,εδώ μιλάμε για καμπάνες...

br fun_atic είπε...

Η λίστα περιέχει ονόματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα.

Αυτό τι σημαίνει; Κοντός, ψηλός, χοντρός, μυταράς, με ή χωρις γυαλιά ή εννοούμε αυστηρός, παραλίας, άνεργος, πετυχημένος, με ή χωρίς εμπειρία στο εξωτερικό;

Γιατί αν ο πρώτος στη λίστα ήταν ο Στάρε και ο δεύτερος ήταν ο Ανζ (αυτοί κι αν ήταν διαφορετικοί) ειλικρινά δεν θέλω να ακούσω το 10ο όνομα...Δεν ξέρω αν μπορώ τα το χειριστώ.

Αυτό με την Ελληνική πραγματικότητα όμως μου κάνει και λίγο Κωστένογλου...

Υ.Γ
Τι καμπάνες; Καμπαναριά ολόκληρα!!!

Griniaris είπε...

Το "ελληνική πραγματικότητα" περιλαμβάνει και τον τέως υποψήφιο δήμαρχο Ν.Σμύρνης όμως...Όπως βέβαια και τον Τιμούρ...
Σ'αρέσει καλύτερα έτσι;

br fun_atic είπε...

Υποψήφιο Δήμαρχο; Αν μιλάμε για τους: Κούπα, Κατσέλη, Πόπωτα, Καρδαρά, Ματιάτο κ.λ.π διαφωνώ. Προτιμώ να κάτσω ο ίδιος στον πάγκο. Έτσι κι αλλιώς περισσότερο σκατά αποκλείεται να τα κάνω...

Αν μιλάμε για Γερμανό υποψήφιο Δήμαρχο σου δηλώνω ότι πηγαίνω και τον παίρνω από τη Γερμανία εδώ και τώρα προκειμένου να έρθει.Λουφτχάνσααααα

Ο καράφλας τώρα είναι μια κάποια λύση...

Costix είπε...

Εγω εχω να πω οτι οι μεγαλοι παιχτες φαινονται στα δυσκολα, οποτε περιμενω την ομαδα την Κυριακη με τον Ατρομητο να δειξει τι ψαρια πιανει. Αντε ρε Μποσκο ηγετη, Λολο, και οι λοιποι, παιχτε την Κυριακη για την πουλ βαρεια φανελα μας. Παιχτε την μπαλιτσα που ξερετε !!!

br fun_atic είπε...

Η εμφάνιση του β' ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό δίνει ελπίδες για τη συνέχει. Χρειάζεται όμως ένα γκολ για να μας ξεμπλοκάρει.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι η προσωρινή λύση κάποιου με γνώση του Ελληνικού Πρωταθλήματος ως το τέλος της χρονιάς είναι σημαντική. Ας μη κοιτάμε μακριά αλλά σίγουρα στη συγκεκριμένη φάση. Προπονητές με τριβή πρόσφατη με τη Super League είναι αρκετοί. Ο Παπακώστας που έφυγε από την Καβάλα. Φαινόταν να έχει κάνει δουλειά. Υπάρχει και κάποιος με προϊστορία στον Πανιώνιο, που θυμίζει άσχημα πράγματα. Ο προπονητής του πρώτου υποβιβασμού Βούκοτιτς. Ψυχολογικά δεν μου πάει αν και ο άνθρωπος δεν είναι άσχετος και φαινόταν και τότε σε μας και στις άλλες του δουλειές τίμιος.
Την προτίμησή μου την είπα για Μαρκαριάν και μάλλον σας έχω κουράσει και δεν ξέρω και πόσο εφικτή είναι.
Για να δούμε τι θα γίνει...και ας ελπίσουμε στο καλύτερο και ... ασφαλέστερο σενάριο.

Και κάτι άλλο...
Η περίπτωση Φερέρα που ήθελε να την κάνει για Βέλγιο μήπως θα έπρεπε να κάνει τον Πρόεδρο να βάζει και τίποτα ρήτρες παραιτήσεως στους προπονητές; Και δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι δεν προυπήρχαν επαφές με Λόκερεν.

br fun_atic είπε...

Ρήτρα παραιτήσεως; Φαντάζεσαι να μην παραιτούνταν λόγω της ρήτρας; Ακόμα στο κεφάλι μας θα τον είχαμε...

Η λύση είναι συμβόλαιο 1+1. Αν από εκεί και πέρα σου αρέσει τόσο κάν' του ό,τι συμβόλαιο θέλεις.

IWN1998 είπε...

Δείτε αυτό για τον Άντζ:

http://www.francefootball.fr/FF/breves2010/20100203_095722_hantz-entre-l-envie-et-la-mort.html

Είχε προτάσεις και από Καβάλα(...) και από την Εθνικής της Γουϊνέας στην Αφρική. Προς το παρόν προπονεί ... την ομάδα νέων του χωριού του!

Griniaris είπε...

Νομίζω έχουμε πλέον καταλήξει.Λίνεν,Κετσπάγια,Μαρκαριάν είναι οι τρεις επιλογές.Πρόεδρε αν δε σκέφτεσαι τίποτα σε Μουρίνιο,διάλεξε...

zamis είπε...

Κετσπαγια για Κυπελο,Μαρκαριαν για σωτηρια και Λινεν για ολες τις διοργανωσεις,απλό δεν ειναι?

br fun_atic είπε...

Τώρα τα χρειάστηκα...

Αν αυτός είναι ο νούμερο 2 στη λίστα, τότε πραγματικά πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε...Το τραγικό είναι ότι μας κατατάσσουν στις εξωτικές προτάσεις. Δηλαδή εμείς η Καβάλα και η Γουινέα στο ίδιο καζάνι.

Κατά την άποψη αυτή είναι το ίδιο να μένεις στην Αθήνα και να πίνεις τον καφέ σου στην πλατεία και το ίδιο να μένεις σε καλύβα και να ψάχνεις για νερό σε νερολακούβες στη μέση της σαβάνας;

Έτσι όπως τον βλέπω τον τύπο όχι Γουινέα, αλλά και από τα νησιά Πίπι να τον ζήταγαν θα πήγαινε...

Μέχρι και σήμερα όσοι παίκτες - προπονητές κ.λ.π προτάθηκαν σε εμάς, προτάθηκαν και στην Καβάλα. Η διαφορά είναι ότι η Καβάλα τους αγόρασε με χαρακτηριστική ευκολία.
Εντύπωση μου κάνουν δύο πράγματα. 1. Η περίπτωση Ιτανζ. Ήρθε μας ζήτησε τον ουρανό με α άστρα και τελικά έκλεισε στην Καβάλα, έναντι πολύ χαμηλότερου τιμήματος. Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει τη διάρκεια των συμβολαίων των παικτών που αποκτά η Καβάλα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γκρινιάρη μου, να προσθέσω και τον Βαλβέρδε, ή δέν σού αρέσει;

br fun_atic είπε...

ο Βαλβέρδε έχει κασέ πάνω από 1 εκ ευρώ.

Σ.Ο.Σ
Έχω εξασφαλίσει τουλάχιστον δέκα προσκλήσεις για τον χορό των παλαιμάχων την Παρασκευή. Πιθανότατα να υπάρξει η δυνατότητα για άλλες τέσσερις. Στον χορό θα υπάρχουν εκπρόσωποι παλαιμάχων και άλλων ομάδων. Το κόστος της κάθε πρόσκλησης είναι 30 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται αν μου απαντήσει μέχρι αύριο το πρωί, στέλνοντάς μου mail για να κάνω την κράτηση. Εννοείται ότι θα καθίσουμε όλοι παρέα.

zouri1 είπε...

Το κακο παιδια ειναι οτι νομιζω οτι εμεις ασχολουμαστε πιο πολυ για τον προπονητη απ οτι η διοικηση.Και αυτο ειναι που μ ανησυχει.Οσο για τον Αναστο μη τον κρινουμε απο ενα μαλλον σ...... αγωνα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Επειδή πολύ χάρηκα με αυτή τη σπουδαία νίκη τού ΠΑΣ Γιάννενα, μπορείτε σάς παρακαλώ εσείς που υποψιάζεστε πως το παιχνίδι ήταν στημένο να τεκμηριώσετε τις υποψίες σας;

zouri1 είπε...

δημοσια ουτε την λεξη δεν μπορω να γραψω.Αλλα ουτε και τιμολογια μπορω να σου δειξω.Εβαλα ομως και τν λεξη μαλλον.Οποτε δεν εχω και εγω τρομερα στοιχεια.

Griniaris είπε...

Ασφαλώς μπορούμε να προσθέσουμε και τον Βαλβέρδε,αλλά δεν ξέρω αυτός αν μας σκέφτεται καν...
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,αρκεί να δεις τις φάσεις.Ειδικά στο δεύτερο γκολ,νομίζω ο Γκαρσία σκύβει και αφήνει την μπάλα,για να μην πω για το αυτογκόλ του οποίου η φάση είναι πανεύκολη...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τέλος πάντων, εμένα με στενοχωρεί αυτή η αντιμετώπιση, γιατί αμαυρώνει μιά πραγματικά ιστορική νίκη ενός "μικρού" επί ενός "μεγάλου". Sorry φίλοι μου, αλλά ως γνήσιοι Πανιώνιοι είναι αυτονόητο πως χαιρόμαστε όλοι για τον ΠΑΣ, και δέν ψάχνουμε να βρούμε
άλλοθι για το πώς κάθησε κι έχασε αυτή η σπουδαία υπερομάδα ο μπάοκ...
Ε, ρε να έκανε κανένα θαύμα και η Καλλιθέα!

zouri1 είπε...

Προσωπικα παντα χαιρομαι για τις νικες των μικρων εναντι των μεγαλων.Οπως ηταν η νικη του πανσεραικου.Την χθεσινη ομως νικη αδυνατω να την πιστεψω(μπορει να κανω και λαθος)

Griniaris είπε...

Άκουσε κανείς τον Φιτσαντωνάκη να λέει για τον Παράσχο η μου κάνουν πλάκα;

Griniaris είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7138621

Όχι δε μου κάνουν πλάκα.Άμα συνέλθω θα σχολιάσω...

zamis είπε...

Ταιριαζει γαντι με την αναρτηση του brf..
Nα μην ξεχασουν να παρουν και τον αλλο ταβερνιαρη τον Διαμαντοπουλο να κανουν διδυμο.
Καλα κρασα

Ron Barceló είπε...

Eκεί, εκεί..
Τι ειναι αυτα ρε?!
Πες μου οτι δεν παίζει.

Katrinos είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17722&catid=5

Τελικά μάλλον πλάκα μας κάνουν όλοι και εμείς ακόμα ασχολούμαστε......πήραμε προπονητή που λέει ασσσσ'ούμε στη συνέντευξη τύπου......

zamis είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

zouri1 είπε...

ανακοινωθηκε ο Παρασχος.Δεν μας σωζει κατι πλεον.

Unknown είπε...

Προφανώς πολλοί θα ξενερώσουν με τη λύση Παράσχου, πρέπει όμως να τον στηρίξουμε από την αρχή και ότι βγει. Δεν ξέρεις ποτέ, ας μην είμαστε αρνητικοί από την αρχή.

Griniaris είπε...

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3192549&id=112424380929

zamis αφιερωμένο,φιλάκια...

Ron Barceló είπε...

Ναι ρε, με Παρασχο κ τσιγκελωτό μουστάκι θα πάρουμε το κύπελλο!
Ασσσ'ουμε...
Έξυπνος όμως ο Τσακ κ προνοητικός. 1,5 συμβόλαιο γιατί σου λέει ποιος ειναι ο καταλληλότερος να σε ανεβάσει πάλι?
Παμε μωρή ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά είναι για την παρούσα φάση σαφώς καλύτερη λύση από τους προπονητές που ήταν υποψήφιοι. Αν μην τι άλλο ξέρει το πρωτάθλημα και τις ομάδες που μετέχουν σε αυτό, παρουσιάζει ορθολογικές ενδεκάδες, έχει στο βιογραφικό του την πορεία της Χαλκηδόνας όπου παρουσίασε σημαντικό έργο.
Να εμπνεύσει τους παικτες δύσκολο θα πρέπει η διοίκηση να ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΑΡΕΙ.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το ενάμισι έτους συμβόλαιο. Πάλι καλά που δεν του έκανε τρία όπως στον Φερέρα. Χάθηκε ο κόσμος να του κάνει εξάμηνο και να δούμε αν μας κάνει και του κάνουμε?
Δεν μαθαίνει ο πρόεδρος τελικά...

Katrinos είπε...

Griniaris έγραψες (και πάλι)

Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τον πήραμε. Δεν πείθομαι απο το ότι χρειάζεται κάποιον για άμεσες λύσεις γιατί σε 10 ημέρες παίζεται όλη η χρονιά. Συγκεκριμένα με Ατρόμητο και Ηρακλή για το πρωτάθλημα και Καβάλα για το κύπελο. Εαν πάρουμε Ατρόμητο και Ηρακλή η υπόθεση παραμονή έχει κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό , άρα τι να πρωτοπρολάβει ο Παράσχος να κάνει?
Στο Περιστέρι λογικά θα κάθεται ο Άκης στο πάγκο και τι μπορεί να κάνει μέσα σε μια εβδομάδα αναμένοντας το ματς με Ηρακλή?

Απο το Λίνεν , στο Φερέρα και απο κεί στο Παράσχο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ !!!! Ασσσσ΄'ούμε

antunix είπε...

Ψυχραιμία ρε παιδιά...
Μην είστε... ελληνάρες. Καθίστε να δούμε τι θα παρουσιάσει ο άνθρωπος. Αν μη τι άλλο είναι ένας έμπειρος προπονητής που ξέρει πολύ καλά το πρωτάθλημα μας... Μην βιάζεστε!