Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

O φόβος του πέους είναι για τις παρθένες!!!


Κάτι που έχω ως άνθρωπος είναι ότι μου αρέσει να βρίσκω κάτι καλό ακόμη και σε κάτι τραγικό ή τέλος πάντων δυσάρεστο. Αυτό είναι κάτι που έχω εφαρμόσει πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους και νομίζω ότι αποφορτίζει καταστάσεις

Στα πλαίσια αυτά και επειδή επειδή είναι καλό να προσέχουμε για να έχουμε ας δούμε ποιες ομάδες θα καλούμασταν να αντιμετωπίσουμε στην Β’ Εθνική σε περίπτωση που το πρωτάθλημα αυτό τελείωνε σήμερα και παράλληλα υποβιβαζόμασταν.
Έχουμε και λέμε:

1.Εθνικός Αστέρας: Κοντά, φιλόξενο περιβάλλον και ενδιαφέρουσες ταβέρνες. Τσομπανάκος και τα ουζερί γύρω από την πλατεία της Καισαριανής. Ψώνιο!!!
2.Διαγόρας και Ρόδος. Παραλίες, μπαράκια, αλλοδαπές γκόμενες στο νησί με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στην Ελλάδα. Καλύτερα και από πενταήμερη.Παγκόσμιο στο Φαληράκι και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
3.Παναιτωλικός: Έχω μια ιδιαίτερη απέχθεια για το Αγρίνιο, τρελαίνομαι όμως για το κοκορέτσι τους..
4.Δόξα Δράμας. Μακρινό ταξίδι, πόλη χωρίς ίχνος νυχτερινής ζωής. Ευτυχώς που η Ξάνθη είναι σχετικά κοντά.Μου αρέσει η Σταυρούπολη και το Φρακτό.
5.Αγροτικός Αστέρας. Ουδέν Σχόλιο.
6.Πιερικός.Ωραία εκδρομή στα χωριά κοντά στο Λιτόχωρο. Υπάρχει και ένα πρότυπο χωριό και ο πάντα ενδιαφέρων Όλυμπος. Κοντινές εκδρομές προς Βέροια, Λουτρά Αριδαίας, και ασφαλώς Θες/νικη. Στην παραλία της Κατερίνης η κυρίες μπορούν να ψωνίσουν πολύ καλά και φθηνά δερμάτινα.
7.Πανσερραικός. Προσκύνημα στην πρώτη Σερρών (μάλλον μόνος μου θα το κάνω) και ξενάγηση στα κατατόπια από τον πολύ Jamie Poursas. Groovy baby.
8.Αναγέννηση Καρδίτσας. Λίμνη Πλαστήρα. Θα προτιμήσω Τρίκαλα.
9.Θρασύβουλος.Σταθερή αξία στο παϊδάκι.Έχω αγοράσει και ένα καινούργιο πουπουλένιο μπουφάν, οπότε όλα Ο.Κ
10.Αν μαζί με εμάς πέσει ο Πανθρακικός, η Ξάνθη και ο Λεβαδειακός θα είναι η καλύτερή μου. Αθάνατο σουβλάκι, Αθάνατη Γκατζολία.

Απορώ τι τη θέλουμε τη super League!!!

37 σχόλια:

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μπά σε καλό σου brfun...τί πάς και σκέφτεσαι! Μήν κάνεις όρεξη για Ρόδο κ.λ.π. Εδώ θα είμαστε και τού χρόνου και γιά πάντα, και δόξα τώ Θεώ, η Α΄ Εθνική έχει και γαμώ τίς εκδρομές.

Βαγγέλης είπε...

Ωραίο η σκέψη σου BR. Γέλασα! Αλλά εκεί στη Βήτα Leagea όλοι οι αγώνες είναι στημένοι. Δεν είμαστε για τέτοια. Αλλά εδώ θα μου πεις έχουμε την διαιτησία. Χέσ' τα! Μπρος κρεμός και πίσω ρέμα. Τουλάχιστον θα πάρουμε Πρωταθληματάκι. Φέτος Κύπελλο!

br fun_atic είπε...

Αστειεύεσαι; Σιγά τις εκδρομές.Β' και πάλι Β'

br fun_atic είπε...

Ναι.Γιατί αυτό το πρωτάθλημα είναι καθαρό...Άστα ρε Βαγγέλη...

antunix είπε...

Βρε brfun πολύ απαισιόδοξος είσαι...
Αλλά λένε ότι ο απαισιόδοξος είναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
Χαχα!

antunix είπε...

Ασε που θα παίζει κονόμα και από το στοίχημα!

br fun_atic είπε...

Ξέχασα και αυτές που ανεβαίνουν από την Γ’. Οι τριάδα του 2ου ομίλου είναι: Α. Επανωμής (δεν έχω ιδέα και άντε να το εξηγήσεις στον Μπόσκο), Βέροια (από τις αγαπημένες μου πόλεις by far, και Εορδαικός. Super!!! Η τριάδα του 1ου ομίλου είναι Παναχαίκή (Κούγιας – Αχάια Κλάους, Πατρινό Καρναβάλι…Ο Κωστής κι εγώ την έχουμε για πλάκα τη συγκεκριμένη εκδρομούλα), Βύζας Μεγάρων (επειδή έχω το σύνδρομο του θηλασμού, αυτό το «Βύζας» με αναστατώνει) και Καλλιθέα. Θα προτιμούσα βέβαια την Αγία Παρασκευή γιατί έχω κάτι θεματάκια με το συγκεκριμένο προάστιο, το οποίο έχει να επιδείξει ΜΟΝΟ κάποιες εξαιρετικές ταβέρνες όπως τον Κορομηλά, τον Τσοχαντάρη και τον Μαυρομάτη.

br fun_atic είπε...

Συγνώμη, έχεις δει τι κάνουν οι Αγγλίδες για δύό ποτά στο Φαληράκι και μάλιστα στη μέση του δρόμου;. Σου φαίνομαι απαισιόδοξος; Τι να σου πω; Εσύ άμα θέλεις πήγαινε στον Ατρόμητο. Θα προτιμήσω Ρόδο :)

antunix είπε...

Να δούμε τι θα κάνεις αν ο αγώνας της Ρόδου σου πέσει χειμώνας...
Θα ψάχνεις αγγλίδες με το δίκανο.. (όχι του Καραπαπά πάντως...) :)

antunix είπε...

Βγήκε και η αποστολή στην οποία φυσικά δεν περιλαμβάνονται οι Εστογιανόφ, Καστελιόνε, που προέρχονται από εγχείρηση, ενώ και ο Νικολάου τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και έμεινε εκτός αποστολής.

Αυτή αποτελείται από τους: Ανδριόλα, Μπεθέρα, Μανιάτη, Λάτκα, Ομο, Σιόβα, Τζαβέλλα, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Κοντοέ, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκη, Αναστασόπουλο, Σκούφαλη, Ριέρα, Μπουβάλ, Μπάλαμπαν.

Από το υπόλοιπο ρόστερ μας έμειναν εκτός οι:
Μπελιτς (επιτέλους, να φύγετε κύριε να πάτε αλλού....), Γουέλινγκτον (στο καλό...) και η πιτσιρικαρία Σιμωσης, Λουκινας, Σαμαρης, Κουρντι και Κοντοχρηστος (να δούμε πότε θα σας δούμε εσάς.....)
Τελικά ορίστε το ρόστερ έχει 28 άτομα....

General Tanz είπε...

Να φροντισετε να δωσετε εκτενεστατη περιγραφη του αυριανου αγωνα, γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ εγω δεν......λογω δουλειας.

Θα ηθελα επισης να πω να μην "αδικουμε" τον Μπουβαλ, το παιδι την μπαλα(μεχρι τωρα τουλαχιστον)την παιρνει μονο "χιονισμενη", απο τα πολυυυυ ψηλα!!!! Βομβες παιρνει απο τα χαφ, τι να δειξει??
Εγω παντως δεν θα τον "διαγραψω" τοσο γρηγορα.

Για αυριο η λογικη λεει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αλλα μηπως τελικα το φερει ο βλαχος το τυρι?????
ΜΗΠΩΣ?????

General Tanz είπε...

Οι ταβερνες στην Santa as follows:

Τσοχανταρης (Τα Πλατανια)
Παιδακια αρνισα, κοκορετσα, μπιφτεκοι, ενιοτε μπουτακια αρνισα στην σουβλα.

Μαυροματης
Κοτα παιδακι

Κορομηλας
Αρνισο παιδακι, γλυκαδια

Πολλα μηκη μπροστα ο Τσοχανταρης, αλλα εχει καταντησει 40-50 ευρω per person.
Βερες βαζει μεσα?????? ΗΜΑΡΤΟΝ!!

br fun_atic είπε...

Στρατηγέ, όταν θα κάνεις κράτηση για τον Τσοχαντάρη, να έχεις φροντίσει να παραγγείλεις μπόλια.Καλή περίπτωση είναι και το Βυζαντινό στην Μεσογείων με ζωντανή μουσική...
Πάλι καλά που υπάρχουν οι ταβέρνες στο συγκεκριμένο προάστιο γιατί η ζωή εκεί θα ήταν αφόρητη... Όχι πως με νοιάζει κιόλας.
Έλα μωρή Σμύρνη!!!

Katrinos είπε...

Μετά το Milan -Man United ( δυστυχώς χάσαμε)
θα δω αύριο αγώνα Ελληνικού κυπέλου.
Πρόκειται περί άλλου αθλήματος- προφανώς.
Το δε χειρότερο είναι στο τέλος η συμπεριφορά των παικτών , αποδεικνύουν εμπράκτως ότι είναι αντίπαλοι αποκλειστικά στα 90 λεπτά του αγώνα.
Ενώ οι δικοί μας μες στο fair play είναι, θα μου πείς εδώ μανουριάζουν μεταξύ τους........ (αυτό ξέχασα να σας το μεταφέρω)

IWN1998 είπε...

Στρατηγέ δυστυχώς πολύ δύσκολα θα πάρει από τα χαφ ο Μπουβάλ και ο Μπάλαμπαν μπαλιά, τουλάχιστον από τον κεντρικό άξονα...έξω και ο Νικολάου...
Ίσως από τα άκρα, Σίτο, Κούκετς, Τζαβέλας...

Jamie S. Poursas είπε...

Καλημέρα κι από εμένα.

@BR
Εγώ θα προτιμούσα να ανέβουν οι Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα και Πανσερραϊκός (και με την προϋπόθεση ότι δεν θα πέσουμε εμείς). Πολύ ευχαρίστως πάντως - είτε έτσι είτε αλλιώς - να ανεβείτε ρε καρντάσια πάνω, είμαστε και φιλόξενοι ανθρώποι, έχουμε και καλή μπουγάτσα (με κρέμα, με τυρί, με κιμά, με σπανάκι, ανάμεικτη, με ότι θες), καλό σουβλάκι και ωραίες γυναίκες.

Στα του σημερινού αγώνος... θα ήθελα να δω Ανδριόλα, Λάτκα-Τσότσαλιτς σέντερμπακ, Γιόνσον-Τζαβέλα στα άκρα, Αναστασόπουλο-Όμο στο κέντρο, Κούκετς-Μανιάτη στα άκρα και Ριέρα-Μπάλαμπαν μπροστά σε κλασικό 4-4-2 (μήπως και βάλουμε κανένα γκολ επιτέλους).

Κάτι άσχετο... υπάρχει σχέδιο για Συμπόσιο πριν το παιχνίδι με τις ΠΑΟ?

IWN1998 είπε...

Ανδριόλας, Γιόνσον, Όμο, Λάτκα, Τζαβέλλας, Σκούφαλης, Μανιάτης, Κουμόρτζι, Κούκετς, Ριέρα, Μπάλαμπαν

Σύνθεση κατά SPORT-FM.

br fun_atic είπε...

@Jamie
φίλε μου εννοείται ότι κάνω πλάκα για τον υποβιβασμό. Καμιά φορά όμως πρέπει να βρίσκεις κάτι καλό ακόμη και σε κάτι άσχημο.

Για τις μπουγάτσες και τις γυναίκες το ήξερα. Κάτι Σερραίες που ήξερα ήταν ψηλές και θεωρητικές γυναίκες.Δυνατά ντουφέκια!!! Επίσης μου αρέσουν οι Καβαλιώτισες.Οι Ξανθιώτισες πάλι είναι πιο κοντές, με έμφαση στο πίσω σύστημα. Αυτές όμως που είναι κούκλες είναι οι Πομάκες!!!


Αφήνω την ξενάγηση πάνω σου!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα γίνει παγκόσμιο πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Όχι μόνο θα γίνει, αλλά θα προσπαθήσω να είναι και GRANDE!!!Θα έρθεις;

br fun_atic είπε...

Διάβαζα σήμερα κάποιες αναρτήσεις που αφορούσαν το παιχνίδι με τον Ηρακλή και τις αντιδράσεις των οπαδών. Όση ώρα έμεινα έξω από το γήπεδο δεν είδα ούτε ντου, ούτε κυνηγητά στα στενά, ούτε κάτι το ιδιαίτερο.

Για να το κάνω και πιο ξεκάθαρο ήμουν έξω από την πέντε - έξι με τον γιο μου και δεν μπορώ να πω ότι ένοιωσα να φοβάμαι κάτι.

Αυτό που είδα ήταν: ο διάλογος του Τζαβέλλα με κάποιους οπαδούς, οι οποίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός και τον ρώτησαν κάποια πράγματα (κάποια σωστά, κάποιες ασυναρτησίες - τα γνωστά Πανιώνια).

Είδα τον μαζεμένο κόσμο έξω από την έξι. Ουσιαστικά ένας πήρε τον λόγο και έλεγε διάφορα συγκινητικά στον Μανιάτη. Όχι βέβαια για την ταμπακέρα...

Από όλους τους συγκεντρωμένους ένας μόνο κάτι είπε στον Παράσχο και αυτό ήταν όλο και αυτό όταν είχε αποχωρήσει από το γήπεδο.

Επειδή μετά το τέλος του αγώνα έφυγα και ξαναγύρισα λίγο αργότερα, δεν αποκλείω να έχασα κάποια φάση. Θα τονίσω όμως ότι την ώρα που επέστρεψα οι Αστυνομικοί ήταν πολύ χαλαροί και σε καμία περίπτωση δεν ένοιωσα να φοβάμαι για κάτι...

zamis είπε...

ΚΥΠΕΛΟΟΟ ΚΥΠΕΛΟΟΟ
ΕΛΑ ΡΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!!!!!

Jamie S. Poursas είπε...

Σκέφτομαι να κατηφορίσω εκείνο το ΣΚ. Για πιο σίγουρα θα σε ενημερώσω εγκαίρως.

amanAM είπε...

Εγώ θέλω να νικήσουμε 2-0, με 2 γκολ του Κούμου, θα γουστάρω τρελά...

Costix είπε...

Ναι ρε Αντωνακη, το πρωτο στο 17 λεπτο και το δευτερο στο 56.

Ετσι για να μας θυμουνται !!!

zamis είπε...

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασουμε.
Σας παω στοιχηματα.

br fun_atic είπε...

Έχουμε ματιάσει και εκείνο το αγόρι τον Όμο και έχει σταματήσει τα θαύματα...

br fun_atic είπε...

Για να μας θυμούνται το πρώτο πρέπει να μπει στο 18 και το δεύτερο στο 90

br fun_atic είπε...

Να σας πω ότι οι Καβαλιώτες πέρα από τη φοβερή ψυχολογία που έχουν λόγω της νίκης στο ΟΑΚΑ έχουν και γεμάτες τσέπες. Μοιράστηκαν 70.000 ευρώ. Έναν Τσότσαλιτς δηλαδή. Ρε που φτάσαμε. Να φοβόμαστε τις ψαροκασέλες...

Griniaris είπε...

Ρε αλήτες,είστε πουθενά και πίνετε χωρίς εμένα;
Μισό μηδέν,μπορούμε να νικήσουμε;Τα λεπτά των γκολ μας έλειπαν...

zamis είπε...

Τρια(3)Griniari,μη φοβασαι τιποτα!

br fun_atic είπε...

Η συνέντευξη του προέδρου στη σέντρα
http://www.novasports.gr/default.asp?aid=202020

br fun_atic είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7292132

τα ιδια όπως ανέβηκαν στη σελίδα του sentragoal

br fun_atic είπε...

Ο.Κ τρία. Στο 1', στο 8' και στο 90'
Πάλι θα μας θυμούνται. 1890

br fun_atic είπε...

@ΖΑΜΙΣ
Τώρα το παρατήρησα. Όταν λες "ΤΡΙΑ" εννοείς γκολ ή υπάρχει υπονοούμενο;

zamis είπε...

θαλεγα τιποτα για τον θαυμαστο μπαογκ αλλα τεσπα,σημερα ειναι γιορτη.
Griniari,τρια πουλακια καθονταν..

Παμεεε ρε ομαδαρα

br fun_atic είπε...

Και όταν λες "πουλάκια" αναφέρεσαι σε κοτσύφια και τσίχλες ή υπάρχει κι εδώ υπονοούμενο;

Katrinos είπε...

Μάλλον για Κόνδορα , πρόκειται (το πιάσατε το υπονοόύμενο ε????)

Griniaris είπε...

zamis είδες ότι αποφεύγω να σχολιάσω οτιδήποτε από τη συνέντευξη.Μη με τσιγκλάς μέρα που είναι.Εδώ μας ευνοεί η διαιτησία...άμα θέλεις να πετύχεις κάτι πρέπει να μη θέλεις να το πετύχεις...και άλλα...Άστο σου λέω...