Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ελευθερία - Ισότης - Αδελφότης...Εδώ είναι Βαλκάνια

Τις προηγούμενες ημέρες όλοι μας γίναμε μάρτυρες τεράστιων αυθαιρεσιών. Ο πρόεδρος της ομάδας μας προπυλακίστηκε από οπαδούς του Ατρόμητου, οι οποίοι δεν δίστασαν να πετάξουν καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο και να συγκρουστούν με τις Αστυνομικές δυνάμεις. Τιμολόγιο; 20.000 ευρώ. Τόσο κοστίζει στην Ελλάδα η οπαδική αλητεία. Στο πρώτο βέβαια υβριστικό σύνθημα που ακούγεται στη Νέα Σμύρνη, η ταρίφα είναι γνωστή. 8.000 ευρώ. Το σύνολο σχεδόν των εισπράξεων.

Οι ομορφιές του προέδρου του Ατρόμητου που πυροδότησαν τα επεισόδια κόστισαν φθηνότερα. Μόλις 5.000 ευρώ. Τόσα δεν θα έδινε για λουλούδια σε δευτεροκλασάτο μπουζούκι.Κάνεις το κομμάτι σου, κάνεις και τον Ζορό και όλα αυτά για 5 χιλιάρικα. Τζάμπα!!! Αν βέβαια ήταν απλός οπαδός θα είχε φάει οκτώ μήνες άνευ αναστολής και θα βρίσκονταν αυτή τη στιγμή σε κάποιο ευαγές ίδρυμα. Αυτή η αστυνομία βέβαια δεν μπόρεσε να συλλάβει κανέναν στο Περιστέρι. Μπόρεσαν όμως να συλλάβουν εκείνο τον φουκαρά φίλαθλο του Ηρακλή που μεθυσμένος χαστούκισε τον τερματοφύλακα του Άρη. Από την πόρτα και στην κλούβα. Εύκολα και γρήγορα.

Και μετά σου λέει ότι προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε τη βία από τα γήπεδα. Ήθελα να ήξερα ποιος είναι τελικά ο μεγαλύτερος αλήτης. Εκείνος που ασχημονεί ή αυτός που επιβάλει τα γελοία πρόστιμα; Ο οπαδός ή αυτός που μπορεί να κάνει διαφορετική εφαρμογή και ερμηνεία του νόμου ανάλογα με το όνομα του κατηγορούμενου;

Το Ελληνικό κράτος διά του αρμόδιου υπουργού του αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών. Κανείς δεν αντέδρασε κι ας παραβιάζονται θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος με τη συγκεκριμένη απόφαση. Τα δικαίωματα βτης ελεύθερης μετακίνησης και του συνέρχεσθαι τα έχει καταργήσει μόνο η χούντα.

Φαίνεται όμως ότι οι διατάξεις αυτές δεν μπορούν να ξεφύγουν από την γενικότερη γελοιότητα. Οι εκατοντάδες οπαδοί του Άρη στα πηγάδια δεν είναι Έλληνες πολίτες; Δεν τους πιάνει η απαγόρευση μετακίνησης; Δεν υπήρχαν; Ήταν οφθαλμαπάτη; Κι ας μη μου πει κανείς ότι αυτοί δεν μετακινήθηκαν αλλά ήταν Ξανθιώτες, γιατί η ουσία της διάταξης είναι η μη παρουσία αντιπάλων στα γήπεδα.

Τελικά στην Ελλάδα οι επαχθείς νόμοι εφαρμόζονται επαχθώς στους αδύναμους και παρακάμπτονται πλήρως στους ισχυρούς.Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ο Πανιώνιος δεν πρέπει να μένει απαθής προβάλλοντας την Πανιώνια διαφορετικότητα. Πρέπει να παλεύει με νύχια και δόντια για να μην παίζονται παιχνίδια στη δική του πλάτη.

31 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Καλώς σε βρήκα φίλε μου! Πολύ εύστοχο το άρθρο σου. Μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Αυτό το μέτρο που θυμίζει αυτό που λέμε πονάει κεφάλι, κόβω κεφάλι. Αντί να ψάξουμε να βρούμε πραγματικές λύσεις, κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Στη Ξάνθη που ήταν οι φίλοι του Άρη, παρόλο που απαγορεύονται οι μετακινήσεις, ποιος δημιούργσε το πρόβλημα; Θα τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος; Δεν λέω ότι οι οπαδοί και οι ομάδες είναι αθώοι ευθυνών, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο κάποιοι θέλουν να τα παρουσιάζουν.

Την καλησπέρα μου!

zamis είπε...

Και ο alpha το βιολι του,συνεχιζει να μας γραφει εκει που ξερετε.
Τεταρτη 17/2 δειχνει παλι τον αλλο ημιτελικο μονο.
Μηπως ο επισημος Πανιωνιος πρεπει να τοποθετηθει?

Griniaris είπε...

Βιάζεσαι λίγο zamis,προημιτελικός είναι.Όχι ότι θα έχει διαφορά.Ο alpha είναι ικανός να μη δείξει τον τελικό άμα παίζουμε εμείς...

ΥΓ.Σωστότατο το κείμενο br...

Katrinos είπε...

Καλά ...που ζείς? Στη Γενεύη ?

Ζούμε σε μία χώρα που οι ίδιοι οι 'πατέρες του έθνους' έχουν προβλέψει κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να μην πάει ποτέ και για κανένα λόγο κανείς τους φυλακή, ζούμε σε μία χώρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε πεί το αλησμόνητο 'είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι και 300 εκατομύρια' κλπ,κλπ,κλπ.
εμείς ψάχνουμε για το δίκιο μας?


Εννοείται ότι ο συγκινησιακά φορτισμένος 'κύριος' σπανός θα πλήρωνε λιγότερα απο το λογαρισμό λουλουδιών σε μπουζουκάδικο της εθνικής οδού, όσο πιό ψηλά είσαι , όσο μεγαλύτερη η λαμογιά τόσο μικρότερη η ποινή φίλοι αυτοί είναι οι κανόνες στην Ελλάδα μας.

Εννοείται ότι το κάθε κανάλι θα παίξει αυτό που θεωρεί ότι θα του δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή τηλεθέαση (εγώ προσωπικά μπορώ να τεκμηριώσω ότι είται έδειχνε εμάς ή τον Άρη , την ίδια ακριβώς διαφημιστική δαπάνη θα εισέπρατε, αλλά...) και θα γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, τους λιγότερους φιλάθλους και το δίκαιο.Αλλά δεν φταίει το κανάλι , αλλά η ΕΠΟ που θα έπρεπε να προφυλάξει το προιόν της (τι είπα τώρα ε?)

By the way , εφ'όσον δεν το δείχνει η τβ γιατί πρέπει να γίνει ο αγώνας στις 5 και δεν γίνεται 7 ή 8 που λογικά θα μαζευτεί περισσότερος κόσμος?

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και βέβαια να διαμαρτυρηθεί και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καί η ΚΑΒΑΛΑ. Πραγματικά, δέν μπορώ να καταλάβω τί σόϊ συμφωνίες είναι αυτές...
Και μήπως θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν με κάποιο άλλο κανάλι να δείξει τον αγώνα τους;
Τί νταβατζηλίκια είναι αυτά ρε γαμώτο...

Πολύ καλά τα λές br fun, αλλά...στην Ελλάδα ζείς-δέν υπάρχει ελπίς!

br fun_atic είπε...

δεν εκπροσωπούμαστε στην sl; Το θέμα Σπανού έπρεπε να το κυνηγήσουμε ιδιαίτερα. Τιφοβόμαστε; Μήπως τα σπάσουμε με τους περιστεριώτες;

br fun_atic είπε...

Καθόλου σχετικό αλλά επίκαιρο. Ο Κάρλος Καστελιόνε απ' ότι φαίνεται τη χάνει την χρονιά. Θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες, αν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Μέσα σ' αυτό το διάστημα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα τον αγοράσουμε ή όχι. Είναι χρήσιμος παίκτης για την βρωμοδουλειά, θεωρώ ότι έχει περιθώρια βελτίωσης γιατί είχε στην πλάτη του ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, τα 350.000 ευρώ που απαιτούνται όμως για την όψιον είναι μάλλον υπερβολικά.

zamis είπε...

O alpha θα δειξει τα σκουληκια 16.00-18.00,μετα τηλ/δι και Ειδησεις.
Θα μπορουσε καλλιστα να κανει συνδεση στο α'ημιχ και να δειξει ολο το β'.
Αλλα σου λεει ο γερμανος,γιατι να ξοδεψω για μια ωρα οταν εχω ετοιμο προγραμματακι? Τοσο απλα.
Συμφωνω απολυτα με Jon και γι'αυτο που λεει για την ΕΠΟ αλλα και για την ωρα διεξαγωγης του παιχνιδιου(δεν ξερω βεβαια τι γινεται με την ωρα επιστροφης της Καβαλας και με ενδεχομενο παρατασης-πεναλτυ).
Σε καθε περιπτωση,ο Πανιωνιος,κατα τη γνωμη μου,πρεπει να τα χωσει.
Οπως βεβαια και στο θεμα Σπανου.
Αν αυτα τα ειχε(λεμε)κανει ο Τσακιρης θαμασταν πρωτοσελιδο.

br fun_atic είπε...

μα είναι δυνατόν ένα σύνθημα γιά τη μάνα του διαιτητή να κοστίζει 8.000 ευρώ και η είσοδος του προέδρου στον αγωνιστικό χώρο που μετέτρεψε ένα ολόκληρο γήπεδο σε ρωμαϊκή αρένα 5.000;
Δηλαδή το κόστος της ποδοσφαιρικής ασυδοσίας είναι 25.000 ευρώ;

Πραγματικά τότε δεν χρειάζονται ματ. Σε αγώνα με 3.000 φιλάθλους θα δίνουμε από 8,3 ευρώ παραπάνω και θα κάνουμε το γήπεδο κόλαση.

Miltos@Chios είπε...

br υμφωνω απολυτως με το αρθρο σου.Η επωνυμη αλητεια με τετοιου ειδους αποφασεις ουσιαστικα επιβραβευονται!!

Katrinos είπε...

Τρομερή ιδέα , να βγεί και τιμοκατάλογος σχετικός δηλαδή :
1) θες ένα απλό βρίσιμο του επόπτη; 15 ευρώ
2) διαιτητής 20 ευρώ.
3) να μπουκάρεις μέσα και να πετάξεις σκατά
στον αντίπαλο πάγκο; 50ευρώ
4) να δείρεις το διαιτητή; 75 ευρώ
5) διαπόμπευση του διαιτητή στην Ομήρου ξυρισμένο με πινακίδα είμαι τεντυμπόυς; 100ευρώ

br όπως βλέπεις έχω βάλει υπεραξίες υπέρ ΠΑΕ.
Είμαι μέσα για ένα 4 κ ένα 5 για τη Κυριακή

Costix είπε...

Καλησπερα σε ολους. Σορρυ για την απουσια, αλλα ο φορτος εργασιας δεν μου επετρεψε.

Jon, μπουνια στο προπονητη σου € 5 (φτηνα το εβαλα, καταλαβατε γιατι!!).

Και μια τραγουδαρα specially αφιερωμενο στον Στρατηγο μας και σε ολους το φιλαρες παλαιοροκαδες.

http://www.youtube.com/watch?v=-9-R9S1m4dA

τα παρελκομενα, ετσι, για λαικη καταναλωση. απλα μου αρεσε το version με τα πληκτρα.

br fun_atic είπε...

Mπορεί να προωθηθεί ως ιδέα και η άμεση πραγματοποίηση των σεξουαλικών συνθημάτων. Βέβαια αυτό ενέχει κινδύνους.
π.χ στο 'επόπτη γ@@@@@ται η μάνα σου' πως είναι άραγε η μάνα του επόπτη; Είναι καμιά αξιοσέβαστη γραία οπότε δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις αλλά μάλλον να σε πληρώσουν ή της κατηγορίας milf?

H άμεση πραγματοποίηση τέτοιων συνθημάτων μπορεί να έχει ευχαιρέστερη εφαρμογή σε πρόσωπα που βρίσκονται εντός γηπέδου. Π.Χ σου έφταιξε ο διαιτητής; Αρέσκεσαι στην επιβολή του Οθωμανικού δικαίου; Να υπάρχει χώρος στην φυσούνα όπου ανά πάσα στιγμή να μπορείς να εκτονώσεις την γεννετήσια ορμή σου έναντι 20 ευρώ (όχι ακριβότερα γιατί μετά ανεβαίνουμε σε κατηγορία studio και υπάρχουν απαιτήσεις). Αρκεί βέβαια να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής (ντουζάκι, προφυλάξεις κ.λ.π).

Costix είπε...

oπως παντα ο φιτσαντωνακης ενημερωμενος.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7254060

antunix είπε...

Να πα να πνιγεί ο Alpha!
Εμείς θα είμαστε στο γήπεδο!!
Όσο για τον. κ. Μπουκαδόρο Σπανό, θα τα πούμε του χρόνου!!!
Αντε με τα κοπρόσκυλα της Μπανανίας!

antunix είπε...

Τεράστια στιγμή η επιστροφή στα άγια χώματα...
Ρίγος...

General Tanz είπε...

@ CostisT
Αχαχαχαχαχαχαχα, ημαρτον αγορι μου που το βρηκες αυτο????

Παρε πληκτρα να'χεις!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=y8Vk0jSsoxM

Καλημερα.

br fun_atic είπε...

Το φιλικό στη Σμύρνη ΔΕΝ πρέπει να γίνει εάν δεν εξασφαλιστούμε από κάθε πλευρά. Η ομάδα της Αλτάϊ είναι εθνικιστική και οι Τούρκοι θα δώσουν ανάλογο χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των παιχνιδιών ή με συμβολισμούς των Τούρκων. Η Αλτάι είναι η ομάδα του Κεμάλ, για τους Τούρκους είναι εθνική εορτή ο ξεριζωμός των Ελλήνων από τη Σμύρνη και η οργάνωση θέλει εξαιρετικά μεγάλη προσοχή.
Στη θέση του Τσακίρη ίσως και να μην το αποτολμούσα, γιατί μπορεί να πάει γιά καλό και να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τον συμβολισμό του εγχειρήματος και νομίζω πολλοί άνθρωποι δεν θα τον καταλάβουν.
Μία δεύτερη παράμετρος είναι ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ?
Αν κάνεις λάθος μεταγραφές το πολύ πολύ να μην παίζει καλά η ομάδα, αλλά αυτά τα θέματα δεν είναι παιχνίδι.
Αφορά καταρχήν μόνο τους Πανιώνιους το θέμα?
Αν έρθουν και παίξουν οι Τούρκοι εδώ γιατί θα πρέπει να συγκινηθούμε με τους ανθρώπους που έδιωξαν τον Πανιώνιο από την Σμύρνη? Εξάλλου ο ξεριζωμός δεν έγινε το 850π.χ ούτε το 1453.

cdu είπε...

Δεν είμαι από αυτούς τους πατριδοκάπηλους αλλά ρε παιδιά λίγο προσοχή. Όσο καλές και να είναι οι προθέσεις μας, δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για την άλλη μεριά.

cdu είπε...

Κάτι άσχετο: μόλις πρόσεξα ότι στον αγώνα κυπέλλου, μετά το 52, η Καβάλα δεν είχε κανένα Έλληνα στη σύνθεσή της. Αμάν πιά με αυτές τις μεικτές Κόσμου!!!! Μήπως είναι καιρός να γίνει κάτι;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

θα μου επιτρέψετε να καταθέσω την άποψη μου. Το δημοσιεύμα του Γκολ απέχει πάρα πολύ από την αλήθεια. Είναι σύνηθες φαινόμενο κάθε φορά που ο ΠΚ έχει ένα θέμα ο Φιτσαντωνάκης προσπαθεί να το "σπάσει". Είχαμε εμείς σήμερα το θέμα για τη φανέλα, τσουπ το Γκολ γράφει για τη Σμύρνη και τον εορτασμό...

Απ' όσο γνωρίζω υπάρχουν κάποιες σκέψεις γύρω από τον εορτασμό των 120 χρόνων, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό και σίγουρο, καθώς πρώτα θα φτιαχτεί επιτροπή εορτασμού η οποία θα αποφασίσει το τι θα γίνει.

Να ξέρετε ότι αυτή τιν στιγμή ακνένας δεν σκέφτεται τους εορτασμούς αλλά πως η ομάδα θα ξεμπλέξει γρήγορα. Βλέπετε ότι ο "περίεργος" κύριος Πανόπουλος άρχισε τις... ομορφιές...

Μάκης

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

...Ομορφιές και μετά τα έβαλαν με το Σπάθα...που τους εγχείρισε. Από συμπαιγνίες οι δυο αυτές ομάδες, έχουν παρελθόν εξάλλου.
Αλλά καμιά φορά μερικά πράγματα γυρίζουν και μπούμεραγκ.

Όσο για εορτασμούς, Σμύρνη και Αλτάι, σίγουρα χρειάζεται προσοχή όταν έχεις απέναντί σου Τούρκους, ίσως δεν χρειάζεται ο αγώνας για να γίνει η επιστροφή στη Σμύρνη αλλά κάποια εκδήλωση που αντιπροσωπεία του Πανιωνίου να επισκεφθεί τη μήτρα της ομάδας. Κάτι που έμπρακτα να διασυνδέει τις εκδηλώσεις με τη Σμύρνη πρέπει να μελετηθεί.
Αλλά τώρα άλλα καίνε...

antunix είπε...

Ο Ηρακλής παίζει σήμερα με αρκετές απουσίες και κυρίως στην αμυντική του γραμμή. Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους Παπαζαχαρία-Σαρακατσάνο, τότε λυπάμαι αλλά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ο Παράσχος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην Καστελιόνε, που τα είπαμε. Δεν νομίζω ότι θα τον ξαναδούμε με την κυανέρυθρη φανέλα (ακριβή η ρήτρα). Αντε μωρή ομάδα....!!

br fun_atic είπε...

Η παρουσία του Πανιώνιου στην Σμύρνη δεν θα προσφέρει τίποτα και σε κανέναν. Θα πάμε ως επισκέπτες στο δικό μας γήπεδο. Αυτή την κίνηση άλλος μπορεί να την δει ως συγκινητική και άλλος ως εξευτελιστική.

Θα ήταν πολύ καλύτερο να δώσουμε φιλικά με μεγάλες ευρωπαίκές ομάδες. Να αδελφοποιηθούμε με το Παραλίμνι, για όλους τους συμβολισμούς που εμπεριέχει μια τέτοια κίνηση και να δώσουμε φιλικό κοντά στην πράσινη γραμμή..

Η Σμύρνη μας κάηκε και έγινε ένα αφόρητο Τουρκοχώρι. Πίσω όμως από την πράσινη γραμμή της Κύπρου υπάρχει μια κατεχόμενη Ελλάδα. Εκεί θέλω να δώσει ο Πανιώνιος τους εορτασμούς για τα 120 χρόνια του.Να δώσει το μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες που εξακολουθούν να αντιστέκονται στην Τουρκοποίηση του νησιού τους.

br fun_atic είπε...

που είσαι ρε Μάκη; Σε χάσαμε...

Katrinos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dvr3QiT4kpg&feature=player_embedded

Εαν ο Τσακ βαρεθεί , βρήκα τον επόμενο...... σε πολλά πράγματα συμφωνούμε μαζί του (ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση διαιτητών)

IWN1998 είπε...

Και τι σημαίνει ότι η μάνα που σε γέννησε έχει πεθάνει πια; Δεν πρέπει να τιμάς τη μνήμη της και μάλιστα σε επέτειο από την εκεί ίδρυσή σου; Ο διαχρονικός συνεχιστής ενός κομματιού της ΤΟΤΕ πόλης, που πάντα φέρει στην ονομασία του το όνομα αυτής της πόλης, της Σμύρνης και όχι της Νέας Σμύρνης ή της Αθήνας (απάντηση και προς άλλους, πανό φέροντας) είναι δυνατόν να ξεχάσει τη μήτρα που τον γέννησε, 88 χρόνια μετά την καταστροφή της;

Όπως δεν ξεχνάμε τα δεινά του Ελληνοκυπριακού ξεριζωμένου από τις εστίες του κόσμου, 35 χρόνια μετά, έτσι ο χρόνος δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε την κοιτίδα προέλευσής μας. Και στην Κύπρο πίσω από την πράσινη γραμμή 35 χρόνια τώρα τουρκοχώρια φτιάχνουν οι έποικοι.

Προφανώς εκδηλώσεις σε στυλ αγώνων με Αλτάι, μπορούν να εκληφθούν σαν φανφάρες προς εκμετάλλευση των Τούρκων για να μιλάνε για διάθεση συμφιλίωσης και παρόμοια κουραφέξαλα, την ίδια στιγμή που μπορεί να στέλνουν πολεμικά αεροσκάφη να ίπτανται υπεράνω ...της Πλατείας της Νέας Σμύρνης... Ένα σεμνό και ταπεινό προσκύνημα των συνεχιστών του κομματιού της τότε Σμύρνης, που ονομάζεται Πανιώνιος δεν θα έπρεπε να λείψει από την επέτειο των 120 χρόνων. Ένα προσκύνημα τιμής της μνήμης όσων χάθηκαν εκεί και συνδέονταν πάρα πολλοί με το σύλλογο. Πολύ φοβάμαι ότι μια τέτοιας μορφής εκδήλωση, πολύ δύσκολα θα την επέτρεπαν οι απέναντι αλλά και αν την επέτρεπαν, που κατά κάποιο τρόπο θα έδειχναν ένα καλύτερο πρόσωπο, είναι επίσης σαφές ότι θα προσπαθούσαν όσο το δυνατόν να το εκμεταλλευτούν διπλωματικά. Και είναι και σωστό ότι η επέτειο της καταστροφής είναι εθνική εορτή για τους απέναντι.

Συνεπώς η προσοχή που οι πιο πολλοί εδώ τόνισαν ότι χρειάζεται είναι πράγματι αναγκαία, αλλά η σκέψη να υπάρξει κάποια εκδήλωση που να διασυνδέεται με τη Σμύρνη δεν είναι άτοπη και παράλογη. Ίσως δεν πραγματοποιηθεί για όλα τα παραπάνω, αλλά η σκέψη υπάρχει γιατί κινείται από το συναίσθημα και τα συναισθήματα είναι κάπως βαρύ να τα κατηγορήσουμε.

zamis είπε...

lol Jon!

υ.γ.Περιμενω φουλ ριπορτ,καταραμενες υποχρεωσεις με αναγκαζουν να μην ερθω και να μη δω καν το ματς.
Τρελαινομαι..

Ανώνυμος είπε...

br-fun μαζί σου! Άψογος.

Δεν χρειάζεται κανένα φιλικό με αυτούς που ακόμα προσπαθούν (σε συνεργασία πιά με Έλληνες "διανοούμενους" και "ιστορικούς", τύπου Ηρακλείδη) να μας πείσουν ότι την Σμύρνη την κατέστρεψαν και την έκαψαν οι Έλληνες ή ίσως οι Αρμένιοι. Δεν χρειάζεται φιλικό με αυτούς που κατέχουν τη μισή Κύπρο και κάνουν εικονικούς βομβαρδισμούς καθημερινά στο Φαρμακονήσι. Χρειάζεται μόνο να παει μία αντιπροσωπεία και να αφήσει λίγα λουλούδια εκεί που λέγεται ότι ετάφη ότι - κυριολεκτικά - απέμεινε από τον μάρτυρα Χρυσόστομο Σμύρνης.

Και βέβαια, μία πανηγυρική δοξολογία στην Αγία Φωτεινή, κάτω από το ίδιο τέμπλο που ιερουργούσε ο Χρυσόστομος! Με προσκεκλημένους όλους!

Να αδελφοποιηθούμε με προσφυγικά σωματεία από την Κύπρο. Ναί! Με το Παραλίμνι και όποιο άλλο σωματείο θέλει. ΕΠειδή κάποιο θέλουν να μας κάνουμε να ξεχάσουμε την Κύπρο (που είναι "μακριά" ...) εμείς πρέπει να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο ... Δεν χρειάζονται φανφάρες και τελετές με τους Τούρκους! Επιβάλλεται να θυμηθούμε την Κύπρο.Και τα 120 χρόνια είναι τέλεια ευκαιρία!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι, γράφω εν θερμώ και συγχωρήστε με ....

Δεν μπόρεσα να πάω γήπεδο λόγω παιδικών δραστηριοτήτων, της εποχής (αποκριά ...) ...

Ακούω ραδιόφωνο ... και θέλω να το σπάσω ....

τελικά, βρήκα ποιός φταίει ... ο Κουμορτζί! που μας έσωσε πέρυσι ... και δεν καταφέρνει να μας σώσει φέτος .... λες και ο ίδιος δεν θέλει να βάλει γκολ ... λες και θέλει να είναι ντεφορμέ ...

... φαίνεται πως όλοι δικαιούνται να κάνουν ΛΑΘΗ ... αλλά ο μαυρούκος δεν δικαιούται να παίξει άσχημα για μία περίοδο ...

τρελλαθήκαμε μάγκες ... τρελλαθήκαμε ...

σταματάω γιατί θα γράψω πράγματα που μετά θα τα μετανιώσω ...