Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ και ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ


Το μέτρο της μη χορήγησης εισιτηρίων σε ομάδες του ΠΟΚ με βρίσκει κάτι παραπάνω από σύμφωνο.

Από παλιά, σε τέτοια παιχνίδια, ζούσαμε το φαινόμενο να είμαστε φιλοξενούμενοι στο ίδιο μας το γήπεδο. Προς τιμή της η Π.Α.Ε Πανιώνιος δεν χορηγεί εισιτήρια χάνοντας από τα έσοδα που θα εξασφάλιζε η παρουσία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είθισται να καταβάλουν ιδιαίτερα υψηλό εισιτήριο.

Στα πλαίσια αυτά έχουν ληφθεί πολλά και σωστά μέτρα αποτροπής των φιλάθλων του ΠΟΚ. Στο τελευταίο παιχνίδι όμως με ομάδα του ΠΟΚ διαπιστώσαμε όλοι ότι η μαθητική κερκίδα στην θύρα 1 είχε απρόσμενα πολύ κόσμο. Επειδή αδυνατώ να πιστέψω ότι όλοι αυτοί ήταν Πανιώνιοι μαθητές και αθλούμενοι στον Πανιώνιο που έτυχε να συρρεύσουν στο γήπεδο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θεωρώ ότι μάλλον ήταν φίλαθλοι (παιδιά και γονείς) του Ολυμπιακού.

Οι συγκεκριμένοι ήταν πολύ ήσυχοι και δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. Είναι γεγονός όμως ότι έχει δημιουργηθεί ένα ρήγμα στην ασφάλεια. Κι αν χθες δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό, δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.

Επειδή τα θέμα ασφάλειας είναι καλό να τα επιλύεις άμεσα, εντοπίζω το συγκεκριμένο θέμα, επειδή θεωρώ ότι η με οποιονδήποτε τρόπο παρακολούθηση του αγώνα από οπαδούς του ΠΟΚ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στην δική μας ομάδα, διότι είναι απρόβλεπτη η συμπεριφορά τους.

44 σχόλια:

Katrinos είπε...

Eίναι δεδομένο ότι υπήρχαν πολλοί γαυρογονείς (sic) στη Θύρα 1. Όταν μοιράζεις δωρεάν εισητήρια στα γύρω σχολεία στατιστικά θα έχεις περισσότερα παιδιά και γονείς που θα υποστηρίζουν ομάδα του ΠΟΚ. Πέρσι στο sold out με ΠΑΟ, ήταν τίγκα με βαζελογονείς (sic) και βαζελόπαιδα (sic και εδώ).
Eαν τηρηθεί αυστηρά η διαδικασία , δεν νομίζω ότι μπορεί να δημιουργηθεί θέμα, πρέπει να είναι πολύ κάφρος κάποιος να κάνει επεισόδια παρουσία του παιδιού του (λέμε τώρα ....).

Εγώ φοβάμαι ότι στα πλαίσια του ανταγωνισμού που έχει αναπτυχθεί για το πρωτάθλημα θα έρθουν οργανωμένοι χωρίς εισητήρια και θα προσπαθήσουν να εισέλθουν με τη κλάσσική μέθοδο του ντού.

Υ.Γ Θέλω να δω πως θα αντιμετωπίσουν τους 5,000 Παοκτζήδες που θα πάνε με Ι.Χ (!!!!) στη Ξάνθη.

antunix είπε...

Είναι πολύ πιθανό, αλλά με τα τουρνικέ πως θα κάνουν ντου οι βαζέλες;
Πάντως είναι γεγονός ότι υπάρχει κινητοποίηση, και σίγουρα πάρα πολλοί θα έρθουν μόνοι τους στις εξέδρες... (Αν δεν ενοχλήσουν κανένα πρόβλημα, αλλιώς θα φύγουν με κλοτσιές! Χαχαχα!! )
Με την προϋπόθεση βέβαια ότι γνωρίζουν το σύστημα με την κάρτα φιλάθλου, αλλιώς... πόρτα τρελή! Εγώ πάντως με την κάρτα μου ποτέ δεν θα έβαζα βάζελο μέσα! Μόνο ουδέτερους! Ίσως Ολυμπιακούς να βρίζουν και το αντίστροφο σ΄ αυτά τα ματς!!

Ρίξτε μια ματιά εδώ, νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7336361

zamis είπε...

antun,τη μερα της μαρμοτας την εχεις δει?

antunix είπε...

@ zamis

Την έχω δει Ζάμις και την θεωρώ από τις εξυπνότερες κωμωδίες που έχουν γυριστεί. Καταλαβαίνω τη σκέψη σου...

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eZbtAFq7dP8

Φιλάκια...

Griniaris είπε...

Από ρεπορτάζ Φιτσαντωνάκη,μάλλον εγκαταλείπεται το εγχείρημα Κιντή...

br fun_atic είπε...

Αφού ο κος Κιντής δεν συμπαθεί τα οικονομικά ανοίγματα, ας μας βρει ένα τρόπο να εισπράξουμε άμεσα τα χρωστούμενα από το Α.Ε.Κάκι του €.

Θέλω τα μισθά μου ρεεεεεεε

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μόλις τώρα άκουσα στο ραδιόφωνο μιά ανταπόκριση τού Φιτσαντωνάκη για...εξελίξεις στον Πανιώνιο, και είπε πως επειδή οι οπαδοί τής ομάδας "την έπεσαν" στον Τσακίρη για το ενδεχόμενο συνεργασίας με Κιντή, ουσιαστικά αυτή η ιδέα εγκαταλείπεται ενώ ήταν ακόμη στα σπάργανα.

Τώρα, πώς την έπεσαν οι οπαδοί στον Τσακ. και άλλαξε την απόφασή του, και πότε ακριβώς, δέν το εξήγησε...
Μπορεί να διαβάζει τα μπλόγκ και να διέκρινε τη δυσαρέσκεια ή τον σκεπτικισμό μερικών... αλλά "την έπεσαν" στον Τσακίρη και "εγκαταλείπεται" η ιδέα αυτή... ξέρω 'γώ πότε έγιναν όλα αυτά ρε παιδιά;

br fun_atic είπε...

Ξέρω και τη συνέχεια. Ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας χωρίς ιδιαίτερο πλάνο και χτίσιμο βασικού κορμού- ήτοι άξονα - ,αίτημα γιά πίστωση χρόνου, αλλαγή αγωνιστικού συστήματος- αν αυτό υπάρχει- και περιμένεις αν σου κάτσει...

br fun_atic είπε...

Που του την έπεσαν και πόσοι ήταν;Ελπίζω όχι στον τυροπιτά.

Προς Νίκο τυροπιτά: Είστε καλά παιδιά, έχετε αξιοπρεπή προιόντα (συνήθως), είστε πάρα πολύ ευγενικοί, αλλά please μη δίνετε τα ρέστα με το χειρουργικό γάντι, ούτε να διαβάζετε μ' αυτό εφημερίδα. Αν αφρίσει κανένας πελάτης θα σας κλείσει το υγειονομικό και άντε μετά να βρούμε άλλο Δ.Σ :)

Griniaris είπε...

Μπορούν κάλλιστα να βγάζουν το γάντι για να πιάνουν τις τυρόπιτες...

br fun_atic είπε...

Την άλλη φορά φορούσε δύο χειρουργικά γάντια. Σκιάχτηκα!!! Νόμιζα ότι έβαλαν κάποιον φουκαρά στον πάγκο και του έκανα bypass.
Του έλειπε μόνο η μάσκα και τα πράσινα σαμπό (γιατί άσπρη μπλούζα φοράει).
Έδινε τυρόπιτες, χτυπούσε στην ταμειακή και έδινε τα ρέστα.

Την άλλη φορά ένας από το τυροπιτο - κονκλάβιο είχε βγει και διάλεγε από το περίπτερο αθλητικές εφημερίδες με το γάντι.

Παιδιά, η παρατήρηση είναι απολύτως καλόπιστη. Έχετε κάποιες υποχρεώσεις έναντι του κόσμου και της ιστορίας του Πανιωνίου και πρέπει να προσέχετε.Αν στο Πανιώνιο μοντέλο τα γραφεία της Π.Α.Ε είναι η βουλή, ε τότε το τυροπιτάδικο είναι σίγουρα η Γερουσία (να χαρώ γερουσιαστές!!!). :)

br fun_atic είπε...

@Jon
θέλω να δω που θα παρκάρουν οι 5.000 ΠΑΟΚτζίδες τα ΙΧ τους στην Ξάνθη.

zouri1 είπε...

η αποψη μου ειναι οτι οι φιλαθλοι αντιπαλης ομαδας που θελουν να δουν τον αγωνα να μπορουν να ερχονατι.Οι οργανωμενοι να μεινουν μακρια γιατι αυτοι ειναι που δημιουργουν προβληματα.Προσωπικα πολλα χρονια τωρα παντα πηγαινω με φιλους μου που ειναι απο την αντιπαλη ομαδα,χωρις ποτε να δημιουργηθει προβλημα.Το ιδιο κανω και εγω στο εκτος εδρας,πηγαινω και καθομαι ησυχα.
Αν θελει καποιος οντως να μην μπουν αλλοι,κανει αυτο που εκανε σημερα ο πανοπουλος.Δεν εκδιδει εισητηρια.

Katrinos είπε...

Γιατί μπορείς να φανταστείς 5,000 Παοκτζήδες να κάνουν τσάρκα στη Ξάνθη?

Καλά..... δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβε το κονκλάβιο (διότι μόνο αυτό έχει τα περιθώρια για τόσο άμεση αντίδραση, να καταλήξει ότι δεν είναι καλή λύση ο Κιντής. Μάλλον θα χάλαγε το ....πάρτυ.

br fun_atic είπε...

Είναι κάτι σαν την opus day αλλά σε φύλλο σφολιάτας.
Oι μπουγατσο - illuminati

Katrinos είπε...

κλαίω......


Y.Γ Με σήμα τη κρεατόπιτα.

br fun_atic είπε...

ο Κιντής θα έρθει ως άλλος καθηγητής Λάγκτον. Θα προσπαθήσει να λύσει τους συμβολισμούς της κρεατόπιτας για να εισχωρήσει στα άδυτα του κονκλάβιου. Πιστεύω ότι στα θεμέλια του 'Νίκου" είναι κρυμμένο το Πανιώνιο Άγιο Δισκοπότηρο.

Το αστείο είναι ότι κανείς δεν λέει ότι θα κατείχε επίσημη θέση ή ότι θα ήταν αμειβόμενος. Άρα οι πεφωτισμένοι μπουγατσοφάγοι εκδικητές που την 'έπεσαν" στον πρόεδρο ουσιαστικά θέλησαν να του υπαγορεύσουν τις κοινωνικές του σχέσεις.

Που τα ξέρει πάντως όλα αυτά ο γνωστός δημοσιογράφος και κατά διαβολική σύμπτωση κανένας άλλος είναι άξιο απορίας.

Katrinos είπε...

Mιας και ανέφερες μυστήρια, Illuminati, υπόγεια τυροπιτάδικα, έχουμε και άλλο μυστήριο ο συσχετισμός του Πανιωνίου με τον αριθμό 7
Απέχουμε 7 πόντους απο τη πεντάδα και 7 πόντους απο τη ζώνη του υποβιβασμού, έχουμε 7 αγωνιστικές ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχουμε φάει 27 γκολ , έχουμε βάλει 27 , έχουμε 7 νίκες και 7 ισοπαλίες (και 9 ήττες-μπρρρρρ) και ο πρώτος μας σκόρερ ο Μπόσκο έχει βάλει 7 γκόλ.

Λέτε να γίνει το 7Χ7 ?

antunix είπε...

Ρε σεις… Πολύ Χαρδαβέλλα βλέπετε!

ΥΓ. Br πήρες το mail συμμετοχής μου;

antunix είπε...

Η μαρμότα και η μαρμίτα…
Δείτε εδώ… Παλικάρια από τα λίγα! Αυτά είναι συνέδρια!!!

http://www.youtube.com/watch?v=QnOus73jnms&feature=related

br fun_atic είπε...

@antun
Δεν το πήρα. Τα μηνύματα από εσένα και την ακραιφνή πάντα έρχονται με τεράστια καθυστέρηση.

update για Καρντόσο
Διορθώνω ένα σφάλμα για τον Καρντόσο. Είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου.

Η sporday έγραφε σήμερα ότι έχει κλείσει προφορικά στην Σανταντέρ. Η διάρκεια του συμβολαίου αναμένεται τριετής και η αμοιβή του ανά έτος 250.000 ευρώ. Πολύ χλωμό το βλέπω...Εκτός κι αν μιλάμε για άλλο νόμισμα...

Η ίδια εφημερίδα ουσιαστικά διαψεύδει το ρεπορτάζ της Γκολ αναφορικά με την συνάντηση του Τσακίρη με τους οργανωμένους.

Ήθελα να ήξερα πως έγινε η υποτιθέμενη συνάντηση. Πήγαν οι οργανωμένοι στο σπίτι του; Πήγαν στη δουλειά του ή στα γραφεία της Π.Α.Ε;Ισχύει ο αστικός μύθος περί καταπακτών στον Νίκο ή ο Τσακίρης κόβει κάθε απόγευμα βόλτες έξω από το γήπεδο και ακούει τον έναν και τον άλλο; Γιατί αν δεν ισχύουν όλα αυτά τότε σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι οργανωμένοι έχουν τον τρόπο να συνομιλούν με τον πρόεδρο, οπότε μάλλον δεν είναι και τόσο απλοί οργανωμένοι.

br fun_atic είπε...

Οι Ίωνες ανέβασαν την παρακάτω ανακοίνωση για το θέμα της συνάντησης με τον Κιντή:

Η κίνηση Ίωνες 1890 καταγγέλει ως ψευδή και ανυπόστατα τα οποιαδήποτε στην κυριολεξία ''κίτρινα'' δημιοσιεύματα περί συνάντησης οπαδών,φιλάθλων ή φίλων του Πανιωνίου,όπως βεβαίως και μελών της κίνησης μας, με τον κύριο Γεώργιο Κιντή.
Ειδικότερα σχόλια και δημοσιέυματα για ακραίες συμπεριφορές φιλάθλων της Πανιώνιας Οικογένειας είναι πέρα για πέρα αναληθή μιας και δε συνάδουν με το ήθος και τις αρχές του πιο Ιστορικού συλλόγου του Ελληνισμού.
Τα επιστρέφουμε δε,σε εκείνους που το παρελθόν τους έχει να επιδείξει πολλές μαύρες και κίτρινες σελίδες ντροπής.

Με τιμή,
ΙΩΝΕΣ 1890

Αν δεν κάνω λάθος βέβαια, το δημοσίευμα ανέφερε συνάντηση οπαδών του Πανιωνίου με τον κο Τσακίρη και όχι συνάντηση τους με τον κο Κιντή. Επιπλέον οι Ίωνες διαψεύδουν και συνάντηση του κου Κιντή με οποιονδήποτε οπαδό της ομάδας μας.
Λίγο περίεργα είναι αυτά τα πράγματα.

Griniaris είπε...

Μήπως δεν είναι περίεργα αλλά εμείς πολύ βαθιά νυχτωμένοι;

antunix είπε...

@ Br

Αυτή τη φορά ελπίζω να έφτασε το ηλεκτρονικό «περιστέρι»…

br fun_atic είπε...

Μάλλον έφαγε ηλεκτρονικά σκάγια. Μην αντιγράφεις τη διεύθυνση. Φαίνεται ότι δημιουργεί πρόβλημα.

br fun_atic είπε...

Προσωπικά δεν ξέρω τι ακριβώς κατάφερε η Α.Ε.Κ με τον κο Κιντή. Γιατί ειλικρινά δεν θυμάμαι περίοδο που η Α.Ε.Κ να είναι νοικοκυρεμένη και να απλώνει μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

Έστω ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είχε εμπλοκή στο οικονομικό χάος της Α.Ε.Κ. Έστω ότι είναι καλός σύμβουλος ή φίλος/έμπιστος του Τσακίρη. Γιατί δεν μας κάνει;

Επειδή ήταν στην Α.Ε.Κ; Δηλαδή δεν έχουμε παράγοντες που να είχαν εμπλακεί στα διοικητικά άλλης ομάδας ή να υπήρξαν οπαδοί της; Δεν θυμάμαι να εμποδίστηκε ιδιαίτερα ο κος Γιδόπουλος να αναλάβει την ομάδα και να παίζει με τους διακόπτες του γηπέδου.

Τι φοβόμαστε; Μήπως μας παίρνει η Α.Ε.Κ τους παίκτες; Με τι λεφτά; Αλλά ακόμη κι αν βρει, πάντα δεν το έκανε αυτό, χωρίς την ανάμειξη Α.Ε.Κτζή στα διοικητικά μας;

Αν ψάχνουμε επαγγελματία παράγοντα, φανατικό Πανιώνιο και Σμυρνιό (από το Κε της Σμύρνης), μάλλον πρέπει να αποταθούμε στην Εστία Ν. Σμύρνης. Και πάλι χλωμό το βλέπω...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν το συμβούλιο του Πανιωνίου θα αποτελείται από κόκκινους ή κίτρινους ή μπλε. Με ενδιαφέρει να είναι επαγγελματίες, να προσφέρουν έργο στην ομάδα και να κρίνονται με κριτήρια ιδιωτικής επιχείρησης και όχι Πανιώνιας διαφορετικότητας. Εννοείται ότι αν υπάρχει κάποιος ο οποίος διαθέτει τα προσόντα και είναι και Πανιώνιος θα πρέπει να είναι προτιμητέος.

br fun_atic είπε...

Το παγκόσμιο αναμένεται μεγάλο!!! Ήδη έχω πολλές δηλώσεις συμμετοχής και ασφαλώς πολλές εκπλήξεις. Συνεχίστε!!!

Ron Barceló είπε...

Αναφορικά με τον Κιντή, πιστεύω ότι θα είναι ο ιδανικός συμβουλάτορας στο πλευρό του χρηματοδότη-πρόεδρου Τσακ. Ήταν ίσως ο πλέον ρεαλιστής κ τεχνοκράτης στην τότε διοίκηση της Μάρθας. Οι ορθολογικές απόψεις περί ενίσχυσης των ακαδημιών, προώθησης κ στελέχωσης της αρχικής ομάδας με νέους από τα τσικό κ οι σωστές μεταγγραφικές κινήσεις δεν έγιναν αποδεκτές απο το αεκάκι (οπαδούς κ λοιπής διοίκησης) κ γιαυτό αποχώρησε. Έτσι η γνωστη κ αγαπητή ομάδα έμεινε καταδικασμένη σε αιώνια τριτο-τέταρτη γιατί δεν μπορούσε να δεχθεί το ότι για 3-5 χρόνια θα φτιάξει γερό κ υγειή κορμό από νέους παίκτες, οι οποίοι θα αποτελόυν κ καλά επενδυτικά χαρτιά για την παε.
Μακάρι να έρθει κ επιτέλους οι απανταχου Φιτσαντωνάκηδες να μην γράφουν ο,τι θέλουν γιατί προκαλούν.

zamis είπε...

θαρθει κι ο Κιντης?

br fun_atic είπε...

πόσο πολύ το θέλεις;

General Tanz είπε...

Το δικο μου το ηλεκτρονικο περιστερι ηλθε??
Εχω αιτηθει κυριε Δοκιμε, εδω και πολυ καιρο!!!!!

Ron Barceló είπε...

Τι θα ήθελα/περιμένω να δω από τον Κιντή?
1]Οργάνωση των ακαδημιών με ανθρώπους εγνωσμένης αξίας κ πείρας.
2]Εκτενές scouting κυριολεκτικά παντού. Kάτι ανάλογο προσπαθεί να κάνει ο παο με την golden team. Aς αξιοποιηθούν παλιοί 'γνώριμοι' σε θέσεις scouts κ ας οργώσουν από Αφρική μέχρι Νορβηγία.
3]Στελέχωση της ομάδας με ένα προπονητή τύπου Μπάγεβιτς.
4]Σταδιακή χρησιμοποίηση στην αρχική 11αδα των μικροών που έχουν ξεχωρίσει.
5]ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ κ όχι από dvd.
6]Πωλήσεις πρωτοκλασάτων 'δημοσίων υπαλλήλων' με τα καλύτερα δυνατά deals.
7]Oργάνωση τμήματος marketing. Πανιωνιος παντού κ με σεβασμό στον κόσμο που είναι πηγή εσόδων
8]Last but not least, με μεθοδικές κινήσεις να προχωρήσει το θέμα του γηπεδου ή έστω η μερική ανακατασκευή του. Μα καλά ρε παιδιά, είναι δυνατόν να μεν υπάρχει ρολόι? Μόνο στο Ελλάντα αυτά.

br fun_atic είπε...

@General
Ήρθε.
Έτσι κι αλλιώς θα στείλω και προσκλήσεις, φοβάμαι όμως μην ξεχάσω κανέναν...Γι αυτό χρειάζομαι τα mail

zamis είπε...

brf,
το θελω πολυ.Αρκει να φερει τις τυροπιτες.

antunix είπε...

@ Br

Αυτή τη φορά το έστειλα με έναν κόνδορα των Άνδεων !
Ηρθε επιτέλους;;

br fun_atic είπε...

Δεν ήρθε αλλά σου έστειλα πρόσκληση. Απ' όλους τους άλλους (τους γνωστούς σύνεδρους) πάντως το έλαβα κανονικά.

Katrinos είπε...

Ζamis , μήπως θες μπουγάτσα με τυρί?

zamis είπε...

Jon,
για κουπεπια μας βλεπω

antunix είπε...

Ευχάριστα νέα, γεννητούρια!!!

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17751&catid=5

Katrinos είπε...

Αφού μας γκαστρώσανε καλά καλά , φυσιολογικό
να έχουμε γεννητούρια

br fun_atic είπε...

επειδή φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το email μου, κάντε τη δήλωση συμμετοχής δημοσίως

amanAM είπε...

Δημοσίως δηλώνω πως ακόμα κι αν θα αργήσω λιγάκι, θα έρθω!

br fun_atic είπε...

ελπίζω να μην αργήσεις λόγω...Παγκανίνι :)