Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μια μικρογραφία της χρονιάς. Ενθουσιασμός – απογοήτευση – ελπίδα. Μια όμορφη Κυριακή και για εμάς ύστερα από πολύ καιρό. Η ομάδα στα πρώτα 20-25 λεπτά έδειξε μεγάλο πάθος στον βούρκο των Ζωσιμάδων. Είχε θέληση για τη νίκη και ευτύχισε να πετύχει δύο πανέμορφα τέρματα με τους Τσότσαλιτς και Σίτο Ριέρα. Ο ΠΑΣ αντέδρασε και μέχρι το ημίχρονο είχε καταφέρει να φέρει στα ίσια το παιχνίδι χάρη στα γκολ του Μενδρινού (μεγάλη αστοχία η μη απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη από τον Πανιώνιο) και το αστείο πέναλτι του Μπακαγιόκο. Τη φάση αυτή θα περιμένω να την δω και το βράδυ, για την ώρα όμως θεωρώ τον καταλογισμό του συγκεκριμένου πέναλτι τουλάχιστον αυστηρή διότι είναι αδύνατον να έχει πρόθεση ανατροπής του οποιοσδήποτε από τους παίκτες του Πανιωνίου. Σε κάθε περίπτωση όμως η συγκεκριμένη φάση ήταν μια άστοχη ενέργεια του κατά τα άλλα πολύ καλού Ανδριόλα, ο οποίος δεν είχε κατά την ταπεινή μου άποψη κανένα λόγο να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο. Το γλολ της νίκης το πέτυχε ο άξιος αρχηγός Γιάννης Μανιάτης και μας έδωσε μια τεράστια βαθμολογική ώθηση, ιδίως αν συνυπολογίσουμε και το μεγάλο διπλό του Πανθρακικού στη Λάρισα.

Για άλλη μία φορά ο Παράσχος χρησιμοποίησε εξαιρετικά το υλικό της ομάδας, έβαλε παίκτες αγωνιστές και πήρε το πρώτο του τρίποντο, που είναι γεγονός ότι άξιζε από καιρό. Ανάμεσα σε παίκτες που έδειξαν εξαιρετική δύναμη και πάθος είναι δύσκολο να επιλέξεις τον καλύτερο.

Η προτίμησή μου είναι ο Τσότσαλιτς. Πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ στην πρώτη του εμφάνιση και μάλιστα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Το τέρμα του ανέβασε την ψυχολογία όλης της ομάδας και θεωρώ ότι ήταν καταλυτικό για την εξέλιξη του αγώνα. Ο νεαρός ήταν εξαιρετικός. Απέδειξε ότι δεν είναι επένδυση για το μέλλον αλλά μπορεί να βοηθήσει άμεσα και επιπλέον ότι άξιζε πολύ περισσότερα χρήματα από τις 70.000 ευρώ που απαιτήθηκαν για τη μεταγραφή του. Οι Γιόνσον και Τσότσαλιτς απέδειξαν ότι με καλό σκάουτιγκ και λίγα χρήματα μπορεί ο Πανιώνιος να αποκτήσει παίκτες που κυριολεκτικά να τρώνε σίδερα.

Μετά από όλα αυτά περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, έχουμε καλή ψυχολογία και πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Όχι άλλο πάρτι τίτλου στη Νέα Σμύρνη. Θα προηγηθεί το μεγαλύτερο Παγκόσμιο που έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα. Σας παρακαλώ να ξεκινήσετε τις δηλώσεις συμμετοχής από σήμερα.

93 σχόλια:

br fun_atic είπε...

όταν ο br γράφει για πάθος και ηδονή κάτι ξέρει. Μας ξελάσπωσε (και κυριολεκτικά) ο Τσόνταλιτς Γκουζγκούνης!!!!!!

vyruss είπε...

ΒΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ! Στεναχωρήσατε τον εκφωνητή της ΝΟΒΑ! ΑΙΣΧΟΣ!

Χίλια μπράβο στον Τσότσαλιτς, περιμένω μεγάλα πράγματα από αυτόν. Πιο πολύ χάρηκα βέβαια που το βούλωσαν οι σκατόβλαχοι που φώναζαν με μίσος "γαμήστε τον πούστη τον Πανιώνιο" χωρίς καμία αιτία.

Και επιτέλους, να υπάρξει κάποιο κριτήριο συμμετοχής του γηπέδου στη superleague γιατί δε γίνεται να παίζουμε μονίμως στα μπουρδέλα τους τις κωλοστάνες ανάμεσα στις λάσπες τις κότες και τα γουρούνια τους...

dimosthenis είπε...

Πραγματική ΑΝΑΣΤΑΣΗ! στο πιο σημαντικό ματς της περιόδου μέχρι σήμερα σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και αφήσαμε 7 βαθμούς πίσω τις ομάδες που υποβιβάζονται. Δεν είδα το ματς, το ακουσα από δύο σταθμούς και έχω κάποια ερωτήματα: σε ποια θέση έπαιξε ο Τσότσαλιτς και σε ποια ο Σιόβας; Ποια ήταν η αντίδραση Ανδριόλα στο πρώτο γκολ, η συμμετοχή του στο πέναλτι και η αντίδρασή του σε ένα φάουλ που κτύπησε στο δοκάρι μας; Που έπαιξε ο Μανιάτης και που ο Γιόνσον; Ευχαριστώ πολύ

Βαγγέλης είπε...

BR επειδή κατάλαβα ότι είδες τον αγώνα μπορείς να γράψεις τις θέσεις των παιχτών?
Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να παίζουμε με πάθος και δυναμη αλλά θέλω πολύ να κερδίσουμε το βάζελο για να το βουλώσουν μερικοί ολυμπιακοί. Τι είναι αυτό το πράγμα? Κάποιοι γαύροι με ρωτάνε αν δώσουμε το παιχνίδι στο βάζελο με το υπονοούμενο ότι είμαστε μαγαζί τους. Το βαρέθηκα. Εμείς τους ρωτήσαμε αν θα κερδίσουν το Εργοτέλη? Αν θα χάσουνε το πρωτάθλημα εμείς θα φταίμε?
Μπράβο στην ομάδα μας! Επιτέλους νίκη!

Ανώνυμος είπε...

Η παραμονή εξασφαλίστηκε. Στην πραγματικότητα δεν κινδυνεύσαμε ποτέ διότι κάποια στιγμή θα κερδίζαμε. Δεν βάλαμε ούτε ένα γκολ σε είκοσι ευκαιρίες με τον Ηρακλή, βάλαμε τρία σήμερα με λιγότερες ευκαιριες. Δεν είδα το παιχνίδι και περιμένω να διαβάσω σχόλια ιδιαίτερα για τον Τσότσαλιτς. Δεν με ενδιαφέρει το γκολ που έβαλε αλλά οι αμυντικές του προσπάθειες.
Επειδή χρειαζόμαστε στόχους για αυτή τη χρονιά περιμένω να δω κάποιους μικρους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, να κάνουμε ζημιά στον ΠΑΟ και να ρίξουμε στην Β την Λάρισα. Επίσης περιμένω επιθετικό ποδόσφαιρο και αρκετά γκολ όπως στον Α γύρο.

Unknown είπε...

ΤΣΟΡΤΣΟΛΙΤΣ ΓΙΟΝΣΟΝ οι καλυτερες προσθηκες του ιανουαριου,σε θεσεις που τοσο τις χρειαζομαστε.Μπραβο στο ΠΡΠΟΝΗΤΗ ΠΑΡΑΣΧΟ για το στησιμο της ομαδας που τοσο καιρο βλεπμε παλαβα πραγματα,και πιθανων να δινει ψυχολογια σους παικτες,που τοσο καιρο δε ειχαν.Η αξια της ομαδς δεν αξιχε για τη θεση που βρισκεται ,αλλα σημερα μιλησε ο εγωισμος των παικτων .σε ενα ακαταλληλο γηπεδο ,για τεχνικες ομαδες.Ο γιαννακης ο Μανιατης πραγματικος ηγετης δινει 1000% στο γηπεδο και ακολουθησε και ο τζαβελλας μαζι με τους Τσορτσολιτς Γιονσον αλλαξαν ριζικα την εικονα της ομαδας.Παμε χωρις αγχος με βαζελα και μας χρωστανε κατι απο οακα ο πατερας και η σθμμορια του....

antunix είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
Μπράβο στα παιδιά αλλά και στον Παράσχο!
Και τώρα την άλλη εβδομάδα: «Παράσχο θα αφήσω μουστάκι, θα για να θυμάμαι την τεσσάρα στο Πουστράκι»...!!

akis είπε...

Πιστεύω ότι ο Ανδριόλας δεν έχει κανένα λόγο να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή βασικός τερματοφύλακας στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Επίσης το να μπαίνει σαν αλλαγή ο Μπουβάλ εμένα προσωπικά μου θυμίζει μία άθλια μεταγραφή που έγινε στην ομάδα.
Συγχαρητήρια σε αυτούς που πάλεψαν για το 2πλό.Εύχομαι το συνέδριο σας να φέρει γούρι.

br fun_atic είπε...

Ο Σιόβας με τον Όμο ήταν κεντρικοί αμυντικοί. Κατά τη γνώμη μου ο Σιόβας ήταν μετριότατος. Δεξιά ο Γιόνσον (πολύ ουσιαστικός) και αριστερά ο Τζαβέλλας (με τα συν και τα πλην του). Αμυντικά χαφ Μανιάτης και Τσότσαλιτς (πολύ ωραίος παίκτης - πανταχού παρών - πραγματικό κελεπούρι) αριστερά Κούκετς 9αλλαγή ο Φανούρης) Δεξιά Μανόλο. μπροστά από αυτούς ο Κούμο και επιθετικός ο Ριέρα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έγιναν και εσωτερικήες αλλαγές.
Ο Ανδριόλας έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις, θεωρώ όμως ότι ήταν λάθος η τοποθέτησή του στην περίπτωση του πέναλτι (εννοείται ότι δεν του καταλογίζω πρόθεση).

Δεν μου έλειψε καθόλου ο Μπόσκο, δεν είδα τίποτα από τον Μπουβάλ για άλλο ένα παιχνίδι, ενώ στον αντίποδα έκανε καλή δουλειά ο Κούκετς. Για άλλη μία φορά όμως τον είδαμε για ένα μόλις ημίχρονο.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι συνέδριο. Είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ. Για την ιστορία το τελευταίο παγκόσμιο που έγινε πριν από παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ήταν το Πανιώνιος -Α.Ε.Κ!!!

antunix είπε...

Κανονίστε μετά το συμπόσιο να μην σταυρώσουμε νίκη πάλι!!!!

br fun_atic είπε...

Ποιος τα λέει αυτά; Αντωνάκη βλέπω να τρως ποινή!!!
Όποτε κάναμε παγκόσμιο πριν από παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη κερδίσαμε πάντα.

Ron Barceló είπε...

25 κιλά κυανέρυθρα καρύδια. Μεγάλη, τεράστια νίνκ από κάθε άποψη.
Ο καράφλας έκανε ό,τι ήθελε..Ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο. Έκοβε όλες τισ ψηλές, σωστός στις μεταβιβάσεις του, αρχοντικός. Ενέπνεε σιγουρια στο κέντρο. Φανέλα βασικού στο σπίτι πιά! Κούκετς μεγάλη υπόθεση στο δημιουργικό παιχνίδι.
Όλοι διακριθέντες στο λασπωμένο χωράφι των Ιωαννίνων.
Τωρα περιμένω τη Λέτα κ τις υπόλοιπες μπαλαρίνες για κάτι χρωστούμενα με εκείνες τις απίθανες κάμερες.

Η γκαντεμιά έσπασε. Η ψυχολογία ανεβαίνει..

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΙΩΝΑΑΑΑΡΑ!

Αααασσσσ'σσσουμε

IWN1998 είπε...

Να πούμε όμως ότι ο Ελε πέρασε σε λάθη τον Ανδριόλα αφού και στα δυο πρώτα γκολ μας έχει κάποια ευθύνη.

General Tanz είπε...

Καταθεση ψυχης απο την Πανιωναρα, και παναξιο 2πλο!!!
ΔΙΑΜΑΝΤΙ στο βουρκο ο Τσοτσαλιτς,τι πουλαρι ειναι αυτο!!!!!!
Παντου και παντα παρων, εβγαλε ματια!!! Ελπιζω να συνεχισει ετσι.
Εξαιρετικοι Γιονσον, Σιτο, Τζαβελλας.
Ολοι παντως τα εδωσαν ΟΛΑ.
Το πεναλτυ για μενα ηταν, μια που ο Ανδριολας παει πολυ ατσαλα επανω του ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ο Σιοβας ο οποιος δευτερολεπτα πριν, εχει κανει το διωξιμο του αιωνα!!!
Αλλα αμα ειναι να πουμε εμεις για "κακη" εμφανιση Ανδριολα,τι να πει και το Γιαννινο για Ελευθερο που το 1ο βγηκε να πιασει το κοτσανι και στο 2ο βγηκε βολτα στο παρκο.
Ο Οτσαλαν ΤΟΛΜΗΣΕ για πολλοστη φορα φετος, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δικαιωθηκε!!!!
Μπραβο σε ολους!!!!

vyruss είπε...

Για τον Ελευθερόπουλο έχω απλά να πω ότι όταν έπαιζε η Ρόμα σχολίαζε από το στούντιο στην Αθήνα...

General Tanz είπε...

ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!

antonis είπε...

Σημερα κερδισαμε γιατι ευτυχως υπαρχει και ενας χειροτερος τερματοφυλακας απο τον Ανδριολα, ο Ελευθεροπουλος.Τον ευχαριστουμε για τα 2 πρωτα δώρα, ας ειναι καλα το παλληκαρι.
Τωρα το επιτελειο των Δημοσιων υπαλληλων(ΤΣΑΚΙΡΗΣ,ΠΑΙΚΤΕΣ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ)μπορουν ανενοχλητοι να σχεδιασουν την επομενη χρονια.
Δηλαδη,πως θα μοσχοπουλησουν κανα παικτη,και πως θα διαχειρηστουν(φανε)τα λεφτα του συνδρομιτικου.
Τα συχαρητηρια μου, στο ΠΡΟΕΔΡΟ που εσωσε την ομαδα.

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω αν θα μείνει ως πρώτος προπονητής ο Παράσχος στον Πανιώνιο. Όμως τον άνθρωπο αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τον χάσουμε. Πρέπει να αναλάβει κάποια υπεύθυνη τεχνική - διοικητική θέση στην ομάδα.Και μάλιστα καλά αμοιβόμενη

vyruss είπε...

antonis, δε συμφωνώ με τη γκρίνια, αλλά βρίσκω την απογοήτευσή σου απόλυτα δικαιολογημένη.

Η δικιά μου γκρίνια είναι με τις διαμαρτυρίες και καθυστερήσεις που κάνουν οι παίχτες μας μονίμως. ΡΕ ΦΙΛΕ, παίζεις στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ότι ο διαιτητής θα σου ρίξει κάρτα για το παραμικρό! Μαζέψτε τους.

Πρέπει η ομάδα να κόβει ταρίφα στους ποδοσφαιριστές για κάθε αδικαιολόγητη κάρτα. Τέλος.

Costix είπε...

Στο πεναλτυ ο Ανδριολας κοιταει ψηλα τη μπαλα (εχει και κοντρα τον ηλιο) και μαλλον γλυστραει και πεφτει πανω στον Μπακαγιοκο. Πεναλτυ μεν, αλλα γκαντεμια δε. Το λαθος ξεκιναει απο την στραβοκλωτσια-αποκρουση του Σιοβα. Ο Ανδριολας δεν υπολογισε καλα τον κακιστο αγωνιστικο χωρο. Μπραβο στα παιδια που καταφερανε κατω απο αυτες τις συνθηκες το διπλο.
Ο τσοτσαλιθς μεγαλος παιχτης και αρχοντας, θα ειναι πολυτιμο εργαλειο για την ομαδα, το ιδιο και ο Γιονσον. Ο Σιοβας με λαθη, αλλα καλυτερος και ουσιαστικοτερος απο προηγουμενες φορες, πιστευω οτι με περισσοτερα παιχνιδια στα ποδια του θα βελτιωθει αισθητα. Το πρωτο και τριτο γκολ απο ασιστ του Τζαβελμαν, το δευτερο απο ασσιστ του Γιαννακη, που σκοραρε κιολας. Μπραβο στον Παρασχο, που εχει το μπαλακια και αφηνει Μπαλαμπαν στον παγκο, εξ αλλου κατω απο τετοιες συνθηκες μετραει μονο η δυναμη. Ο Σιτο εξαιρετικος, το τοτεμ ως συνηθως ΑΛΛΟΥ, ο Ομο φιλοτιμος οπως παντα (ειχε μπροστα του και το ΒΟΥΝΟ τον
πιΤΣΟΤΣΑδορο), ο Κουκετς εξαιρετικος στο δημιουργικο (δεν αντεχει 90 λεπτα ???), ο Κουμο δεν του βγαινει αλλα που θα παει (τον αγαπαω τον μαυρουκο μας). Παντως για τον Ανδριολα εχω την αισθηση οτι ουτε οι συμπαιχτες του του εχουν ιδιαιτερη εμπιστοσυνη, πρεπει οπωσδηποτε να βρουμε τερματοφυλακα για του χρονου.
Η συμμετοχη μου στο Παγκοσμιο ειναι αυτονοητη.

amanAM είπε...

Στο 0-2, χάθηκε και ένα τετ α τετ του Κούμου να γίνει το 0-3, και άρχισα να χτυπιέμαι, και όσοι ήταν τριγύρω μου, σε ένα εστιατόριο με Νόβα, απορούσαν γιατί φοβόμουνα παρά το 0-2...

Το πέναλτυ ήταν αστείο, συγκρούστηκε ο Ανδριόλας με τον επιθετικό του ΠΑΣ, αλλά δεν υπάρχει ανατροπή, και οι 2 κοίταζαν ψηλά την μπάλα, μπουρδουκλώθηκαν, δεν υπάρχει η παραμικτή πρόθεση ανατροπής...

Στο 2-2, παρακαλούσα να τελειώσει το ημίχρονο έτσι, γιατί εάν τρώγαμε και τρίτο, θεωρούσα ότι το ματς θα τελείωνε εκεί.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πο ήρεμα, ήταν φανερό πως ο Αναστόπουλος φοβήθηκε τόσο πολύ με το 0-2, που το 2-2 τον ικανοποιούσε... Μπράβο στον Ταβελάκο και στο Μανιάτη, το 3ο γκολ το είδαμε αρκετές φορές φέτος, είναι πολύ δουλεμένη φάση.

Σε συνδιασμό με τα άλλα αποτελέσματα, μάλλον την σκαπουλάραμε.

Κρίμα να πέσει ο Πανθρακικός, θα πρέπει να πέσουν Ξάνθη, Λάρισα, και Λεβαδειακός.

Ας κάνουμε το χρέος μας με την Ξάνθη και με την Λάρισα, να τις στείλουμε εκεί που τους αξίζει...

Katrinos είπε...

1)Σε αυτό το γήπεδο δεν θα έπρεπε να παίζουν ούτε αγώνες Δ' Εθνικής.
2) Τσότσα , απλά Θεός! Είναι που ο Φερέρα έλεγε ότι είναι για το μέλλον.Το μέλλον είναι εδώ αυτός?
3) Το ματσάκι το πήραμε μόνο με το τσαμπουκά μας.
4)Σε κάθε αγώνα που περνά , ανεβαίνει στην εκτίμηση μου ο Παράσχος.Το στήσιμο της ομάδας και η χρήση των παικτών είναι πολύ καλή.Σκεφτήτε δε ότι η επόμενη εβδομάδα είναι η πρώτη που θα έχει έξι ολόκληρες ημέρες να προετοιμάσει την ομάδα, χωρίς ενδιάμεσες υποχρεώσεις.
5)Γιόνσον πάαααρα πολύ σοβαρός παίκτης, Κούκετς σαν μεταγραφή και μάλιστα καλή.
6)Τελικά μας πάει το δυνατό παιχνίδι, εύχομαι να το έχει καταλάβει και ο Παρασχος, εαν συνεχίσει έτσι, συμφωνώ με br ότι πρέπει να μείνει σε κάποιο πόστο.
7)Με κ@υλ@ για πραγματικά μεγάλο παγκόσμιο με τις γνωστές συνέπειες (βαρυστομαχιά ,μέθη, τρίκλισμα προς το γήπεδο, 3-1 τον -όποιο- αντίπαλο)

******Last but not least, τα λάθη και τα θέματα εξακολουθούν να υπάρχουν, Τσακ, αλλαξέ τα όλα μη συνεχίσουμε τον ύπνο!!

amanAM είπε...

Εγώ ξεκινάω νηστεία και προσευχή, μέχρι την άλλη Κυριακή, κατά τις μια να πούμε, ή πιο νωρίς?

:-)

IWN1998 είπε...

Θυμάστε τι λέγαμε για Τσότσαλιτς. Πως είναι δυνατόν να τα βλέπαμε εμείς στα βίντεο και ο Πραλίνας να λέει για 'μέλλον'. Πάλι καλά που έδωσε το ΟΚ. Αν είναι δυνατόν...και μάλιστ με 75.000 Ευρώ. Οι Βόσνιοι σχολίαζαν μάλιστα στα blogs της ομάδας του, πως ούτε δυάρι στην Αθήνα δεν αγοράζεις με 75.000.
Δείτε ότι και στο 2ο γκολ έρχεται καρφωτός να το βάλει αν δεν το έπαιρνε ο Μανιάτης.

Ο Παράσχος έχει το προσόν που βλέπουμε στην πράξη, να προσαρμόζει την ομάδα στις συνθήκες που επικρατούν και στον αντίπαλο.
Και αυτό το λέγαμε και το φωνάζαμε, ότνα μίλαγε ο Δον για πάγιο 4-4-2, ασχέτως αντιπάλου και περιστάσεων.
Αντέξαμε όλες αυτές τις χαζομάρες μια χρονιά τώρα και ευτυχώς έστω και αργά πήραμε ένα χαμόγελο σήμερα.

Παρά τις ύβρεις (εντάξει οπαδοί σε κρίσιμο ποδοσφαιρικό ματς είναι) εγώ θα ευχηθώ στα Γιάννενα να σωθούν εις βάρος κάποιων από τους άλλους που κινδυνεύουν. Είναι και σήμερα η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης και είδαν την ομάδα τους να χάνει. Και μη ξεχνάμε ότι τους είχαμε υποβιβάσει και στο δεύτερο μπαράζ και από τότε έκαναν πλλά χρόνια να ορθοποδήσουν.

Το γήπεδο απαράδεκτο, αντίστοιχο των επιπέδων του ποδοσφαίρου της χώρας (για να μην πω της γενικότερης κατάστασης της χώρας).

Antoni για Τσακίρη κλπ τα έχουμε πει σε άλλες ευκαιρίες. Να προσθέσω απλά ότι παρά τα τραγικά σφάλματά του, είναι καλύτερα να έχουμε τον Τσακίρη πρόεδρο, που κάποια στιγμή θα ωριμάσει ελπίζω, παρά τις 'φούσκες' που πολύ σύντομα θα σκάσουν με ντόρο και πάταγο. Ας δούμε και τις περιπέτειες του Απόλλωνα για να έχουμε στο νου μας πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν. Ο Τσακίρης κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθει να βλέπει τις ιδιαιτερότητες της ποδοσφαιρικής του επιχείρησης σε σχέση με τις όποιες άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες και να ζυγίζει πιο σωστά τα ρίσκα και των υπερ΄βασεων και της λιτότητας.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι Ίωνα και μπράβο σου που θυμήθηκες και τη σημερινή επέτειο που είναι πολύ σημαντική. Ο παππούς μου και ο αδελφός του ήταν εκεί! Στο Μπιζάνι. Και είχαν γυρίσει από τις ΗΠΑ, λίγων μηνών μετανάστες (ούτε το εισιτήριο δεν είχαν βγάλει!) για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Γένους! Αυτό που σήμερα κάποιοι λοιδωρούν, αναβαθμίζοντας το ανύπαρκτο εγώ τους (όπως θα έλεγε και ο Παναγιώτης Κονδύλης ...)

Τέλος πάντων, χαρήκαμε και ανακουφιστήκαμε λίγο σήμερα. Όσο για λάθη και θέματα (φίλε Jon) μην περιμένεις τίποτα. Ίσα-ίσα, περίμενε τώρα τις ιαχές των συμπλεγματικών που θα προσπαθήσουν να μας πουν πως είμαστε γκρινιάρηδες, ήμασταν άτυχοι, μας πήγαν στραβά τα πράγματα, έφταιγαν οι διαιτητές (για την κακή χρονιά), η κυβέρνηση (προηγούμενη και τωρινή) κτλ. κτλ. Για περίσκεψη και κριτική, δεν θα γίνει κουβέντα. Τελεία και παύλα.

Έτσι δεν είχε γίνει και στον πρώτο γύρο; Όταν γράφαμε πριν το πρώτο μάτς με τον Ατρόμητο ότι η ομάδα κινδυνεύει, μας πέρασαν για γραφικούς. Μετά ήλθαν 2-3 καλά αποτελέσματα και ... οι επιλογές δικαιώθηκαν. Το πόσο δικαιώθηκαν, ρωτήστε τις καρδιές σας που άντεξαν σήμερα μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή, πόσο καλοπέρασαν ...

Και τώρα, όπου νάναι θα ξαναβγούν παγανιά οι ... δικαιωμένοι! Απορώ πώς άργησαν και τόσο ...

Μην τα ψάχνεις φίλε jon. Tίποτα δεν θα γίνει. Τουλάχιστον όμως, σωθήκαμε. Δεν αντεχόταν αυτή η ιδέα. Υποβιβασμός ξανά και να γιορτάζεις κιόλας ... και να συλλογιέσαι που ήσουν και πού έφτασες ... Ας ελπίσουμε πως κάποιοι θα ξυπνήσουν και θα κοιτάξουν δίπλα τους ... Όχι παραπέρα. Δίπλα τους.

Katrinos είπε...

Έχω την εντύπωση ότι κάτι θα αλλάξει, ότι ο Τσακ έχει καταλάβει αρκετά πράγματα και θα προσπαθήσει τουλάχιστον να βάλει μπρος ένα σύστημα διαχείρησης διαφορετικό απο τα προηγούμενα.

Υπάρχει στη θεωρία του management αυτό που λένε καμπύλη μάθησης. Ξεκινάς κάτι , δεν έχεις ιδέα , πληρώνεις, κάνεις λάθη , μαθαίνεις και φτάνει η στιγμή που έχοντας μάθει απο τα λάθη σου βελτιώνεις την αποτελεσματικότητα σου με μικρότερο κόστος, ξανακάνεις άλλα λάθη και συνεχίζεται η ιστορία, πάντα όμως προς τη βελτίωση.

Στη περίπτωση Τσακ τα πράγματα ήρθαν ανάποδα. Τα πρωτα δύο χρόνια, απο τύχη (όπως είναι πολύ πιθανό) έγιναν πάρα πολλά πράγματα σωστά με καταπληκτικά για τα δεδομένα μας αποτελέσματα. Μόλις διαλύθηκε η 'μαγική συνταγή' (με ευθύνη του Τσάκ) επειδή ακριβώς δεν είχαμε αποκτήσει γνώση απο λάθη , πήγαμε και κάναμε ότι γνωστό (και άγνωστο) λάθος μπορείς να κάνεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Διότι όλες οι επιλογές του ήταν τελικά τυχαίες, δεν έγιναν με βάση στοχοθετημένες ενέργειες. Θεωρώ δεδομένο (τουλάχιστον ελπίζω) ότι μετά απο δύο καταστροφικά χρόνια ο Τσακ έχει καταλάβει ότι έκανε λάθη. Μόνο μέσα απο αυτή τη διαδικασία μπορεί να υπάρχει αλλαγή και βελτίωση.

Costa , είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν φωνές 'δικαίωσης' και προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι της γκρίνιας. Αυτά δεν θα προέλθουν απο το Τσακ, αλλά απο ορισμένους που έχουν συμφέρον (ποικιλοτρόπως) να διαφυλάξουν το ψωμάκι (ή το παντεσπάνι) που τρώνε απο το Πανιώνιο (και τα συκώτια μας).Είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να πείσουν το πρόεδρο ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και φταίει η κακιά η μοίρα. Εαν τους ακούσει ο Τσακ , είναι άξιος της μοίρας του. Εαν όχι τότε θα κοιτάξει δίπλα του (ναι κυριλεκτικά δίπλα του) , αλλά και λίγο....παραπέρα.

Όσο ζω ελπίζω...... και όσο ελπίζω τουλάχιστον εγώ θα μιλάω και θα γράφω για να μη ξεχνιόμαστε.

Costix είπε...

Οπως εχει πει και ο brfun, ο Τσακιρης χρειαζεται ενα παγκοσμιο, ενα super παγκοσμιο θα ελεγα, στο τελος της χρονιας, να ακουσει και μερικες αλλες φωνες, ανεξαρτητες, ανιδιοτελεις και αιχμηρες. Πιστευω, οτι εχει αρχισει να συνειδητοποιει καποια τεραστια λαθη του και με γρηγορες κινησεις να τα διορθωσει. Ηδη, π.χ. εκανε δυο απο τις μεταγραφες που εκανε (που-ΤΣΟΤΣΑ & Γιονσον) αποδεικνυονται πολυ ουσιαστικες, να δουμε και τον Σαμαρη βεβαια, γιατι απο Μπουβαλ δεν θα παρω μαλλον, η καλη μερα φαινεται απο το πρωι.

Να κανω μια χαζη ερωτηση ??? Ο παρασχος τελικα γιατι δεν σας κανει για προπονητης και του χρονου ??

Εχει πλακα να θελει το καλοκαιρι να τον αλλαξει ο Τσακιρης και μεις να τον παρακαλαμε να τον κρατησει !!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, φίλε costisT είσαι η πρότυπη έκδοση του Πανιώνιου ανθρωποτύπου (στον οποίο ανήκουμε όλοι εδώ, με διαφορετικό βαθμό προσβολής από αυτή την ανίατη - ευτυχώς - ασθένεια). Γι' αυτό σε πάνε όλοι εδώ μέσα, και δίκαια!

Μόλις (φαίνεται να) σωθήκαμε, άρχισες να συζητάς για τον προπονητή του χρόνου! Η επιτομή της Πανιώνιας αισιοδοξίας και ανυπομονησίας!

Δε λέω πως είναι παράλογο αυτό που συζητάς, αλλά μου θυμίζεις του Γαλάτες του Αστερίξ. Δεν παίζεσαι ...

br fun_atic είπε...

Μετά από μιά εντελώς αποτυχημένη χρονιά, ο Πανιώνιος θα χρειαστεί έναν προπονητή αδιαμφισβήτητου κύρους, ο οποίος θα καταφέρει να ενώσει τον κόσμο και να δώσει όραμα γιά τη νέα χρονιά. Όμως ο Παράσχος μπορεί να αναλάβει έναν ουσιαστικό διοικητικό ρόλο στην ομάδα. Από το να αποτελεί περιπλανώμενο προπονητή μικρομεσαίων ομάδων θα ήταν εξαιρετικό να αναλάβει έναν ουσιαστικό και παραγωγικό ρόλο. Θα τον ήθελα πάρα πολύ τεχνικό διευθυντή ή γενικό αρχηγό. Να μην ξεχνάμε ότι είναι άφθαρτος, τίμιος και γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, οπότε είναι βέβαιο ότι μπορεί να προσφέρει.

IWN1998 είπε...

Ποιός το είπε αυτό; Τουλάχιστον είναι μια ευπρεπής λύση. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξει πέραν του προπονητή , οργάνωση. Και σκάουτιγκ και συνεργασία με σωστούς μάνατζερς. Και να μην ακολουθήσουμε και πάλι αμετροεπή στελέχωση του δυναμικού της ομάδας, πάνω στη φούρια μας ν' αναδείξουμε ταλέντα και να πουλήσουμε παίκτες. Όχι τακτική σούπερ μάρκετ. Υπομονή και μικρά βήματα.

IWN1998 είπε...

To 'ποιος το είπε' πάει @Costis-T

br fun_atic είπε...

Στο Πανιώνιο Ίντερνετ ο Κωστής είναι ο Πρύτανης!!! Μεγάλη μορφή!!! Και κυριολεκτικά και μεταφορικά :)
I Love you babe !!!

IWN1998 είπε...

Αν δεν το έχετε καταλάβει, είμαστε πια και κάπως ρυθμιστές του τίτλου...Θα μας την πέσουν δηλαδή ότι και να γίνει στο επόμενο ματς.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ήδη ο πρόεδρος θα ψάχνει.
Παράλληλα ο Παράσχος έχει τον χρόνο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Σίγουρα είναι προτιμώτερος από τα ονόματα που ακούστηκαν ως πιθανοί αντικαταστάτες του Φερέρα. Δεν χρειαζόμαστε άλλους μαθητευόμενους μάγους. Φυσικά η μεγαλύτερη δουλειά του προπονητή δεν είναι τγο κοουτσάρισμα που τόσο έλειψε φέτος αλλά το στήσιμο της ομάδας το καλοκαίρι.
Ο Παράσχος αν μην τι άλλο φαίνεται να σέβεται την δουλειά του.
Πάντως πιστεύω ότι το πρώτο που πρέπει να αλλάξει αν όχι από φέτος του χρόνου είναι η διοικητική δομή της ΠΑΕ. Χρειάζεται η διοίκηση και ο προπονητής να εμπνέουν τους παίκτες και να τους έχουν σε εκγρήγορση.

τρελοπανιωνιος είπε...

ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ στην ΝΕΤ

Costix είπε...

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
I love you too, guys !!!

Αληθεια, που ειναι σημερα αυτα τα λαμογια, ο Griniaris και ο Zamis ???
Τετοια μερα και λειπουν απο το μπλογκ !!!

Ο Γιαννακης μας τα λεει πολυ ωραια στην Αθλητικη Κυριακη.

zouri1 είπε...

οπως γκρινιαζω μετα απο καθε ηττα,σημερα οφειλω να δωσω συγχαρητηρια σε ολους για την νικη ανασα.Φυσικα δεν γιναν ολοι παικταραδες ουτε προπονηταδες.Αν και σχεδον ολους τους παικτες μας τους πιστευω,πλην τερματοφυλακα και κεντρικου αμυντικου.Ανδριολα-Ομο.Για το παγκοσμιο την αλλη Κυριακη,δεν ξερω γθατι δουλευω.Ειμαι μεσα για σαββατο,αλλα και μια παρακληση αν μπορουμε στου Κωστη(εκει αισθανομαι σαν ναμαι στην 2).
Vamos

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PQ75F8DjIPk&feature=player_embedded ενα παλιο μεν βιντεακι αλλα..... Εισαι παντου..!

τρελοπανιωνιος είπε...

ειμαι μεσα και εγω για το παγκοσμιο

br fun_atic είπε...

αν μπορείτε, τις δηλώσεις συμμετοχής στο παγκόσμιο να τις κάνετε με mail. Με διευκολύνει πολύ στη δεύτερη φάση όπου σας ενημερώνω γιά την ώρα και το μέρος, καθώς δεν χρειάζεται να ψάχνω διευθύνσεις email.

dimosthenis είπε...

Μετά από τέτοια νίκη δεν είναι σωστό να γκρινιάζω με τους παίχτες, αλλά να πάρει ο διάολος ο τερματοφύλακάς μας είναι παιδική χαρά. στο πρώτο γκολ πήγαινε από την άλλη και είναι τόσο δύσκαμπτος που δεν μπόρεσε καν να γυρίσει απλώς κάθισε κάτω. (δείτε για αυτή τη φάση την αντίδραση του Μανιάτη, την οποία και εξήγησε στη ΝΕΤ). Όσον αφορά το δεύτερο γκολ χάρισε ένα ακόμα γκολ στους αντιπάλους. Λες και έχει κάνει τάμα να δέχεται δύο γκολ ανά αγώνα. Η μια γκάφα πίσω από την άλλη, αν προσθέσεις και αυτές των Σιόβα και Ομο τότε πρέπει η άμυνά μας να διδάσκεται σε σεμινάριο ως πρότυπο προς αποφυγή. Ο Μανιατάκος παρά τη χαρά του ήταν προβληματισμένος για τα γκολ που δεχόμαστε και το σχολίασε με αυτοσαρκασμό. Μακάρι τα παθήματα να γίνονται μαθήματα, αλλά δεν ξέρω αν θα βρίσκεται κάθε φορά και ένας τερματοφύλακας απέναντι να δέχεται και αυτός ανάλογα γκολ όπως σήμερα ο Ελε, που με τα κονέ που έχει από τη θητεία του στο θρύλο εμφανιζόταν ως υποψήφιος για την Εθνική. Τελικά Νικοπολίδης και πάλι Νικοπολίδης έστω και στα 39. Για να δω και την Καβάλα χωρις Ιτάνζ που τραυματίστηκε.
Συμπέρασμα: Ψάχτε από τώρα έμπειρο και ικανό τερματοφύλακα, για να φτιάξουμε αξιόπιστη ομάδα και να καλύπτει και τις γκέλες των νεαρών αμυντικών, που είναι αναπόφευκτες.

cdu είπε...

Επιτέλους να χαμογελάσουμε και εμείς. Προσοχή όμως γιατί όλα γίνονται ακόμη. Τα κεφάλια κάτω γιατί έχει ακόμη κουπί. Και προσοχή στις κακοτοπιές.

Griniaris είπε...

Καλημέρα σε όλους...Κατ'αρχήν χρόνια πολλά σε όλους από τα blog που γιόρταζαν το Σάββατο και ειδικότερα σε ένα από τα μελλοντικά αστέρια μας.Jon να χαίρεσαι το γιό σου και να τον δεις όπως επιθυμείς...

Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα και τον Παράσχο για τη νίκη.Αν μη τι άλλο ο άνθρωπος ανακατεύει την τράπουλα.Μπράβο και στον Μανιάτη που στέκεται πραγματικός αρχηγός και οδηγός της ομάδας.Δεν θα ασχοληθώ με το πως παίξαμε,έτσι κι αλλιώς δεν έχει πια σημασία.Το ζητούμενο είναι να τελειώσει η σεζόν όσο πιο ανώδυνα γίνεται...

br fun_atic είπε...

Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Η Π Α Ρ Α Λ Η Ψ Η

Jon χρόνια πολλά για τον Θοδωρίκο. Να είναι υγιής και παικταρτάς. Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!!!

br fun_atic είπε...

@Griniaris

πρέπει να βρεις τίτλο για το παγκόσμιο. Κάτι μεγάλο και εντυπωσιακό!!!

Griniaris είπε...

Στείλε μου λεπτομέρειες στο mail kai θα το φτιάξω...

Costix είπε...

Griniaris, τελικα επιασε τοπο το χαρτακι που σου εδωσα, αγορι μου !!!

Jon, να χαιρεσαι τον γιο σου και να τον δεις και στην πρωτη ομαδα του Ιστορικου (ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ Η ΚΑΤΑΡΑ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΝΩ) !!!

brfun, απο φωτογενεια σκιζεις.

lefterix είπε...

Κάναμε επιτέλους το διπλό,
κι έσπασε η γκίνια,
νικήσαμε τα Γιάννενα,
τις λάσμες και τη γκρίνια...

Υ.Γ.Εγώ έχω διαρκείας στα παγκόσμια, αλλά στείλε μου BRF ένα mail με λεπτομέρειες...
Υ.Γ.2)Την καλημέρα μου από τη Θεσσαλονίκη, επέστρεψα από τριήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος να κάνω τις προσευχές μου, μπας και νικήσουμε και, Ω! του θαύματος...

zamis είπε...

Καλημερα αδελφια,Jon να τον χαιρεσαι!

Πανιωλε σ'αγαπω ο ο
Λαλιστε τον παναθηναικο

Griniaris είπε...

Costi μου,την πέτυχες τελικά τη σύνθεση....

dimosthenis είπε...

Η χθεσινή Κυριακή είχε δύο νίκες μια στα Γιάννενα και μια στην "Αθλητική Κυριακή". Επιτέλους το κογκλάβιο του ΠΟΚ συν Βαρούχας εξοβελίστηκαν από την εκπομπή της κρατικής ΤV. Η θέση που εξέφρασε ο Τσακίρης να εναλλάσσονται στο πάνελ διάφορες προσωπικότητες του αθλήματος και να μην αποκτούν εξουσία διάφοροι τυχάρπαστοι ή εκλεκτοί των ισχυρών φαίνεται ότι εισακούστηκε από τα όργανα της πολιτείας καταρχήν στην Αθλητική Κυριακή Η πρόσκληση του αρχηγού μας Γιάννη Μανιάτη που ομόρφυνε το πάνελ με το χαμόγελό του και την καθαρή ματιά του, ως κορυφαίου παίχτη της αγωνιστικής μαρτυράει ότι κάτι αλλάζει. Ελπίζω να συνεχιστεί η αποΠΟΚοποίηση και στο κρατικο ραδιόφωνο και τις μεταδόσεις από τις διάφορες έδρες ισχυρών, όπου η μετάδοση γίνεται από δημοσιογράφους-οπαδούς των ισχυρών (εγκάθετους του αθλήματος)και οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζονται ως ομάδες τριτοκοσμικές του πουθενά.

kostas_n_s είπε...

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=59301

''Τέλος στο σερί των 9 αγώνων χωρίς νίκη, έβαλε στα Γιάννινα ο Πανιώνιος, ο οποίος νίκησε 3-2 τον ΠΑΣ και πλέον πάει στο ματς με τον Παναθηναϊκό με μικρότερη... κάψα για το τρίποντο.''

Τάδε έφη sport.gr

Είναι να μην σε εκνευρίζουν τέτοιοι ερειστικοί δημοσιογράφοι που όπου βρούνε ευκαιρία δηλητηριάζουν τα μυαλά του κόσμου ?

Ελπίζω η ομάδα να βουλώσει κάποια στόματα με τον βάζελο και να μην δώσει δικαίωμα σε κανέναν ελεεινό και τυχάρπαστο να υπονοεί οτιδήποτε .

IWN1998 είπε...

Πολλή σωστή η παρατήρηση Δημοσθένη για την Αθλητική Κυριακή.
Και άσχετα απ' όλα είναι καλό και για την ίδια την ιστορική εκπομπή που είχε πάρει την κατηφόρα, με τον τρόπο που γινόταν.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ναι ρε Δημοσθένη! Όλα τα καλά μαζί χθές! Επιτέλους εξοβελίστηκαν οι εκπρόσωποι/αντιπρόσωποι τού ΠΟΚ και ο ανεκδιήγητος Βαρούχας από την Αθλητική Κυριακή. Επιτέλους δέν θα ξανακούσουμε το ίδιο αστείο για την γραβάτα του...
Άντε να ξεκουμπιστεί και αυτό το αχώνευτο, γλειώδες υποκείμενο που την παρουσιάζει, να ησυχάσουμε επιτέλους...
Άι στο διάολο πιά, μάς γινόντουσαν τα νεύρα κρόσια με δαύτους...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αυτός ο Τσότσαλιτς πραγματικά φαίνεται να είναι κελεπούρι!
Αμυντικός και στο ντεμπούτο του καί κάνει σπουδαία εμφάνιση καί βάζει και γκόλ!
Αυτό το βουβάλ που μας φόρτωσε ο σενιορμεσιέ... Ρε μήπως μάς δώσανε λάθος μαύρον απ' τον Πανθράκα; Να τον γυρίσουμε πίσω και να πάρουμε αυτόν που έβαλε τα 2 γκόλ στη Λάρισα χθές!

Griniaris είπε...

ΤΙΤΛΟΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
"Καθένας στον κόσμο έχει ένα όνειρο που ξέρει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, ωστόσο ξοδεύει τη ζωή του ελπίζοντας ότι θα το πραγματοποιήσει. Αυτή η αντίφαση ενσωματώνει, ταυτόχρονα τη θλίψη, το μεγαλείο και τον θρίαμβο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είδους."

Κάτι μεγάλο και εντυπωσιακό δεν ήθελες;Είπα να το σοβαρέψω λίγο λόγω και του glamorous αυτού του παγκόσμιου.

ΥΓ.Παράφρασα λίγο τον Στάινμπεκ αλλά δε νομίζω να ενοχληθεί ιδιαίτερα...

IWN1998 είπε...

Μεγαλειώδες και αληθινό.

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=024UcB1m7Do

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Brfun, υποψιάζομαι πως θές να τον φάς τον Παράσχο από προπονητή...
Γιατί παιδάκι μου, δέν σ' αρέσει;
Μωρέ καλά λέει ο Κωστής μου, πως στο τέλος θα θέλει να πάρει άλλον ο Τσακίρης κι εμείς θα παρακαλάμε να τον κρατήσει. Όχι θα παρακαλάμε... διαδήλωση θα κάνουμε!
Εγώ, παρ' ότι μούδιασα όταν μάς τον έφερε, τού βγάζω το καπέλο. Με κέρδισε αμέσως, κι άς ήλθαν τα αποτελέσματα ανάποδα...
Επιτέλους ήλθε το πρώτο καλό αποτέλεσμα και ποιός μας πιάνει τώρα! Η 5η θέση απέχει μόλις 8 βαθμούς και έχουμε ακόμα 7 αγωνιστικές! Αλλά, είπαμε, δέν κοιτάμε βαθμούς και σκοπιμότητες.
Παίζουμε με πάθος, για την ηδονή τού παιχνιδιού!

Θα συμφωνούσα να κρατήσει τον Παράσχο σε άλλο ρόλο, άν επρόκειτο να πάρει τον Μουρίνιο ή τον Χίντινγκ, αςςς πούμε!

Α! σού έστειλα email για να κατοχυρώσω τη θέση μου στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρίν τη νίκη με βάζελο!
Ελπίζω να το έλαβες.

br fun_atic είπε...

ο Παράσχος είναι ιδανική επιλογή για τη χρονική και αγωνιστική στιγμή. Θεωρώ όμως ότι ο Πανιώνιος γιά να χτίσει σε σωστές βάσεις πρέπει να αποκτήσει το καλοκαίρι έναν προπονητή αυξημένου ειδικού βάρους, να επενδύσει στον κορμό της ομάδας (τερματοφύλακας, σέντερ μπακ, σεντερ φορ) και να επανασχεδιάσει το διοικητικό του μοντέλο σε πλήρως επαγγελματική βάση. Σε αυτό το μοντέλο ο Παράσχος έχει θέση.

br fun_atic είπε...

@ακραιφνής
δεν το έλαβα αλλά σε μετράω

br fun_atic είπε...

Έξω ο Όμο για δύο εβδομάδες. Οπότε από αμυντικούς έχουμε Σιόβα, Γιόνσον, Μανιάτη, Κοντοέ και Τζαβέλλα. Όπως τα βλέπω τα πράγματα κάτι πρέπει να κάνουμε για να ανεβάσουμε τη λίμπιτο του Γιαννάκη του Κοντοέ. Αν δεν τα καταφέρει να υλοποιήσει το γνωστό σύνθημα, θα έχουμε θέμα με τον Π.Α.Ο.

Άντε να δούμε ποιος θα πιάσει τον Σισέ, ποιος τον Σαλπιγγίδη, ποιος τον Τσιγκολε -Λέτο και ποιος τον Νίνη.

General Tanz είπε...

εγω λεω οτι τον Σισε θα τον παρει ο Τσοτσα.
Μεγαλο αποκτημα, σιδερενια ποδια, αγωνιστης, γιγαντας, θα χαλασει κοσμο που λεει και ο Αλε!!!!

dimosthenis είπε...

Αν δεν κάνω λάθος έχουμε και Λάτκα

cdu είπε...

Δεν θεωρώ πως έχουμε σωθεί ακόμη και άρα οι συζητήσεις για το μέλλον ίσως είναι πρόωρες. Αλλά εγώ θα το πώ και ας με πείτε γκρινιάρη (άλλος βέβαια έχει επάξια το όνομα). Εμένα δεν μου πολυαρέσει η ιστορία με τον Κιντή. Όχι γιατί δεν είναι Πανιώνιος αλλά γιατί είναι αεκ. Και εξηγούμαι ότι δεν αναφέρομαι στις αρπακτικές διαθέσεις αλλά στο ότι κάποιος που έχει γαλουχηθεί με ΠΟΚική αντίληψη, συνήθως βλέπει τον Πανιώνιο σαν «μικρό». Δεν ξέρω αν μπορεί να δει τον Πανιώνιο που θέλουμε, μεγάλο, δυνατό, ανεξάρτητο που τους κοιτάει όλους στα ίσια. Ξέρω, ξέρω ήρθαν και άλλοι από ΠΟΚ και τους αγαπήσαμε και μας αγάπησαν αλλά εγώ είμαι δύσπιστος. Ξαναλέω, δεν είναι θέμα εντιμότητας ούτε ικανοτήτων του συγκεκριμένου προσώπου (άλλοι μπορεί να πουν πολλά επ' αυτών) αλλά θέμα οπτικής γωνίας. Για τους ΠΟΚικούς το πολύ είμαστε η συμπαθητική ομάαδα που πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι ως 5οι 6οι, με τα ξεροκόμματα δηλαδή. Ελπίζω ο πρόεδρος να το προσέξει αυτό. Μπορεί τελικά ο Κιντής να μπορεί να δεί μπροστά και να μην μας βγεί Γιδόπουλος.

Costix είπε...

Τον Λατκα πρεπει να τον εχει δηλωσει να μην παιξει για το συγκεκριμενο παιχνιδι απο κιτρινες καρτες.

Δινω το εξης χαρτακι.

Μπεθερα
(τσαμπουκι με τα ουλα του)
Μανιατης-Σιοβας-Τσοτσαλιτς-Τζαβελας
Γιονσον-Κουμο-Νικολαου
Σιτο-Μποσκο-Κουκετς

Αν δεν καταλαβατε, συστημα 4-3-3.
Οτι δλδ παιζει και ο βαζελος.

Ο Τσοτσα ηδη παιρνει ουρα απο τον Γαλλο.

Περαν πλακας, εδω θα φανουν οι προσωπικοτητες !!! Ανεξαρτητως αποτελεσματος !!!

Costix είπε...

Griniaris, μηπως βλεπεις πολυ τηλεοραση ????

τρελοπανιωνιος είπε...

εγω θα ελεγα
Μπεθερα
Μανιατης-Γιονσον-Τσοτσαλιτς-Τζαβελας
Σιτο-Κουμο-Αναστασοπουλος-Νικολαου
Μποσκο-Κουκετς
το βλεπω ποιο λογικο

Griniaris είπε...

Δεν μπορώ να πω,Costi μου αρέσουν κυρίως τα μεσημεριανάδικα όπου πέφτει απίστευτη γκρίνια.Γιατί,δεν σου άρεσε ο τίτλος του παγκόσμιου;

antunix είπε...

Έμαθα από Παναθηναϊκές συνδεσμικές πηγές, ότι θα έρθουν βαζέλες χωρίς διακριτικά για να προσπαθήσουν να μπουν στο γήπεδο την Κυριακή...
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, αλλά πρέπει η διοίκηση να πάρει τα μέτρα της για τους οπαδούς – κάφρους του ΠΟΚ που με το έτσι θέλω μπουκάρουν επειδή είναι όχλος. Εκτός αν τους βάλουν μόνο στην 8-9 και πέσει και τους πλακώσει… (καλός άνθρωπος…. :))

lefterix είπε...

Έχεις δίκιο Αντώνη..
Πρέπει να το προσέξουμε, γιατί εκτός αυτού, άμα έρθουν χωρίς διακριτικά και κάνουν τσαμουκάδες και άλλα τέτοια, θα τα χρεώσουν σε μάς και θα φάμε γερή καμπάνα...
Μας έχουν που μας έχουν στη μπούκα...

Costix είπε...

Griniaris, δεν λεω, καλος, βαρυγδουπος και πιασουμενος ο τιτλος, αλλα μηπως ειναι λιγο μεγαλος ???

Ασε που θα τριζουν τα κοκκαλα του Σταινμπεκ !!!

lefterix είπε...

Έχω έναν τίτλο...

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ....

Griniaris είπε...

Costi μου δε φταίω εγώ.Ο φίλος μας τον ζήτησε έτσι...

"πρέπει να βρεις τίτλο για το παγκόσμιο. Κάτι μεγάλο και εντυπωσιακό!!!"

Εγώ απλώς παραγγελίες εκτελώ.Εσύ που μου δίνεις χαρτάκι με το Σιόβα μέσα,είπα τίποτα;

zamis είπε...

Siovas for ever.

br fun_atic είπε...

Όταν έλεγα μεγάλο δεν εννοούσα πέντε γραμμές τίτλο. Το: "Η επίδραση της τραμουντάνας στην παλινόρθωση της Πανιώνιας αυτοκρατορίας" είναι κάτι ενδεικτικό.
Πήγες και μου έγραψες ολόκληρο μυθιστόρημα :)

Jamie S. Poursas είπε...

Καλημέρα και από μένα.

Ικανοποιημένος από το πάθος και την αγωνιστικότητα των παικτών στο ματς των Ιωαννίνων και επιτέλους μία νίκη να ανασάνουμε βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Έχω την εντύπωση πως οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Οράσιο Καρντόσο του Αστέρα Τρίπολης μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι. Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποδεδειγμένα μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας και προσιτοί οικονομικά, αν μη τι άλλο.

Ο Αστέρας επίσης αυτήν την εποχή αντιμετωπίζει μεγάλα διοικητικά προβλήματα. Δεν θα έπρεπε ήδη να έχουμε βολιδοσκοπήσει κάποιους από τους ποιοτικούς παίκτες της Τρίπολης?

Έχουμε τμήμα σκάουτινγκ ικανό να αδράξει τέτοιες ευκαιρίες προς όφελος του Συλλόγου?

Griniaris είπε...

Δεν είστε για σοβαρά πράγματα...

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ:ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ;Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΣΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ.

amanAM είπε...

πέραν πλάκας, θα δείτε πόσο θα μας λείψει ο Όμο στο παιχνίδι με τον Βάζελο. Να δούμε τώρα ποιός θα κάνει αυτές τις φαντεζί τρίπλες στην άμυνα, σαν τελευταίος αμυντικός, και ποιός θα κάνει μπαλιές 40 και 50 μέτρων, που οι κακοήθεις τις ονομάζουν και γιόμες...

king_ego είπε...

Jamie, ο Καρντόσο του αστέρα σύμφωνα με το goal έκλεισε ατρόμητο! Κρίμα να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες. Όταν δεν παίρνεις τέτοιους παίκτες ελεύθερους πότε θα τους πάρεις? Sorry αν προτρέχω αλλά πλέον περιμένω να δω τις κινήσεις της διοίκησης αφού καταφέραμε να σωθούμε!

br fun_atic είπε...

Ο Καρντόσο είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά είναι ξένος.Δεν έχουμε ελεύθερη θέση ξένου και θεωρώ πιθανό να μην ανοίξει θέση ξένου στα αμυντικά χαφ, αφού οι πληροφορίες λένε ότι ο Καστελιόνε βρίσκει σημαντική υποστήριξη.

Προσωπικά ο Καστελιόνε μου είναι συμπαθής και θεωρώ ότι έχει περιθώρια να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Κάνει τη βρώμικη δουλειά και έχει καλό και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Όμως όσο και να ξεκουραστεί αποκλείεται να μάθει να πασάρει καλύτερα, έχει τραυματιστεί σοβαρά και για όλους αυτούς τους λόγους ίσως και να μην είναι καλό να διαθέσουμε 350.000 ευρώ (!!!) για τα δικαιώματά του.

Δεν ξέρω το κασέ του Καρντόσο, αλλά νομίζω ότι θα τον προτιμούσα.

br fun_atic είπε...

το παράκανα με τη φράση "θέση ξένου". Απάντησα κάνοντας παράλληλα άλλη δουλειά και τα μούσκεψα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Σιγά μή δώσουμε 350.000 ευρώ για τον Καστιγιόνε (ακόμη κι άν δέν είχε τραυματιστεί)!
Με τόσα λεφτά σού βρίσκω εγώ 2-3 παιχταράδες, κι ας μήν έχω ασχοληθεί ποτέ με σκάουτινγ...


ΥΓ. Το email στο ξαναέστειλα σήμερα, και πές μου άν το έλαβες brfun.

Costix είπε...

Griniaris, οταν θελεις, κανεις την πενα σου να γινεται οργασμικη, χειμαρρο πνευματικης τροφης και ανελεητο μαστιγιο του μυαλου.

Παντως για πρωτη (και τελευταια) φορα θα συμφωνησω μαζι σου στην συνθεση.

Παμε λοιπον

Μπεθερα
Μανιατης-Γιονσον-Τσοτσα-Τζαβελ
Αναστασοπουλος-Κουμο-Νικολαου
Ριερα-Μποσκο-Κουκετς

σε ενα συστηματακι 4-3-3, με τις γραμμες πολυ κοντα τη μια στην αλλη.

Παντως να το ξερεις, Griniaris, αυτη ειναι η τελευταια φορα που κανω παραχωρηση !!!

Υ.Γ. Καλος ο Καρντοσο, αλλα δεν νομιζω οτι ταιριαζει πολυ στη φιλοσοφια μας, εμεις δεν ειχαμε ποτε ΤΟΣΟ μεγαλα δρεπανια !!! Ασε που θα μας βριζουν ολοι μετα απο καθε αγωνα, και με το δικιο τους.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι άσχημα να κόβεις με το δρεπάνι τον βήχα μερικών.

Ο.Κ είναι σκληρός παίκτης αλλά δεν είναι μόνο δρεπάνι...

Φαντάζεσαι δίδυμο Καρντόσο - Καστελιόνε; Αυτό δεν θα είναι κέντρο. Θα είναι τα σαγόνια του καρχαρία...

Katrinos είπε...

.....και τα τάκλιν στη καρωτίδα!

Costi, δε βλέπω χρήση του Αναστασό απο το Παράσχο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Μήπως δεν τον ενημέρωσε κανείς για το σύστημα με τα χαρτάκια?

br fun_atic είπε...

Ήθελα να ήξερα πως κυκλοφόρησε αυτή η φήμη ότι δήθεν κερδίσαμε στα Γιάννενα για να δώσουμε το παιχνίδι στον Π.Α.Ο. Όχι τίποτα άλλο αλλά το γράφουν και εφημερίδες.

Προς τους ΠΟΚατζίδες που παραμένουν αθεράπευτα χαμηλού νοητικού επιπέδου και προς τους πειναλέους αθλητικογράφους της πεντάρας θέτω τα παρακάτω ερωτήματα.

1. Είχαμε εξασφαλισμένο το παιχνίδι στα Γιάννενα; Γιατί οι Γιαννιώτες κάθε άλλο από παρατημένο το είχαν.
2. Είχε κανένα λόγο ο ΠΑΣ να μας δώσει εντός έδρας παιχνίδι, γνωρίζοντας μάλιστα ότι το επόμενο παιχνίδι ήταν εκτός με τον Λεβαδειακό;
3. Έχει πει κανείς ότι έχουμε εξασφαλίσει μαθηματικά την πτώση ώστε να δίνουμε και παιχνίδια; Και σε κάθε περίπτωση ποιο θα ήταν το όφελός μας από αυτή την ιστορία;

br fun_atic είπε...

Όλη αυτή η ιστορία έχει να κάνει με τις δηλώσεις του προέδρου μας ότι στο παρελθόν ήταν Παναθηναϊκός. Αυτό οδηγεί συνειρμικά στο ότι χαίρεται με τις επιτυχίες του Π.Α.Ο ή ότι τον υποστηρίζει κιόλας, άρα θα δώσει το παιχνίδι στον Π.Α.Ο.
Η ανοησία ορισμένων τελικά είναι απύθμενη.

Jamie S. Poursas είπε...

Εγώ πάντως θα προτιμούσα Καρντόσο από Καστεγιόνε. Προφανώς και για οικονομικούς λόγους, αφού ο Καστεγιόνε έχει ρήτρα απόκτησης στον δανεισμό του + το συμβόλαιο, ενώ ο Καρντόσο μόνο τα χρήματα του συμβολαίου του.

Επίσης προτιμώ Καρντόσο - Νικολάου (Αναστασόπουλος) στο κέντρο.

Όσο για τον αγώνα με τις ΠΑΟ εγώ θα έπαιζα 4-4-2 (έλεος πια με 4-5-1 και 4-4-3 με μοναδικό παίκτη στην κορυφή!!!!).

Μπεθέρα
Γιόνσον-Τσότσαλιτς-Λάτκα (Σιόβας)-Τζαβέλας
Μανιάτης-Κούμο-Νικολάου-Κούκετς
Μπόσκο-Ριέρα

Τον Τσόνταλιτς "βεντούζα" μαν-το-μαν στον Τζιμπρίλ και τον Νικολάου στον Καραγκούνη.
Από δεξιά Μανιάτης και Γιόνσον να κάνουνε γιο-γιο την Λέτα και πίεση στον Σιμάο που δεν ξέρει μπάλα.

Ο Σπυρόπουλος έχει δικαίωμα να παίξει εναντίον μας?

br fun_atic είπε...

Να κάνω μια κουτή ερώτηση; Γιατί όχι 4-4-2 με Ριέρα και Μπουβάλ; Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι της πλάκας. Και οι δύο αυτοί είναι γρήγοροι + ότι δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τον Μπουβάλ όταν μπαίνει στο 75 και ο Μπόσκο που θα μπορούσε να του ανοίγει διαδρόμους έχει παραδώσει πνεύμα...

Jamie S. Poursas είπε...

Ο Μπόσκο ξέρει και κρατάει μπάλα, μπορεί να δώσει και καμιά πάσα της προκοπής και πιστεύω πως μας χρωστάει μια εμφάνιση ανάλογη της ποδοσφαιρικής του αξίας. Μπορεί να παίξει και με πλάτη στην άμυνα.

Ο Μπουβάλ είναι λίγο "κουτουράδας" (σημ.: τρέχει κουτουρού - χωρίς λόγο).

Αν βάλουμε δυο γρήγορους επιθετικούς απλά θα πετάμε την μπάλα μπροστά και θα τους ψοφήσουμε στο τρέξιμο. Άνευ ουσίας δηλαδή.

Επίσης δεν μπορώ να βλέπω άλλο τον Ριέρα πότε δεξιά και πότε αριστερά στα χαφ. Ούτε τον Μπόσκο στο κέντρο λες και είναι δεκάρι παλαιάς κοπής.
Να τους βάλει ο Οτσαλάν δίπλα-δίπλα, να εκμεταλευτούμε την τεχνική κατάρτιση του Μπόσκο και την ταχύτητα του Σίτο.

Με στόπερ τους Σαριέγκι και Καντέ (λογικά) που είναι πιο αργοί απ' τον θάνατο, ο Ριέρα θα κάνει πάρτυ. Θυμηθείτε το.

mark είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΗΚΑ