Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΥ - ΡΙ - Ε!!!


Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι σήμερα επήλθε κατ’ αρχάς συμφωνία με τον κ. Γιώργο Παράσχο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου για 1,5 χρόνο.
Ο κ. Παράσχος θα αναχωρήσει σήμερα για την ιδιαίτερη πατρίδα του και αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.
Ο κ. Παράσχος θα βρεθεί αύριο Πέμπτη στις 5 μ.μ. στο"Απήλιον" για μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

44 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δεν αποκλείεται να τα καταφέρει ο Παράσχος μέχρι το καλοκαίρι. Στόχος; Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Ναι αυτό μπορεί να το κάνει.

Η συγκεκριμένη κίνηση μου φαντάζει ως επιλογή απόγνωσης.Επιπλέον μου δίνει την εντύπωση ότι ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να διαθέσει ούτε ένα ευρώ πάνω από αυτά που έχει στο μυαλό του και επιπλέον ότι η σχέση μας με μάνατζερ της προκοπής είναι ανύπαρκτη.Το έχουμε δει και σε περιπτώσεις παικτών αλλά και προπονητών.

Ο Παράσχος δεν είναι κακός προπονητής. Απεναντίας. Είναι όμως προπονητής ειδικών αποστολών και πιθανότατα αυτό που μπορεί να μας εξασφαλίσει είναι την παραμονή στην κατηγορία.Δεν μου φτάνει. Θα έλεγα ότι είναι προσβλητικό και για τους παίκτες και για τον κόσμο να δηλώνουμε με τόσο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αν ήμουν Τσακίρης και ήθελα Έλληνα θα έπαιρνα τον Παπακώστα. Δεν είμαι...

Κύριε Τσακίρη, μετά την επιλογή Παράσχου, εξακολουθείτε να μπορείτε να πείτε δημόσια ότι ο Εβαλντ δεν μπορεί να μας βοηθήσει;

Πολύ φοβάμαι ότι ο Πανιώνιος γύρισε σήμερα στο σημείο που τον άφησε φεύγοντας ο Αχιλλέας Μπέος. Κρίμα στα όνειρα, κρίμα στις ελπίδες και κρίμα στα λεφτά που έχει δαπανήσει ο πρόεδρος.

Λέτσος είπε...

ELEOS........... tipota allo. diladi ti mas sigkinise kai ton dialeksame?? h poreia tou pas giannena? h h istoria tou me tous dekades titlous... eleos re paidia tha to skeftw gia diarkeias tou xronou.....

br fun_atic είπε...

Φαντάσου ότι πριν λίγο καιρό, με το που έβγαινε από τον πάγκο στο μεταξύ μας παιχνίδι του φωνάζαμε κάτσε κάτω ρε Οτσαλάν και τώρα τον έχουμε προπονητή.

Όταν έλεγε ο πρόεδρος ότι αυτή τη φορά θα διαλέξει ο ίδιος τον προπονητή αυτό εννοούσε;

antunix είπε...

Πάντως έχει την εντύπωση ότι θα είναι πιο αποδοτικός από το γάλλο...

antunix είπε...

Και άλλες φορές έχουμε βρίσει αντίπαλους παίκτες και προπονητές και μετά.... βρε καλώς τα παιδιά, τα δικά μας!!!

br fun_atic είπε...

Κοίτα, ο Γάλλος επειδή βαριόταν να παίζει πρέφα στο καφέ του χωριού του προπονούσε την τοπική ομάδα. Εννοείται ότι υπό αυτό το πρίσμα ο Παράσχος θα είναι πιο αποδοτικός.

Ήθελα να ήξερα πόσο θα ξενερώσουμε άλλο φέτος. Και όχι τίποτα άλλο, πήρα στο λαιμό μου και τον Ευτύχη που έσκασε 500 ευρώ για διαρκείας β' γύρου. Τώρα που πήραμε τον Παράσχο κατάλαβα τι εννοούσα με το το εισιτήριο β' "γυρου"...

antunix είπε...

Δείτε εδώ και τις πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή μας!

http://www.youtube.com/watch?v=mi8HVThHh14&feature=player_embedded#

Unknown είπε...

Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε να βρεθεί κατάλληλος. Τον είχα προτείνει εξάλλου από τις 26 Ιαν, μαζί με τον Κατσαβάκη. Ξέρει το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται γνωριμία με τους παίκτες και μπορεί σε πρώτη φάση να φέρει τα θετικά αποτελέσματα άμεσα. Ακόμα ρε παιδιά δεν τον είδαμε και αρχίσαμε την κριτική. Ο Γάλλος και ο Σουηδός θα μπορούσε να αποδόσει στο Περιστέρι ή στην Καβάλα άμεσα?

Katrinos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=5xw8GzUHZSM&feature=related

Griniaris είπε...

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3192549&id=112424380929

zamis αφιερωμένο,φιλάκια...

Αυτή είναι η γνώμη μου,τη μεταφέρω και στην "επίσημη" ανάρτηση.Χίλιες φορές ο Άκης...

ΥΓ.Τώρα εξηγούνται πολλά,ε br...

antunix είπε...

Και άλλο θετικό...
Θα παίζει ο Ανδριόλας!
Είναι δικό του παιδί!

Katrinos είπε...

@Palaiologos
Γιατί , στον αγώνα του Περιστερίου θα κάτσει στο πάγκο και εαν κάτσει θα έχει προλάβει να κάνει τίποτα?
επίσης γιατί ακριβώς δεν χρειάζεται γνωριμία με τους παίκτες?

Τουλάχιστον απο μέρους μου η γκρίνια και η κριτική δεν έχει να κάνει με το οποιοδήποτε προσδοκόμενο κακό αποτέλεσμα, αλλά στο ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν συνάδει με αυτό που νόμιζα ότι στοχεύαμε. Με αυτή τη κίνηση κατάλαβα πολλά.

zouri1 είπε...

θλιψη μονο θλιψη για αυτη την επιλογη.Νομιζω οτι δειχνει και τις σκεψεις της διοικισης.Δεν παμε για τιποτα,μονο να σωθουμε.

zamis είπε...

griniari φιλακια επισης

http://www.youtube.com/watch?v=B0lhNQ7fhRI

Βαγγέλης είπε...

Οποια επιλογή και να κάναμε θα είχε το δικό της ρίσκο. Η κίνηση αυτή απλά είναι ορθολογική. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Εκ του αποτελέσματος θα κρίνουμε.
Πάντως έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα όπως όλοι σας.
Δύσκολο να είσαι Πανιώνιος!

br fun_atic είπε...

Για να συνεννοηθούμε: Ο Παράσχος στο είδος του δεν είναι κακός. Απεναντίας. Όμως εννοείται ότι πήραμε τον Φερέρα γιά το κάτι παραπάνω. Στηρίξαμε τον Φερέρα γιά το κάτι παραπάνω. Αποδεχθεήκαμε με κρύα υποτίθεται καρδιά την παραίτηση Φερέρα γιατί εξακολουθούσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω. Δηλώσαμε ότι δεν θέλουμε τον Λίνεν γιατί δεν μπορεί να μας προσφέρει το κάτι παραπάνω. Και επιλέξαμε τον Παράσχο που μπορεί αποδεδειγμένα να μας προσφέρει το ελάχιστο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θέλω να πιστεύω ότι γι αυτό είναι όλοι προβληματισμένοι. Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα με τον Παράσχο, είναι δύσκολο όμως να αποδέχεσαι ότι η ομάδα τρένο προσπαθεί σε τρεις αγώνες να σώσει την κατηγορία και να κάνει ένα βήμα γιά το κύπελλο κόντρα σε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι πάνοπλη.΄

dimosthenis είπε...

Παγωμάρα! Η πρώτη αντίδραση. Ο διωγμενος από τα Γιάννενα ως αποτυχημένος εμφανίζεται ως σωτήρας.
αλλά πάλι ρωτώ. Αν παίρναμε προπονητή τον Αναστόπουλο μετά την ήττα από την Καβάλα, μια και ήταν στο γήπεδο, τι θα του σέρναμε; Αυτή τη στιγμή φαίνεται ως ο Μεσίας της Ηπείρου.
Γι αυτό κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα επόμενα τρία ματς με Ατρόμητο Καβάλα και Ηρακλή, αν δεν κάνω λάθος, θα κρίνουν και τους στόχους της ομάδας. Αν τα κερδίσουμε ο Παράσχος θα είναι προπονηταράς και ο Τσακίρης μάγκας, που πήρε μια δοκιμασμένη λύση. Πού να ψάχνεις τώρα Αγγλους Γάλους Πορτογάλους. Αν όχι μαύρο φίδι που μας έφαγε όλους μας. Ελπίζω να τα κερδίσουμε και ως τότε θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και τις επιλογές της. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πάντως, έχει χιούμορ ο πρόεδρος...
Και επίσης είναι όλο εκπλήξεις!
Πώς να πλήξεις;
Αφού έμαθα κι εγώ τα ευχάριστα, έβαλα ένα τσίπουρο να συνέλθω... και τα σκληρά τ' αφήνω για αργότερα...

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΡΕΕΕ!

vyruss είπε...

Προφανώς ο Πρόεδρος επηρεάστηκε τόσο πολύ από τα Παγκόσμια που άκουγε, που έφερε και στον πάγκο ταβερνιάρη για να γουστάρουμε!

br fun_atic είπε...

Αν είχες γνωρίσει τους ταβερνιάρηδες που συναναστρεφόμαστε δεν θα το έλεγες αυτό :)

amanAM είπε...

Παγωμάρα δεν λες τίποτα... Εγώ ήμουνα εκτός Αθηνών, και το άκουσα στο ράδιο, και πάγωσα. Αναρωτιόμουνα τι υποδοχή θα είχανε κάνει τα διάφορα μπλογκς, αλλά προφανώς μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα και τις ίδιες ανησυχίες.

Ας ελπίσουμε πως θα βγεί σε καλό. Κατ αρχάς, καλώς να ορίσει ο Παράσχος, κι αν τα καταφέρει, όλοι θα είμαστε χαρούμενοι.

Χρόνο προς πίστωση δεν έχουμε, γι αυτό ας βάλει νέφτι στον κώλο του, και να κάνει κάποιο θαύμα ο μεγαλοδύναμος, κι όλα να πάνε καλά.

Πάντως εάν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα από έναν ξενερουά Γάλλο, και τον Παράσχο, μάλλον θα επέλεγα Παράσχο. Ο ενάμισης χρόνος, ελπίζω να μην είναι δεσμευτικός, σε περίπτωση που σε 2-3 αγωνιστικές διαπιστώσουμε πως δεν τραβάει το πράγμα.

br fun_atic είπε...

Αν δεν τραβήξει για τρεις αγωνιστικές μπορει και να ειμαστε σε αλλη κατηγορια

amanAM είπε...

οπότε θεωρείς ίσως πως καλώς υπέγραψε για ενάμιση χρόνο, για να μας ανεβάσει πάλι στην πρώτη εθνική, σαν ειδική αποστολή?

br fun_atic είπε...

εννοειται

br fun_atic είπε...

Εκεί που θα τρελαθώ είναι αν ο Παράσχος ζητήσει να καλυφθεί η θέση του Αμυντικού χαφ/ Σέντερ μπακ από τον Μαϊστόροβιτς!!!

Πάντως τα παιδιά του Λίνεν τα είχε σε υπόληψη, δεν μπορώ να πω...

boko. είπε...

Ειναι ντροπή τη χρονιά που γιορτάζουμε τα 120 μας χρόνια να φέρνουμε στον πάγκο μας τον προπονητη που εχει εκφραστεί δημόσια με τα χειροτερα λόγια για τον Πανιώνιο, και μαλιστα οχι μονο σαν προπονητης της πρωην χαλκηδονας οπως καλα θυμάται ο
Μίλτος, αλλα και σε όλες τις ομάδες που βρεθηκε αργότερα.Πότε αμεσα και πότε έμμεσα.

Απογοήτευση...

http://panioniosinchios.blogspot.com/2010/02/o.html

br fun_atic είπε...

Μη στεναχωριέσαι γι αυτό. Τα γενέθλια είναι τον Σεπτέμβριο :)

Miltos@Chios είπε...

BOCO,ο καθε προπονητης ειναι επαγγελματιας και παντα στρογγυλευει τα πραγματα με τις δηλωσεις του.Ο συγκεκριμενος κυριος ομως ειχε μιλησει πολυ απαξιωτικα για τον Πανιωνιο και την υποσταση του σαν συλλογος.Δεν ξερω αν ειχε παιξει ρολο η αντιπαλοτητα του (η τα προσωπικα του) με τον Μπεο,αλλα εγω δεν μπορω να τον δεχθω με τιποτα σαν προπονητη μας.Εαν ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ,τοτε θα γινομουν βαζελογαυρος και οχι Πανιωνιος.Πρωτα και πανω απο ολα η αξιοπρεπεια μας.Ιδιαιτερα φετος που κλεινουμε τα 120 χρονια μας-οπως πολυ σωστα επισημαινεις.

boko. είπε...

Υπάρχει ελπίς λοιπόν... :)

Katrinos είπε...

Δηλαδή λέμε ότι οι επόμενες 3 πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις θα εξαρτηθούν απο το κο Παράσχο και εαν πάρουμε 6 βαθμούς απο Ατρόμητο και Ηρακλή και περάσουμε στους 4 του κυπέλου θα είναι μάγκας αυτός?

Sorry Mr Tsak , I don't (can't) buy it ....

Ίσα ίσα που μέχρι το επόμενο εντός να έχει μάθει που είναι η τουαλέτα. Θα ήθελα πολύ δε να μάθω τις περίεργες δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει εναντίον του Πανιωνίου.

cdu είπε...

Ο Πανιώνιος είναι σαν την Ελλάδα από το ανάποδο: μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς τη δόξα τραβά. Εμείς ξαποσταίνουμε πολύ και τραβάμε για τη δόξα λίγο.
Τουλάχιστον η επιλογή Παράσχου βλέπει με ρεαλισμό τη κατάσταση επιτέλους. Η συγκεκριμένη ομάδα πάει για υποβιβασμό. Αν δεν γλυτώσουμε, κάνουμε προγραμματισμό Β Εθνικής σαν τον Πανθρακα. Τελικά φαίνεται σε όλα τον ακολουθούμε κατα πόδας

br fun_atic είπε...

Εδώ υπάρχει ένα ολόκληρο επικοινωνιακό παιχνίδι. Ο κόσμος αντιδρούσε στην επιλογή Κωστένογλου. Που να διέρρεε από την αρχή σοβαρό ενδιαφέρον για τον Παράσχο. Μας παρουσίασαν μετά τον 35χρονο νταμπλούχο και τον 42 μέλλοντα προπονητή της Γουινέα, οπότε η πρόσληψη Παράσχου ήρθε κάπως πιο ομαλά.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρόεδρος αντιδρά ακόμη στην πρόσληψη Λεμονή...΄Θα ήθελα να ξέρω σε τι είναι χειρότερος από τον Παράσχο. Το ίδιο ισχύει και για τον Λίνεν βέβαια...

Η λίστα λοιπόν είχε πρώτο τον Στάρε, δεύτερο τον Ανζ και τρίτο τον Παράσχο; Πραγματικά εξακολουθώ να μη θέλω να μάθω τον δέκατο...

Κύριοι ας προσγειωθούμε. Ο υπερβατικός Πανιώνιος μας τελείωσε τη στιγμή που ο πρόεδρος δήλωσε ότι βγαίναμε στην Ευρώπη επειδή ήταν ανύπαρκτος ο ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά γίναμε αυτό που ήμασταν πάντα. Αυτό που όλοι μας ήθελαν. Τη συμπαθή δεύτερη ομάδα, την κάπου κάπου ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που ανά δεκαετία κατακτά το κύπελλο.

Είναι και επιβεβλημένο να πουλάμε έναν ή περισσότερους καλούς παίκτες για να συντηρούμαστε - δηλαδή και εδώ ότι κάναμε πάντα και η ζωή συνεχίζεται... Δεν γίνεται κουβέντα για το νέο γήπεδο, έφυγε και ο Ρεκόμπα. Πραγματικά το καλύτερο πράγμα στη χρονιά ήταν τα παγκόσμια. Μακράν!!!

br fun_atic είπε...

υπάρχουν και ένθερμοι υποστηρικτές του Παράσχου
http://www.youtube.com/watch?v=BROkprRual0

IWN1998 είπε...

Κρίμα...τώρα ο Άντζ θα πρέπει να πάει στη Γουϊνέα...Ελπίζω τουλάχιστον να του πληρώσαμε τα εισιτήρια για να 'ρθει γιατί δεν φαντάζομαι να πληρωνόταν καλά σαν Μίχος του Canal+ και σαν προπονητής της ΧΑΝ του χωριού του...

Ίσως με αυτό σαν σύγκριση να στέκεται η επιλογή Παράσχου. Μπορεί να δούμε τον Παράσχο της Χαλκηδόνας και όχι τον Παράσχο της Ξάνθης και του ΠΑΣ. Αν δούμε το δεύτερο δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα.

Όσο για τις δηλώσεις Παράσχου με Χαλκηδόνα για τον Πανιώνιο, απλά σα μέτρο σύγκρισης να θυμήσω τι μας έδειξε πέρυσι στη Ν. Σμύρνη ο Ριέρα σαν παίκτης του Πανθρακικού.
Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν...βέβαια άλλο να τα κάνουν ή να τα δηλώνουν οι παίκτες που έχουν το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και άλλο ο Οτσαλάν...

Προτείνω η μπουτίκ που πρόσφατα πέταξε τις σημαίες Ουρουγουάης, να προμηθευτεί άμεσα σημαίες του ελεύθερου Κουρδιστάν για τόνωση του πάγκου στους επόμενους αγώνες.

Άσχετα με τα παραπάνω και με τη διάψευση των όποιων ελπίδων προοπτικής, μπορεί αυτό που νοιώθουμε τώρα σαν διάψευση, να διαψευσθεί με τη σειρά του (και μακάρι). Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κο Παράσχο και μακάρι να στεφθεί και κυπελλούχος και σαν προπονητής. Ας δουλέψει σκληρά γι' αυτό και μεις πλάι του.

cdu είπε...

Να σου πώ κάτι; Ο Παράσχος δεν είναι αυτό που θα ήθελα γα τον Πανιώνιο ακόμη και σκεφτόμενος ρεαλιστικά (αν αφήσω τον ρεαλισμό στο πλάι, αυτό που ήθελα αρχίζει από Λ και τελειώνει σε «ίνεν»). Όμως η επιλογή Παράσχου έχει μια λογική που ας πούμε δεν μπόρεσα να δώ σε προηγούμενες επιλογές της διοίκησης, από το διώξιμο (;) του φερναντεζ μέχρι σήμερα.

Ron Barceló είπε...

Aσσσ'σσουμε...
Μην τρελένεστε, φέτος έχει τελικό με το λαγό με το συμπαθή ταβερνιάν κ τότε θα
φωνάζουμε όλοι μαζί:
Παράσχο θ'αφήσω μουστάκι..

Απλά πρωτοποριακό, όπως κ η κίνηση του Τσακ. Avant garde.-

Katrinos είπε...

@BR

Έτσι ακριβώς είναι , όπως τα περιγράφεις. Η πλάκα βέβαια είναι ότι εάν , λέω εαν βγούμε απο αυτή την αγωνιστική κοιλιά (λέω εαν ) και έχουμε και λίγη τύχη μπορεί μέσα σε δέκα μέρες να αλλάξουν όλα. Εαν δε, καταφέρει η ομάδα να πάει τελικό βγαίνει και Ευρώπη (και δεν βγαίνει ο πέμπτος των play off).

Σε περίπτωση λοιπόν που τα παραπάνω υλοποιηθούν , ποιοί είναι ακριβώς οι στόχοι αλλά και η θέση της ομάδας?

Θα ήθελα πολύ στο τέλος της σεζόν ο Τσακ να μας ξαναπαρουσιάσει ένα ρεαλιστικό πλάνο για το μέλλον της ομάδας για να ξέρουμε και εμείς οι οπαδοί τι να περιμένουμε και να μην αιφνιδιαζόμαστε με κινήσεις τύπου Παράσχου.Διότι άλλα περιμέναμε και άλλα μας ήρθαν (κατακούτελα)

τρελοπανιωνιος είπε...

εκανε πραγματικα μια κινηση με μεγαλο ρισκο ο Τσακιρης, ο θεος να βαλει το χερι του... το μονο που μπορουμε να ελπιζουμε ειναι να μας κατσει και να παρουμε τις νικες που θελουμε, ομως ειναι τρομερα παραξενη επιλογη !!

cdu είπε...

Καρφωμένος σε αεροδρόμιο συνεχίζω:
Νομίζω ότι αυτό που μας ενοχλεί στο Παράσχο είναι η οτσαλανική κορμοστασιά και φάτσα που προσβάλει τις δυτικότροπες αισθητικές αναφορές αλλά και προσδοκίες μας. Ενώ εκείνο το απλανές βλέμμα του Φερέρα είχε κάτι από τοπίο του Αγγελόπυλου ή πρωτοποριακό γαλλικό κινηματογράφο. Σε έκανε ρε παιδί μου να νοιώθεις Ευρωπαίος. Ενώ ο Παρασχος; Μόνο «πιάσε τρία με τζατζίκι» σου έρχεται να σκεφτείς.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Φίλε τρελοπανιώνιε δεν είναι και τόσο παράξενη η επιλογή, άλλο αν δεν μας πολυαρέσει. Ο Τσακίρης ήθελε κάποιον με επίγνωση του ελληνικού πρωταθλήματος ώστε αν μη τι άλλο να σιγουρέψει τα ελάχιστα.

Τώρα βέβαια οι τελευταίες δουλειές Παράσχου δεν πήγαν καλά και δεν στέριωνε σε πάγκο, οπότε δεν ξέρω αν τα εχέγγυα που παρέχει έστω και γι' αυτά τα ελάχιστα, επαρκούν.
Ας δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους,

Άκουσα την είδηση για τον Παράσχο και νόμιζα πως ήταν πλάκα. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο και ελπίζω να παει καλά, γιατί υποβιβασμός στα 120 χρόνια ΔΕΝ αντέχεται. Απλά, σκέφτηκα πως θα κάθεται εκεί που καθόταν ο Γερμανός και, κάπως αυθόρμητα, μου ήλθε στο μυαλό μιά παροιμία που έλεγε ο πατέρας μου: «εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια» ....

Νομίζω πως ο αξιαγάπητος κ. Τσακίρης χαίρει σταλινικού τύπου ασυλίας στα blogs. Τι να πώ; Απλα νομίζω πως – όπως και στο παραμύθι, ο βασιλιάς ΕΙΝΑΙ γυμνός. Εκεί, το φώναξε ένα παιδί.

Βr fun, δε ρωτάς το Γιάννη σου πώς βλέπει τα ρούχα του Προέδρου μας; Ο δικός μου μου είπε ....

zamis είπε...

Φιλε Costa,θυμαμαι οταν στην αρχη αυτου εδω του μπλογκ μοιραζομασταν τη στεναχωρια μας και την απορια μας για την αποπομπη Λινεν και για το που οδηγουνται τα πραγματα.
Back to the dark λοιπον και με τη βουλα.

υ.γ.1 ως φιλαθλος του Πανιωνιου,ευχαριστω τον κ.Τσακιρη για το Απηλιον.

υ.γ.2 καλημερα,καληνυχτα και καλα τσικνισματα.

amanAM είπε...

Ρε μπας και πήρε τον Παράσχο ο Τσακίρης, γιατί θυμάται την 4σάρα που έριξε τότε ο ΟΦΗ στον Βάζελο?

Θα σκέφτηκε ο πρόεδρος: Έχουμε 24 βαθμούς, και 3 με τον Βάλελο=27, αν τα καταφέρει και πάρει άλλους 3 με τον Πάνθρακα (αδελφό σωμματείο είμαστε, τον ξεφορτώσαμε από Φερέρα, από Μπουβάλα, από Ριέρα, ο καλύτερος πελάτης είμαστε, θα μας τους δώσει τους βαθμούς...), φτάσαμε 30. 2-3 ακόμα θα χρειαστούμε, ένα χι εντός με τον Ηρακλή, ένα χι με την Λάρισα, νάτη η σωτηρία!!!

Το κλειδί είναι η νίκη με τον Βάζελο.

amanAM είπε...

Δεν έχει ασυλία ο πρόεδρος στα μπλογκς. Τουλάχιστον όχι στα "δικά μας"... Ασυλία έχει εκεί, που έβρισκε ασυλία και ο Φερέρα, κι εκεί που θα βρει ασυλία ο Παράσχος.

Μακάρι να δικαιωθεί ο πρόεδρος για την επιλογή Παράσχου, όπως όλοι ελπίζαμε να δικαιωθεί για την επιλογή και την επιμονή στον Φερέρα, αλλά άλλα έβλεπαν τα μάτια μας, και κάποιοι κατηγορηθήκαμε που μιλούσαμε γι αυτό.

Τώρα, για τον Παράσχο, πολύ σύντομα θα ξέρουμε... Εγώ πάντως, αυτήν την Κυριακή θα πάω την εκδρομή που δεν πήγα την προηγούμενη, και δεν θα δω το ματς ούτε από την τηλεόραση...