Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Χορός Παλαίμαχων Πανιωνίου

Η Πρόσκληση για τον ετήσιο χορό των παλαιμάχων στο κέντρο διασκέδασης «Καρδιοφτερουγίσματα» ήταν πράγματι δελεαστική. Δεν δίνεται καθημερινά η ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε μεγάλες δόξες του Πανιωνίου και κατ’ επέκταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν κανονίσαμε με τους καλούς φίλους: ΑΜΑΝΑΜ μετά της Υψηλοτάτης συζύγου του, Griniaris μετά της κας Griniaris και Antun σε σόλο καριέρα (keep walking για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου) να βρεθούμε στον χορό. Εννοείται ότι αμέσως κάναμε γαλαρία και η διασκέδαση άρχισε.

Ο χορός είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και το κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Το πρόγραμμα γνήσια λαϊκό, λόγος που οδήγησε πολλούς από τους παλαίμαχους στην πίστα. Την παράσταση όμως έκλεψε το ζαϊμπέκικο του Βαγγέλη Βλάχου. Η Π.Α.Ε εκπροσωπήθηκε από τον Α’ Αντιπρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παύλο Κορκίδη.

Στο τέλος όλοι φύγαμε με το δωράκι μας, καθώς είχαν συγκεντρωθεί πολλά δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά. Ήταν πραγματικά ιδιαίτερη η τιμή μας που οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου μας ευχαρίστησαν για την διαφήμιση της εκδήλωσης.

Ο Σύνδεσμος των παλαιμάχων δείχνει ιδιαίτερα δυναμικός. Μετά την επιτυχή διοργάνωση του χορού, ετοιμάζουν, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 120 χρόνια του Πανιωνίου, εκδρομή στη Σμύρνη και πιθανότατα φιλικό αγώνα με τοπική ομάδα ενώ θα έχουμε την σπάνια τύχη να απολαύσουμε τους παλαίμαχους της ομάδας μας σε φιλικό με την ομάδα παλαιμάχων της Μπαρτσελόνα. Εντυπωσιακό!!!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Δημήτρη Χριστοδούλου για την μεγάλη χαρά που μας έδωσε καλώντας μας στον χορό και να συγχαρώ τόσο τον ίδιο όσο και το υπόλοιπο προεδρείο για την αξέχαστη βραδιά.

27 σχόλια:

amanAM είπε...

Πράγματι ήταν πολύ ωραίο το να βρίσκεσαι ανάμεσα στην ιστορία του Πανιωνίου.

Αυτό το παιχνίδι με την Μπατσελόνα, το περιμένω πως και τι.

Costix είπε...

Πολυ λυπαμαι που εχασα το event, αλλα με φαγανε οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις. Φυσικα μιλωντας για Λεμπεση, πιστευω οτι εννοουμε τον ρεμπετη. Χαιρωμαι που περασατε καλα.

Ιωνα, Costas, brfu, Στρατηγε μου (παρουσιαστε, αρμ !!!) ολοι εμεις που γιναμε Πανιωνιοι γνωριζουμε ΠΟΛΥ καλα οτι ζουμε για πολλες πικρες και λιγες ευχαριστες αλλα αξεχαστα υπεροχες στιγμες, καθε φορα που ο Δαυιδ καταφερνει να κατατροπωσει τον Γολιαθ.
Αν και ειναι χιλιοειπωμενα αυτα,
η επιλογη της ομαδας του καθενος συμβαδιζει με τον τροπο ζωης του και την κοσμοθεωρια του.
Αλλοιως θα επιλεγαμε μια απο τις ομαδες το ποκ, για να γευομαστε πιο συχνα την ''καλπικη'' γευση της νικης.
Πιστευω οτι καποιοι παρεξηγησαν αυτα που εγραψα η δεν τα διαβασαν προσεκτικα, παρασυρμενοι απο την γνωστη αδυναμια που εχω στον Τσακ, που το θεωρω φιλο μου και εξαιρετικο ανθρωπο αλλα και εναν απο τους καλυτερους προεδρους, που περασαν απο τον Πανιωνιο.
Φυσικα και εχει κανει τρομερα λαθη ο Τσακ. Ε, και λοιπον ??? Ποιος δεν κανει λαθη ??? Αν ειχε την τυχη του πρωταρη στην αρχη με τον Λινεν και αν επεσε Παγκοσμια οικονομικη κριση, δεν φταει αυτος.
Εξ αλλου, ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω !!!
Ομως, θεωρω οτι ειναι αδιανοητο ΑΥΤΗ την χρονικη στιγμη, την συγκεκριμενη, που η ομαδα θελει απολυτη ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση, γιατι ολοι ομολογουμε οτι τα πραγματα ειναι πολυ ΔΥΣΚΟΛΑ, να υπαρχουν παραπονα, γκρινια και μιζερια απο τους φιλαθλους.
Το αντιθετο μαλιστα, πιστευω ΜΟΝΟ με θετικη ενεργεια και στηριξη απο ολους μας, θα ξεπερασουμε αυτον τον σκοπελο.
Οποιος διαφωνει, ας μας εξηγησει το γιατι και με τεκμηριωμενα επιχειρηματα. ΤΕΛΟΣ.
Τωρα ειναι ωρα για εργα ΜΟΝΟ και οχι για πολλα λογια.
Απολογισμος τον Μαιο.
Πανιωνιους χαιρετισμους σε ολους, και οσοι δεν δειτε το ματσακι στο Περιστερι, ειστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ (αλλα σας συγχωρω) !!!

Costix είπε...

Και επειδη πιστευω οτι το χιουμορ ειναι μεγαλος συμμαχος στις δυσκολες στιγμες, να συγχαρω και επισημως τον καλο μου φιλο brfun για τις υπεροχες παρασχοπανιωνιες φωτογραφιες-μονταζ !!

br fun_atic είπε...

@CostisT
Δεν ήταν κριτική καλέ μου Κωστή, αλλά μεγάλη απογοήτευση.Κι αν εκτιμούμε τον Τσακίρη, το κάνουμε γιατί είχαμε πιστέψει και ασφαλώς μας είχε αποδείξει ότι τις μεγάλες απογοητεύσεις θα τις άφηνε η ομάδα πίσω της.

Ναι ήταν τυχερός με τον Λίνεν, αλλά δεν θέλει φιλοσοφία ότι τα τελευταία χρόνια έχει ξενερώσει και δυστυχώς αυτό φαίνεται.

Ναι, εδώ που φτάσαμε ο Παράσχος είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Ναι, πιστεύω ότι θα τα πάει καλά. Άλλωστε με νίκη στο Περιστέρι η ομάδα ανεβαίνει αυτόματα πολλές θέσεις.

Σου ξαναλέω ότι το πρόβλημά μου δεν είναι ο Παράσχος αλλά το γιατί φτάσαμε ως εδώ, ενώ ξεκινήσαμε με άλλα όνειρα και στόχους. Όταν λοιπόν αναρωτηθείς αυτό το πράγμα είναι αδύνατον να μην εντοπίσεις τα λάθη του προέδρου.

Ποια θα ήταν η θέση του μπλογκ όταν βλέπω την ομάδα ενδέκατη και προγραμματισμό για την εξασφάλιση σωτηρίας; Να μη μιλήσω και να περιμένω να κάνω απολογισμό το καλοκαίρι; Αυτό πιθανότατα μπορεί να το κάνει ένα μέλος του Δ.Σ. Όχι ένα ανεξάρτητο μπλογκ. Γιατί; Γιατί ο περισσότερος κόσμος έτσι αισθάνεται. Και τα μπλογκ υπάρχουν πρωταρχικά για να δίνουν βήμα λόγου στον απλό κόσμο.

Πριν μιλήσουμε γιο οικονομική κρίση ας βρούμε πιο σημαντικούς παράγοντες που οδήγησαν στην κατάστασή μας.

Costix είπε...

Oλοι ειμαστε απογοητευμενοι, και πρωτος ο ιδιος ο Τσακ.

Μηπως ομως αυτη ειναι λαθος σταση και ειναι καλυτερο να δειξουμε λιγο αισιοδοξια, να αφησουμε τις πολλες μουρμουρες (οχι τα ψαρια, αλλα τις πραγματικες), μπας και πανηγυρισουμε αυριο κανενα διπλακι (οχι πως το Χ θα μας μαρανει).

Εξαλλου, η απογοητευση ειναι για τους loosers !!!

Και η πολλη μιζερια kai απογοητευση ΜΟΝΟ αρνητικη ενεργεια φερνει.

Για let's cheer up !!!

ΓΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ, ΠΑΡΑΣΧΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !!

Griniaris είπε...

Κρίμα Κωστή έχασες,περάσαμε πολύ ωραία.Αυτό βέβαια ήταν σίγουρο με τέτοια παρέα.Εννοείται ότι μιλάμε για τον ρεμπέτη Λέμπέση...

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις,έχω να πω...
"Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,είμαι Πανιώνιος"

Costix είπε...

Griniaris, στο ειπα αγορι μου οτι εισαι Θεος ??? Φιλακια.

zamis είπε...

Ζωγραφισες griniari!
Δεν εχω τιποτα αλλο να πω μετα απ'αυτο!!!

Griniaris είπε...

Κωστή μου και zamis μου φιλάκια.Κανονίστε,το Σάββατο έχει παγκόσμιο.Τίτλος:

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ "ΙΝΤΕΡΝΙΣΤΑΣ".ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ".

ΥΓ.Την πίτα ρεεεε...

Costix είπε...

Εγω ανετα παγκοσμιαζομαι το αλλο Σαββατο, πριν απο το παιχνιδι με τις γριες. brfun, ανελαβε οργανωση. καμμια καλη ιδεα για κουτουκι ???

υ.γ.1 εννοειται και πιτα !!!!

υ.γ.2 δυο παγκοσμια το μηνα,
για να διωξουμε τη γκινια.

(σε εσκισα λευτερακη !!)

Costix είπε...

Ωχ, δεν πηρε Τζαβελα στην αποστολη. Και τωρα τι κανουμε αριστερα ??? Η λυση Μπαρονι με κανει και ανατριχιαζω, αλλα δεν βλεπω και τιποτε αλλο (Κοντοες ??? δεν την εχει τη θεση). Θα βαλει τουλαχιστον Κουκετς απο την αρχη ???

Costix είπε...

Griniaris, αποφασισα.
Συστημα 4-4-2.
Δωσε στον Οτσαλαν το εξης χαρτακι
Ανδριολας
Γιονσον-Λατκα-Τσοτσα-Μπαρονι
Λολο-Κουμο-Νικολαου-Κουκετς
Ριερα-Μπαλαμπαν

υ.γ.
η επιταγουλα ερχεται με ειδικο courrier.

Griniaris είπε...

Αν και έχω μία ένσταση ως προς τον Μπαρόνι,ποιός είμαι να αμφισβητήσω τη διοίκηση;

Έχω ένα φόβο ότι πάλι τον Όμο θα δούμε σέντερ μπακ...Κρίμα γιατί φαίνεται ότι σαν αμυντικό χαφ μπορεί να βοηθήσει αρκετά...

Griniaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Griniaris είπε...

Υπάρχει στο ματς του μπάσκετ με την ΑΕΚ στις άδειες εξέδρες του Ελληνικού ένα τεράστιο απαράδεκτο πανό που λέει:το κόκκινο στη φανελίτσα σας τι σημαίνει ρε μ....ια, ρουφιάνοι της προσφυγιάς ντροπή της Σμύρνης ομαδίτσα της γειτονιάς φουκαράδες αιώνιοι.

Συγχαρητήρια στα παιδάκια με τα σεξουαλικά προβλήματα.Πήραν εκδίκηση...

br fun_atic είπε...

Ο Παράσχος βέβαια συνηθίζει να παίζει 4-3-3, οπότε ετοίμασε άλλο χαρτάκι...

Ron Barceló είπε...

Έχετε πάρει γραμμή για την απόλυτη ξεφτίλα στο μπάσκετ από την τελειωμένη ΑΕΚ?!
Δεν υπάρχουν αυτά..

Ron Barceló είπε...

89-56 έλεος ρε! Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό..

Ron Barceló είπε...

Αναφορικά με το πανό, τι να πω..Αποδείξανε για άλλη μια φορά τον κομπλεξισμό τους για την σιχαμένη ιστορία τους. Είστε όλοι Πανιώνιοι ρε κίτρινα κοτόπουλα!

τρελοπανιωνιος είπε...

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ... ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΙΑ... ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ....

cdu είπε...

Πάνω από Πανιώνιοι νομίζω ότι είμαστε φίλαθλοι. Σαν τέτοιος λοιπόν δεν μπορώ παρά να πώ μπράβο στους παίκτες της αεκ, με πόνο βέβαια. Με τις χειρότερες συνθήκες έπαιξαν για την αξιοπρέπεια τους που τσαλακώθηκε στον πρώτο γύρο. Νομίζω ότι κάθε φίλαθλος πρέπει να χειροκροτά αυτό ακριβώς τον τσαμπουκά και φιλότιμο. Αυτό περίμενα μέχρι σήμερα να δώ στο ποδόσφαιρο από τους δικούς μας, έστω και με τον πραλίνα στον πάγκο αλλά δυστυχώς. Τώρα για τους παίκτες μας στο μπάσκετ, τι να πώ; Τα είπε ο Μάκης.
ΥΓ: Τα πανώ και οι ανακοινώσεις είναι για τα μπάζα. Να μην γίνονται άλλοθι για να κρύβουμε τα χάλια μας.

Costix είπε...

Το ξερω οτι αυτος παιζει 4-3-3, αλλα εγω αποφασιζω. Φιλακια.

Costix είπε...

Jon, φοβερη ιδεα για marketing. Ειδικα τωρα που ειναι και Αποκριες.
ερουκες με γκριζο μαλλι και μουστακια Paraschos style για τους φιλαθλους, τα οποια να πωλουνται μπροστα στην εκαστοτε θυρα.

Γαμω τα λεφτα θα μαζεψουμε και θα μοιαζουμε ολοι με τον Παρασχο, αρα τι πιο μεγαλη στηριξη.

5,000 περουκες με 20 ευρω (σετακι μαζι με το μουστακι). Σε μια μερα μια κατοσταρα, την ημερα του αγωνα με τις γριες. Θα καει το πελεκουδι !!!

Katrinos είπε...

Costi you are a cash generator bro!!!!

By the way είδατε το πανό που έβγαλαν
αυτά τα ξεφτιλισμένα κοτόπουλα; Αναρωτιέμαι πως
σε αγώνα χωρίς φιλάθλους βρίσκονται άνθρωποι(;) να κάνουν και να ανέχονται τέτοια πράγματα.
Κακώς οι δικοί μας δέχτηκαν να παίξουν, έπρεπε να φύγουν από το γήπεδο( θα γλυτώναμε και τη ξεφτίλα)

Costix είπε...

Jon, are you keeeding me ???

Εδω πουλαμε βαπορια, η μπαλα θα μας μαρανει ???

antunix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
antunix είπε...

Χάσατε όσοι δεν ήρθατε...