Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Ένα μήνυμα με 11 παραλήπτες


Πριν από λίγα χρόνια, ο Πανιώνιος παίζοντας για την ιστορία του, την αξιοπρέπειά του, τη διαφάνεια του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και τους στόχους του είχε κερδίσει τον Ατρόμητο, οδηγώντας τον στη δεύτερη κατηγορία. Όχι όπως έστελναν εμάς. Τίμια.

Από τότε δημιουργήθηκε από την πλευρά του Ατρόμητου μια τρομακτική αντιπαλότητα. Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο. Κατά τη λογική των Περιστεριωτών, έπρεπε ο Πανιώνιος να στήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, να βγει εκτός στόχων και να οδηγήσει στη δεύτερη κατηγορία τον Εργοτέλη, ο οποίος σε κάθε περίπτωση ήταν πολύ πιο αξιόλογη ομάδα από τον Ατρόμητο;

Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να αντιμετωπίσουμε ξανά τον Ατρόμητο σε ένα παρόμοιο παιχνίδι. Η διαφορά είναι ότι και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Ο χαμένος κυριολεκτικά βυθίζεται. Μπορεί ο κος Σπανός να μην τρέφει όπως δηλώνει καμία αντιπαλότητα για την ομάδα μας, επιφυλάσσει όμως το δικαίωμα αυτό για λογαριασμό των οπαδών της ομάδας του. Και για να αποδείξει τα λεγόμενά του αλλά και για να επιτρέψει και στον τελευταίο κάφρο να χλευάσει την ομάδα μας, έβαλε γενική είσοδο 10 ευρώ.

Προς τους παίκτες του Πανιωνίου:

Θα μπορούσα να σας πω πολλά. Κρατήστε μόνο ένα. Είστε πολύ καλύτεροι παίκτες από τους Περιστεριώτες. Έχετε πολύ καλύτερη ομάδα. Αγωνίζεστε σε έναν πραγματικά ιστορικό σύλλογο. Είστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Ρίξτε τους τρία γκολ, μια κατηγορία και θα σας περιμένουμε για να σας αποθεώσουμε στο επόμενο εντός έδρας.

Με τη νίκη!!!

υ.γ

Την Α.Ε.Κ θα την κανονίσουμε έτσι όπως της πρέπει και με τον τρόπο που καταλαβαίνει


112 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Έχω μια πολύ έντονη διαίσθηση ότι αν χρησιμοποιηθεί ο Φανούρης θα σκοράρει.

Katrinos είπε...

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ δεν προφύλαξαν την αξιοπρέπεια και την ιστορία του Πανιωνίου σε έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα. Θα αναφέρω και πάλι ότι εκτός απο τους παίκτες οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ, ΔΕΝ προστάτευσαν το σύλογο , έπρεπε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να κατέβει το πανό , για να ξεκινήσει ο αγώνας. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, δεν το έκαναν (ήταν κανένας εκεί άραγες?)
Anyway το πανό ήταν χαζό, τίποτα πρωτότυπο και για όσους δεν ξέρουν το background της ιστορίας , η ερώτηση για το χρώμα στις φανέλες βγαίνει απο μία φοβερά αρρωστημένη αντίληψη που τρέφει η ψευτοπροσφυγοπροπαγάνδα ότι το κόκκινο χρώμα στη φανέλα του Πανιωνίου προέρχεται απο το ότι οι ιδρυτές της ομάδας το χρησιμοποίησαν για να τα έχουν καλά με τους Τούρκους!!!!
Σε λίγο θα μας πούν ότι κατα τη διάρκεια της καταστροφής της Σμύρνης τη σκαπούλαραν όσοι φορούσαν φανέλες του Πανιωνίου.
Αλλά πικραμένοι είναι (γενικά απο τη ζωή) δεν είναι να τους δίνεις και πολύ σημασία γιατί το παίρνουν και πάνω τους...


Για τους αγαπητούς και αξιότιμους παίκτες του ποδοσφαίρου, ελπίζω και αναμένω ως μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να κρατήσουν τη σημαία ,αλλά και την υπερηφάνια μας ΨΗΛΑ. Τίποτα λιγότερο απο νίκη και προσωπικά θα ήλπιζα με ηχηρή εμφάνιση (ας έρθει και με στραβοκεφαλιά του Όμο βρε αδερφέ...) γιατί έχει καλλιεργηθεί πολύ περίεργο κλίμα , έχουν βγάλει πολύ μεγάλη γλώσσα και πρέπει να μπούν τα πράγματα στη θέση τους.

Κύριοι (ποδοσφαιριστές) ιδού η Ρόδος και εν προκειμένω ιδού το Περιστέρι.

IWN1998 είπε...

Αν βάλουμε κάτω τα πράγματα, η αντίδραση των οπαδών του Ατρομήτου δεν είναι ιδιαίτερα παράλογη. Και μεις για χρόνια και ακόμα και τώρα, θεωρούμε τη Λάρισα δήμιο μας όταν το 91 χωρίς κανένα ιδιαίτερο συμφέρον μας διέλυσε και σε συνδυασμό με τη συμπαιγνία Αθηναϊκού και Ξάνθης μας έριξε στη Β' Εθνική. Βέβαια στην περίπτωσή μας με Ατρόμητο, όποιος θυμάται καλά και δεν θέλει απλά να φανατίζεται, ο Πανιώνιος είχε κίνητρο να νικήσει γιατί έτσι προκρινόταν στα play-off παίρνοντας την 5η θέση και είχε ελπίδες για ΟΥΕΦΑ (βγήκε τελικά Ιντερτότο με όλες τις βλαπτικές από τότε επιπτώσεις).

Τώρα αν θέλει ο πονηρός κος Σπανός να εκμεταλλευτεί τις παρελθόν για να βοηθήσει το παρόν, εμείς δεν θα πρέπει να πέσουμε στη λακούβα του φανατισμού.
Και διαφωνώ ότι είναι ματς υποβιβασμού και σωτηρίας το συγκεκριμένο. Είναι σημαντικότατος αγώνας που θα πρέπει να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα αλλά αν πάμε με τη λογική "νίκη ή θάνατος" θα παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο, σε ένα εις βάρος μας φανατισμένο περιβάλλον και με όχι καθαρό μυαλό.

Ήδη αν πάρουμε τα δεδομένα που υπάρχουν, η ομάδα έχει πολλά μείον στον ανασταλτικό της τομέα (Μανιάτης, Τζαβέλας, Καστελιόνε) και έχει κυριολεκτικά δυο άγνωστους Χ, Τσότσαλιτς (αν παίξει) και Γιόνσον για τους οποίους κανείς δεν μπορεί να πει τι μπορούν να κάνουν.

Το ζήτημα είναι όσοι παίξουν να παίξουν χωρίς άγχος και να εφαρμόσουν επακριβώς αυτά που θα τους έχει πει ο προπονητής τους. Όχι βλεμμα στις κερκίδες, όχι νεύρα, προσήλωση και ψυχραιμία.

Δεν είναι το μόνο κρίσιμο ματς από δω και μπρος. Όπως φθάσαμε όλα είναι κρίσιμα και όλα χρειάζονται το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Οι διαφορές των ομάδων φέτος είναι μικρές και τα πάντα κρίνονται στο μικρότερο λάθος, στην ελαχιστότατη ολιγωρία.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ας έχουμε λίγο και την τύχη του Α' γύρου.

Για το δε κο Σπανό και τους φίλους του Ατρομήτου, αυτοί θα κάνουν τη δουλειά τους και κοιτάνε την ομάδα τους και καλά κάνουν. Ας πουν ότι θέλουν και ας βάλουν και ελεύθερη είσοδο. Ας αποδείξουν επιτέλους οι ποδοσφαιριστές μας ότι είναι επαγγελματίες όχι μόνο στις πληρωμές αλλά και στη νοοτροπία και οι επαγγελματίες δεν επηρεάζονται από κάτι τέτοια και μπορεί μεν να μην παίζουν πια τόσο πολύ για φανέλες αλλά παίζουν τουλάχιστον για την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

IWN1998 είπε...

Jon, η ενδυμασία του Πανιωνίου στη Σμύρνη κατά μια εκδοχή στηρίζονταν στη λεγόμενη ελληνοθωμανική σημαία που είχαν τα ελληνικά πληρώματα του οθωμανικού στόλου.
Το ότι διατηρήθηκε το χρώμα αυτό στην Ελλάδα μετά το 22, ήταν λόγω του συμβολισμού που είχε για το αίμα των αθώων θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ οι ανιστόρητοι ανεγκέφαλοι του γνωστού ανεπάγγελτου να λοιδωρούν έτσι την ομάδα που είχε επίτιμο πρόεδρο τον ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Χρυσόστομο. Αλλά τι μπορεί να ξέρουν καποιοί τέτοιοι...Ότι και να λέμε παραπάνω, αξία τους δίνουμε.

Katrinos είπε...

IWN,
Η χρονιά που έπεσε ο Ατρόμητος δεν ήταν η χρονιά που μέσω Play off βγήκαμε UEFA? Είχα την εντύπωση ότι την επόμενη πήγαμε στο Intertoto.

Για τις κινήσεις Σπανού και Ατρόμητο , σαφώς ο καθένας μπορεί να μάχεται για το συμφέρον της ομάδας του με όποιο τρόπο κρίνει αυτός. Είναι δεδομένο δε ότι είναι καλή ομάδα με σωστό στήσιμο και ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος (άλλωστε όπως ανέφερες έχουμε και απουσίες).
Αλλά έχω απαίτηση , με την εμφάνιση τους να με κάνουν υπερήφανο που είμαι Πανιώνιος (ότι δεν έκανε η ομάδα μπάσκετ) και ως επαγγελματίες να τιμήσουν το ψωμί (ή το παντεσπάνι) που τρώνε απο την ομάδα, τίποτα περισσότερο -τίποτα λίγότερο.

Costix είπε...

αγαπημενα παιδια μας της μεγαλης και ιστορικης ομαδας του Πανιωνιου.

ειμαι σιγουρος οτι πλεον εχετε καταλαβει για ποια ιστορικη φανελα παιζετε (εστω και αν πληρωνεστε).

σταθειτε πλεον αξιοι της πολυ βαριας φανελας που φορατε, και δωστς οτι μπορειτε παραπανω.

εμεις σας πιστευουμε, εσεις ???

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Παιδιά, διάβασα τη συνέντευξη Παράσχου στον Πανιώνιο Κόσμο και ενθουσιάστηκα. Μιλάμε για μεγαλείο! Ο άνθρωπος έχει πλήρη επίγνωση, πλήρη εικόνα τής κατάστασης τού Πανιωνίου (έχει δεί και ΟΛΑ τα παιχνίδια ως τώρα), πιστεύει πως με το υλικό που υπάρχει η ομάδα είναι για πολύ ψηλότερα, αλλά και το κυριώτερο: Φαίνεται να έχει ΟΡΑΜΑ και σχέδιο. Τόνισε επίσης πως με τη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο τής ομάδας και επενδύοντας σε ταλαντούχα νέα παιδιά, είναι θέμα χρόνου ο Πανιώνιος να αρχίσει να βγάζει πάλι δικά του παιδιά!
Γενικά, στη συνέντευξη αυτή ήταν ολοφάνερος ο σεβασμός του για τον Πανιώνιο και η αισιοδοξία του για το μέλλον, αλλά με λόγια και επιχειρήματα ουσιαστικά και όχι τις συνηθισμένες αβροφροσύνες που ακούμε σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Επίσης, αυτό που μού άρεσε πολύ, ήταν πως θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και πως σε λίγο καιρό η ομάδα θα παρουσιάζει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο!
Ειλικρινά, το μόνο (και βέβαια ουσιαστικό) που μένει, είναι να "δέσει" με τους παίκτες, να τους εμπνεύσει, και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΟΤΣΑΛΑΝ!

Βαγγέλης είπε...

Το πανό να το κρεμάτε σε κάθε αγώνα για να ξεχνάτε τα προβλήματα σας. Ειναι αγχολυτικό.

Ανώνυμος είπε...

@Ακραιφνής Πανιώνιος

Θα ήθελα να συμμεριστώ την αισιοδοξία σου, αλλά δεν βλέπω πώς. Αν θέλεις, βρες τις συνεντεύξεις του προηγούμενου προπονητή (και του κ. Λεμονή ...) και όσων παικτών έρχονται ως μεταγραφή. Τα ίδια λένε. Και μόλις έλθουν τα δύσκολα ...

@Bαγγέλης

Tην αυτοικανοποίηση πολλοί ηγάπησαν. Τον αυτοικανοποιούμενο ουδείς ... Λάθος blog διάλεξες να πεις τις παπαριές σου ...

τρελοπανιωνιος είπε...

οπως τοτε ετσι και τωρα παμε για την νικη... Γερα ρε Πανιωναρα

Katrinos είπε...

@Βαγγέλης
Προβλήματα όπως απουσία διοίκησης, παύση πληρωμών,χρεωκοπία,ανύπαρκτο γήπεδο , προπονητικό γ' κατηγορίας, χρόνια ανομβρία τίτλων, φίλαθλοι στα όρια της μαζικής υστερίας, διαστρεβλωμένη ιστορική ταυτότητα ?

Βαγγέλης είπε...

Jon αυτά ακριβώς εννοώ!

Costa ειρωνικό ήταν...αν το κατάλαβες.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη Βαγγέλη ...

αλλά, φαίνεται πως με έχει πάρει από κάτω η κατάσταση ...

Βαγγέλης είπε...

Συγχωρεμένος σύντροφε!

Μην σε παίρνει από κάτω. Τι σόι Πανιώνιοι ήμαστε!

Εχω προαίσθημα για νίκη με 0-3. Για τους σκόρερς δεν ξέρω...

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

Pav είπε...

Μαθήματα ανατομίας και χειρουργικής!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Βαγγέλη ...

δεν έγραψα κάτι για να μην το γκαντεμιάσω ... παρότι δεν μου έβγαινε η προαίσθηση σου ...

Είχαμε λέει να χασουμε από τον Ατρόμητο, από το 1981 ...

Αλλά, ξέρεις κάτι; Ποτέ δεν πίστεψα στη μεταφυσική και στις γκαντεμιές ... Παίξαμε δύο φορές μέσα στη χρονιά, τα "πάντα", με τον Ατρόμητο. Τόσο στον Α γύρο όσο και σήμερα, η ήττα σήμαινε περιπετειες και η νίκη ανάσα. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να σου βγαίνει πάντα; Kαι γιατί πρέπει να ξοδεύεις ένα κάρο λεφτά για να παίζεις τη χρονιά με τον Ατρόμητο, δύο φορές, όταν γίνεσαι 120 χρονών;

Καλη η μεταφυσική, αλλά και η "φυσική" (δηλ. η ορθολογική σκέψη, χωρίς εγωισμούς και μονομανίες) δεν βλάπτει ...

dimosthenis είπε...

Πίκρα, πίκρα πίκρα. Από χθες με το μπάσκετ και η ολοκλήρωση σήμερα με την ήττα στο ποδόσφαιρο. Δεν είδα το ματς το άκουσα από ΕΡΤ και σέντρα. Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα, πάντως οι σπήκερ και στα δυο προγράμματα μιλούσαν για δίκαιο αποτέλεσμα. Και πάλι δε βάλαμε γκολ και πάλι δεχθήκαμε γκολ από την αδυναμία του Ανδριολα να πιάσει διώξει(:) την μπάλα και πάλι ένα ημίχρονο χαμένο χωρίς ευκαιρίες. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω εικόνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όμως έχω κάποιες βασικές απορίες που ξεκινούν από τη σύνθεση.
Τερματοφύλακας αυτός που δέχεται σε΄κάθε ματς δύο γκολ.
κεντρικός αμυντικός αυτός που ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου την προηγούμενη Κυριακή.
Αριστερός μπακ ένας δεξιοπόδαρος που συμμετείχε άμεσα ή έμμεσα και στα τέσσερα γκολ που δεχθήκαμε με Λεβαδειακό και Αστέρα. Χωρίς τους παίχτες που ανέβασαν την ομάδα και απειλησαν στο ματς με Ολυμπιακό (Γουνδουλάκης Κούκετς). Πως να φτειάξεις ευκαιρίες χωρίς μέσους που να κατεβάζουν μπαλα. Δεν έχω ιδέα πως τα πήγε ο Ομο ως χαφ (να σημειώσω ήταν ο καλύτερος παίχτης μας με Ολυμπιακό) ούτε πως τα πήγε ο Γιόνσον στο ντεμπούτο του. Περιμένω τις απόψεις όσων είδαν τον αγώνα.

Ron Barceló είπε...

Το είδα το παιχνίδι από την τηλεόραση.
Έχω να πω πως το αποτέλεσμα με βάση την εμφάνιση είναι δίκαιο. Ο Ατρόμητος ήταν η μόνη ομάδα που παρατάχθηκε για να πάρει το ματς κ μεις για να κλέψουμε το 'χ'. 17 τελικές(!) έναντι 8 δικών μας. Ο Παράσχος έστεισε ορθολογικά την ομάδα κ δοκίμασε -επιτέλους- τον Ομο σαν κόφτη. Ομολογώ πως περίμενα καλύτερο τον Νιγηριανό, μιας κ έκανε αρκετά λάθη. Αλλά για άλλη μια φορά ήταν μαζί με τον Ανδριόλα κ το Γιόνσον οι διακριθέντες. Ο δε Σουηδός έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Σοβαρός, δυνατός στις μοναμαχίες, χωρίς περιττές προωθήσεις. Ίσως η μοναδική όαση στην αμυντική μας γραμμη - έκει όπυ ο Λάτκα έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Πάλεψε κ ο Σιόβας με το Κοντοέ αλλά υπήρχαν στιγμές που πελαγοδρομούσαν.
Για άλλη μια Κυριακή, η ομάδα έπαιζε χωρίς επιθετική γραμμή. Η απόλυτη ανυπαρξία. Ριέρα φλίαρος, Μπάλαμπαν πουθενα, Κούμο σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Όταν ξύπνησε ο Λόλο ήταν πλέον αργά.
Ο Παράσχος ήταν..ξύπνιος στον πάγκο κ προσπάθησε με το Μπουβάλ στο 75' να ενισχύσει την επίθεση, αλλά κ πάλι μάταια.
Αναφορικά με τη διαιτησία ήταν για άλλη μια φορά προκλητική απέναντι μας. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί..
2 λεπτά πρίν το γκόλ του Ατρομήτου, είδε ο επόπτης ανύπαρκτο οφσάιντ στο Λόλο κ ακύρωσε το καθαρό γκολ του στη συνέχεια. Στην επόμενη φάση, ο Ανδριόλας δεν μπλοκαρε τη γιόμα του Νεμπεγλέρα κ φάγαμε το γκόλ.
Είναι αμαρτία να κατηγορηθεί ο Ανδριόλας μιας κ ο αγωνιστικός χώρος ήταν για πατινάζ, ενώ έβγαλε τουλάχιστον άλλα 3 γκολ. Ο καρνάβαλος Αμπάρκιολης επέτρεπε τις κλωτσίες των ξυλοκόπων του Δώνη κ το τσουκου τσουκου μπολ του μετρ της τακτικής.
Κοινώς? Κάναμε μάγκες αυτούς με τους οποίους γελάγαμε στον 1ο γύρο.
Συνοψίζωντας, η ομάδα είναι 'άρρωστη'. Παίκτες με μηδενική ψυχολογία, χωρίς καρύδια, που δείχνουν να αποδέχονται την μοίρα τους.
Το ματς με τις γριές είναι ζωής ή θανάτου. Ο χαμένος οδεύει για βήτα. Έτσι απλά.

Ron Barceló είπε...

Βλέποντας τα γκόλ κ τη μπαλάρα στο Παγκρήτιο με πιάνει μεγαλύτερη απελπισία γιατί μοιάζουμε να απέχουμε πλέον αρκετά κ από τις εποκαλούμενες 'μεσαίες' oμάδες.
Πως σε καταντήσανε έτσι μωρή Πανιωνάρα..?! :(

Steve είπε...

Ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών και όχι μόνο λόγω καιρού. Μου θύμισε το ματς στην Τούμπα πριν 3 χρόνια, τότε που είχε βρει ένα τούβλο τον Λίνεν μέσα στο πούλμαν. Ο φανατισμός των κομπλεξικών από το Περιστέρι, πέρασε -δυστυχώς για επαγγελματίες- και στους παίκτες του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα να πέφτει το ξύλο της αρκούδας και η μαυροφόρα, δεν ξέρω για ποιο λόγο, να μη βγάζει καμία κάρτα.

Δεν θέλω να κάνω κριτική στα παιδιά. Νομίζω ότι τα έδωσαν όλα. Απλά δεν τους βγήκε. Το γήπεδο χάλια, δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω όταν βγήκαμε μπροστά. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες που όποιος θα έβαζε ένα γκολ, θα κέρδιζε.

ΥΓ. Μήπως τη σύνθεση την έδωσε ο Βελγοέτσι από το τηλέφωνο? Δεν κατάλαβα γιατί πάλι ο Κοντοές αριστερά.

Katrinos είπε...

Δεν έχω άποψη απο το Α΄ μέρος μιας και είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο το μόνο που ξέρω απο αυτά που διάβασα είναι ότι ήταν ψιλοαδιάφορο και τελείωσε 0-0.
Δεν συμφωνώ ότι η επικράτηση του Ατρόμητου ήταν δίκαιη , διότι ο επόπτης ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ και στη συνέχεια αυτού φάγαμε το γκόλ που έκρινε την αναμέτρηση (ο Ανδριόλας επιμένει ότι του έγινε φάουλ-δεν έχω καθαρή εικόνα). Το αποτέλεσμα είναι καθαρή κλοπή βαθμών απο την ομάδα μας. Τα στατιστικά λένε τη μισή αλήθεια διότι εννοείται ότι μετά το γκολ ανοιχτήκαμε και είμασταν πιό ευάλωτοι σε αντεπιθέσεις. Εαν μετρούσε το γκολ μας, δύσκολα χάναμε. Εννοείται ότι υπάρχουν αγωνιστικά θέματα , αλλά επαναλαμβάνω η κλοπή βαθμών απο το Πανιώνιο συνεχίζεται.

Άξια αναφοράς είναι η συμπεριφορά του Σπανού,οι δηλώσεις του προκλητικότατου Δώνη,
αλλά και το 'εκεί εκεί στη Β' Εθνική' που φώναζε όλο το γήπεδο.

Είμαι οργισμένος με αυτή την εξέλιξη , δυστυχώς πράγματα που έχω γράψει στο παρελθόν επιβεβαιώνονται και ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί η ομάδα να προφυλαχθεί απο αυτή την αντιμετώπιση. Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με τον Ηρακλή (πάει να τσιμπήσει βαθμό/ους με ΠΑΟΚ) για μένα όποιος χάσει κινδυνεύει άμεσα.

Griniaris είπε...

Λυπάμαι φίλε μου br αλλά το μήνυμα δεν είχε παραλήπτη.Δυστυχώς και σήμερα κανείς δεν ήταν εκεί.Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες.Ναι το γκολ ήταν κανονικό.Με βάση την εικόνα του αγώνα δικαιούμασταν έστω και ένα βαθμό;Αν εξαιρέσει κανεις τον Ανδριόλα που μας γλύτωσε από συντριβή και ίσως λίγο το Λόλο που προσπάθησε λίγο παραπάνω,όλοι οι άλλοι εξαφανίστηκαν.Η ομάδα δεν είχε καν την ψυχολογία της αλλαγής προπονητή.Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα που έρχεται ο Παράσχος να μπορέσει να διορθώσει κάτι αν και το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο.Θεωρώ ότι η ενδεκάδα δεν ήταν δική του ιδέα και κάποιοι πρέπει να ξεκολλήσουν από τις ιδέες που έχουν γιατί ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ....

cdu είπε...

Ή θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε ομάδα ή να ότι κάτι βρωμάει στα αποδυτήρια. Ή το ένα ή το άλλο. Τελικά το πρόβλημα ήταν βαθύτερο από τον πραλίνα.
Για τις εχθρικές διαιτησίες, έχω να πώ ότι όλα εδώ πληρώνονται. Στη πολιτική, στις επιχειρήσεις, στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις και τις συμμαχίες σου. Ο Πανιώνιος φέτος τα έχει βάλει με όλους. Δε λέω, μαγκιά και γουστάρουμε αλλά η δράση έχει και αντίδραση. Και αυτό πληρώνουμε με την εχθρική αντιμετώπιση παντού.

General Tanz είπε...

Ειμαστε που ειμαστε, μας πανε και γαμ@#$ας οι κορακες. Αν μετραγε το γκολ του Λολο δυσκολα θα χαναμε.
Στο γκολ ο Ανδριολας παραλιγο να φτασει στην σεντρα για φαουλ.
Η ομαδα βεβαια εχει σοβαρα προβληματα αλλα φοβαμαι οτι μας εχουν στην μπουκα. ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΕΡΑΝΩ, ηλιου φαεινοτερο οτι μας παιζουν 100 - 0.
Πιστευω θα γινουν κινησεις να προστατευθει η ομαδα,αλλα συν Αθηνα και χειρα κινει.
Αμα δεν δειξουμε και κατι, θα μας καταπιουν αμασητους.
Προσοχη!!!

Ο Παρασχος ειναι νομιζω αδικο να κριθει σε ενα ματς. Εκτος Ανδριολα και ολιγη απο Λολο, το ΧΑΟΣ.

IWN1998 είπε...

Συμφωνώ με το στρατηγό ότι δεν πρέπει να κριθεί ο Παράσχος απ' αυτό το ματς. Αν μη τι άλλο έκανε κινήσεις να το αλλάξει.
Griniari τέτοια ματς σε τέτοιες πισίνες τα παίρνει όποιος βάλει πρώτος γκολ...Και ο διατητής ή καλύτερα ο επόπτης του, επέτρεψε στον Ατρόμητο να σκοράρει πρώτος ακυρώνοντας το πεντακάθαρο γκολ του Λόλο. Το ότι έχασε ευκαιρίες μετά ο Ατρόμητος οφείλεται στο ότι κατ' ουσίαν ο Παράσχος έβγαλε τη μισή άμυνα της ομάδας, κυνηγώντας την ισοφάριση, που όμως σε ένα τέτοιο γήπεδο ήταν πολύ δύσκολη.

Συμφωνώ ότι δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά και κάποιοι (βλέπε Ριέρα) πρέπει να σκεφτούν καλύτερα πως και αν μπορούν τελικά να βοηθήσουν την ομάδα.
Αλλά το ματς τέτοιου είδους κρίθηκε από το λάθος του επόπτη και κατ' ουσίαν είναι αλλοίωση αποτελέσματος.
Όσο για το διαιτητή έχει πρόσφατο επεισόδιο που τον πλάκωσαν στο μαγαζί του μετά από κάκιστη διαιτησία και γι' αυτό από το Νοέμβριο τον είχαν στη ναφθαλίνη και τον έβγαλαν γι' αυτό το ματς.

Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και ας δώσουμε τα μέγιστα σε όλα τα άλλα ματς από δω και μπρος (συμπεριλαμβανομένου του κυπέλλου), λες και είναι όλα τελικοί.

Στη φάση του γκολ, δεν μπορεί να πει κάποιος καθαρά αν έγινε φάουλ στον Ανδριόλα, αλλά και η προσπάθεια του θα κρινόταν κάκιστη, αν δεν λάβουμε υπ' όψη μας το χάλια τερραίν. Επίσης και ο Όμο ενώ μετά το χάσιμο από τον Ανδριόλα, μπορεί να πάρει το ριμπάουντ και να διώξει μακριά, δεν το κάνει και η μπάλα πάει πάλι στον Ατρόμητο.

Unknown είπε...

Η ομάδα σήμερα έπαιξε πολύ άσχημα, δεν νοείται να έχουμε μόνο μια καλή ευκαιρία στα 90 λεπτά με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Το κοράκι έκανε πάλι τα μαγικά του, αλλά δεν είναι δικαιολογία για την ήττα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα στην Καβάλα, να τον κερδίσουμε για να ανέβει λίγο η ψυχολογία όλων μας.
Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσουμε ουσιαστικά, αρκεί να στηρίξουμε την Πανιωνάρα τώρα που μας χρειάζετε.

IWN1998 είπε...

Θα επανέλθω και θα πω ότι η ακύρωση του γκολ του Εστογιανόφ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την ήττα και αποτελεί αλλοίωση αποτελέσματος.

Σε τέτοιο τερέν όποιος βάλει πρώτος γκολ έχει τεράστιο πλεονέκτημα.
Ακόμα και η χρονική αλληλουχία της επίτευξης του γκολ του Ατρόμητου μετά από το ακυρωθέν γκολ θα είχε ανατραπεί, αν ο επόπτης δεν είχε σηκώσει με τέτοια ευκολία τη σημαία του.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι δυνατόν να μένουμε στην κριτίκή της ομάδας σε ένα τέτοιο γήπεδο, όταν και οι ευκαιρίες που δημιούργησε ο αντίπαλος κατ' ουσίαν έγιναν μετά το γκολ, στην περίοδο που είχε το πλεονέκτημα να παίζει στην κόντρα και ο δικός μας προπονητής έβγαζε αμυντικούς και έβαζε επιθετικούς.

Όσο για τους Σπανούς μέσα στο γήπεδο και τις καρέκλες που πετάχτηκαν στο τέλος του Α και αρχή του Β μέρους, περιμένω να δω ποιός θα τα ψέξει. Όταν έκανε ο Μπέος καμμιά τέτοια ωραία είσοδο παλιά, έπεφταν όλοι να τον φάνε. Ο κος Σπανός είναι στο απυρόβλητο άραγε;

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας αλλά αν αγνοούμε το τι παίζεται εκτός γηπέδων, τότε δεν υπάρχει ελπίδα, όσο και αν αγωνιστικά αλλάξουμε τη μορφή που τώρα παρουσιάζουμε.

Προχθές ήταν το γκολ του κούκετς, σήμερα του Λόλο. Αύριο;

Griniaris είπε...

Ίωνα,
δεν διαφωνώ και μάλιστα θεωρώ 100% εσκεμμένη την απόφαση του επόπτη να δώσει οφσάιντ ένα παίκτη που φεύγει πάνω από 5 μέτρα πίσω.Τα ίδια όμως θα έλεγα και αν είχαμε κερδίσει.Το πρόβλημά μου είναι η εμφάνιση έστω και μέχρι το γκολ αν θέλεις.Μέχρι εκεί οι προσπάθειες για γκολ ήταν συντριπτικές εις βάρος μας και η αγωνιστικότητά μας μηδενική.Και πάλι ακόμη και μετά το γκολ είχαμε μιάμιση ευκαιρία...

IWN1998 είπε...

Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ μέσα στην κατήφεια, ελπίζω Παράσχος και παίκτες να μην πήραν τοις μετρητοίς τη δήλωση του Προέδρου, ότι θέλει να κερδίζουμε και ας μην παίζουμε καλά...
Θα φανεί στο επόμενο ματς.
Πάντως στον αγώνα με Ηρακλή αν υπάρχουν τα λεγόμενα εξωγηπεδικά σενάρια, τότε αυτοί που τα κινούν, θα έχουν την ευκαιρία να μας εκτελέσουν.
Πρόεδρε, η προστασία της ομάδας έξω από τα γήπεδα είναι δικός σου τομέας. Μήπως χρειαζόμαστε και λίγο στυλ Μπέου;

Katrinos είπε...

Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για την επίδοση της ομάδας και το τελευταίο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να τους κατακρίνουμε. Πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν και το ψυχολογικό φορτίο που αρχίζει και γίνεται πάρα πολύ βαρύ, ελπίζω να βρεί λύσεις σε αυτό ο Παράσχος,στον οποίο το μόνο που μπορεί να χρεώσει κάποιος είναι ότι τουλάχιστον προσπάθησε να ανακατέψει τη τράπουλα, όσο του επέτρεπαν οι συνθήκες.

Το ματς κρίθηκε απο τους κ.κ. διαιτητές/επόπτες ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Τα έγραψα παραπάνω τα έγραψε και ο Ίωνας.
Για το επόμενο παιχνίδι , πραγματικά φοβάμαι (εαν δω πολλά ματ θα αρχίσω να ιδρώνω...) η ομάδα χρειάζεται προστασία , είναι στο στόχαστρο. Γιατί?
Ίσως γιατί ο Τσακίρης χαλάει τη πιάτσα στο μεταγραφικό αλισβερίσι και πέφτοντας η ομάς κάποιοι να πουληθούν κοψοχρονιά, ίσως γιατι κάποια λαμόγια που κινδυνεύουν έχουν καλύτερες προσβάσεις απο εμάς. Δεν ξέρω , δεν με ενδιαφέρει , το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να προστατευτούμε απο αυτούς τους αλήτες.

τρελοπανιωνιος είπε...

δεν μπορει να γινονται ολα αυτα τυχαια !! κατι εχει παιξει παρασκηνιακα... δεν μπορω να το καταλαβω,να το καταλαβω οταν μας σφαζουν με ποκ, παοκ ειναι το κατεστημενο εχουν τα δικα τους ατομα στις σωστες θεσης ,πληρωνουν ολα τα γνωστα, ομως οταν το βλεπω με ομαδες σαν τον ατρομητο..!! τι παραπανω μπορει να εχει κανει σε οργανωση αυτη η ομαδα ? ειναι τυχαιο ? δεν παει αλλο... αυτοι μας εχουν παρει απο το χερι και μας οδηγουν στην Β' ...!! εγω οπως βλεπω ακομα και οι παικτες εχουν χασει τον τσαμπουκα τους... με το πρωτο μαλωνουν, δεν εχουν την δυναμη να σηκωσουν το κεφαλι...!

dimosthenis είπε...

Μόλις είδα από την TV το ανύπαρκτο οφσάιντ του Λολο. Πήρε και κίτρινη σ' αυτή τη φάση; τελικά ποιος πρέπει να κιτρινιστεί; Και στη φάση του γκολ υπάρχει σπρώξιμο στον τερματοφύλακα που δικαιολογεί την απώλεια της μπάλας. Τέλος ο διαιτητής άφησε ατιμώρητα εγκληματικά τάκλιν του Ατρόμητου. Παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά και χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας κάθε βδομάδα μας σφάζουν. Έχει ο Πρόεδρος κάποια εξήγηση γι αυτή την αντιμετώπιση; Υπάρχουν όργανα που πρέπει να απευθυνθεί; Με το που γύρισε ο Κόκκαλης η διαιτησία άλλαξε ριζικά απέναντι στο θρύλο. Με το που μείωσε ο Λεβαδειακός σε 2-1 η διαιτησία έπαιζε 90-10 δεν άφηνε το Λεβαδειακό να κατέβει από τη σέντρα. Με μας που ο Τσακίρης είναι μόνιμα εδώ δεν μπορεί να γίνει τίποτα με Πατέρες, Πιλάβιους και σία;

IWN1998 είπε...

Απ' ότι φαίνεται κάποιοι είναι έτοιμοι για ...λαϊκά δικαστήρια...
Δεν λέω σε καμμιά περίπτωση ότι οι παίκτες είναι άμοιροι ευθυνών. Σίγουρα ο Πρόεδρος και η διοίκηση έχουν κορυφαίες ευθύνες και για το κράτημα ενός προπονητή, που μη θέλοντας να μείνει, κατέστρεψε εν τέλει την ομάδα του και για το σχεδιασμό με το φτωχό ρόστερ χωρίς τα παλτα του Λίνεν και με 7-8 παίκτες χωρίς πραγματική επαγγελματική εμπειρία.

Αλλά η ώρα αυτή είναι ώρα για ενδοσκόπηση και εσωτερική αναταραχή; Ή αν κάποιοι κράξουν παίκτες και διοίκηση, θα τους φοβίσουν για να παίξουν καλύτερα ή να διοικήσουν σωστότερα σε αυτή τη φάση;

Έχουν δει όλοι αυτοί που μιλάνε για τέλος της υπομονής τους και τέρμα στα συγγνώμη, σε κάποια περίσταση, να έχει βοηθήσει η διχόνοια και αναβρασμός.

Τρόποι διαμαρυτρίας υπάρχουν. Και παράσταση με πανό στις προπονήσεις και στον επόμενο αγώνα. Δεν είναι η ώρα τώρα να μοιράσουμε εύθύνες αλλά να δούμε πως όλοι αυτοί που χρειάζεται, μπορούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό.
Για ευθύνες και απο΄λογισμούς θα έρθει η ώρα.

antunix είπε...

Καλησπέρα σε όλους...

Λοιπόν, οι εντυπώσεις μου από το Περιστέρι....
Δυστυχώς για ένα ακόμη ματς, μείναμε πάλι με ανάμεικτα τα συναισθήματα, αλλά στο μηδέν σε θέμα ουσίας. Δυστυχώς η εικόνα της βαθμολογίας είναι σκληρή και πλέον τα δύο επόμενα ματς (μέσα με Ηρακλή και έξω με ΠΑΣ) είναι τα πιο σημαντικά της χρονιάς! Ενδιάμεσα μάλιστα η ομάδα έχει και το κύπελλο με την Καβάλα. Ζόρια δηλαδή...

Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στον αγώνα, σίγουρα ο Ατρόμητος δεν είναι τυχαία ομάδα, καλοδουλεμένη και με προσανατολισμό μέσα στο παιχνίδι της.

Η ομάδα μας στο διάστημα που είχε την ανωτερότητα της δεν κατάφερε να δημιουργήσει την τεράστια φάση (πλην αυτή του Κούμο...) και μοιραία έμεινε στο μηδέν.
Δυστυχώς δεν υπάρχει διάρκεια στο παιχνίδι της. Όλα βέβαια ξεκινούν από τα εύκολα λάθη που κάνουμε, τόσο σε άμυνα όσο και σε κέντρο με αποτέλεσμα και να μην έχει σιγουριά στα πατήματα της η ομάδα, αλλά και να δίνει το δικαίωνα στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας.

Έχουμε και λέμε για ορισμένους παίκτες: ο Ριέρα κινητικός, αλλά δεν είχε καλές ατομικές ενέργειες, ο Μπάλαμπαν απελπιστικά μόνος καθώς ο Κουμορτζί δεν βοηθούσε καθόλου.

Ο Ομο για πρώτη φορά έπαιξε στη φυσική θέση του, δηλαδή αμυντικό χαφ, μαζί με Νικολάου (στόπερ ήταν Σιόβας και Λάτκα, νομίζω και αυτή πρώτη φορά έπαιξαν μαζί αν δεν απατώμαι...) και μετά γύρισε πίσω. Προσπάθησε αρκετά, αλλά έκανε τα λαθάκια του, όπως και στη φάση του γκολ, που παρά το λάθος του Ανδριόλα, έπρεπε να τους... φαει όλους και να καθαρίσει τη φάση!

Ο Εστογιανόφ έκανε ότι ήθελε τον Μελισσά από τα δεξιά, αλλά οι επιλογές του στην τελική πάσα δεν ήταν (όπως συνήθως δηλαδή...) οι καλύτερες δυνατές. Για τη φάση που κόβεται με το ανύπαρκτο οφσαιντ, βαριέμαι να γράψω διότι τα έχουμε πει πολλές φορές φέτος!!! Και ο Σπανός θα το άφηνε αυτό....... !!!!

Όσο για τον Ανδριόλα... για να είμαστε δίκαιοι, πάντως, ο αποσόβησε σε αρκετές περιπτώσεις επικίνδυνες καταστάσεις και μας κράτησε στο ματς. Όμως το βαρύ τερέν σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε το φάουλ που μάλλον του γίνεται, αφού είναι γεγονός ότι χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει και ο Γιόνσον. Κλασικός σκανδιναβός, δυνατός στις μονομαχίες (ψηλά κ χαμηλά) και τα βασικά του ποδοσφαίρου τα κατέχει. Μπορεί σίγουρα να βοηθήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε ματς, αλλά λασπομαχία και με τέτοια δεδομένα όλα θα μπορούσαν να συμβούν αφού επί της ουσίας δεν υπάρχει καμιά τακτική και τρόπος ανάπτυξης.
Ο Παράσχος δεν ήταν Φερέρα, και ρίσκαρε βάζοντας και τον Μπουβάλ αντί του Λάτκα, δίνοντας εντολή στον Κουμορτζί να ξαναγυρίσει πίσω και τον Όμο να είναι δίπλα στον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, αλλά και πάλι δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια. Έτσι όπως πήγαινε το ματς, πίστευα ότι θα σκοράραμε τελικά. Εκτός έμειναν οι Φανούρης και Κούκετς που με τον Ολυμπιακό πήγαν καλά, και θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι σε αυτό το ματς, ως αλλαγές.

Ο Ατρόμητος είχε κάποιες παίκτες που σίγουρα θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στον Πανιώνιο, αλλά εγώ θα ήθελα να σταθώ στον Νεμπεγλέρα! Μπορεί να μην ακούγεται το όνομα του, αλλά αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο άμυνας-επίθεσης του Ατρόμητου, και ήταν ο λόγος που είχε την καλή κυκλοφορίας της μπάλας. Νομίζω ότι αυτός ο παίκτης με την εμπειρία του είχε θέση στον Ιστορικό. Ήταν ένα κέντρο μόνος του.

antunix είπε...

Στα εξωαγωνιστικά τώρα!!!
O Τσακ παρακολούθησε το παιχνίδι από μπουθ υπό την προστασία ανδρών της προσωπικής ασφαλείας του. Οι... βαρύμαγκες του Περιστερίου τους επιτέθηκαν φραστικά, τροφοδοτώντας έτσι τη γνωστή βεντέτα. Τα μπουθ στο Περιστέρι είναι στο ίδιο επίπεδο με την κερκίδα (όχι όπως στην Νέα Σμύρνη που είναι υπερυψωμένα) και αρκετοί από αυτούς τους απαράδεκτους, πέταγαν μπουκάλια και κοπανούσαν τα τσάμια.
Αυτά συμβαίνουν, ΟΚ σύμφωνοι, αλλά με παραξένεψε το γεγονός ότι ο κ. Σπανός παρόλο που κόπτεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρείται... παράγοντας εξυγίανσης δεν έκανε την παραμικρή κίνηση, για να ηρεμήσει τους κάφρους, δείχνοντας έτσι το μίνιμουμ της φιλοξενίας... Αντίθετα στο ημίχρονο προτίμησε να εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.... Στο ημίχρονο για να μην πλήξουμε, οι Fentagin πλακώνονταν με τις αστυνομικές δυνάμεις στις εξέδρες, σπάζοντας καθίσματα!! Το γραφικότερο της όλης υπόθεσης ήταν μετά τη λήξη φώναζαν: «Εκεί, Εκεί στη Β’ Εθνική...!!!!». Έλεος! Αυτό το σύνθημα, εγώ το ήξερα «μαζί με τον Ατρόμητο και την Προοδευτική....».
Αυτάαα...

cdu είπε...

Παρακολουθώ ζωντανά το SuperBowl - το τελικό του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδόσφαιρου. Ανεξάρτητα τι νομίζεται για το συγκεκριμένο άθλημα, στο τέταρτο quarter ο διαιτητής έκανε λάθος και δεν έδωσε ένα touchdown. Η ομάδα το αμφισβήτησε, είχαμε instant replay, ο διαιτητής είδε το λάθος του και το διόρθωσε. Τώρα φαντάζομαι εγώ ο ρομαντικός κάτι ανάλογο στο δικό μας πρωτάθλημα. Science fiction.

zamis είπε...

Ειδα το ματς και ταχετε πει ολα.
ΕΝΑ πραγμα μονο θελω να πω.
Να ειμαστε ολοι διπλα στην ομαδα και να περιορισουμε τη στεναχωρια μας στα μπλογκς και στα παρεακια μας.Θα γινω πραγματικα εξαλλος εαν δω οποιονδηποτε να μη συμπαραστεκεται απολυτα στην ομαδα μεσα στο γηπεδο.
Οποιος δεν αντεχει,καλυτερα να μην ερθει και ελπιζω να μην εχουμε κραξιματα σε προπονησεις κλπ.
Ολοι πρεπει να σταθουμε στο υψος της περιστασης.

dimosthenis είπε...

Και τώρα τι κάνουμε; Η ομάδα μας έχει παίχτες υψηλής ποιότητας. Εστογιαννόφ, Μπάλαμπαν, Κουμορτζι, Ριέρα, Μανιάτης, Τζαβέλας. Πόσοι και ποιοι απο αυτούς διακρίθηκαν στα 8 τελευταία ματς; Ο πρώτος έχασε τα μισά, ο Κούμο χάνεται γιατί παίζει μια θέση που δεν την έχει, Μπάλαμπαν και Ριέρα πελαγοδρομούν, ο Μανιάτης είναι συνήθως σταθερός αλλά με πολλά νεύρα και ο Τζαβέλλας δυστυχώς τραυματίας σε πολλούς αγώνες που συνήθως τους χάνουμε για λίγο. έτσι αποδυναμωθηκε η άριστερή πτέρυγα και χάθηκαν τα επικίνδυνα ελεύθερα χτυπήματα. Δυσκολευόμαστε να κατεβάσουμε την μπάλα ιδίως από τον κεντρικό άξονα, όταν οι αντίπαλοι κλείνουν τα άκρα (παιχνίδι με Ολυμπιακό). Τότε η είσοδος Φανούρη και Κουκετς και οι προωθήσεις Ομο έδωσε λύσεις και δημιουργήσθηκαν ευκαιρίες σε μια πολύ δύσκολη άμυνα με 5 διεθνείς υψηλού επιπέδου. Ενώ περιμέναμε τη συνέχεια δεν ήρθε. Ο Πανιώνιος έχει αποδειχθεί ότι είναι ομάδα που δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Επιρρεπείς στα λάθη που κάθε φορά κάνει και άλλος παίχτης οι νεαροί ως επι το πλείστον αμυντικοί μας δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το μηδέν σε κανένα παιχνίδι. Κάθε ατομικό λάθος συνήθως στοιχίζει και ένα γκολ, δείγμα ομάδας που δε βοηθάει ο ένας τον άλλο στην άμυνα. Δείτε τη φάση του γκολ του Ατρόμητου. Δυο παίχτες του αντιπάλου τέσσερις ή πέντε δικοί μας και όμως δεχθήκαμε γκολ. Δείτε την αντίδραση Ομο στο λάθος (;) του Ανδριόλα. Βλεπει την μπαλα να τη στρώνει ο Αναστασάκος στον Μπρίτο και δεν κανει ένα τάκλιν μια αμυντικη προσπάθεια να κοντράρει το σουτ του αντιπάλου. Αυτές όλες ο Ενσαλίβα τις καθάριζε, οπώς θα έκανε κάθε αμυντικος.

dimosthenis είπε...

Συμπέρασμα από όλα αυτά. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι των ποιοτικών παιχτών μας. Πού παίζει ο Μπάλαμπαν; εκτός περιοχής; ποιος θα παίζει μέσα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία; ο κανένας; που παίζει ο Ριέρα; ποιον μαρκάρει; πόσες φορές το κάνει; δεν το κάνει καλά Κούκετς. γιατί να είναι αναντικατάστατος; Πού είναι ο Εστογιαννοφ της περσινής χρονιάς που έπαιρνε τους αγώνες μόνος του; ποιους ρόλους του έχουν αναθέσει; πόσες σέντρες έβγαλε ποιοι είναι (πρέπει να είναι) οι αποδέκτες μεσα στην περιοχή; Γιατί στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας δεν προωθούνται και άλλοι παίχτες όχι μόνο στα στημένα στο γήπεδό μας; τι φοβόμαστε, αφού ένα ή δύο γκολ δεχόμαστε από τους τελευταίους ας βάλουμε τρία. Πάμε τώρα να παίξουμε στην Καβάλα θα πάμε πάλι για το μηδέν. Ο πιο επικίνδυνος παίχτης μας στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ο Γουνδουλάκης, γιατί με το απροσδόκητο παιχνίδι του κινήσεις, κάθετες μπαλιές, θέσεις για γκολ βραχυκυκλώνει τις αντίπαλες άμυνες. Δεν είναι σταθερός και δε μαρκάρει αλλά είναι ο μόνος; Παίζει πολύ καλύτερα από τον Κούμο τη θέση και φτιάχνει διαδρόμους για αυτόν (παιχνίδι με Λάρισα). Αν ο νέος προπονητής όπως ισχυρίζεται είδε τα παιχνίδια της ομάδας αυτό δεν το διαπίστωσε από το τελευταίο παιχνίδι με το θρύλο τουλάχιστον; Ένα γκολ τουλάχιστον ζητάμε με την Καβάλα. Πώς θα το πετύχουμε με τρία αμυντικά χαφ (Κούμο, Ομο, Νικολάου) έστω και μπερδεύοντας τις θέσεις τους; Πόσα σουτ ή κεφαλιές δοκιμάζουν οι επιθετικοί μας στις προπονήσεις από σέντρες των μπακ από δεξιά και αριστερά; Θυμάμαι το Μάλετ ότι κράταγε τους επιθετικούς μας Δέδε και Θανάση Ιντζόγλου επί μια ώρα μετα την προπόνηση και έβαζε το Σκρέκη από δεξιά και δε θυμάμαι ποιον από αριστερά να βγάζουν δεκάδες σέντρες και να πιάνουν κεφαλιές και σουτ για να μαθουν να σκοράρουν ή πιο πρόσφατα τον Μπραμς να βάζει το Σαραβάκο από δεξια να βγάζει σέντρες και τον Αποσπόρη να μπαίνει στο ύψος της μικρής περιοχής και να σκοράρει. Τέτοια γκολ πετυχαμε με το θρύλο στο 1-1 (Δεδες) και με τον ΠΑΟ 1-1 (Αποσπόρης) ακόμα θυμάμαι τη φράση του Μπράμς "αυτή την άσκηση τη διδάσκουμε στην προπόνηση". Τα γκολ του Σισέ δύο πανομοιότυπα νομίζετε ότι ήταν μόνο θέμα κλάσης και όχι δουλειάς, διδασκαλίας στην προπόνηση;

dimosthenis είπε...

Εμείς τι διδάσκουμε; πόσες σέντρες έκανε ο Εστογιαννόφ ή ο Μανιάτης στο πρώτο ή το δεύτερο δοκάρι, παίχτες με υψηλή τεχνική και ταχύτητα, Πόσα γκολ τέτοια έβγαλε ο Μπάλαμπαν, ο Ριέρα, ο Μπουβάλ; γιατί είναι χαμένοι όταν βγαίνουν οι σέντρες; δεν ξέρουν που να σταθούν, αργούν οι παίχτες να βγάλουν τη σέντρα παιδεύοντας την μπάλα και προλαβαίνουν οι αμυντικοί, κινούνται αργά ή δεν κάνουν τίποτε από όλα αυτά;
Ο Παράσχος έχει πολλη δουλειά μπροστά του τόσο προπονητική όσο και ψυχολογική. Οι παίχτες πρέπει να αποφορτιστούν και να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια είναι ομάδα που φτιάχνει παιχνίδι και όχι που καταστρεφει, έτσι κατάφερε ό,τι κατάφερε επί Λίνεν και έτσι μας αρέσει να πορευόμαστε. Κάθε αμυντικογενής τακτική είναι καταδικασμένη και μας γυρίζει πίσω. Με Ολυμπιακό είχαμε διπλασιες επιθετικές προσπάθειες από τον αντίπαλο με τον Ατρόμητο είχαμε τις μισές. Δεν πιστεύω ότι συγκρίνεται η ποιότητα των δυο αντιπάλων;. η δική μας τακτική άλλαξε. Αυτή την τακτική φοβάμαι από ένα προπονητή που τα τελευταία χρονια προπονούσε ομάδες που κινδύνευαν ή έπεσαν κατηγορία. Ελπίζω οι φόβοι μου να διαψευστούν και ο Παράσχος να καταλάβει ότι έχει ποιοτικούς παίχτες από τους οποίους πρέπει να πάρει αυτό που μπορούν να δώσουν και η ομάδα να αρχίσει πάλι να φτιάχνει ευκαιρίες και να πετυχαίνει γκολ. Τότε ούτε τα κοράκια δε θα μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

kostas_n_s είπε...

θα συμφωνήσω με τον Γκρινιάρη .
Δεν δικαιούμασταν βάσει απόδοσης τίποτα από αυτό το ματς .
Το γκολ του Εστογιάνοφ έπρεπε να μετρήσει αλλά και πάλι δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας .

Από τη στιγμή που κερδίσαμε την ΑΕΚ στις 6/12 έχουμε φέρει τα εξής αποτελέσματα :με Λάρισα 2-2 , με Καβάλα 1-2 , με Παοκ 0-1 , με Εργοτέλη 0-0 ,με Λεβαδειακό 2-2 , με Αστέρα 0-2 ,με Ολυμπιακό 0-1 , με Ατρόμητο 0-1 .
Βάλτε τα κάτω , είναι 8 παιχνίδια χωρίς νίκη με συγκομιδή 3 βαθμούς .
Το μόνο ματς από αυτά που κατά τη γνώμη μου δικαιούμασταν βάσει απόδοσης να κερδίσουμε ήταν αυτό με την Λάρισα .
Συμφωνώ βέβαια ότι σε πολλά παιχνίδια μας έχει αδικήσει η διαιτησία , αλλά δεν θέλω να τα ρίξω εκεί .
Όσο θυμάμαι πως έπαιζε η ομάδα μέχρι αρχές Δεκέμβρη και πως όλη η Ελλάδα έλεγε ότι παίζουμε την καλύτερη μπάλα , μου είναι δύσκολο να καταλάβω τι έχει συμβεί και εδώ και 8 αγώνες δείχνει τέτοιο πρόσωπο .
Βγάζουμε το χτικιό να κάνουμε φάσεις , να κρατήσουμε πίσω , να αναπτυχθούμε , να κρατήσουμε μπάλα .
Αυτά δεν τα έχει δει κανένας στο τεχνικό τιμ ?
Τι καθίζηση είναι αυτή ?
Όλοι λένε η ομάδα έχει δυνατότητες , προπονητές που έρχονται το λένε κι αυτοί , τελικά τι φταίει και δεν βγάζει τις υποτιθέμενες δυνατότητες στο χορτάρι ?
Είναι θέμα ψυχολογίας ? Θα μας στείλουν στο τρελοκομείο σε λίγο .

Δεν μπορώ να βλέπω κάτι Ατρόμητους , Καβάλες , Αστέρες , Εργοτέληδες να μας έχουν από κάτω και σε λίγο να παίζουμε ντέρμπι παραμονής με τον Ηρακλή , εκεί που αρχίζαμε με όνειρα την 120η χρονιά από ιδρύσεως του συλλόγου .

Ας αναλάβουν όλοι - διοίκηση , παίχτες , προπονητής - τις ευθύνες τους από εδώ και πέρα .

ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΚΥΡΙΟΙ . ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ . ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΡΓΑ .

Costix είπε...

Εγω παλι θα συμφωνησω με τον Zamis.
Την ομαδα και τα ματια μας, διπλα στα παιδια και οχι λαικα δικαστηρια. Δεν σηκωνει νευρα και ανυπομονησια, γιατι τοτε ειναι που θα χασουμε τα ΠΑΝΤΑ.
Αφηστε τους να δουλεψουνε με την ησυχια τους και να προσπαθησουν να διορθωσουν τα πραγματα χωρις φωνες και αποδοκιμασιες. Και την Κυριακη ΟΛΟΙ στο ναο, να τους στηριξουμε με τισ γριες, ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα με καβαλα. ΗΡΕΜΙΑ παιδες, στα δυσκολα φαινεται η μαγκια και η Πανιωνια νοοτροπια.
Αφηστε τα λαικα δικαστηρια για τους γαυροβαζελους.

Αφιερωνω σε ολους σας μια τραγουδαρα, που εχει και το αναλογο νοημα.

Especially for my dear brother, zamis (αλλα και στρατηγο, griniaris, brfun κλπ)

http://www.youtube.com/watch?v=OPCRIFLjfPo

Αξιζει να το ακουσετε ολοκληρο, ειναι μια απο τις καλυτερες εκτελεσεις EVER.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν έχει νόημα να γκρινιάζει κανείς τώρα και δεν έχει σε ΚΑΜΜΙΑ φάση νόημα να βλέπουμε ανοησίες (να περιμένουν το πουλμαν για λαικό δικαστήριο, να κράζουν στις προπονήσεις όπως πέρυσι (τον Μάκο και τον Μανιάτη) κτλ.) ...

Εξίσου όμως άνευ νοήματος είναι αυτό που γίνεται στα blogs, μέσα στη στενοχώρια μας. Κάτι σαν "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται". Βλέπω αναλύσεις επι αναλύσεων για την τακτική, τους παίκτες, την ομάδα. Οι αναλυσεις είναι μιά χαρά, και εύστοχες οι περισσότερες. Η διαδικασία δεν έχει νόημα. Το πρόβλημα είναι βαθύ και δομικό: στερούμαστε σοβαρότητας σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ανερμάτιστοι και βγάζουμε προς τα έξω την εικόνα ενός γελοίου, μικρού, ανερμάτιστου συλλόγου. Που αλλάζει προπονητές γιά χαρι παικτών, που διώχνει ακριβοπληρωμένους παίκτες γιά χάρι προπονητών (τους οποίους επίσης μετά ... διώχνει). Που δεν ξέρει τι θέλει και πως θα το αποκτήσει. Που τα "βάζει" με το κατεστημένο ΠΟΚ χωρίς τον τσαμπουκά, την προσωπικότητα και τη γηπεδική απόδοση της πρώτης περιόδου Τσακίρη (για να αποφύγω να πω το όνομα του οξαποδώ ...)

Και εδώ έρχεται ο φίλος CostisT και ρωτάει: μάγκες ή μαλάκες. Και του απαντάω, σήμερα: μαλάκες. Όλοι μας. Κι εγώ μέσα.

Costix είπε...

Εννοειται !!!

Αλλα παλι θα σου θυμισω οτι it's only rock and roll !!!!

Γιατι αλλοιως φιλαρα μου θασουνα ειτε γαυρος ειτε βαζελος, αντε και στην χειροτερη νασουνα χανουμι.

Δεν εισαι ομως ΤΙΠΟΤΕ απ' αυτα, εισαι Πανιωναρα και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.

Φιλακια σε ολους τους πληγωμενους Πανθηρες.

Costix είπε...

Εχω να πω συγχαρητηρια στον Διωγο για το κειμενο του.

http://bluerednews.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

Επιτελους ας πρυτανευσει η συνεση και η λογικη και ας κοιταξουμε ο καθενας μας (παιχτες, προπονητες, διοικηση, φιλαθλοι κλπ) να κανει το ΚΑΘΗΚΟΝ του σ' αυτες τις δυσκολες στιγμες.

Καραβι που βουλιαζει, δεν το εγκατελειπουμε !!!! Θα μεινουμε μεχρι τελους, προσπαθωντας να το σωσουμε.

ΔΕΝ ΛΙΠΟΨΥΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!! ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Katrinos είπε...

Πάμε αυτή την εβδομάδα να κάνουμε το κόλπο γκρόσσο, να πάμε ημιτελικό, να ανασάνουμε βαθμολογικά και κυρίως να αγοράσουμε χρόνο για τον αγαπημένο μου Παράσχο, να κάνει δουλειά.

Συν-άρρωστοι μου Πανιώνιοι, το πρωτάθλημα τελειώνει απελπιστικά νωρίς (μέσα Απριλίου) θα έχουμε πααααρα πολύ χρόνο να βγάλουμε τότε τα μάτια μας. Μέχρι τότε χαμηλοί τόνοι, και συσπείρωση ΄γύρω απο την ομάδα. Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα σας υπόσχομαι να αρχίσω πρώτος τα internetika επεισόδια θα πέσει πολύ κλάμα. Και εαν έχουμε βγεί Ευρώπη μέσω κυπέλου..... είναι καλύτερα να κλαίς μέσα σε μία Rolls παρά σε ένα 2CV

Costix είπε...

Ακουσε κανεις αν θα το δειξει το ματς της Τεταρτης στην τηλεοραση ???

antunix είπε...

Ο Alpha θα δείξει το Ξάνθη-Αρης.
Πάλι εμείς στην απέξω...

Pav είπε...

Την προηγούμενη εβδομάδα που έπαιζαν παοκ και παο τα έδειξαν και τα δύο αφού δειξάγονταν διαφορετικές ημέρες. Γιατί αυτή την εβδομάδα και τα δύο παιγχνίδια την ίδια μέρα και ώρα; Προημητελικοί είναι αυτοί!

Pav είπε...

Καβάλα - Ξάνθη ένα τσιγάρο δρόμος είναι. Δεν μπορούσαν να κάνουν έστω μία ταυτόχρονη μετάδοση; Κύριε Τσακίρη επειδή πολλά παίζονται σε αυτό το παιγχνίδι δεν θα έπρεπε να κάνετε κάτι να προστατέψετε την ομάδα; Αρκετά δεν έχουν ασελγήσει οι παρατρεχάμενοι πάνω στον ανεξάρτητο Πανιώνιο;

amanAM είπε...

Με ποιό δικαίωμα δεν θα μεταδοθεί το παιχνίδι Καβάλας Πανιωνίου?

Απαγορεύεται να πάμε στο γήπεδο, είναι τουλάχιστον υποχρεωμένοι να το δείξουν. Η ομάδα να μην κατέβει στο παιχνίδι.

Για σφαγή πάμε έτσι κι αλλιώς, ας διαμαρτυρηθούμε για το αυτονόητο.

General Tanz είπε...

Συμφωνω και εγω απολυτα με το κειμενο του Διογου.
Zamis,σουπερ αποψη φιλε μου, ΕΓΡΑΨΕΣ!!

Εχω βαρεθει τοσα χρονια στον Πανιωνιο, κραξιματα, αναλυσεις, δικαστηρια εξω απο την 5, και αλλα τινα. Απο μικρο παιδι αυτα ΤΑ ΙΔΙΑ βλεπω.
Ειμαστε Πανιωνιοι και στηριζουμε Πανιωνιο αβλεπί. Και με Τσακιρη, και με Μπεο, και με Τσολακα, και με Γιοβα, και με Μοβσεσιαν, και με Κατέλη αμα λαχει.
Και με Τζουλη και με Ρεκομπα, και με Μωραιτελη και με Πλεξιδα, και με Σολε και με Μασιτς, και με Πρεντατου και με Οχεδα και με Κρουπνικοβιτς.
ΑΒΛΕΠΙ!!!!!!!!!!!!!

Εχω σκεφτει πολλες φορες να "εξαφανιστω" και να γινω παλι οπως ημουν πριν, ενας απλος φιλαθλος που παει Νεα σμυρνη και βλεπει μπαλιτσα. Οχι οτι τωρα ειμαι κατι πολυ διαφορετικο, αλλα πχ με ξερουν και 10 ανθρωποι.
Το μονο που με κραταει ειναι μεσω των μπλογκ και του φορουμ ειχα την τυχη να γνωρισω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ανθρωπους.


@Costis
Tks mate, ασμάτονας αν και δεν ειμαι fun των Stones. Ειναι αλλωστε και ενα κλικ πιο παλιοι απο μενα.

Σαχτε Παγκοσμιο asap.

Costix είπε...

Στρατηγε μου, τα σεβη μου.
Εγκρινω και επαυξανω τα λεγομενα σου
περι της ΟΜΑΔΑΡΑΣ μας.
Φυσικα, τα αισθηματα αμοιβαια.
Τελικα εισαι πιτσιρικας μπροστα μου, εγω ειμαι λιγο πιο παλιος.
Οργανωνομεθα παντως.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,

Νομίζω πως όλοι θα μαζευτούμε για την ομάδα. Δεν φαντάζομαι πως υπάρχει κάποιος που μπορεί να αποδοκιμάσει προπονητή 1-2 εβδομάδων ή τους παίκτες που νομίζω πως προσπαθούν, κόντρα σε μία κακή ψυχολογία. Ίσως κάποιοι ανεγκέφαλοι, αλλά αυτοί πάντα υπάρχουν.

Οι εκκλήσεις για ενότητα κανουν καλό, είναι σαφές. Μέσα κι εγώ, αλλά με μία μικρή διαφοροποίηση. Επειδή δεν θα ειπωθεί τίποτα στο τέλος για το πώς φτάσαμε να κινδυνεύει με υποβιβασμό η ομάδα που χτιζόταν κτλ. κτλ., αντί για το κειμενο του Μάκη Διόγου, επιτρέψτε μου να προσυπογράψω το παρακάτω κείμενο

http://fermionsandbosons.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

μέχρι και το τελευταίο κόμμα!

Είπαμε: όλα για την ομάδα. Αλλά να μην κοροιδευόμαστε. Τουλάχιστον, όχι μεταξύ μας!

IWN1998 είπε...

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17731&catid=5

Αποστολή Πανιωνίου στην Καβάλα. Πάλι έξω ο Τζαβέλας. Ίσως να είναι καλύτερα να παίξει ο Μπαρόνι που είναι αριστεροπόδαρος και ας ελπίσουμε να μη συνεχιστεί η παρέλαση των αντιπάλων μας απ' αριστερά που βλέπουμε στα τελευταία ματς. Και ο Ριέρα παρακαλείται να μαρκάρει όσο μπορεί.

br fun_atic είπε...

Μιά γενική απάντηση.
Σαφέστατα και θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε τον Πανιώνιο. Σαφέστατα και στο τέλος της χρονιάς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα μιλήσουμε για την ταμπακέρα.
Εννοείται ότι δεν τα βλέπω όλα με κυανέρυθρα γυαλιά και σαφέστατα άλλες απαιτήσεις έχω από τον Τσακίρη, άλλες είχα από τον Ερμείδη (κανένα κόντρα φιλέτο το πολύ), άλλες από τον Μπέο.

Costix είπε...

Γιατι, και ο Κουκετς αριστεροποδαρος ειναι και μια χαρα τα πηγε σαν αλλαγη. Ας μεινει στο κατω-κατω καπιος αλλος εξω απο την αρχικη εντεκαδα, ρε παιδια.

Πιστευω με Μπαρονι και Κουκετς αρχικο σχημα στα αριστερα, θα εχουμε πολυ καλυτερη εικονα στην κυκλοφορια της μπαλας, που ειναι και το βασικο μας προβλημα.

griniaris, σου εδωσα και προχθες χαρτακι, αλλα φαινεται οτι τσιγκουνευτηκες.

Οριστε, σου ξαναδινω για την Τεταρτη.

Ανδριολας
Μανιατης-Γιονσον-Λατκα-Μπαρονι
Λολο-Κουμο-Νικολαου-Κουκετς
Ριερα-Μποσκο

Αν εχεις μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον Ομο, ας μην βαλει τον Κουμο.

Υ.Γ. ο Γιονσον και την εχει τη θεση του κεντρικου και εκανε σε ολους πολυ καλη εντυπωση προχθες. Αφοβα λοιπον, μπας και δουμε ασπρη μερα.

ΟΛΑ-ΓΙΑ-ΟΛΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζαβέλας έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό και είναι ακόμα έξω.
Η Διοίκηση αυτή την φορά δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση. Φαντάζομαι ότι ούτε άλλη κίνηση έγινε προς άλλη κατεύθυνση για την προστασία της ομάδας. Θα ήθελα να πιστεύω ότι κινούμαστε μεθοδικά και αθόρυβα αλλά κάθε Κυριακή αποδεικνύεται ότι μάλλον δεν κάνουμε τίποτα. Το μήνυμα πάντως το έστειλε ο Αρμπακώλης όταν έβγαλε κάρτα στον Μπάλαμπαν επειδή ζήτησε να βγεί κίτρινη ο θρασύς που τον κλαδεψαν από πίσω λίγο πριν μπει στην περιοχή. Οι παίκτες της Καβάλας μπορούν άνετα να μοιράσουν γύψους στους παίκτες μας μιας και διαιτητής θα είναι ο Ντάκος που μας έπαιξε με τον Εργοτέλη.
Κατά τα άλλα η γκρίνια των οπαδών με αυτά που βλέπουν δυστυχώς είναι το τελευταίο που φταίει....Μακάρι να έφταιγε αυτό.
Ο κόσμος του Πανιωνίου πάντα συσπειρώνεται στις δύσκολες στιγμές. Η τεράστια διαφορά είναι ότι άλλες εποχές ξέραμε γιατί περνάμε δύσκολες στιγμές...Τώρα απλά βλέπουμε τον πρόεδρο με το ένα χέρι να χτίζει και με το άλλο να γκρεμίζει αυτά που έχτισε. (στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί σε άλλους τομείς προσωπικά δεν μπορώ να πω λέξη)

Costix είπε...

Costas, καλα κανεις.
Σε παρακαλω διαβασε και το ακριβως προηγουμενο post του Βασιλη

http://fermionsandbosons.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html

και ειδικα τις παραγραφους 4 και 5, και πιο ειδικα τις τελευταιες προτασεις της παραγραφου 5.

Αν τις προσυπογραφεις κι αυτες, τοτε συμφωνουμε 1000% !!!

Αυτογνωσια απιτειται απο ολους μας αυτες τις στιγμες.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

costisT: Προσυπογράφω τη σύνθεση που προτείνεις. Γκρινιάρη το χαρτάκι το πήρες;
Εγώ, δέν αντέχω ούτε να γκρινιάξω πιά... Ο Θεός βοηθός και όλοι δίπλα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Την Κυριακή θα είμαστε όλοι στο ναό και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

@cdu: Άκουσα πως σ' αυτόν τον τελικό τού αμερικάνικου φούτμπωλ έπαιξαν οι WHO. Άν τους είδες, δώσε μας κανένα ρεπορτάζ!

@ οικοδεσπότην: Κάποιοι ψέλισαν κάτι για παγκόσμιο το Σάββατο. Έκλεισες ταβερνείο;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Άν είναι αλήθεια ότι δέν θα μεταδοθεί ο αγώνας μας τού κυπέλλου, μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό από αύριο το πρωί;;; Π.χ. να τηλεφωνούμε συνέχεια στο κανάλι που έχει τα δικαιώματα τού κυπέλλου (είναι ο ALPHA;). Να διαμαρτυρηθεί επισήμως η ΠΑΕ; Να βγεί ο Μάκης Διόγος και να το φωνάζει στα ραδιόφωνα; Οτιδήποτε ρε παιδιά!
Τί στο διάολο γίνεται;

antunix είπε...

Ορίστε παιδιά για να πειστείτε το πρόγραμμα του Alpha την Τετάρτη:

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&dd=10&m=2&y=2010

General Tanz είπε...

Για να μην παρεξηγηθω, δεν θα πω οτι διαφωνω με το κειμενο που παραθετει ο φιλος Costas. Ειναι μια αποψη, απολυτως σεβαστη.
Απλως εμενα δεν με αφορουν οι καταμερισμοι ευθυνων και οι απολογισμοι.Ουτε στο παρελθον με αφορουσαν, ουτε τωρα αλλα ουτε και στο μελλον.

Επιτρεψτε μου μονο να διαφωνησω στο "Ολοι σας θα σκοτωθείτε όλοι μας θα δοξαστούμε".

Αν η ομαδα πεσει επι Τσακιρη(Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου) "στο χωριο μου, τους κρεμανε".
Αν η ομαδα σωθει, ΑΠΛΩΣ σωθηκε. Ο Τσακ αυτην τη στιγμη ειναι μεσα σολο κασα σολο καπικια.
Αρα μου προκυπτει "Ολοι σας θα δοξαστειτε, μονος μου θα σκοτωθω"

Αυτα εχουν συμβει παρα πολες φορες στον Πανιωνιο, αλλα οι ευθυνες (οπως ειπα και παραπανω) δεν με αφορουν. Αλλα μπορω φυσικα να τις συζητησω εκτενως, μια που και εγω εχω την αποψη μου.
Απαιτησεις παντως δεν εχω ουτε απο τον Τσακιρη, ουτε απο τον Ερμειδη, ουτε απο κανεναν.
Η μαλλον η μονη απαιτηση που εχω απο τον Τσακιρη, ειναι να μην πεσει η ομαδα υπο την προεδρια του. Αυτο δεν θα μπορεσω να του το "συγχωρησω".
Αυτο ναι,ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ!!!!

Πιθανον φιλοι μου να φοραω κυανερυθρα γυαλια,ειμαι και διοπτροφορος αλλωστε. Ολα παιζουν.

Λυπαμαι αν σας κουρασα, ευχομαι ομως να καταλαβαινετε(απο αυτο το λιγο που με γνωριζετε) οτι γραφω 100% ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

@costisT:

συμφωνώ, και μάλιστα απόλυτα στο Post που αναφέρεσαι, σε κάθε του σημείο. Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα.

@general tanz & costisT:

το post στο οποίο παρέπεμψα και το οποίο προσυπογράφω, έχει ένα στοιχείο που το διαφοροποιεί από τα άλλα. Και σε αυτό εστίασα και γι' αυτό το ανέφερα. Προφανώς κι εγώ θεωρώ πως αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα η απόδοση ευθυνών. Όταν γράφεις πως "Απλως εμενα δεν με αφορουν οι καταμερισμοι ευθυνων και οι απολογισμοι.Ουτε στο παρελθον με αφορουσαν, ουτε τωρα αλλα ουτε και στο μελλον." εννοείς πως ούτε στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να δούμε κάποιον προβληματισμό από τη διοίκηση; Ούτε στο μέλλον λοιπόν; Δεν φαντάζομαι ...

Το στοιχείο που με έκανε να παραπέμψω στην ανάρτηση ήταν το εξής:

"Ξέρω όμως από την ιστορία μας των τελευταίων χρόνων ότι μόλις σωθεί η ομάδα θα εμφανιστούν δεκάδες δικαιολογίες και δεν θα γίνει κανενός είδους απολογισμός και καταμερισμός ευθυνών. Τα ίδια δεν έγιναν και πέρσι; Να τελειώσει η χρονιά και θα τα πούμε για τον Λίνεν. Αυτά διάβαζα πέρσι. Οταν τελείωσε η χρονιά έπεσε μια σιωπή γεμάτη δέντρα που λέει και ο ποιητής. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Προσωπικά θα είμαι εκεί για να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα χωρίς καμία διάθεση κριτικής, ξέροντας ότι στο τέλος της χρονιάς όλα θα είναι τα ίδια και δεν θα γίνει τίποτα. Γι αυτό καλό είναι να σταματήσουμε τις υποσχέσεις για αποτιμήσεις στο τέλος της χρονιάς. Εμείς αγαπάμε την ομάδα και θα τη βοηθήσουμε όπως μπορούμε να σωθεί. Ξέροντας ότι δεν θα γίνει τίποτα και ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Το έχουμε πάρει πια απόφαση. ".

Αυτό ακριβώς θα γίνει. Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Εμείς Πανιώνιοι γεννηθήκαμε και Πανιώνιοι θα πεθάνουμε (α ρε Θανάση Διάκο ... !) αλλά να ξέρουμε τι περιμένουμε και να μην "παραμυθιαζόμαστε" μεταξύ μας ...

Costix είπε...

Στρατηγε μου, i pay my respects.
Γι' αυτο παρε και μια songara

http://www.youtube.com/watch?v=mmXU7C7MYlw&feature=related

Costas, δυστυχως (γιατι θα βρισκαμε ευκολα τη λυση στο προβλημα) ο Τσακ δεν παραμυθιαζει κανενα, αλλοι τον παραμυθιασαν και να τωρα το αποτελεσμα !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ CostisT, έχεις ένα κόλλημα: νομίζεις πως όλα αναφέρονται στον Τσακίρη! Δεν είναι έτσι. Δεν εννοώ πως μας παραμυθιάζει ο Τσακίρης. Άλλο εννοούσα, αλλά ας μην συνεχίσουμε ....

General Tanz είπε...

@ Costis

Φιλε μου, ολοι οι φιλαθλοι εχουν το δικαιωμα στο τελος της χρονιας να κανουν οποιον απολογισμο θελουν, και να αποδωσουν ευθυνες εκει οπου νομιζουν. Οι παντες εχουν (αλλος λιγο-αλλος πολυ) τα δικια τους. Δεν κακιζω κανεναν που πιθανον θελει απολογισμο η το ζηταει, προς θεου!!

Εγω δεν το κανω, το "δεν με αφορα" μαλλον δεν ειναι η σωστη εκφραση, καλυτερο βρισκω το "δεν με απασχολει".
Ουτε παλια λοιπον με απασχολουσε, ουτε και τωρα, αλλα ουτε και στο μελλον.

Πιθανως γιατι, οτι και απολογισμος να γινοταν, ΤΙΠΟΤΑ ποτε δεν αλλαξε στον Πανιωνιο.
Μιλαμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγη. Το οτι ο Τσακιρης κατι προσπαθησε η προσπαθει να αλλαξει παντως, ειναι για μενα δεδομενο. Χρειαζεται ομως ακομη πολυ δουλεια, και δεν μου φαινεται και πολυ κεφατος lately.

Προτιμω λοιπον να παρακολουθω απλως, εχοντας φυσικα την γνωμη μου, παρα να φτιαχνομαι σε καθε ξεκινημα και στο τελος να καθομαι πανω στο παγωτο!!!

Υ.Γ Και ειμαι και εμπυρετος!!!
θΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΒΡΕΕΕΕ

IWN1998 είπε...

Ο προορισμός των εκκλήσεων που έγιναν προφανώς δεν ήταν ο Βασίλης, ο Costas, ο BRF και ο nk99. Τουλάχιστον εγώ θεωρώ απρέπεια σε σας όλους, να υποδείξω το οτιδήποτε σε τέτοια θέματα.

Στα blogs όμως οργανωμένων οπαδών θα δείτε σχόλια νεότερων συμπανιώνιων, που αποπνέουν την "αβροφροσύνη" που είδαμε πέρυσι στα συμβάντα προς Μάκο και Μανιάτη.
Εγώ θεώρησα καθήκον μου με βάση και τις εμπειρίες του παρελθόντος να σημειώσω ότι η διχόνοια και η αντάρα σε κανένα δεν έκανε καλό σε τέτοιες καταστάσεις.

Για τις αποτιμήσεις, ας μην ξεχνάμε ότι ο υπεύθυνος των κακών χειρισμών, αυτός που διοικεί, είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης του "μαγαζιου" και μεις από μια άποψη πελάτες, έστω και αν ακούγεται κυνικό αυτό που λέω. Είμαστε μάλιστα πελάτες κολλημένοι με το μαγαζί, που δεν μπορούμε να πάρουμε το καπελάκι μας και να φύγουμε, παρά να συνεχίσουμε τα παράπονά μας, με την προσδοκία μήπως κάποτε διορθωθεί (ή φύγει και το πουλήσει με το ρίσκο...να μας έρθει άλλος χειρότερος, το πιθανότερο).
Αποτιμήσεις πρέπει να γίνονται αλλά το σημαντικότερο είναι να γίνονται σωστά και επιστημονικά γιατί και πε΄ρυσι λένε τα μελετήσανε και μετά από τα πρώτα πομπώδη mea culpa κατέληξαν ότι για όλα έφταιγε ο Λίνεν και τα παλτά του, ο γαμπρός, ο Γιώτης, το μεγάλο ρόστερ. Ειδικά γι' αυτό το τελευταίο επέιδή μας έχουν πρήξει, να θυμήσω κάτι που ξεχνιέται εντέχνως, ότι στην περυσινή περίοδο ξεκινήσαμε πολύ νωρίς και παίζαμε αγώνες μέσα στους καύσωνες και σε τέτοιες περιπτώσεις θέλεις μεγάλο ρόστερ γιατί η ομάδα "σκάει" και μένει από δυνάμεις μέσα στη σεζόν και το ζήαμε αυτό. Και το συμπερασμα λοιπόν εκείνης της αποτίμησης ήταν να διώξουμε τα "παλτά" και να έχουμε μικρό ρόστερ με 7-8 άπειρους, που το "χαιρόμαστε" όλοι φέτος...

Τέλος νομίζω το τι κάνουμε στην παρούσα φάση δεν μπορεί να μας το υπαγορεύσει το ότι με προέδρους στυλ Ερμείδη και Μοβσεσιάν στο παρελθόν δεν ελπίζαμε τίποτα ενώ στον Πανιώνιο του Τσακίρη είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Η στάση μας δεν μπορεί να υπαγορεύεται΄ούτε από το πόσες ελπίδες μας προδόθηκαν ούτε από την καταμέτρηση των λαθών του Προέδρου. Εγώ το βλέπω με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν ισχύει αυτό, τότε ας κατεβάσουμε το κείμενο του Γκρινιάρη, γιατί φαίνεται ότι δεν συνφωνούμε με αυτά που λέει. Αλλά νομίζω όλοι έχουμε εκφραστεί γι' αυτό το κείμενο με τα καλύτερα λόγια.

Costix είπε...

Συγνωμη ρε Costas, αλλα εχω βαρεθει σημερα να διαβαζω υπονοουμενα και κατηγοριες αλλα και βρισιες για τον Τσακιρη.

Και ειναι αδικο, εχει βεβαια ευθυνη ως ενα σημειο, αλλα ετσι μεμ μια μονοκονδυλια να σβησουμε οτι καλο εχει προσφερει στην ομαδα ???

Στο κατω-κατω ηθελε κι αυτος να φθασουμε εδω ??? Πονταρε και δεν του βγηκε. Και μιλαει παντα την γλωσσα της αληθειας. Ειπε λεφτα ΤΕΛΟΣ. Και παλι εκανε και 5 μεταγραφες.

Τι ζηταμε απο τον Τσακιρη ακριβως, δεν εχω καταλαβει ειλικρινα.

Επελεξε λαθος προπονητη??
Προφανως, αλλα και ποιος να τον επελεγε, οι φιλαθλοι η οι παιχτες??

Εγινε λαθος σχεδιασμος??
Και παλι προφανως, αλλα πηρε τις ευθυνες του και το παλευει με νυχια και με δοντια.

Επρεπε να διωξει πιο νωρις τον Φερερα??
Οπως φαινεται, επρεπε, αλλα αυτος παιρνει τις αποφασεις και δεν θελει να μοιαζουμε σε ομαδες του ΠΟΚ, εμεις οι φιλαθλοι το θελουμε??

Πηρε τον Παρασχο που μας πεφτει λιγος??
Ε, τωρα τι να πω δηλαδη, οντως παραμυθιαζομστε μεταξυ μας.

Δεν κρατησε τον Ρεκομπα??
Μα ολοι τον χλευαζαμε που περπατουσε και τραυματιζοταν με το παραμικρο. Στο κατω-κατω απο που θα βγηκαν τα λεφτα για τις 5 μεταγραφες τον Γεναρη, οσο και μικρα να ηταν τα συμβολαια??

Τεσπα, κουραστικο το θεμα και δεν κανω τον απολογητη κανενος, αλλα καπου με ενοχλει η αδικια και τα ευκολα συμπερασματα.

Παντως σας θυμιζω οτι πρεπει να βρεξεις κωλο για να φας ψαρι, και εμεις απο δω και περα πρεπει να τον βρεξουμε λιγο ακομα.

Costix είπε...

Και εγω Ιωνα για τα οπαδικα μπλογκς κυριως μιλαω. Το να αποκαλεις τον Τσακιρη αλητη ειναι ιεροσυλια, και ως προς τον τιτλο αλλα και ως προς το συγκεκριμενο ατομο.

Costix είπε...

Και μια τελευταια ροκια για τον στρατηγο και ολα τα παλουκαρια.

http://www.youtube.com/watch?v=7_nwbTeIN4Y

cdu είπε...

Να πώ και εγώ (με διαφορά ώρας) τα δικά μου. Πρώτον δεν επχει κανείς το δικαίωμα να αποκαλεί τον Τσακίρη και τους παίκτες μας αλήτες ή να τους βρίζει χυδαία έτσι γιατί γούσταρε. Προς Θεού σεβασμό και αξιοπρέπεια. Αν όμως κάποια παιδάκια έχουν μάθει αλλιώς, δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά αυτών που χαιδεύουν αυτάκια και ανέχονται τις καρ´εκλες στους επόπτες και τις καταστάσεις ζούγκλας στην Αρτάκης. Ότι σπέρνεις θερίζεις.
Για τον Παράσχο δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε τίποτα. Ας του δώσουμε μια δυο ευκαιρίες ακόμη.
Στα άλλα, αυτά τα «όχι τώρα κριτική», συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Τα έχω ξανακούσει και αλλού: μη κάνεις κριτική στο πρόεδρο, τώρα έχουμε πόλεμο. Γιατί ρε; Εγω τους έστειλα στο Ιράκ ή εγώ τα σκάτωσα στο σχεδιασμό; Καταλαβαινόμαστε φαντάζομαι.
Διατηρώ λοιπόν το δικαίωμα μου να κάνω όποτε θέλω τεκμηριωμένη κριτική. Ακόμη και να καταίβω από το τρένο.
Το κείμενο του Βασίλη με εκφράζει απόλυτα. Στηρίζουμε την ομάδα αλλά και διατηρούμε το δικαίωμα να δείχνουμε τα κακώς κείμενα όποτε τα βλέπουμε.
Καληνύχτα / καλημέρα και με τη νίκη την Τετάρτη.

cdu είπε...

CostisT: ζήτησες ανταπόκριση για Who. Όντως έπαιξαν στο ημίχρονο. Προφανώς εντυπωσιακό show σε οργάνωση, εφέ και ηλεκτρονικά/ λέιζερ. Έπαιξαν στην ουσία ένα potpouri από τις πιο μεγάλες επιτυχίες τους. Το κοινό έμοιαζε να το φχαριστιέται. Εγώ πάλι όχι. Sorry δηλαδή από τους φίλους κάποιας ηλικίας, αλλά it was sad να βλέπεις αυτά τα γεροντάκια να χτυπιώνται. Ο Townsend φορούσε και καπέλο. Να μη φαίνεται η καράφλα; Πάντως η γυναίκα μου πρότεινε να αλλάξουμε κανάλι αλλά εγώ επεμενα. Έτσι και αλλιώς τις δυό τρεις ώρες το superbowl το remote μου ανήκει.
Το μεγάλο κλού και η μεγάλη χαρά του αγώνα ήταν ότι νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του New Orleans , στην πρώτη της εμφάνιση σε τελικό στα 42 χρόνια ζωής της ομάδας. Προφανώς η πόλη κάηκε. Η ομάδα ήταν the outsider. Άντε και στα δικά μας.

IWN1998 είπε...

Η κριτική δεν μπορεί να σταματήσει. Η αξιοπρέπεια και η σύνεση αναζητούνται. Ο πελάτης τα παράπονα θα τα κάνει όσο και αν είναι κολλημένος με το μαγαζί.
Να ξαναπώ ότι τουλάχιστον από μέρους μου δεν ήταν στόχος της όποιας έκκλησης έκανα το να σταματήσει η κριτική, που πρώτος εγώ κάνω, έτσι και αλλιώς, αλλά άλλο κριτική και άλλο κραξίματα και κλωτσοπατινάδες.
Δεν τα ξαναγράφω γιατί θα καταντήσω πλέον μονότονος και κουραστικός.

Griniaris είπε...

Kαλημέρα σε όλους,
Όσον αφορά στον πόλεμο.Δυστυχώς σε πόλεμο είμαστε μόνο τα τελευταία 120 χρόνια.Το θέμα είναι στους στρατηγούς.Για άλλο πολεμούσαν ο Μοβσεσιάν και ο Ερμείδης,για άλλο ο Τσακίρης.Όπως δεν κερδίσαμε τότε κάτι έτσι δεν πρόκειται να κερδίσουμε και τώρα.Τουλάχιστον όμως είμαστε πιο κοντά σε αυτό που όλοι πιστεύουμε για τον Πανιώνιο,την διαφορετικότητα.Επειδή όμως,ευτυχώς,δεν είμαστε στο στρατό,έχουμε το δικαίωμα να αμφισβητούμε τις αποφάσεις του "στρατηγού".Έχει τεθεί πολλές φορές το θέμα Τσακίρης η χάος.Είναι όμως έτσι;Θα μπορέσω να απαντήσω όταν μου διευκρινήσετε για ποιόν Τσακίρη μιλάμε.Αυτόν που ξεκίνησε με όραμα,δίψα,ιδέες και πράξεις;Η αυτόν που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί διαλαλεί το πόσο μετάνιωσε που ασχολήθηκε με τον Πανιώνιο;Τι να τους κάνω τους απολογισμούς κάθε τέλος της χρονιάς;Ματάκια έχω και βλέπω,μυαλό έχω και σκέφτομαι.Εγώ βλέπω τον Πανιώνιο μεγάλη ομάδα,ο Τσακίρης όχι.Μου είπε όλη την αλήθεια στην τελευταία του συνέντευξη.Δεν ξέρω ποιός από τους δύο έχει δίκιο αλλά θα στηρίξω και αυτόν και την ομάδα όσο μπορώ.Γιατί αυτό που πιστεύει προσπαθεί να το κάνει με το σωστό τρόπο άσχετα αν δεν του βγαίνει πάντα.Κανείς όμως δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα να γκρινιάζω ανά πάσα στιγμή,ακόμη και τώρα στο όνομα μιας ακόμη σωτηρίας...

ΥΓ.Για αποδοκιμασίες και λαϊκά δικαστήρια δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

Costix είπε...

Η καλοπιστη και τεκμηριωμενη κριτικη ειναι απαραιτητη και επιβεβλημενη.
Οχι ομως κριτικη του τυπου ''αλητες'' και ''θα σας κυνηγησουμε'' και τα τοιαυτα.
Ειμαστε Πανιωνιοι και οχι γαυροβαζελοι.

Εκεινο που εχει σημασια επισης ειναι η ομονοια και η ενοτητα μεταξυ των φιλαθλων στις επομενες αγωνιστικες, γιατι ΤΩΡΑ ειδικα εχει αναγκη η ομαδα απο την στηριξη τους, οχι ΜΟΝΟ στις καλες εμφανισεις.
Πως αλλοιως θα ανεβει η ψυχολογια της ???

antunix είπε...

Με κάθε αφορμή βλέπουμε την κακομοιριά του ελληνικού ποδοσφαίρου.... Γράφει μια εφημερίδα ότι ο Σπανός δάκρυσε λέει ο Σπανός, διότι πήρε την εκδίκησή του από τον κακό Πανιώνιο, που τον έριξε πριν δύο χρόνια στα… Τάρταρα της Β’ Εθνικής. Είναι θλιβερό όταν τέτοιοι παράγοντες που έχουν δείξει κάτι καλό στην πιάτσα, παρασέρνονται και βουλιάζουν στον βάλτο του συστήματος. Αν όλα αυτά τα γραφικά του κ. Σπανού, τα έκανε ο Κομπότης, ο Ψωμιάδης, ο Μπέος ο Πανόπουλος δεν θα με εξέπληττε. Δυστυχώς, όμως βλέπω τους πρώτους να γίνονται έσχατοι. Μάλιστα, αυτό ήταν το όραμα του Ατρομητάκου, να νικήσει τον Πανιώνιο, φαίνεται.
Ακούγεται ωραία δικαιολογία, ότι ένας παράγοντας μπουκάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει τους παίκτες. Είχε τόσο καλές προθέσεις που τον κρατάγανε… τρεις-τέσσερις, και αυτό το είδα με τα μάτια μου. Οι άνθρωποι του Πανιωνίου προσπαθούσαν να ελέγξουν την κατάσταση. Να τους χαιρόμαστε αυτούς τους εξυγειαντές του αθλήματος. Είναι διαφορετικό να ανήκεις στους fentagin, και διαφορετικό νομίζω να είσαι κάτοχος της ομάδας. Εκτός αν δεν έχει σημασία, και είναι το ένα και το επί αυτώ το επίπεδο τους.
Τέλος, ο κ. Δώνης παραδέχθηκε ότι ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα. Μακάρι λοιπόν, αφού είναι έτσι, να διεκδικήσει πλει-οφ και να χρειάζεται την νίκη τις τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε ομάδα που θα βρίσκεται στη ζώνη. Για να δούμε τότε… έχει και ο καιρός γυρίσματα....

Costix είπε...

Διαβαζω στο site του Αμαναμ απο link στο μπλογκ των Ιωνων μια αναρτηση με τιτλο ''ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ''. Γραφει οτι αναλaμβανει γενικος αρχηγος του ποδοσφαιρικου τμηματος ο Νικολας Κουτρουπης.

Εκ των υστερων εχει διαγραφει η συγκεκριμενη αναρτηση απο το μπλογκ των Ιωνων, δεν γνωριζω το γιατι, να υποθεσω ομως οτι η Διοικηση προτιμαει να το ανακοινωσει πρωτη στο επισημο site μας και τους ζητησε να το διαγραψουν.

Αν παντως αληθευει, θα χαρω ιδιαιτερα γιατι ο Νικολας και Πανιωναρα ειναι, και ξυπνιος και τεχνοκρατης και ιδιαιτερα καλο παιδι.

br fun_atic είπε...

Είχα μέρες να μπω "σοβαρά" στο ίντερνετ, γιατί αντιμετωπίζω προβλήματα με τη σύνδεσή μου.

Η εικόνα είναι απογοητευτική.

Πριν από αρκετές ημέρες εξέφρασα την άποψή μου για τα προβλήματα της ομάδας. Αν και δεν έχω αλλάξει γνώμη, δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πολύ φοβάμαι ότι πίσω από τη σημερινή κατάσταση παίζονται πολλά παιχνίδια, τα οποία θεωρώ ότι θα αποκαλυφθούν μέχρι το καλοκαίρι.

Στηρίζω την ομάδα, στηρίζω τους παίκτες, στηρίζω όσους προσπαθούν να βγάλουν την ομάδα από την κατάσταση στην οποία έχει παριέλθει και στην πορεία του χρόνου θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις όλων. Το θέμα γιά 'μένα κλείνει προσωρινά...

dimosthenis είπε...

Ωπ! τι μπόμπες αμολάς BR?

br fun_atic είπε...

Καμία μπόμπα. Ο κάθε ένας στη Νέα Σμύρνη έχει φτιάξει και τα δικά του σενάρια.

Είναι βέβαιο ότι κάποιοι είναι θολωμένοι, κάποιοι φανατικοί, κάποιοι μυθοπλάστες και κάποιοι εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ποιός είναι ποιός; Δυστυχώς δεν έχω καλή γνώση των κυκλωμάτων αυτών και δεν θέλω άθελά μου να ενισχύσω κανέναν από αυτούς παρά μόνο την ομάδα.

Ότι είχα να πω το είπα και μάλιστα σε σχετικά ανύποπτο χρόνο, δεν θα επανέλθω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όπου κάποιες καταστάσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Θα σας συμβούλευα να παρακολουθείτε στενά τη στάση του καθενός προκειμένου να καταλάβουμε τον ρόλο του. Πολύ φοβάμαι ότι η κρίση της ομάδας δεν είναι μόνο καθαρά αγωνιστική...

IWN1998 είπε...

Προβλέπεις κάτι;

zamis είπε...

Αποστολη ομαδας

Ανδριόλας, Μπεθέρα, Μανιάτης, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Τσοτσαλίτς, Γουέλινγκτον, Όμο, Σιόβας, Κουμορτζί, Νικολάου, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Σκούφαλης, Μπουβάλ, Εστογιανόφ, Ριέρα, Μπάλαμπαν

Griniaris είπε...

Πως θα έπαιζα εγώ αν ήθελα να κερδίσω...
Ανδριόλας,Γιόνσον δεξιά,Μανιάτης αριστερά,Λάτκα-Τσότσαλιτς σέντερ μπακ.Όμο,Νικολάου,Κούκετς στο κέντρο.Κουμορτζί λίγο πιο μπροστα και Εστογιανόφ-Ριέρα επίθεση...

zamis είπε...

Griniari,σκεψου και Φανουρη στη θεση Κουμο.Κατα τ'αλλα συμφωνω..

Griniaris είπε...

Δεν είναι κακή ιδέα...

Katrinos είπε...

Πολύ καλή ιδέα , και ευκαιρία ο Κούμο να κάτσει στο πάγκο , να ξεκουραστεί.

br fun_atic είπε...

http://www.panioniosnet.gr/index.php/kae/3146.html

Στο συγκεκριμένο κείμενο υπάρχουν χαρακτηρισμοί εις βάρος του κου Γαλλή, τους οποίους κάθε σώφρων Πανιώνιος θα σκέφτονταν πολύ πριν διατυπώσει...
Λυπάμαι ειλικρινά...

General Tanz είπε...

Ενα ωραιοτατο 4-4-2 με
Ανδριολα, Γιονσον δεξια,ο Μπαρονι αριστερα, Λατκα, Κοντοε.
Χαφ κεντρικα ο Μανιατης(εχει ξαναπαιξει με αρκετα καλα αποτελεσματα)με τον Μαριο, αριστερα ο Κουκετς και δεξια ο Λολο.
Μπροστα (θα τους απαγορευα δια ροπαλου να βγαινουν απο την περιοχη) ο Ριερα με τον Μπαλαμπαν.

br fun_atic είπε...

η δική μου ενδεκάδα Ανδριόλας, Γιόνσον, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Μπαρόνι, Όμο,Κουμορτζί,Κούκετς, Εστογιανώφ, Ριέρα, Γουνδουλάκης.

lefterix είπε...

ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,
ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ,
Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑ,
ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙ!!!

zamis είπε...

Griniari,θα μας διαλυσουν την ομαδα οι κυριοι.
Σε παρακαλω παρε θεση,πριν ναναι αργα,τη συνθεση την κανεις εσυ αγορι μου,ξυπνα!

br fun_atic είπε...

για να δουλέψει ο συγκεκριμένος κόουτς χρειάζεται καύσιμα...

br fun_atic είπε...

Επειδή σας βλέπω αρκετά νταουνιασμένος, θα ήθελα να σας ανεβάσω λίγο. Όταν είμαι πολύ πιεσμένος ή νταουνιασμένος μπαίνω στη σελίδα που θα σας δώσω. Βρίσκω το όλο θέμα εξαιρετικά αστείο γιατί ένα σορό άνθρωποι κάνουν reviews σε μπουρδέλα, βαθμολογώντας από τον χώρο και την κοπέλα, μέχρι και την τσατσά και τον τσάτσο.Οι περιγραφές είναι σπαρταριστές.
www.bourdela.tv

Griniaris είπε...

zamis αστους αγόρι μου,τι ξέρουν αυτοί;

br,υπονοείς κάτι;

br fun_atic είπε...

ήμουν σίγουρος ότι ΕΣΥ θα έκανες τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερώτηση :)
Όχι. Ό,τι γράφω

Griniaris είπε...

Καλά,τότε το δικό μου το διεστραμμένο μυαλό θα φταίει...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Εγω ρε παιδιά θα έπαιζα με: Ανδριόλα, Μανιάτη, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Μπαρόνι - Νικολάου, Ομο (αμυντικά χαφ), Σκουφαλη δεξια, Φανουρη αριστερα - Μπουβάλ, Ριέρα.

Και θα ξεκουραζα αρκετούς και θα έδινα ευκαιρίες στους υπόλοιπους...

Απρία μου γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Αναστασόπουλος... Τέλος πάντων...

Μάκης

Costix είπε...

Αγαπημενοι μου φιλοι, οσο το σκεφτομαι και το επεξεργαζομαι στο μυαλο μου, το βλεπω και πιο καθαρα. Πολλοι απο σας εχουν δηλωσει οτι βαλλομεθα εξωθεν. Απο ποιον ??? Να σας πω. Ο Τσακιρης καταφερε να πουλαει παιχτες στην τιμη που αυτοι αξιζουν, αρα ποιοι εχουν συμφερον να μας βαλλουν ??? Η και να μας ριξουν ??? Απαντηστε μονοι σας στο κουιζ.

cdu είπε...

CostisT: σταθερός στο μεταμεσονύκτιο posting. Αλλά τα κουίζ πρέπει να τα βάζεις πριν πάνε για ύπνο to sleep over it όπως λένε εδώ. Την ώρα που το βαλες το θέμα, μόνο για μένα είναι :-)

amanAM είπε...

Δεν νομίζω ρε παιδιά... Πες πως πέφτουμε στην βήτα εθνική, ε και? Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο των παικτών πως θα παίζουν μόνο στην άλφα εθνική? Υπάρχει όρος ότι εάν ο Πανιώνιος πέσει, είναι υποχρεωμένος ο Τσακίρης να τους πουλήσει, και μάλιστα μπιρ παρά?

http://panionios-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html

amanAM είπε...

Κωστή, όταν πουλάς ένα προϊόν στην τιμή που αξίζει, τότε μειώνεται το περιθόριο κέρδους του μεσάζοντα.

Ο τελικός καταναλωτής πληρώνει το ίδιο, ο μεσάζοντας μόνο έχει να κερδίσει από την απογοήτευση του παραγωγού, ή από τον πανικό του να πουλήσει.

Ο νοών, ανοείτο!

br fun_atic είπε...

@Μάκης
η ενδεκάδα σου μου άρεσε πολύ.

Κατά τα λοιπά είναι βέβαιο ότι δεχόμαστε πόλεμο. Από τη στιγμή που πολλές ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι, είναι λογικό να μην έχει ξακαθαρίσει το τοπίο του υποβιβασμού. Εκεί θα γίνουν πολλά παιχνίδια.

Με ποιόν θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς; Έτσι όπως τα καταφέραμε με κανέναν. Πέρα από τα γνωστα θέματα με τον Πιλάβιο, να μην ξεχνάμε ότι κατά πως φαίνεται Πρωταθλητής θα είναι ο ΠΑΟ...

Άρα είναι πιθανό να πέσουμε, εάν δεν ανέβει η ομάδα αγωνιστικά.

Εννοείται βέβαια ότι φτάσαμε στο σημείο αυτό από λάθη δικά μας. Γιατί είχαμε τα εχέγγυα να πηγαίνουμε καβάλα στο άλογο...

IWN1998 είπε...

Το θέμα είναι ότι μπορεί να πέσουμε ακόμα και αν ανεβεί αγωνιστικά η ομάδα...

Ανώνυμος είπε...

Συνοδοιπόροι,

αρχίζουμε και θυμίζουμε το ΚΚΕ, διαχρονικά. Βαλλόμεθα έξωθεν, για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός και το κεφάλαιο, όποιος κάνει κριτική είναι πράκτορας και χαφιές του ταξικού εχθρού (τον οποίον βέβαια θα αποκαταστήσουμε 50 χρόνια μετά ..) κτλ. κτλ.

Εμείς δεν φταίμε ποτέ, αν κάναμε και κανένα μικρολαθάκι άνθρωποι είμαστε βρε αδελφέ ... Εμπρός, σωπάστε τώρα και κωπηλατήστε στον ταξικό αγώνα γιατί πάνω απ' όλα ο Πανιώνιος, συγγνώμη η εργατική τάξη ...

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, η λέξη αυτοκριτική κατάντησε να σημαίνει κουκούλωμα.

ΕΛπίζω, οι ομοιότητες με το κομμουνιστικό κίνημα να σταματήσουν εδώ. Όποιος θέλει σε όλα να βλέπει μόνο έξωθεν επιβουλή (που υπάρχει) απλά δεν θέλει να δεί τις ευθύνες του (και τις δικές μας).

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα ακόμα και σε δύσκολες (πραγματικά δύσκολες όμως, που οι παίκτες πήγαιναν σε γήπεδα επαρχίας με τα αυτοκίνητα τους) δεν αδιαφόρησε για το κύπελο...Αγωνιώ να μην το δω αυτό σήμερα.
Όσο για το πρωτάθλημα δεν θα κινδυνεύσουμε καν.

Costix είπε...

Οταν σε βλεπουν αδυναμο, τοτε σε επιβουλευονται.

Σιγουρα για το τοι φτασαμε εδω, φταιμε ολοι, διοικηση, παιχτες, προπονητης και φιλαθλοι.

Ολοι εχουμε ενα μεριδιο ευθυνης.

br fun_atic είπε...

Μας επιβουλεύονται; Βέβαια. Όχι γιά κανένα άλλο λόγο, αλλά επειδή δείχνουμε εύκολος στόχος. Εννοείται ότι ανεξάρτητα από τον όποιο πόλεμο, εμείς φτάσαμε στο σημείο αυτό χάρη στα δικά μας λάθη...

IWN1998 είπε...

nk99, eisai h proswpopoihsh ths elpidas kai pragmatika dinoun 8arros ta sxolia sou, oti den 8a kindyneusoume.
Shmera akoma kai panw apo thn prokrish, pou kypello einai kai paizei rolo akoma kai h tyxh, 8a einai pio shmantikh h emfanish kai h prospa8eia gia agwnistikh anatash.

Maverick είπε...

Καλημέρα
@Μάκη Διόγο
Γράφοντας μας οτι είμαστε σε πόλεμο,θεωρείς ότι μας λες κάτι νέο?Οταν μετά τον Αστέρα η ομάδα κέρναγε πίτσες είχε ειρήνη?Αλλαξε κάτι που έχασε-έτσι όπως έχασε-απο γαύρο κ Χαλκηδόνα?
Αν αυτό το πράγμα ήταν ομάδα πέρα απο την διαιτησία,τους καύσωνες,τους νοτιάδες,το κρύο,την βροχή,τον ερασιτεχνισμό της διοίκησης όπως λέει ο πρόεδρος για τα στελέχη του,τον Φερέρα,τις εχθρικές κ συχνά κατάμεστες αντίπαλες έδρες το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο...
Η στήριξη υπάρχει,είναι αυτονόητη αλλα δεν είναι δυνατό να φθάσει γ' Αθηνών για να υπάρξουν αντιδράσεις.
Με βάση το ΤΩΡΑ λοιπόν(και ας αφήσουμε το παρελθόν για το μέλλον)στόχος είναι το κύπελλο.ΤΕΛΟΣ!Ο Πανθρακικός έχει ήδη πέσει,ο Λεβαδειακός 90% είναι ο δεύτερος κ γιατί έχει δύσκολο πρόγραμμα κ γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων για άλλους λόγους.Μένει ένας.Δεν νομίζω...
Σήμερα ας το δούνε σαν τη τελευταία ευκαιρία για διάκριση και ας (ξανά)πολεμήσουνε

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@cdu
Εγώ σού ζήτησα ανταπόκριση για τους WHO, γιατί πραγματικά είχα περιέργεια πώς να ήταν άραγε...
Είδες λοιπόν, "I want to die before I get old" δέν είχανε τραγουδήσει; Καλύτερα μεγάλη μπουκιά φάε... μεγάλη κουβέντα μή λές!
Τελικά, ήτανε...too old to rock and roll.