Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Σχόλια στην επικαιρότητα

Διάβαζα σήμερα το άρθρο του Γιώργου Μπιτσικώκου στην σελίδα της Νόβα και θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια.
Σύμφωνα με το άρθρο αυτό ο προπονητής της ομάδας φαίνεται πως είπε στους παίκτες ενόψει του παιχνιδιού με την Λάρισα: "Στο παιχνίδι με την Λάρισα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να σεβαστούμε την ιστορία του Πανιωνίου και να σκεφτόμαστε πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας", είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του.

Σχόλιο: Είμαι από τους Πανιώνιους που έχουν στηρίξει ιδιαίτερα τον Γιώτη Σταματόπουλο. Δυστυχώς όμως αυτό που διάβασα δεν αποτελεί σωστή ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας.

Διάβασα στο ίδιο άρθρο ότι ο Γιάννης Παυλόπουλος και ο Γιώργος Φαμέλης αναχώρησαν την Τετάρτη για την Αργεντινή και την Ουρουγουάη, όπου τις επόμενες ημέρες θα παρακολουθήσουν παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Σχόλιο: Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο διατυμπανίζουμε το ταξίδι των σκάουτερ στις χώρες αυτές. Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της φροντίζει να κινείται με άκρα μυστικότητα. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω αυτού του είδους τα ταξίδια από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα αλλάξει προπονητή.

Στο ίδιο άρθρο προαναγγέλλεται η απόκτηση από τον Λεβαδειακό του Τριποτσέρη, ο οποίος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Νιόπλια στην Εθνική Ελπίδων.

Σχόλιο: Συνεπώς έχουμε προπονητή. Για ποιο λόγο τότε τραβάμε το αυτί του Σταματόπουλου τώρα; Δεν υπήρχε η δυνατότητα να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι μας; Έτσι κι αλλιώς ο Πρόεδρος είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι ο Σταματόπουλος θα έμενε στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι, άρα θέμα παρεξήγησης δεν υπήρχε. Νομίζω ότι είναι άδικο να του βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό ενόψει του παιχνιδιού με τη Λάρισα. Μπορεί ο Σταματόπουλος να είναι άπειρος, όμως δούλεψε σκληρά για την ομάδα και προσέφερε αυτό που μπορούσε. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να φύγει ως αποτυχημένος, από τη στιγμή που ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα να ξελασπώσει την ομάδα τον χειμώνα. Το σχόλιο αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την κριτική που έκανα παραπάνω στον προπονητή της ομάδας

30 σχόλια:

zamis είπε...

Συμφωνω απολυτα με τα οσα γραφεις για Σταμ.
Η κινηση Τσακιρη να τον βαλει με την πλατη στον τοιχο τρεις μερες πριν το ματς,μονο ασχημη εντυπωση μου αφηνει.
Δειχνει ανακολουθια,συγχυση και αδιεξοδο.
Επιπροσθετα,βαζει αλλο ενα λιθαρακι στην εκπτωση της εικονας του που παρακολουθουμε απο το καλοκαιρι σε απανωτα επεισοδια.
Λυπαμαι παρα πολυ,δεν πιστευα ποτε οτι θα ενιωθα τετοια απογοητευση απο αυτον τον ανθρωπο.

br fun_atic είπε...

Το ζητούμενο είναι ότι δεν του ξεκαθαρίζει και τον λόγο απόλυσης.

Του φταίει η κακή αγωνιστική εικόνα; Μα όλοι συμφωνήσαμε ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ομάδα έπαιξε πολύ καλά.

Του χρεώνει την απειρία; Μιλάμε γιά τον ίδιο προπονητή που είχαμε τον χειμώνα. Μάλιστα πλέον είναι και κάπως πιό έμπειρος.

Του χρεώνει την κατάσταση των αποδυτηρίων; Μα δεν έβαλε δικό του άνθρωπο γιά τον σκοπό αυτό;

Από την άλλη ο Πρόεδρος δεν έχει κάνει την παραμικρή αυτοκριτική ενώ οι "επίσημες" εμφανίσεις του στο προπονητικό κέντρο αποτελούν είδηση στις αθλητικές εφημερίδες.

Ολοι δηλώνουν ότι έμαθαν από τα λάθη τους. Άντε να το δούμε. Να σταματήσουμε κι εμείς να μουρμουράμε, να δει και η ομάδα άσπρο πρόσωπο.

Όμως, αν στο ταπεινό μου blog η επαναπρόσληψη του Λίνεν συγκεντρώνει πάνω από το 65%, μήπως θα ήταν καλό να τσεκάρουμε τη γνώμη των φιλάθλων γιά την πρόσληψη Νιόπλια; Γιατί μπορεί να είναι καλός και άξιος, είναι παραπάνο από βέβαιο όμως ότι η πρόσληψή του θα προκαλέσε μουρμούρες γιά μεγάλο διάστημα.

zamis είπε...

Να σου πω εγω τι εγινε?
Τον πιασανε τον Τσακιρη οι Πανιωναρες συνδαιτυμονες του και τουπανε ''προεδρε γαμισε τους ολους να ξυπνησουνε πριν να ειναι αργα.''

Ετσι λειτουργουμε διοικητικα αλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους,

Αυτό που θα γράψω το εννοώ και πραγματικά, θα ήθελα τη γνώμη σας αλλά και τις πληροφορίες που ίσως έχετε. Είναι σίγουρο πως ισχύουν όσα γράφτηκαν γιά τον Τσακίρη και την επίσκεψή του στο Κορωπί; Είναι σίγουρο πως ζήτησε την παραίτηση του προπονητικού επιτελείου αν δεν νικήσουμε; Πραγματικά, χτες, παρότι το διάβασα σε δύο ιστοσελίδες, ήμουν σίγουρος πως ήταν ένα ευρηματικό πρωταπριλιάτικο αστείο! Πως κάποιος το έγραψε και παρέσυρε τον άλλον!

Αν είναι αλήθεια, τοτε ίσως υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Και εννοώ ότι ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ομάδας μας, απλά δε είναι σοβαρός. Είτε λόγω προσωπικότητας είτε λόγω έλλειψης επαφής με την πραγματικότητα (σχετικά σύνηθες σε ανθρώπους μεγαλωμένους στην εικονική πραγματικότητα μιάς πλούσιας οικογένειας) δεν έχει το ειδικό βάρος να διοικησει έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο με τις απαιτήσεις του Πανιωνίου. ΑΝ (ξαναλέω ΑΝ) είναι αλήθεια.

Δεν σας κρύβω βέβαια πως η εικόνα αυτή μάλλον ταιριάζει με την εικόνα του ανθρώπου που πήγαινε βόλτες με το Χούτο στα κότερα όταν η ομάδα έκανε προετοιμασία και του επέτρεπε να έχει προσωπικο γυμναστη (χωρίς καν να ρωτήσει τον προπονητή), του ανθρώπου που καταδεχόταν να εμφανιστεί δημόσια με τιμωρημένο (αυστηρά!) ποδοσφαιριστή και να κάνει δηλώσεις κατά του πρώην προπονητή, και του ανθρώπου που τελικά καταφεύγει σε γελοίες δηλώσεις αυτοκριτικής (όπως αυτή που εκανε όταν έδιωξε τον Χούτο).

Τέλος, η εικόνα αυτή που αναδύεται από τον ιδιοκτήτη, μάλλον είναι συμβατή και με την εικόνα του Ρεκόμπα ο οποίος (πάνω που πήγα να τον συμπαθήσω) δίνει συνέντευξη και, αντί να πεί έστω μία λέξη γιά την οικτρή συνολικά προσφορά του όλη τη χρονιά σε αντίθεση με το παχυλό συμβόλαιο του, τολμαει να πει πως θα ήθελε να μείνει, αλλά αν ο Πανιώνιος δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του "δεν θα μας γίνει βάρος ...". Πραγματικά, σκέφτομαι πως του είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει απέναντι του σοβαρούς ανθρώπους ...

Τέλος, όλα αυτά είναι συμβατά με την εικόνα που περιγράφει ο zamis. Ενος ανθρώπου που άγεται και φέρεται από όποιον γελοίο (που το παίζει ειδήμων Πανιωνάρας) βρεί στο δρόμο του και τον συμπαθήσει.

Ίσως η μόνη λύση είναι να μας λυπηθεί ο Θεός. Να βγεί καλός ο Νιόπλιας και να έχει και λίγη τύχη. Γιά να αντέξει λίγο παραπάνω από τον Λίνεν μέχρι να ξανάρθει ο όποιος τυχάρπαστος έχει συμπάθειες στο ΔΣ, εκείνη την εποχή.

zamis είπε...

Μακαρι ναναι ενα κακογουστο αστειο αλλα γιατι το συνεχιζει ο Φιλαθλος δευτερη μερα(το εγραψε και χτες).Ακομα,το χτεσινο κειμενο της Βικυς Σιωρη στο goalday με την εκτιμηση της οτι του ειναι πιο ευκολο να ωθησει το Σταμ σε παραιτηση,δεν μου φαινεται πρωταπριλιατικο.Επειτα ολο και καποια φιλοκυβερνητικη πηγη δε θα το ειχε διαψευσει?
Costa,το ξερω,κι εγω πρωτοειπα οτι αποκλειεται να εχει συμβει αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι ετσι.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Κάποιος ωθεί κάποιον άλλο σε παραίτηση όταν δεν θέλει να τον αποζημιώσει. Τι συμβόλαιο έχει ο Σταμ και τι σόι αποζημίωση μπορεί να απαιτήσε; Ειδάλλως γιατί να τον ωθήσει σε παραίτηση και να μην τον στείλει σπίτι του με το τέλος της σαιζόν όπωε εξάλλου είχε πει και όταν τον έβαλε στο τιμόνι της ομάδας; Είναι λίγο παράλογο το όλο σκηνικό. Συμφωνώ πως αν αληθεύει μάλλον μιλάμε για τραγέλαφο.

Griniaris είπε...

Καλημέρα σε όλους

Σήμερα θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου.Υπάρχει άλλη μία εξήγήση για το όλο συμβάν."όταν άκουσε τον προπονητή του «ιστορικού» να του λέει πως με τα λόγια του αυτά μοιάζει σαν να έχει χάσει την πίστη του προς την ομάδα" αυτή η φράση νομίζω τα λέει όλα.Μια φράση που συνάδει απόλυτα με όσα δήλωσε ο Λίνεν προ καιρού.
Ισως εκείνη την ώρα ένιωσε πως τον κυνηγάει ακόμη το φάντασμα του γερμανού στο πρόσωπο του Σταμ.Ίσως εκείνη την ώρα μίλαγε σε άλλον.
Η παρέμβασή του στα αποδυτήρια,όταν εμείς μαθαίνουμε τα μισά από όσα γίνονται,δεν είναι κατακριτέα.Αναμφισβήτητα όμως είναι φανερό ότι δέχεται μεγάλη πίεση,μάλλον ψυχολογική,η οποία τον οδηγεί σε ενέργειες ανακολουθίας,σύγχυσης και αδιεξόδου όπως πολύ σωστά λέει ο zamis.Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δρα τελείως παρορμητικά.

br fun_atic είπε...

Ένας λόγος που οι Γιαπωνέζοι έφτασαν στα σημερινά επίπεδα επιτυχίας είναι διότι αντέγραφαν καλά τους ανταγωνιστές τους.

Παραδείγματα επιτυχημένων διοικήσεων υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου το πιο επιτυχημένο είναι των αδελφών Γιαννακόπουλου.

Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν κάτι απλό. Ασχολήθηκαν με το μπάσκετ προφανώς γιατί δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Πιθανότατα να μην είχαν καμία ιδέα από μπάσκετ όταν ανέλαβαν.

Πήραν λοιπόν τον Παναθηναϊκό της καρπαζιάς και προσπάθησαν να τον ανεβάσουν. Ο τρόπος απλός. Αγόραζαν πάντα τον καλύτερο προπονητή της αγοράς, παίκτες ταλέντα και μία ατραξιόν. Ήταν καλοπληρωτές και ο Πανιώνιος απέκτησε καλή φήμη στην πιάτσα.
Πρώτα γέμισαν το γήπεδο, ύστερα δημιούργησαν έδρα και μετά κατέκτησαν την Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε ελάχιστο χρόνο είχαν δημιουργήσει μια ομάδα πρότυπο. Είναι γεγονός ότι διέθεσαν πολλά χρήματα. Είχαν όμως και τεράστια οφέλη.

Στην δική μας περίπτωση είναι γεγονός ότι ο Τσακίρης έχει διάθεση να ρίξει χρήματα. Δεν πιστεύω ότι δεν τα ξαναπαίρνει, αλλά ας πούμε ότι έχει τη θέληση να διευκολύνει ταμειακά τον σύλλογο σε μεγάλο βαθμό.

Όταν αγόρασε τον Λίνεν, ουσιαστικά ακολουθούσε το παράδειγμα των Γιαννακόπουλων. Γι αυτό και το εγχείρημα είχε επιτυχία. Με την απόκτηση Ρεκόμπα προσπάθησε να κάνει άλλο ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Ήταν όμως βιαστικό, δεν ανταποκρίνονταν στα σχέδια του προπονητή και γι’ αυτό καταδικασμένο σε αποτυχία.

Πλέον η σχέση του με τον Πανιώνιο φαίνεται να είναι περισσότερο οπαδική - παρέας και λιγότερο «επαγγελματική». Κάτι σαν χόμπι. Δικαίωμά του. Αρκεί, σε περίπτωση που το χόμπι αυτό τον κουράζει που και που, να έχει γύρω του τους κατάλληλους ανθρώπους. Στο σημείο αυτό ας κοπιάρει το παράδειγμα του Κόκκαλη.

Πολλοί αναφέρουν ότι ο πρόεδρος έχει γύρω του μια παρέα ανθρώπων που τον επηρεάζει στα διοικητικά. Κατανοητό. Οφείλει όμως, πριν από τη λήψη των αποφάσεών του να αφουγκράζεται και τις σκέψεις των απλών οπαδών της ομάδας.

Για παράδειγμα: Όλοι μας αναγνωρίζουμε την αξία του Νιόπλια. Οι περισσότεροι όμως νοιώθουμε ανασφάλεια στο άκουσμα της ανάληψης των καθηκόντων του. Ο Πρόεδρος οφείλει να το σεβαστεί.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι πολλές φορές, αναφερόμενοι στις ομάδες του κέντρου δυσκολευόμαστε στον χαρακτηρισμό μεγάλες ομάδες. Αυτό όμως είναι μια πραγματικότητα. Ο μέσος φίλαθλος του Πανιωνίου μπορεί να νοιώθει φίλαθλος μεγάλης ομάδας, στην πραγματικότητα όμως υποστηρίζει μια ιδιαίτερα ιστορική και σημαντική ομάδα των Αθηνών και όχι μια μεγάλη ομάδα. Διότι μεγάλη ομάδα σημαίνει πολλούς φιλάθλους, τίτλους και το κυριότερο τη δυνατότητα να αποκτάς ή να κρατάς τον παίκτη που σε ενδιαφέρει. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να γίνουμε κι εμείς μεγάλη ομάδα. Αρκεί να βρεθεί ένας άνθρωπος με αγάπη και όραμα ή έστω ένας σωστός επιχειρηματίας που ενδεχομένως να μην είναι καν Πανιώνιος, αλλά να θέλει να ασχοληθεί «επαγγελματικά» με την ομάδα μας.

Μπορεί ο «εκλεκτός» να είναι και ο Τσακίρης. Αρκεί να δει τον Πανιώνιο περισσότερο σοβαρά απ’ ότι κάνει τον τελευταίο ένα χρόνο.

zamis είπε...

Μα δε διωξαμε το Λινεν για να ερθει ηρεμια στα αποδυτηρια(μεταξυ αλλων)?
Το σκηνικο,οπως λει griniaris και costas,ερμηνευεται μονο με ψυχοκοινωνιολογικους ορους πλεον.
Στο οικονομικο κομματι η under 16 κτιζεται μεθοδικα.

br fun_atic είπε...

Μα κι ο Χούτος έφυγε γιά να ηρεμίσουν τα αποδυτήρια. Από εδώ και πέρα νομίζω ότι πρέπει να χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή. Γκρινιάρη δώσε μας τα φώτα σου...

zamis είπε...

''Είναι η πρόκληση. Οσοι έχουν τον Νιόπλια πολύ (και ορθώς) ψηλά, αγωνιούν μήπως τσαλακωθεί στο καρουσέλ της Σούπερ Λίγκας. Αδίκως αγωνιούν. Είναι... βέβαιον ότι θα τσαλακωθεί. Ολοι τσαλακώνονται. Και σκληραγωγούνται, επαγγελματικά. Είναι μέρος της δουλειάς. Ιδανικές εργασιακές θέσεις δεν υπάρχουν. Παντού, κάτι (αρνητικό) θα βρεθεί. Να τον... συμβουλέψουμε εμείς ότι «ξέρεις κάτι, στην πρώτη στραβή ή βία στη δεύτερη θα έχεις πίσω από το κάγκελο τους φωνακλάδες να σου πουν ότι εδώ δεν είναι Νέων ή Ελπίδων ή ότι για την τηλεόραση καλός είσαι», αυτό, και καλή τη πίστει να το κάνουμε, δεν παύει να είναι... προσβολή στις 500-plus συμμετοχές του στην Α’ Εθνική! Ξέρει. Μας ξέρει. Εδώ ζει. Δεν έφυγε. Ούτε έπεσε από άλλον πλανήτη.

Ο Πανιώνιος έχει, όπως όλοι, τα δικά του. Ο Πανιώνιος, επίσης, έχει την τύχη του timing (αλλά και τις προδιαγραφές που ο Τσακίρης, επί ημερών του, δημιούργησε) ώστε να είναι αυτός, ο πρώτος σύλλογος που προσελκύει τον Νιόπλια. Το εναλλακτικό σενάριο για τον Νίκο θα ήταν να εξακολουθεί να ζει στην Κρήτη, να περνά καλά, να έχει τις Ελπίδες του, και να κάνει υπομονή ως τη στιγμή που ο Οτο Ρεχάγκελ θα αποσυρθεί. Μόνο που, όταν ο Ρεχάγκελ αποσυρθεί, ο Νιόπλιας θα είναι «άγουρος και Ελληνας» ενώ εμείς θα ψάχνουμε για μεστωμένο και ξένο. Δεν λέει...

exedrasports.gr Α.Σ


το φιλαρακι μας ναναι καλα λοιπον κι οσο για τον Πανιωνιο με τετοια τυχη..εχει ο Θεος

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν φίλε br είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια(το παρόν δεν μας διαψεύδει)ότι η επιστήμη στο φαινόμενο "Πανιώνιος" έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.Όσο κι αν η φαρμακολογική έρευνα εξέλιξε την αντιμετώπιση της μανιοκαταθλιπτικοψυχωτικής σχιζοφρένειας κατάλληλο φάρμακο για εμάς δε βρέθηκε.
Φήμες αναφέρουν ότι συμπτώματα όπως απρόβλεπτες αντιδράσεις,ξαφνική μανία αυτοκαταστροφής,καταθλιπτική νοσταλγία,υπερβάλλουσα ψυχωτική λατρεία προς κάτι,ονομάζονται από κορυφαίους ψυχιάτρους συνολικά "Πανιώνιο σύνδρομο"και οι ασθενείς εγκλείονται σε ειδικές κλινικές.(γι αυτό είμαστε και τόσο λίγοι).
ΥΓ.Άλλωστε αυτό δεν είναι που μας εξιτάρει;

zamis είπε...

lollollol!!!!

br fun_atic είπε...

Ως πρώτες βοήθειες δεν μπορούμε όλοι, συμπεριλαμβανομένης της διοίκησης να ξεκινήσουμε το Atarax που δεν θέλει και συνταγή γιά να έρθουμε στα ίσια μας;
Η ανάλυσή σου είναι καταπληκτική. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο πιό γνωστός μας φίλαθλος είναι ο Μητσάρας...

DrRigas είπε...

Ως επιστήμων ψυχολόγος έχω κάνει παλαιότερα, μέσω του blog, μια πρόταση δωρεάν αναλύσεων για τα μέλη της ΠΑΕ (και όχι μόνο). Η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει…

br fun_atic είπε...

Που ήσουν γιατρέ μου; Ήρθες πάνω στην ώρα. Θα έλεγα να πιάσεις δουλειά άμεσα γιατί μέχρι το καλοκαίρι όλοι θα την χρειαστούμε την ψυχαναλυσούλα μας.

DrRigas είπε...

Ψυχραιμία! Να δούμε πρώτα τις αντιδράσεις μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα. Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα βγει διαφορετικό σχέδιο προσέγγισης και θεραπείας πασχόντων. Προς το παρόν συνιστώ υπομονή και σύνεση. Όχι χημικά φάρμακα (με ή χωρίς συνταγή) και κυρίως αποφυγή εγχειρήσεων ιδίως όταν αυτές γίνονται «πάνω από τα ρούχα» που λέει γνωστή ελληνική ταινία. Ας επικρατήσει καλύτερα η ιδέα του τσίπουρου που έριξε κάποιος τις προάλλες και εδώ είμαστε ξανά.

br fun_atic είπε...

Ρε συ γκρινιάρη, από βότανα πως τα πας;

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=m6SGM5RF1qQ&feature=related

Griniaris είπε...

Από βότανα με κάλυψε ο zamis...Αν εννοείς "βότανα" κάτι θα κάνουμε...

ΥΓ.Για ειδικές συνταγές λέω,μην παρεξηγηθούμε κιόλας...

zouri1 είπε...

Η απειρια της διοικησης εχει φανει πολλες φορες φετος.Μαθαινει τουλαχιστον?Ο Σταματοπουλος δεν φταιει σε τιποτα.Αλλοι τον επιλεξαν.Οτι ηξερε το εδωσε.Ειχε και δυσκολο προγραμμα με πολλα εκτος εδρας.Ο Νιομπλιας μου κανει για κατι καλο.Μακαρι να ερθει αυτος που ειναι και κυριος,Γιατι αλλοιως φοβαμαι για τις επιλογες που θα κανουν

br fun_atic είπε...

ζητούμενο βέβαια είναι να βρεθεί προπονητής που να μην δέχεται παρεμβάσεις στο έργο του

georigas είπε...

Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο μπλογκ σας. Ο λογος ειναι τα ποστς που εχουν αναρτηθει σε διαφορες ενοτητες με το ψευδονυμο DrRigas.

Συμμετεχω στο φορουμ του Πανιωνιου Panionios.Net με το ονομα georigas. Το ονομα μου ειναι Γιωργος Ρηγας και εχω διδακτορικο στην ψυχολογια (αυτο δεν ειναι κατι που το εχω κοινοποιησει στο φορουμ αφου εκει συμμετεχω σαν πανιωνιος φιλαθλος). Να ξεκαθαρισω λοιπον οτι καμια σχεση δεν εχω με τον ανθρωπο που χρησιμοποιει το ψευδονυμο DrRigas!

Θα ηθελα να παρακαλεσω τον φιλο πανιωνιο που χρησιμοποιει αυτο το ψευδονυμο εαν δεν ονομαζεται Ρηγας και αυτος και ειναι συναδελφος...να τροποποιησει το ψευδονυμο του για την αποφυγη συγχυσεων.

ΥΓ. Ο λογος που δεν συμμετεχω στις συζητησεις σας εδω ειναι ελλειψη κοινης θεωρησης σε τετοιο βαθμο που θα επρεπε να διαφωνω συστηματικα...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

...Και τι πειράζει στο να συμμετέχεις, το να διαφωνείς συστηματικά;
Εφόσον διαφωνείς και διαβάζεις το blog απ' ότι δείχνει η ανάρτησή σου, τότε εξέφρασε και τις απόψεις σου. Υποτίθεται ότι ο διάλογος είναι για να πείθει τους λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους με επιχειρήματα. Άλλωστε και λόγω ειδικότητας πιθανότατα γνωρίζεις περισσότερα από μένα σχετικά με αυτό το θέμα.
Εκτός και αν θεωρείς ότι εδω υπάρχει επί σκοπόν κατεύθυνση.
Πάντως και σε μένα που μάλλον διαφωνώ συστηματικά, δεν έχει ποτέ κανείς αρνηθεί αν μη τι άλλο την επιχειρηματολογία και τη συζήτηση και το blog αποτελεί νομίζω ένα βήμα να καταγράφονται απόψεις.

re-la-re είπε...

Αυτό που εγω καταλαβαίνω φίλε georigas είναι ότι στην έπεσαν κάποιοι για τις απόψεις που εκφράζει εδώ ο Dr Rigas. Και εσύ για να ξεκαθαρίσεις το όνομα σου έγραψες αυτό το σχόλιο.

Προσωπικά δεν παρακολουθώ το forum. Το σιχάθηκα πριν απο 4 χρόνια όταν ακόμα ήταν στη σελίδα του ερασιτέχνη. Εδώ όμως όλοι είναι ελεύθεροι να πουν τη γνώμη τους. Και αν μπορούν να πείσουν τον καθένα ότι έχουν δίκιο. Αρκεί σκοπός τους να είναι το καλό του Πανιωνίου.

Ελπίζω φίλε Πανιώνιε ότι συμμετέχοντας στο φόρουμ δηλαδή έχοντας εκπρόσωπο στη διοίκηση να έχεις λύσει όλες τις απορίες σου για τη φετινή χρονιά, κάτι δυτσυχώς που εμείς δεν το έχουμε καταφέρει. Και μέχρι να το καταφέρουμε θα συνεχίζουμε να εκφράζουμε αυτές τις απόψεις. Εδώ είμαστε πάντως. Πείστε μας με στοιχεία.

Costix είπε...

Ψαχνω ολα τα αθλητικα sites και αντιλαμβανομαι οτι κανενα καναλι δεν δειχνει την ΟΜΑΔΑΡΑ. Ειναι δυνατον ??? Μηπως ονειρευομαι ???

Παρακαλω οποιος γνωριζει αν το δειχνει καποιο καναλι να μου πει. Αν οχι, γιατι τετοια καταντια ???

Ρε Κωνσταντινε, ειπαμε Πανιωνια κουλτουρα, αλλα οχι και ετσι !!

Δηλαδη αυριο τι θα κανουμε, θα το βλεπουμε στο Ιντερνετ το ματς ??

DrRigas είπε...

Φίλε georigas, ή αλλάζουμε όνομα ή αλλάζουμε επάγγελμα ή περιμένουμε άλλους δυο για να κάνουμε φουλ του ρήγα ;)
Στα σοβαρά τώρα, μπαίνουμε σε διαφορετικά blogs, έχουμε διαφορετικά ονόματα -μπορεί παρόμοια αλλά όχι ίδια- δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Να δηλώσω ότι δεν είμαι εσύ? Να το δηλώσω! Με την ευκαιρία, διάβασε το "Ποιος από τους δυο μας επινόησε τον άλλον". Παλιό αλλά καλό. Είναι του Πασκάλ Μπρυγκνέρ.

CostisT, όντως δεν μας δείχνει κανείς κι αυτό σίγουρα δεν είναι καλό. Μήπως κάποιοι πήραν είδηση ότι ο ευρύτερο κύκλος των φίλων μας περιλαμβάνει και τον Σκόρδα και πήρε τα μέτρα του? Αν είδα μάλιστα καλά την αποστολή, κατεβαίνουμε full house. Μόνο ο Νικολάου θα απουσιάζει.

br fun_atic είπε...

Φιλε georiga, καλως ηλθες. Ακόμη κι αν διαφωνείς, αναμένουμε τις απόψεις σου. Αν διαβάσεις παλαιότερα ποστ (όταν δηλαδή υπήρχαν ειδήσεις γιά την ομάδα, διότι εδώ και ένα μήνα βαράμε μύγες) θα διαπιστώσεις ότι αν μη τι άλλο γίνεται διάλογος υψηλού επιπέδου.
Εδώ δεν είμαστε μιά παρέα που συμφωνούμε σε όλα. Κοινώς δεν είμαστε φόρουμ. Έχουμε διαφωνίες και ασφαλώς σεβόμαστε τη γνώμη του άλλου. Αν νομίζεις ότι θα μπορούσες να προσφέρεις στον γόνιμο διάλογο είσαι ευπρόσδεκτος.
Το μόνο μας κουσούρι είναι ότι δεν έχουμε εκπρόσωπο στο Δ.Σ . Έχουμε υποσχέσεις όμως ότι και αυτή η αδικία θα διορθωθεί...

Steve είπε...

Άντε και του χρόνου με υγεία. Καλό Πάσχα σε όλους.

Costix είπε...

Δοξα τον Μεγαλοδυναμο, περασε και αυτη η χρονια της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ.

Καλα μυαλα για του χρονου !!!

Δεν μπορει, μετα απο τοσες εμπειριες, αν υπαρξει καλη θεληση και υγεια, πιστευω οτι η Αρχουσα Ταξη θα εξυγιανει την κατασταση και πραγματικα θα δουμε καλυτερες μερες.

Υ.Γ.1 Παντως του βγηκε του Κωνσταντινου ο τσαμπουκας με παικτες και προπονητη.

Υ.Γ.2 Αυτο το εξαιρετικο παιδι, ο Λολο, τι παθαινει στα τετ-α-τετ και δεν βλεπει δικτυα ?? Μπορει να μην ειναι παιχτης περιοχης, αλλα φετος εχει χασει καμμια δεκαρια τετ-α-τετ. Μηπως (αν μεινει) πρεπει να του κανουμε ειδικη προπονηση το καλοκαιρι ???
Λεω εγω τωρα .....

Think about it, Tsak baby....