Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ανακοίνωση Π.Α.Ε, νέος προπονητής


Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Εμίλιο Φερρέρα, ως προπονητή της ομάδας. Ο κ. Φερρέρα υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας και η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα 4/5/2009 στις 12 μ.μ. στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
Who is who
O Εμίλιο Φερρέρα είναι γεννημένος στις 19/6/1967 στην πόλη Schaerbeek του Βελγίου. Μιλάει Φλαμανδικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Αγγλικά και Ιταλικά. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.
Η καριέρα του ως προπονητής
1994/95 έως 1995/96 CF America (Mexico) Βοηθός προπονητή
95/96 έως 97/98 Racing Jet Wavre (Belgium)
97/98 έως 99/00 Barcelona (Spain) Scout
99/00 έως 01/02 Beveren (Belgium)
01/02 έως 02/03 Molenbeek (Belgium)
02/03 έως 03/04 Lierse (Belgium)
03/04 έως 04/05 FC Brussel (Belgium)
05/06 έως 05/06 Louviere (Belgium)
05/06 έως 06/07 FC Brugge (Belgium)
Βαθμοί ανά ματς 1,85/ Γκολ ανά ματς 1,77 υπέρ: 0,92 κατά
07/08 έως 07/08 Skoda Ξάνθη
Βαθμοί ανά ματς 1,40/ Γκολ ανά ματς 1,00 υπέρ: 0,80 κατά
08/09 έως σήμερα Πανθρακικός
Βαθμοί ανά ματς 1,10/ Γκολ ανά ματς 0,70 υπέρ: 1,27 κατά

Σχόλιο: Τόσο καιρό βαράγαμε μύγες. Μια μέρα αρρώστησα και προσλάβαμε προπονητή. Ο Εμίλιο Φερέρα ανταποκρίνεται στο προφίλ προπονητή που αναζητούσε ο κος Τσακίρης. Νέος, φιλόδοξος, με γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος, προσιτός οικονομικά. Στην καριέρα του στην Ελλάδα είχε καλή παρουσία με τον Πανθρακικό και λιγότερο καλή με την Ξάνθη. Εντυπωσιακή δεν είναι η πρόσληψή του, αλλά το τριετές συμβόλαιο που του προσφέραμε. Θα ήθελα να δω δείγμα της δουλειάς του στην ομάδα, αν και ομολογώ ότι περίμενα για τη θέση του τεχνικού κάποιον με βαρύτερο όνομα. Δεν είναι κακή λύση γιά τον πάγκο, σίγουρα όμως δεν είναι εντυπωσιακή. Προσωπικά τον προτιμώ από τον Μπρος και τον Νιόπλια, όχι όμως και από τον Κετσπάγια. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του πόστο. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον Γιώτη Σταματόπουλο για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε. Καλό θα ήταν να τον είχε ευχαριστήσει και η Π.Α.Ε. Η σιωπή της αυτή προσβάλει για άλλη μία φορά τον Έλληνα τεχνικό.¬¬¬

Υ.Γ
Έληξε και το γκαλοπ της σελίδας γιά τον τεχνικό της ομάδας. 90 φίλοι προτίμησαν γιά τη θέση του τεχνικού τον κο Λίνεν και 63 φίλοι οποιονδήποτε άλλο προπονητή. Το αποτέλεσμα του γκαλοπ μπορεί να αναλυθεί μόνο με ένα τρόπο. Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται. Να ευχηθώ στον κο Φερέρα να τιμήσει το έμβλημα της ομάδας και να τιμηθεί από την αγάπη του κόσμου, τόσο όσο και ο κος Λίνεν.
Σχετικά με την πρόσληψη Φερέρα έχει αναρτηθεί γκάλοπ. Παρακαλώ γιά τη συμμετοχή σας.
Περισσότερες πληροφορίες γιά τον νέο τεχνικό της ομάδας: http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=185779

27 σχόλια:

zouri1 είπε...

το κυριοτερο του προσον ειναι το προσιτος οικονομικα.Νομιζω οτι ειναι πολυ λιγος για τους στοχους του πανιωνιου,αλλα φυσικα θα περιμενω τα αποτελεσματα.Μακαρι να παει καλα.Ο Κετσπαγια ειναι ετοιμος για τον γαυρο σε περιπτωση ( πολυ πιθανον )που φυγει ο βαλβερδε.Απο τον Πανιωνιο ζητησε 15 εκατ.μεταγραφες.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι έχει καλές διασυνδέσεις. Επίσης οι μεταγραφές που εισηγηθηκε ήταν πετυχημένες. Θεωρώ ότι η επιλογή low buget προπονητή έχει να κάνει και με την παραμονή Ρεκόμπα. Γλυτώνουμε χρήματα από τον προπονητή, τα δίνουμε στον Ουρουγουανό και με τα υπόλοιπα κάνουμε μεταγραφές νέων και ταλαντούχων παικτών. Αν και η επιλογή Φερέρα κρίνεται κατώτερη του αναμενόμενο, εντούτοις είναι γνωστό ότι τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Θα περιμένουμε δείγμα της δουλειάς του και κυρίως τις μεταγραφικές του επιλογές.

antunix είπε...

Ο κύβος ερίφθη, λοιπόν, στο θέμα του προπονητή, και ας περιμένουμε τώρα να δούμε τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές μας, μέχρι σιγά-σιγά να σχηματιστεί το παζλ της νέας χρονιάς.
Σε παλιότερο post είχα αναφέρει ότι στην ομάδα μας θα ταίριαζε ένα τεχνικός στο στυλ του Μπρος, αλλά τελικά η επιλογή του Φερέρα, θεωρώ ότι έχει τα εχέγγυα να πετύχει. Στο άκουσμα της είδησης της συμφωνίας, λοιπόν, τα συναισθήματα και η σκέψη είναι θετική.
Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο για έναν προπονητή, που δουλεύει πάρα πολύ στον τομέα τακτική (άλλωστε αυτό ήταν εμφανές στην φετινή ομάδα του Πανθρακικού.) έχοντας δουλέψει κοντά στον σπουδαίο Λίο Μπενάκερ στην Αμέρικα του Μεξικού. Είναι φανερό ότι το μάτι του κόβει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις επιλογές ποδοσφαιριστών.
Ο Πανιώνιος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις καλές διασυνδέσεις του Φερέρα σε Βελγικό, ισπανικό και ολλανδικό πρωτάθλημα (κάτι που σίγουρα δεν είχε ο Λίνεν σε Γερμανία, κακά τα ψέματα.). Και όλα αυτά, φαντάζομαι με λίγο καλύτερο μπάτζετ από την καθ' όλα συμπαθέστατη φέτος ομάδα της Κομοτηνής, που τα πήγε περίφημα στην Super League. Είναι μικρός σε ηλικία προπονητής, αλλά παράλληλα έχει αρκετά χρόνια στην. πλάτη του, έχοντας δουλέψει σε αρκετές ομάδες. Με προβληματίζει μόνο το 3ετες συμβόλαιο.

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα σε όλους! Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Νομίζω πως η επιλογή του Φερρέρα δεν είναι καθόλου κακή. Ας είμαστε αισιόδοξοι. Το θέμα είναι να του δοθούν οι προϋποθέσεις και να έχουμε λίγη τύχη, καθώς καραδοκεί η γκρίνια των "προπονηταράδων" της θύρας 5 (ως συνήθως ...) Προσωπικά, είχα μία διαισθητική προτίμηση στον Μπρός που μάλλον έχει καλύτερο βιογραφικό αλλά ο Φερρέρα είναι νεώτερος και αυτό κάτι λέει γιά τις φιλοδοξίες του και την όρεξη του.

Μιάς και έχουμε αυτή τη συζήτηση, δείτε τι αλίευσα: δήλωση Τσακίρη γιά το νέο προπονητή που δείχνει ότι (όσο και να μην το δείχνει) η υπόθεση Λίνεν αφ´ενός τον πονάει, αφ᾽ετερου πρέπει να είχε και μία διάσταση προσωπικής κόντρας με μπόλικη δόση εγωισμού, άγνωστο γιατί: "«Ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ (ο Φερρέρα) ως προσωπικότητα. Το δυνατό του σημείο είναι αυτό που πονάμε 3 χρόνια τώρα. Η τακτική. Είναι χαμηλών τόνων, δεν κάνει ότι τα γνωρίζει όλα».

Γιατρέ μου που είσαι; Ισχύει εκείνη η πρόταση να μας εξετάσεις όλους δωρεάν; (Eγώ δεν θα προσέλθω γιατί αμφιβάλλω αν θα με αφήσεις να φύγω ...)

zamis είπε...

Χρονια πολλα με υγεια σε ολους

Οτι και να πουμε τωρα ειναι πολυ νωρις.Προσωπικα αποψη δεν εχω.
Δεν με προβληματιζει το τριετες(τα συμβολαια ειναι για να σπανε οπως ξερουμε..),με προβληματιζουν ομως οι πολλες μετακινησεις στην καριερα του δεδομενης της ηλικισς του.Low budget story σιγουρα,ελπιζω η γλωσσομαθεια του η οποια εντυπωσιασε απ'οτι διαβαζω,να μην μεταφραστει σε λεγεωνα των ξενων.
Προσοχη στους Ελληνες.
Προτιμω να μην σχολιασω τη ρηση Τσακ περι τακτικης και ξερολιασμου.
Δεν αντεχεται ευκολα,προφανως,ενα ολοκληρο γηπεδο να φωναζει Γερμανικα ονοματα.

re-la-re είπε...

Δεν ξερω πολλά για τον Φερερα, όπως δεν ήξερα για τον Λίνεν η τον Μπράμς πριν έρθουν στον Πανιώνιο.

Έδειξε κάποια πράγματα στον Πανθρακικό, και καποια λιγότερα στην Ξάνθη. Είναι μια επιλογή μέσα στα οικονομικά κυβικά μας που ελπίζω να πάει καλά.

Ακουσα τον Τσακίρη στις 5.15 το απογευμα στον Μπραουδάκη. Εκεί είπε κάτι που δεν πολυκατάλαβα καθώς οδηγούσα και μου ξέφυγε η ατάκα. Είπε πώς είναι κρίμα που ήταν ο πλουσιότερος Πανιώνιος γιατί τώρα και αυτού τα λεφτά (εκεί το έχασα και δεν άκουσα το ρήμα). Αν κάποιος άκουσε ακριβώς τι ειπώθηκε ας το μεταφέρει. Η gazetta δεν έχει το συγκεκριμένο απόσπασμα. Η δήλωση αυτή έχει νομίζω ιδιαίτερη σημασία.

re-la-re είπε...

Εγω δεν θα ψηφίσω για τον απλό λόγο πως δεν βλέπω να έχει κανένα σκοπό μια τέτοια ψηφοφορία. Πως είναι δυνατόν να ψηφίσεις για έναν προπονητή που ακόμα δεν έχει εγκαταλείψει την προηγούμενη ομάδα του;

Να ρωτήσω: Πως θα κρίνατε την επιλογή Εμβολιάδη το 1997 μόλις μας πούλησε ο Κυράστας; Ήταν μια επιλογή χαμηλού κόστους και μεγάλου ρίσκου που όμως μας οδήγησε σε ένα κύπελο.

Ας τον αφήσουμε να δείξει κάποια πράγματα και τον κρίνουμε μετά.

br fun_atic είπε...

Το γκαλοπ δεν εχει σκοπο να κρινει τον Φερερα πριν να δειξει δειγμα της δουλειας του. Εχει ως σκοπό να καταγραψει την πρωτη αντιδραση των Πανιώνιων.Είναι προφανες ότι αν για παραδειγμα ειχαμε αποκτησει τον Κετσπάγια δεν θα υπήρχε λόγος για γκαλοπ.

re-la-re είπε...

Ωραια. Καταγράφουμε λοιπόν μια απογοήτευση και μια κριτική κατά της διοίκησης. Τι κερδίζουμε; Απλά πιέζουμε περισσότερο τον νέο προπονητή.

Δεν κάναμε παρόμοιο γκάλοπ όταν μετά τον Λεμονή ήρθε ο Σταματόπουλος. Δεν θέλαμε έναν καλύτερο τότε;

Υπομονή, ο Σεπτέμβρης δεν είναι μακριά. Τότε θα αρχίσει να δείχνει το πράγμα.

br fun_atic είπε...

Τα αποτελέσματα του γκάλοπ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν καμία απογοήτευση. Αντιθέτως δείχνουν αισιοδοξία. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει πίεση κατά του προπονητή αλλά μάλλον στήριξη. Μέχρι και αυτή την ώρα δεν βρέθηκε κανένας φίλος να βρει αρνητική την πρόσληψη Φερέρα. Δεν ξέρω αν ο Φερέρα δέσει στον πάγκο του Πανιωνίου. Πιστεύω όμως ότι θα κάνει καλές μεταγραφές. Μακάρι δηλαδή να έφερνε μαζί του και δωράκια από τη Θράκη. Γιατί ούτε Ρόκα έχουμε, ούτε Ντιαλό.

br fun_atic είπε...

Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα κείμενα που έχουν αναρτηθεί στο goalday.gr σχετικά με τον Φερέρα. Σας προτρέπω να τα διαβάσετε. Αν και τα βρίσκω κάπως υπερβολικά, εντούτοις κρατώ αυτό που λίγο - πολύ γνωρίζουμε, δηλαδή τις καλές μεταγραφικές επιλογές του Φερέρα. Ο Πανιώνιος δεν θα ήταν σε αυτή τη θέση αν είχαμε τους Ντιαλό και Ρόκα.
Διάβασα επίσης ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Σταματόπουλο. Ακόμη βέβαια δεν υπήρξε ούτε επίσημη ανακοίνωση, ούτε βέβαια δημόσιες ευχαριστίες στον απερχόμενο προπονητή. Είναι πιθανό να γίνουν κατά την "παράδοση - παραλαβή". Από τη στιγμή όμως που ανακοινώθηκε η πρόσληψη προπονητή και έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Σταματόπουλο, θα έπρεπε αυτομάτως να δοθούν οι ευχαριστίες της διοίκησης δημοσίως, έστω για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε αλλά και για το τεράστιο επαγγελματικό ρίσκο που ανέλαβε. Η αργοπορία μπορεί να μεταφραστεί και ως δυσαρέσκεια.

Pan είπε...

Όταν ένας προπονητής έχει την έγκριση του Μπραμς, δεν ρωτάς παρακάτω.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω

re-la-re είπε...

Που γραφτηκε ότι έχει την έγκριση του Μπράμς; Εγω δεν το είδα και θα ήθελα πολύ να το διαβάσω.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

"Σημαντικό ρόλο στην κρούση που έγινε από τον Πανιώνιο στον Φερέρα διαδραμάτισε και η άποψη του Ούρμπεν Μπραμς, που τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Aντερλεχτ (1993-94 και 1995-96), αλλά και σε επτά συνολικά ομάδες του Βελγίου."

re-la-re είπε...

Αν τον συστήνει ο Μπραμς εμένα μου αρκεί.

Griniaris είπε...

Εγώ από τις δηλώσεις κατάλαβα ότι ψάχναμε προπονητή που να ταιριάζει στο σκεπτικό Τσακίρη.Επειδή δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη πιο είναι αυτό αλλά και τα περί μπάτζετ είναι "ήξεις αφίξεις" θα περιμένω λίγο για να λυπηθώ η να χαρώ...

Pan είπε...

Επειδή δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη πιο είναι αυτό αλλά και τα περί μπάτζετ είναι "ήξεις αφίξεις" θα περιμένω λίγο για να λυπηθώ η να χαρώ...αν δεν έχεις καταλάβει τι συμβάνει στον Πανιώνιο τα τελευταία 4 χρόνια, ή νομίζεις ότι Πανιώνιος = ΠΑΕ ή δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβεις

το ύφος δεν είναι επιθετικό, απλώς μου κάνει ακόμα εντύπωση πώς δεν καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλες αλλαγές (ουσίας και όχι φαινεσθαι) έχουν γίνει και μένουμε στις λεπτομέρειες και μάλιστα στις ποδοσφαιρικές λεπτομέρειες

zamis είπε...

''Σεμνά και ταπεινά στο τέλος της προπόνησης ο Γιώτης Σταματόπουλος φώναξε τους παίκτες του Πανιωνίου και τους ανακοίνωσε ότι αποχωρεί τη Δευτέρα από την ομάδα, μια και λύθηκε και το ζήτημα της αποζημίωσής του: λέγεται στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης ότι πληρώθηκε μέχρι και τα τηλέφωνα που είχε κάνει για το χατίρι της ομάδας από το κινητό και μπορεί μάλιστα να κρατήσει τον ίδιο αριθμό!

Ομως, η είδηση είναι ότι είπε στους παίκτες πως αφού ξεκουραστεί, θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει για του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα των αποφοίτων της νομικής της Χαϊδελβέργης χρειάζεται έναν καλό προπονητή…''

sport-fm.gr,παραγοντισκος ΑΚ




Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2009, 15:27 Κορυφή σελίδας Αποστολή

Σχετικές ειδήσεις

Οταν κλείνει το μαγαζί
Οταν η μπάλα σού εξιτάρει τις πιο ακραίες αισθήσεις
Να στρωθούν στη δουλειά, αλλιώς...
Μπάρτσα, το παιδί του Αγιαξ!
Αίσιο τέλος στα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας
Τη βρίσκω με το ρίσκο
Ενας Σωτήρας, μα τι Σωτήρας…
Ενα παζλ για λύτες εξπέρ
Ελληνική... πρωτοτυπία στην αντιμετώπιση (;) της κρίσης

zamis είπε...

απο λαθος το τελευταιο κομματι,δαιμων του internet:)

br fun_atic είπε...

Λέω κι εγω...τι γραφει ο ζαμις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η συνταγή σου για κατσικάκι άφησε εποχή. Κι όλα αυτά προ Πάσχα...

zamis είπε...

Αγαπητε PAN,

χωρις να θελω να κανω το συνηγορο του griniari και επισης χωρις διαθεση φιλονικιας,θελω να σου πω οτι ειλικρινα δεν εχω καταλαβει κι εγω μεχρι τωρα ποιο ειναι το σκεπτικο Τσακιρη.
Η φετινη χρονια απεδειξε συγχυση,αντιφασεις,ασεβειες,κακως εννουμενο οπαδιλικι,εγωκεντρισμο και απουσια διοικησης.Δυστυχως.

zamis είπε...

κοτοπουλο με ουισκυ ηταν brfun,το κατσικακι τσικουδια εκτελεστηκε προσφατα..:))

re-la-re είπε...

Φίλε Παν

Αν εσύ έχεις καταλάβει τι γίνεται πες το μας και μας. Εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει. Έχω ακούσει πολλές αντικρουόμενες θέσεις από τον μεγαλομέτοχο. Έχω δει πράξεις χωρίς λογική και δεν έχω δει ένα ξεκάθαρο σχέδιο. Αυτό δεν το λέω εγώ, το παραδέχτηκε ο μεγαλομέτοχος λέγοντας ότι έγιναν σοβαρά λάθη τα προηγούμενα χρόνια. Και γι αυτό ξηλώνει τους πάντες.

Περιμένω λοιπόν να δω το σχέδιο ανάπτυξης της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ κάνει ένα καλό βήμα με τη συζήτηση για τη μαθητική κερκίδα. Μια συζήτηση που έχει γίνει πολλές φορές κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια στο δίκτυο και που έγινε πολύ σοβαρά εδώ πριν ένα μήνα. Η μαθητική κερκίδα ξεκίνησε και περσι καλά και πολύ γρήγορα εκφυλίστηκε καθώς ξαναμεταφέρθηκε απέναντι. Τέτοιες παλινωδίες υπάρχουν πολλές.

Αυτό λοιπόν που περιμένουμε είναι μια αυτοσυνέπεια και μια σταθερή ανοδική πορεία έστω και αργή.

Οσο για το μπάτζετ της νέας χρονιάς: 3 εκ από τηλεόραση, δόσεις από τις μεταγραφές Σπυρόπουλου, Τζιμπούρ, χορηγοί και εισητήρια να τα 7 εκ. Συνεπώς ο ισολογισμός δεν θα μπει μέσα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς δεν χρειάζονται σημαντικές ενέσεις από τις τσέπες κανενός. Αν καταφέρει ο Τσακίρης να παρουσιάζει καλή ομάδα με ισοσκελισμένο ισολογισμό, για μένα αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του. Γιατί θα έχει βάλει τις βάσεις για μια ανοδική πορεία. Είναι όμως πολύ δύσκολο.

zamis είπε...

Μολις διαβασα την τελευταια συνεντευξη Σταματοπουλου.
Μιας διοικηση και δορυφορισκοι τον απαξιωνουν και τον προσβαλλουν,θα ηθελα ως φιλαθλος του Πανιωνιου να τον ευχαριστησω για την προσπαθεια που κατεβαλλε και να του ευχηθω καλη επιτυχια.

Griniaris είπε...

Φίλε Ρan
κάθε χρονιά από τις τέσσερις τελευταίες ήταν και διαφορετική.Για κάτι άλλο πάντα ξεκινούσε και κάπου αλλού πάντα κατέληγε.Μία δεν μπορούσε να αφήσει τις δουλειές και ύστερα αναλάμβανε την ΠΑΕ εξ ολοκλήρου.Μία κάναμε προπονητές δημάρχους και μία γίνονταν ξερόλες.Μία έφταιγαν οι οργανωμένοι κι ύστερα τους καλούσαμε για κουβεντούλα.Μία μας έφταιγε το γηπεδικό και γινόμασταν αδιάφοροι κι ύστερα αναλαμβάναμε προσωπικά όλες τις υποθέσεις του Πανιωνίου.Μπορώ να γράφω πολύ ώρα ακόμη αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα.Βλέπεις εσύ κάποιο σκεπτικό,καλό η κακό δεν έχει σημασία;Ειδικά η φετινή χρονιά ήταν η χαρά του DrRiga.
Όσον αφορά στο μπάτζετ,ο ίδιος ανέφερε ότι φέτος ήταν ο πιο πλούσιος Πανιώνιος.Για πρόσθεσε όμως σε αυτά που λέει ο pgss1890 και τυχόν μεταγραφή του Εστογιανόφ.Τι βγάζεις;Είναι η δεν είναι "ήξεις αφίξεις";
Ίσως κάνω λάθος,θα χαρώ λοιπόν να διαβάσω τι σκεπτικό έχεις καταλάβει εσύ.

br fun_atic είπε...

Εγώ άργησα αλλά το κατάλαβα το σχέδιο... "Κ.Τ Επιχείρηση Γης Μαδιάμ..."
http://www.youtube.com/watch?v=VJOoUR-IFdg

http://www.youtube.com/watch?v=ZlNnSnQoCFA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8-WEYEcgy6M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hHfdr02ZSEI&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γράψω ένα σχόλιο, γιατί θα ... σκάσω! Πραγματικά.

Όπως περνούν οι μέρες, τείνω να γίνω όλο και πιό αισιόδοξος γιά την επιλογή Φερρερα. Πιστεύω πως είναι λογική επιλογή και, αν η τύχη - που πάντα χρειάζεται - βοηθήσει λίγο, θα πάει καλά (και μαζί του, όλοι μας!). Προσωπικά, παρά τη λατρεία που τρέφω στον μεγάλο Μπραμς, δε δίνω μεγάλη σημασία στη δική του recommendation. Πιστεύω πως η υποστήριξη μεταξύ ανθρώπων που προέρχονται από την ίδια ποδοσφαιρική σχολή, θεωρείται δεδομένη στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Όλα τα στοιχεία δείχνουν όμως σε θετική και αισιόδοξη κατεύθυνση.

Οφείλω βέβαια να αναρωτηθώ τι νόημα είχαν οι δηλώσεις και τα δημοσιεύματα των δημοσιογράφων (π.χ. Μάκης Διόγος) που δημιουργούσαν κλίμα πως ο νέος προπονητής θα ήταν όνομα διαμετρήματος πρωτόγνωρου γιά τα κυανέρυθρα δεδομένα. Τι νόημα είχαν; Μήπως κάποιοι πίστεψαν πως θα μεταλλαχθούμε σε (π.χ.) γάβρους που αγοράζουν τσουβάλια εφημερίδες στη μεταγραφική περίοδο γιά να μάθουν γιά τους παιχταράδες που "χτυπαει" ο Προεδράρας τους;

Τέλος πάντων, άλλος είναι ο λόγος που θα σκάσω. έχω πάρει απόφαση να μην ξανασχοληθώ με την περίοδο Λίνεν που έκλεισε γιά την ομάδα μας. Θέλω να κρατήσω εκείνες τις ωραίες ημέρες που με ξαναγύρισαν στο γήπεδο του ποδοσφαίρου. Έλα όμως που η λάσπη (που όπως έγραψε ο pgss1890 θα ελαχιστοποιήσει και το κόστος κατασκευής του νέου γηπέδου) εξακολουθεί να εκτοξεύεται με τον ανεμιστήρα! Σήμερα, π.χ. ο κολλητός μου μου έλεγε προβληματισμένος πως όλοι συζητούν στην πλατεία πως ο Λίνεν κινείται γιά εύρεση ομάδας με manager τον Τσέλιο! Κάτι που γιά μένα (αν όντως συμβαινει) είναι μάλλον φυσικό (δηλ. να προσπαθεί να βρεί ομάδα ο Λίνεν ενεργοποιώντας τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε) διαδίδεται ως απόδειξη συνενοχής στο "παραμάγαζο" που (υποτίθεται ότι) είχε στηθεί στην ΠΑΕ, με τους 38 παίκτες, τους τραυματίες που ήλθαν ως μεταγραφή, κτλ. κτλ.

Γιά το Θεό. Τέτοιο σύμπλεγμα είναι πιά παθολογικά αρρωστημένο! Που είσαι γιατρέ μου; Εδώ αλλάξαμε σελίδα, πάμε γιά "σαρωτικές αλλαγές" αλλά το πρώτο μέλημά μας, παραμένει η σπίλωση ενός ανθρώπου που σε τελική ανάλυση κάτι μας πρόσφερε!

Ίσως δεν χρειάζονται παραπάνω σχόλια, σε σχέση με τον διάλογο που έγινε παραπάνω γιά το "σχέδιο" Τσακίρη. Δεν μπορώ (και δεν θέλω) να αρνηθώ την προσφορά του, ακόμα και η πορεία στο πόλο, δικό του δημιουργημα είναι. Χωρίς να είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο (απλά μου είναι αδύνατον πιά να δώ το μπάσκετ του κυρίου Λιανού ....) όμως, θα ήθελα να πω στον κ. Τσακίρη πως η "Πανιώνια διαφορετικότητα" χωρίς ήθος και συνέπεια, δεν ενδιαφέρει κανέναν μας. Πάντως, όχι εμένα! Αλλιώς, κι ο Μπέος μας έβγαζε Ευρώπη και πάιζαμε και με τη Μπαρτσελόνα. Αλλά τότε, ούτε που το σκεφτόμουν να πάω στο γήπεδο ...

Χωρίς ήθος και αρχοντιά, Πανιώνιος δεν υπάρχει. Τα χρήματα δεν αρκούν.
Τελέια.