Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Πόλο - Ευρωπαϊκός τελικός

Το βαρύτιμο τρόπαιο δεν θα κοσμήσει προς το παρόν την τροπαιοθήκη της θύρας 5. Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στα πέναλτι από τη Ζέγκεντ (12-10, πεν 5-3) ­στον τελικό του Len Trophy. Η ομάδα όχι μόνο μας έκανε περήφανους, αλλά μας έκανε να ασχοληθούμε με το πόλο. Θερμά συγχαρητήρια.


Ήθελα να ‘ξερα με τι μούτρα θα πήγαιναν στο αεροδρόμιο η αθλητική ηγεσία και τα κανάλια υποδεχόμενοι την πρωταθλήτρια Ευρώπης και συγκεκριμένα ενός τελικού που κανείς δεν καταδέχθηκε να εντάξει στο τηλεοπτικό πρόγραμμά του. Τουλάχιστον τους βγάλαμε από τη δύσκολη θέση. Ντροπή τους.

9 σχόλια:

Pav είπε...

Kανένα σχόλιο ρε παιδιά;
Έτσι στο ντούκου θα περάσει αυτή η θριαμβευτική πορεία;
Ωραίο το ποδόσφαιρο αλλά μήπως οι τύποι με τα σκουφάκια (ιδίως τα πιτσιρίκια) είναι πιο μάγκες από τους άλλους με τα σορτσάκια;
Λέω μήπως...

Χριστόφορας είπε...

10.000 μπράβο για τους ΜΑΓΚΕΣ μας! Οτι και να πούμε για τα παιδιά και την συγκλονιστική πορεία και προσπάθεια τους θα είναι λιγο!
Ελπίζω να μην είχαμε καποιο θύμα Πανιωνιο με καρδιακο,δεν αντεχόταν η μετάδοση απο το ραδιόφωνο... Τι να πουμε παιδιά για την υπέροχη κρατική μας τηλεόραση,που τελικά μονο να τα σκάει για το χυδαίο και φτηνιάρικο θέαμα της Γιουρο-Βιζιον ξέρει και να μας κάνει αφαίμαξη κάθε μηνα...ειναι για γέλια και για κλάματα...

Griniaris είπε...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα ακόμη πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους μάγκες που μας έδειξαν πως γίνονται οι "υπερβάσεις".

br fun_atic είπε...

Δεν θα μπορούσα να κάνω μακροσκελέστερο σχόλιο για το πόλο για τον απλούστατο λόγο, και δεν ντρέπομαι να το πω, ότι δεν έχω ιδέα από το άθλημα αυτό.

Ασφαλώς και αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της επιτυχίας, δεν μπορώ όμως να κάνω τον ξερόλα. Άνοιξα το θέμα για όλους τους φίλους που θέλουν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους ή να κάνουν τα σχόλιά τους όντας περισσότερο σχετικοί από εμένα.

Και επειδή πολλοί γίνονται μετά Χριστό προφήτες καλό θα ήταν να ξέρω πόσοι παρακολουθούσαν τα παιχνίδια της ομάδας πριν από τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες και πόσοι θα τα παρακολουθούν αμέσως μετά. Εδώ η Εθνική, μετά τον θρίαμβο της Πορτογαλίας κατάφερε να συγκεντρώσει κόσμο μέχρι την πρώτη αποτυχία. Από εκεί και πέρα έγινε περιοδεύων θίασος προκειμένου να βρει κοινό να παίξει...

Pav είπε...

Αγαπητέ BR fun atic, όταν έλεγα σχόλιο ενοούσα έστω ένα μπράβο στα παιδιά που μας κάνανε περήφανους. Και το μπράβο το περίμενα από όλους όσους διάβαζαν αυτό το blog. Δεν αξίωσα καμία κριτική πάνω σε θέματα πόλο ούτε να γίνουμε polo freaks. Κι εγώ άσχετος είμαι αλλά επιτέλους ας προσέξουμε και λίγο αυτούς που κρατούν τη σημαία του συλλόγου ψηλά. Έχουμε διεξάγει συζητήσεις επί συζητήσεων σε θέματα που τελικά μόνο την περσυνή μιζέρια του ποδοσφαιρικού μας γίγνεσθαι ανέδειξαν. Ας ασχολοηθούμε έστω και για ένα λεπτό και με αυτούς μας έφεραν και λίγη χαρά και αισιοδοξία. Και για να μην κρυβόμαστε, δεν πέρασε σε αρκετούς από εμάς η φευγαλέα σκέψη πως και στο ποδόσφαιρο ίσως να μπορέσουμε να ζήσουμε κάτι ανάλογο με την επιτυχία του πόλο έστω και σε εθνικό επίπεδο; Τελικά όλα στο ποδόσφαιρο καταλήγουν μου φαίνεται...

Steve είπε...

Μπράβο στην ομάδα του πόλο και σε όσους από τον ερασιτέχνη πίστεψαν και επένδυσαν στο τμήμα αυτό. Μην κοροϊδευόμαστε όμως μεταξύ μας. Αν δεν ήταν ο Ιστορικός, κανείς μας δεν θα καθόταν να ασχοληθεί. (Για παράδειγμα, πόσοι από εμάς έκατσαν να δουν Ηρακλή στον πρόσφατο ευρωπαϊκό τελικό του βόλεϊ που τον είχε και η τηλερόραση?) Είναι η μοίρα των αθλημάτων αυτών και η γενικότερη νοοτροπία μας σαν λαός να μην μας ενδιαφέρει κάτι που δεν μας αφορά άμεσα. Είμαστε οπαδοί, όχι sportsmen. Δυστυχώς!

Δημος... είπε...

υπαρχοθν εισητιρια για τριπολη...

re-la-re είπε...

Εγω δεν θέλω να κάνω σχόλιο πάνω στο παιγνίδι. Βλέπω και ξαναβλέπω τον πρώτο τελικό και κάθε φορά που βλέπω το πέναλτι υπερ σε βάρος μας γιατί δήθεν δεν είχε βγει ο παίκτης μας (Μάζης) έξω καταλαβαίνω τον άθλο των παιδιών. Δεν έπαιζαν μόνο κατά των Ούγγρων. Όμως θα πρέπει αυτή η ομάδα να διατηρηθεί, γιατί και πριν μερικά χρόνια είχαμε παικταράδες (Αφρουδάκης) που μετά πήγαν στους γάβρους.

Το έχω ξαναγράψει εδώ. Το πόλο έχει πολύ πολιτισμένη ατμόσφαιρα και είναι ένα πολύ καλό άθλημα για να βοηθήσει την ψυχολογία των παιδιών μας. Εγω πάντως σκοπεύω να πάω στα play-of κόντρα στα βαζέλια στην Αρτάκης. Να δει ο γιός μου και μια νίκη κατά των βάζελων φέτος.

br fun_atic είπε...

Αν το αποφασίσεις πες μου να πάμε παρέα...