Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Πανιώνιος Πόλο, δηλαδή όπως λέμε Μπλαχιν

Εκ μέρους της σελίδας αλλά και όλων των φίλων που την διαβάζουν και την υποστηρίζουν με τα κείμενά τους, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα πόλο για την μεγάλη χαρά που μας έδωσε, να την συγχαρώ για την μεγάλη επιτυχία και να της ευχηθώ την κατάκτηση του τροπαίου στις 22 Απριλίου στην Ουγγαρία.
Μας κάνατε περήφανους!!!

36 σχόλια:

Costix είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ !!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

BRFUN, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ BLOGS.

Ο ΜΠΛΑΧΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ MANAGER ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ.

Η ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΜΠΛΑΧΙΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.

WELL DONE, MY BOY !!!!

Costix είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΧΙΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ BRFUN ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ !!!

br fun_atic είπε...

Δεν είναι φοβερή ιδέα ο Μπλαχίν; Συνδυάζει τα πάντα: Κύρος, επιτυχίες, γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος, γνώση μπάλας.

Εκτίμησα ιδιαίτερα τη δουλειά του στην Εθνική Ουκρανίας. Δεν το συζητώ. Η ομάδα πετούσε.

Και εδώ που τα λέμε ως όνομα δεν έχει σχέση με κανέναν απ' όσους έχουμε ακούσει και λογικά δεν πρέπει να έχει τρελές οικονομικές απαιτήσεις...Μακάρι...

Αφού βοηθούν τα μπλογκ να δούμε τι θα κάνει ο Πρόεδρος και με το οικογενειακό διαρκείας. Αν εκλογικεύσει την τιμή και προσφέρει κάποιες βασικότατες ανέσεις (είναι άθλιες οι τουαλέτες γιά παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι ο Πρόεδρος δεν θα πήγαινε εκεί τις κόρες του) θα είμαι από τους πρώτους που θα αγοράσουν και επιπλέον θα το διαφημίσω κι όλας. Γιατί οι σωστές ενέργειες πρέπει να στηρίζονται...

br fun_atic είπε...

Υ.Γ
Δε νομίζω ότι θα έχει ξεκινήσει κάτι από εμένα. Απλά πέταξα μιά ιδέα που μου φάνηκε λογική. Δεν γνωρίζω τον πρόεδρο, δεν βρήκα εισιτήριο γιά το πόλο, δεν είχα το τηλέφωνο του μάνατζερ και γενικά δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πετάξω μεταξύ φίλων (γιατί έτσι σας θεωρώ) μιά ιδέα που θεωρούσα καλή και λογική. Μάλλον εσύ Κωστή έκανες τα περισσότερα.
Πιστεύω ότι το όνομα του Μπλαχίν μπορεί να γίνει αποδεκτό και από τον τελευταίο Πανιώνιο φίλαθλο και σίγουρα θα βοηθήσει γιά να περάσουμε όλοι μας (και δεν εξαιρούμαι) στη μετά Λίνεν εποχή.

br fun_atic είπε...

Μια που κάνουμε κουβεντούλα και χαβαλέ με τον Μπλαχίν, να σας μεταφέρω όσα βρήκα. Ο Μπλαχίν δούλευε στην ΦΚ Μόσχας. Είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Απομακρύνθηκε τον Νοέμβριο που μας πέρασε και έκτοτε είναι άνεργος. Απολύθηκε επειδή η ομάδα του κατέλαβε την ένατη θέση, γεγονός που θεωρήθηκε τεράστια αποτυχία. Μάλιστα ο προκάτοχός του είχε απολυθεί επειδή είχε θεωρηθεί αποτυχία η κατάληψη της τέταρτης θέσης. Ήθελα να ήξερα τι θα έκαναν οι Ρώσοι στον Σταματόπουλο. Δεν το συζητώ. Θα τον είχαν στείλει να σπάει πέτρες στη Σιβηρία... Με τα δικά τους δεδομένα, ο Λίνεν ήταν για καρπαζιές και ο Ντούσκο θα μέτραγε ώρες στον πάγκο...
Ψάχνοντας λοιπόν στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε κείμενα Ολυμπιακών, Παοκτζίδων, Α.Ε.Κτζίδων και φιλάθλων του Ιωνικού, οι οποίοι εκφράζονταν πάντα με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Ουκρανού. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο Μπλαχίν είχε αναλάβει τις ομάδες λίγο πριν από την διάλυση ή έστω σε ιδιαίτερα δύσκολες περιόδους. Για κάποιο λόγο όλοι του αναγνώριζαν το έργο και ιδιαίτερα το γεγονός ότι έθετε γερές βάσεις για το μέλλον. Νομίζω ότι θυμόμαστε όλοι τη δουλειά του στην Εθνική Ουκρανίας. Νομίζω ότι αυτόν τον τύπο πράγματι τον χρειαζόμαστε.

Costix είπε...

Η σωστη ιδεα μετραει πανω απ' ολα.

Εγω και λογω δουλειας αλλα και απο την φυση μου, ειμαι εκτελεστικος.

Η μεγαλυτερη συμπτωση απο ολες ηταν το πως βρηκα απο πρωτο χερι το τηλεφωνο του manager του Μπλαχιν !!!

Σου μιλαω για τρομερη συμπτωση. Επειδη (και λογω ναυτιλιας) ειμαι τρομερα προληπτικος, να μου το θυμηθεις, τον Ολεγκ θα προσλαβει στο τελος. Οι μεγαλες συμπτωσεις δεν ειναι ποτε τυχαιες.

Οσο για τα οικογενειακα εισητηρια, γραψε ενα ξεχωριστο post, με εμπεριστατωμενα στοιχεια κλπ κλπ (ξερεις πολυ καλα να γραφεις), να σχολιαστει και απο ολους στο blog και σας υποσχομαι οτι θα τα τυπωσω ολα και θα τα δωσω προσωπικα στον Κωνσταντινο.

How about it ??? Καλο θεμα για Σαββατο πρωι, να εχουμε και δυο μερες ησυχες στην διαθεση μας.

Steve είπε...

Η ιδέα για τον Μπλαχίν είναι πολύ καλή! Να προσθέσω μόνο σε αυτά που λέτε ότι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των ομάδων που δούλεψε ήταν η καταπληκτική φυσική τους κατάσταση. Συνεπώς σε περίπτωση πρόσληψης θα πρέπει μάλλον να μιλάμε για "Μπλαχίν και Συνεργάτες" διότι θα έχει ασφαλώς δικό του επιτελείο γυμναστών κλπ. Στα πολλά θετικά της ιδέας, βάζω κι ένα αρνητικό. Oι ομάδες του ποτέ δεν έπαιξαν "φαντεζί" ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιρο δηλαδή που να το χαίρεσαι. Ήταν όμως πάντα ουσιαστικές ή σχεδό πάντσα.

Να προσθέσω ακόμα ότι όταν ήταν στην Ελλάδα πρέπει να έμενε στο Π.Φάληρο. Τον έβλεπα αρκετά συχνά στη Citibank, στην Αχιλλέως. Μιά φορά, πιάνοντάς του την κουβέντα διαπίστωσα ότι μίλαγε καλά ελληνικά, σε αντίθεση με τις συνεντεύξεις τύπου όπου χρησιμοποιούσε πάντα διερμηνέα. Θα πρέπει όμως να μάθουμε γιατί έφυγε από την Ελλάδα. Ήταν μόνο η πρόκληση της εθνικής Ουκρανίας ή είχε πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα του και είχε πια βαρεθεί?

Και κάτι άλλο που ίσως να θυμάται καλύτερα από μένα κάποιος άλλος σύντροφος Πανιώνιος. Αν δεν κάνω λάθος, Μπλαχίν και Μάντζιος πρέπει να ήταν την ίδια εποχή στον Ιωνικό. Συνεπώς γνωρίζονται καλά και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει ανασταλτικός παράγοντας συνεργασίας διότι τώρα ο Μάντζιος από πρώην παίκτης του θα είναι στην ουσία το αφεντικό του.

Στοιχεία για τον Μπλαχίν υπάρχουν και στο
http://en.wikipedia.org/wiki/Oleg_Blokhin
Μεγάλη προσωπικότητα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

br fun_atic είπε...

Το σχετικό κείμενο είχε δημοσιευθεί στις 19.11.2009 με τον τίτλο "οικογενειακή εξέδρα". Στο κείμενο έχω να προσθέσω ελάχιστα. Ένα από αυτά είναι μια σέ σκέψη του pgss1890.

Το παιδικό εισιτήριο στην 4 ή στην 7 κοστίζει 5 ευρώ. Δηλαδή 75 ευρώ για τα παιχνίδια της σεζόν. Το παιδικό διαρκείας κοστίζει 150. Καταλαβαίνεις το άτοπο; Μπράβο Pgss1890 για την πάρα πολύ σωστή επισήμανση.

Ώστε έχεις προλήψεις Κωστή; Έχω κι εγώ μία. Αποφεύγω το νούμερο 4 και όσα σχετίζονται μαζί του. Προσπαθώ να μην κάνω σημαντικές εργασίες στις 4,14, 24 του μήνα και διάφορα άλλα παλαβά. Επιπλέον όποτε τύχει να κοιτάξω το ρολόϊ και η ώρα να περιέχει πολλά τεσσάρια είμαι σίγουρος ότι κάτι θα πάει στραβά. Και συνήθως πάει. Βλακείες...Τι να κάνουμε όμως. Έχω πάθει και το προσέχω.

Steve είπε...

Στο ίδιο site θα βρείτε πάντως κι ένα ρατσιστικό σχόλιό του (ελπίζω να μην ξέρει καλά αγγλικά ο Κουμορτζί):

On February 22, 2006 in an interview (Russian) on the Ukrainian sports website sport.com.ua, Blokhin made the following comment:

The more Ukrainians that play in the national league, the more examples for the young generation. Let them learn from Shevchenko or Blokhin and not from some Zumba-Bumba whom they took off a tree, gave him two bananas and now he plays in the Ukrainian League.

br fun_atic είπε...

υ.γ
εάν νομίζεις ότι χρειάζεται να το επαναδημοσιεύσω για να σχολιαστεί, θα το κάνω. Το άρθρο αυτό είχε δημοσιευθεί όταν ήταν φρέσκο ακόμη το blog και γι' αυτό είχε σχολιαστεί από δύο μόνο φίλους. Όμως έχει σημασία ότι το έγραψα στις αρχές της σεζόν και σίγουρα σε περίοδο που ήμασταν πολύ καλά.

br fun_atic είπε...

Οι Ρώσοι όπως και πολλοί Ανατολικο - Ευρωπαίοι (χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Πολωνοί)είναι απίστευτα ρατσιστές...

Steve είπε...

sorry για τις παρεμβολές και το μπέρδεμα στη συνέχεια των posts.

br fun_atic είπε...

Φαντάζεσαι Steve να πάρουμε τον Μπλαχίν και να δούμε τον Ρεκόμπα να τρέχει και να μαρκάρει; Χαλάλι το διαρκείας στα vvip...

Steve είπε...

Μπα, αυτό θα είναι πιο δύσκολο και από το να δούμε τον Λόλο να σκοράρει!
:)

br fun_atic είπε...

Ο Λόλο σκοράρει. Στα τετ α τετ έχει ένα προβληματάκι. Θέλει κάπως πιο σύνθετη τη φάση...:)

re-la-re είπε...

Τα νούμερα σε όλες τις χώρες εκτός Ελλαδας λένε πάντα την αλήθεια. Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό να μειωθεί η τιμη του παιδικού διαρκείας στο 20% του κανονικού διαρκείας στις σκεπασμένες θύρες μια που έχει γίνει η αντίστοιχη μείωση στα κανονικά εισητήρια.

Να τονίσω και κάτι άλλο. Σήμερα φάγαμε 5500 ευρώ προστιμο για τις ομορφιές των οπαδών μας στη Λάρισα. Αυτά αντιστοιχούν (αν θεωρήσουμε ότι από το παιδικό εισητήριο των 5 ευρώ τα 3 καταλήγουν στην ομάδα) σε 1833 παιδικά εισητήρια.

Πολλά δεν είναι;

Costix είπε...

Νομιζω οτι ειναι καλη η ιδεα να ξαναδημοσιευσεις το post για τα εισητηρια, να σχολιαστει και απο τους περισσοτερους και να το τυπωσω και να του το δωσω στο χερι οταν τον ξαναδω.

Υ.Γ. Μπορει βεβαια να αρχισει να διαβαζει το blog μας, αλλα καλο δεν ειναι αυτο ???

br fun_atic είπε...

Το Βlog δεν το κρατάμε κρυφό. Μακάρι να το διάβαζε ο Πρόεδρος διότι θα καταλάβαινε ότι ναι μεν του κάνουμε κριτική, αλλά πάντα καλόπιστη και με επιχειρήματα και από την άλλη του αναγνωρίζουμε και το παραμικρό καλό που κάνει στην ομάδα. Χωρίς γλειψίματα.
Ο.Κ καμιά φορά κάνουμε και λίγη πλάκα...

Από την άλλη, ύστερα από δημιουργικό διάλογο καταλήγουμε πάντα σε προτάσεις, οι οποίες πιστεύω ότι είναι καλύτερες απ' όσες φτάνουν στα αυτιά του από τον κύκλο του... Καλώς να ορίσει...

Το άρθρο θα αναδημοσιευτεί και παρακαλώ ιδιαιτέρως τον pgss1890 να καταχωρίσει στο σχόλιό του το θέμα με την αναλογία παιδικού εισιτηρίου και παιδικού διαρκείας μιας και ήταν δική που και μάλιστα πάρα πολύ σωστή παρατήρηση. Πάμε για replay.

zamis είπε...

φιλε Costi,

πες του να διαβαζει και εδω και τον εμπαθεστατο pgss,η,εστω κανε του αποδελτιωση :)

re-la-re είπε...

Σήμερα στο ραδιο ο είπε ο Διόγος ότι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους από αυτούς που έχουν δουλέψει στην Ελλάδα και ο Πανούτσος του είπε ότι αυτό είναι χρησμός.

Από μένα κατοχυρώνεται και από εδω και πέρα θα αναφέρομαι στον Διόγο σαν χρησμοδότη.

br fun_atic είπε...

Καλά. Αυτό δεν το συζητάμε. Αν δεν έχει διαβάσει εμπαθέστατο, δεν ξέρει τίποτα.

Άλλαξε όνομα pgss1890. Θα σκίσεις με το "εμπαθέστατος". Είναι όνομα που ξεχωρίζει και σου μένει. Δεν είδες τι πήγαμε να πάθουμε με τους Ρηγάδες ψυχολόγους; Τελικά, δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο διάλεξα τη δουλειά που κάνω και δεν έγινα διαφημιστής...

br fun_atic είπε...

Όταν λέει από τους μεγαλύτερους εννοεί σε όνομα, υπονοεί κάτι σόκιν, εννοεί μεγάλος σαν την Πελοπόννησο ή μεγάλος στα χρόνια;

Θεός ο Πανούτσος. Παλιά τον βλέπαμε πιο συχνά στην 4.

Χρησμοδότης, δηλαδή Πυθία.

Γκρινιάρη, υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις για τα φύλλα που μάσαγε η Πυθία; Δεν είναι δεικτικό σχόλιο, ούτε υπαινίσσομαι κάτι (τα λέω γιατί βαριέμαι τους καβγάδες πάλι), ρωτάω από περιέργεια...

re-la-re είπε...

Κοίτα, δεν το ξεκαθάρισε.
Ας πούμε αν φέρουμε τον Γκόρσκι (ζει ακόμα αυτός;) θα είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος σε ηλικία. Αν έγινε προπονητής ο Ραμπεσαντρανανα (η πως διάλο το λέγανε εκείνο το ντουλαπί σεντερ μπάκ της ΑΕΚ) θα είναι απο τα μεγαλύτερα ονόματα σε μήκος. Το μεγαλύτερος χωράει πολύ νερό.

Το pgss1890 δεν το αφήνω αλλά μπορώ να το συμπληρώσω για να διατηρήσω τα υψηλά στάνταρ των πελατών σας. Αν το εκανα Sir-pgss1890-εμπαθέστατος θα ήταν αποδεκτό από τη φιλόξενη σελίδα σας;

zamis είπε...

Ο Σταμ παλι ευχαριστησε τους υπεροχους οργανωμενους.Ελεος πια με αυτη την ιστορια..

εμπαθεστατε,το sir παραπεμπει αλλου(φτου φτου φτου),αστο καλυτερα

re-la-re είπε...

ναι στον Μπιθικώτση

br fun_atic είπε...

Δεν σου ειπα να το αλλαξεις εδω.Γενικα εννοούσα.

br fun_atic είπε...

Sir είναι και ο Τάκης. Άστο καλύτερα. Αλήθεια υπάρχουν λόρδοι στη Λειβαδιά;

zamis είπε...

στη λεβαδεια αναφερομουν κι εγω..:)

υπαρχει και ο Φεργκιουσον..

br fun_atic είπε...

ναι. Εκείνος όμως είναι από τους κανονικούς. Ο άλλος είναι sir της σούβλας...

Griniaris είπε...

Όσον αφορά στην Πυθία πέρα απο τις γνωστές "φήμες" δεν μασούσε φύλλα αλλά εισέπνεε αναθυμιάσεις αερίων από το υπέδαφος,μέσω των οποίων επικοινωνούσε με τον Απόλλωνα.Σύμφωνα με έρευνες γεωλόγων κάποια δίοδος επέτρεπε στα αέρια να περάσουν πάνω στον ομφαλό βράχο που καθόταν.Ουσιαστικά εισέπνεε μάλλον αιθάνιο,μεθάνιο,κάτι τέτοιο, τα οποιά σε μικρές ποσότητες προκαλούν ευφορία και διάφορα οράματα.

Griniaris είπε...

Το sir-pgss1890-εμπαθέστατος είναι αρκετά μεγάλο όνομα για προπονητής;

zamis είπε...

Συμφωνα με τον ΑΚ του Νιομπλια χαλασε διοτι του ζητηθηκε να μαθει Αγγλικα και αυτο θεωρηθηκε υποτιμητικο

http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/2008-11-23-09-00-34.html

re-la-re είπε...

Εγω προπονητής; Μόνο στην πρέφα. Αντε και στο μπουρλότο.

br fun_atic είπε...

do you speak english?
yes i do
doodoo doodoo
μαλλον ο νιοπλιας βλεπει πολυ λιακοπουλο

br fun_atic είπε...

θα μπορουσε επισης να μαθει γαλλικα,πιανο και επισης να σπουδασει στην χαροκοπειο σχολη οικιακης οικονομιας

zamis είπε...

και οι προπονησεις να γινονται συνοδεια κλασσικης μουσικης!