Κυριακή 19 Απριλίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,


Μέσα από την καρδιά μου, σας στέλνω τις θερμότερες ευχές . Χριστός Ανέστη, Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά.

Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες. Να είμαστε όλοι καλά και να μπορούμε να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Στην Πανιωνάρα, στη διοίκηση και στους παίκτες εύχομαι να έχουν διδαχθεί από τα λάθη και τις παραλείψεις τις χρονιάς που διανύουμε και να εμφανιστούμε κατά τη νέα περίοδο πιο δυνατοί, πιο ουσιαστικοί και κόντρα στο κατεστημένο που μας θέλει φτωχούς πλην τίμιους.

Εύχομαι επίσης κατά τη νέα περίοδο η ομάδα να προσελκύσει τον αγνό φίλο, την οικογένεια, τα παιδιά και τις γυναίκες στο γήπεδο και να γίνει το Κυριακάτικο παιχνίδι η γιορτή της ομάδας και της συνοικίας.

Αγαπητοί φίλοι να περάσετε καλά, να φάτε πολύ, να πιείτε λιγότερο, να οδηγείτε μόνο όταν είστε νηφάλιοι, να χρησιμοποιείτε ζώνες ασφαλείας και να χρησιμοποιείτε παιδικά καθίσματα για τα παιδιά. Δεν περισσεύει κανείς μας. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα πάρω απουσίες!!!

6 σχόλια:

DrRigas είπε...

Χριστός Ανέστη? Πού το ξέρεις? Το επίσημο site μας εύχεται ακόμα Καλή Ανάσταση (16/4). Το ίδιο και τα ΚΝ. Βγήκε μήπως έκτατο φύλλο του ΠΚ? Όχι! Άρα δεν υπάρχει ακόμα τίποτε επίσημο.

br fun_atic είπε...

Η διαφορά μου από όλα τα υπόλοιπα site είναι ότι έχω σύνδεση ίντερνετ ακόμη και στο μπάνιο. Άρα Χριστός Ανέστη!!!

Griniaris είπε...

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.

Ο Ουρουγουανός άσος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και να πάρει μεταγραφή για έναν μεγαλύτερο σύλλογο (την συγκεκριμένη στιγμή από το εξωτερικό δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του που να τον ικανοποιεί), κάτι που έχει διαμηνύσει και στον πρόεδρο του Πανιωνίου, Γιώργο Τσακίρη.

Η ρήτρα που έχει υπογράψει ο άσος των «κυανέρυθρων» στο συμβόλαιο του, αγγίζει το 2 εκ. ευρώ, ωστόσο αυτή ισχύει μόνο για πρόταση από το εξωτερικό και όχι από την Ελλάδα. Αντίθετα, οι απαιτήσεις του μεγαλομετόχου των «νεοσμυρνιωτών» για εγχώρια πρόταση, φτάνει κοντά στο 1-1,2 εκ. ευρώ.

Κάπου εκεί κυμαίνεται και η προσφορά της ΑΕΚ. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο Τσακίρης είχε ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή ότι θα ήταν καλύτερο να φύγει για έναν σύλλογο εκτός ελληνικού πρωταθλήματος, πρώτον γιατί κάτι τέτοιο θα έκανε καλύτερο στην καριέρα του ίδιου και κατ' επέκταση στο ταμείο της ομάδας, αλλά και βέβαια γιατί καμία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας δεν θα ενισχυόταν τόσο σημαντικά.

gazetta.gr 20/4/09

ΥΓ.Να γιατί δεν πρέπει να τρώμε απότομα το αρνί μετά από τόσες μέρες νηστεία...

Steve είπε...

Ουφ!

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17212&catid=5

Slippy είπε...

o emilios to mhlo!!!!

pistevw kai o panionios na mhn ginei froutopia!(giati piko apiko axoume sigura na kalyptei to reportaz ths omadas)

Costix είπε...

Καλοριζικος ο Φερερα.

Νομιζω οτι καλα το παει ο Τσακ, και απο αποψη και προσωπου και απο timing.

Ας περιμενουμε τωρα να δουμε αποδεσμευσεις & μεταγραφες.

Οπως σας ειχα ξαναπει, have faith brothers !!!

Ο Κωνσταντινος και εχει μαθει και κεφια εχει !!!

Και by the way, ενα διπλο συνδυσασμενο με μια τριαρα μεσα στην Τριπολη, δεν θα μας πειραξει ???

Εξ αλλου, να μην ξεχναει και ο Αστερας οτι τον εχουμε πελατη....