Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Λατινίτιδα


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Πανιώνιος κατέθεσε πρόταση 600.000 ευρώ στην Τσακαρίτα (Β’Εθνική Αργεντινής) για την απόκτηση του 23 επιθετικού Χαβιέ Τολέδο. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, που έχει σημειώσει 15 γκολ. Ενόψει του ενδιαφέροντος και άλλων ομάδων, το ποσό που προσφέρθηκε κρίνεται μικρό. Άλλωστε και ο Μπλάνκο είχε αποκτηθεί από την Α.Ε.Κ κατόπιν προσφοράς 1εκ.
Πρόκειται για ενδιαφέρων ποδοσφαιριστή (http://www.youtube.com/watch?v=sjv4UFIofXs) απ’ ότι καταλαβαίνω αριστεροπόδαρο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει, με όλο το ρίσκο βέβαια που έχουν όλοι οι Λάτιν ποδοσφαιριστές. Από τα στιγμιότυπα δεν γίνεται αντιληπτό πόσο ενδιαφέρων παίκτης είναι ο Τολέδο, αλλά και πόσο ενδιαφέρον είναι το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται. Μακάρι να βλέπαμε λίγη μπαλίτσα και στην Ελλάδα. Δεν θα γκρινιάζαμε για την τιμή των διαρκείας…
Κι αν δεν κάτσει; Τότε υπάρχει ένας ολόκληρος Λάτιν στόλος. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Ντίας, Φελίπε(Μπόκα), Βάλτερ Ντάνιελ Ερβίτι(Μπάνφιλντ) και Ντιέγο Νοβαρέτι(Μπελγράνο).
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους φίλους της σελίδας. Οι σκληροπυρηνικοί βέβαια πιθανότατα θα βρουν το αρθράκι τους, καθώς έχω μεριμνήσει να πάρω μαζί μου στην πρωτεύουσα του σουβλιστού αρνιού και του κοκορετσιού τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Η Πανιωνάρα με πωρώνει και πάνω από τη σούβλα!!!
Καλά να περάσετε και καλή επιστροφή. Οδηγείτε με ασφάλεια, φοράτε ζώνη ασφαλείας και αγοράστε καθίσματα της προκοπής για τα παιδιά.
Brfunatic¬¬

6 σχόλια:

Steve είπε...

Από το βίντεο, θέλω και τον no.11 για την ενέργεια που κάνει από αριστερά μέσα στην περιοχή και μετά δίνει μια πάσα "πάρε βάλε" στον Τολέδο (περίπου 2' από την έναρξη του βίντεο).

Πάντως, για να πούμε και κανένα χαζοαστείο, αν δεν πάρουμε τον Τολέδο προτείνω μια επίσκεψη στο ...Τολέδο της Ισπανίας. Πολλή όμορφη και ιστορική πόλη.

Καλό Πάσχα και σε σένα. Τα αυγά μισά κόκκινα, μισά μπλε, ε?

br fun_atic είπε...

Με τετοιο ενδιαφερον για την λατιν αγορα, μηπως περασε στα ψηλα η επισκεψη Αρντιλες;Μου αρέσει που έγραφαν ότι παρακολούθησε με μυστικότητα το παιχνίδι. Και που τον κατάλαβαν;

Griniaris είπε...

Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.Ας γυρίσουμε ΟΛΟΙ,έτσι;

re-la-re είπε...

όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.

σοφή ελληνική παροϊμία (που θα έλεγε και ο Χάρρυ Κλύν).

Καλή ανάσταση σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση αδελφια!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και (μακάρι λίγο) καλύτερα αν γίνεται!

br fun_atic είπε...

Ελπίζω να έχετε φτάσει όλοι στον προορισμό σας με ασφάλεια. Όσοι μείνατε στην Αθήνα να ξέρετε ότι κάνατε την καλύτερη δουλειά!!!