Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

200 αναρτήσεις - πολλά ευχαριστώ

Ευχαριστούμε για την υλοποίηση των προτάσεών μας για τα οικογενειακά διαρκείας.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτή, από τους διαδικτυακούς φίλους μας, μέχρι και τη διοίκηση της ομάδας.

Υποσχόμαστε ότι δεν θα μείνουμε στα λόγια, αλλά θα συμβάλουμε ενεργά με όσες δυνάμεις διαθέτουμε στο όνειρο ενός γεμάτου γηπέδου, μιας δυνατής έδρας.

Ο στόχος των 3.500 διαρκείας είναι πλέον και δικός μας στόχος.

Ανεξάρτητα Πανιώνια Μπλογκ

12 σχόλια:

τρελοπανιωνιος είπε...

αυτη η αναρτηση αξιζει να μπει σε ολα τα blog

br fun_atic είπε...

Αυτό θέλω κι εγώ. Πως σου φαίνεται η φωτο με το 50€? Η φανέλα είναι του τελικού του 1998...

τρελοπανιωνιος είπε...

ΚΑΛΗ ... ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟ 98 ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ

Griniaris είπε...

Πρώτα απ'όλα θερμά συγχαρητήρια στον br,τον pgss,τον ίωνα,την Πανιώνια ιδέα,τον zamis,τον costiT και όλους τους άλλους δήθεν Πανιώνιους που κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
Θερμά συγχαρητήρια και στους κυρίους Τσακίρη και Μόγκριτς γιατί μάλλον δεν τους βλέπουν έτσι.
Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό,βλέπουμε τον πρόεδρο αποφασιστικό,με διάθεση,με στόχο,με ευαισθησία.Νομίζω ήρθε η ώρα να του δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του.Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να αγοράσω το πρώτο μου διαρκείας.Άντε,άλλοι 3499 μείνανε.
Πάρε κι εσύ ένα διαρκείας,μπορείς...

br fun_atic είπε...

Τώρα πρέπει να συνεννοηθούμε με τα διαρκείας να είμαστε στην ίδια θύρα. Θα γίνει του μπλόγκ το κάγκελο...
Συγχαρητήρια και σε σένα γκρινιάρη και για τη συμμετοχή και για το πρώτο σου διαρκείας.

Griniaris είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να οργανώσεις ένα blog-party.Είσοδος αποκλειστικά μόνο με επίδειξη καινούριου διαρκείας.Ενδυμασία υποχρεωτικά φανέλα του Πανιωνίου με το "ψευδώνυμο" του καθενός.
Τον τόπο στον αφήνω εσένα.(για να προλάβω μερικούς,ΟΧΙ στο τυροπιτάδικο).

br fun_atic είπε...

Αν σοβαρός άνθρωπος φορέσεις μπλουζα με το ονομα Γκρινιάρης, τότε είμαι μέσα

Griniaris είπε...

Εδώ έχω φορέσει με το "Καμίτσης"(τρομερή φιγούρα των ελληνικών γηπέδων) δε θα βάλω το Griniaris;(στα ξένα είναι πιο σικ).

zamis είπε...

lol!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

να δω που θα βρει φανελα ο who...που να χωραει το ονομα του

whodoyouthinkyouare είπε...

Ωχ! Καλά λες. Πάνω που ετοιμαζόμουν να αλλάξω το ψευδώνυμό μου σε “Ναδωτώρατιθαβρείτεναγκρινιάζετε”!!!

br fun_atic είπε...

Γι αυτό μη στεναχωριέσαι καθόλου. Κρίνε μόνο από τα ονόματα "Γκρινιάρης" και "Εμπαθέστατος".

Να είσαι σίγουρος ότι με τις δικές μας μικρές δυνάμεις θα προσφέρουμε και την προβολή που μπορούμε και τα διαρκείας στην ομάδα. Καιρός να αποδείξουν κάτι και όσοι συμφωνούν σε όλα. Γιατί στα λόγια είμαστε καλοί όλοι.

Βέβαια καλό θα είναι να το σπρώξει το θέμα και λίγο η Π.Α.Ε. Προσωπικά θα ήθελα μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε ολόκληρη τη Νέα Σμύρνη (για αρχή). Η πλατεία πρέπει να γίνει κόκκινη και μπλε. Πρέπει το διαρκείας να μπορεί να τα προμηθευτεί ο καθένας από πολλά σημεία πώλησης και σε ευέλικτο ωράριο (όχι αποκλειστικά από την Π.Α.Ε).

Προσωπικά θα ήθελα να πωλούνται διαρκείας της ομάδας ακόμη και από εμπορικά καταστήματα γνωστών Πανιώνιων όπως ο Λώλος, ο Τσιάπης και άλλοι (ενδεικτική αναφορά). Πρόκειται για επιχειρήσεις που αποτελούν φωλιές των Πανιώνιων. Τρελή ιδέα; Ίσως. Εφαρμόσιμη όμως. Δυσκολία θα υπάρξει μόνο σε αγορές με κάρτα.

Θα ήθελα να είναι δυνατή η πώληση και από το ίντερνετ. Δεν μένουν όλοι στη Ν. Σμύρνη, ούτε καν στην Αθήνα. Είναι σίγουρο όμως ότι υπάρχουν φίλοι που θέλουν να αγοράσουν διαρκείας ως οικονομική συνεισφορά στον σύλλογο.

Θα ήθελα να υπήρχε περίπτερο του Πανιωνίου στην πλατεία. Και μια που έχουμε και οργανωμένους, ας πουλήσουν πόρτα - πόρτα διαρκείας. Σαν τον ριζοσπάστη. Ας μπουν σε έναν δημιουργικό συναγωνισμό. Ξέρεις; Όλοι μας μπορούμε να φωνάζουμε στα πέταλα. Αυτό όμως από μόνο του δεν φτάνει

Αυτό το οποίο θα δημιουργήσει εντυπώσεις και θα μας δώσει τη δυνατότητα να χτυπήσουμε περισσότερες πόρτες για το θέμα του γηπέδου είναι ο αριθμός των διαρκείας. Κανείς δεν θα ασχοληθεί αν το διαρκείας το έχει αγοράσει παιδί, μεγάλος, οργανωμένος ή ανοργάνωτος. Χρειάζεται ένα εντυπωσιακό νούμερο το οποίο στην κατάλληλη ευκαιρία να το μετατρέψουμε σε ψήφους. Αυτό είναι εύκολο!!!

Ήδη έχω δημιουργήσει δύο banner για το θέμα των διαρκείας (ο.κ δεν είμαι και ο Η. Newton) και γενικά θα κάνω ότι μπορώ με τα μέσα που έχω.

Χάθηκες πάντως who... και σου βάζω απουσίες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν δεν διαφωνούμε με κάποιον πλήττουμε αφάνταστα. :)

Υ.Γ
Έχω πολλές ιδέες για τον Πανιώνιο και με την κουβέντα προκύπτουν και καινούργιες, Κάποιες είναι απλές και κάποιες εντελώς παλαβές. Καταλαβαίνεις τώρα για τι κύμα γκρίνιας μιλάμε.