Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος

Πριν από λίγο η Π.Α.Ε Πανιώνιος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει επίσημα πως ο Αλβάρο Ρεκόμπα θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική σεζόν να φορά την κυανέρυθρη φανέλα.

Αυτή είναι η πρώτη καλή είδηση ύστερα από άρα πολύ καιρό. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε όλοι κουραστεί από τα απανωτά δημοσιεύματα τα οποία αναφερόμενα σε παίκτες της ομάδας μας έθιγαν την τιμή και την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Είχαμε κουραστεί να διαβάζουμε καθημερινά ότι συνεχίζονται οι επαφές με τον Χρόσο και τον Μπάλαμπαν και ότι ο Καστεγιόνε έχει συμφωνήσει με την ομάδα.
Η παραμονή όμως του Ρεκόμπα είναι καλά νέα. Πολύ καλά νέα! Ελπίζω ότι ο κορυφαίος σταρ θα βρει τη θέση που του αρμόζει στην ομάδα και θα αξιοποιηθεί σωστά από τον κο Φερέρα. Ύστερα από μια σωστή προετοιμασία θα βρει τα πατήματά του και θα μας βοηθήσει περισσότερο από την προηγούμενη σεζόν. Ελπίζω επίσης με τις γνωριμίες και το βάρος του ονόματός του να γίνει πόλος έλξης για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ιδίως επιθετικούς που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις μαγικές του πάσες. Νομίζω ότι με τη στάση του αυτή σεβάστηκε και το όνομά του και την ιστορία του συλλόγου και την αγάπη των φιλάθλων. Τα παιδιά μας θα έχουν για άλλη μια χρονιά να αντιπαραβάλουν στα βαζελογαυράκια το όνομα του Ρεκόμπα. Να φορούν καμαρώνοντας φανέλες (έστω και επετειακές) με το όνομά του. Είναι τεράστιο θέμα. Δεν χρειάζεται συζήτηση ότι η παραμονή του Αλβάρο Ρεκόμπα είναι μια μεγάλη προσωπική επιτυχία του κ. Τσακίρη, ο οποίος αρχίζει να βγάζει τον παλιό καλό του εαυτό που όλοι έχουμε ανάγκη. Μπράβο!
Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, ας προχωρήσουμε και για τον Εστογιανώφ!
Κύριε Τσακίρη. Εκλογικεύστε στην τιμή των οικογενειακών εισιτηρίων διαρκείας, προσελκύστε τις οικογένειες στο γήπεδο και θα σας στηρίξουμε όλοι.

26 σχόλια:

zouri1 είπε...

συμφωνω.

re-la-re είπε...

συγνώμη αλλά το σημαντικό δεν είναι η παραμονή Ρεκόμπα. Είναι η παραδοχή ότι οι διοικητικές ... έβαλαν μέσα την ομάδα περσι 6.5 εκ. δηλαδή 5 Ρεκόμπες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν είναι δυνατόν.

Χωρίς οικονομία μέλλον και προοπτική δεν υπάρχει.

Griniaris είπε...

Αν ήθελαν να ενισχύσουν τις πωλήσεις να κράταγαν τον Εστογιανόφ και να είχαν έτοιμες τυπωμένες φανέλες.

ΥΓ.Συγνώμη για την επανάληψη αλλά το πρωί έπιασε...

zamis είπε...

Σιγουρα τα σημερινα νεα ενισχυουν το ηθικο ολων μας.
Απο κει και περα ομως,θελω να ελπιζω οτι το τελος Μακου και η παραμονη Ρεκομπα δεν εγιναν κατω απο αποκλειστικα οπαδικα κριτηρια.
Αφου περναμε και επισημως στην λατιν εποχη,ας αξιοποιησουμε ορθολογικα και τεχνοκρατικα τις ευκαιριες που ανοιγονται μεσα απο το διδυμο Ρεκομπα(κατα κυριο λογο)και Φερερα.Ειπαμε,δε θελουμε να γινουμε ουτε Εσπανιολ ουτε Αρης.
Οι διοικητικες βλακειες των 43 παικτων και των 6.5 εκ. που λεει κι ο εμπαθεστατος(δεν χανεις τον τιτλο σου με τιποτα,μην ανησυχεις)ας γινουν μαθημα στον κ.Τσακιρη.
Ευχομαι το καινουριο Δ.Σ. να απαρτισθει απο μελη που θα αντιλαμβανονται το πνευμα του Πανιωνιου(τι γινεται αληθεια με το Δεδε?)και θα λειτουργουν με σχεδιασμο και σοβαροτητα.

dimosthenis είπε...

Είχα την τύχη να ακούσω τη συνέντευξη του Τσακίρη στην εκπομπή των Καρπετοπανούτσων, παρουσία του ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κυφωνίδη νομίζω. Και μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκα υπερήφανος για τον πρόεδρο της ομάδας μας και την όλη αντιμετώπιση των θεμάτων από την ΠΑΕ. Βούλωσε στόματα και εξέθεσε το όλο σύστημα του τέως ΠΟΚ. Το πώς βγαίνουν οι ειδήσεις και το πώς κατευθύνονται δημοσιογράφοι, οπαδοί, μάνατζερ και παίκτες (βλέπε Μάκος) Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ ρώτησε τον Τσακίρη αν η ομάδα του ζήτησε επίσημα το Μανιάτη, για τον οποίο διαβάζαμε σε διάφορα σάιτ ότι είναι η μεγάλη επιθυμιά Μπάγεβιτς και ότι η ¨Ενωση έκανε κρούση και (παράκρουση)στον Πανιώνιο για μεταγραφή του παίκτη. Η απάντηση ήταν ότι ποτέ δεν έγινε τέτοια επαφή. Τι συμβαίνει λοιπόν; ποιοι διοχετεύουν μέσα από την Αεκ τέτοιες ειδήσεις και ποιοι τις αναπαράγουν; Γιατί είναι μεχρι τώρα στο επίκεντρο κυρίως η ομάδα μας; Γιατί πάλι σήμερα στο ρεπορτάζ του Αρη εμφανίζεται θέμα Εστογιαννωφ, είδηση που διέψευσε ο Τσακίρης;
Καταλαβαίνω πολύ καλά τον Τσακ. Σήμερα βγήκε στο ραδιόφωνο σε μια εκπομπή με μεγάλη ακροαματικότητα και σε ένα δημοσιογράφο που δείχνει ευαισθησία στα θέματα Πανιώνιου με τον αέρα του νικητή. Ο Ρεκόμπα είναι εδώ! είπε, η Μόνικα Μπελούτσι, και δεν ξέρω ποια άλλη είναι ξανά στο κρεβάτι μας.όλη η γλύκα δικιά μας.
Δε χρηματοδοτούμε την ΑΕΚ χαρίζοντας παίκτες, το πρεστίζ του συλλόγου δε μας επιτρέπει να ξεπουλήσουμε, πουλάμε με τιμές της αγοράς. Και πρόβλεψε Η ΑΕΚ δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που ζητάμε για το Μάκο, Ο παίκτης θα μείνει και θα φύγει ελεύθερος του χρόνου, χαρακτηρίζοντάς τον αφελή, γιατί με τις δηλώσεις-μαλ του απέκλεισε άλλες ελληνικές ομάδες από τη διεκδίκησή του.
δεν ξεκαθάρισε τη θέση του για τον Εστογιαννώφ, για τον οποίο είπε ότι έβγαλε τα λεφτά του.
¨Εθιξε το θέμα το οικονομικό, έκανε μια αυτοκριτική για το χρέος των 6,5 εκ. με τους 43 παίκτες, αλλά και ενίσχυσε την Πανιώνια αυτοπεποίθηση λέγοντας ότι σκοπός μας είναι να μηδενίσουμε το χρέος αλλά και αν δε γίνει ο "βρεμμένος τη βροχή δε τη φοβάται" με άλλα λόγια έγώ είμαι εδώ.
Συμπέρασμα: μετά από πάρα πολύ καιρό ακούσαμε μια είδηση ευχάριστη αλλά κυρίως είχαμε μια πραγματικά αρχηγική παρουσία ενός προέδρου που έκλεισε στόματα όχι μόνο με λόγια. Τώρα έχουμε όλο το χρόνο να σχεδιάσουμε τη νέα ομάδα με βάση αυτόν το μεγάλο σταρ, που ελπίζω να τον χαρούμε και να νιώσουμε μαζί του υπερήφανοι. Αν μείνει και ο Λολο και πλαισιωθούν από παίχτες σκυλιά που κυνηγούν το τόπι και τους αντιπάλους, με σταθερό τερματοφύλακα δυο γερά σέντερ μπακ και κάποιους ακόμη επιθετικούς με αποτελεσματικότητα, τότε Μάκος, Κρέσιτς και τα άλλα παιδιά θα καταλάβουν ότι είναι μακριά νυχτωμένοι.
Και θα τελειώσω όπως ο BR. Με τα εισιτήρια. Καλύτερες τιμές για περισσότερα διαρκείας να πιάσουμε στασίδι για να δούμε νέα μαγικά, συνδυάζοντας θέαμα και αποτέλεσμα.

br fun_atic είπε...

Αυτό που χαίρομαι εδώ είναι ότι ποτέ δεν πήραμε το λιβανιστήρι για τον Τσακίρη, κάναμε την κριτική μας (ίσως και σκληρή) αλλά του αναγνωρίσαμε και το τελευταίο καλό που έκανε για τον σύλλογο. Εδώ και αρκετό καιρό η δημόσια εικόνα του όπως παρουσιάζονταν από τις συνεντεύξεις και από την περσινή χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή. Αν και δεν άκουσα τη συνέντευξη, αντιλαμβάνομαι ότι μετά από καιρό είδαμε (ακούσαμε) τον πρόεδρο που έχουμε ανάγκη. Δεν ήταν τόσο τα θέματα Μάκου και Ρεκόμπα, αλλά η αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς και του ηθικού μας.
Για τον Ρεκόμπα: θέλω να πιστεύω ότι έμεινε στην ομάδα επειδή νοιώθει ότι κάτι μας οφείλει…Κι εμείς θα έχουμε πολύ μεγάλη χαρά και αγωνία για να το δούμε…

antunix είπε...

Επιτέλους.... Χαμόγελα
Αλβαροοοοο Ρεκόμπααααααα....!!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

AAALBARO RECOBA... AAALBARO RECOBA... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΠΠΕΠΕΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΙΘΟΥΝ...ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΛΟ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

re-la-re είπε...

Δημοσθένη, πρόσεξε τα απογευαματινά ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Είναι σαν να μη μίλησε καθόλου ο Τσακίρης.

Δεν τρέχει τίποτα λένε η ΑΕΚ θα κάνει την τρίτη κρούση και ο Πανιώνιος θα πει το ναι. Αλλιώς (μας απειλουν) η ΑΕΚ θα υπογράψει προσύμφωνο με τον Μάκο για τον Δεκέμβρη.

Ετσι γλύφουν οι δήθεν δημοσιογράφοι τους οπαδούς του ΠΟΚ.

Griniaris είπε...

Επιτέλους μια συνέντευξη του προέδρου που θύμισε και πάλι φωνή από το γαλατικό χωριό.Καλή συνέχεια κι εμείς μαζί σου.
Είστε απαράδεκτοι.Ζητάτε να μείνουν όλοι,να έρθουν καλοί παίκτες και θέλετε και φτηνά διαρκείας.Για συνέλθετε λίγο και βάλτε το χέρι στην τσέπη.Ποιοί είμαστε,η Ρεάλ;

br fun_atic είπε...

Θέλουμε φθηνά οικογενειακά διαρκείας. Τα διαρκείας των οργανωμένων είναι πάντα φθηνότερα. Σχεδόν επιδοτούμενα από τις Π.Α.Ε. Μολονότι όλες οι Π.Α.Ε δηλώνουν ότι επιθυμούν την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο, εντούτοις οι τιμές των οικογενειακών διαρκείας δεν ανταποκρίνονται στις δηλώσεις αυτές. Πολύ περισότερο στον Πανιώνιο. Το οικογεναιακό διαρκείας στον Πανιώνιο στοίχιζε 460 ευρώ γιά πατέρα - παιδί στην 4 η οποία είναι η πλέον ενδεδειγμένη κερκίδα γιά παιδιά. Η τιμή πρέπει να πέσει κατά 100-150 ευρώ. Δεν πρόκειται να γίνει κανείς πλουσιότερος με αυτό το ποσό. Όμως η διοίκηση θα αποδείξει το πόσο πολύ θέλει και στηρίζει την οικογένεια.
Θέλω να πιστεύω ότι με την έκπτωση αυτή δεν θα ζημιωθεί ο σύλλογος. Ίσως τελικά πουλήσει περισσότερα διαρκείας.
Γενικά το μάρκετιγκ μας πρέπει να γίνει πιο επιθετικό.

zamis είπε...

Ελπιζω να επαναφερουν την 4 ως οικογενειακη και με τις τιμες που λες.
Οι επισκεψεις στα σχολεια ειναι σωστες και ωραιες αλλα τα παιδακια πρεπει να ερχονται ανετα και ομορφα στο γηπεδο να βλεπουν Ρεκομπα και κοκκινα και μπλε.

Griniaris είπε...

Ασφαλώς και συμφωνώ για τα οικογενειακά.Ήταν κάτι μεταξύ αστείου και σοβαρού.
Αλήθεια εμείς που έχουμε συμπληρώσει 35ετία στο γήπεδο,δικαιούμαστε διαρκείας με τιμή συνταξιούχου;

zamis είπε...

Μπραβο ρε γκρινιαρη,αυτο ειναι μαρκετινγκ!

br fun_atic είπε...

Διάβαζα χθες ότι η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μειώνοντας το μπάτζετ της αποφάσισε να πουλήσει τον Ντάριο Φερνάντεζ. Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την Λάρισα και νομίζω από τον Λεβαδειακό... Είναι όμως σχετικά ακριβός... Ά ρε Ντάριο Πανιωνάρα!!!
Σχετικά με τα φθηνά οικογενειακά διαρκείας στην 4 δεν θα σταματήσω να το φωνάζω, κι ας γίνομαι κουραστικός. Είναι δίκαιο και επωφελές μέτρο. Ο Πρόεδρος στο θέμα Μάκου θέτει θέμα ηθικής τάξης και όχι οικονομικής διαφοράς. Αντίστοιχα υπάρχει θέμα ηθικής τάξης και στα οικογενειακά διαρκείας. Έχω να σας αναφέρω ότι στο σχολείο του γιου μου κατά τη διάρκεια της χρονιάς «αλλαξοπίστησαν» και οι λίγοι Πανιώνιοι που υπήρχαν (να μην σας πω τι ομάδα έγιναν και νευριάσετε) και ο μόνος που παρέμεινε πιστός (χλευαζόμενος κιόλας) είναι ο γιος μου. Να σας πω ότι για κάποιο περίεργο λόγο ο Πανιώνιος δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα επισκέψεων και στα νηπιαγωγεία. Κρίμα. Θα είχαμε σώσει από τα νύχια του δικέφαλου αρπακτικού μερικά παιδάκια...
Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό μέσα στη Νέα Σμύρνη, είναι κρίμα να μην υποστηριζόμαστε από την ομάδα. Είναι κρίμα να δίνουμε καθημερινά τον δικό μας αγώνα χωρίς αυτό να αναγνωρίζεται από την ομάδα. Δεν ζητάμε πολλά. Απλά και μόνο έναν ασφαλή χώρο για να παρακολουθούμε τα παιχνίδια της ομάδας με την οικογένειά μας

Griniaris είπε...

Δυστυχώς όλα αυτά θα ήταν πάρα πολύ εύκολα σε ένα καινούριο γήπεδο.
zamis λες να γλυτώσουμε τον αλκοολισμό;

zamis είπε...

Μπαα

br fun_atic είπε...

Καλά...Κάτσε να εφαρμοστούν πρώτα στο παλιό και βλέπουμε για το καινούργιο.Σε τελική ανάλυση έχουμε 3.000-3.500 φίλαθλους ανά παιχνίδι σε ένα γήπεδο 10.000 θέσεων. Φαντάζομαι ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις...
Το θέμα Αμπρέου δεν το ακούω τις τελευταίες ημέρες στον Άρη...Μήπως;

re-la-re είπε...

Τα δικά μου δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αν και δεν είμαι Νέα Σμύρνη ή στους όμορους δήμους στο σχολείο τους υπάρχει ένας ακόμη Πανιώνιος.

Χτές μάλιστα όταν έμαθαν ότι μένει ο Ρεκόμπα έγινε το έλα να δεις το απόγευμα στην γιορτή του σχολείου.

Ερώτηση: Δεν μπορεί η ΠΑΕ πέρα από αυτό το μπλεδάκι που έβγαλε να πουλάει και την κλασσική σκέτη και χωρίς φρου-φρου κατακόκκινη φανέλα με την οποία βλεπαμε στα παιδικά μας χρόνια το Θανάση μας (Ιτζόγλου) το Χάιτα, το Δέδε; Γιατί τα παιδιά μας μεγαλώνουν και οι φανέλες που πήραν πρόπερσι σε μερικές μήνες δεν θα τους κάνουν. Και εγώ τη μπλε δεν τη θέλω. Εξάλλου όταν τη φοράνε τα παιδιά μας δεν καταλαβαίνει ο άλλος ότι αυτή είναι φανέλα του Πανιώνιου. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

br fun_atic είπε...

Πέρα από τα υπόλοιπα επιχειρήματα η νέα φανέλα δεν μου φαίνεται πολύ δυναμική. Δεν μου χτυπάει στο μάτι. Ίσως στο σημείο αυτό να μπορούσε να μας βοηθήσει ο Dr Rigas (και σε πολλά άλλα βέβαια...) με το να μας καταθέσει τη γνώμη του γιά την επίδραση των χρωμάτων και των σχεδίων της φανέλας στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας... Θεωρητικό ζήτημα βέβαια, γιατί αν έχεις καλή ομάδα κερδίζεις και με κελεμπίες, αλλά θα ήθελα να έχω και μιά επιστημονικη άποψη...

zamis είπε...

Συμφωνω με εμπαθεστατο για την κοκκινη και προτεινω να βγει και η ενδοξη λευκη.Κι ας μεινει κι αυτο το μπλε wind,δε γ..

Griniaris είπε...

Μπράβο zamis.Εκπληκτική ολόλευκη εμφάνιση με διαφήμιση της adidas,σε ματς με τον Ολυμπιακό το 1979 πριν το ευρωπαικό με την Γκέτεμποργκ.Είμασταν ίδια η Μπάγερν.

br fun_atic είπε...

Τι να λέμε τώρα; Αυτές είναι ιστορικές εμφανίσεις.
Τέλος πάντων. Η επετειακή συμβάλει στην οδική ασφάλεια...Σου θυμίζει να φοράς ζώνη ασφαλείας.
Ας ελπίσουμε ότι στα 150 χρόνια δεν θα βγάλουν εμφάνιση με κόκκινα πανθηράκια σε μπλε φόντο...Και αυτή μοναδική θα είναι...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Από το Σάββατο 13/6 ο Πανιώνιος Κόσμος ξεκινά γκάλοπ για να βγάλει επετειακή φανέλα. Άνάμεσα τους θα βρείτε την ολόλευκη του '70. Με την ψήφο των αναγνωστών του ΠΚ θα βγει η φανέλα που θα κυκλοφορήσει προς τιμήν των 120 χρόνων της ομάδας. Ρίξτε μια ματιά ή καλύτερα ψηφίστε.

Η ψηφοφορία θα γίνεται είτε με κουπόνι από την εφημερίδα ή στο μπλογκ του Πανιωνίου Κόσμου...

Μάκης

Υ.Γ. Στον ΠΚ του Σαββάτου θα υπάρχει συνέντευξη του Ρεκόμπα

br fun_atic είπε...

ο.κ
θα βοηθήσει ο Π.Κ για το φθηνό οικογενειακό διαρκείας; δεν ειναι ατοπο το παιδικο διαρκειας να κοστιζει τα διπλα χρηματα από το κανονικο παιδικο εισιτηριο;

br fun_atic είπε...

υ.γ
πέρα από το άτοπο του να κοστίζει το παιδικό διαρκείας τα διπλά χρήματα από το να αγοράζεις κάθε φορά παιδικό εισιτήριο, παρατήρησα ότι το παιδικό διαρκείας στην 4 είναι κατά 50 ευρώ ακριβότερο από το εισιτήριο των οργανωμένων την 3...Θα μου πεις εκείνοι βρέχονται… Σωστό. Αλλά δεν είναι παράλογο να παρακολουθούν τα παιδιά τα παιχνίδια της ομάδας υπό βροχή; Σε αυτό νομίζω ότι δεν μπορούν να διαφωνήσουν ούτε οι οργανωμένοι.