Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Φέρε τα παιδιά στο γήπεδο!!!


Ύστερα από πάρα πολύ καιρό νοιώθω και πάλι περήφανος για την ομάδα μου. Νοιώθω ευπρόσδεκτος στο γήπεδο. Η κίνηση του προέδρου να διορθώσει την τιμή των παιδικών εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4 και 7 δεν ήταν συμβολική. Ήταν ένα κάλεσμα προς την Πανιώνια οικογένεια. Μια έμπρακτη απόδειξη ότι έχουμε κι εμείς τη δική μας θέση στο γήπεδο. Ότι η ομάδα υποστηρίζει την προσπάθειά μας για να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά φιλάθλων του Πανιωνίου και μάλιστα κάτω από ανθρώπινες συνθήκες.


Θα ήθελα να πω ότι η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια μεγάλη επιτυχία του ανεξάρτητου Πανιώνιου ίντερνετ, το οποίο υπάρχει για να στηρίζει, να προτείνει και να ελέγχει μακριά από συνθήματα και φανατισμούς. Εμείς όμως κύριε Πρόεδρε δεν έχουμε θράσος. Έχουμε πάθος. Δεν είμαστε γκρινιάρηδες, γιατί δεν ασκούμε μόνο κριτική αλλά φροντίζουμε και να προτείνουμε λύσεις. Γι’ αυτό και θα υποστηρίξουμε με πάθος την πρωτοβουλία αυτή.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κο Τσακίρη, όσο και τον κο Μόγκριτς για την ευαισθησία και την τόλμη που έδειξαν.


Για εμένα προσωπικά το θέμα των διαρκείας είναι θέμα τιμής για την ομάδα. Για πρώτη φορά λοιπόν στα χρόνια που υποστηρίζω τον Πανιώνιο θα αγοράσω διαρκείας τόσο για εμένα όσο και για μέλη της οικογένειάς μου (θα δούμε αν θα είναι για ένα ή δύο). Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να προωθήσω τα οικογενειακά διαρκείας μέσω της σελίδας. Οι μικρές μου δυνάμεις είναι στη διάθεση της ομάδας.


Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους : pgss1890,iwn1998,panioniaidea που δημιούργησαν μέσω των μπλογκ τους ένα Πανιώνιο κανάλι επικοινωνίας για το θέμα των οικογενειακών διαρκείας και κυρίως όλους εσάς που συμβάλατε στο διάλογο με θέσεις και επιχειρήματα. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Zamis και στον CostisT.


Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε όλοι την αγάπη μας για την ομάδα. Επιτυχία θα είναι όχι μόνο να αγοράσουμε το δικό μας διαρκείας, αλλά να πείσει ο καθένας από εμάς τουλάχιστον άλλον έναν άνθρωπο να αγοράσει διαρκείας. Έστω κι αν αυτό γίνει από σελίδες του ίντερνετ, από διαφήμιση ή ακόμη και πόρτα πόρτα. Νομίζω ότι από σήμερα έχουμε όλοι δουλειά να κάνουμε…

Εσύ αγόρασες το οικογενειακό διαρκείας σου;

15 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ποτέ άλλοτε μια διαγραφή δεν έκανε τόσους ανθρώπους χαρούμενος!

Εσύ αγόρασες το οικογενειακό διαρκείας σου;

Costix είπε...

brfun,

εχω να σου πω απλα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Με φιλικους συνπανιωνιους χαιρετισμους & πολυ αισοδοξια.

Υ.Γ. εννοειται και σε ολους τους αλλους φιλους που βοηθησαν στο θεμα.

br fun_atic είπε...

CostisΤ, τώρα έχουμε να αποδείξουμε πράγματα.

Εσύ αγόρασες το οικογενειακό διαρκείας σου;

Costix είπε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 (ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ).

br fun_atic είπε...

Δεν στο λέω προσωπικά. Αποφάσισα, γιά κάποιο διάστημα, κάθε μήνυμα μου να τελειώνει με αυτό το σύνθημα. Δεν το συζητά ότι θα γίνω κουραστικός, αλλά δεν έχω και άλλο τρόπο γιά να βοηθήσω...

br fun_atic είπε...

εννοείται ότι σήμερα υπαρχουν και άλλες πολύ καλές δηλώσεις http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17281&catid=5

zouri1 είπε...

περα απο την πολυ καλη κινηση του προεδρου δειχνει και την μεγαλη δυναμη των blog,που με επιχειρηματα δειξαν οτι επρεπε να χαμηλωσει η τιμη για τα παιδικα.Τωρα ομως ειναι ευθυνη ολων μας να πουληθουν εισητηρια διαρκειας.Αν βρω καποιο banner που να χωραει στο blog moy θα το βαλω και εγω

br fun_atic είπε...

σήμερα είμαστε όλοι χαρούμενοι και θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε

re-la-re είπε...

αν βρεις banner στειλτο μας και σε μας

zamis είπε...

Ας γινει προσπαθεια και στις γειτονικες περιοχες της Ν.Σμυρνης,επιθετικο και αμεσο μαρκετινγκ χρειαζεται σε αυτη τη φαση(τοχεις επισημανει οικοδεσποτα),με αιχμη φυσικα το Ρεκομπα.
Ελπιζω σε στοχευμενες ενεργειες και οχι σε ασκοπο ξοδεμα χρηματων σε tv και media γενικως.Τα (πιθανα)αρκετα χρηματα για κατι τετοιο,θα μπορουσαν να κρατηθουν για αργοτερα,για media κινησεις εικονας με αφορμη τα 120.Εκει,θα ηταν καλο να ερθει ενα ευρυ κοινο σε επαφη με την ομαδαρα μας.

br fun_atic είπε...

Ο giorgioloco μαε είχε πει ότι ασχολείται με τη διαφήμιση και ότι είχε στείλει βιογραφικά στην Π.Α.Ε
Μήπως φίλε θα ήταν καλύτερο να στείλεις ένα δείγμα της δουλειάς σου με θέμα τα διαρκείας;

τρελοπανιωνιος είπε...

dimkats@live.com

re-la-re είπε...

καλά οικοδεσπότα τους έχεις φακελώσει όλους.

τρελοπανιωνιος είπε...

αστα να πανε... ελπιζω για καλο σκοπο, τον χαρηκα σημερα τον προεδρο ! επιτελους καποιος που ακουει και καποιον... και βασικα σημερα καταλαβαμε ολοι την δυναμη των blog την αξια τους και οτι κατι μπορουμε να κανουμε ολοι μας, ενας με ενα καλο blog αλλος με την δυναμη των γνωριμιων του και καποιος αλλος με τις ιδεες του..ετσι και αλλιως ολοι μας ενα θελουμε να δουμε τον Πανιωνιο εκει που του αξιζει...!!!!

br fun_atic είπε...

Ministerium für Staatssicherheit ή xαϊδευτικά STASI