Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Συγχαρητήρια φίλε


Τα ανεξάρτητα Πανιώνια μπλογκ, οι συμμετέχοντες σ’ αυτά και οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας, συγχαίρουμε τον φίλο pgss1890 ή κατά κόσμο «Εμπαθέστατο» για την καταπληκτική ιδέα που είχε ως προς την ανάγκη δημιουργίας επετειακής εμφάνισης από τις ιστορικές εμφανίσεις της ομάδας. Ακόμη κι αν η ιδέα του δεν πρόκειται να υλοποιηθεί από την ομάδα ή να αποτελέσει εμφάνιση με την οποία πρόκειται να αγωνιστεί η ομάδα κατά την τρέχουσα περίοδο, εντούτοις μας συγκίνησε και μας ενέπνευσε όλους.

26 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Γιατί οι καλές ιδέες έχουν και όνομα.

re-la-re είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

br fun_atic είπε...

Το ίδιο κείμενο έχει αναρτηθεί και στο Carpe Diem και φυσικά μπορεί να το αναρτήσει και όποιος άλλος θέλει και θεωρεί ότι οι καλές ιδέες έχουν ΚΑΙ όνομα...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Πάντως στον Πανιώνιο Κόσμο, αλλά και στα Κυανέρυθρα Νέα υπάρχει ψηφοφορία σε εξέλιξη για την επιλογή επετειακής φανέλας για τα 120 χρόνια του συλλόγου.μπορείτε και εσείς να πείτε τη γνωμή σας...

Η φανέλα θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα μπορεί κάποιος να την αποκτήσει είτε μέσα από τον ΠΚ ή από την μπουτικ...

Μάκης

τρελοπανιωνιος είπε...

ρε παιδια θα μας τρελανουν ?
τι ειναι παλι αυτο με τον recoba μας δουλευουν ? τελικα φευγει η μενει ? αρχισε να με κουραζει !!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

αν γινει κατι τετοιο θα χτυπισει πολυ το ιμαζ της ομαδας !!! ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..... PROSOXH DEN TO SKEFTOMAI OYTE GIA PLAKA..

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Καλό θα ήταν η πρώτη που θα βγεί να φορεθεί κ απο την ομάδα.Γιατί να μην κυκλοφορήσουν όλες?

br fun_atic είπε...

@Μάκη

Τόσο εδώ όσο και στα υπόλοιπα μπλογκ, όταν χρησιμοποιούμε, κριτικάρουμε ή εμπνεόμαστε από την ιδέα κάποιου, αναφέρουμε το όνομά του, το έντυπο ή τη σελίδα που το βρήκαμε. Εννοείται ότι το έχουμε κάνει και γιά τον Π.Κ.

Στοιχειώδης ευγένεια επέβαλε να αναφέρετε στο έντυπό σας είτε το όνομα του εμπνευστή της ιδέας της επετειακής φανέλας (pgss1890), είτε ότι η ιδέα αυτή προήλθε κατόπιν ανταλλαγής ιδεών σε ανεξάρτητα Πανιώνια Μπλογκ (έστω και χωρίς ειδική αναφορά σ' αυτά), την οποία υιοθέτησε ο Π.Κ.

Με τον τρόπο που έχετε γράψει το κείμενο για την επετειακή φανέλα του Π.Κ, δίνετε στον αναγνώστη την εντύπωση ότι η ιδέα ήταν δικιά σας, ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα.

Καλό θα ήταν να διαβάσεις την ανάρτηση του Pgss1890 http://www.panivnios.blogspot.com/.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή δεν είμαστε το think tank του εντύπου σας, όταν χρησιμοποιείτε ιδέες από τα μπλογκ θα αναφέρεστε και σ’ αυτά. Ας με συγχωρήσουν όλοι που μιλώ στον πληθυντικό, δεν εκπροσωπώ τα υπόλοιπα μπλογκ, όμως εκφράζω συναισθήματα και απόψεις που γνωρίζω καλά ότι βρίσκουν σύμφωνους και τους υπόλοιπους φίλους.

Μέχρι να επανορθωθεί η αδικία αυτή, δεν επιτρέπω στη σελίδα μου την οποιαδήποτε αναφορά στο έντυπο «Πανιώνιος Κόσμος».
brfunatic

br fun_atic είπε...

Θεωρώ ότι το θεμα που ανοιξε ο ιδιος ο Ρεκόμπα πρεπει να κλεισει από τη διοικηση πριν από τη διαθεση των διαρκειας. Ο κοσμος τα αγοραζει και για τον Ρεκόμπα και πρέπει να γνωρίζει αν έχει συμφωνήσει να μείνει όλόκληρη τη σεζόν, τη μισή ή καθόλου.

zamis είπε...

Συμφωνω με mike,να κυκλοφορησουν ολες,εγω θελω την κλασσατη ασπρη.

br fun_atic είπε...

Μου αρέσουν δυο. Πρώτη μου επιλογή η λευκή και δεύτερη του τελικού του 79. Εννοείται ότι θα τις αγόραζα όλες.

re-la-re είπε...

ο γιός μου θέλει αυτή του 74, εγω αυτη του 79. Η άσπρη δεν μου αρέσει γιατί δεν τομίζει ότι είναι του Πανιωνίου. Εκείνη την εποχή με άσπρη εντελώς πάιζανε και άλλες ομάδες.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Αγαπητέ BR δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν για την ιδέα της φανέλας του Πανιώνιου Κόσμου. Γιατί αν δεν το κατάλαβες η ψηφοφορία γίνεται για να επιλέξουν οι αναγνώστες μας μια επετειακή φανέλα που θα κυκλοφορήσει μέσω της εφημερίδας, θα είναι η προσφορά μας για τα 120 χρόνια. μείς το αποφασίσαμε εδώ και ένα μήνα και μόλις ο Ακης εφτιαξε τις φανέλες αρχίσαμε την ψηφοφορία. δεν "κλεψαμε" καμία ιδεα, άσε που ο τασκίης με τον Ακη Μιχαηλίδη έχουν αρχίσει αυτή τη συζήτηση στο Φόρουμ εδώ και ένα χρόνο σχεδόν.

Δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να γραψω στον ΠΚ ότι η ιδέα είναι του πγσσ1890, αλλά δεν είναι έτσι. Τώρα να σου πω τη πικρή αλήθεια η "απειλή" ότι δεν θα ξαναγράψεις κάτι για τον ΠΚ μάλλον καλό θα μας κάνει, αφού το 99% όσων γράφονται εδώ για την εφημερίδα είναι ειρωνείες και κακόβουλα (στη καλύτερη...) σχόλια...

Ειλικρινά σου λεω ότι δεν "κλέψαμε καμία ιδέα και επαναλαμβάνω πρόκειται για επετεαική φανέλα που θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα...

Μάκης Διόγος

Υ.Γ. Υπογράφω με το πολιτικό μου μπλογκ..

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Δεν θέλω να τσακώνομαι άλλο ρε παιδιά. Εχω κουραστεί ας βρούμε αυτά που μας ενώνουν...

Μάκης

zamis είπε...

Απο τη στιγμη που σε ολες τις σελιδες υπαρχουν οι νεες δηλωσεις Ρεκομπα,η παε πρεπει να το ξεκαθαρισει.Και για τα διαρκειας και για να μην κανει ο κοσμος τον ντετεκτιβ για το ποτε εκανε αυτε τις δηλωσεις.

Griniaris είπε...

Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι το πόσο εύκολα συντονίζονται τα μέσα όταν πρόκειται να κάνουν θέμα κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα στον Πανιώνιο.

br fun_atic είπε...

Δεν απειλώ κανέναν και πολύ περισσότερο ουδέποτε έχω γράψει ειρωνείες και κακόβουλα σχόλια για την εφημερίδα σου. Αυτό είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις καλά.

Νομίζω ότι αν η ομάδα ή εσείς είχατε την ιδέα της επετειακής ιστορικής φανέλας θα είχατε παρουσιάσει την «ιδέα σας» αυτή στο προηγούμενο τεύχος, όπου παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας, φέροντας μάλιστα και τον τίτλο της επετειακής. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν όντως την ιδέα την πήρατε από προηγούμενη συζήτηση που έγινε στο φόρουμ και πάλι έπρεπε να αναφέρετε την πηγή της έμπνευσής σας. Τέλος πάντων, το θέμε λήγει εδώ γοιατί κι εγώ βαριέμαι τις πολλές κουβέντες.

Αφού θεωρείς ότι η παράληψη αναφοράς στο έντυπό σου θα σας κάνει καλό, θα προσπαθήσω να το μεγιστοποιήσω. Θα αφαιρέσω από σήμερα το σχετικό link στην σελίδα μου και σε παρακαλώ ιδιαίτερα να αφαιρέσεις κι εσύ από το δικό σου το link μου. Μερικές φορές η σωστότερη κίνηση είναι το μακριά και αγαπημένοι.

br fun_atic είπε...

υ.γ
ανεξάρτητα από την πατρότητα της ιδέας, η υλοποίησή της είναι σωστή ενέργεια και όλοι μας θα την στηρίξουμε με τις αγορές μας.

Επειδή δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία ψηφοφορίας διότι η κάθε εμφάνιση έχει τη δική της ιστορία, νομίζω ότι θα είναι καλό να τις βγάλετε όλες. Αν είναι σε προσιτή τιμή θα αγοραστούν.

Στο εγχείρημα θα μπορούσε να σας βοηθήσει και ο zouri (www.zouri.gr), ο οποίος είναι γνωστός Πανιώνιος και όπως είχε αναφέρει εδώ ασχολείται με την αθλητική ένδυση.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ BR το ότι ο Πανιώνιος Κόσμος χαρακτηρίζεται "εφημερίδα ΕΤΕΡΝΑΛ", ότι έχουν γραφτεί δεκάδες ειρωνικά σχόλια είνια μια πραγματικότητα. Ρίξε μια ματιά στα ποστ.

Εγώ δεν θέλω να γβάλεις το link μου, γιατί εγώ δεν πρόκειται να βγάλω το δικό σου. Είπα βαρέθηκα να τσακώνομαι.

και επί της ουσίας. Η ιδέα για επετειακή φανέλα δεν αρκεί μόνο να την σκεφτείς ή να την γράψεις σε ένα μπλογκ. Πρέπει και να την υλοποιήσεις. Να φτιάξεις ένα σκίτσο, ένα πρότυπο. Εσύ λες ότι η ιδέα ήταν του πγσσ1890. Ναι και πως υλοποιήθηκε; Πως τεκμηριώνεται;

Εμείς τις ιδέες μας έχουμε τον ακη που τις υλοποιεί και θα έπρεπε να ξέρεις ότι εδώ και πολλά χρόνια ο Ακης φτιάχνει φανέλες για τον Πανιώνιο.

Επαναλαμβάνω βαρέθηκα να είμαι μόνιμο απολογούμενος. Βαρέθηκα και δεν το αξίζω...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Βρε Μάκη,
δεν έχουμε καμία διάθεση να είσαι απολογούμενος. Σου έχω πει πολλές φορές ότι θέλουμε να είσαι μέλος της παρέας μας.

Ο ίδιος ο Pgss1890 δεν έχει διεκδικήσει τίποτα. Και κανείς από εμάς.

Ως "απέναντι" μπλόγκ έχουμε αναπτύξει και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα πολύ ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης. Μου φαίνεται χαζό, αλλά θα στο πω, ότι παρ' όλο που δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε zamis, τον pgss1890 τον Ίωνα, τον τρελοπανιώνιο, τον Γκρινιάρη και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, τους αισθάνομαι φίλους μου. Πιστεύω κι εκείνοι το ίδιο.

Θεωρήσαμε ότι ο φίλος μας έπρεπε να δικαιωθεί και αυτό είναι όλο.

Ανεξάρτητα από την πατρότητα της ιδέας για την οποία δεν έχω διάθεση να διαφωνούμε άλλο, σε έχω συγχαρεί ήδη για την υλοποίηση. Σου πρότεινα μάλιστα να αφήσεις τα γκάλοπ και να τις βγάλεις όλες.

Σου πρότεινα επίσης και ειδικό για το εγχείρημά σας. Ο Zouri είναι πολύ αξιόλογο άτομο και ελπίζω να μπορεί να σας βοηθήσει.

Φροντίστε να βγάλετε καλό προϊον, προσιτό σε τιμή και για όνομα του θεού σε όλα τα μεγέθη. Ακόμη και παιδικά...

Ο.Κ
Θα ξαναβάλω το link σου και ελπίζω ειλικρινά να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις μας. Έχεις δίκιο. Πρέπει να βρούμε όσα μας ενώνουν.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ BR

ναι αδερφε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Εγώ σου (σας...) έχω προτείνει να γράψετε και στον Πανιώνιο Κόσμο. Ερχονται δύσκολες μέρες για την ομάδα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι...

Για τις φανέλες. Δεν μπορούμε νασ τις βγάλουμε όλες, αν και θα το θέλαμε πολύ, γιατί ας πούμε η φανέλα που εγώ προτιμώ (του 1974...) μάλλον χάνει!!! χα, χα, χα.

Ομως επειδή δεν υπάρχουν πολλά χρήματα θα βγει μια, αυτή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους.

Φυσικά θα τη βγάλουμε σε παιδικό. Ο γιός μου (είναι 2,5 ετών...) τι θα φοράει;

οσο για τον Zouri πολύ ευχαριστώς να μου στείλει μειλ και να το φέρω σε επαφή με τον Γιώργο Ζερβακάκο (υπεύθυνο της ΕΤΕΡΝΑΛ).

Να σαι καλά...

br fun_atic είπε...

Μα δεν χρειάζετε να τις βγάλετε όλες μαζί. Βγάλτε την πρώτη, από τα κέρδη βγάλτε τη δεύτερη κ.λ.π.

zouri1 είπε...

παιδια,για τις φανελες μπορει να γινει μια συζητηση μεταξυ Ετερναλ και diadora.Νομιζω ομως οτι ειναι ισως αργα και να εχουν προχωρησει σε παραγγελια.Μονο αυτες οι 2 πλευρες μπορουν να κατσουν να συζητησουν για το ποιες φανελες θα βγαλουν.Στην αρχη ομως του πρωταθληματος δηλωνουν 3 φανελες στην ΕΠΑΕ,και τωρα στην Super league.Οποτε αυτα σε περιοριζουν.Ειναι καθαρα εμπορικο το κομματι.H Diadora ουσιαστικα θα εχει τον Πανιωνιο ως πρωτη ομαδα της.Οποτε θα την προσεξει.Αλλα τα παντα εξαρτωνται απο τις πωλησεις.Οταν ειναι 3000 στο γηπεδο ποσες να πουλησεις?Δες τε τον Αρη.Εχει 10 -12 χιλ.σε καθε αγωνα και οι πιο πολλοι ειναι με την καινουργια φανελα της ομαδας.Δεν ειναι σωστο να ανακατευτω γιατι η καθε εταιρεια εχει τα δικα της ατομα που ειναι καλα στην δουλεια τους και δεν ειναι σωστο να καπελωνονται.

br fun_atic είπε...

Zouri, η υλοποίηση της ιστορικής φανέλας γίνεται από τον Π.Κ όχι από την Π.Α.Ε. Και η Π.Α.Ε θεωρεί την εμφάνιση της diadora με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα επετειακή. Απ' ότι καταλαβαίνω όμως η εμφάνιση του Π.Κ θα έχει καθαρά συλλεκτικό χαρακτήρα, δεν θα χρησιμοποιηθεί από την ομάδα και θα διατείθεται από τον Π.Κ και την μπουτικ (η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι μαγαζί της ομάδας και όχι της diadora). Οπότε ίσως δεν τείθεται θέμα δέσμευσης μς την diadora και η κάθε εταιρεία μπορεί να κάνει τη δική της προσφορά.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Πολύ σωστά BR. Ο πανιώνιος κόσμος άρχισε μια ψηφοφορία προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας να επιλέξουν μια επετειακή φανέλα. Εμείς θα κυκλοφορήσουμε τη φανέλα, απλά η ΕΤΕΡΝΑΛ θα υλοποιήσει την ιδέα.

Μια κρυφή μας ελπίδα είναι η ομάδα να φορέσει αυτή τη φανέλα, έστω και για ένα φιλικό ματς.

Πάντως αν η diadora θελήσει να βγάλει αυτή τη φανέλα δεν θα είχαμε πρόβλημα να συμβεί αυτό...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Zouri1 πολύ ευχαρίστως θα δεχθούμε προσφορά για την φανέλα.