Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ευχαριστούμε Γρηγόρη! Καλή επιτυχία!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη Μάκο για την προσφορά του στον Πανιώνιο και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και πρόοδο στη νέα του ομάδα. Ολόψυχα του εύχομαι επίσης το άλμα που κάνει στην καριέρα του να είναι ανοδικό.

29 σχόλια:

sgv είπε...

Ρε φιλάρες,
το σημείο 3) της ανακοίνωσης Τσακ. είναι συμβολικό. Ποιος να είναι άραγε;;;
Γλυφαδιώτης

br fun_atic είπε...

Αν σου πω ποιό όνομα έχω ακούσει δεν θα σου μείνει τρίχα στο κεφάλι. Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: Είτε θα γίνει η μεταγραφή και θα μοιάζεις στον νέο μας παίκτη, είτε δεν θα γίνει η μεταγραφή και θα με περάσουν όλοι γιά τρελό...

Μήπως τα φαινόμενα απατούν;

τρελοπανιωνιος είπε...

και εγω ξερω ονομα αλλα δεν μπορω για την στιγμη να πω λεξη ! αν γινει ομως θα κανει το μεγαλυτερο μπαμ στην Ελλαδα πιστεξε με !!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

για μεγαλο μπαμ ομως....

τρελοπανιωνιος είπε...

οταν ακουσα την ειδηση χαζεψα... μετα απο λιγα δευτερολεπτα αρχισα να το πιστευω.. με χαλαει λιγο η ηλικια αλλα αν ειναι καλα και παιξει το 1/10 της μπαλας που ξερει θα χαζεψει ολη η Ελλαδα..οχι μονο εμεις !

br fun_atic είπε...

που να το πεις και ποιος να το πιστεψει...

τρελοπανιωνιος είπε...

ενα δεν εχω καταφερει ακομα να μαθω το ονομα του τερματοφ....

τρελοπανιωνιος είπε...

πρεπει να ειναι καλο ονομα και σε νορμαλ ηλικια...

br fun_atic είπε...

το ωραίο θα είναι να έχουμε 1.000 διαρκείας με τους συγκεκριμένυς παίκτες.Μουχαχα!!!

br fun_atic είπε...

Μήπως εννοείς τερματοφύλακα του οποίου το όνομα θυμίζει χαρακτηριστική Ελληνική λέξη με σλάβικη κατάληξη;

τρελοπανιωνιος είπε...

δεν το πιστευω το γυπεδο θα ντικαρει...κατι μου λεει οτι τσακιρης θελει να μας κανει ενα δωρο για τα 120 χρονια της ομαδας μας...και δεν λεω τωρα για εναν δυο παικτες ονοματα αλλα για κατι αλλο μεγαλυτερο...

τρελοπανιωνιος είπε...

παντος το σημειο 3 που λεει ο svg ο τσακιρης λεει για lolo τωρα για τον τερματοφ δεν εχω το ονομα μονο οτι θα κανει εντυπωση σαν παικτης

Χριστόφορας είπε...

Πολλά μπράβο στα 3 ανεξάρτητα μπλόγκ για τον "διαδυκτιακό ακτιβισμό" σας και για οτι πετύχατε με τα οικογενειακά διαρκείας...και στον br για τις 50000 αναγνώσεις(keep walking!)

Μπόσκο Μπαλάμπαν:δεν πρέπει να'ναι και άσχημος! http://www.youtube.com/watch?v=c7x7eAYVxiA
Λίγο τρελοκομείο με τους προπονητές ίσως?! Με τον Φερειρα έχουν δουλέψει μαζι τουλάχιστον...

Στον Διώγο μόλις ακούστηκε το ονομα που λέτε...ήμαρτον,δεν γίνονται αυτα...!

Χριστόφορας είπε...

Και για το 2ρο κουίζ της βραδιάς:

BR FUN_@IC:
Μήπως εννοείς τερματοφύλακα του οποίου το όνομα θυμίζει χαρακτηριστική Ελληνική λέξη με σλάβικη κατάληξη;

Ο Ρώσος Μαλαφέφ μήπως? Ή με έχει χτυπίσει η τσικουδία(ειμαστε πολλοί φαν του αθλήματος μαζεμένοι εδω,ε?!)

Steve είπε...

Δεν συμφωνώ με την ειρωνική διάθεση που υπάρχει για το Μάκο. Τόσο το σκίτσο στο επίσημο site, όσο και η φωτογραφία στο δικό σου, BRf, είναι επιεικώς απαράδεκτα. Κρίμα.

(Δεν θα στο έλεγα, αν δεν είχα σε μεγάλη εκτίμηση το blog σου).

Costix είπε...

Για τα περι κουφης μεταγραφης.

Προφανως φιλαρακια μου εχετε ακουσει και σεις τα περι μεταγραφης ΡΟΝΑΛΝΤΟ (of Brazil).

Λετε να μας τρελανει παλι ο Τσακ ??

Εγω, προσωπικα τα περιμενω ολα απ' αυτον τον τρελο-Πανθηρα.

Steve είπε...

Στο πακέτο της μεταγραφής θα είναι και οι διαιτολόγοι? Μήπως συμφέρει καλύτερα να μάθουμε μπάλα το Σχορτιανίτη και να τον κάνουμε μεταγραφή?

Πρέπει να μας περνάνε για τελείως κρετίνους. Διαφορετικά δεν εξηγείται.

Griniaris είπε...

zamis,κάνε λίγο κράτει στην τσικουδιά γιατί αυτοί εδώ είναι άμαθοι και βλέπουνε τον Εκρά Ρονάλντο...
Πρόταση για τα διαρκείας:Να τα υπογράφουν για κάποια ώρα μετά την προπόνηση τα αστέρια της ομάδας.Ας εκμετταλευτούμε και λίγο διαφημιστικά τον Ρεκόμπα.

zamis είπε...

Να παει στο καλο.Το παιδι προσεβαλλε τον Πανιωνιο με τους κουμπαρους και τον βατραχο και αυτο ειναι δεδομενο.Ειπε ομως και αληθειες που λεγαμε κι εμεις μηνες τωρα.Ας τις κρατησουμε και αυτες και το θυμικο μας.
Διοτι και αλλοι(..) προσεβαλλαν τον Ιστορικο με τη συμπεριφορα τους στο πολυ προσφατο παρελθον,right?

br fun_atic είπε...

@steve
Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση. Η εκτίμηση είναι απολύτως αμοιβαία. Το σχόλιό μου περιλαμβάνει ειλικρινέστατες ευχές και αυτό επειδή έχω εκτιμήσει κατ’ επανάληψη την αγωνιστική εικόνα και τον αντρίκεια συμπεριφορά του Γρηγόρη και μια εξίσου ειλικρινέστατη συμβουλή.
Πολλοί ποδοσφαιριστές θεωρούν ότι με την επίτευξη μιας καλής μεταγραφής έχουν φτάσει στην επαγγελματική καταξίωση. Αυτό τις περισσότερες φορές τους οδηγεί στην ελεύθερη αγωνιστική πτώση. Εκεί κολλάει η φωτογραφία.
Δεν θα είχα όμως άδικο να έχω ακόμη και ειρωνική διάθεση. Από τον Γρηγόρη που έχω σε εκτίμηση περίμενα καλύτερη συμπεριφορά. Η δήλωση του περί επαγγελματικού άλματος θα με στεναχωρούσε το ίδιο με αντίστοιχη δήλωση του Αλβάρο Ρεκόμπα περί αγωνιστικής – επαγγελματικής του κατρακύλας. Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης με τις δηλώσεις του προσπάθησε να γίνει αποδεκτός στους φιλάθλους της Α.Ε.Κ και να διεκδικήσει τον ρόλο του νέου ηγέτη της ομάδας εις βάρος μας. Τέλος έχω να πω ότι οι μοναδικοί που πληρώνουν για να φύγουν είναι οι κατάδικοι ή οι φυγόδικοι. Από τη στιγμή που ο Γρηγόρης ουδέποτε διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα, μου δίνει το δικαίωμα να θεωρώ ότι εξέτιε ποινή στον Πανιώνιο.

zamis είπε...

Και συγνωμη που θα ''γκρινιαξω'',αλλα,και παλι,η ανακοινωση για Μακο κινειται στα ορια της γραφικης διαφορετικοτητας,και ως κειμενο και ως ουσια.

br fun_atic είπε...

Αν αυτό που είδαμε στο βίντεο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και στη σημερινή του κατάσταση, τότε αποκτήσαμε έναν επιθετικό περιοχής, δεξιοπόδαρο αν είδα καλά, με καλή αίσθηση του χώρου, επικίνδυνο στην περιοχή (δεν είδα μακρινά σουτ), που δεν τον λες γρήγορο ή εντυπωσιακό (μάλλον αποτελεσματικό) και με καλή σχέση με τα στημένα. Δεν ξέρω το ύψος του. Δεν μου φάνηκε κοντός και γι’ αυτό τον λόγο με εντυπωσίασε που δεν τον είδα να σκοράρει με το κεφάλι. Νομίζω ότι με τον διεμβολιστή Εστογιανώφ και με τον ταχυδρόμο Ρεκόμπα μπορεί να συνεργαστεί καλά.

υ.γ
Πόσων ετών είναι το βίντεο αυτό;

zamis είπε...

1.83 ειναι νομιζω.Γνωμη μου ειναι οτι χρειαζομαστε αλλον ενα επιθετικο οπωσδηποτε.

br fun_atic είπε...

Διάβαζα το ΣΚ ότι το σχέδιο του Φερέρα είναι να παίξει το 4-4-2 με επιθετικούς τους Μπάλαμπαν και Εστογιανώφ.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, ο Φαμπιάν μας εντυπωσίασε πέρσι, πέτυχε γκολάκια, αλλά έχασε ακόμη περισσότερα. Δεν τον λέω χασογκόλη, σίγουρα όμως δεν είναι κίλερ (βλέπε Τζιμπουρ).

Δεν νομίζω ότι μπορεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη. Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Φερέρα θα το σκεφτεί για δεύτερο επιθετικό (μετά την ολοκλήρωση των φιλικών αγώνων). Να δούμε. Είναι και αυτή η φήμη που πλανάται...

Ο τύπος αυτός μπορεί να χρειάζεται γιατρούς και διαιτολόγους σε μόνιμη βάση, ταυτόχρονα όμως θα χρειαστούμε καινούργια βίντεο στο σπίτι για τις φάσεις και παρα μα πάρα πολλή τσικουδιά.

Χριστόφορας είπε...

Το βίντεο είναι απο την θητεία του στην Κλαμπ Μπριτζ τις χρονιές 2004-2007. Το ύψος του το βρήκα 1,83 και 1,80 ,οπότε καπού εκεί ανάμεσα παίζει! Δείχνει όντως (όσο μπορούμε να κρίνουμε απο 2-3 βίντεο) γκολτζής και αποτελεσματικός με καλά τελειώματα.

Στα + σίγουρα οτι με την Μπριτζ κατέκτησε πρωταθλημα το 2005 και κύπελλο το 2007 και νταμπλ στην Κροατία το 2008 και 2009(η Ντιναμο βέβαια είναι σχεδόν μόνιμη πρωταθλητρια εκεί), όποτε σιγουρα εχει νοοτροπία winner και ειναι και γουρλής :-)

Καλό θα ηταν να πάρουμε ακόμα έναν φορ (ο Φαμπιαν ειναι καλύτερα να σπερνει τον τρόμο πανω στην δεξια γραμμή), κατα προτίμηση καλο κεφαλοσφαιριστη,γερό σκαρί και Ελληνα-ετσι για αλλαγη...χμ,με αυτην την περιγραφή μονο ο Πετρόπουλος μου ερχεται...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

"Ρε φιλάρες, το σημείο 3) της ανακοίνωσης Τσακ. είναι συμβολικό. Ποιος να είναι άραγε;;; Γλυφαδιώτης"

Φίλε πρόκειται για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, ο οποίος εχει συμφωνήσει προφορικά για νέο ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ συμβόλαιο. Ερχεται το ΣΚ και υπογράφει...

br fun_atic είπε...

Τετραετές; Τι λες τώρα;
Μάκη; Εσύ ανέφερες το θέμα με τον Ρ (το υπόλοιπο δεν λέγεται) στην εκπομπή σου ή σου τέθηκε ως ερώτημα;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

ναι φίλε τετραετες. Δεν πιστευω να σε χαλάει... χα, χα, χα

οσο για Ρονάλντο η μαλακία (συγγνώμη για την έκφραση) εχει αρχίσειε δώ και μερικες μέρες. Με έχουν ζαλίσει. Μάλιστα κάποιοι μου έλεγαν ότι τον είδαν χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ. Τι να πω; Μερικοί Πανιώνιοι έχουν μεγάλη φαντασία.

br fun_atic είπε...

Αυτό το ακούω εδώ και μέρες. Και σε μένα είχαν πει ότι τον είδαν στα γραφεία. Κατάλαβα λάθος. Θεώρησα ότι το ανέφερες στην εκπομπή σου και γι αυτό έκανα το μοντάζ με τη φανέλα. ΟΚ. Σε κάθε περίπτωση περάσαμε ευχάριστα την ημέρα μας. Στη διοίκηση όμως γιατί το μεγαλοποιούν; Δεν νομίζω ότι κανείς μας είχε την αξίωση να αγοράσουμε τον Ρονάλντο, ούτε βέβαια θα στεναχωριόμασταν αν δεν τα καταφέρναμε...Σε κάθε περίπτωση κρατήσαμε τον Μανιάτη, τον Ρεκόμπα, προχωράει το θέμα με τον Εστογιανώφ, αποκτήσαμε παίκτες σε όλες σχεδόν τις γραμμές (και κανένας έλληνας δεν έβλαπτε πάντως) και όλα καλά…
Φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τα διαρκείας; Ξέρεις αν θα γίνουν προωθητικές ενέργειες;