Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ο.Σ.Φ.Π – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

Η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας συνεχίστηκε για άλλη μία αγωνιστική, χωρίς όμως να ακολουθήσει και αντίστοιχη επιθετική βελτίωση. Αποτέλεσμα αυτών να έχουμε μια βελτιωμένη παρουσία, χωρίς όμως βαθμολογικό αντίκρισμα.


Απέναντι λοιπόν στον μάλλον ακίνδυνο επιθετικά Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός παρέταξε μια ενδεκάδα με απουσίες και προφανή στόχο την οικονομία δυνάμεων. Για άλλη μία φορά η ανάπτυξη της ομάδας μας σταματούσε λίγο πριν από τη μεγάλη περιοχή και ουσιαστικά αναζητήσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας με τα στημένα και κάποια σουτ εκτός περιοχής. Η μεγάλη ζημιά από το σημερινό παιχνίδι ο τραυματισμός του Ρεκόμπα. Θλάση μπορεί να σημαίνει απουσία μέχρι και 20 ημέρες. Να δούμε που θα βρούμε λύσεις στην επίθεση τώρα.


Ο τραυματισμός του βέβαια ήταν και σε κάποιο βαθμό αναμενόμενος, αφού και πρόβλημα αντιμετωπίζει και ασφαλώς από την αρχή του πρωταθλήματος κάνει τα πάντα (τον έχουμε δει ακόμη και να γυρνάει στην άμυνα για να μαρκάρει) ΧΩΡΙΣ την παραμικρή βοήθεια. Άντε να δούμε πότε θα βρουν τα πατήματά τους οι επιθετικοί και πότε θα αρχίσουν να συνεργάζονται. Αν δεν γνωρίζονται, ας τους συστήσει κάποιος.


Αν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θεωρείται το πιο δύσκολο της χρονιάς και πιθανόν να «επιτρέπει» την επιθετική ατολμία, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και μπορεί να συνεχιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια.


Ο Πανιώνιος των 2 βαθμών σε 5 αγωνιστικές καλείται να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο τη Δευτέρα μετά τις εκλογές, σε ένα παιχνίδι πραγματικό τελικό και για τις δύο ομάδες. Ή κερδίζουμε και προχωράμε ή χάνουμε και μπαίνουμε σε περιπέτειες. Αυτό ελάχιστοι πλέον δεν το καταλαβαίνουν (ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν). Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα διαφωνήσω ότι η άμυνα ήταν βελτιωμένη. Όσο το παιχνίδι ήταν ισόπαλο ο Ολυμπιακός έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη και ήταν θέμα χρόνου το γκολ. Μετά έκανε συντήρηση. Σε ορισμένες φάσεις φάνηκε πόσο αδούλευτη ήταν η άμυνα με το πέφτουν όλοι πάνω σε ένα παίκτη και να αφήνουν άλλους ή άλλον αμαρκάριστο, κάπως έτσι μπήκε το γκολ πολύ εύκολα 2 -3 παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ότι ήθελαν 5-6 δικούς μας.
Η ομάδα με άριστα το 10 στα πρώτα παιχνίδια πήρε 1 τώρα παίρνει 2 όντως είναι βελτίωση αλλά για διεκδικήσουμε θέση στην Ευρώπη δεν αρκεί η βελτίωση απαιτείται μεταμόρφωση. Εγώ δεν είδα κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση αντίθετα με τον τραυματισμό του Ρεκόμπα τα πράγματα δυσκολεύουν. Όποιος είδε κάτι θετικό ας μας δώσει λίγο θάρρος….
Ο Πομπορίδης στο τέλος έκανε αυτά που τον έστειλαν να κάνει…

Griniaris είπε...

Baroni anti Recoba,Baroni anti Skoufali,Baroni anti Tzavela.Ti paiktara exoume ...
Alli Mia fora avoithiti I omada.Krima pou o Kontoxristos einai timwrimenos.Makari na min einai sovaro tou Recoba.

br fun_atic είπε...

Μίλησα για την αμυντική λειτουργία και όχι συγκεκριμένα για την άμυνα, χωρίς να πω ότι ήταν καλύτερη αλλά βελτιωμένη.

Με τέτοιου είδους εμφανίσεις είναι αστείο να μιλάμε για Ευρώπη. Όποιος το κάνει πρέπει να μην έχει δει φέτος την Α.Ε.Κ,τον Π.Α.Ο.Κ (λιγότερο βέβαια) και κυρίως τον Άρη( ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή).Αν υπολογίσουμε και κάποιες μικρομεσαίες ομάδες που τα πάνε καλά, τότε άστε να πάνε.

Περιμένουμε βελτίωση στην επίθεση; Όσο κι αν βελτιωθούν ατομικά, σέντερ φορ ΔΕΝ υπάρχει. Θα βρεθεί τον Γενάρη; Δύσκολο έως αδύνατο. Γιατί ποιά ομάδα αφήνει έναν καλό σέντερ φορ να φύγει στα μέσα της σεζόν; Μόνο Λάτιν που κι αυτός θα έχει μιά ολόκληρη σεζόν στην πλάτη του... Περιμένουμε βοήθεια από τον Εστογιανώφ. Θα είναι ο ίδιος όμως; Πότε θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά; Ο τραυματισμός αυτός είναι σοβαρός. Ρεκόμπα:Πόσο θα αντέξει; Πως μιά ομάδα χωρίς σέντερ φορ θα διασπάσει τις κλειστές άμυνες που θα κλειθεί να αντιμετωπίσει τουλάχιστον στη Νέα Σμύρνη; Αν σκεφτούμε πόσα γκολ μπορούμε να υπολογίζουμε από τον κάθε παίκτη ατομικά με βάση τη σημερινή του παρουσία μπορεί να μας έρθει τρέλα. Συνεπώς με αυτά τα δεδομένα, ο πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους 26-27 βαθμούς που χρειάζονται για να σωθούμε και μετά βλέπουμε...

br fun_atic είπε...

Σαράφης στη Λάρισα, Σαράφης στα Τρίκαλα, τώρα Σαράφης και στο Παρίσι

br fun_atic είπε...

Η συμβουλή ενός ειδικού είναι πάντα πολύτιμη. Αφιερωμένο σε όσους επιμένουν ακόμη ερασιτεχνικά:
http://www.youtube.com/watch?v=3ZjLSmH0Oew&feature=fvsr

IWN1998 είπε...

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε συντήρηση δυνάμεων γιατί όσο ήταν 1-0 το σκορ (που έμεινε τελικά) κινδύνευε, πράγμα που παρά λίγο να το πληρώσει στο 90. Απλά ήταν κουρασμένος και έχει και αυτός επιθετικό πρόβλημα (επιθετική αιχμή ο Τοροσίδης...).

Ο Μπαρόνι δεν ήταν αρνητικός σήμερα. Απλά δεν είναι κάποιος παίκτης περιοπής που να περιμένεις απ' αυτ΄΄ον δημιουργία παιχνιδιού και τέτοιους βρίσκεις Έλληνες αρκετούς.

Η άμυνα όντως έχει προβλήματα αλλά η διαφορά δεν είνα 1 με 2 (πχ φίλε nk99 σύγκρινε Όμο με Κοντοέ που τρώει σίδερα έστω και αν έφαγε στο γκολ την προσποίηαη του Ντιόγκο, που έκρινε τελικά το παιχνίδι).

IWN1998 είπε...

...Απ' ότι καταλαβαίνω από το blog των ΙΩΝΩΝ ο πρόεδρος έκανε δήλωση, ότι χωρίς Ρεκόμπα (β' ημίχρονο), η ομάδα έπαιζε καλύτερα...Αληθεύει?

Ανώνυμος είπε...

O Κοντοές είναι σπουδαίος μαχητής και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε εργαλείο για την ομάδα, αλλά όπως και ο Όμο στόπερ δεν είναι με τίποτα και ούτε πρόκειται να γίνει. Υπάρχει ομάδα υψηλών στόχων που να έχει κεντρικό αμυντικό με τέτοιο σωματότυπο και χωρίς τεχνική κατάρτιση?
Επιμένω ότι το πρώτο εικοσάλεπτο έδειξε τι είναι η ομάδα αυτή την στιγμή και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για τα συμπεράσματα. Τα υπόλοιπα λεπτά είναι για να πανηγυρίζει ο Φερέρα.

Miltos@Chios είπε...

Καλησπερα και απο μενα.Εγω τον Μπαλαμαν τον ειδα βελτιωμενο σημερα.Εσεις πως τον ειδατε?Ξερει κανενας τι ακριβως εκανε ο Σκουφαλης?

br fun_atic είπε...

Άλλοι έγραψαν ότι ήταν απρόθυμος στην προπόνηση και άλλοι ότι έκανε παράπονα που δεν χρησιμοποιήθηκε ως βασικός. Σε κάθε περίπτωση το παράπτωμα φαίνεται ότι ήταν αστείο και αδίκως τον στερηθήκαμε.

amanAM είπε...

Η αμυντική μας λειτουργία ήταν άθλια. Δεν πιεστήκαμε αρκετά, ίσως λόγω οικομίας δυνάμεων, μην ξεχνάτε επίσης ότι ο Ολυμπιακός έχει κι αυτός τα προβλήματα του, όταν μπήκε ο Μήτρογλου, μας έκανε ανω κάτω μόνος του, οι αμυντικοί τον κοιτάζανε και πέφτανε κάτω!!!

Ο Μπαρόνι εμένα μου άρεσε, έτρεχε, έκανε ενέργειες, τον φοβήθηκαν οι Ολυμπιακοί. Αντιθέτως ο Μπάλαμπαν, δεν ανησύχησε κανέναν, ήταν θέμα χρόνου να χάσει την μπάλα με μεγάλη ευκολία.

Μέχρι να βάλει το γκολ ο Ζαϊρί, κάθε επιθετική ενέργεια, ήταν για γκολ, από το οτιδήποτε υπήρξε ευκαιρία. Η άμυνα ήταν χάρτινη και η επίθεση εντελώς ακίνδυνη. Ο Ολυμπιακός απλώς θεώρησε ότι το 1-0 αρκούσε, και δεν τον διαψεύσαμε.

IWN1998 είπε...

Αν θεωρούσε ο Ολυμπιακός ότι του αρκούσε το 1-0 (καμμιά ομάδα δεν το κάνει αυτό γιατί ξέρει ότι η μπάλα είναι θηλυκού γένους) θα υποχωρούσε και θα αναλωνόταν σε απλή κατοχή στο Β΄μέρος, γεγονός που δεν το είδα στο γήπεδο. Αντίθετα ο Zίκο φώναζε εκνευρισμένος σε όλο τον αγώνα και έκανε και αλλαγή επιθετικού (Μήτρογλου) μήπως και σκοράρει και εξασφαλίσει το αποτέλεσμα. Απλά ήταν και αυτοί κουρασμένοι από την Τετάρτη και δεν είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός παλαιοτέρων χρόνων.

Αμυντικά δεν μπoρούμε ν' ανέβουμε από τη μια στιγμή στην άλλη όταν το κεντρικό δίδυμο έχει ελάχιστα παίξει μαζί και η συνεννόησή τους είναι μάλλον στο μίνιμουμ και έχουμε και τερματοφύλακα που δεν ελέγχει την άμυνά του. Δυστυχώς ένα ρόστερ διάτρητο έχουμε και προσπαθούμε με μπαλώματα και ο μπαλωματής δεν είναι και ο ράφτης με γνώσεις υψηλής ραπτικής.

antunix είπε...

Ένα (βροχερό) απόγευμα στο Καραϊσκάκη...
Αγαπητοί φίλοι, θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από το Καραϊσκάκη, για το οποίο βέβαια, οφείλω να πω ότι ζηλεύω τους Ολυμπιακούς που το χαίρονται, με την καλή έννοια, αφού είναι ένα γήπεδο που απολαμβάνεις την παρουσία σου. Σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν αν ο Πανιώνιος είναι ένα δικό του καινούργιο στολίδι, και πόση ώθηση και δυναμική θα μπορούσε να δώσει στον σύλλογο.
Πήγα με εισιτήριο, αλλά αποδείχθηκε ότι και άλλοι συν-πανιώνιοι βρήκαν τον τρόπο και... τρύπωσαν στο τηγάνι, αφού είδα κάποια παιδιά που τα βλέπω και στην Πλατεία! Ένιωσα μια ικανοποίηση, ότι δεν είμαι μόνος...
Στα καθαρά αγωνιστικά, τώρα πράγματι είναι αρκετά βελτιωμένη την ομάδα μας, αλλά είναι γεγονός ότι χωλαίνει λίγο στον επιθετικό τομέα. Αν θεωρήσουμε ότι είναι σοβαρός ο προπονητής, δεν πρέπει χωρίς λόγο και αιτία πλέον να αλλάξει το δίδυμο Κοντοέ-Λάτκα, αφού είδα ότι βρίσκει σταδιακά τα πατήματα του, έχει χημεία από πέρσι και βέβαια είναι δύο παίκτες που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Ο νεαρός «Πάνθηρας» είναι μαχητής, αθλητικός, γρήγορος στο παιχνίδι με κάτω τη μπάλα, βγαίνει πρώτος και δυνατά, ενώ ο Τσέχος είναι για τα ψηλά και βέβαια έχει και τη σχετική εμπειρία της θέσης του.

*** Καταλαβαίνω ότι ο Ολυμπιακός έχει φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα λόγω Ευρώπης και σίγουρα με το δυναμικό που έχει, οφείλει να κάνει συντήρηση των δυνάμεων του. Δεν δέχομαι, όμως ότι του αρκούσε το 1-0 από το πρώτο ημίχρονο, αφού καμία ομάδα στον κόσμο, όσο καλή και να είναι δεν αφήσει ένα τόσο εύθραυστο σκορ, αλλά για να καθαρίσει θα κυνηγήσει το δεύτερο γκολ. Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά, και θα μπορούσε ακόμη και με μία φάση να πετύχει ένα γκολ και να αλλάξει τα δεδομένα.

*** Σέντερ φορ περιοχής δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Μπάλαμπαν, ο οποίος θέλει έναν παίκτη στήριγμα στην αντίπαλη περιοχή (στο στυλ του Μάντζιου, ας πούμε). Ανοίγεται στα πλάγια, για να βοηθήσει την ανάπτυξη, είναι τεχνίτης και μπορεί να κατεβάσει μπάλα και να την δώσει για την δημιουργία φάσεων (κοινώς δεν είναι ο... άμπαλος Μπλάνκο που το μόνο που ξέρει είναι να την σπρώχνει στο πλεκτό, αλλά από μπάλα και χειρισμό, άστα να πάνε...). Στην περιοχή μόλις φτάσει η μπάλα υπάρχει πρόβλημα...

*** Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θεωρείται -εκ των πραγμάτων- από τα δυσκολότερα της σεζόν, αφού σε καμία περίπτωση δεν το συμπεριλαμβάνεις στην βαθμολογική συγκομιδή σου (δείτε άλλωστε, και την παράδοση μας στη συγκεκριμένη έδρα...). Οι ποδοσφαιριστές σου πρέπει να μπαίνουν να το διασκεδάζουν, και να παίζουν ελεύθερα χωρίς άγχος. Πολύ καλή εμφάνιση επίσης από τους Καστελιόνε (τα βλέπεις κ. Φερέρα;) και Κουμορτζί. Ο Μπαρόνι, που αντικατέστησε τον Ρεκόμπα νωρίς δεν ήταν κακός αλλά δεν είναι κάτι συγκλονιστικά καλύτερο του Κουτσόπουλου, μπορώ να πω κατά την γνώμη μου. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρει και χρόνο συμμετοχής σ’ αυτή την ομάδα και ο Γουνδουλάκης. Είναι άδικο να μην παίρνει μια ευκαιρία.

*** Εν κατακλείδι, ο Πανιώνιος έπεσε τιμητικά για μένα, σε μια δύσκολη αποστολή, αφού τα τελευταία χρόνια γνώριζε ταπεινωτικές ήττες από τον Γαύρο. Το ένα γκολ διαφορά μιλάει από μόνο του, και αυτό για να σας το αποτυπώσω καλά έπρεπε να δείτε τα πρόσωπα των Ολυμπιακών και το άγχος που τους διακατείχε μέχρι το φινάλε. Συν τα θετικά σχόλια που άκουγα στα πηγαδάκια τους, για τον αντίπαλο. Η βαθμολογία δείχνει ότι μετά από 5 αγωνιστικές, ο Ιστορικός έχει μόλις δύο πόντους και αυτό που επιβάλλεται να κάνει μετά τις εκλογές να καθαρίσει τον Ατρόμητο και να κοιτάξει καλύτερα το μέλλον. Τέλος, η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ χειρότερο τον Πομπορίδη.. Συγνώμη για το κατεβατό...

IWN1998 είπε...

Εδώ έφθασε η "πατσαβούρα" του Ολυμπιακού τύπου να γράφει σήμερα ότι ο Παμπορίδης ήταν ο κορυφαίος του Πανιωνίου γιατί δεν έδωσε τα πέναλτυ στις βουτιές Ντιόγκο στο Α μέρος. Ελληνικός Αθλητικός Τύπος.

Ron Barceló είπε...

Μια χαρά στάθηκε η ομάδα για ένα ημίχρονο χρονικό. Ο Πανιώνιος μου δίνει την εντύπωση ομάδας που στερείται αυτοπεποίθησης κ αποδέχεται εύκολα την..'μοίρα' της. Ο Αναστασόπουλος αλλά και ο Μπόσκο τα κέρδη για μένα. Είναι θέμα χρόνου να γυρίσει ο τροχός. Δεν απογοητεύομαι, είναι ακόμη νωρίς να κινδυνολογούμε ή να μιλάμε για Ευρώπη. Δεν νομίζω ότι ο Άρης ή ο Μπαουγκ είναι καλύτεροι από μας.Θαρθεί κ η νίκη. Με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Εμίλιος δείχνει να ξυπνα στο θέμα των αλλαγών. Το Γενάρη, με τρομοκράτη κ Λολο σε φουλ ρυθμούς θα είναι όλα διαφορετικά ;)..Και στον ψυχιατρο θα λέω εοε Πανιολέ Πανιολέο. Καλημέρες

IWN1998 είπε...

Argy είσαι σίγουρος βλέπω για τον τρομοκράτη;

Ron Barceló είπε...

H κοινή λογική αυτό προστάζει. Κ αν δεν ήταν οι ενδοιασμοί του ίδιου του τρομοκράτη, τώρα θα τον φουνταριστό φόρ που τόσο μας λείπει. Είναι κοινό μυστικο πως τον παίκτη τον γουστάρει τόσο ο πρόεδρος οσο κ οι οργανωμένοι κ το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου. Αντε να μυρίσει λίγο 'μπαρούτι' εκεί μπροστά στην επίθεση...

Costix είπε...

ο κοντοχρηστος γιατι δεν παιρνει ευκαιριες ??? π.χ. χτες να μπει αυτος στη θεση του τσινο (μαλιστα καταλαβαινω οτι ειναι ο φυσικος του αντικαταστατης για δημιουργικο παιχνιδι μπροστα και ανασες μπολικες διαθετει σαν νεαρος). του καναμε και 5 χρονια συμβολαιο, μετα τα φιλικα του πλεκαμε διθυραμβους κλπ. εκτος αν ισχυει οτι εχουμε δεσμευση με την εσπανιολ και τον μπαρονι !!!!

Costix είπε...

argy, αν παρει ο τσακ τον τρομοκρατη, το καλοκαιρι θα πουλησει τον λολο !!!
αν το δει κανεις πολυ ψυχρα, μπορει και να συμφερει κιολας την ομαδα.

IWN1998 είπε...

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτε άλλο, εκτός πιθανόν από τον δανεισμό για 6 μήνες του τρομοκράτη σε μας απ' αυτούς που τον αγόρασαν από μας και τους είναι άχρηστος.
Έχουμε και εμπειρία σε τέτοια αλλησιβερίσια (βλέπω Κοιλιάρας στο αντίστροφο).
Αυτά δεν είναι λύσεις. Λύση είναι η αγορά με τουλάχιστον διετές συμβόλαιο ένός κυνηγού.
Όταν δώσανε τον Κοιλιάρα κάτι ακουγόταν ότι η κίνηση έγινε για να επιβεβαιώσει το "κλείσμο" του Μπούτιμιρ. Μήπως μπορούμε να το επισπεύσουμε αν υπάρχει τέτοιο σενάριο;

br fun_atic είπε...

Κ-21 Ολυμπιακός - Πανιώνιος 6-1. Θα ήθελα πολύ να ξέρω τις απόψεις του κου Μαλντέρα και γι' αυτό το θέμα, όπως επίσης και για την βαθμολογική θέση της ομάδας μας κ-21.
Το πανταετής πάντως μάλλον δεν τραβάει...

re-la-re είπε...

Το αποτέλεσμα των Κ21 είναι απόλυτα αναμενόμενο μετά την αποδέσμευση του σταρ της ομάδας Γιαν Εκρά.

Που πάμε χωρίς Εκρά!!!!!!!!!!!!!!

IWN1998 είπε...

Μάλλον το γεγονός ότι η πρώτη ομάδα έχει στο ρόστερ της 9 παίκτες γυρω στα 20, το εξηγεί.

τρελοπανιωνιος είπε...

πρεπει να βαλουμε να ψησουν τον Ουρουγουανο Λεάλ του εργοτελη οι δικοι μας μπας και τον παρουμε , καλος παιχτης οπως ειδα !

IWN1998 είπε...

Καλά έτσι όπως είμαστε και ο Μπουντιμιρ δεν μας χαλάει...
Αλλά πότε?

dimosthenis είπε...

Ήταν φυσικό στο πρώτο ημίχρονο να μας πιέσει ο γαύρος για να καθαρίσει το παιχνίδι, εξ ου και οι ευκαιρίες. Εκείνη την ώρα η άμυνά μας έμπαζε από χίλιες μεριές, κυρίως ως αμυντική λειτουργία της ομάδας και λιγότερο από ατομικά λάθη. Μεγάλα κενά ανάμεσα στις γραμμές μας, ούτε ένα αμυντικό χαφ δεν υπάρχει στην περιοχή μας και οι 4 αμυντικοί σε μια γραμμή και ψιλογκέλα του Κοντοέ στη φάση του γκολ. Προηγήθηκαν κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν. Ο Ολυμπιακός μια ομάδα με αδυναμίες που έγιναν μεγαλύτερες στο β' ημίχρονο, όταν δεν είχαν δυνάμεις να τρέξουν. Παίχτες όπως ο Ντουντού ήταν αγνώριστοι. Εντούτοις δε δημιουργήσαμε ούτε μια κλασική ευκαιρία για γκολ. Δεν υπάρχουν παίχτες που να πατάνε απειλητικά την αντίπαλη περιοχή, τραυματίστηκε και ο Ρεκόμπα (πάλι τα ίδια με πέρσι) που θα έκανε καποιο σουτ ή πασα. Μ' αυτόν τον κακό και κουρασμένο γαύρο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και χάσαμε αξιοπρεπώς έχοντας πετύχει σε 5 αγώνες δύο γκολ και τα δυο στην έδρα μας με αντιπάλους του χεριού μας άλλοτε και έχουμε δεχτεί 6 τα 4 στην έδρα μας. Το χειρότερο είναι ότι δε δημιουργούμε ευκαιρίες. στο περσινό κακό παιχνίδι μας που φάγαμε τεσσάρα φτιάξαμε και δυο ευκαιρίες με τον μοιραίο Μπάρκογλου και βάλαμε ένα ωραίο γκολ έστω και στο τέλος. Τώρα κάτι σουτ εκτός περιοχής με το Μπόσκο (ήταν τουλάχιστον κινητικός και ορεξάτος). Περιοχή δεν πατάμε με τίποτα. Ένας παίχτης που να μπάινει στην περιοχή και να διεκδικεί μια κεφαλιά ή μια προβολή σε σέντρες από τα πλάγια φαίνεται πως δεν υπάρχει (δεν ξέρω αν είδατε το γκολ της Καβάλας και τον τσαμπουκά που έδειξε ο παίχτης που το πέτυχε ανεξάρτητα αν θα μπορούσε να το σφυρίξει ο διαιτητής φάουλ). Περιέργως αυτό που πέρσι το έκανε ο Κούμο φέτος δεν το κάνει κανείς.
Βέβαια στα ίδια παιχνίδια πέρσι είχαμε πάρει 5 βαθμούς. την όλη διαφορά φαίνεται να κάνει η ήττα από τον Αστέρα και κυρίως τα εύκολά γκολ που δεχόμαστε -σταν(;) και δεν μπορούμε να ανταποδώσουμε στην έδρα μας.
Δεν έχουμε πάντως τίποτε άλλο να κάνουμε παρά να δείξουμε υπομονή και αυτός ο χοντροκέφαλος προπονητής να αξιοποιήσει έστω και αργά το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Δεν περιμένω λύση από έναν παίχτη ακόμα και αν αυτός λεγεται Ρεκόμπα ή Λόλο. Η άμυνα και η επίθεση είναι θέμα λειτουργίας ομάδας. Ο Μπόσκο πήρε πρωτοβουλίες όταν βγήκε ο Ρεκόμπα και έδειξε ηγετικές ικανότητες. Αυτό το περιμένουμε και από άλλους παίχτες. Με το γαύρο πάντως αρκετοί παίχτες ήταν μαχητικοί και μπήκαν στη φωτιά.
Ντέρμπυ ουραγών λοιπόν την Δευτέρα μετά τις εκλογές και δεν πρέπει να το χάσουμε με τίποτα. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ισοπαλία ίσον ήττα. Το κατάλαβες Emilio?

antunix είπε...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει ο Φανούρης...

IWN1998 είπε...

Δυστυχώς αυτό που επισημάινουν οι περισσότεροι από τους φίλους, ότι ο Μπάλαμπαν έδειξε κάποια πράγματα όταν πήρε πρωτοβουλίες αφού βγήκε ο Ρεκόμπα, αποτελεί παρηγοριά μόνο για την κάλυψη του κενού του Αλβάρο τώρα που τραυματίστηκε. Και αποδεικνύει επιπρόσθετα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει σχέση με τις απαιτήσεις που υπήρχαν από τη μεταγραφή του (κάλυψη της θέσης του σέντερ φορ).
Ο Ριέρα όπως αναμενόταν επίσης δεν μπορεί να παίξει φουνταριστός. Φάνηκε και αυτό σε σχετική δοκιμή του Φερέρα στο Β΄μέρος το Σάββατο. Ο Λόλο έχει δοκιμασθεί πέρυσι να παίξει και στην κορυφή και βέβαια τ' αποτελέσματα ήταν μέτρια.
Το μόνο νομίζω που μένει να δοκιμασθεί τώρα που θα λείψει ο Αλβάρο είναι να έλθει ο Μπάλαμπαν πιο πίσω και να προσπαθήσει ο Σίμωσης, μήπως και κάτι βγει. Όσο δεν λύνεται με κάποιο τρόπο το θέμα του φορ, θα δυσκολευόμαστε στην έδρα μας να πάρουμε βαθμούς και θα είμαστε επιρρεπείς σε καταστροφές στυλ Αστέρα. Όσο δεν βάζεις γκολ τόσο κινδυνεύεις να το δεχτείς εσύ.

br fun_atic είπε...

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τον Σίμωση. Νομίζω ότι πρέπει να επανέλθει ο Γουνδουλάκης που έχει την εμπειρία. Ο Φανούρης, μπορεί να έχει αδικήσει και ο ίδιος τον εαυτό του είναι σίγουρο όμως ότι έχει αδικηθεί και από την ομάδα. Τον χρησιμοποιούσαμε πάντα μόνο για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και μετά στην πρώτη ευκαιρία τον ξεχνούσαμε.Να μην ξεχνάμε όμως ότι στην πρώτη χρονιά του Λίνεν βας βοήθησε πάρα πολύ.

Τελικά απ' ότι διάβασα σήμερα ο Αλβάρο θα μείνει εκτός για 3 εβδομάδες περίπου. Χάνει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ακολουθεί όμως διακοπή του πρωταθλήμαος, οπότε είμαστε τυχεροί. Ελπίζω σε αυτό το διάστημα να επανέλθει και ο Λόλο.

Ανώνυμος είπε...

Έχω πειστεί ότι τα κριτήρια για τον καταρτισμό της ενδεκάδας ή του τρόπου που θα παίζει η ομάδα δεν είναι μόνο αγωνιστικά. Στο τελευταίο συμβούλιο πρέπει να πίεσαν αρκετά τον προπονητή και για αυτό το λόγο έκανε κάποιες αλλαγές αλλά τα κριτήρια του εξακολουθούν να μην είναι μόνο αγωνιστικά.
Δηλαδή να παίζει ο Μπαρόνι και να είναι έξω όχι μόνο ο Γουνδουλάκης του οποίου πρόσφατα ανανεώθηκε το συμβόλαιο αλλά και ο Κούκετς είναι εκτός λογικής.
Σε λίγο γυρνάει και ο Σμόγιε ο οποίος θα πρέπει να πάρει αγώνες για να βελτιωθεί και για αυτό είναι ο Φερέρα προπονητής για να δίνει ευκαιρίες στους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ και να διώχνει με μεγάλες αποζημιώσεις ή να καταστρέφει περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.
Η φοβερή αναποτελεσματικότητα φέτος ακόμα και από παίκτες σαν τον Ρεκόμπα δεν είναι ατυχία γιατί αυτή κάποτε τελειώνει, είναι ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και αυτό μπορεί να το παρατηρήσει κανείς βλέποντας την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες.
Εφόσον δεν κερδίσουμε τον Ατρόμητο μετά οποιαδήποτε κίνηση του προέδρου δεν θα αλλάξει κάτι τουλάχιστον ως προς την διεκδίκηση των φετινών στόχων…..

IWN1998 είπε...

Μην είμαστε και τόσο σίγουροι ότι θα παίξει ο Σμόγιε ... και προφανώς δεν θα "γυρίσει" γιατί ποτέ ως τώρα δεν ήταν στην ομάδα. Όσο για τα "κριτήρια Φερέρα", να δούμε πότε θα βρούμε προπονητή που δεν είναι "αντιπρόσωπος" μάνατζερς. Το λεώ αυτό στηριγμένος βέβαια σε ενδείξεις και όχι αποδείξεις και ίσως κατηγορηθώ γι' αυτό, αλλά δεν είναι οι ενδείξεις πια πολλές?