Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ευχαριστώ πολύ!!!


Είναι θαυμάσιο να ανταλλάσεις απόψεις σε ένα μπλογκ με κάποιους τους οποίους δεν γνωρίζεις αλλά νοιώθεις οτι έχεις πολλά κοινά, αλλά είναι ακόμη καλύτερο να γνωρίζεις από κοντά αυτούς τους ανθρώπους και να αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ακόμη καλύτεροι στην πραγματικότητα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπέροχη ημέρα και κυρίως για τη γνωριμία.
υ.γ
όποιος δεν λαμβάνει υπόψη του τα δελτία καιρού που αναρτώ, ΧΑΝΕΙ!!!

39 σχόλια:

br fun_atic είπε...

χικ, χικ, χικ...
tams,tams,tams
ωχ μάνα μου, πως θα ξημερώσουμε...

Miltos@Chios είπε...

Καποιοι περασανε καλα σημερα-υποθετω!!

br fun_atic είπε...

Σε περιμενουμε πως και πως...

Costix είπε...

Γιατι ρε συ, δε φαγαμε κα πολυ !!!

br fun_atic είπε...

Αυτό δεν ήταν φαγητό, αλλά οικολογική καταστροφή. Το μόνο που δεν είδαμε στο πιάτο μας ήταν φάλαινα και καρχαρίας...

br fun_atic είπε...

υ.γ
αν ζούσαμε σε τριτοκοσμική χώρα θα μας είχαν ήδη συλλάβει για προσβολή της δημόσισας αιδούς. Τόσο φαγητό δεν το βλέπουν ούτε σε δύο χρόνια.

Costix είπε...

ναι, αλλα πως αλλοιως θα ειχατε πληρη αποψη ????

zouri1 είπε...

τετοιο τραπεζι δεν εχω ξανακανει στην ζωη μου.7 περιπου ωρες δεν εχω κατσει πουθενα ποτε μου.Και μετα καταναλωσα αλλες 2 ωρες για να παρω τηλ.τους φιλους μου για να τους περιγραψω αυτο που ενοιωσα.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους και μια βαθια υποκλιση στην κουλτουρα του στο φαγητο του Κωστη.

Costix είπε...

Οταν υπαρχει καλη παρεα (και ειδικα Πανιωνια), time flies....

Παντως ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Και εγω διαπιστωσα, με μεγαλη μου χαρα, οτι μιλαμε για ΜΟΡΦΕΣ στα γνωστα Πανιωνια blogs.

Αν τυχει και δαβασει κανεις τον Πανιωνο κοσμο, εχει αρθρο γα το που παει το 50% της ΠΑΕ.

Ας μας πει τι γραφει.

IWN1998 είπε...

Βγήκε και σε ιλουστρασιόν χαρτί ο ΠΚ.
Το άρθρο είναι "ειρωνικό" για την είδηση, που η σκοπιμότητά της κατά τον γράφοντα (Α-τυπο, απ' όσο καταλαβαίνω Κώστα Παπαδάκο) ήταν να δείξει πως ο Τσακίρης έχει οικονομικό πρόβλημα.

re-la-re είπε...

χαιρομαι που περάσατε καλά.

Ελπίζω μετά από αυτά που διαβάζω να χωράτε να περάσετε από τα τουρνικέ στο γήπεδο!!!!!!!!!!!!!

Οσο για τον Κόσμο της Ετέρναλ έκανα τηνα μαλακία και τον πήρα μετά τόσο καιρό για αυτό το ρεπορτάζ. Θεωρώ απαράδεκτο να διαφημίζεται στην πρωτη σελίδα σαν ρεπορτάζ ένα ειρωνικό σχόλιο.

Για να είμαι εμπαθέστατα σωστός πρέπει να πω ότι ο Λαδόπουλος έχει μια πολύ σωστή τοποθέτηση για τον Ανδριόλα και ο majorball χτυπάει καμπάνες για τα γκρουπούσκουλα που γκρινιάζουν. Μου άρεσε και η αφίσα στο μέσο αν και ως συνήθως έχει το λάθος να έχει κείμενο της εφημερίδας από πίσω. Αν την κόψει κάποιος κόβει και κομμάτι της εφημερίδας.

br fun_atic είπε...

Τον Griniaris δε βλέπω και ανησυχώ...Πως να ξημέρωσε άραγε ο χριστιανός;

re-la-re είπε...

Και ξέχασα, ξαναγυρίσαμε στο αντιοικολογικό ιλουστασιόν χαρτί.

Griniaris είπε...

Sygnomi alla grafo apo to tilefono.
Exeis dikio costi,de fagame poli.Eixe meinei ena trapezi miso sto vathos.Sas efxaristo olous Gia to yperoxo mesimeri,apogevma,vradi pou perasa.

br fun_atic είπε...

Ποιά τουρνικέ; Πίστεύω ότι θα μας φέρνει γερανός στο γήπεδο...Βλέπω να μπαίνουμε στο γήπεδο όπως ο Ρουβάς στη Eurovision.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΚ είναι βελτιωμένος.Συγκεκριμένα, έχω διαβάσει κατά καιρούς ενδιαφέροντα άρθρα του Κατσούλα, του Λαδόπουλου, του Αρκουλή (σχεδόν πάντα) και θεωρώ σωστή τη στροφή στις συνεντεύξεις. Επιπλέον έχουν μειωθεί οι εκθέσεις ιδεών και τα παραπονιάρικα κείμενα.

Δεν τον αγόρασα. Θα το κάνω και θα σου πω κι εγώ την άποψή μου γιά το συγκεκριμένο άρθρο.

Griniaris είπε...

Ponane re ta palikaria;

re-la-re είπε...

Μπορεί να έχει βελτιωθεί και σε αυτό συμφωνώ αλλά παραμένει όργανο της Ετέρναλ. Παράδειγμα η τελευταία φράση του Ατυπου:"Πριν διαβάσετε τον Πανιώνιο Κόσμο ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τίποτα και ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ τίποτα από όσα προσπαθούν να περάσουν κάποιοι μέσα από τα αθλητικά ΜΜΕ".

Η τοποθέτηση αυτή πέρα από ότι προσβάλλει όλους τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, κάποιοι από τους οποίους γράφουν και στην έκδοση αυτή, θεωρεί ευαγγέλιο την επίσημη ενημέρωση. Δεν είναι έτσι και το είδαμε σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενη χρονιάς. Μην αναφέρω πάλι και τη Λ-λέξη. Ήδη γίνεται συζήτηση για μια άλλη Λ-λέξη που σκόραρε με την Κέρκυρα και που δεν καταλάβαμε γιατί έφυγε. Μήπως για αρχή θα ήταν καλό να μας γράφατε γιατί έφυγε ο Λουρεντσο πριν κατηγορήσετε όλους τους άλλους για παραπληροφόρηση;

Costix είπε...

Griniari, ουτε και ηπιαμε πολυ !!

br fun_atic είπε...

Μισό αμπελώνα μόνο...

Ξέρεις κάτι; Θα ήμουν περιχαρής αν ο ΠΚ κυκλοφορούσε ως το επίσημο όργανο της Π.Α.Ε. Θα ήταν χρήσιμο για όλους μας να ξέρουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι τα όσα διαβάζουμε αποτελούν την επίσημη θέση της διοίκησης. Παράλληλα δεν θα υπήρχε το παραμικρό θέμα καχυποψίας.
Θα αγόραζα φανατικά τον ΠΚ σε δύο περιπτώσεις. Αν ήταν κάτι σαν τον Πανιώνιο Ριζοσπάστη ή αν δεν είχε την παραμικρή οικονομική σχέση με τη διοίκηση.
Η άποψή μου γιά τον ΠΚ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και έχω τοποθετηθεί γι αυτό το θέμα πολλές φορές. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει εμφανέστατα σημάδια βελτίωσης.

br fun_atic είπε...

Και όταν λέμε αμπελώνα, μετρούμενο σε εκτάρια...Δεν ξέρω αν ήπιαμε τον Βόσπορο, έναν Αργοσαρωνικό τον έχουμε πιεί σίγουρα...

IWN1998 είπε...

Εγώ πάλι θεωρώ ότι είναι καλύτερα που υπάρχει κατί σαν τον ΠΚ, παρά να μην υπήρχε τίποτα.

Κατά καιρούς έχουν γραφεί απόψεις που δεν συμφωνούν με τις επίσημες θέσεις της ΠΑΕ και έχει γίνει κριτική. Σίγουρα υπάρχουν φωνές που έχουν διασυνδέσεις με την ΠΑΕ αλλά και αυτό δεν πιστεύω ότι βλάπτει γιατί δημοσιοποιεί και αυτή την οπτική.
Θα έπρεπε ίσως να ρίξουμε μια πιο εντονη ματιά στο άρθρο του κ. Πατσουράκου, "Μην τους δίνετε το δικαίωμα". Αναφέρεται σε παπαγαλάκια που διαδίδουν ότι ο Πανιώνιος θα είναι μια από τις 3 ομάδες, που θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν. Ο βετεράνος δημοσιογράφος λοιπόν καλεί παίκτες και οπαδούς να ενεργήσουν ώστε να μην δώσουμε αυτό το δικαίωμα σε όσους απεργάζονται πιθανότατα διάφορα εις βάρος της ομάδας 9όπως και στο παρελθόν). Μεταξύ των αιτίων της διαδοσιολογίας αυτής, ο κος Πατσουράκος αναφέρει τα όσα έγιναν αγωνιστικά στην πρεμιέρα και εξωαγωνιστικά από την κριτική των οπαδών, μετά την πρεμιέρα. Θεωρώ ότι το να μιλάμε καν για υπαιτιότητα της κριτικής των φιλάθλων για τη ύπαρξη τέτοιων μεταξύ άλλων τελείως άκαιρων φημών, είναι πραγματικά πέραν της υπερβολής. Αν κάποιοι όμως ακούνε τέτοιες διαδόσεις καλώ είναι να ψάξουν προσεκτικά την προέλευσή τους γιατί η ομάδα είναι παθούσα σκοτεινών σεναρίων στο παρελθόν. Και προφανώς πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τέτοιες διαδόσεις ή σενάρια διαψεύδονται αγωνιστικά στο γήπεδο και διοικητικά από την προστασία της ομάδας από τους παράγοντές της.

Τέλος θ' αναφερθώ στον αρθρογράφο του ΠΚ, που θεωρεί ότι όποιος επικρίνει καταστάσεις το κάνει γιατί ως Μικρός Άνθρωπος που είναι θέλει να τα βλέπει όλα μικρά γύρω του. Είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να κάνει και αυτοκριτική γιατί νοιώθει πολυ ΜΕΓΑΛΟΣ, σύμφωνα και με το προσωνύμιό του.
Ίσως δεν καταλαβαίνει ότι με τη συγκεκριμένη παράγραφό του, αμφισβητεί στους υπολοίπους το δικαίωμα στην κριτική εφόσον δεν συμφωνεί αυτή, με τη δική του λογική, που αξιωματικά θεωρεί ορθή και αντικειμενική.
Πάντως θα 'ταν καλό να μην τους βάζουμε όλους όσους κάνουν κριτική στο ίδιο καλάθι και να μην θεωρούμε την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ λογική μας, αποδεδειγμένη με μαθηματικό τρόπο και πέραν πάσης αμφισβήτησης. Υπάρχουν και άλλοι, που προσπαθούν να σκέφτονται και δεν επικρίνουν γιατί μισούν αλλά κρίνουν γιατί αγαπούν...

IWN1998 είπε...

...τα περί προσωνυμίου είναι λάθος μου και τα περί αυτοκριτικής σκληρά για συμπανιώνιο και τα παίρνω πισω...Τα άλλα ισχύουν.

re-la-re είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
re-la-re είπε...

Πάλι με Σιόβα-Ομο ξεκινήσαμε στην άμυνα.

Καλα λένε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χουι.

re-la-re είπε...

Σωπα εκανε αλλαγή στο 77!

Σκούφαλης αντί Αναστασόπουλου. Οι γνωστοί 12.

br fun_atic είπε...

Δεν βρήκα νοβα για να δω το παιχνίδι. Δυστυχώς πρέπει να περιμένω την αθλητική Κυριακή γιά να βγάλω κάποιο συμπερασμα. Εννοείται ότι όποιος είδε το παιχνίδι και έχει άποψη τη γράφει

IWN1998 είπε...

Τέτοια αποφράδα μέρα δεν έπρεπε να παίζουμε.

IWN1998 είπε...

Στο γκολ που τρώμε όλη η άμυνα μας μένει πίσω και ...χάνει τον Μπάρκογλου, που βάζει το γκολ.

re-la-re είπε...

Μόλις είδα τις φάσεις από τον Σκαι. Μέτρησα 4 κεφαλιές του Λεβαδειακού από το κέντρο της άμυνας.

Πολλά σούτ από μακριά κυρίως από τον Ρεκόμπα, λίγες καλές ευκαιρίες που σπαταλήθηκαν από τον Σίμωση αλλά και από τον Μπάλαμπαν. Ένα πέναλτι πάνω στο Σίμωση που δεν δόθηκε, ένα πέναλτι πολύ κακά χτυπημένο από τον Ρεκόμπα.

Ένα γκόλ που δείχνει την ένδεια της προπόνησης. Κλασική κομπίνα έκανε ο Λεβαδειακός και μας ξεβράκωσε. Πόσοι πάικτες ξεμαρκάριστοι στο κέντρο της άμυνας μας; Ένας αψυχολόγητος Κουμορτζι.

br fun_atic είπε...

Στη κεντρική σελίδα πάντως γίνεται έμμεση αναφορά στην παράδοση " Σε ένα γήπεδο που δεν έχει κερδίσει ποτέ μέχρι σήμερα, ο Πανιώνιος έχοντας τη συμπαράσταση περίπου 500 οπαδών του, παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση...". Να ψάξουμε λοιπόν να δούμε με ποιές ομάδες και σε ποιές έδρες έχουμε καλή παράδοση γιά να δούμε πόσους βαθμούς θα μαζέψουμε. Κισμέτ.

Είσαι σίγουρος ότι ήταν κλασική κομπίνα;Γιατί από τακτική πετάμε. Μήπως ήταν κάτι το μεταμοντέρνο; Μιά προχωρημένη εκδοχή κλασικής συνταγής;

Miltos@Chios είπε...

πιστευω να χωνεψατε απο χθες,γιατι το σημερινο δεν χωνευεται με τιποτα...

IWN1998 είπε...

Αν γκρινιάξουμε θα πουν ότι η γκρίνια φταίει. Δεν γκρινιάζουμε λοιπόν, απλά αναφορές κάνουμε.

Αν μη τι άλλο δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε την υπεροχή και ότι δεν προσπαθήσαμε. Δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ λοιπόν για τίποτα και δηλώνω πως μ' ότι αναφέρω δεν ζητώ ευθύνες και δεν πιέζω τον προπονητή στη δουλειά του... Αυτοί που διοικούν την ομάδα ας βρουν αν φταίει κάτι.
Το δικαίωμα όμως ν' αναφέρομαι στην ομάδα που αγαπάω και να σχολιάζω είναι αναφαίρετο ατομικό μου δικαίωμα εφόσον το ασκώ μ' ευπρέπεια.

Το 'χουμε πει και ήταν και φανερό από πέρυσι,ότι είναι αδιέξοδη η τακτική του να τα κάνει όλα ο Ρεκόμπα. Και φάνηκε και σήμερα.
Στην άμυνα δεν δικαιολογείται η εμμονή στο συνδυασμό των συγκεκριμένων κεντρικών αμυντικών και πιστεύω ότι και στη φάση του γκολ είναι σαφής η ολιγωρία τους.
Το επιθετικό δίδυμο φάνηκε λίγο για να τελειώσει φάσεις και στη δεδομένη χρονική περίοδο δεν έχουμε
καλύτερη εναλλακτική λύση. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα στο μέλλον η ομάδα θα παίζει με επιθετικές αιχμές Ριέρα και Λόλο, δηλαδή πιθανότατα και πάλι χωρίς πραγματικό φορ, εκτός και αν δουμε κάποια βελτίωση που δεν πολυφάνηκε σήμερα να έρχεται.

Πέρα απ' όλα αυτά, το ματς δεν έπρεπε να χαθεί με βάση τη σύγκριση της απόδοσης των δυο ομάδων. Είναι πραγματικά ατυχία να φύγουμε από τη Λειβαδιά με 0 βαθμούς, έστω και αν υπήρξαν λάθη στη σύνθεση ή στο κοουτσάρισμα.

Έχοντας αναφερθεί στον παράγοντα τύχη σε προηγούμενα σχόλια μου, σταματώ για όλη τη βδομάδα τα σχόλια μου γι' αυτόν τον αγώνα εδώ και θα προσπαθήσω αν συνεισφέρω στο να μην επιδεινωθεί το κλίμα. Θεωρώ ότι αν υπήρχε λίγη τύχη μπορεί να φεύγαμε νικητές και όχι ηττημένοι. Θεωρώ επίσης ότι δεν ήταν κακή η απόδοση ή αν μη τι άλλο, μάλλον ήταν καλύτερη της πρεμιέρας. Τώρα αν ο κος Φερέρα συνέχισει να εμμένει σε ορισμένα πράγματα, ιδίως οσο αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς, και συνεχίζουν να μην του βγαίνουν, δυστυχώς γι' αυτόν στη δεδομένη φάση, δεν μπορούν να γίνουν άλλες αλλαγές εκτός από μια, που τον αφορά.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα που έχει καλή ψυχολογία και το κυριότερο ενθουσιασμό μπορεί να πετύχει γκολ από το τίποτα. Ο Φερέρα είναι κατά την γνώμη μου αδύνατο να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές αντιθέτως η μεταχείριση που έχουν ορισμένοι δηλαδή πολλοί παίκτες από τον προπονητή τους δεν συντελούν στην δημιουργία καλού κλίματος. Σήμερα πάλι έκανε μία αλλαγή σαν να λέει στους παίκτες του πάγκου (το είπε μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη) δεν σας υπολογίζω. Επομένως το κακό κλίμα δεν το δημιουργούν οι απόψεις των οπαδών που πονάνε και προβληματίζονται για αυτήν την ομάδα και οι οποίοι βλέπουν το θέατρο του παραλόγου να διαδραματίζεται μπροστά τα μάτια τους.
Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει χάσει τους παίκτες οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν πλέον κίνητρα να προσπαθούν. Αναρωτιέμαι τι είδους προπόνηση γίνεται.
Είναι άδικο πάνω από όλα για το πρόεδρο που έχει δαπανήσει πολλά χρήματα για να πετύχει κάτι αυτή η ομάδα η οποία παρά τις ελλείψεις της έχει ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
Σήμερα χάσαμε από την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και σε λίγο θα διαβάσουμε τις δικαιολογίες του προπονητή, την περασμένη αγωνιστική έφταιγε η ζέστη και ο πανίσχυρος Εργοτέλης τώρα πιθανόν θα φταίει η ατυχία και η κακή παράδοση και δεν ξέρω τι άλλο….

τρελοπανιωνιος είπε...

ειναι κριμα να τους εχουμε σε ολο το παιχνιδι και να μην περνουμε ουτε εναν βαθμο...!!! δεν ξερω τετοια ψυχολογια ? δεν μπορει καθε χρονο να εχουν τοσο χαλια ψυχολογια, αν αυτη η ομαδα με τοσο ταλεντο που εχει παιξει ενα παιχνιδι χωρις αγχος ειμαι σιγουρος πως θα βαλει πολλα γκολακια σε κατι ομαδουλες σαν τον λεβαδειακο αλλα ακομα και σε ομαδες με στοχους... κριμα πρεπει καποιος να δει που υπαρχει αυτο το προβλημα, πρεπει να σταματισουν να γεμιζουν με αγχος τους παικτες

Costix είπε...

Και ο κακιστος αγωνιστικος χωρος (οντως ομως κακιστος).

Παρ' ολα αυτα αισιοδοξω, γιατι ειδα την ομαδα 50% καλυτερη απο το προηγουμενο παιχνιδι με τον Εργοτελη.

Σ' ενα ματς που κρινεται στο ενα γκολ, δεν χανεις πεναλτυ με τιποτα και ειδικα οταν σε λενε Ρεκομπα.

Παντως δικαιουμασταν τον 1 βαθμο τουλαχιστον.

Μηπως σημερα παιζαμε 4-3-3 και δεν το καταλαβα ?? Ισως ουτε και ο κωουτς ???

Costix είπε...

Α, και κατι αλλο.

Ποιος αληθεια επαιζε στην αριστερη πτερυγα ??

Μονο ο Τζαβελας ???

Γιατι μπαζαμε τελειως απο αριστερα.

Κι απο κει φαγαμε και το γκολ !!!

re-la-re είπε...

Γιατί στο κέντρο της άμυξνας δεν μπαζαμε; Πόσες κεφαλιές έπρεπε να πάρουν στο κέντρο της άμυνας;

Ούτε ο Μπάρκογλου μας έκανε, ούτε ο Λουρέντσο. Τώρα που δεν τραβάει ο Μπαλαμπαν να δω ποιος θα παίξει μπροστά.

dimosthenis είπε...

τι να πω πια τα διάβασα όλα. Χάσαμε από τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τα ακραία μπακ του Λεβαδειακού έκαναν πάρτυ και έβγαλαν ιδίως από δεξιά ένα σωρό σέντρες. μια κίνηαη για να σταματήσουν δεν έγινε μέχρι που μπήκε το γκολ. Οι κεφαλιές στο κέντρο της άμυνας μας γίνονται μόνο από τους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας οι δικοί μας κεντρικοί απουσιάζουν. Δεν μπορούμε να βγάλουμε γκολ ούτε με πέναλτι. Ο Κούμο συνεχίζει τις μ...που έκανε πέρσι ο Μάκος με τις αδικαιολόγητες αποβολές. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη, όλα σκατά απόψε μέσα σε 20 λεπτά έχασε και η εθνική στο μπάσκετ

IWN1998 είπε...

Αυτή η έκφραση με την οποία κλείνεις το σχόλιο σου είναι ο σωστός χαρακτηρισμός Δημοσθένη.