Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Επιτέλους ΚΑΛΑ νέα!!!


Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του διαδικτυακού τόπου gazzetta.gr (άρθρο του Κώστα Γουλή) ο αγαπημένος μας Λόλο ολοκλήρωσε τον κύκλο του προγράμματος αποθεραπείας του και απομένει η ανάκτηση της φυσικής του κατάστασης με πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. Αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να τον έχουμε κοντά μας στις αρχές Οκτωβρίου.
Δεν χρειάζεται να πούμε το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τον Λόλο, ιδίως μετά το μέτριο έως κακό ξεκίνημα της ομάδας.
Οι ευχές μας συντροφεύουν τον Φαμπιάν και αναμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο του παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη για να τον αποθεώσουμε.

24 σχόλια:

IWN1998 είπε...

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.

Griniaris είπε...

Σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας...

Costix είπε...

Αντε μπας και δουμε λιγο μπαλιτσα.

br fun_atic είπε...

έλα ρε Λόλο Ψυχάραααααααα.

Griniaris είπε...

Θα ήθελα να σταθώ λίγο στη δήλωση του Φερέρα "αλλαγή θα κάνω όταν το κρίνω εγώ και μόνο εγώ".Μάγκικη και τσαμπουκαλίδικη.Δεν είδα όμως να δείχνει ίδια συμπεριφορά και στο πέναλτι που κερδίσαμε.Ένας τέτοιος προπονητής δεν θα άφηνε τον Ρεκόμπα να το χτυπήσει με την ψυχολογία που είχε.Αποτέλεσμα,σούταρε χαμηλά και στο κέντρο μόνο από φόβο μην το στείλει άουτ.Ο εγωισμός του Ρεκόμπα δεν θα του επέτρεπε ποτέ να δώσει τη μπάλα μόνος του σε άλλον.Εκεί έπρεπε λοιπόν να επέμβει ο προπονητής και να δείξει μαγκιά και τσαμπουκά.

ΥΓ.Συγνγνώμη br για το άσχετο του σχολίου...

zamis είπε...

Αντε,αυτα ειναι νεα μαζι με τη γιορτη μας!!

br fun_atic είπε...

Πάντως ποιος περίμενε πέρσι τέτοιο καιρό ότι ο περίεργος νεαρός με το βαμμένο πλατινέ μαλλί, θα μπορούσε να γίνει τόσο αγαπητός και απαραίτητος, ώστε να λογίζεται ισότιμος του Ρεκόμπα σε star quality. Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από την πρώτη καλή εμφάνιση με τον Άρη, αλλά κυρίως από την ντρίπλα στον Καραγκούνη που μίλησε στην Πανιώνια υπερηφάνεια.

Costix είπε...

Αντε ρε τυχεροι !!! Θα δουμε και Καστελιονε επιτελους (στη θεση του τιμωρημενου Κουμο).

Οι γαυροι μολις τελειωσαν με Κετσπαγια. Μηπως ??? Λεω μηπως ??

υ.γ. πλακα κανω φυσικα για το υπονοουμενο.

zamis είπε...

Costi,το σκεφτομουν κι εγω αυτο πλακα πλακα..ασε,παλι τωρα θα πουν οτι βγαζουμε βρωμες:)

Griniaris είπε...

Το καταλάβαμε ότι κάνεις πλάκα costisT,αποκλείεται να βάλει τον Καστελιόνε.

br fun_atic είπε...

Πριν επέλθει η λύση της συνεργασίας με τον Κετσπάγια, ο Σωκράτης μίλησε με τους συνδέσμους. Ουσιαστικά πήρε το μήνυμα και προχώρησε. Με αυτό θέλω να πω ότι ο πρόεδρος είναι καλό, πριν πάρει μια απόφαση, να ακούει λίγο και τη φωνή του μέσου φιλάθλου που πονάει την ομάδα και δεν έχει κάποιο συμφέρον να ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις. Κι αυτός μπορεί να σφάλει, όμως δεν λειτουργεί βάση σχεδίου και συμφέροντος. Στον Πανιώνιο δε, τα πράγματα είναι ακόμη ευκολότερα για τον απλούστατο λόγο ότι είμαστε λιγότεροι και κυρίως επειδή οι δικοί μας επιστήμονες είναι όντως κάτοχοι πανεπιστημιακών τίτλων.

Για τον Κετσπάγια: Είχε ακουστεί ότι μας το έπαιζε δύσκολος στις διαπραγματεύσεις. Δεν είναι κακός προπονητής, έχει δείξει καλά δείγματα δουλειάς, αλλά καλό είναι στα επαγγελματικά, ένας νέος επαγγελματίας να πηγαίνει λίγο πατώντας και μετρώντας.

Miltos@Chios είπε...

@br ειναι οι οργανωμενοι "ο μεσος φιλαθλος"??

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι με το που ανέβασες την είδηση για τον Κετσπάγια το σκεφτήκαμε όλοι. Έστω και για πλάκα.
Αποδείχθηκε όμως ότι δεν μπορεί να κολλήσει σε ομάδες με βεντέτες...

Costix είπε...

Γιατι ??? Εχουμε εμεις βεντετες ???

Ανώνυμος είπε...

Αν ο πρόεδρος αποφασίσει να απομακρύνει τον Φερέρα θα πρέπει να επιλέξει έναν προπονητή που θα εκτιμήσει το υπάρχον έμψυχο υλικό και θα το διαχειριστεί όπως πρέπει. Τέτοιο προπονητή δεν θα δυσκολευτεί να βρεί γιατί υπάρχει καλό υλικό. Δύσκολο είναι να βρεθεί προπονητής που θα ΞΑΝΑΚΤΙΣΕΙ τον Πανιώνιο.
Η ομάδα δεν χρειάζεται μαθητευόμενους μάγους που θα κάνουν πειράματα και πρωτοποριακές προπονήσεις στου κασίδη του κεφάλι.
Ρωτάω όλα αυτά τα πρωτοποριακά που κάνει ο Φερέρα τα έχει κάνει και σε άλλες ομάδες και αν ναι ποια τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων?
Πίστωση χρόνου παίρνουν οι προπονητές που έχουν το κατάλληλο βιογραφικό.
Όταν ο Πανιώνιος στο μπάσκετ έτρωγε επί του μεγάλου Ιβκοβιτς ένα χρόνο σφαλιάρες ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα μας έφτιαχνε ομάδα και πράγματι έφτιαξε μια φοβερή ομάδα που άδικα δεν πήρε πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά (το του έκλεψαν είναι η αλήθεια).
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν αφήνεις ΕΝ ΛΕΥΚΩ την ομάδα σου στον πρώτο τυχόντα που δεν έχει να επιδείξει κάποιο ανάλογο αποτέλεσμα στο παρελθόν.

br fun_atic είπε...

Όχι. Αλλά κι αυτοί μπορούν να συνεισφέρουν με απόψεις. Ήθελα να το πω κάπως ευγενικά για να μην θεωρηθεί ότι ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να διαβάζει τα μπλογκ για να αποφασίσει...
Θεωρώ πάντως ότι ένα άνθρωπος που έχει και χρήματα και εξουσία είναι δύσκολο να μην προσελκύει κάποιους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν χρέη αυλής. Αυτό όσο και ευχάριστο κι αν είναι, δημιουργεί προβλήματα.

re-la-re είπε...

Χρέη αυλής ε; Θα έχουν και περούκες από αυτές που είχαν στο Λουλού τον ΙΔ;

br fun_atic είπε...

Μπορεί να είναι με τις περούκες του Λουδοβίκου ή μπορεί και να είναι ντυμένες βλαχοπούλες όπως οι κυρίες των τιμών επί Αμαλίας και Όθωνα. Το πρώτο είναι πιo sexy, το δεύτερο Ελληνοπρεπές.

br fun_atic είπε...

Η εφημερίδα Γάτα αναφερόμενη στην πρώτη της σελίδα στον προπονητή του Πανιωνίου αναφέρει " Τον διώχνει ο Αστέρας, τον παίρνει ο Αστέρας"...

Στο σχετικό άρθρο αναφέρει: "...Εκτός από την προβληματική δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στον τομέα της φυσικής κατάστασης (έστω κι αν στη Λιβαδειά οι Νεοσμυρνιώτες δεν έμειναν και πάλι από δυνάμεις), ο Φερέρα κατηγορείται ευθέως για την έλλειψη αγωνιστικού πλάνου και σωστής τακτικής μέσα στο γήπεδο".

Μετά από μια σύντομη αναφορά στα όσα του καταλογίζουν οι επικριτές του, η εφημερίδα συνεχίζει: "...Από την άλλη, η έλλειψη δουλειάς στην τακτική φαίνεται και από το γεγονός ότι ουδείς διαπίστωσε το πρόβλημα που υπήρχε στα άκρα (σχεδόν σε κάθε πλαγιοκόπηση, οι επιτιθέμενοι του Λεβαδειακού ήταν περισσότεροι από τους αμυνόμενους του Πανιωνίου), δεν έγινε καμία προσπάθεια επίλυσής του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με προφανέστατη συνέπεια το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, το οποίο προήλθε από το τεράστιο κενό στο αριστερό άκρο...".

Griniaris είπε...

Έφυγε και ο Βολφ από την Ξάνθη.Αυτός βέβαια για προσωπικούς του λόγους.Τι διάολο,κολλητικό είναι;

zouri1 είπε...

σας ενημερωνω οτι ο επομενος προπονητης μας θα ειναι μαλλον ο Κωστενογλου.

Costix είπε...

zouri, υποκλινομαι once again. εχω τα ιδια ακουσματα.

οσον αφορα τα ακρα το ειπαμε εμεις οι απλοι μαλακες φιλαθλοι, φως φαναρι.

τωρα αν δεν το βλεπει ο κωουτς, εκεινος τα γενια, εκεινος και τα χτενια... του Τσακ.

br fun_atic είπε...

Καλά, η ανάλυσή σου CostisT ήταν εξαιρετική. Αν διαβάσεις ολόκληρο το κείμενο της "Γάτας" μπορεί να πιστέψεις ότι σε έχουν αντιγράψει κιόλας.

Κωστένογλου; Δεν με ενθουσιάζει, διότι δεν νομίζω ότι μπορεί να μακροημερεύσει.

Costix είπε...

τα παντα ειναι θεμα απλης λογικης.

το θεμα ειναι ποιος την εχει ακομα !!!!