Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Ένα πικρό γράμμα, σταλμένο με αγάπη

Θέλησε κάποτε, ένας χωρισμένος φίλος μου να με πείσει για το πόσο καλός πατέρας ήταν. Μου μίλησε για τα δώρα που έκανε στο παιδί του, για τα επώνυμα ρούχα που του αγόραζε, για τη μεγάλη διατροφή που κατέβαλε πάντα την πρώτη του μηνός και για τα υψηλά δίδακτρα που πλήρωσε στο καλό ιδιωτικό σχολείο.

Δεν μου είπε όμως πόσες ώρες περνούσε στη δουλειά για να προσφέρει όλα αυτά και εν τέλει πόση ώρα καθημερινά ασχολούνταν με το παιδί του, την διαπαιδαγώγηση και τα προβλήματά του. Είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος καταλάβαινε ότι είχε μετατραπεί από πατέρας σε χρηματοδότη του παιδιού του. Ίσως γι αυτό μου είχε πει όλα αυτά.Τύψεις.

Πολύ φοβάμαι ότι ένα παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε στον Πανιώνιο αυτή τη στιγμή. Ο καλός Πανιώνιος πρόεδρός μας, ο Πρόεδρος που αποδεδειγμένα έχει τα προσόντα να γράψει το όνομά του στην Πανιώνια ιστορία (και αυτό το έχουν πετύχει ελάχιστοι) μετατράπηκε για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος από πατέρας της ομάδας σε χρηματοδότη.

Ναι ξοδεύει πολλά, όμως το όραμα και η ελπίδα δεν αγοράζονται με χρήματα, αλλά με πάθος.

Ο Πανιώνιος που είδαμε σήμερα δεν έχασε από τα λάθη του προπονητή ή των παικτών. Απλά μας έδειξε σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά. Προβλήματα οργάνωσης, μάρκετιγκ, επικοινωνίας, αγωνιστικού σχεδιασμού, σκάουτιγκ, προπονητή, παικτών. Εν τέλει οράματος. Στους επιμέρους τομείς ευθύνες μπορεί να έχουν πολλοί. Συνολικά όμως - και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζει και ο ίδιος - ευθύνη έχει μόνο ένας.

Κύριε πρόεδρε,

θεωρώ ότι εάν εσύ δεν είχες χάσει το πάθος σου, δύσκολα θα έπαιζαν τον Πανιώνιο άπειροι διαιτητές που θα τον αδικούσαν μάλιστα στην πρώτη ευκαιρία. Δύσκολα θα βρίσκονταν διαιτητές σαν τον σημερινό να μας χλευάσουν μέσα στην ίδια μας την έδρα. Δύσκολα θα δανειζόμασταν παίκτες που είναι ακόμη στην ανάπτυξη. Δύσκολα θα αγοράζαμε παίκτες που δεν κάνουν ούτε για τον Πανιώνιο ούτε για την κατηγορία. Και το κυριότερο δύσκολα θα είχαμε για προπονητή κάποιον που δεν θα σέβονταν ούτε το όνομά του, ούτε την ιστορία μας.

Διότι ο κος Φερέρα, έχοντας δεχτεί τρία γκολ σε ΕΝΑ ημίχρονο από τον χειρότερο Αστέρα που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια, αρκέστηκε στο να σηκώσει τρεις αναπληρωματικούς αμυντικούς για ζέσταμα. Λες και θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ. Δεν ήταν η Λίβερπουλ αντίπαλος. Ήταν η Τρίπολη.
Μεγάλη προσβολή. Για εσένα, για εμάς, τα παιδιά μας και την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου.

Εμείς κ. Πρόεδρε δεν σε εκτιμήσαμε για τα λεφτά σου, αλλά για τον αντικομφορμισμό και την τρέλα σου. Γιατί είσαι ένας από εμάς, με τη μόνη διαφορά ότι εσύ έχεις και την οικονομική επιφάνεια για να κάνεις τα όνειρα μας γιά τον Πανιώνιο πραγματικότητα. Τα λάθη σου όμως τον τελευταίο χρόνο μας στέρησαν το όνειρο. Ψάξε το γιατί. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Δεν θέλω να σου υποδείξω λύσεις. Να σου δείξω με το δάχτυλο φταίχτες. Απλά ήθελα να σου πω αυτά που ίσως (ή μάλλον σίγουρα) δεν θα σου πει κανένας από αυτούς που είναι ή που θέλουν να είναι στον κύκλο σου. Γιατί αλήθειες από αυτούς που σε βλέπουν ως πορτοφόλι με πόδια ΔΕΝ πρόκειται να ακούσεις. Έστω και πικρές...
Με συγχωρείς και καλή σου μέρα.

80 σχόλια:

Costix είπε...

Φιλε μου καλε, κατ' αρχας περναω και εγω την ιδια πικρα με σενα, ομως θα γραψω αυριο γιατι ακομα βρισκομαι εν θερμω. Βεβαια νομιζω οτι το ΜΗΝΥΜΑ το εδωσαν ολοι οι φιλαθλοι και οι Πανθηρες στο τελος του αγωνα. Δυστυχως ο Τσακιρης πρεπει να ελθει προ των ευθυνων του, για το κοινο Πανιωνιο καλο. Πιο πολλα αυριο, κουραγιο σε ολους και κυριως στον Προεδρο μας !!!

br fun_atic είπε...

Δεν έπεσα για ύπνο, γιατί ήμουν βέβαιος ότι θα γράψεις...

br fun_atic είπε...

είμαι βέβαιος ότι ακόμη και η εν θερμώ άποψή σου ΔΕΝ θα είναι άδικη.

br fun_atic είπε...

Και γιά να παραμείνεις εν θερμώ και το πρωί, διάβασε κι αυτό:

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Εμίλιο Φερέρα, είπε πως «παρόλο που δε θέλω να μιλήσω μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι για τύχη, εντούτοις οφείλω να ομολογήσω ότι η μπάλα δε μας έκανε τα χατίρια σήμερα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στον έλεγχο της μπάλας. Βέβαια όταν χάνεις με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο δε μπορείς να πεις και πολλά, όμως ο Αστέρας σκόραρε τρεις φορές χωρίς να κάνει κάποια επικίνδυνη φάση».

«Στα παιχνίδια που παίζουμε δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δε σκοράρουμε . Οι φίλαθλοί μας είναι δυσαρεστημένοι και τους καταλαβαίνω απόλυτα. Έχουμε βελτιωθεί στη δουλειά που κάνουμε , όμως σήμερα φάγαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Δεν ξέρω πότε θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, όμως σίγουρα δεν πρέπει να βγαίνουν συμπεράσματα από τρία μόνο παιχνίδια».

antunix είπε...

Μάλλον η Κυριακή θα είναι η τελευταία μέρα του Βέλγου στον πάγκο...

lefterix είπε...

Αυτός ο ακατονόμαστος (δεν ξανααναφέρω πλέον το όνομά του..)δήθεν προπονητής, με τα δήθεν συστήματά του, τις δήθεν "τακτικές" του, τις δήθεν αλλαγές του, κανει και ΔΗΘΕΝ δηλώσεις...Εκτός απο άσχετος, είναι και επικίνδυνος...
Άντε παληκάρια μου, πολύ αβάντες του κάναμε...Άς πάει στην ευχή του Θεού και ας μας αφήσει στον πόνο μας...
Σήμερα (σ.σ.Κυριακή)στις 10.00 π.μ.συνεδριάζει έκτακτα το Δ.Σ...για να αποφασίσει την παραμονή ή οχι του εν λόγω κυρίου...
"ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ..."
(να παρει και τον Ομο μαζί του,αφου τον γουστάρει τόσο πολύ..)

Υ.Γ.
Τα έλεγα εγώ και χωρίς ανωνυμίες, θυμάστε; Απο την πρώτη αγωνιστική..

cdu είπε...

Να πώ και εγώ τη γνώμη μου για πρώτη φορά. Οι συστάσεις μπορούν να περιμένουν.
Είναι σαφές ότι ο προπονητής δεν έχει πια περιθώρια. Από την προετοιμασία η ομάδα δεν τραβάει. Κάνουμε υπομονή αλλά δεν έχει άλλο. Αρκετή ξεφτίλα. Και όλο ακούμε για ατυχίες και βούρτσες μπλέ. Αν φτιάχνει αυτός την ενδεκάδα, είναι υπεύθυνος για την άθλια εμφάνιση και ας μας αδειάσει τη γωνιά. Αν όχι ας μας πεί τι τρέχει (όχι άλλες ατυχίες).
Φοβάμαι ότι θα ξεφορτωθούμε τον προπονητή αλλά όχι τα προβλήματα. Γιατί, επιτέλους, πρέπει να μας πει η διοίκηση:
- Με τί λογική προσέλαβε τον Φερέρα; Θεωρήθηκε επιτυχημένος γιατί σώθηκε ο Πανθρακικός ή γιατί κέρδισε τον Λίνεν;
- Γιατί δεν μπορεί η ομάδα εδώ και διόμιση χρόνια να καλύψει τα κενά στην άμυνα με μεταγραφές;
- Γιατί δεν αντέδρασε η διοίκηση,όσο είχε καιρό στις μεταγραφές, να καλύψει τα κενά που φάνηκαν από τα φιλικά και το παιχνίδι με τορ Εργοτέλη;
- Πως είναι δυνατόν η Καβάλα να παίρνει δύο τερματοφύλακες και εμείς να μην βρίσκουμε;
- Ποιός ήταν υπεύθυνος για τις αλλοπρόσαλες αποδεσμεύσεις;
- Τί είπαν οι παίχτες στον Τσακίρη στην περίφημη συνάντηση;
- Ποιοί ακριβώς ήταν οι στόχοι φέτος;
- Τί έκανε στο διάστημα από τον αγώνα με τον Εργοτέλη έως προχθές;

Φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν είναι μια άτυχη επιλογή προπονητή αλλά μιά διοκητική λογική που άφησε την ομάδα να γίνει μπάχαλο πέρισυ με τον Χούτο χωρίς να επέμβει, που δεν μπόρεσε να βρεί ένα προπονητή να αντικαταστήσει το Λίνεν, που δεν έκανε μιά μεταγραφή το Φλεβάρη και ας πηγαίναμε θεωρητικά για κύπελλο.

Σταματώ. Θέλω να πιστεύω, έστω και κόντρα στη λογική, πως θα ξυπνήσουν κάποτε.

Costix είπε...

@brfun, δυστυχως με πηρε ο υπνος στον καναπε, πριν προλαβω να δω τα post σου. Τον αγωνα τον ειδαμε ολοι και ειναι πασιφανες οτι (περαν απο καποιες μικροατυχιες, π.χ. δοκαρι το Ρεκομπα κλπ), η ομαδα μπαζει απο παντου.
Δεν εχει νοημα να μιλησω για την αμυνα, ολοι ειδαμε !!!!
Μονο δυο ερωτησεις:
- Ποιος επαιζε στο 4-4-2 αριστερο χαφ ??? Η μηπως το συστημα που παιζαμε χτες ηταν 4-2-4 ???
- Γιατι αλλαζει μετα το 70' και ενω εχουμε πετυχει (εστω) ενα γκολ, δυο αμυντικους ??? Για να κρατησει το σκορ ???
Εμας δεν θα μας τρελανει.
Ας παει στο καλο.
Βεβαια, οπως πολυ σωστα το εθεσες, το προβλημα ξεκιναει απο τον ιδιο τον Τσακιρη. Ειναι εμφανες οτι ο Προεδρος εχει χασει τον ενθουσιασμο του και κυριως το ΟΡΑΜΑ. Πως να μπορεσει, λοιπον, να εμπνευσει τους υπολοιπους ??? Ειλικρινα λυπαμαι.
Θα περιμενω ομως το εκτακτο Δ.Σ. για να βγαλω παραπερα συμπερασμα. Εξ αλλου dum spiro spero !!!

br fun_atic είπε...

Το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να αποφασίσει την αποπομπή του κου Φερέρα. Αυτό ίσως και να λύσει κάποια άμεσα προβλήματα (ίσως και όχι), εάν και εφόσον βρεθεί προπονητής να σουλουπώσει αυτό που είδαμε χθες. Σε βάθος χρόνου όμως δεν μπορεί να λύσει προβλήματα, διότι τα αίτια είναι μάλλον βαθύτερα.

Κανένα Δ.Σ, τακτικό ή έκτακτο, δεν μπορεί να ξαναδώσει στον πρόεδρο τη μαχητικότητα που είχε, εάν δεν το θελήσει ο ίδιος.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι ο cdu εξέφρασε πλήρως τα κατα καιρούς ερωτήματα, που έχουμε αθροιστικά βάλει.
Ο Φερρέρα είχε ιστορικό κραυγαλέων αποτυχιών και απολύσεων αλλά το συνοδεύει και ένα ίματζ, που μάλλον κτίζει μέσω εξωγηπεδικών δημόσιων σχέσεων.
Ένας απλά προσεκτικός παρατηρητής του βιογραφικού του, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ, την επιλογή αξιόλογου προπονητη, δύσκολα θα προσελάμβανε τον κο Φερέρα, μόνο και μόνο επειδή έκανε μια καλή χρονιά στον Πανθρακικό στηριγμένη σε πλήθος μεταγραφών ξένων παικτών. Μήπως πχ θα έπρεπε κάποιος να δει για παράδειγμα ότι ο Πανθρακικός δεν μπορούσε να σκοράρει και είχε απο τις χειρότερες επιθετικές γραμμές;
Συνεπώς η υπόθεση που μπορεί να γίνει είναι ότι η επιλογή Φερέρα έγινε και με βάση και άλλα κριτήρια. Αυτοί λοιπόν που έβαλαν τα άλλα κριτήρια και δεν άκουσαν ούτε και αυτόν τον Φερέρα ακόμα που μετά τον Εργοτέλη ψέλλισε τα περί πάγκου, ας συνεδριάσουν σήμερα και ας βάλουν κάτω και την αυτοκριτική μαζί με την πιθανή απόλυση προπονητή που θα αποφασίσουν.

Νικόλας είπε...

Καλημέρα Φίλοι Πανιώνιοι,
Ακόμα και μετά από τόσες ώρες δεν μπορώ να ηρεμήσω.........πρέπει όμως.Πρέπει να περιμένουμε να απότελέσματα του σημερινού Δ.Σ. αλλά μην γελιόμαστε το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η ψυχολογία για πολύ μικρό χρονικό διάστημα (σε περίπτωση που φύγει ο κος Φερέρα σήμερα).
Δεν μπορεί όμως να αλλάξει το ρόστερ και τα προβλήματα που παρουσιάζει και ενδεικτικά αναφέρω:
1)Τερματοφύλακας (που και εχθές μας εντυπωσίασε αν και ήταν ο τελευταίος που έφταιγε)2) Αμυνα (ανύπαρκτη με ΟΜΟ!! αλλα όλη σχεδον θέλει πλύσιμο!!! γιατί και ο Σιόβας δεν κάνει αλλά και ο Τζαβέλας θέλει χρόνο 3) Κέντρο (Φτάνει πια με Νικολάου και πιτσιρίκια για αμυντικά χαφ )και 4)επίθεση (Μπάλαμπαν αστέρι μου είσαι στο γήπεδο ή μονο Γλυφάδα για καφέ?)
Είμαι σίγουρα ακόμα πιεσμένος από χθές και πως να μην είμαι που ξεκινήσαμε με τη κόρη μου και το γιό μου το ταξίδι μας από τα Γλυκά Νερά στη Νέα Σμύρνη με γέλια και χαρά και μετά από 2-3 ώρες είμασταν χαμένοι..........
Ο πρόπονητής πρέπει να φύγει για να αλλάξει η ψυχολογία όμως δεν μπορεί να αλλάξουν τα προβλήματα μας και αυτό με ανησυχεί.....

antunix είπε...

Όταν είχε προσληφθεί ο Φερέρα, είχα θεωρήσει και είχα γράψει ότι είναι ένας προπονητής που έδωσε εξετάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα είχε πάει λίαν καλώς με τον Πανθρακικό. Όπως αναφέρει και ο IWN1998 είχε όντως «ένα ίματζ που το έκτισε μέσω εξωγηπεδικών δημόσιων σχέσεων» και πίστεψα ότι θα μας σουλουπώσει λίγο αγωνιστικά, αφού μου περνούσε την εικόνα ενός -αν μη τι άλλο- σοβαρού τεχνικού και δουλευταρά. Ούτε είχα ενθουσιαστεί, ούτε όμως είχα απογοητευτεί, αφού λεω ότι όλοι κρινόμαστε υποχρεωτικά στο γήπεδο.
Τελικά όμως όλα πήγαν στράφι. Οι μεταγραφές ούτε φαίνεται να βοηθούν, μηδέν τακτική, όλα μηδέν. Είμαστε ένα ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ. Δεν είμαι υπέρ της αλλαγής προπονητών γενικά, αλλά στην περίπτωση μας βλέπω ότι δεν γίνεται διαφορετικά, και χρειάζεται τουλάχιστον για να αλλάξει η ψυχολογία. Τα προβλήματα όμως θα μπουν για μια ακόμη φορά ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ!

amanAM είπε...

το σύστημα που παίζαμε ήταν: Γιούρια να ισοφαρήσουμε, ας μείνει και ένας δυο πίσω, γι αυτό το 0-1 έγινε τόσο εύκολα 0-3. Τέτοια εύκολη νίκη, κανένας από τον Αστέρα δεν θα ονειρευότανε. Οι ίδιοι παίκτες, εαν είχαν έναν προπονητή, εαν είχαν κάποια τακτική, κάποιους αυτοματισμούς, θα έφερναν αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι ο Λίνεν ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της ομάδας τα δύο πρώτα χρόνια. Κάλυπτε το κενό που του άφηνε η Διοίκηση και επειδή ήταν καλός προπονητής και όχι μόνο όπως φαίνεται η ομάδα τα πήγε καλά.
Η έλευση του Χούτου και των Ουρουγουανών έφερε τα πάνω κάτω όχι μόνο στο γήπεδο όπως νομίζαμε αλλά και εκτός του γηπέδου. Εκεί εντοπίζω και τα αίτια της σύγκρουσης Λίνεν Τσακίρη που οι σχέσεις τους φαινόταν να είναι εξαιρετική τα δύο πρώτα χρόνια.
Το ίδιο έκανε και ο Φερέρα που ανεξέλεγκτος πήγε να καταστρέψει την ομάδα.
Η ομάδα έχει μέλλον. Ο Ρεκόμπα χθες ήταν απίστευτος. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ. Θα γυρίσει και ο Εστογιάνοφ και με ορθολογική διαχείριση του υλικού η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Χάθηκε έδαφος αλλά ακόμα είναι νωρίς.
Αν τελικά επιλεγεί η απομάκρυνση του Φερέρα ο νέος προπονητής δεν πρέπει να νιώσει σε καμία περίπτωση ως ο κυρίαρχος της ομάδας. Έχει μια μανία ο Τσακίρης να προσφέρει γη και ύδωρ στους προπονητές, που ακόμα και στον Λεμονή πολυετές συμβόλαιο προσέφερε.

lefterix είπε...

Το Δ.Σ. είναι σε εξέλιξη... Όποιος εχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να μας ενημερώσει...

re-la-re είπε...

Θεωρώ και το έγραψα προχτές αναφέροντας τη σύνθεση με την οποία θα κατέβαινε ο Λίνεν με το ίδιο ρόστερ ότι το ποβλημα είναι κύρια πρόβλημα προπονητή. Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχουν οι παίκτες για να πάμε καλά. Αν χτες έπαιζε από την αρχή ο Λάτκα πχ δεν θα έβαζε με το καλημέρα ο Τσέζαρεκ το πρωτο γκολ. Βλέπω και ξαναβλέπω το πως (δεν )τον μαρκάρει ο Ομο στη φάση αυτή. Ούτε σε σχολικές ομάδες δεν έχουμε τέτοιο μαρκάρισμα.

Για τον διαιτητή να πω απλά ότι είναι ο γιόςτου Σπάθα που στις κασέτες του Τριανταφυλόπουλου ακουγόταν σαν δεξί χέρι του Κοκαλιάρη. Εμείςμ αγοράζουμε πάιχτες και είμαστε κολητοί με τον Κοκαλιάρη και ο Σπάθας μας έπαιξε έτσι. Πολύ φοβάμαι ότι διατητικάφος θα πληρώσουμε την σχέση μας με τον Μητρόπουλο.

Ο Φερέρα ήρθε για να μειώσει το μπάτζετ και να βγάλει παίκτες ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Πιστεύω ότι τους παίκτες που έχει στο ψυγείο δεν τους έχει γιατί το θέλει ο ίδιος αλλά για άλλους λόγους. Όπως και περίεργοι ήταν οι λόγοι με τους οποίους έγιναν οι αποδεσμεύσεις. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να φύγουν και οι δύο από τους Λουρέντσο και Γκονζάγκα. Αυτή τη στιγμή έχουμε μείνει ουσιαστικά με έναν επιθετικό ο οποίος μάλιστα δεν τραβάει.

vassilis είπε...

Εγω είδα μια ομάδα τραγική στην άμυνα, με έναν κολημένο προπονητή, με ηλίθια μαρκαρίσματα (Τσέζαρεκ -Ομο)αλλά με μεγάλη μαχητικότητα απο τα αστέρια της.

Κάποιος μου είπε ότι οι παίκτες θέλουν να φάνε τον προπονητή γι αυτό θα κάτσουν να χάσουν. Το θεωρώ παράλογο γιατί οι αμυντικοί παίκτες είναι αυτοί που καθιερώθηκαν απο τον προπονητή αυτό κατά συνέπεια πρέπει λογικά να τον στηρίζουν. Γιατί να θέλει ο Ομο ή ο Σιόβας να φάει τον προπονητή;

Το παιγνίδι αυτό ήταν η τελευταία του ευκαιρία. Διαβάζαμε ότι στη Λιβαδειά θα χρησιμοποιούσε τον Λάτκα. Δεν το έκανε. Διαβάζαμε ότι χτες θα χρησιμοποιούσε τον Καστελιόνε. Δεν το έκανε.

Ρωτάω λοιπόν: Μήπως ο ίδιος θέλει να φύγει και τα κάνει αυτά; Κάποιος στο γήπεδο έλεγε ότι μετά τον Εργοτέλη υπέβαλε την παραίτηση του αλλά δεν την δέχτηκε ο Τσακίρης. Σήμερα διαβάζω ότι τον θέλει η Ξάνθη.

Κλείνω με αυτό που μου είπε ο οχτάχρονος γιός μου στο ημίχρονο, όταν όλη η εξέδρα έβραζε και ο κύριος αυτός κοιτούσε απαθής τον Όμο να μαρκάρει με τα μάτια:
"Μπαμπά δεν έπρεπε να διώξουμε τον Χούτο. Θα είχε δείρει τον προπονητή και θα είχαμε γλυτώσει απο αυτόν." Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

Slippy είπε...

Klahmera pikramena aderfia!
Egw tha meinw sta legomena ths synentefkshs(h mallon sthn teleytaia frash)...."den prepei na vgazei kaneis symperasmata apo 3 (mono!!!!!) paixnidia"
Dhladh kyrie Ferera posa thelete na mas apodeiksete oti eiste padelos asxetos 13 paixnidia,kai meta ton ypovivasmo mas na vgalete asfalh symperasmata?

O anthrwpos einai mallon trelos ...

br fun_atic είπε...

Για τρελός δεν φαίνεται.
Αλήθεια, πόσα χρήματα θα πάρει σε περίπτωση απόλυσης; Υπάρχει και εκείνο το ξεχασμένο σενάριο για πρόταση που δέχθηκε από το Βέλγιο… Πιστεύω ότι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος θα είχε παραιτηθεί την ίδια στιγμή που ένα ολόκληρο γήπεδο του κουνούσε μαντίλια και δεν θα ανάγκαζε ένα ολόκληρο Δ.Σ να χάσει εξαιτίας του την Κυριακάτικη ραστώνη του.

Slippy είπε...

Mallon ta xrhmata einai arketa ...giati kapoios allos trelos to ypegrapse gia 3 xronia ...an einai dynaton!

lefterix είπε...

Lefteris Takakis
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΦΕΡΡΕΡΑ: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ... Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ...

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ..

br fun_atic είπε...

δεν μας έχεις δώσει όμως τη διεύθυνση της σελίδας σου

lefterix είπε...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕΣ ΕΣΥ,
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ,
ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ...

Υ.Γ. Όταν με το καλό ξεκουμπιστεί, θα του αφιερώσω μιά καλή μαντινάδα και μιά πορτοκαλάδα...

lefterix είπε...

http://www.facebook.com/lefteris.takakis?v=feed&story_fbid=179325799408#/lefteris.takakis?ref=profile

Επιπλέον υπαρχει και η σελίδα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ..Τέλος και αρχη..

http://www.facebook.com/lefteris.takakis?v=feed&story_fbid=179325799408#/group.php?gid=59077265069&ref=ts

lefterix είπε...

Ελπίζω να τα έγραψα σωστα, δεν τα καταφέρνω και πολυ καλά με τα κομπιούτερ και τα κουμπακια...
Προτιμω τη ρακή μου και τη λύρα μου...
παντως ειναι πιο ευκολο:
Στο FACEBOOK LEFTERIS TAKAKIS
ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ..Τέλος και αρχη..

Costix είπε...

Τα σεναρια στην πλατει μιλανε για Κετσπαγια. Θα ανκοινωθει (λεει) μεχρι το βραδυ. Ο δε Φερερα (λεει) παει στην Ξανθη. Δηλαδη, αν γινει αυτο το σκηνικο, ειναι για να τρελλαθουμε τελειως. Ειδωμεν !!!

br fun_atic είπε...

Το μόνο που μπορεί να με εκπλήξει πλέον είναι να ανακοινωθεί ο you know who...

lefterix είπε...

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΤΖΙΖΖΖΖ....

zouri1 είπε...

εγω προτιμω τον κετπαγια γιατι το αλλο ονομα που ακουγεται ειναι του Κωστενογλου.

br fun_atic είπε...

Κετσπάγια σημαίνει πειθαρχία και άμυνα. Μπορεί και να τον έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Βέβαια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θα υπάρξουν πολλά θέματα.

zamis είπε...

Καλημερα φιλοι μου.
Δεν εχω να πω τιποτα,εκτος απο ενα πραγμα το οποιο αλλωστε εχετε επισημανει
Το προβλημα(το χαος ειναι πιο σωστη λεξη)ξεκιναει απο την απομακρυνση Λινεν και κραταει ενα χρονο τωρα.
Οχι γιατι ο Λινεν ηταν θεος αλλα γιατι σκεπαζε το διοικητικο τιποτα που υπαρχει.
Ολοι διπλα στην ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά προτιμώ προς το παρόν έναν μέτριο προπονητή που θα σεβαστεί και θα εκτιμήσει το υπάρχον έμψυχο υλικό παρά ένα μεγάλο όνομα που θα ζητήσει να φύγουν 10 παίκτες και να έρθουν άλλοι 15 δικοί του.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα θέλει απλά καλή διαχείριση και κάποιους κανόνες στην αγωνιστική της λειτουργία.
Επομένως η όποια πρόσληψη θα πρέπει να γίνει κατόπιν σοβαρής και μεγάλης συζήτησης και όχι με την διαδικασία του επείγοντος.

antunix είπε...

Καλύτερα ο Ακης ο Μάντζιος!

re-la-re είπε...

καλά εκείνο το ΔΣ δεν τελείωσε ακόμα;
Τι συζητάνε;

br fun_atic είπε...

Έτσι όμως θα έχουμε μια από τα ίδια με πέρσι...Με δεδομένο ότι στις επόμενες δύο αγωνιστικές είναι δύσκολο να πάρουμε βαθμό με αυτά τα αγωνιστικά χάλια, θα παραμείνουμε γιά μισό περίπου γύρο με ένα βαθμό...

zamis είπε...

Συζητανε για τακτικες.Εξακριβωμενο.

br fun_atic είπε...

Θα έχουν τρελαθεί και από τον ενδιαφέρον της Ξάνθης.

re-la-re είπε...

Τι τακτικές;Πως αναλαμβάνει στις; στημένες φάσεις ο Ομο τον Τσέζαρεκ που του ρίχνει ένα κεφάλι;

re-la-re είπε...

Πρόταση προς το ΔΣ: Μια που ενδιαφέρεται η Ξάνθη ας τον δώσουμε δανεικό για τρια χρόνια να ψηθεί.

Ανώνυμος είπε...

O ketsbaia tha einai h kalyterh lysh. Opws eipe kai o br, krataei thn omada se peitharxia kai den fovatai na milhsei. Kai epishs kserei na sthnei thn omada gia amyna. Oso gia ton kwstenoglou kai autos einai thetikh epilogh. Tou aresei na douleuei me ellhnes paiktes. Alla ton ketsbaia ton thewrw idanikh epilogh.

lefterix είπε...

Από πρώτες πληροφορίες, είναι και ο Φερρέρας στο Δ.Σ.
Έχω την εντύπωση ότι θα τον φάμε στη μάπα γιά λίγο καιρό ακόμα....

lefterix είπε...

Πρόταση προς το Δ.Σ. που συνεδριάζει 4 ώρες τώρα:
Αν έχουν απορίες γιά τις ευθύνες του Φερρέρα, να πάει εκεί ο BR, με ένα LAPTOP και να τους δείξει τις απόψεις των BLOGS για τις εμμονές του...

IWN1998 είπε...

Αντώνη, με τίποτα. Η χειρότερη περίπτωση είναι να φύγει ο Φερέρα με πουέξοδη αποζημίωση και να πάρουμε κάποιον ημιμάθη ή με μόνο όπλο την Πανιώνια συνείδηση (βλέπε Άκης Μάντζιος). Δεν είναι λύσεις αυτές.
Οι παίκτες που καταψύχονταν το πιθανότερο είναι ότι δεν καταψύχονταν μόνο λόγω Φερέρα.
Με την έξοδο Φερέρα ίσως υπάρχει θέμα τουλάχιστον με 4 του ρόστερ (Σμόγιε, Μπάλαμπαν, δυο δανεικούς της Εσπανιολ) που υποτίθεται είναι δικές του επιλογές -που βέβαια έχουν μηδαμινή συνδρομή ως τώρά- αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα δεήσουν να προσφέρουν στο μέλλον ή θ' αποτέλέσουν απλά βαρύδια.

Για τον Πανόπουλο και τις βλέψεις της Ξάνθης για Φερέρα, αφήνεται να διαρρέει ότι ναι μεν ο Πανόπουλος τον απέλυσε αλλά το είχε μετανοιώσει αργότερα και του είχε ζητήσει συγγνώμη σε συνεντευξή του για το τότε λάθος του.

Αν πάντως η κατάψυξη παικτών και το κλείσιμο του ρόστερ άπό τον Ιούνιο δεν έχει να κάνει με εισηγήσεις Φερέρα, όπως επίσης και οι αποδεσμεύσεις, τότε μονο σε τεχνικό επίπεδο πρέπει να ψέξει κάποιος τον βελγομεξικάνο και για τα υπόλοιπα να ψάξει αλλού.

IWN1998 είπε...

Γιατί έχει τέτοιο χρονικό εύρος το ΔΣ?
Ίσως έχουν απορίες για τα λεφτά και τα μπικικίνια που θα πρέπει να πάρει ο σενιόρ Εμίλο φεύγοντας...Και για τις συμφωνίες με Εσπανιόλ κά. Πιθανόν έχουν και θέματα για τυχόν περιορισμούς που είχε ο κος Φερρέρα και τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιεί ως άλλοθι και ισχυρό επιχείρημα υπέρ του.

zamis είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον Iwn.
Επειδη ειναι πλεον ξεκαθαρο και στους πλεον επιφυλακτικους οτι το προβλημα ξεπερνα τον προπονητη,η επιλογη τωρα ειναι καθοριστικη.
Πρεπει ναναι καποιος που θα μαζεψει την ομαδα και θα την παρει πανω του συνεργαζομενος με αυτους που εχει.
Θα προτιμουσα Νιομπλια οπως λεει ο nk99 στο μπλογκ του Iwn αλλα ο ανθρωπος εφυγε μονος του τοτε απο αυτα που ειδε..μαλλον ο Κετσπαγια ειναι η προφανης και ταυτοχρονα ''σιγουρη''λυση στο σημειο που ειμαστε.

Costix είπε...

Επειγον μηνυμα απο την Πλατεια
==============================
Εχουν εξαντληθει ολα τα αποθεματα του τσιπουρου στην Νεα Σμυρνη !!!

Παρακαλουνται οσοι μπορουν να στειλουν ΑΜΕΣΑ προμηθειες τσιπουρου η και τσικουδιας, παντως χωρις γλυκανισο η αλλα μυρωδικα γιατι εχουμε και ζαχαρο !!!

Ron Barceló είπε...

Πονέσανε τα μάτια χθες. Ακόμη πονάνε. Μια αλλαγή προπονητή ισοδυναμεί με ψυχολογική κ αγωνιστική ανάταση. Τιμούρ μέχρι το βράδυ. Η καλύτερη επιλογή. Τα περί Κωστενογλου κ Ματζουράκη που ακούγονται τα θεωρώ αστεία. Μονο ο καράφλας μπορεί να βάλει μια τάξη σε μια ομάδα-τουρλουμπούκι, χωρίς αρχή μέση κ τέλος. Κ αν όντως επαληθευτώ για τον Γεωργιανό, προβλέπω πολύ πάγκο στον αγαπητό μας Αλβάρο. Αναφορικά με τον πρώην προπονητή μας, αποδείχθηκε ένας πολύ καλός δημοσιοσχετίστας. Ο Πανόπουλος κύριοι ειναι πολύ γάτα για να πέσει στην ίδια λούμπα με τον Τσακ. Υπομονή..Είδομεν

lefterix είπε...

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΒΡΕ ΚΩΣΤΗ...ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ 1,5 ΛΙΤΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΕΙΠΑΜΕ, Θ-2..)ΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...
ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΛΙΤΡΑ (ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ..)...
Η ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ, Η ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΠΑΛΙ...

vassilis είπε...

Εγω εχω κατι μπετονια σπιτι μου

Ron Barceló είπε...

OXI ΑΛΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΟΜΟ ΓΙΑ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
WHERE THE HELL IS CASTELLIONE?

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ~

re-la-re είπε...

Ρε σεις αυτό δεν είναι ΔΣ, η Λάμψη είναι.
5 ώρες και ακόμα να τελειώσει.

Μπας και έχετε πάει τα τσιπουρα εκεί και μπεκρουλιάζουν;

Griniaris είπε...

Ola ta sxolia panw Katw zitane to idio pragma.Den xerw ti lene toses wres alla i omada xreiazetai Mia allagi.Kai i pio efkoli einai tou proponiti.tha perimena stis dilwseis tou meta ton agwna na yparxei toulaxiston mia sygnwmi.Aftos frontise na apodeiksei alli Mia fora poso ligos einai.

lefterix είπε...

ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ (ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΗΧΑΡΗ ΤΟΥ..),ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΕΙΤΗ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ...ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ...ΟΛΑ ΜΑΓΙΚΑ...

re-la-re είπε...

Ερώτηση: Ξέρει κανεις πόσα εισητήρια είχαμε χτες και από αυτά πόσα ήταν διαρκείας;

lefterix είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΕ ΞΕΧΑΣΕ(;)ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ...

re-la-re είπε...

Διακινδυνεύω Πρόβλεψη: Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο προπονητή.

IWN1998 είπε...

Τι να τα κάνεις τα νούμερα pgss... Πολλοί έπαιρναν τα παιδιά τους και έφευγαν. Έχει απαξιωθεί η όποια προσπάθεια συσπείρωσης. Δεν είμαστε πανιώνιοι για τίτλους και νίκες αλλά δεν ανεχόμαστε αυτό που αγαπάμε. κάποιοι για διάφορυς λόγους να το διασύρουν.

IWN1998 είπε...

Διακινδυνεύω πρόβλεψη. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο προπονητή τώρα, στις 10 αγωνιστικές θα ψαχνόμαστε.
Μήπως το ΔΣ γίνεται γιατί τόλμησε ο Φερέρα δεύτερη και τρίτη αλλαγή και έβαλε τους καταψυγμένους;

br fun_atic είπε...

Λες να χρειάζονται εμένα με το laptop; Εδώ χθες έφευγε ο κόσμος από το πρώτο ημίχρονο. Μπαμπάδες και παιδιά έκλαιγαν. Ο Μητσάρας σήκωνε πλακάτ. Ένα ολόκληρο γήπεδο κουνούσε μαντίλια στον προπονητή. Τι άλλο χρειάζεται να πει ο κόσμος; Αν το θέμα είναι οικονομικό, εάν δεν θέλουν να του καταβάλουν αποζημίωση, ας του πληρώνουν κανονικά τις αποδοχές του μέχρι να φιλοτιμηθεί να φύγει, αλλά να μην πατήσει στον πάγκο. Ας κάτσει στον πάγο…

re-la-re είπε...

Ερώτηση: Είναι και ο Τσακίρης στο ΔΣ; Η μήπως τον εκπροσωπεί κάποιος άλλος;

Τα νούμερα πίστεψε με Ιωνα έχουν πάντα τη σημασία τους. Βλέπω ότι χτες μέσα σε αυτά τα χάλια πουλήθηκαν 36 διαρκείας. Η συσπείρωση που ξεκίνησε θα συνεχιστεί σε κόντρα όλων όσων δεν την θέλουν.

lefterix είπε...

ΦΙΛΕ ΠΓΣΣ, ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ... ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΑ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ..
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ,ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΩ...

re-la-re είπε...

Φίλε Λεφτέρη, στα νησιά μας υπάρχει μια σοφή λαϊκή ρήση:
"Καράβι που αργεί να φανεί σκατά είναι φορτωμένο".

lefterix είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝΕ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ(;)ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ...ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΡΑΚΗ...ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ..

IWN1998 είπε...

Είναι δυνατόν να αφήσουμε την Ξάνθη να μας πάρει τέτοιο προπονητή!

br fun_atic είπε...

Σας το χω ξαναπει. Με τον Ξανθιώτες έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι κι αυτοί Γαλατικό χωριό από τα λίγα...

lefterix είπε...

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΕΚΑΝΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΟ 1981-1983 ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ...ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ...ΑΡΡΩΣΤΟΙ,ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ...

br fun_atic είπε...

Στο Πετροχώρι ήσουν;

lefterix είπε...

ΟΧΙ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΣΤΟ 4ο ΣΩΜΑ...

br fun_atic είπε...

Σωστός!!!

Griniaris είπε...

Nomizw den prepei na perasoun aparatirites I eksairetiki emfanisi tou Riera kai i siginitiki prospatheia tou Recoba.kapoia stigmi mou eipan oti ton edeikse i tileorasi na vazei ta klamata.aksiosimeiwti pantws i pliris anyparksia tou Balaban.

IWN1998 είπε...

O Μπάλαμπαν έχει τέτοιο τραυματισμό που δεν πάει να παίξει φουνταριστός. Τραβιέται στα πλάγια, δεν μπαίνει στις φάσεις και έτσι δεν γίνεται δουλειά. Συν του ότι μοιάζει λες και είναι απροπόνητος. Τραγικά κοντρόλ. O Ριέρα είναι πολύ χρήσιμος και καλός παίκτης αλλά όπως λέγαμε και το καλοκαίρι δεν είναι για να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Έχει το ίδιο μειον στην τελική προσπάθεια με το Λόλο.

zouri1 είπε...

εβγαλε ανακοινωση ο τσακιρης.Παραμενει ο φερερα

Ανώνυμος είπε...

"'Ωδινεν όρος και έτεκεν μύν" ...

Γιά όσους διδάχτηκαν αρχαία στο Γυμνάσιο/Λύκειο, αυτή η παμπάλαια φράση περιγράφει λιτά, το αποτέλεσμα του σημερινού ΔΣ.

Η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ανηρτημένη στο

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17451&catid=5

Δεν ξέρω τι καταλαβαίνετε εσείς. Αυτό που καταλαβαίνω πλεόν εγώ, μου εξηγεί σχεδόν πλήρως και το πως φθάσαμε εδώ. Είναι λυπηρό να ακυρώνει ο εγωισμός τις αγνότερες προθέσεις και μερικές σπουδαίες πράξεις.

Είμαι πολύ ανήσυχος και ειλικρινά, παρακαλώ να έλθει η στιγμή που οα γράψω εδώ στο blog πως είχα άδικο και τα έβλεπα στραβα, όντας "κολλημένος" και προκατειλημμένος.

Αλλά, δεν νομίζω ... Ανησυχώ ...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το αυτονόητο δεν έγινε. Εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται….μόνο και μόνο για λόγους εγωισμού φαντάζομαι επειδή τον επέλεξε.
Δεν δέχομαι από εδώ και πέρα ο πρόεδρος να λέει ότι δίνει χρήματα για την ομάδα. Τα χρήματα του πάνε στα σκουπίδια και όχι στην ομάδα.
Ντρέπομαι τον Ρεκόμπα κα τον Εστογιάνοφ που είναι μεγάλοι παίκτες και ο πρόεδρος δεν τους δίνει την δυνατότητα να προσφέρουν αυτά που μπορούν βάζοντας τους υπό τις οδηγίες ενός αλλοπρόσαλλου μαθητευόμενου μάγου.
Λυπάμαι για ορισμένους ποδοσφαιριστές που είναι περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.
Λυπάμαι για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου.

cdu είπε...

Δηλαδή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν έχει ευθύνη ο προπονητής, δεν έχουμε πρόβλημα στην άμυνα (ούτε και είχαμε αφού δεν αναφέρθηκε η άμυνα στον προγραμματισμό του καλοκαιριού), το θέμα είναι η πενταετία (πού θα είμαστε τότε, στη Β ή στη Γ Εθνική;), η ομάδα σέρνεται αλλά σε πέντε χρόνια θα πετάει και, τελικά, δικό μου είναι το μαγαζί, φωτιά του βάζω και το καίω.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύ.

lefterix είπε...

Πάντως εγώ από τη μακροσκελή αυτή απολογία του κυρίου Τσακίρη κατάλαβα ότι διαβάζει τα blog,γιατί σε αρκετά σημεία του αναφέρθηκε σε κουβλεντεσ που έχουν γίνει από όλουσ μας...\
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λογια ν'αγαπιωμαστε...
Άρα κύριε Φερρερα μαντινάδα και πορτοκαλάδα δεν έχει...
Το επόμενο σλόγκαν πλεον είναι:
"ΜΑΖΙ,ΜΑΖΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ..."

zamis είπε...

Η εγχειριση πετυχε(κατα 80%)αλλα ο ασθενης δεν αισθανεται καθολου καλα.

lefterix είπε...

Lefteris Takakis
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΦΕΡΡΕΡΑ:
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ,
ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ...
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ,
ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ...
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΚΙΡΗ:
ΠΗΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ,
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΩ,
ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ...

IWN1998 είπε...

Όπως έγραψα στο blog, το Γενάρη του 2007 και αυτόν και τον βοηθό του και τον τεχνικό Διευθυντή, τους έδιωξαν κακήν κακώς από την Μπρυζ. Αλλά αυτή ήταν Μπρύζ..

IWN1998 είπε...

Δηλαδή την Τετάρτη θα πιάσει ο Όμο τον Μουσλίμοβιτς και μεις θα πρέπει να το ζήσουμε και αυτό και να σεβαστούμε το σχεδιασμό του κου Tσακίρη και συνεργατών;

Μας καλεί να σκεφθούμε αν θ΄ ανταλλάσαμε το ρόστερ μας με αυτό των αντιπάλων μας...Έχει δει πόσους παίκτες χωρίς επαγγελματική πρότερη εμπειρία έχει αυτό το ρόστερ.
Και οι πενταετεις σχεδιασμοί κε Τσακίρη είναι ανέκδοτο. Τους έκανε η Σοβιετική Ένωση και ... εξαφανίστηκε.