Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με ιδιαίτερη αισιοδοξία. Νέος προπονητής, μεταγραφές, στόχοι για κάτι καλύτερο. Κυρίως όμως επιδίωξη για να ξορκιστεί το κακό που στοίχειωσε τη χρονιά της υπέρβασης.

Όταν η ομάδα μας κάλεσε να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια με την αγορά διαρκείας όλοι ανταποκριθήκαμε με τα μέσα που μπορούσε να διαθέσει ο καθένας μας. Πολλοί από εμάς θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον πρόεδρο για τις μεταγραφές του Εστογιανώφ και Ρεκόμπα, οι οποίες έγιναν σε τέτοια περίοδο πέρσι, που ο κόσμος δεν πρόλαβε να τις επιβραβεύσει με την αγορά διαρκείας. Φέτος όμως υπήρχε και ο χρόνος και η διάθεση.

Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι δεν υπήρξα στο παρελθόν κάτοχος διαρκείας. Ως Πανιώνιος είχα βιώσει τόσες πολλές απογοητεύσεις, ώστε δεν ήθελα να θεωρούμαι μόνιμος πελάτης σε ένα θέαμα παραλόγου. Φέτος όμως είχα λόγους να στηρίξω αυτή την προσπάθεια. Η έκκληση της ομάδας και η μονοκονδυλιά του προέδρου στην τιμή των παιδικών διαρκείας ήταν για ‘μένα το μεγαλύτερο κίνητρο.

Όλοι μας, φίλαθλοι, οργανωμένοι οπαδοί και μπλογκ θεωρήσαμε ως θέμα αξιοπρέπειας την πώληση ενός ικανοποιητικού αριθμού διαρκείας και νομίζω ότι βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε περισσότερο. Το εκπληκτικό είναι ότι χωρίς ουσιαστική ενθάρρυνση από το τμήμα μάρκετιγκ (?) της Π.Α.Ε ο κόσμος του Πανιωνίου κόντεψε να καλύψει τις απαιτήσεις του συνθήματος των 3.000 διαρκείας ( γιατί πραγματικός στόχος 3.000 διαρκείας ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπήρξε).

Ποια όμως είναι η επόμενη ημέρα; Θα μιλάμε για ραγδαία στατιστική αύξηση των πωλήσεως εισιτηρίων διαρκείας ή θα χρησιμοποιήσουμε τα εισιτήρια αυτά κατά τρόπο δημιουργικό; Είναι βέβαιο ότι πολλά διαρκείας – ιδίως παιδικά – αγοράστηκαν είτε ως απλή οικονομική ενίσχυση της ομάδας είτε με στόχο να καταφέρουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν κάποια παιχνίδια μέσα στη χρονιά ( σε αυτό βοήθησε ιδιαίτερα η τιμολόγησή τους).

Ανεξάρτητα από την ύπαρξη και κάποιων ας πούμε εικονικών διαρκείας ( ο όρος είναι μάλλον αδόκιμος), όλοι εμείς οι υπόλοιποι, έχουμε χρέος απέναντι στην ομάδα να την ενισχύουμε με την φυσική μας παρουσία σε κάθε παιχνίδι. Ιδίως τώρα που βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή.

Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι απογοητευμένοι, τόσο από την πορεία της ομάδος όσο και από τις δηλώσεις του προέδρου. Ο κος Τσακίρης όμως ανέλαβε στο ακέραιο την ευθύνη των επιλογών του, κόντρα, αν θέλετε, στην κοινή πεποίθηση κόσμου και αθλητικών δημοσιογράφων που ασχολούνται με την ομάδα περί του λάθους.

Ο κος Τσακίρης αυτή τη στιγμή βάζει ένα στοίχημα, το οποίο με την σειρά μας αποδεχόμαστε. Μπορεί να θεωρούμε ότι σφάλει, ο μόνος όμως τρόπος για να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας είναι μέσω αντίστοιχα της υποστήριξης της ομάδας.

Από τη στιγμή που ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές υπάρχουν αξιέπαινοι φίλοι που αγοράζουν διαρκείας, σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει παράταση της καταλυτικής ημερομηνίας διάθεσης.

Εάν αυτό δεν μπορεί να καταστεί δυνατόν και ο κος Τσακίρης είναι βέβαιος ότι με τις επιλογές του θα επέλθει η αγωνιστική ανάταση, ας δημιουργήσει τον πρωτοποριακό θεσμό του εισιτηρίου διαρκείας β’ γύρου ( τον οποίο εμπνεύστηκε και πρότεινε ο pgss1890 και αποτελεί κατά τη γνώμη μου ριζοσπαστική ιδέα) ή διαρκείας συγκεκριμένου πλήθους αγώνων (π.χ πακέτο τριών – πέντε – δέκα αγώνων ή μόνο ντέρμπυ) σε προνομιακή τιμή.

Κλείνοντας, θα ήθελα να παρακαλέσω για άλλη μία φορά για την αθρόα προσέλευση των φιλάθλων μας στον αυριανό αγώνα. Οι αποδοκιμασίες και τα έκτροπα πρέπει να αποφευχθούν με ΚΑΘΕ τρόπο. Οφείλουμε όμως να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας και να διαδηλώσουμε την αγάπη μας για την ομάδα. Αρκεί το θερμό χειροκρότημα και η παρουσία μας εκεί που ο ιστορικός μας έχει ανάγκη. Θα ήθελα επίσης να παρακαλέσω τους παίκτες να υπερβάλουν εαυτό, καθώς κατανοούμε απόλυτα τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες καλούνται να αγωνιστούν.

35 σχόλια:

Miltos@Chios είπε...

Θα χαρω παρα πολυ,αν το στοιχημα που εβαλε ο Κωνσταντινος με την κοινη λογικη το κερδισει.Αντιστοιχα θα ειμαστε και εμεις κερδισμενοι και ευχαριστημενοι μεσω της επιτυχιας της ομαδας.Οσοι οι υποχρεωσεις τους το επιτρεπουν ,την Τεταρτη πρεπει να ειναι Νεα Σμυρνη

br fun_atic είπε...

Αυτό το στοίχημα δεν έχει ηττημένο. Είναι περισσότερο στοίχημα γοήτρου. Αν ο πρόεδρος κάνει λάθος, τότε θα πρέπει να πάρει τα αναγκαία μέτρα για την αναμόρφωση της ομάδας. Αν σφάλουμε εμείς, η ομάδα θα αρχίσει να αποδίδει ικανοποιητικά, οπότε και πάλι είμαστε κερδισμένοι.

Κανείς όμως δεν πρέπει να προσφέρει το επιχείρημα ότι οι φίλαθλοι είναι μόνο για τα εύκολα. Μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο ο κος Τσακίρης θα έρθει ενώπιον των επιλογών και των ευθυνών του.

Γιατί είναι διαφορετικό πράγμα να υποστηρίζεις θέσεις σε ένα κείμενο ή σε μία ραδιοφωνική εκπομπή και διαφορετικό να υποστηρίζεις τις ίδιες επιλογές κοιτάζοντας στα μάτια χιλιάδες φιλάθλους.

Ευχή όλων είναι να κερδίσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι. Αν όμως χάσει, αυτό πρέπει να γίνει σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Και κάτι τελευταίο: Στην δουλειά μου θαύμαζα πάντα τους κορυφαίους. Τους παρακολουθούσα και προσπαθούσα να «κλέψω» στοιχεία τους προσαρμόζοντας βέβαια στον χαρακτήρα μου. Ο κος Τσακίρης μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες στον ναυτιλιακό τομέα, αποδεικνύεται όμως ότι δεν κατέχει την ίδια αξιοζήλευτη θέση στο ποδόσφαιρο.
Κορυφαίος στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι αυτή τη στιγμή ο Σωκράτης Κόκκαλης. Θα πρότεινα στον κο Τσακίρη, να ακολουθήσει το δικό μου παράδειγμα και να «κλέψει» στοιχεία του Κόκκαλη, αφού προηγουμένως τα προσαρμόσει στην δική του ιδιοσυγκρασία.
Να μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει προσφέρει τίτλους στην ομάδα, όχι μόνο με τα χρήματά του, αλλά κυρίως με την σωστή αντίδρασή του σε δύσκολες στιγμές. Αντίδραση όμως που ποτέ δεν υπήρξε αντίθετη με την κοινή λογική. Τις μόνες φορές που έσφαλε ο κος Κόκκαλης ήταν όταν βρέθηκε αντίθετος με την άποψη των φιλάθλων του Ολυμπιακού (ναι υπάρχουν και τέτοιοι). Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόλυση Βαλβέρδε.

Είναι απλό αυτό που ζητάμε από τον πρόεδρο. Να θεωρήσει τον εαυτό του περισσότερο ως ηγέτη της ομάδας και λιγότερο ως χρηματοδότη. Για να το πετύχει όμως αυτό πρέπει να παραμερίσει λίγο το πάθος του για την ομάδα και να κρίνει τα πάντα, και τους φίλους του ακόμη με καθαρά επαγγελματικά κριτήρια.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη επιτυχία ο αριθμός των διαρκείας που πουλήθηκε. Θα έχει ενδιαφέρον να ανακοινώσει η ΠΑΕ πόσα από αυτά είναι παιδικά.
Το πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου είναι η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα ο κόσμος δεν ήταν πολύς. Νομίζω ότι το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται τα Σάββατα και με ανοικτή τηλεοπτική μετάδοση συντελεί στην μικρή παρουσία κόσμου. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι Τετάρτη, με τον Ατρόμητο Δευτέρα. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η Διοίκηση πάνω σε αυτό.
Κατά την γνώμη μου ο Πανιώνιος δεν είναι αρκετό να βασίζεται μόνο στους οπαδούς του που μπορεί να τον παρακολουθούν ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ημέρας και καιρικών συνθηκών αλλά χρειάζεται και την παρουσία άλλων φιλάθλων που απλά έρχονται στο γήπεδο με τα παιδιά τους για να δουν καλό θέαμα. Τα παιδιά τους μπορεί να είναι οι μελλοντικοί Πανιώνιοι.
Όταν λέμε σε αυτούς τους ανθρώπους έλα μία ώρα πριν γιατί θα χάσεις το πρώτο ημίχρονο είναι σαν τους λέμε κάτσε δες το ματς από την τηλεόραση. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και δύσκολα κάποιος μη Πανιώνιος φίλαθλος θα τον αφιερώσει για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Επίσης είναι δεδομένο ότι κατά κύριο λόγο οι επιτυχίες μίας ομάδας είναι αυτές που αυξάνουν και τον αριθμό των οπαδών. Όταν λοιπόν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις επιτυχίες τις κάνεις. Ο Πανιώνιος ενώ έχει όλες τις δυνατότητες να προσελκύσει και άλλους φιλάθλους αλλά υστερεί στις λεπτομέρειες γιατί στην πραγματικότητα λεπτομέρειες είναι όσα συζητούνται εδώ και καιρό.
Αγόρασε ο πρόεδρος με τους κόπους και τις ικανότητες του ένα πανάκριβο γρήγορο αυτοκίνητο μάρκας Ρεκόμπα – Εστογιάνοφ αλλά κάτι δεν πάει καλά με τον οδηγό και επίσης δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα σκασμένο λάστιχο.

Griniaris είπε...

Αυτή τη φορά br θα διαφωνήσω.Όχι με την ανάρτηση η οποία με καλύπτει απόλυτα αλλά με το σχόλιο.Το στοίχημα δυστυχώς μπορεί να έχει ηττημένο και αυτός είναι ο Πανιώνιος.Αν ο πρόεδρος κάνει λάθος θα βρεθούμε σε πολύ δεινή βαθμολογική θέση.Φαντάζομαι ότι δεν στήριξε τον προπονητή τώρα για να τον διώξει την Πέμπτη αλλά ούτε και μετα τον Ολυμπιακό.Αν τυχόν πάνε όλα στραβά(φτου),το μάτς με τον Ατρόμητο θα είναι ορόσημο.
Διαφωνώ με την επιλογή του προέδρου αλλά μακάρι να πετύχει με όλη μου την ψυχή.Στο κάτω κάτω δεν ανταγωνιζόμαστε σε τίποτα,όλοι τον Πανιώνιο πονάμε...

zamis είπε...

Ειμαι περιεργος πως θα χρησιμοποιησει Καστελιονε,Κουμο και Ρεκομπα.
Εννοω,θα ειναι αριστερα ο Καστελιονε και λιγο πιο μπροστα ο Τσινο η αριστερα ο Τσινο και λιγο πιο μπροστα ο Κουμο?
Παντως με Ρεκομπα και Μανολο στις πλευρες μπαζουμε απο παντου,νομιζω το κλειδι ειναι το πως θα καλυφθουν οι τρυπες που αυτοι αφηνουν.
Γενικα βεβαια,μοιαζει πιο ορθολογικο το σχημα με τρια αμυντικα χαφ.

br fun_atic είπε...

@griniaris
Θεωρούσα σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα γιατί πιστευα ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα υπήρχαν εξελίξεις . Είτε νίκη και ανάταση είτε ήττα και αλλαγή προπονητή.Δεν έγινε τίποτα από αυτά.Καλός φίλος του μπλογκ είχε ψυχολογήσει καλύτερα τον πρόεδρο.

Με την ίδια λογική το παιχνίδι με τον (με προβλήματα και ίσως κουρασμένο )Π.Α.Ο.Κ μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό. Πρώτο ζητούμενο είναι η νίκη. Ελάχιστη απαίτηση η καλή αγωνιστική παρουσία. Εάν δεν σημβεί τίποτα από τα δύο, ο Πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να κινηθεί άμεσα και μαλιστα πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ακόμη κι αν δεν κινηθεί ο πρόεδρος, πρέπει να τον διευκολύνει ο κος Φερέρα.

Αν και πάλι δεν συμβεί τίποτα, τότε θα έχουμε να κάνουμε με μιά πάσχουσα κατάσταση, η οποία βέβαια θα αναλυθεί τότε.

Όταν μιλάω γιά στοίχημα λοιπόν αναφέρομαι σε πράγματα που θα γίνουν άμεσα.

Griniaris είπε...

Διατηρώ κάποιες αμφιβολίες ως προς το ότι το στοίχημα του Προέδρου είναι για μία ακόμη αγωνιστική.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο η ομάδα να παίξει καλύτερα αλλά να χάσει.Τότε τι γίνεται;Θα έχουμε 1 βαθμό αντί για 10-12 που υπολογίζαμε και ακολουθεί το παιχνίδι με Ολυμπιακό.Μετά εγώ αρχίζω και φοβάμαι...

IWN1998 είπε...

H καλή αγωνιστική εμφάνιση χωρίς κάποιο έστω minimum θετικό αποτέλεσμα, δεν φθάνει πια, στο ματς με ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν θέλω καλή εμφάνιση και ήττα. Θέλω αυτό που είχε πει ο Φερρέρα για το ματς με τον Αστέρα και δεν έγινε. Θετικό αποτέλεσμα. Αν είναι να έχουμε εδαφική υπεροχή και κυκλοφορία και στο τέλος να χάσουμε, με γκέλα ή ολιγωρία, σημαίνει ότι πάλι στα ίδια είμαστε, αθεράπευτοι και όσο και αν παίζουμε μπροστά, η άμυνα που μπάζει θα μας προδώσει. Άρα το ζητούμενο είναι έλεγχος του αγώνα με κάποιο τρόπο που πρέπει να βρει ο προπονητής για να μη φάει πάλι τα γνωστά πανομοιότυπα γκολ των τελευταίων αγωνιστικών.
Αν καταφέρουν αυτό και να είναι καλύτερος από μας ο ΠΑΟΚ, καθόλου δεν μ' ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση.

br fun_atic είπε...

Σε εμάς δεν φτάνει με τίποτα. Απλά η μίνιμουμ καλή εμφάνιση θα είναι ένα είδος δικαιολογία για την παράταση του "στοιχήματος". εκ μέρους του προέδρου.

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

είναι πάρα πολύ σημαντική η επένδυση στο μέλλον, με τους μικρούς φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αρκεί να μην φεύγουν από το γήπεδο, κάθε φορά με το ίδιο ερώτημα: Πότε θα νικήσουμε?

amanAM είπε...

Οι πραγματικοί μας αντίπαλοι, είναι ο Εργοτέλης, ο Αστέρας, ο Λεβαδειακός, καθώς επίσης η Ξάνθη, η Καβάλα, η λάρισα, ο Πανθρακικός, κλπ. Μακάρι να πάρουμε τα παιχνίδια με τους λεγόμενους μεγάλους, αλλά τι να το κάνουμε να πάρουμε κάποιες νίκες ψυχολογικές, όταν χάνουμε τον πόλεμο με τους άμεσους αντιπάλους μας?

re-la-re είπε...

Τι σημαίνει θετικό αποτέλεσμα; Για μένα είναι μόνο νίκη. Αν στηθεί σωστά η ομάδα μπορούμε να την πάρουμε.

Αλλά αποκλείεται να στηθούμε σωστά οπότε τι συζητάμε;

Ron Barceló είπε...

Ελα μωρέ τωρα, με το ΜΠΑΟΥΚ παίζουμε.
Μεχρι πρόπερσι είχαν ταρίφα 3 κ λεγαν κ ευχαριστώ. Και με χειρότερες μονάδες εμείς.
Τη νίκη θα την πάρει η φανέλα κ ο κόσμος. Αλοίμονο αν αναστήσουμε ΚΑΙ αυτούς.
Και αν δεν την πάρει ούτε κ αυριο, καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθυνες τους γιατί θα έχουμε παλιές 'καλές' αποχές. Έχουμε γίνει πολύ soft και διαλλακτικοί, κ πλέον έρχονται ολοι στη Ν.Σμυρνη για βαθμό - οι δε διαιτητές έχουν μια προκλητική συμπεριφορά ασέβειας του ονοματος κ της ιστορίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Καιρός να βάλουνε μυαλό - ΟΛΟΙ. Αλλιως, θα βγούμε μπρόστα εμείς οι οπαδοι.

Ron Barceló είπε...

O πραγματικός αντίπαλος του Πανιωνίου είναι μόνο ο κακός εαυτός του κ η αυτοκαταστροφική του τάση.
Αωαφορικά με το σχόλιο μου για τις διαιτησίες στη Ν.Σμύρνη τουλάχιστον, διευκρινίζω πως δε θέλω ευνοια - δεν την ήθελα κ δεν μπορώ να την έχω ποτέ. Θέλω σεβασμό σαν φιλαθλος που πηγαίνω να υποστηρίξω την ομάδα. Τις τελευταίες φορές, έχω την εντύπωση πως υποτιμούν την νοημοσύνη μου τα νεα φιντάνια που βαφτίσανε διαιτητές.

IWN1998 είπε...

Argy σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο...

zamis είπε...

Ας ειναι και καποιος αισιοδοξος :)

Ron Barceló είπε...

Κ να θέλω, δε μπορώ να πικραθώ άλλο. Κοιτάμε μπροστα πλέον.
Έτσι είμαστε εμείς οι Πανιωνιοι κ αυτό το συστατικό μας ξεχωρίζει απο τους αλλους.
Πάμε γερά Ιστορικέ. Όλοι δυνατά αυριο.

IWN1998 είπε...

Αφού πέρυσι χάσαμε -παίζοντας καλά και προηγούμενοι στο σκορ- για μένα είναι θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία.

Costix είπε...

Ρε παιδια, αλλο περυσι.

Φετος εχουμε Φερερα προπονητη, θα τα μασησουμε τα φιλλλλαρακια τα μπαογκια και θα κανουμε πολλλλα γουστα, πασαδες μου.

Costix είπε...

@brfun, μολις εισακουσθηκες απο την διοικηση, βγηκε καινουργια ανακοινωση με καταληκτικη ημερομηνια διαθεσης των διαρκειας την 27η Οκτωβριου.
Congrats !!!

Griniaris είπε...

Ίωνα,
μην ξεχνάς ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς.Αγωνιστικά χάλια,με έναν πρόεδρο που στηρίζει έναν προπονητή που δεν θέλει ο κόσμος.Αν εξαιρέσεις πιθανή διαιτητική εύνοια κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε καμμία τύχη εδώ μέσα.Θετικό αποτέλεσμα,συμφωνώ με τον pgss,είναι μόνο η νίκη.Θεωρώ ότι τυχόν ισοπαλία θα καλύψει κάποια πράγματα προσωρινά που θα βγούν αργότερα.

Argy
και θα πικραθείς κι άλλο και θα θέλεις και περισσότερο,αλλά όπως λες κι εσύ, έτσι είμαστε εμείς "όσο μας πληγώνεις τόσο μας πωρώνεις"...

IWN1998 είπε...

Συμφωνώ Γκρινιάρη αλλά περιέργως ενδόμυχα θα είμαι ικανοποιημένος και με το Χ.
Το να καλύψει πράγματα το Χ από ποιόν? Ο Πρόεδρος δεν τον διώχνει έτσι και αλλιώς ίσως και αν χάσουμε. Πόσο μάλλον τώρα που φαίνεται ότι θα κατεβάσει την ομάδα και με τη σύνθεση πάνω-κάτω που ζητά ο κόσμος.

Jamie S. Poursas είπε...

Ευτυχώς η καταληκτική ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι πια η 27η Οκτωβρίου (σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ).
Να προλάβουμε κι εμείς οι της επαρχίας να κατέβουμε Ν. Σμύρνη να βγάλουμε την καρτούλα μας.

Griniaris είπε...

Απλά πιστεύω ότι η νίκη αύριο απαραίτητα θα συνοδευτεί από καλή εμφάνιση.
Αντίθετα με μια μέτρια απόδοση μπορούμε να πάρουμε μια ισοπαλία η οποία αναλόγως του ονόματος και του αντιπάλου μπορεί να θεωρηθεί ως νέο ξεκίνημα κτλ. χωρίς ουσιαστικά να έχουμε κάνει κάτι.
Όσον αφορά στη σύνθεση έχεις καμμιά πληροφορία ότι θα παίξει ο Ανδριόλας;Γιατί ουσιαστικά και ίσως είναι άδικο(κι από εμένα βέβαια)τα έχουμε ρίξει όλα στον Όμο...

br fun_atic είπε...

Τώρα είδα την ανακοίνωση. Τέλεια!!!

Ακριβώς λοιπόν επειδή δεν υπήρξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα σχέδιο για 3.000, πρέπει ακόμη και σε αυτά τα αγωνιστικά χάλια που είμαστε να φτάσουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα 3.001 εισιτήρια μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Όποιοι φίλοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έστω και ένα παιδικό εισιτήριο των 25 ευρώ ακόμη και για μικρά παιδιά σε ηλικία ας το κάνουν.

Επίσης όσοι φίλοι μένουν μακριά. Ας το δουν ως τη δική μας απάντηση.

Το μήνυμα αυτό αφορά επίσης και τους οργανωμένους φορείς. Ειδικά τους Ίωνες με τους οποίους τα μπλογκ διατηρούν μια κάποια διαδικτυακή επαφή. Παιδιά ακολουθείστε το παράδειγμα του φόρουμ και κάντε κάτι ανάλογο. Θα βοηθήσουμε ΟΛΟΙ.Δημιουργείστε έναν λογαριασμό paypal και θα συγκεντρώσετε την συνεισφορά όλων μας - Από το γραφείο σας δεν έρχομαι πάντως :)

Κόντρα σε αυτά που έχουμε βαρεθεί να ακούμε, με τον Λίνεν είχαμε οργανωμένη ομάδα και βλέπαμε μπαλίτσα. Εκεί ακριβώς πρέπει να επιστρέψουμε. Η αγορά των διαρκείας ας θεωρηθεί ως διαδήλωση της θέλησής μας για επιστροφή στην εικόνα του Πανιωνίου που μας έκανε να ονειρευόμαστε και πάλι.

Griniaris είπε...

Επιβεβαιώθηκαν πλέον οι υποψίες μου.Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:
1)Ο br είναι πλέον μέλος της διοίκησης.Ανεβάζει μια ανάρτηση με κάποιο αίτημα και μετά πάει στην ΠΑΕ και το υλοποιεί.
2)Υπάρχουν διαπλεκόμενα μεταξύ br και ΠΑΕ.
Τον καταγγέλω και για τα δύο(πάντα μια καταγγελία διαπλεκομένων μετράει)και όταν θα έχω πλήρη στοιχεία θα επανέλθω...

IWN1998 είπε...

Εσύ Γκρινιάρη ξέρεις οπότε αποκάλυψε τώρα στους υπόλοιπους, ποιός πράγματι είναι ο BR.

...

Μετά το χιούμορ, νομίζω ότι ο Όμο είναι ο βασικός υπεύθυνος της κακής λειτουργίας στην άμυνα γιατί λόγω απειρίας και έλλειψης φυσικών προσόντων, δεν μπορεί να παίξει τη θέση και παρασύρει και του άλλους σε λάθη.
Από την άλλη όντως σε μια δυο φάσεις προχθές, ο Μπέλιτς ήταν απαράδεκτος. Ξέροντας τον Όμο και ενώ ήταν μαρκαρισμένος ήδη, πάει και του δίνει αβίαστα τη μπάλα στη μικρή περιοχή και έχοντας ψυλλιαστεί την ασχετοσύνη, οι του Αστέρα, του την πέφτουν δυο μαζί και τον πάνε στη γωνία της μεγάλης περιοχης προς το άουτ, όπου ο ΜΕΓΑΛΟΣ Όμο (σύντμηση είναι το Όμο, Ομολάτνε ή κάπως έτσι λέγεται) τους κάνει τη σούπερ ντρίπλα που κανένας δεν περίμενε. Αλλά ήταν αντίδραση σοβαρού τερματοφύλακα αυτή του Μπέλιτς, που ελέγχει την άμυνά του; Ούτε να τον εκθέσει να 'θελε.
Τον Ανδριόλα ήθελαν να τον στείλουν δανεικό στην Κέρκυρα (στο τέλος με Λουρέντζο κλπ θα γίνω Κέρκυρα...είναι και κυανέρυθρη). Στο προηγούμενο ματςς ούτε αναπληρωματικό δεν τον έβαλε ο μαέστρος της τεχνικής.
Γκρινιάρη, μην δεις Μπεθέρα τέρμα την τετάρτη και γελάμε (η κλαίμε...όπως το πάρει κανείς).

br fun_atic είπε...

Αν ήμουν διαπλεκόμενος με την διοίκηση ή μέλος της να είσαι σίγουρος ότι ο Λίνεν θα είχε έρθει με το πρώτο αεροπλάνο, με τον κο Φερέρα να καταλαμβάνει τη θέση του τεχνικού συμβούλου - οργανωτή (γιατί σε αυτό πρέπει να είναι καλός).Επιπλέονο Τζιμπουράκος θα έρχονταν θέλει δεν θέλει από την Α.Ε.Κ τον Ιανουάριο. Δεν μπορεί αυτό το συμβόλαιο θα έχει κάποια σχετική ρήτρα...

Δε νομίζω όμως να δούμε τίποτα από αυτά...

Ρε μπας και να ανεβάσω κανένα κείμενο; :)

Υ.Γ
Εννοείται ότι αν είχε κάνει λαμογιά ο Γερμανός θα την μαθαίνατε από τις ειδήσεις...

br fun_atic είπε...

Ήθελα να ήξερα ποιός τον είπε Ισπανό Καν. Αν αυτός είναι ο Ισπανός Καν, ο Μανόλο είναι ο Έλληνας Φαν Μπάστεν :)

@iwn1998
Αν ερχόσουν δεν θα είχες απορίες.Το πολύ πολύ να είχες φούσκωμα για μέρες και ζαλάδα :)

Griniaris είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά Ίωνα...Το σχόλιο ήταν μια παραπάνω πίεση.

Όντως μέχρι τώρα ο Όμο φαίνεται να είναι τελικά ο αδύναμος κρίκος αλλά εμείς του καταμαρτυρούμε και όλη την κακή λειτουργία κέντρου και άμυνας που ίσως είναι και λίγο θέμα "τακτικής".

br fun_atic είπε...

Η αποστολή για αύριο: Μπέλιτς, Ανδριόλας, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τζαβέλλας, Σμόγιε, Νικολάου, Καστελιόνε, Σκούφαλης, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σίμωσης, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Εστογιάνοφ

Costix είπε...

Ειπες Εστογιανωφ ??? Ειδαν καλα τα ματακια μου τα πικραμενα ?? Μπα δεν νομιζω να παιξει αρχικη ενδεκαδα, μαλλον για να μυρισει γρασιδι τον πηρε στην εικοσαδα.

Griniaris είπε...

Για τον Μπεθέρα δεν το βλέπω πιθανό.Είπαμε,ούτε καν ρήτρα δεν υπάρχει...

Συγγνώμη αλλά μόλις κουφάθηκα.Έβαλα να δω αν είναι ο Μπεθέρα στην αποστολή και ποιόν έχει μέσα;Τον Λόλο...Μάλλον πρόκειται για λάθος.Ας το επιβεβαιώσει κάποιος...

Griniaris είπε...

Η μήπως θα χρησιμοποιηθεί κάτι σαν Ελ Σιντ;