Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑΡΚΕΣ!!!


Aπό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2009 είναι γνωστό ότι ο Πανιώνιος έψαχνε φορ περιοχής. Κάποιον που να έχει έφεση στο σκοράρισμα και που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις μπαλιές του Ρεκόμπα και τις κούρσες του Λόλο. Όπως συνηθίζεται ακούστηκαν πολλά ονόματα, αλλά η ομάδα έμεινε χωρίς κλασικό φορ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με ολέθριες συνέπειες.

Θεωρώ ότι το πρόβλημα αυτό ήταν γνωστό και στον κο Φερέρα, ο οποίος εισηγήθηκε τον απόκτηση του Μπόσκο Μπάλαμπαν με τον οποίο είχε συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν. Ο Μπάλαμπαν, αποκαλούμενος και «Σούπερ Μπόσκο» λόγω των κατορθωμάτων του στο Βέλγιο ήρθε στον Πανιώνιο μετά βαΐων και κλάδων, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του σέντερ φόρ. Πολλά τα δημοσιεύματα και οι αναφορές. Μάλιστα όλοι έγραφαν ότι ο Πανιώνιος θα δημιουργήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιθετική τετράδα με τους Μπάλαμπαν, Ριέρα, Ρεκόμπα και Εστογιανώφ (με προφανή σέντερ φόρ τον Κροάτη). Ακολούθησε και η συνέντευξή του στον Π.Κ, σύμφωνα με την οποία αρέσκονταν περισσότερο να σκοράρει παρά να δίνει την ασίστ και αρκετά άλλα δημοσιεύματα στα οποία ο Κροάτης επιθετικός επευφημούσε τον Ρεκόμπα για τις μπαλιές που μπορούσε να του βγάλει και να τον βοηθήσει στο σκοράρισμα. Επιστέγασμα όλων αυτών ήταν οι συχνές αναφορές για τα κατορθώματα του Κροάτη στις προπονήσεις και για τα γκολ που πετύχαινε σε φιλικές αναμετρήσεις.

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές όμως, όσοι παρακολουθήσαμε τον Μπάλαμπαν δεν είδαμε έναν σέντερ φόρ περιοχής. Δεν είδαμε καν έναν παίκτη που να δυσκολεύονται να τον κρατήσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Είδαμε έναν ντελικάτο επιθετικογενή παίκτη, ο οποίος τραβιέται αρκετά έξω από την περιοχή και κάνει παιχνίδι. Το επιστέγασμα όλων είναι που είδαμε τον βασικό μας σέντερ φόρ να εκτελεί κόρνερ (!!!). Θεωρήσαμε λοιπόν ότι μπορεί έτσι να του βγήκαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως επίσης και ότι δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά.

Προκαλεί σοκ όμως το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, με τίτλο «φωνάζει για στήριγμα» σύμφωνα με το οποίο «... Ο Μπάλαμπαν δεν είναι (και δεν ήταν ποτέ άλλωστε) αυτό που λέμε «βαρβάτος» επιθετικός περιοχής, που θα απασχολεί αντιπάλους επιθετικούς και δεν θα βγαίνει ποτέ από το «κουτί»...». Ακολουθούν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Εμείς όμως θέλαμε επιθετικό του κουτιού. Γιατί επιθετικούς εκτός κουτιού έχουμε πολλούς. Η μεγάλη περιοχή του αντιπάλου μοιάζει για τον Πανιώνιο στα μέχρι σήμερα παιχνίδια ως ένα ναρκοπέδιο. Σπάνια κάποιος το πατάει και όλες οι επιθετικές ενέργειες γίνονται απ’ έξω. Στημένα, σουτ και κάποιες ελάχιστες σέντρες χωρίς παραλήπτη.

Πότε ακριβώς περίμεναν οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τον Πανιώνιο να γράψουν αυτά τα οποία γνώριζαν για τον Μπόσκο; Γιατί όλο το καλοκαίρι μας τον περιέγραφαν ως τον σέντερ φόρ που ψάχναμε; Γιατί αυτού του είδους τα δημοσιεύματα εμφανίζονται τώρα; Ίσως γιατί πλέον έχουμε προσωπική άποψη και φυσικά τα μάτια μας δεν μπορεί να τα ξεγελάσει κανείς.

Βέβαια εάν όλα αυτά ισχύουν τότε ο κος Φερέρα πρέπει να χρεωθεί άλλη μια πολύ βαριά ευθύνη. Διότι ναι μεν εισηγήθηκε την απόκτηση ενός καλού παίκτη, που σύμφωνα όμως με τα παραπάνω δεν ταιριάζει στις επιθετικές μας ανάγκες. Παράλληλα εισηγήθηκε ή έστω συμφώνησε με την αποδέσμευση επιθετικών παικτών τους οποίους είχαμε ακόμη ανάγκη. Γιατί όσο κι αν ακούγεται παράξενο ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή χρειάζονταν και τον Λουρέντζο και τον Γκονζάγκα και τον Μπάρκογλου (κι ας μην το παραδέχονται οι φίλοι που ποτέ δεν τον συμπάθησαν, αλλά και ποτέ δεν υπολόγισαν ότι δεν πήρε και τις σωστές ευκαιρίες από την ομάδα). Για να λέμε και αλήθειες, ο σημερινός Μπόσκο δεν είναι καλύτερος ούτε από τον Ντελούρα, που πολλοί αγάπησαν να μισούν. Αλλά βέβαια αυτός ανήκει στα παλτά του Λίνεν...

Αυτά ας τα συνυπολογίσει ο κος Τσακίρης την επόμενη φορά που θα κληθεί να υπερασπίσει τον κο Φερέρα, διότι μάλλον ανέλαβε από ευθιξία πολύ περισσότερες ευθύνες απ’ όσες του αναλογούν. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι ποτέ το λάθος δεν πρέπει να προσπαθούμε να το διορθώσουμε με άλλο λάθος. Ο κος Τσακίρης ξέρει τι εννοώ. Ελπίζω δηλαδή.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα με τον Μπάλαμπαν είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται (είναι πολύ βαρύς) και όχι η ακριβής θέση στην οποία αγωνίζεται. Αναμφίβολα είναι χρήσιμος ο επιθετικός περιοχής (νομίζω ότι εντός περιοχής μόνο τον Κουμορτζί φοβούνται οι αντίπαλοι μας) αλλά αν ο Μπάμαμπαν ήταν σε καλή κατάσταση το κενό θα μπορούσε να καλυφθεί με διάφορους τρόπους εξάλλου τα γκολ του Μπάλαμπαν που έχω δει σε βίντεο είναι κλασικές κινήσεις ποιοτικού φορ δηλαδή δεν είναι Ντιμπαλά (καλός στα σπρωξίματα και τις κόντρες).
Ο Μπάλαμπαν μπορεί να βελτιωθεί και να βοηθήσει αλλά μέχρι να συμβεί αυτό η ομάδα θα βολοδέρνει μεταξύ όγδοης και δωδέκατης θέσης. Νομίζω ότι αν ο Φερέρα τον χρησιμοποιούσε ως αλλαγή θα βοηθούσε και τον ίδιο και την ομάδα αλλά μάλλον δεν θα το κάνει…..Έκαψε τον Σιόβα, τον Αναστασόπουλο, τον Όμο (αναμφίβολα χρεώθηκαν το 0-3 στο ημίχρονο) και έχει ΠΟΛΥ ΕΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ…

IWN1998 είπε...

Μια που κάνει πειράματα ο κος Φερέρα, δεν δοκιμάζει και τον Όμο για φορ. Μπορεί να είναι καλύτερος από τον Μπάλαμπαν στην περιοχή του αντιπάλου και να γλυτώσουμε και από τις αμυντικές γκάφες.

Για το Μπόσκο τι να πούμε. Μια από τα ίδια πήραμε, όπως τα λες, με Ντελούρα κλπ. Όπως έλεγε και κάποιος φίλος (Χριστόφορας νομίζω) σαν δεκάρι παλιό παίζει, αλλά όταν έχεις Ρεκόμπα είναι περιττό να έχεις ένα τέτοιο Μπάλαμπαν. Και μάλιστα μαζί με Λόλο και Ριέρα. Και κάνεια αμάν και τι να διώξεις το Γκονσάγκα που στο τέλος του πρωταθλήματος που ανέβηκε ο Ρεκόμπα, συνεργαζόταν πολύ καλά μαζί του. Και διώχνεις και το Λούις το μόνο παίκτη σου που είχε οσμή του γκολ. Και αποδεσμεύεις τον Μπάρκογλου για να σκοράρει κάθε αγωνίστική στη Λειβαδιά.

Αυτη η φετινή αυτοκαταστροφή είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγηθεί.

Τελειώνοντας, BR μοιάζεις με την Πυθία δίνοντας χρησμούς...
Μήπως εννοείς στο τέλος της ανάρτησης στα περί λάθους, κάτι για επαναφορά στην ομάδα ενός φορ περιοχής που δημιούργησε αναστάτωση στην ομάδα; Πάντως αυτός κάτι έκανε μέσα στην περιοχή. Αν μπορεί κάποιος να έχει έλεγχο της συμπεριφοράς του τότε θα ήταν χρήσιμος. Τέτοιες λύσεις απαιτούν την άμεση πρόσληψη του Dr Rigas, πακέτο με τον παίκτη. Εν πάσει περιπτώσει ας μην κάνω υποθέσεις και δίνω ιδέες ή εκτίθεμαι χωρίς λόγο.

Griniaris είπε...

youtube.com...Η μεγαλύτερη απάτη.

Συμφωνώ με τον nk99.Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι δεν πατάει καν περιοχή αλλά και έξω απο αυτήν είναι τραγικός.Αποκορύφωμα προχτές η αντεπίθεση μετά το ακυρώθέν γκολ που πάτησε τη μπάλα μόνος του λίγο έξω από την περιοχή.
Πιστεύω ότι με την επάνοδο του Λόλο πρέπει να πάει ο Ριέρα σέντερ φορ.Όχι πως κι αυτός βλέπει δίχτυα αλλά κάτι παραπάνω θα κάνει.

Costix είπε...

Τι με λετε μπρε πασhhhαδες μου, οτι δεν εχουμε σεντερ-φορ ??? Εδω ολλλοκληρο Λλλλουκινα εχουμε !!! Μπλακα με κανετε ???

Υ.Γ.1 - μου μειναν τα σαλλλλλονικια απο προχτες.
Υ.Γ.2 - Σοβαρα τωρα, ο Μπαλαμπαν πρεπει να προερχεται απο ΠΟΛΥ σοβαρο τραυματισμο, γιατι δεν βαζει καθολου ποδια στην φωτια και τα πατηματα του ειναι τελειως μα τελειως ασταθη (παντελης ελλειψη κοντρολ κλπ). Καμμια σχεση με τον παιχτη που βλεπαμε στα βιντεακια του youtube. Γιατι δεν δοκιμαζει δεκαρι τον Ρεκομπα και φουνταριστο τον Σιμωση ??? Και τον Μπαλαμπαν αλλαγη στο Β' ημιχρονο. Χρειαζομαστε επειγοντως λυση στην επιθεση. Το βλεπεις και εσυ Εμιλιε ????

Griniaris είπε...

http://www.gazzetta.gr/content/view/48164/2/

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!!!

IWN1998 είπε...

Πάντως ο Μπάλαμπαν έχει μείνει διάσημος στην ως τώρα καρριέρα του και για ένα ακόμα λόγο. Για τη θορυβώδη αποπομπή του από την Εθνική Κροατίας το Σεπτέμβριο του 2006 μαζί με άλλους 2 συμπαίκτες του λόγω συμμετοχής σε ολονύκτιο πάρτυ πριν από αγώνα...
Μήπως ο κος Άκης πρέπει να τσεκάρει και αυτή την πτυχή σαν εξήγηση της απόδοσης του παίκτη;

Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει βρει πληροφορίες για σοβαρό τραυματισμό του στο παρελθόν. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι είχε αρκετούς μικροτραυματισμούς.
Το άλλο που ισχύει σε αυτόν τον παίκτη είναι ότι στα κρίσιμα ματς ποτέ δεν έχει την απόδοση που πρέπει. Ίσως είναι θέμα χαρακτήρα. Μήπως τον έχει πάρει κάτω το άγχος να αποδείξει ποιός είναι? Γι' αυτό μιλάει ο πρόεδρος για ψυχολόγους? Καλά λέω ότι είναι κρίσιμη η άμεση πρόσληψη Dr Rigas ή συναδέλφου αυτού.

br fun_atic είπε...

Δεν είμαι μάνατζερ, ούτε σκάουτερ. Ξέρω όμως ένα πράγμα. Η ομάδα χρειάζονταν σέντερ φόρ, αποκτήσαμε τον Μπόσκο ως τέτοιο, διαφημίστηκε και τελικά αποδεικνύεται από το συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι ο παίκτης αυτός ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε σέντερ φόρ περιοχής. Βέβαια αυτά γράφτηκαν τώρα και όχι το καλοκαιράκι.

Πράγματι, τα βίντεο έδειχναν έναν παίκτη ευκαιρίας και περιοχής. Μάλλον αφορούσαν τον καιρό που τραβήχτηκαν (ληγμένα δηλαδή). Στην πράξη όμως δεν είδαμε μέχρι τώρα τίποτα απ’ αυτά.

Εάν όντως ο κος Φερέρα, ο οποίος έχει αναλάβει την ομάδα ουσιαστικά από τον Μάιο, γνώριζε ότι ο παίκτης αυτός δεν είναι φορ περιοχής και παρ’ όλα αυτά εισηγήθηκε την άποψή του δεν έχει ευθύνες; Δεν έχει ευθύνες για το ότι οι δύο από τους τρεις παίκτες που εισηγήθηκε και γνώριζε καλά λόγω προγενέστερης συνεργασίας είχαν αντιμετωπίσει σοβαρότατους τραυματισμούς;

Η ιατρική ομάδα του Πανιωνίου τι γνώμη είχε για τους συγκεκριμένους παίκτες; Και πόσο τελικά μετράει η όποια εισήγησή της;

Σε τελική ανάλυση ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από τον Πανιώνιο τόσοι παίκτες με σοβαρότατους τραυματισμούς.

Δεν έδωσα κανένα χρησμό. Είπα ξεκάθαρα ότι ο κος Τσακίρης κάλυψε τον κο Φερέρα, ενώ εκείνος τον έχει εκθέσει. Να δούμε για πόσο θα συμβαίνει αυτό.

Μια που αναφέρεις όμως τον Τζιμπουρ θα σου απαντήσω; Θα ήθελα πολύ να ξέρω πόσα χρήματα μας οφείλει η Α.Ε.Κ από τον Τζιμπουρ και πόσες δόσεις έχει καθυστερήσει. Αν δεν κάνω λάθος, θα λαμβάναμε από ένα εκ. ευρώ ανά οικονομική χρήση. Αν η Α.Ε.Κ δεν είναι συνεπής πρέπει οπωσδήποτε να διεκδικήσουμε είτε τα χρήματά μας είτε ενδεχομένως την επιστροφή του παίκτη, εάν και εφόσον βέβαια αυτός συμφωνεί. Αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, ο Τζιμπουρ δύσκολα θα υπογράψει καλό συμβόλαιο τον Ιανουάριο, έχοντας μείνει σε αγωνιστική απραξία ενός γύρου, άρα δύσκολα θα πάρουμε τα χρήματά μας ή αν ο Ρεφίκ επιστρέψει σε εμάς τότε και πάλι θα δυσκολευτεί να επιστρέψει. Απέναντι στην Α.Ε.Κ ο Πανιώνιος υπήρξε διαχρονικά ιδιαίτερα ελαστικός, η στάση αυτή όμως έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το κοινό Πανιώνιο αίσθημα για τους κιτρινόμαυρους.

IWN1998 είπε...

Αν σου πω BR,...ποιόν εννοούσα ... ότι εννοούσες ... θα με πλακώσετε διαδικτυακά!

br fun_atic είπε...

Θα πληρώσουμε και οκτώ χιλιάδες ευρώ για την συμπεριφορά των φανατικών...
http://www.gazzetta.gr/content/view/48076/2/

br fun_atic είπε...

Για λέγε; Γιατί με τρώει το διαδικτυακό μου χέρι...

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανιώνιος βάσει του οικονομικού του μεγέθους δεν μπορεί να φέρει μεγάλα ονόματα εκτός εάν οι παίκτες αυτοί έχουν κάποιο κουσούρι (με σοβαρούς ή συχνούς τραυματισμούς, μεγάλους σε ηλικία, προβληματικούς σε συμπεριφορά).
Σε ορισμένες περιπτώσεις οι κινήσεις επιτυγχάνουν (Τζιμπούρ, Χούτος για λίγο, Ρεκόμπα) σε άλλες περιπτώσεις όχι.
Προσωπικά είμαι υπέρ του να παίρνουμε τέτοια ρίσκα διότι έτσι μπορούμε να συναγωνιστούμε ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Το θέμα είναι να υπάρχει ένα στέρεο σύνολο μέσα στο οποίο θα ενταχθεί ο όποιος παίκτης και όχι να στηρίζεται ο σχεδιασμός πάνω του.

Griniaris είπε...

Το Χούτο λέει...Το βρήκα;

Costix είπε...

Χου...ξινος !!!!
Παναζζζια μου, not him !!!!
Ξυλο στον Ιωνα γρηγορα.
Βαλτε του πιπερι στο μυαλο για την σκεψη και μονο.

br fun_atic είπε...

Φατούροοοοοοοο...

Βέβαια σε δεύτερο χρόνο, μπορεί και να έχεις τα δίκια σου. Και όπως είπε και ο πονηρός γιος φίλου της σελίδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Αστέρα «Μπαμπά; Άμα είχαμε τον Χούτο, δεν θα είχαμε αυτόν τον προπονητή;». Σπίρτο ο πιτσιρικάς...
Έχει κι αυτό το σπουδαίο ρεκόρ ο Λαμπρούκος που στην παρούσα φάση μάλλον δεν μας χαλάει...

IWN1998 είπε...

Πάντως για να μην κατηγορηθώ ...για αισχρές σκέψεις... σας παραπέμπω σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξη του Προέδρου που λίγο πολύ έλεγε ότι αν δεν σκεφτόνταν τις αντιδράσεις θα τον έφερνε. Από την άλλη, σε φορ περιοχής δεν αναφερόταν η ανάρτηση; Σχόλια εδώ δεν αναφέρουν για έμπειρους και φθηνούς παίκτες στη δύση τους; Σε λάθος του Προέδρου για να διορθώσει άλλο λάθος δεν γινόταν η νύξη; Είναι και φίλος Ρεκόμπα; Άντε και δεν θα κουνιέται και ο Εμίλιος...που λέει και το παιδί!

IWN1998 είπε...

Για τα ολονύκτια πάρτυ ... του φορ εκτός περιοχής δεν λέτε τίποτα βλέπω. Το να μην πατάς καλά στο γήπεδο μπορεί να έχει πολλές αιτίες για να ψαχτούν...
[Τώρα προσπαθώ να αλλάξω θέμα απ' ότι καταλαβαίνετε...]

zamis είπε...

Θελετε να με κανετε να λιποθυμησω?

br fun_atic είπε...

Λες να είναι ο Χουτίνιο η λύση; Σου έχω και καλύτερο.
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010: Καρντόσο, Γκαρσία, Τζιμπουρ, Χούτος, Μπαρκαουάν και Κονσεισάο με προπονητή τον Δον Εμίλιο.Σατανικό...

IWN1998 είπε...

Ξέχασες τον Dr Rigas για support. Επιμένω και θα 'χει λόξυγγα ο φίλος μας.

Costix είπε...

παιδια, σταματηστε πια με τον χουχουτο, δεν αντεχω αλλο απο τους εμετους. θα παθω καμμια αφυδατωση.

IWN1998 είπε...

ΟΚ Συγγνώμη. Πήγα ν' αλλάξω θέμα και έλεγα για το παρελθόν του Μπόσκο με ολονύκτια πάρτυ προ αγώνων...
[Πάντως αν και δεν μας αρέσει, τις καλύτερες μεταγραφές του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια ο τρελλοΧούτος (κατα το τρελλοΠανιώνιος...) τις έφερε, ενώ οι άλλοι φέρνουν Μπαρόνι, Εκρά κλπ. Και φημίζονται για τις διεθνείς τους σχέσεις κάποιοι, ε! Μήπως χαραμίζεται σαν ποδοσφαιριστής?]

Επειδή σας χάλασα τη διάθεση νομίζω, σας χαιρετώ. Καλό μεσημέρι φίλοι μου.

re-la-re είπε...

Αμαν

Ο Μαλντέρα αύριο στον κόσμο της Ετέρναλ μιλάει αποκαλυπτικά για Χούτο, Ρεκόμπα Τσακίρη και άλλους.

Πάλι η αλήθεια θα λάμψει, πάλι θα πέσει άπλετο φως στις προσλήψεις του δημοσίου. Ωπα αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο (εκλογικό).

br fun_atic είπε...

Σλούρπ...Φανταστηκε τροχονόμε!!!

re-la-re είπε...

Εξω και ο Μανόλο απο το αυριανό ματς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση της Πέμπτης. Αλήεθς ο Φερέρα δεν κάνει κανένα πειθαρχικό παράπτωμα;

br fun_atic είπε...

ζητειται Χουτος.πληροφοριες κ.τσακ

IWN1998 είπε...

"Οι Ομο και Αναστασόπουλος επιστρέφουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετά τους τραυματισμούς που τους στέρησαν τη συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ..."

Λαγός πιπέρι έτριβε κακό της κεφαλής του...

Ο Όμο παρακαλώ να πιάσει Ντιόγκο κατά προτίμηση, που είναι ο σωματότυπος του.

Και ο Αναστασόπουλος επειδή είναι και πολύ γρήγορος και καλός κόφτης να 'ναι απαραίτητα ο τελευταίος παίκτης.

IWN1998 είπε...

Φέρτε ρε παιδιά πίσω το Χούτο για δυο βδομάδες τουλάχιστον να τελειώασει την υπόθεση. Μπορεί να βάλει και κανένα γκολ δεν ξέρεις. Έτσι και αλλιώς άδεια είναι η αντίπαλη περιοχή στις επιθέσεις μας.

br fun_atic είπε...

Λοιπόν. Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία.

Griniaris είπε...

Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά,ο Χούτος σαν παίκτης θα έρθει η σαν Πρόεδρος;

br fun_atic είπε...

Το ερώτημα αναφέρεται σε ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ επιστροφή. Μην ασχολείσαι με λεπτομέρειες.

Griniaris είπε...

Να μας δω να φωνάζουμε Λάμπρος Χούτος οεοεοε οεοεοε και τι στον κόσμο...

Α ρε Ίωνα φωτιές που ανάβεις...

re-la-re είπε...

Συνελθετε, θα τα διαβάσει ο πρόεδρος αυτά θα τα πάρει στα σοβαρά και θα δούμε τον Χούτο σεντερ φορ.

Και μετά θα πουλήσουμε το Κορωπί και θα κάνει προετοιμασία η ομάδα στο κότερο.

IWN1998 είπε...

Αφού δεν έχουμε σέντερ φορ περιοχής, τι πειράζει να έρθει ο Χούτος;... Είπαμε θα έχει και προσωπικό ψυχίατρο, αφού αφεθεί να επιλύσει βέβαια το θέμα προπονητή. Στη συνέχεια βλέπουμε. Μπορεί μετά την ολιγοήμερη εμπειρία να τον κρατήσουμε σε άλλα πόστα και να φέρει και το Γενάρη κανένα παίκτη της προκοπής γιατί το σκάουτιγκ το "κανονικό" δεν το βλέπω πολύ αποδοτικό για την ώρα.

Εξ άλλου αφού έγινε η Λινενοκάθαρση γιατί όχι και ο Χούτος πίσω?

Πάντως το θέμα της ψηφοφορίας έχει συγκεκριμένο στόχο και σας καλώ να λάβετε σοβαρά υπ' όψη πριν να ψηφίσετε τον όρο "ολιγοήμερη".

Χριστόφορας είπε...

Συμφωνώ για Μπάλαμπαν,είναι απιστευτο-και απίστευτα ανόητο για τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό- το πόσο μας λειπουν τουλάχιστον 2 απο τους περυσινούς 3 Αντερσον,Λουρένσο,Μπάρκογλου

Θέλουμε λίγη παραπάνω δύναμη,τσαμπουκά και τα συναφή αλλά
οι μεταγραφές που θες ΒR για τον Γεναρη...Καρντόσο, Γκαρσία,Τζιμπουρ,Χουτος, Μπαρκαουάν και Κονσεισάο,
μιλάμε θα γίνουμε λέσχη πολεμικών τεχνών και θα αλλαξουμε χρώματα στις εμφανίσεις μας σε παραλλαγές κομάντο!!!