Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ;


Στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, παρατηρήσαμε μια μικρή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μας αναπτέρωσε τις ελπίδες για την μεγάλη ανατροπή του σκηνικού. Από την αρχή της σεζόν ανάγουμε διαρκώς το επόμενο παιχνίδι σε ματς της χρονιάς. Δυστυχώς όμως φτάσαμε σε ένα οριακό σημείο στο οποίο πράγματι το επόμενη παιχνίδι είναι ολόκληρη η χρονιά. Γιατί στο ματς με τον Aτρόμητο δεν χρειαζόμαστε ούτε την καλή εμφάνιση, ούτε την αγωνιστική βελτίωση στα σημεία, αλλά ξεκάθαρα τους 3 βαθμούς της νίκης. Χωρίς δικαιολογίες, χωρίς επίκληση της τύχης, της ατυχίας, ή της παράδοσης. Και για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, ο Ατρόμητος όχι μόνο αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα μ' εμάς και έχει τις ίδιες βλέψεις γιά το παιχνίδι, αλλά είναι και η ομάδα που προ δύο ετών στείλαμε στην Β' Εθνική.

Μπορεί σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι να αλλάξει τόσο ραγδαία η αγωνιστική εικόνα της ομάδας; Ίσως είναι δύσκολο.

Μια όμως που δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να αλλάξουμε την κυανέρυθρη εμφάνιση. Είναι γεγονός ότι η εμφάνιση την οποία χρησιμοποιεί η ομάδα από πέρσι μπορεί να θεωρηθεί αμφιλεγόμενη. Ίσως ήταν η μοναδική εμφάνιση των τελευταίων ετών που αντιμετώπισε τόσο αλληλοσυγκρουόμενα σχόλια. Σε κάθε περίπτωση έχει συνδυαστεί με μία κακή χρονιά και πολλές κακές εμφανίσεις της ομάδας, από πολλούς μάλιστα θεωρείται μέχρι και γρουσούζικη, γεγονός που μόνο καλό δεν κάνει στη φήμη της χορηγού Diadora, αλλά και στις πωλήσεις του συλλόγου.

Από την άλλη πλευρά, ενώ ήδη από το καλοκαίρι είχε παρουσιαστεί η επίσης αμφιλεγόμενη αισθητικά επετειακή εμφάνιση και είχε προγραμματιστεί η κυκλοφορία της στις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, εντούτοις μέχρι και σήμερα δεν έχει κυκλοφορήσει και κατά δήλωση μάλιστα του Προέδρου δεν πρέπει να την περιμένουμε νωρίτερα από τον Νοέμβριο (!!!).

Θεωρώ ότι το θέμα της φανέλας υπήρξε ένα τεράστιο σφάλμα. Η χρονιά ξεκίνησε με αισιοδοξία, με πωλήσεις διαρκείας, με μεταγραφές, με τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας και με αλλαγές στα νούμερα των παικτών. Επιπλέον μιλάμε για την χρονιά όπου ο Πανιώνιος θα γιορτάσει τα 120 χρόνια ιστορίας του. Για όλους αυτούς τους λόγους η εμφάνιση θα έπρεπε να βρίσκονταν στις προθήκες της μπουτίκ, αλλά και σε κάθε άλλο μεγάλο αθλητικό κατάστημα (όπως κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες) ήδη από το πρώτο φιλικό της ομάδας ή ακόμη καλύτερα ταυτόχρονα με την διάθεση των διαρκείας και την πρώτη προπόνηση. Ο ενθουσιασμός του κόσμου θα είχε μετατραπεί σε σημαντικές πωλήσεις. Αλήθεια σήμερα των πέντε αγώνων και των δύο βαθμών, πόσοι έχουν τη διάθεση να διαθέσουν 50—60 ευρώ για τη νέα φανέλα;

Παράλληλα με την επίσημη φανέλα, έχει καθυστερήσει και η εμφάνιση του Π.Κ. Αντιλαμβάνομαι ότι η ψηφοφορία τελείωσε πριν από λίγες ημέρες, ίσως όμως να μην έπρεπε να είχε κρατήσει τόσο πολύ.

Η σημερινή εμφάνιση πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα,έστω και προσωρινά. Ας μας διαθέσει η Diadora μια κλασική κυανέρυθρη εμφάνιση για τα λίγα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την κυκλοφορία της επετειακής. Η χορηγός εταιρεία δεν είχε τα αντανακλαστικά να συλλάβει ότι πολλοί από όσους παρακολουθούν ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια δαπανούν χρήματα στην μπουτικ είναι ιδιαίτερα προληπτικοί. πέρα από αυτό όμως, δύσκολα αγοράζει κάποιος μιά εμφάνιση που είναι συνδεδεμένη με αγωνιστικές αποτυχίες. Αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις όχι μόνο στις τρέχουσες πωλήσεις αλλά και στις μελλοντικές. Γι αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει το κακό κλίμα και με τις σημερινές εμφανίσεις. Πέρα όμως από δοξασίες, μια νέα εμφάνιση θα αναπτερώσει κι άλλο το ηθικό των παικτών, αλλά και των φιλάθλων. Αν συνδεθεί και με την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, μπορεί να θεωρηθεί έως και συλλεκτική.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μερικές προτάσεις: Τα ανεξάρτητα Πανιώνια μπλογκ είχαν προτείνει, εν όψει των φετινών εορτασμών, την κυκλοφορία μεμονωμένων ιστορικών εμφανίσεων. Για παράδειγμα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να κυκλοφορούσε σε συλλεκτικό αριθμό η φανέλα του Μαύρου, του Αναστόπουλου, του Σαραβάκου (γιού, αλλά κυρίως πατέρα), του Δέδε κ.λ.π. Η κίνηση αυτή έχει εξασφαλισμένες πωλήσεις, αλλά επιπλέον θα συγκινήσει τους φιλάθλους και θα ανταποκριθεί πλήρως στον σκοπό της. Θα τιμήσει δηλαδή τους διαχρονικούς ήρωες του Πανιωνίου. Αυτή την ουσία έχουν ή θα έπρεπε να έχουν οι εορτασμοί για τα 120χρονα.

Οποιαδήποτε εμφάνιση όμως κυκλοφορήσει θα πρέπει να διατίθεται σε ΚΑΘΕ μέγεθος. Από βρεφικό μέχρι και πολλά XL. Νομίζω ότι τόσο τα μωρά και τα παιδιά κάθε ηλικίας, όσο ο κος Απέγητος, ο κος Ζερβάκος, αλλά και όποιος άλλος φίλος διαφέρει σωματικά από τον μέσο όρο (νοιώθω ήδη την αποθέωση τον ευτραφών φίλων για τη διατύπωση) πρέπει να έχει το δικαίωμα να βρίσκει και να φορά την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας. Έτσι δεν είναι;

56 σχόλια:

Griniaris είπε...

Θα έλεγα τώρα ποιός γκαντεμιάζει την ομάδα αλλά θα γίνω κακός.
Εκείνο που με τσαντίζει περισσότερο είναι που βρήκαμε τη χρονιά που οι ουσιαστικοί ανταγωνιστές μας(ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Ηρακλής,Λάρισα)είναι πτώματα να είμαστε χειρότεροι.Αποτέλεσμα ο Αστέρας σε τροχιά τσάμπιονς λιγκ...

ΥΓ.Πότε τελειώνει η τιμωρία του Κοντοχρήστου;

Miltos@Chios είπε...

Στον τομεα του marketing ειμαστε πολυ πισω.Εχω παει στην boutigue και δεν υπαρχουν νουμερα, ουτε ποικιλια.Οσο για την εμφανιση την περσινη-που ακομα φοραμε-ειναι σαν πυτζαμα και συμφωνω οτι πρεπει να αλλαξει αμεσα.

IWN1998 είπε...

Σύμφωνα με μελέτες του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ, οι ομάδες με ερυθρές φανέλες έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Σκεφθείτε ν' αλλάξουμε λοιπόν την κόκκινη φανέλλα με μπλε ή άσπρη, τι έχει να γίνει, αν αληθεύουν τα της έρευνας.

Για λόγους γκαντεμιάς μπορούμε να βρούμε πολλούς αλλά το να βγούμε να παίζουμε με μια αρμαθιά σκόρδα νομίζω θα ήταν πολύ ακραίο φαινόμενο, αν και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για ... έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα λόγω έξτρα αιτήσεων προβολής του αξιοπερίεργου.

br fun_atic είπε...

Καλά. Δεν χρειάζεται και θεογνωσία. Τα έσοδα ενός συλλόγου είναι από συγκεκριμένες πηγές. Χρειαζόμαστε κι άλλους καλούς χορηγούς, έσοδα από την μπουτίκ και τα διαρκείας και ασφαλώς έσοδα από την πώληση παικτών. Δυστυχώς θεωρούμε έσοδα μόνο τα τελευταία και μάλλον έχουμε υποτιμήσει όλα τα προηγούμενα.
Η μπουτικ έχει μεγάλες ελλείψεις. Ενδεικτικά αναφέρω ότι προσωπικά δεν έχω δει τατράδια, μολύβια και είδη γραφείου με το σήμα του Πανιωνίου. Ένα εποχιακό είδος που θα πουλούσε.
Δεν έχω δει ποικιλία στα ρούχα και ιδίως επιλογές στα μεγέθη. Σε άλλες ομάδες μπορείς να βρεις φθηνό εμπόρευμα και το σήμα της ομάδας. Από εσώρουχα και μπλουζάκια μέχρι ομπρέλες και χρυσά εμβλήματα. Η φανέλα θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχει στις προθήκες με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ακόμη κι αν αυτά δεν θεωρούνται σημαντικά έσοδα, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ως προϊόντα στην βιτρίνα της μπουτίκ; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει και σωστή διαδικτυακή πώληση προϊόντων; Μιλάμε για απλά πράγματα. Δεν υπάρχουν Πανιώνιοι βιοτέχνες που μπορούν και να βοηθήσουν και να κερδίσουν κάποια χρήματα; Ενδεικτικά αναφέρω μόνο ότι ο κος Γαλλής θα μπορούσε να κατασκεύαζε φωτιστικά για παιδικό δωμάτιο με το σήμα του Πανιωνίου. Θέληση και σχέδιο να υπάρχει και όλα γίνονται. Ο Παναθηναϊκός μας ζάλισε τα μυαλά ένα ολόκληρο χρόνο με τα 100χρονα. Εμείς γιορτάζουμε τα 120 και δεν το έχει μάθει ψυχή.

Ron Barceló είπε...

Ερώτηση :
1) Mε τι κριτήρια επιλέχθηκε να παίξει ο Πανιωνιος Δευτερα 5 παρά? Ρε δε θα πέσουμε νταβατζιλίκι, ας το καταλάβουν εκεί στην ΕΠΟ..Ό,τι κ αν κάνουν, το γήπεδο θα γεμίσει έστω κ καθυστερημένα.
2) Ποια είναι η επίσημη στάση της ΠΑΕ για αυτή την απόφαση?

br fun_atic είπε...

Η ώρα διεξαγωγής είναι περίεργη. Στις 16:45 οι εργαζόμενοι δεν μπορούν ούτε να πάνε στο γήπεδο, ούτε προλαβαίνουν ολόκληρο το παιχνίδι στην τηλεόραση. Άρα δεν ωφελείται κανείς από την ώρα διεξαγωγής. Ιδίως η νόβα...

Εκτός κι αν οι αγώνες της SL απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά, συνταξιούχους και εισοδηματίες.
Η Π.Α.Ε Πανιώνιος αλλά και η διοργανώτρια αρχή πρέπει να αντιδράσουν άμεσα και να βρεθεί μιά σωστή και δίκαιη λύση.

Ron Barceló είπε...

Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Προκλητική στάση λες κ είμαστε κανα τυχαίο σωματείο. Αν δεν αντιδράσουμε, δεν πρόκειται να μας σέβονται ούτε στο μέλλον. Επειδή λοιπόν έχουμε καταντήσει οι φτωχοί συγγενείς της σούπερ λίγδας τους, ας κάνει κάτι στοιχειώδες η ΠΑΕ - για την ιστορία κ μόνο του σωματείου. Έλεος..Εγω - όπως κ αρκετοί άλλοι - σχολάω από 5 ως 5.30. Για να είμαι από Πειραιά - Νέα Σμύρνη θέλω 30' στην καλύτερη. Οπότε καλό δευτερο ημίχρονο σε ένα τόσο σημαντικό ματς

Ανώνυμος είπε...

Παρότι είμαι κάπως αθυρόστομος όταν μιλάω με φίλους (είναι ένα από τα πράγματα που μου άφησε το πέρασμά μου από τα γήπεδα του basket), γενικά προσέχω όταν γράφω στα blogs.

Αυτή τη φορά όμως, δεν μπορώ να κρατηθώ. Τα περί γρουσουζιάς, γκαντεμιάς και ατυχίας, όπως και τα σκόρδα, μου φέρνουν στο μυαλό τη γνωστή παροιμία: "της κοντής ψ... της φταίνε οι τρίχες".

Συγγνώμη αγαπητέ οικοδεσπότη. Ντρέπομαι. Αλλά θα έσκαγα ...

br fun_atic είπε...

Η γκαντεμιά είναι το αλατοπίπερο του θέματος, το οποίο ασφαλώς και είναι σοβαρό γιατί έχει να κάνει με τα έσοδα της ομάδας. Γιατί φανέλες=έσοδα. Απλά το έπιασα από κάθε πλευρα.

Μια που μιλάμε για γρουσουζιές, ας πει κάποιος στον προπονητή να μην τρώει τα νύχια του στον πάγκο...Κι αν δεν πείθεται ας του χαρίσει μιa ειδική λοσιόν ο Griniaris...Μπορεί να είναι κοντή η ψ.... αλλά ας κουρεύουμε και καμιά τρίχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Άψογος !!!

Griniaris είπε...

Br,mi mou vazeis idees...

IWN1998 είπε...

Λοτιόν για τα νυχοφάγωμα στον πάγκο την Δευτέρα για να φύγει η γκαντεμιά.

Πάντως έχω μάθει από ασφαλείς πηγές ότι το θέμα της γκαντεμιάς το έψαχνε και ο Δον και αυτός είναι ένας από τους λόγους αποκλεισμού του Σκούφαλη τη περασμένη βδομάδα. Θεώρησε ότι με τον ΠΑΟΚ που δεν τον ξεκίνησε και τον έβαλε αργά, τα πράγματα του ήρθαν πιο καλά.
Ο Δον θα δοκιμάσει έναν-έναν τους παίκτες με αποκλεισμούς άλλου κάθε φορά ανά αγωνιστική ωσότου βρει τον γκαντέμη. Ελπίζω να μην χρειαστεί 25 αγωνιστικές. Εξαιρείται ο Φανούρης από τους αποκλεισμούς, γιατί έτσι και αλλιώς δεν παίζει. Επίσης εξαιρείται γι' αδιευκρίνιστους λόγους και ο Μπαρόνι.

br fun_atic είπε...

Δηλαδή αν κερδίσουμε τον Ατρόμητο χωρις Ρεκόμπα και Εστογιανώφ, τι θα γίνει;

Griniaris είπε...

Tha mporousame na ksekinisoume to rotation pou leei o Iwn apo ton proponiti;

re-la-re είπε...

Τον Μανωλιό τον βαλάνε
σ ομάδα καπετάνιο ελα ελα
σ ομάδα καπετάνιο

μα σ έξη αγωνιστικές
τον φύγαν για τα πανω ελα ελα
τον φύγαν για τα πάνω

Σοφή πανιώνια μαντιναδα

br fun_atic είπε...

Είσαι σίγουρος ότι αυτό που θέλεις γιa τον προπονητή είναι rotation?;Έτσι όπως το γράφεις μοιάζει περισσότερο με xecoubetion

Griniaris είπε...

As katsei eksw proswrina kai vlepoume...Exw kai mia kali lotion gia ta....nyxia.
Allwste ouden monimoteron tou proswrinou...

br fun_atic είπε...

Να ποιον πρέπει να επιστρατεύσουμε γιά να αντιμετωπίσουμε το χάλι μας...
http://www.youtube.com/watch?v=ulvONr3--mA

Miltos@Chios είπε...

Η απουσια on-line store ειναι απαραδεκτη-ειδικα για καποιους(οπως ο υπογραφων)που ζουν εκτος λεκανοπεδιου.Και για μετρο συγκρισης μπορει καποιος να επισκεφθει την ιστοσελιδα μιας ομαδας Β Εθνικης στην κεντρικη Ευρωπη(λ.χ.της Μοναχο 1860 οπου ειναι προπονητης ξερετε ποιος!Δεν το γραφω!-απαγορευεται!)

br fun_atic είπε...

Διάβασα σήμερα το παρακάτω κειμενάκι:

"Μήπως είναι καλύτερα έτσι;"

"Ο Αλβάρο Ρεκόμπα θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες από την αγωνιστική δράση εξαιτίας της θλάσης που υπέστη, όμως αν ο Εμίλιο Φερέρα μπορούσε να πει την...αλήθεια, θα ισχυρίζονταν ότι δεν τον επηρεάζει και πολύ η απώλεια του "Τσίνο"! Ο τεχνικός του Πανιωνίου έχει βρεθεί δυο τρεις φορές μέχρι τώρα σε σκέψη για το αν πρέπει να...ξεκινήσει τον Ουρυγουανό στην 11αδα και η απουσία του, αν μη τι άλλο, θα τον "απαλλάξει" από το να "ξοδέψει" πολύτιμη...φαιά ουσία εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη!".

Εννοείται ότι το σχόλιο αυτό είναι παρά- αθλητικό. Αυτό από μόνο του όμως δεν το καθιστά αναξιόπιστο.

Εδώ και καιρό ακούμε για διαπροσωπικά προβλήματα ανάμεσα στον Φερέρα και τον Τσίνο, τα οποία ξεκίνησαν από την προετοιμασία στο Βέλγιο και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Οι ίδιες φήμες υποστηρίζουν ότι ο Φερέρα εκτός απ' τον Αλβάρο είχε βάλει στο μάτι και παίκτες που βρίσκονται "κοντά" στον Ουρουγουανό. Παίκτες που είτε δεν ξεκίνησαν το πρωτάθλημα (τους είχε φάει το ζέσταμα), είτε αναπληρώνονταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεχόμενοι όμως τις αγκαλιές του Τσίνο και κάποιων συμπαικτών τους...

Το συγκεκριμένο κείμενο εντοπίζει αγωνιστικά προβλήματα στις σχέσεις των δύο ανδρών, χρησιμοποιώντας όμως λέξεις και εκφράσεις που δεν αποκλείουν και τα προσωπικά προβλήματα.Ο τίτλος δε, είναι ενδεικτικός...

Αν όλα αυτά αληθεύουν γιατί εξακολουθεί ο πρόεδρος να στηρίζει τον κο Φερέρα; Γιατί δεν ξαναπηγαίνει στους συνδέσμους φιλάθλων να "καρφώσει" και τον Φερέρα επειδή δεν θέλει τον Ουρουγουανό; Με τον Λίνεν αυτό είχε κάνει. Τουλάχιστον όμως ο Γερμανός, ουδέποτε είχε δείξει ότι τα λεγόμενα του προέδρου είχαν βάση. Και εδώ που τα λέμε ο Λίνεν ήταν ο μόνος προπονητής που έδωσε ελευθερία κινήσεων στον Ρεκόμπα, προκειμένου να ξεδιπλώσει το μεγάλο του ταλέντο.

Griniaris είπε...

Κάπως έτσι πρέπει να εξηγείται και το θάψιμο του Κοντοχρήστου,παίκτη τον οποίο φέρεται να συμπαθεί ιδιαίτερα ο Ρεκόμπα λόγω του ταλέντου του και της θέσης που παίζει.Λέγεται ότι στο ματς με τον Εργοτέλη του είχε ζητήσει να τον βάλει στη θέση του όταν κουράστηκε.Απάντηση του Φερέρα ήταν να τον αφήσει εκτός αποστολής στο επόμενο ματς.

br fun_atic είπε...

Από σήμερα, στην αρχική σελίδα του μπλογκ θα υπάρχουν δύο τιμημένα σύμβολα.

Griniaris είπε...

Π.Ε.Σ. ολέ
...για τους λίγο παλαιότερους.

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα αν αληθεύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι γεγονός ότι ο Φερέρα δεν απολαμβάνει ούτε την εκτίμηση ούτε την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών, αυτό φαίνεται και δεν συμβαίνει διότι η ποδοσφαιριστές είναι κακοί χαρακτήρες.
Κάποιοι παίκτες αγνοούνται προκλητικά και στην θέση τους χρησιμοποιούνται κατώτεροι (Κούκετς, Γουνδουλάκης, Ανδριόλας) κάποιοι χρησιμοποιήθηκαν εμφανώς κατόπιν πίεσης κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου με την πρώτη ευκαιρία η επιστροφή τους στον πάγκο (Λάτκα, Κοντοές), ο Όμο χρησιμοποιείται σε λάθος θέση, ο Μανιάτης και όχι μόνο αυτός θεωρεί ότι η πρωτοποριακή προετοιμασία του Φερέρα θα έχει επίπτωση στην καριέρα του, ο Σιόβας που πράγματι έχει στόφα να γίνει τουλάχιστον καλός κεντρικός αμυντικός έχει χρεωθεί όλη την αμυντική δυσλειτουργία της ομάδας. Προσωπικά θεωρώ ότι και τους καλύτερους αμυντικούς να είχαμε πάλι θα υπήρχε πρόβλημα.
Ο Ρεκόμπα δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει πιθανόν να μην θέλει να γίνει αριστερός εξτρέμ στα τελειώματα και πολύ σωστά μετά τα πρώτα πέντε λεπτά συγκλίνει προς τον άξονα και τρακάρει με τον αγαπημένο του Φερέρα ο οποίος τα βρίσκει σκούρα στην περιοχή και τραβιέται πίσω για να φανεί.
Το θέμα με αυτόν τον προπονητή είναι ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….πολλά από αυτά που γράφονται τώρα είχαν γραφτεί πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα….εμείς οι άσχετοι βλέπαμε τι θα γινόταν και βλέπουμε τι θα γίνει στην συνέχεια…..
Πως ακριβώς φαντάζεται ο πρωτοποριακός προπονητής ότι θα μπεί το γκολ την Δευτέρα? Θα φτάσει το ένα γκολ? Αν στραβώσει το παιχνίδι πως θα εξελιχθεί η σαιζόν?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανείς που έχουν δημοσιευτεί οι αποκαλύψεις για τον Λίνεν που μας είχαν υποσχεθεί? Ανυπομονώ να τον μισήσω και να ανέβει στην συνείδηση μου ο πρωτοποριακός Φερέρα.

br fun_atic είπε...

Oι αποκαλύψεις θα γίνουν στα πρότυπα της MI6, της C.I.A του Foreign Office και του State Department. Ο φάκελος θα ανοίξει μετά από 40 χρόνια. Εκτός κι αν ακολουθηθεί το σύστημα του φακέλου της Κύπρου και δεν ανοίξει ποτέ. Τι να τον κάνεις βέβαια τον φάκελο, όταν και οι πέτρες ακόμη ξέρουν τι έχει γίνει...Και στις δύο περιπτώσεις...

Griniaris είπε...

Οι αποκαλύψεις για τον Λίνεν είναι κάτι σαν τη Δευτέρα Παρουσία.Όλοι περιμένουμε να γίνει αλλά δεν ξέρουμε πότε.

br fun_atic είπε...

Το πρόβλημα με τη Δευτέρα Παρουσία όμως είναι ότι ο αντίχριστος προηγείται της έλευσης του Χριστού...

Griniaris είπε...

Θου κύριε φυλακή εν τω στόματί μου...

zamis είπε...

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=48251

Καλημερα σε ολους με ενα ανατριχιαστικο στατιστικο(στην κατασταση που σας βρισκω..)

br fun_atic είπε...

Κοσμάς ο Αιτωλός. Εσχατολογικές προφητείες: ""Θά έρθη καιρός πού θά διευθύνουν τόν κόσμο τά άλαλα καί τά μπάλαλα".

Εμείς πάλι έχουμε ένα προβληματάκι με τα άλαλα και τα άμπαλα.

Griniaris είπε...

Το πρόβλημα με τότε zamis είναι ότι,εκτός της μπάλας που παίζαμε,οι αναμενόμενοι βαθμοί ήταν 2-4 ενώ φέτος 8-12.

br fun_atic είπε...

Δεν τα μετράς καλά τα κουκιά Griniaris.Αν διαβάσεις τις δηλώσεις Φερέρα μετά τα παιχνίδια, θα καταλάβεις ότι οι αναμενόμενοι βαθμοί ήταν λιγότεροι...Θα σου κάνω ένα ποτ - πουρί.
Με τον Εργοτέλη λόγω ατυχίας, ζέστης αλλά και του γεγονότος ότι αντιμετωπίσαμε την υπερ- ομάδα που συνέτριψε τον Ολυμπιακό, καλός και ο ένας (1) βαθμός.
Με τη Λιβαδειά, λόγω ατυχίας και κακής προϊστορίας, καλός και ο ένας (1) βαθμός.
Με τον Π.Α.Ο.Κ και με δεδομένη την ακύρωση του τέρματος, καλός ο ένας (1) βαθμός.
Με τον Αστέρα δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε πει...
Με τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις, οπότε έχουμε χάσει το πολύ 4 βαθμούς από τον απόλυτο στόχο των 12 ή 13 βαθμών.
Είμαστε σε τροχιά CL και δεν το έχετε καταλάβει ακόμη...

Για παν ενδεχόμενο βέβαια να θυμίσουμε ότι για την σωτηρία απαιτούνται συνήθως γύρω στους 26 βαθμούς

zamis είπε...

''Πλέον, έχει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 17 επίσημα παιχνίδια. Οι νίκες ήταν στα δύο τελευταία παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος! Και για να κερδίσει έπρεπε να πετύχει τέσσερα γκολ σε κάθε περίπτωση (4-1 τον Θρασύβουλο στη Νέα Σμύρνη και 4-3 τον Αστέρα στην Τρίπολη)!

Εχει κερδίσει μόνο τον Θρασύβουλο στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη.''


Σε αυτο αναφερομαι Griniari:(

br fun_atic είπε...

Τα παιχνίδια του προηγούμενου πρωταθλήματος τα έχανε ο Σταματόπουλος, ο Λεμονής, ο Λίνεν, οι χοντροί. Όχι η ομάδα...

Για τα αποτελέσματα του φετινού πρωταθλήματος ευθύνεται η ατυχία, τα δοκάρια, η ζέστη, οι τραυματισμοί και η μη εμπέδωση του 4-4-2.Ευθύνεται επίσης η εμμονή των παικτών στο να μην θέλουν να παίξουν στις θέσεις που πραγματικά τους ταιριάζουν.

Griniaris είπε...

Αρα έχουμε δημιουργήσει μια παράδοση κι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε.
Br,δεν έχεις βάλει το βαθμό από τον Ολυμπιακό..."...δεν είναι σίγουρο ότι θα χάσουμε από τον Ολυμπιακό..."

br fun_atic είπε...

τον έβαλα. 12-13

br fun_atic είπε...

Υ.Γ
Δεν σου είπε όμως ότι έχουμε ως σκοπό το θετικό αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι τεράστια...

Ron Barceló είπε...

Τελικά, αναφορικά με το ματς της Δευτέρας γαργάρα πάλι? Καμία ένσταση, καμία αντίδραση. Απλά αποδοχή.Απορώ...

Ron Barceló είπε...

Μικραίνουμε σα σωματείο. Δεν αντέχεται άλλο. Τη μία μας σέρνουν στον αθλητικό δικαστή για υβριστικά συνθήματα - την άλλη, επιβάλλουν οι φυλλάδες τους το γνωστό παραμυθάκι πέρι διαιτητικής ευνοιας, ώστε στο μέλλον να γίνεται με άλλοθι το χειρουργείο στην ομάδα που 'σρπώχτηκε' (να πάρει βαθμό απο το μπάουγκ των 2 σουτ στο παιχνιδι) - πλέον μας επιβάλλουν να παίζουμε Δευτέρες κ στο μέλλον γιατί όχι, κ μεσοβδόμαδα, κ μεσημέρι - δε βαριέσαι πανιώνιος είναι.. - και το χειρότερο απ'όλα να σε παρουσιάζει μικρό κ ο ιδιος σου ο προπονητής, λέγοντας δημόσια ότι σε 5 αγωνιστικές δικαιούμαστε το πολύ 3 (!) βαθμούς.
Τι άλλο να πω.. :(

br fun_atic είπε...

Ορθώς πήγαμε στον αθλητικό δικαστή. Τα υβριστικά συνθήματα πράγματι ακούστηκαν και αυτή η ιστορία πρέπει κάποτε να τελειώσει από τα ελληνικά γήπεδα. Η ομάδα χάνει χρήματα άδικα με τα πρόστιμα και μάλλον πρέπει να κάνουν γι αυτό κάτι και οι οργανωμένοι. Για τις αθλητικές εφημερίδες έχεις δίκιο. Αυτό αντιμετωπίζεται μόνο από ομάδες που έχουν παράγοντες που γνωρίζουν καλά πως και κυρίως που παίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εμείς μάλλον υστερούμε σε αυτόν τον τομέα. Το ζήτημα είναι ότι το θέμα (των παραγόντων) αυτό σχετίζεται και με τα υβριστικά. Όταν διαθέτεις ισχυρούς παράγοντες, κάποια πράγματα γίνονται ευκολότερα, συνεπώς δεν χρειάζονται τα υβριστικά συνθήματα. Δυστυχώς η Νέα Σμύρνη, έχει γίνει ένα φιλόξενο θέατρο για όλους. Δεν εννοώ ότι πρέπει να γίνει κόλαση, όμως τουλάχιστον πρέπει να καταστεί έδρα. Αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος ανερυθρίαστα να μας αδικεί μπροστά στα μούτρα μας...
Για την ώρα διεξαγωγής έχεις και πάλι δίκιο, φαντάζομαι όμως ότι είναι θέμα που πρέπει να λυθεί από την SL διότι πλήττονται όλες οι ομάδες. Από τη συγκεκριμένη ώρα διεξαγωγής ασφαλώς και πλήττεται και η Νόβα.

zamis είπε...

καλα αφου δεν θες τον Λαμπρο να παρουμε τον Τονι που δεν τον παιζουνε στην Μπαγερν...η να φερουμε πισω το τσιμπούρι.. αλήθεια είναι οτι έλεγε ο ραφικ στον Τσακ παρε με πίσω αλλα κόλησε στο οτι η ΑΕΚ ήθελε να σβηστουν τα 2 μυρια που χρωστάει?

Αληθεια είναι. Τον Τζεμπουρ θα τον ηθελα πάντως


ερωτηση αναγνωστη και απαντηση Καρπετοπουλου στο gazzetta.gr

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε από την Α.Ε.Κ 2 εκ ευρώ; Γιατί τα έχουν; Γιατί πρόκειται να τα βρουν; Γιατί πρόκειται να έρθει πρόταση γιά τον Τζιμπουρ για τόσα (ή περισσότερα) χρήματα με δεδομένη την αγωνιστική του απραξία; Τουλάχιστον εαν τον είχαμε ίσως θα λύναμε τα προβλήματα στην επίθεση (μπορεί βέβαια να είχαμε άλλα) και θα ευελπιστούσαμε ότι θα μπορούσαμε να τον πουλήσουμε σε κάποια άλλη ομάδα...Αν όμως έχουν έτσι τα πράγματα, ο Τζιμπουρ δεν θα μπορούσε να καταγγείλει τη σύμβαση με την Α.Ε.Κ λόγω μείωσης της προσωπικότητάς του;

zamis είπε...

Δεν ξερω ουτε εγω,παντως το ''αληθεια ειναι'' του Καρπετοπουλου το ''αγοραζω''.
Και γινομαι ακομα πιο εξαλλος με τους αρπαγες..που οντως πανε για οικονομικο φουντο.

br fun_atic είπε...

Σενάριο:Είχα ακούσει ότι η Α.Ε.Κ θα μας κατέβαλε από 1εκ ευρώ στο τέλος κάθε οικονομικής χρήσης. Προφανώς μας χρωστάει ήδη χρήματα γι’ αυτό ζήτησε να διαγραφούν 2εκ. Ίσως λοιπόν ο Πανιώνιος να μην τον απέκτησε για να την υποχρεώσει να του καταβάλει άλλο 1εκ και να της διαγράψει το τρίτο ή να μοιραστεί η διαφορά. Το ζήτημα βέβαια είναι ότι τον Τζιμπουρ τον έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Griniaris είπε...

Ακόμη κι έτσι όπως λέει ο Κάρπετ να ήταν και πάλι μας συνέφερε γιατί θα είχαμε 1εκ. κέρδος και έναν παίκτη ένα χρόνο μεγαλύτερο(πιο πολύ μυαλό),ξεκούραστο(πόσο έπαιξε στην ΑΕΚ)και κυρίως διψασμένο για μπάλα.Εκτός αν ο άρπαγας ήθελε να του δώσουμε και το 1εκ. που είχαμε πάρει.
Αλλά γιατί δεν βγήκαν αυτά στη φόρα και έβγαλαν ότι ο Τζιμπούρ δεν ήθελε(πράγμα παράλογο);

zamis είπε...

Μηπως γιατι ο προεδρος μας εχει εκφραστει με τα καλυτερα λογια για την νυν διοικηση του αρπαγα?

Griniaris είπε...

Ε,αλίμονο...Είναι κι ο καλύτερος πελάτης.Ενσαλίβα(μεταξύ πάγκου και ντουζιέρας) Τζιμπούρ(στην εξέδρα)και τώρα Μάκος(ήδη εκτός αποστολής και στόχων)...Κάτι σαν νεκροταφείο...

zamis είπε...

Κι οι τρεις που ανεφερες παντως μας λειπουν αφου δεν εχουμε αμυντικα χαφ και σκορερ.
Δεν θα μας ελειπαν βεβαια αν τους ειχαμε αντικαστασει.
Γιατι ενταξει να πουλας αλλα τι αγοραζεις?

Griniaris είπε...

Αν μας λείπουν λέει...

Αν και τώρα που το σκέφτομαι όλοι μαζί,ένα Μπαρόνι δεν κάνουν...

br fun_atic είπε...

Μα αυτόν δεν τον αγοράσαμε.Μας τον δώκανε.Αν ο Μπεθέρα είναι ο Ισπανός Καν, ο Μπαρόνι είναι ο Βραζιλιάνος "τα κανει όλα και συμφέρει".

Griniaris είπε...

Τερματοφύλακα τον έχουμε δοκιμάσει;

zamis είπε...

Με 500 οπαδους του ο Ατρομητος,στην 8.
Ειναι βεβαιο οτι θα παιξουν φανατισμενα.

br fun_atic είπε...

Ρε που φτάσαμε. Από τον ενθουσιασμό του καλοκαιριού και τους παίκτες - αστέρια, να φοβόμαστε τον Ατρόμητο στην έδρα μας. Ήμαρτον Κύριε!!!

Miltos@Chios είπε...

...Και σκεφθειτε να στραβωσει κατι την Δευτερα,τι εχει να γινει!

τρελοπανιωνιος είπε...

ετσι ετσι...
http://www.youtube.com/watch?v=YsSQ6wCGPxI