Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Δύο προτάσεις για την Π.Α.Ε

Χθες το βράδυ η διαδικτυακή κοινότητα Panionios. net παρέδωσε στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Κ. Τσακίρη μια επιταγή ποσού 3.750 ευρώ, τα οποία συγκέντρωσε από εισφορές μελών της, προκειμένου να αγοραστούν παιδικά εισιτήρια.


Απ’ ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για την διάθεση των εισιτηρίων. Εννοώ ότι δεν έχει αποφασιστεί η διαδικασία και τα κριτήρια με τα οποία θα αποκτήσουν τα 150 παιδιά τα εισιτήρια διαρκείας τους.


Το brfunatic έχει υποστηρίξει κατ’ επανάληψη κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην επάνοδο της Πανιώνιας οικογένειας στο γήπεδο. Ιδίως των παιδιών. Στα πλαίσια αυτά θα ήθελα να συγχαρώ δημοσίως το φόρουμ για την πρωτοβουλία του και να καταθέσω στην Π.Α.Ε δύο προτάσεις:


Α) Τα συγκεκριμένα διαρκείας να διατεθούν σε αριστούχους μαθητές, σχολείων της Νέας Σμύρνης και όμορων περιοχών ως ηθική επιβράβευση, σε μαθητές χαμηλού εισοδήματος, σε άνεργους φίλους της ομάδας και σε συνταξιούχους. Τα εισιτήρια αυτά αγοράστηκαν με αγάπη και πρέπει να διατεθούν με αγάπη.


Β) Μέρος των εισιτηρίων αυτών ή άλλα εισιτήρια προσφορά της Π.Α.Ε να διατεθούν τιμής ένεκεν σε προσωπικότητες της Νέας Σμύρνης και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Ωνάσης, σε παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στους πολιτικούς αρχηγούς, και γενικά σε σημαντικά πρόσωπα που κατέχουν κορυφαίες πολιτικές ή θεσμικές θέσεις, ανεξαρτήτως συλλογικής τους προτίμησης.


Πρέπει να αποδείξουμε ότι ο Πανιώνιος τιμά τους θεσμούς και επιπλέον ότι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να φιλοξενήσει σπουδαίες προσωπικότητες και να καταδείξει το διαφορετικό φίλαθλο πνεύμα που πρεσβεύει. Είναι μία κίνηση που δεν έχει γίνει ποτέ και από κανένα και σίγουρα, εάν διαφημιστεί σωστά θα συζητηθεί και θα ωφελήσει τον σύλλογο.

1 σχόλιο:

Jamie S. Poursas είπε...

Για να μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος δεν είναι μόνο σύλλογος της καρδιάς μας, αλλά όλων των Ελλήνων...