Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ξεκινούν τα εισιτήρια Β' Γύρου

Από αύριο 5/1/2010 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β' γύρου. Μια πραγματικά εξαιρετική ιδέα υλοποιείται και πρέπει να στηριχθεί από όλους μας. Νομίζω ότι θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν το διαρκείας τους όλοι όσοι δεν το έπραξαν το καλοκαίρι (ακούς Ευτύχη;;;;) και να στηρίξουν την ομάδα ηθικά και υλικά. Οι τιμές των διαρκείας είναι ιδιαίτερα προνομιακές και επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε τρεις άτοκες μηνιαίες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και η κίνηση αυτή πρέπει να αξιοποιηθεί από όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Θα ήθελα να επισημάνω όμως ότι αν και η ιδέα αυτή είναι πράγματι εξαιρετική και ασφαλώς αξιέπαινη η διοίκηση που την υλοποιεί, εντούτοις θεωρώ ότι μέχρι σήμερα δεν έχει στηριχθεί καθόλου επικοινωνιακά. Καμία διαφήμιση, κανένα χάπενιγκ (έστω ένα απλό διαφημιστικό φυλλάδιο) στην πλατεία που έσφυζε από κόσμο όλες αυτές τις γιορτινές ημέρες, παρά μόνο η ανακοίνωση μέσω ίντερνετ.

Τέλος πάντων. Αυτό που δεν έκανε ικανοποιητικά η διοίκηση μπορούμε να το κάνουμε όλοι μας. Είναι υποχρέωση του κάθε κατόχου διαρκείας να παρουσιάσει την ιδέα σε φίλους του και να προσπαθήσει να τους πείσει να αγοράσουν διαρκείας β' γύρου σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Να μην ξεχνάμε ότι αν και τα υπόλοιπα παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη δεν είναι πάρα πολλά, εντούτοις θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μεγάλα ντέρμπυ, όπως τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη και καλώς εχόντων των πραγμάτων και κάποια παιχνίδια κυπέλλου.
 Κρίνοντας από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ, όπου για λόγους ασφαλείας είχε ανασταλεί η διαδικασία έκδοσης κάρτας φιλάθου, είναι βέβαιο ότι η αγορά διαρκείας αξίζει ακόμη και  μόνο για την εξασφαλισμένη και άνετη παρακολούθηση των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Παράλληλα ο κάτοχος διαρκείας και υπό την προϋπόθεση εξόδου στην Ευρώπη, εξασφαλίζει από σήμερα την θέση της επιλογής του στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και στα παιχνίδια πρωταθλήματος της επόμενης περιόδου. Αξίζει τον κόπο.

39 σχόλια:

Costix είπε...

Σου εχω τονισει οτι ο Ευτυχης αυτιο το πρωι στις 11.00 η ωρα θα ειναι στο γηπεδο για να παρει το διαρκειας του. Θα ανεβασω και τον αριθμο του μολις ερθει γραφειο, για να ανοιξουμε και σαμπανιες virtually.

Costix είπε...

Τελικα κυπελλο παιζουμε Τεταρτη 20 Ιανουαριου στις 5 το απογευμα, μαζι με αλλα 3 ζευγαρια (οι αλλοι μισοι παιζουνε κανονικα στις 13). Αντε να δουμε.

Costix είπε...

Πληροφοριακα, ο Ευτυχης μιλησε με τον κυριο Μογκριτς και ηδη αυριο θα ειναι ο ευτυχής κατοχος της θεσης Ε9 στην θυρα 6Β. Οπως παντα η εξυπηρετηση τις ΠΑΕ και του κυριου Μογκριτς αμεση και ουσιαστικη !!!

Και τωρα, για να γελασει και λιγο το πικραμενο μας χειλακι, δεστε Τζιμαρα σε ενα απιστευτο συρτακι.

http://blogs.sync.gr/videos/youtube.com/fJYHiYaNfNI

Αφιερωμενο σε γαυροβαζελοχανουμια κλπ

br fun_atic είπε...

Μήπως μπορεί ο κος Μόγκριτς να επιληφθεί ώστε να ανέβει και φωτο του Ευτύχη στην κεντρική σελίδα;;;Please,please,please!!!

Costix είπε...

Ο Ευτυχης δεν θελει δημοσιοτητες, ειναι ενας αγνος Πανιωνιος φιλαθλος (αν και πολυ θα του αρεσε πριν απο καθε αγωνα να λεει ενα ανεκδοτο στους παιχτες στη φυσουνα για ανυψωση του ηθικου).

Σωστη η κινηση της ΠΑΕ να καλεσει σε απολογια τον Λολο, αν και λιγο αργα. Μηπως φοβηθηκαν μην δεν γυρισει απο την Ουρουγουαη ??

Επιτελους βρηκαμε τον Μπαρονι. Δοξα τω Θεω.

Και βεβαια OMO is back !!!!

Διαβαστε

http://www.sport24.gr/html/ent/159/ent.336159.asp

br fun_atic είπε...

Ο Ευτύχης ανήκει στον λαό!!!

Katrinos είπε...

Φίλοι μου !!!!
Καλή Χρονιά , σας εύχομαι ότι καλύτερο να σας βρεί μέσα στο 2010.
Φυσικά έχω ζητήσει δώρο και ένα κύπελο, είδωμεν.....

Χαίρομαι που έχει ατονίσει κάπως η γκρίνια που μας συνόδευσε στο τέλος του 2009, για να δούμε πως θα ξεκινήσει το 10.

Έχω στο σακί δύο πελάτες για διαρκείας β' γύρου , έχω υπ'όψιν άλλους δύο , anyway τη βλέπω τη δουλειά ελλείψη διαφήμισης θα ξεκινήσουμε good old fashion door to door sales. (τύπου πλασιέ βιβλίων σε Ελληνικές ταινίες του 60'....)

Costix είπε...

γεια σου ρε Jonαρα, καλη χρονια.
ο ευτυχης θα ειναι κι αυτος με διαρκειας αυριο.

br fun_atic είπε...

Καλώς ήρθες Jon.Πέρασες καλά;Καλή χρονιά.

Πλασιέ βιβλίων; Με έφτιαξες τώρα. Εδώ και δέκα χρόνια μια σειρά από πλασιέ βιβλίων προσπαθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα να μου πουλήσει ένα λεύκωμα με τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της ουνέσκο.

Katrinos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WzuuBPaJV70

To soundtrack της καμπάνιας (όπου 'λαχεία' , βάλτε 'διαρκείας')

'Πάρτε κύριε διαρκείας'

Costix είπε...

βρφθν και λοιποι φιλοι, ακουστε και μια τρομερη συνεντευξη του Κουγια.

http://www.youtube.com/watch?v=TzBZJjGyVvw

ρε brfun, αυτα περι μικροφαλικων, που λεει ο τζιμαρας, ποιον μου θυμιζουν, ρε γαμωτο ???

amanAM είπε...

Κι εγώ έχω "καταφέρει" 2 πωλήσεις, ο ένας δεν είναι καν Πανιώνιος, τον κάνω σιγά σιγά... Ο άλλος, είναι ένα διαρκείας που μου "ξέφυγε" το περασμένο καλοκαίρι!!!

Σε μη συνειδητούς Πανιώνιους, καλό επιχείρημα είναι ότι θα δούνε στον δεύτερο γύρο και τον Γαύρο, και τον Βάζελο εντός.

Εάν ο καθένας μας, καταφέρει να πουλήσει 2-3 διαρκείας, κάτι θα γίνει...

Επειδή ο καλύτερος πωλητής, είμαστε εμείς, κι αφού καλώς ή κακώς δεν έγινε καμμία ουσιαστικά προβολή, πέραν του ίντερνετ, θα πρότεινα το εξής:

Εσείς από την διοίκηση, που στείλατε χριστουγενιάτικες κάρτες κλπ, άρα έχετε ένα mailing list τουλάχιστον όσων έχουμε διαρκείας, στείλτε ένα γράμμα άμεσα, τώρα, ώστε στις αρχές την άλλης εβδομάδας να το λάβουν όλοι όσοι έχουν διαρκείας.

Το γράμμα, να εξηγεί γιατί πρέπει ο καθένας μας να βρει 1-2 γνωστούς του, και να μας ξεσηκώσει να κινηθούμε άμεσα να ψήσουμε τους γνωστούς μας.

Αυτό θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει, αλλά τέλος πάντων, να το έχουμε υπ όψιν μας για του χρόνου.

Ένα επιπλέον κίνητρο, θα μπορούσε να είναι κάποιο προνόμιο όσων έχουμε διαρκείας. Πχ μια συμφωνία με τον εμπορικό κόσμο της Νέας Σμύρνης, για μια έκπτωση 10% στα μαγαζιά της Ν Σμύρνης. Έτσι, ο Πανιώνιος θα συμβάλλει στην αύξηση της εμπορικής κίνησης όλου του προαστείου μας.

Ένα άλλο προνόμιο, θα μπορούσε να είναι ότι εάν του χρόνου η τιμή του διαρκείας είναι χι, όσοι είχαν φέτος διαρκείας, θα έχουν μια μικρή έκπτωση για το διαρκείας της επόμενης χρονιάς. Ακόμα κι αν είναι 10 ευρώ η έκπτωση αυτή, θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο.

Griniaris είπε...

Επειδή και το μπάσκετ Πανιώνιος είναι,θα ήθελα να σταθώ λίγο στη προχθεσινή φάση των 29 δευτερολέπτων.

Σχολιασμός από τον πρόεδρο της ΚΕΔ,κ.Συμεωνίδη...
"Είμαι σίγουρος ότι η απόφαση του Κυριάκου Ταβουλαρέα ήταν απολύτως σωστή...Ίσως να άργησε λίγο να σφυριχθεί, αλλά αυτό είναι ανθρώπινο και καμιά φορά εξαρτάται από τα αντανακλαστικά του εκάστοτε διαιτητή... Όπως και να 'χει το θέμα πάντως, με βάση τη θεωρία, η κάθε παράβαση που γίνεται αντιληπτή πρέπει να σφυρίζεται από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο..."
Προσέξτε την τελευταία του φράση.Ο ίδιος πρόεδρος σχολιάζει παρακάτω την παράβαση των 3 δευτερολέπτων...

"Αυτή είναι μία ειδική παράβαση, η οποία συνήθως δεν σφυρίζεται σε κρίσιμα χρονικά σημεία όταν το παιχνίδι βρίσκεται στον πόντο... Κανονικά θα έπρεπε να καταλογίζεται... Απλά ο διαιτητής που θα πάρει ένα τέτοιο ρίσκο, πρέπει να έχει μεγάλα “καρύδια” και να είναι σίγουρος ότι στο γήπεδο υπάρχει ασθενοφόρο..."

Μάλλον ο κ. Συμεωνίδης απευθύνεται σε ηλίθιους.Η μεταφορά μπάλας δεν είναι ειδική παράβαση;Από τη στιγμή μάλιστα που όλοι παραδέχονται πόσο άδικη είναι;O παίκτης που είναι πάνω από 3 δευτερα μέσα στη ρακέτα δεν αποκτά πλεονέκτημα;Ποιές άλλες είναι ειδικές παραβάσεις που δεν σφυρίζονται στα τελευταία δευτερόλεπτα;Aν ο Μπράιαντ ας πούμε πυροβολούσε τον Μπατίστ στην τελευταία επίθεση θα θεωρείτο ειδική παράβαση και δεν θα σφυριζόταν;
Συγχαρητήρια κ. Συμεωνίδη,κερδίσατε επάξια μια θέση δίπλα στον κ.Βαρούχα...Υπαρχηγός μπαρουφολογίας...

br fun_atic είπε...

Μα είναι σαφές. Ο νόμος ισχύει γενικά, με εξαίρεση τα τελευταία δευτερόλεπτα και υπό την προυπόθεση παροχής πρώτων βοηθειών.
Κοίτα, αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Την επόμενη φορά θα μπορούμε να κάνουμε όργια στα τελευταία δευτερόλεπτα χωρίς συνέπειες

amanAM είπε...

Φίλος μου Παναθηναϊκός, πρώην μπασκετμπολίστας, του ζήτησα να μου πει εάν είναι μεταφορά μπάλας η φάση αυτή που σφυρίχτηκε εις βάρος του Πανιωνίου...

Μου είπε πως δε θεωρεί καν αυτην την φάση σαν μεταφορά, αλλά εάν θέλει, ένας πολύ αυστηρός διαιτητής μπορεί να το σφυρίξει... Όμως, εάν αναλύσουμε κάθε κίνηση κάθε πλευμέηκερ, είναι βέβαιο πως τέοιες "μεταφορές" γίνονται σε κάθε σχεδόν κατεβασιά.

Τις μπαφούφες του κάθε Συμεωνίδη, τις έχουμε βαρεθεί. Πάντα ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ανάλογα την απόχρωση των γυαλιών που φοράει ο κάθε σαχλαμάρας, ανάλογα βλέπει και ανάλογα κρίνει.

Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν παρακολουθώ μπάσκετ, είναι ότι γίνομαι έξαλος με την διαιτησία, σε κάθε παιχνίδι.

Και στο ποδόσφαιρο, το ίδιο συμβαίνει, αλλά... όσο κι αν σπρώξει ο διαιτητής μια ομάδα, η άλλη με λίγη τύχη, με μια φάση μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια.

Ron Barceló είπε...

Κοιτάχτε να δείτε, αν το πάρουμε με το γράμμα του κανονισμού, η συγκεκριμένη κίνηση στα ευρωπαικά γήπεδα ΝΑΙ μπορεί να χρεωθεί σαν μεταφορά. Είναι κατ'εξοχιν παράβαση αμερικανών παικτών, μιας κ τέτοιος κανονισμός δεν υφίσταται στο αμερικάνικο μπάσκετ. Το ζήτημα είναι πως τέτοιες παραβάσεις γίνονται κατα κόρον σε ένα παιχνίδι. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΑΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΤ, 00:29 ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ??!! Τίποτα παραπάνω δε ζητάμε από ίσα μέτρα κ ίσα σταθμά. Η πολυδιαφημισμένη αρμάδα των Γιαννακοπουλέων δεν χρειάζεται τέτοιες προκλητικές αβάντες. Αφου εχουν φράγκα κ αστέρες ας κέρδιζαν με τα δικά τους ..παντελόνια. Ήμουν μέσα την Κυριακή κ δεν μπορούσα να ηρεμήσω μετά. Επρεπε να βλέπατε τον Λιανό. Αυτά που μεταφέρθηκαν στον τύπο ότι είπε δεν ειναι τίποτα.
Κ ένα τελευταίο σχόλιο:
Για να είμαι ειλικρινής, όταν ξεκινούσε η χρονιά κ άκουγα περί Μάρκοβιτς κ Παπανικολάου, άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Με έκαναν κ αναθεώρησα όμως γιατί δείχνουν να έχουν καρδιά κ φιλότιμο. Κ αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος κ το δείχνει σε κάθε εντός εδρας παιχνίδι. Ίσως στο Αρτάτης να πλανόνται ακόμη 'φαντάσματα' από άλλες εποχές, που στοιχειώνουν όποιον αντιπάλο μπει μέσα. Μακάρι να συνεχίσουμε τις εντός έδρας νίκες κ κάποια στιγμη να σπάσει κ το ρόδι στα εκτός.

Ron Barceló είπε...

Γελάω με τους διάφορους 'έμπειρογνώμονες' της διαιτησίας (το γνωστό κύκλωμα που δρα τόσα χρόνια) κ την συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλαν να υποστηρίξουν την άκυρη απόφαση του Ταβουλαρέα. Τις ίδιες αλητείες που εκαναν κ στη μπάλα. Αντιμετωπίζουν το φίλαθλο κοινό λες κ είναι ηλίθιοι. Τα κατέφεραν εν μέρει. Έδωσαν άλλοθι σαν φυλλάδες τους να μιλάνε για σωτή απόφαση κ να παραμυθιάζουν τους ίδιους τους τους οπαδούς.
Γελάω κ με το στρατό μπάτσων κ ματατζήδων 1,5 (!) ώρα πρίν αρχίσει το ματς. Αισθανόσουν ότι είσαι ο χειρότερος εγληματίας ή ότι έχουμε πόλεμο.

IWN1998 είπε...

Εάν διαπιστώνουν κίνηση ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ είναι μεταφορά. Τέτοια κίνηση δεν φάινεται σε κανένα ριπλέι.
Αλλά πέραν της "μεταφοράς" λίγο πριν είχαν σωριάσει τον Έλντερ στις πινακίδες και ο κος Ταβουλαρέας δεν το είδε. Τι συζητάμε τώρα.
Κατά τ' άλλα αναζητάμε πρωτάθλημα μπάσκετ με συναγωνισμό και όχι δύο ταχυτήτων...
...Προφανώς κατά τον κο Ζαβλανό όλα αυτά δεν έκριναν το αποτέλεσμα!

br fun_atic είπε...

Ψάχνετε δικαιοσύνη σε ένα μάτς όπου διεξάγεται στην Ελλάδα ανάμεσα σε μία ομάδα που το ρόστερ της αξίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και μιας άλλης μου αξίζει μερικές χιλιάδες;;;

IWN1998 είπε...

Έφυγε και ο Λευτέρης και λέω να το αντικαταστήσω από ποιητικής άποψης...
"Ταβουλαρέας, ο μπασκετικός Σπανέας".

br fun_atic είπε...

1. Χρόνια Πολλά στον Σίτο Ριέρα για τα 23α γεννέθλιά του.
Δε νομίζω να θέλεις και δώρο Σίτο μου. Το δώρο σου το πήρες το καλοκαίρι. Στην Πανιωνάρα παίζεις!!!Σί-το, Σι-το Ριέ - ρα νανανανανανανανανα (copa cabana)...

2. Δεν έχω μάθει τα νέα του Ευτύχη. Ούτε mail πήρα και πολύ περισσότερο δεν υπήρξε μέχρι τώρα ανάρτηση στην επίσημη σελίδα. Κύριοι, αγόρασε διαρκείας ο Ευτύχης και δεν έγινε ντόρος;;;Αίσχος.

Costix είπε...

brfun, μην βιαζεσαι αγορακι μου. Αφου αποκατεστησε επαφη με τον κυριο Μογκριτς και εκλεισε την θεση του εκρινε οτι δεν χρειαζεται να ξυπνησει απο τα ''ξημερωματα''. Ετσι θα παει στις 5 το απογευμα να παρει το εισητηριο και μετα θα πιει το καφεδακι του και θα δει το παιχνιδι λαρρρρσα-αστερας στο cafe του γηπεδου. Ωραια ταχει ρυθμισει το παλουκαρι.

Τωρα για φωτογραφια, δεν νομιζω να σηκωσουν στο site του συλλογου, παντως θα του πω καλου κακου να εχει μερικες δικες του μαζι του, μηπως χρειαστει να μοιρασει κανενα αυτογραφο on the spot.

Οποιος θελει, ξερει τωρα που και τι ωρα θα βρισκεται ο μεγαλος μας Ευτυχης.

Costix είπε...

brfun, δεν μαζευεις μεικους στο καφε να γινει της ποπης ???
να του ζητησετε να σας απαγγειλει και την αγαπημενη του ''τραμουντανα'' (αληθεια ο καβαφης η ο ελυτης το εγραψε) να γελασει μεχρι δακρυων κι ο καθε πικραμενος !!!

br fun_atic είπε...

Έδωσες το μέρος και την ώρα, όσοι πιστοί ας προσέλθουν.Νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβάλει και το σύνθημα με το "πελεκίστετς"...

br fun_atic είπε...

Σας παρακαλώ πολύ να παρακολουθήσετε τα δύο βιντεάκια του Τσότσαλιτς.

Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για μελλοντική επένδυση; Ο πιτσιρικάς δείχνει καλός.

Και έχω μια αμυδρά εντύπωση ότι ο παίκτης του οποίου θα αποτελεί backup (ελπίζω να μη μιλάμε για τον Λάτκα) ΔΕΝ είναι καλύτερος.

Δεν ξέρω βέβαια αυτοί οι αγώνες ανάμεσα σε ποιες ομάδες δόθηκαν ή αν μιλάμε για αγώνες u21 ή κάτι αντίστοιχο. Όπως και να 'χει πάντως δείχνει καλός (για 75.000 κιόλας δεν το συζητάμε καν)

http://www.youtube.com/watch?v=BBe6wpGjocA

http://www.youtube.com/watch?v=eeA1t_aYVJ0&feature=related

br fun_atic είπε...

σε πρώτη φάση έχω εντυπωσιαστεί. Αρκεί βέβαια να μην αναφωνήσουμε για άλλη μία φορά το πατροπαράδοτο "άλλο μας δείξατε και άλλο μας μπήξατε"...

Griniaris είπε...

Εντάξει,για αλλαγή του ...Όμο καλός είναι.Τώρα ο Όμο στην προπόνηση θα έχει πολλές εικόνες πραγματικών σέντερ-μπακ,όλο και κάτι θα πάρει.Που θα πάει,θα τη μάθει τη ρημάδα τη θέση...

IWN1998 είπε...

Είναι καλός και με προσωπικούς πολλούς φανς στη Ζεελέντσιτζαρ. Ρωτάνε συνέχεια αν και πότε θα παίξει στην πρώτη ομάδα.
Και ο Εμίλιο ευχαριστημένος δήλωσε. Είναι βέβαια φυσικό να μάθει συστήματα κλπ και μετά να μπει. Θα έχουμε υπομονή και ελπίζουμε ο Εμίλιο να έχι διδαχθεί από το πρόσφατο παρελθόν και στο κάτω-κάτω γιατί να μην αξιοποιήσει κάποιον αν μπορεί να του προσφέρει.
Η εντύπωσή μου είναι ότι ο Φερέρα έχει ένα σύνδρομο Ρεχάγκελ, δηλαδή θέλει να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη με αυτούς που στηρίζεται πάνω τους και στα καλά και στα κακά. Γι' αυτό και κάποιοι τον στήριξαν με υπερβάλλοντα ζήλο στην κρίση και αυτός τους στηρίζει επίσης... Ο νοών νοείτω.

Ο Τσότσαλιτς πάντως δεν έπαιζε στην U21 Ζεελε αλλά στην πρώτη ομάδα και σούπερ βασικός. U21 ήταν στην Εθνική Βοσνίας και νομίζω έχει παίξει και Εθνική Ελπίδων. Και η Ζεελε είναι μια καλή και ιστορική ομάδα της Βοσνίας.

br fun_atic είπε...

Το είχα ακούσει αλλά από την άλλη δεν ήμουν και σίγουρος.
Βλέπω που κόβει τους αντίπαλους για πλάκα και απορώ.Αν ήταν πιτσιρίκια θα το καταλάβαινα γιατί αυτός είναι και ολόκληρο θηρίο...Απ' ότι φαίνεται ξέρει και μπαλίτσα. Δεν δείχνει για ξυλοκόπος.

Αν δεν μας βγει καλός ο Τσότσαλιτς, ας κρατήσουμε επαφή με τον σκηνοθέτη - μοντέρ των βίντεο. Θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από ένα - δυο παίκτες, παρουσιάζοντάς τους πυραυλοκίνητους...

Griniaris είπε...

Αν μου εξηγήσεις Ίωνα,ποιό ακριβώς σύστημα έχει μάθει ο αναντικατάστατος Όμο,θα σου έχω μεγάλη υποχρέωση...

br fun_atic είπε...

Ξέρει ένα σύστημα αλλά αυτό δεν είναι για να το διδάσκεις. Είναι το κόλπο με την απευθείας κόκκινη και το πέναλτι...
Καλό παιδί, συμπαθέστατος, μας έχει βοηθήσει με τα γκολ του, εξελίξιμος (σε άλλη θέση) αλλά αυτό το σύστημα μας έχει βγάλει την πίστη...

IWN1998 είπε...

Ο Όμο θα 'ναι χρήσιμος όταν και όποτε πουληθεί ο Μανιάτης. Βέβαια και κει υπάρχει και ο Κοντοές. Ένας πρέπει να περάσει πιο μπροστά... Για το Σιόβα λυπάμαι. Είναι κρίμα γιατί φαίνεται να 'χει προσόντα.

IWN1998 είπε...

Το βασικό που θα πρέπει πια ο Όμο να έχει στο μυαλό του είναι ότι σα τελευταίος παίκτης καλύτερα να φάει το γκολ παρά να κάνει το πέναλτυ με αποβολή και ιδίως όταν κερδίζουμε 2-0.

IWN1998 είπε...

Άντε τυχερούληδες...Και στη Τούμπα Όμο θα δείτε!

Ron Barceló είπε...

Εγω βλέπω τη Λάρισσα να παίρνει βραζιλιάνο φορ δανεικό από ΤΣΣΚ Μοσχας, την Καβάλα Σοσίν - Σμόλαρεκ, τον Άρη τον Αντου(!!). Ακομή κ ο Λεβαδιακός ενισχύθηκε αισθητά.
Πόσο θα αντέξει αραγε ο Σούπερ-Μπόσκο κ ο Ριέρα? Κ μετά τον Λόλο αριστερά τι? Αλχημίες με Σκουφαλέιρο κ δοξα σοι ο θεος?
Κρίμα που αφήσαμε το Μαντζιο να πάει στην Κύπρο κ απαξιούμε να δούμε τη λύση Κλέιτον ή του εκάστοτε χ ως δανεικό..

br fun_atic είπε...

Για κάθε ενδιαφερόμενο: Φαίνεται ότι υπάρχει θέμα ανάμεσα στον Μάλαρτζ και την Λάρισα.

Κάποια πουλάκια από τον κάμπο μιλάνε για επικείμενη λύση της συνεργασίας...Και τον Μάλαρτζ (που είναι Πολωνός - άρα κοινοτικός) δεν τον λες κακό τερματοφύλακα. Αν μείνει και ελεύθερος θα είναι και προσιτός!!!

Γιατί όχι;;;

br fun_atic είπε...

Μήπως και προκειμένου να ενισχυθούμε, ζητήσουμε τον Ρόκυ Πήτερς από την Ε.Ν.Π???? :) :) :)

IWN1998 είπε...

Πάντως ο Μάλαρτζ έχει κάνει χοντρές πατάτες κατά καιρούς... Ας μην απαξιώνουμε τελείως τους δικούς μας. Εγώ και τον Ανδριόλα και το μικρό τους εμπιστεύομαι πιο πολύ από Μάλαρτζ. Άλλο να παίρναμε Μπλάζιτς.

Griniaris είπε...

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=126&m=1

Τώρα φήμες είναι,θα δείξει...Το είδα στον τρελοπανιώνιο...