Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τρελή Τύχη!!!

Είχαμε κανονίσει να πάμε οικογενειακώς σε μια εκδρομή που διοργάνωνε ένας σύνδεσμος με προορισμό τη Βυτίνα. Για να νικήσω την πρωινή βαρεμάρα, μια που πλήττω αφάνταστα στις εκδρομές με πούλμαν, είχα αγοράσει καφεδάκι και τρεις αθλητικές εφημερίδες.

Με το που ανοίγω την εφημερίδα, όσοι με γνώριζαν, άρχισαν να με ρωτάνε πράγματα για τον Πανιώνιο και για το σημερινό παιχνίδι με τα κατά τα άλλα γευστικά αφρόψαρα. Όλοι οι βάζελοι μας προέτρεπαν να κερδίσουμε τους γαύρους.Ωραία θα περάσουμε σκέφτηκα. Είμαστε καλοί όταν κάνουμε τη δουλειά των άλλων.

Πάνω λοιπόν που είχα ξενερώσει απόλυτα, αν και η ώρα ήταν μόλις οκτώ το πρωί ,πετάγεται ο διπλανός μου και λέει "Δεν παίζει ο Κουμορτζί ε; Κάτι είχα ακούσει ότι δεν παίζει γιατί θα πουληθεί στον Ολυμπιακό".

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και είναι γεγονός ότι του απάντησα κοφτά και αρκετά απότομα ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει (σκεπτόμενος από μέσα μου ότι ελπίζω να μην υπάρχει). Γυρνάει και μου λέει: "Είσαι Πανιώνιος;". "Ναι" του λέω. "Με ξέρεις"; "Με θυμάσαι;". Ούτε που τον είχα ξαναδεί. Μου απαντάει λοιπόν με καμάρι: "Είμαι ο Δημήτρης Χριστοδούλου. Παίκτης της θρυλικής ομάδας του Πανιωνίου της δεκαετίας του εβδομήντα. Εμείς που αποκλείσαμε την Αθλέτικο, που ήρθαμε δεύτεροι στο Πρωτάθλημα και που φέραμε το Βαλκανικό Κύπελλο".

Ξαφνικά η βαρετή εκδρομή με το πούλμαν έγινε απίστευτα ενδιαφέρουσα. Πιο ενδιαφέρουσα απλά ΔΕΝ γίνεται!!! Όχι στη Βυτίνα, στη Ρουμανία έφτανα με πούλμαν και τόσο καλή παρέα!!!Μιλούσαμε καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Η γυναίκα μου μου έλεγε ότι μάλλον θα έπρεπε να αγοράσω μιά δεκάδα λαχεία, γιατί αυτά τα πράγματα απλά δεν γίνονται. Ίσως είχε φανταστεί διαφορετικά την οικογενειακή εκδρομή, αλλά πως μπορούσα να αντισταθώ σε ένα ζωντανό θρύλο;

Δεν ξέρω αν αφήσαμε άλλο άνθρωπο να ησυχάσει αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Ιδίως εγώ που είχα τόσα πολλά πράγματα να μάθω. Αποτέλεσμα; Υποχρεώσαμε τα μέλη του συνδέσμου κατά την κοπή της πίτας να κόψουν κομμάτι και για την Πανιωνάρα. Άλλωστε αν βάζαμε την παρέα του Δημήτρη και την οικογένειά μου ο Πανιώνιος είχε την πλειοψηφία του πούλμαν!!! Brfunatic καταστάσεις και στη Βυτίνα. Λοιπόν δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το τραπέζι του συνδέσμου θα μετατρέπονταν σε μίνι παγκόσμιο και μάλιστα στην Αρκαδία!!!

Όπως καταλαβαίνετε δεν έχασα την ευκαιρία να προσκαλέσω τον κο Χριστοδούλου και όποιον άλλον από τους παλαίμαχους θέλει στα προσεχή μας παγκόσμια. Με τη σειρά του με ενημέρωσε γιά τον χορό που διοργανώνει ο σύλλογος τους την Παρασκευή που μας έρχεται και μου υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που μείνουν αδιάθετες προσκλήσεις τους θα μπορέσουν να διατεθούν σε φίλους της σελίδας μας; Απίστευτο; Ίσως κάποιοι από εμάς με μόλις 30 ευρώ θα καταφέρουν να βρεθούν στον ίδιο χώρο διασκέδασης με τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου!!!

Θα σας ενημερώσω σύντομα. Μετά από αυτή την τρελή χθεσινή τύχη πιστεύω ότι όλα γίνονται στο σημερινό παιχνίδι. Όλοι στο ναό!!!

16 σχόλια:

Costix είπε...

Γεια σου ρε brfun, Παιχταρα !!!
Παλι σου κατσε. Δεν μας ειπες ομως ποιος κερδισε το φλουρι.

br fun_atic είπε...

Μια κυρία το κέρδισε.Τι να το κάνεις όμως το φλουρί όταν έχεις κερδίσει λίρα 100!!!

Costix είπε...

Η ιδανικη (μου) συνθεση για σημερα.

Μπεθερα
Μανιατης-Λατκα-Τοτσαλιτς-Τζαβελας
Ριερα-Καστελιονε-Νικολαου-Κουκετς
Μπαλαμπαν-Μπουβαλ

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=9&la=1

Μια είκονα από τα μέλη του συνδέσμου παλαιμάχων, από το site της ΠΑΕ, με τις παλιές δόξες του συλλόγου.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Είχε και κάποιο παρατσούκλι ο Χριστοδούλου, λόγω της ικανότητας του να κλέβει μπαλλιές από αντιπάλους και της ευλυγισίας του αλλά δεν το θυμάμαι...Κρίμα.

amanAM είπε...

Ο κόσμος είναι πολυ μικρός. Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει.

------------

Αυτόν τον Ντατόλο φοβάμαι απόψε... Και τον διαιτητή φυσικά. Η δικιά μου η εκδρομή ακυρώθηκε τελείως. Κάθε εμπόδιο για καλό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Tσακίρης σε Κατσικογιάννη: «Του χρόνου σε πήρα!»
31 Ιαν, 10:18 Από sportdogteam

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την ομάδα Νέων του Πανιωνίου (3-3).

Ο νεαρός άσος πέτυχε ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ έφτιαξε τα άλλα δύο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, βρήκε τον 24χρονο μέσο και του είπε: «Μικρέ, του χρόνου σε πήρα στον Πανιώνιο»!

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι το ματς σήμερα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός παρά τα χίλια προβλήματα έχει ρόστερ εκατομμυρίων. Ο Ντάρμπισάιρ στην κορυφή της επίθεσης είναι ιδαίτερα επικίνδυνος απ' όσα είδαμε και πέρυσι. Από το Ζαϊρί δεξιά είχαμε υποφέρει ουκ ολίγο πέρυσι στα ματς με Αστέρα, ενώ και ο Ντάντολο, ασχέτως ιδορρυθμιών είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Χρειάζεται πίεση στο κέντρο και προσοχή στα άκρα. Στόχος είναι να πιέζουμε παντού και όχι να παίξουμε ανοικτά. Να μην κλειστούμε αλλά να μην αφήνουμε κενά πίσω. Κάτι τέτοιο σημαίνει έλεγχο του κέντρου, που δυστυχώς έχουμε δείξει ιδίως στη Ν. Σμύρνη, να μην το μπορούμε ούτε με υποδεέστερες ομάδες.
Χρειαζόμαστε τρέξιμο γιατί το χειρότερο σημείο του Ολυμπιακού είναι η φυσική κατάσταση.
Δεν έχουμε Κούμο και Λόλο αλλά θα πρέπει αυτοί που θα παίξουν να έχουν νου, καρδιά και πνευμόνια.

General Tanz είπε...

Καλημερα σε ολους.

Δημητρης Χριστοδουλου η απλως Μπούλης.


Ενα σας λεω: ειτε η μπαλλα ειτε η κουκλα!! Και τα 2 μαζι ποτε!!!
Ατεχνος, αλλα καρδια, ψυχη, παθος!!! Οι σεντρες του συνηθως ειχαν στοχο την κουζινα, αλλα ενταξει υπηρχαν αλλοι τοτε που την εκρυβαν.
Και να μην ξεχασω, καργα διωξιμο με ψαλιδακια!!!

Για μενα ολοι αυτοι ηταν ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ και φυσικα οι ηρωες των παιδικων μου χρονων.
Ευχομαι σε ολους τους ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Για το απογευμα ακουω οτι θα πουλησουμε πολυ ακριβα το τομαρι μας, γι'αυτο και το δικο μου prediction ειναι φουλ του οβερ by Κυρκος, πιθανως και απο το α ημιχρονο.
Καλη μας επιτυχια.

Ξανα καλημερα σας.

br fun_atic είπε...

Και μερικές πληροφορίες για τον χορό. Θα διεξαχθεί αυτή την Παρασκευή και ώρα 22:00 στο κέντρο Καρδιοφτερουγίσματα στους Τράχωνες. Τραγουδάει ο Γιώργος Λεμπέσης.

Το συγκεκριμένο κέντρο είναι σχετικά μικρό και οι περισσότερες προκλήσεις έχουν ήδη διατεθεί. Σε περίπτωση όπου υπάρξουν προσκλήσεις και για εμάς (τιμή 30 ευρώ) θα μπορέσουμε να κάνουμε το δικό μας τραπέζι. Περισσότερες πληροφορίες θα έχω στα μέσα της εβδομάδας.

br fun_atic είπε...

υ.γ
αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου το δηλώσει από τώρα για να δω που βρισκόμαστε

Βαγγέλης είπε...

Θετική ενέργεια και πάθος θέλει σήμερα. Οχι γιατί παίζουμε με τον γαύρο αλλά γιατί πρέπει να ξεκινήσει η ανάκαμψη της ομάδας. Και αφήστε τον Ντάτολο και τον διαιτητή να κάνουν ότι θέλουν. Στηρίζομαι στον Μαντζιο σήμερα!
Ακη να τους φωνάζεις συνέχεια γιατί τακτική ξέρουν. Ψυχολογία δεν έχουν.

BR μια χαρά σου έκατσε! Οσο για τον γαύρο που σου είπε για τον Κούμο έπρεπε να του πεις: Ζιζι Ρομπερτς οεοεοε!

Griniaris είπε...

Μπράβο General,είχα σπάσει το κεφάλι μου...

Ο Ίωνας έχει δίκιο,ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα πλάγια από όπου ο Ολυμπιακός κάνει το 80% των επιθέσεών του.Μακάρι ο Μάντζιος να έχει προλάβει να τους εμφυσήσει τη χαμένη ψυχή που είχαν δείξει σε αρκετά παιχνίδια...

Griniaris είπε...

br,εννοείται ότι άμα κανονίσουμε είμαι μέσα...

General Tanz είπε...

http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=3365&thid=11310

Ιστορικος - Ατλετικο και Μπουλης εν δρασει!!!!!!!!
Στο 6'34 σεντραρει απο δεξια με το αναποδο ποδι(!!!!!) αλλα το Μαυρακι δεν καταφερνει(για λιγο) να το κολλησει και να κανει το 2-0.
Καλος φιλος και Πανιωνιος απο αυτους που χαιρεσαι να ακους, ελεγε οτι μετα αυτην την φαση ο Χριστοδουλου παραπονιοταν: Δεν την καταλαβε την σεντρα ο μικρος!!!!

"Μπουλη" ΓΙΓΑΝΤΑ, νασαι παντα καλα.

antunix είπε...

Μεγάλη μορφή ο Μπούλης!!