Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Όπου γάμος και χαρά...

Εδώ και αρκετές ημέρες δέχομαι αρκετές προτάσεις για διοργάνωση εκδηλώσεων. Θα ήταν μια καλή ιδέα να συζητήσουμε το ζήτημα και να οργανωθούμε κατάλληλα.

Η πρώτη ιδέα  είναι η παρακολούθηση του αγώνα με τον  Θρασύβουλο και μετά να φάμε σε κάποιο ταβερνάκι της περιοχής. Είναι εργάσιμη ημέρα και αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες. Σε πρώτη φάση όμως θα μπορούσε ο καθένας να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να δούμε εάν μπορούμε να το οργανώσουμε. Καλό είναι να υπολογίσουμε ότι αυτή τη στιγμή η πρόβλεψη του καιρού για τα Δυτικά προάστια αναφέρει βροχή και κρύο. Ίσως λοιπόν η κατάσταση στο γήπεδο της Φυλής να είναι ακόμα χειρότερη.

Η δεύτερη ιδέα είναι η διοργάνωση παγκόσμιου το Σάββατο σε ταβέρνα της Ν. Σμύρνης και η παρακολούθηση του παιχνιδιού εκεί. Τα παγκόσμια είναι πάντα καλή ιδέα, όμως αρκετοί φίλοι μου είπαν ότι είχαν την πρόθεση να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι στην Τρίπολη, οπότε το παγκόσμιο θα εξαρτηθεί από την τελική συμμετοχή.

Η τρίτη ιδέα είναι να οργανώσουμε μονοήμερη οικογενειακή εκδρομή στην Τρίπολη, να κάνουμε ένα μίνι συμπόσιο με την παραδοσιακή γουρουνοπούλα και να παρακολουθήσουμε ζωντανά το παιχνίδι της ομάδας. Η πρόβλεψη του καιρού αναφέρει σχετικό κρύο αλλά αραιή συννεφιά.
Σκεφτείτε το και απαντήστε συγκεκριμένα στο θέμα για να δούμε τι θα κάνουμε.

33 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης (17.00), στη Φυλή, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος 2009 -2010, κοστίζουν €15 και είναι για την Θύρα 3 (πέταλο) του γηπέδου.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 15.30

Οδηγίες Πρός το γήπεδο του Θρασύβουλου

Το στάδιο βρίσκεται στη Φυλή (ή Χασιά), στους πρόποδες της Πάρνηθας, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Προκειμένου να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό. Θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 6, προς τα Ανω Λιόσια. Συνεχίστε βόρεια επί της Λεωφόρου Φυλής και μετά από 5,5 χιλιόμετρα (καθώς πια θα μπαίνετε στο χωριό της Φυλής) θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το "Ολυμπιακό Προπονητικό Δημοτικό Στάδιο Φυλής". Στρίψτε αριστερά και μετά από 1500 μέτρα θα φτάσετε έξω από το στάδιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο για να φτάσετε ως τη Φυλή, αλλά όχι και μέχρι το στάδιο. Το Α12, με αφετηρία στην οδό Μάρνη, σταματά επί της Λ.Φυλής (στάση "Αριζόνα"), κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να διανύσετε τα υπολοιπόμενα 1500 μέτρα ως το στάδιο με τα πόδια.

amanAM είπε...

Την Τετάρτη δεν θα μπορέσω... Θα μπορούσα όμως να φύγω απότο γραφείο μου λίγο πριν τις 5, και αντί να πάω σπίτι να δω το ματσάκι, να το δούμε παρέα σε κάποιο καπηλειό, να γιορτάσουμε την πρόκριση, κι αν γίνει η στραβή, να πνίξουμε τον πόνο μας.

Για το Σάββατο, ψηφίζω οικογενειακή εκδρομούλα στην Τρίπολη, το γνωστό κόνσεπτ, κάπου να ντερλικώσουμε, και μετά... γήπεδο!!!

antunix είπε...

Και εγώ για το Σάββατο ψηφίζω εκδρομή στην εξοχή και δη στην Τρίπολη. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και φαγητό στις ταβέρνες της Τριπολιτσάς και η ομάδα από κοντά με ωραία παρέα. Ελάτε, παρακινηθείτε... ούτε δύο ώρες δρόμος δεν είναι. Δεν ξέρω, σε πόσα τσιγάρα μεταφράζεται αυτό;;
Για Τετάρτη, θα τα φέρω έτσι να πάω έστω και με την ψυχή στο στόμα...

τρελοπανιωνιος είπε...

τελικα τι παιζει με τους οπαδους λετε να μας πουν να μην παμε ?

antunix είπε...

Τρελοπανιώνιε, το πολύ-πολύ αν μας πούνε να μην πάμε κάνουμε το σύστημα των παοκτζήδων....
Τυχαία συγκεντρωνόμαστε έξω από τη θύρα, και ζητάμε να μπούμε, αλλιώς θα τα κάνουμε όλα λίμπα. Και στον φόβο επεισοδίων θα μπούμε σαν κύριοι... Κάτι σας θυμίζει αυτό;;;;;

amanAM είπε...

Εάν δεν επιτραπεί, δεν θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών. Δεν μπορούν να μας απαγορεύσουν να πάμε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας μας.

Costix είπε...

φιλαρακια, παντως εγω και ο ευτυχης το σαββατο το μεσημερι θα παμε ''παλια φαβα'' να φαμε και μετα να δουμε παρεα το παιχνιδι απο την τηλεοραση τους.

ακραιφνιτσα και οσοι απο σας δεν μπορειτε να πατε τριπολη, ειστε ευπροσδεκτοι.

οπως παντα θα περασουμε καλα, εστω και σε μινι παγκοσμιο.

το πιο ωραιο θα ειναι να δουμε παρεα το ματσακι.

υ.γ. οποιος δεν εχει δει ματσακι της Πανιωναρας παρεα με Ευτυχη, χανει τα μαλα !!! zamis baby, πες τα. και μην μου στεναχωριεσαι, it's only rock and roll, ρε φιλαρα.

Costix είπε...

παρτε και αυτο το τραγουδακι να σας φτιαξει το κεφι μετα το ματσακι με λειβαδια.

specially dedicated to zamis and
ακραιφνιτσα (δικια μας παλαιοροκου και αυτη)

http://www.youtube.com/watch?v=BhHODhTIvgo

Costix είπε...

παρτε και μια μεταγενεστερη πιο γεματη version

http://www.youtube.com/watch?v=yX8AnXS_o8U&feature=related

Griniaris είπε...

Τελευταία νέα αναφέρουν το κλείσιμο της εθνικής Αθηνών-Τριπόλεως στο ύψος του κόμβου της Στέρνας από σήμερα.Ίσως πρέπει να επανεξετάσουμε τις προτάσεις...

br fun_atic είπε...

Θα το παρακολουθούμε το θέμα. Ας πει ο καθένας τη γνώμη του και που μπορεί και θέλει να πάμε και βλέπουμε.

Μήπως έχουμε κανένα κονέ για να πάμε στην Τρίπολη με c-130?

Η άλλη λύση θα είναι να πάμε από παρακαμπτηρίους δρόμους. Αυτό θα είναι καλό γιατί θα συμπληρώσουμε και τον μαγικό αριθμό των 300 χιλιομέτρων, τα οποία ως γνωστός φιλτράρουν τους οπαδούς!!!

zamis είπε...

Costi μου,thanx,I know it's only rock'n'roll but..

http://www.youtube.com/watch?v=Rp6-wG5LLqE

υ.γ. brf,εχασα τα φιλτρακια μου.

lefterix είπε...

Ο Πανιώνιος είν'έρωτας, δεν είναι αμαρτία,
Θα το τονίζω πάντοτε, σε κάθε ευκαιρία...

Καλημέρα σε όλα τα παληκάρια...
Δεν πιστεύω να κάνετε MUNDOμπέκρα και να μη με υπολογίζετε;

Υ.Γ. Είμαι σε όλα μέσα, με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχω μεταφορικό μέσον,άρα πρέπει κάποιος να με υποστει στο μεταφορικό του...

br fun_atic είπε...

Αν θα κάνουμε παγκόσμιο στη Ν.Σμύρνη πρέπει να το ξέρω το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το πρωί για να κάνουμε κράτηση...

br fun_atic είπε...

Ο Τζαβέλλας δεν παίζει στη Φυλή. Μάλλον θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Αστέρα

amanAM είπε...

Οι γαύροι δεν περίμεναν άλλο... Πήρε πόδι ο Ζίκο.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γειά σου ρε Κώστα! και φίλε zamis...
πράγματι we won't get fooled again.
Φεύγουμε με την πρόκριση απ' τη Φυλή
και διπλό στην Τρίπολη, αλλιώς...
Br δυστυχώς τα κονέ μου δέν φτάνουν μέχρι C130, αλλά μέχρι κι ο πρόεδρος που έχει δικό του πετούμενο, νομίζω ότι στην Τρίπολη θα πήγαινε με αυτοκίνητο.
Φίλε lefteris, τέλεια η μαντινάδα σου!
Εγώ είμαι ήδη στη φάβα με τον Κωστή και τον Ευτύχη το Σάββατο.

zamis είπε...

Γεια σου και σενα φιλη ακραιφνη.
Φιλοι μου,γενικως μας δουλευουν..φαβα και παλι φαβα φτιαγμενη με αγνα και τιμια υλικα.

Griniaris είπε...

Δε βαρεθήκατε 18 εβδομάδες φάβα;Τίποτα σε κρεατικό υπάρχει;

br fun_atic είπε...

Αυτό που τρώμε εδώ και πέντε αγωνιστικές δεν είναι φάβα...Μάλλον προς πρωτεΐνη φέρνει...Και μπορώ να πω ότι μας ζορίζει κιόλας...

zamis είπε...

Εγω λεω να το γυρισουμε στο 5x5.
Ο καθενας θα παιζει οτι θεση γουσταρει κι ας λεει ο griniaris(ο οποιος μπορει να προπονει και τις δυο ομαδες)οτι θελει απο τον παγκο.
Μανατζαρεοι,κοκκαλιαρηδες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις δεν θα υπαρχουν,ασε που μπορει να παιζουμε και στοιχημα ανοιχτα.
Μετα τρωμε τη φαβα,τα κρεατικα και τα τσιπουρα μας και αμαρτια δεν εχουμε.

br fun_atic είπε...

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα. Το δελτίο καιρού αναφέρει σχετικό κρύο αλλά όχι βροχή. Αν ο καιρός είναι σχετικά καλός θα προσπαθήσω πολύ να πάω στη Φυλή...Griniaris ετοιμάσου για τρυφερό τετ α τετ στην Αριζόνα!!!

Costix είπε...

Ο Ευτυχης λεει οτι η Παλια Φαβα ειναι κουτουκι με βαρελια κλπ, με κρεατικα, μαγειρευτα, φαβες, λαχανοντολμαδες κλπ καθως και καλο χυμα κρασι και τσιπουρο. Αν θελουμε μας κανει και κρεατοσουπα για να ζεσταθουμε. Το καλυτερο ομως ειναι οτι μπορουμε να δουμε το παιχνιδι απο την τηλεοραση του μετα το φαγοποτι και να πανηγυρισουμε (η να κλαψουμε) ολοι παρεα μια φορα.

Υ.Γ. ακραιφνιτσα μου, οντως ο ευτυχης ειναι ΤΟ πανιωνιο περιβολι,
θα τον γνωρισεις και απο κοντα. μην ξεχασεις να του ζητησεις να σου απαγγειλει την τραμουντανα. Ειμαι πολυ τυχερος - ειμαστε παρεα στο γραφειο απο τις αρχες του 1990. εικοσι ολοκληρα χρονια. μεγαλη φιλαρα ο ευτυχης.

Griniaris είπε...

Τα παιχνίδια θα διεξάγονται μόνο κάτω από "κανονικές συνθήκες",θερμοκρασία γύρω στους 25 βαθμούς,υγρασία γύρω στο 80%,άπνοια και ελαφριά συννεφιά.Έτσι ο ηττημένος προπονητής(δηλαδή εγώ)δεν θα μπορεί να επικαλείται θεομηνίες.Τυχερά γκολ δεν μετράνε.Ο νικητής προπονητής(δηλαδή πάλι εγώ) απαγορεύεται να έχει χρησιμοποιήσει τον ίδιο παίκτη στην ίδια θέση δεύτερη φορά.

ΥΓ.Μήπως με ρίχνετε;Ποιός θα πληρώνει τα δικά μου μετά;

antunix είπε...

Η ζυγαριά γέρνει προς ναι στη Χασία...
Στάση Αριζόνα....

Griniaris είπε...

Αν κάνουμε την αρχή οι δυο μας όλο και κάποιος θα ξεκουνήσει...

Costix είπε...

ρε παλιοπαιδα, μην με φτιαχνετε και ειμαι και ψιλοαρρωστος !!!

Griniaris είπε...

Εδώ είμαι εγώ...Δωρεάν θεραπεία...

antunix είπε...

Τραβάτε με και ας κλαιω δεν λενε;;;;
Για αύριο βέβαια επειδή είναι εργάσιμη μέρα, είναι δύσκολο.
Θα φαμε πριν ή μετά το ματς; Σκέψου να πάει καμιά παράταση και τίποτα πέναλτι, και να ξελιγωθούμε! Χαχα!

br fun_atic είπε...

Μάλλον θα πάω. Αρκεί να μην έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων. Ανέβασα και σχετική ανάρτηση και ελπίζω να πληροφορηθούμε από την Π.Α.Ε...

antunix είπε...

Οργανωμένοι πάνε με δρομολόγια, πούλμαν, λεωφορεία κλπ.
Εμείς θα πάμε στο γήπεδο, και τώρα αν μας έχουν παραχωρήσει εξέδρα έχει καλώς. Αλλιώς δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να μπεις στο γήπεδο. Ούτε στην Αγκόλα δεν γίνονται αυτά. Κάθε φορά οι κάφροι των μεγάλων, κάνουν τις πόλεις και τα γήπεδα γης μαδιάμ, και την πληρώνουμε εμείς που πάμε με 200-300 άτομα, να δούμε εκτός έδρας να δούμε κόσμια την ομάδα μας.
Κανονικά για την Καβάλα πρέπει να απαγορευτεί η μετακίνηση μόνο στους γαύρους. Αμάν αυτό το πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι.

Griniaris είπε...

Μα εμείς θα πάμε οργανωμένοι στην "Αριζόνα".Aπαγορεύεται κι αυτό;Απλά το γήπεδο είναι στο δρόμο μας...

antunix είπε...

Έγραψε ο Γκρινιάρης!!!